Recension – Kissa Sins Insatiable Fleshlight

32

Äntligen, en recension om en av de mest populära stjärnorna inom porrindustrin – Porrstjärnan Kissa Sins Insatiable, eller nja, inte riktigt en recension om Kissa Sins Insatiable utan om Fleshlight Kissa Sins Insatiable som är ingår i den populära serien Fleshlight Girls.

Info om testet

Det här testet är bara en av många av de olika Fleshlight Girls som finns på marknaden, men ingen är den andra lik och oj vad Kissa Sins Insatiable Fleshlight är härlig! Alla recensioner börjar med att jag fotar produkten, klämmer, känner och går sedan vidare på djupet. Allt för att du ska få en så bra och genuin bild av produkten som möjligt.

Kissa Sins Fleshlight Review Design

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Riktigt härlig textur
 • Bra längd som passar många
 • Den är tight och realistiskt utseende (den är trots allt en avgjutning av Kissa Sins Insatiable själv)

Nackdelar

 • För dig med kortare penis så kan den kännas för stor, risken är att det tär på självförtroendet

Recension

Kissa Sins Fleshlight Review Personal Experience

Om Fleshlight Girls Kissa Sins Insatiable

Med sina nätta blygdläppar, en klick glidmedel och den spännande inre strukturen så är Kissa Sins Insatiable Fleshlight är en riktigt härlig fleshlight. Äntligen kan du komma ett steg närmre att ha sex med en porrstjärna!

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Vi misstänker att du har Kissa Sins Insatiable flera gånger tidigare och vi vill påstå att bilden du har från porrfilmerna blir verkligen bekräftad. Det är en spännande inre sturktur och ett härligt material – Real Feel Superskin som skyddas av ett starkt och diskret hölje.

Användarvänlighet

Kissa Sins Fleshlight Review Ease of Use

Kissa Sins Insatiable Fleshlight är verkligen en fleshlight som passar alla, jätteenkel att använda och smidig att ha och göra med.

Bakom de läckra blygdläpparna leder slidöppning in till den härliga strukturen och bara du ser till att använda glidmedel så är det like enkelt som slide through your dm´s. Nä, men skämt åsido, tack vare hur töjbar den är så kan de majoriteten njuta av skönheten.

Kvalitet

Kissa Sins Fleshlight Review Quality

Kvaliteten är A och O på en fleshlight, och Fleshlight Girls däribland Kissa Sins Insatiable Fleshlight är kända för att vara av riktigt bra kvalité. Det är ett slitstarkt material och bara du sköter om den enligt instruktionerna längre ner så kommer den hålla länge.

Pris

Kissa Sins Fleshlight Review Price

Säg en fleshlight som är mer prisvärd än Kissa Sins Insatiable Fleshlight. Du får en riktigt skön produkt, lättskött både innan, under och efter användning, frågan är vad mer du kan begära. Önskvärt hade varit om det ingick mer glidmedel och pulver men det är förståeligt med priset. Det är en enkel kartong som Kissa Sins Insatiable kommer i, men den känns både rejäl och har en läcker bild att kolla på under onanisessionen.

Upplevelse/Användning

Nu ska vi prata om det mest spännande med Kissa Sins Insatiable Fleshlight, den inre strukturen och texturen! Det går att dela upp insidan i fem olika sektioner med varierande struktur.

Den första delen låter dig omfamnas av en tight insida som nästan suger in din penis för att fortsätta in. Där möts du av en insida beståendes av småsmå kulor som stimulerar dina mest känsla erogena zoner, sedan kommer stora kullar som smeker din penis och sedan kommer en tight raksträcka fylld av utstickande ringar som efter ett tag stimulerar ditt ollon lite extra genom att bilda en spiral ner till botten.

Förpackning

Kissa Sins Fleshlight Review Packaging

Det är inte den mest avancerade förpackningen, men förpackningen får en definitivt att bli sugen på att testa innehållet. Vi misstänker att valet av den enkla kartongen är en av anledningarna till varför priset på Kissa Sins Insatiable Fleshlight går att hålla nere.

På ena sidan möts du av läckra porrstjärnan Kissa Sins Insatiable och på andra sidan kan du se hur insidans struktur ser ut, för att se insidan steg för steg kan du också kika på filmen i recensionen.

Skötsel

Kissa Sins Fleshlight Review Materials _ Care

Trots att Kissa Sins Insatiable är gjord av ett högkvalitativt material – Real Feel Superskin (TPE) så behöver du ta hand om henne. Desto nogrannare du är, desto längre håller Kissa Sins Insatiable.

Det ingår både pulver och glidmedel vilket är det absolut viktigast både för skötsel och bekvämlighet. Varje gång du ska använda den så lägg i en klick glidmedel, se till så att det är vattenbaserat och när är du klar är det viktigt med rengöring. Rengöring fungerar på så vis att du sköljer den i ljummet vatten och rengör med mild tvål. Se till så att du tar ur den hur höljet/fodralet och att du även vänder den ut och in för att komma åt överallt. Därefter så låter du den handtorka och sedan häller du över puder. Pudret hjälper materialet att återställas, annars blir det för klibbigt.

Snabbfakta om porrstjärnan – Kissa Sins Insatiable 

Kissa Sins

För att göra din upplevelse så personlig som möjligt har vi här nedan tagit fram information om porrstjärnan Kissa Sins Insatiable.

 • Född i Pasadena, Kaliforna, USA
 • Både nominerad och tilldelad flera priser i både XBIZ och AVN Awards
 • Fyller år 22 Juni
 • Stjärntecken Kräftan
 • Väger 54 kg
 • Bruna ögon
 • Bh storlek är 32C
 • Kissa Sins Insatiable finns på följande sociala medier Twitter och Instagram

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Kissa Sins Insatiable, ett måste i sexleksakslådan! Det är så nära du kan komma att ha sex med en porrstjärna (så vitt vi vet) och så enkel och skön att använda. Det är en riktigt prisvärd produkt som du sent kommer glömma. Det är en effektiv masturbator som kommer ge dig många sköna upplevelser om du klickar hem den nu.

Ett tips för en ännu mer magisk upplevelse är att kombinera Kissa Sins Insatiable med leksaker för din anal. Det ger dig möjligheter att nå klimax på en helt annan nivå, orgasmerna som uppstår vid flera erogena områden samtidigt är som explosioner!

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här