Det är inte för intet som fleshlights har kommit att bli en av de mest populära sexleksakerna bland män och par som vill krydda till lekarna i sovrummet. Oavsett om man använder leksaken på egen hand eller tillsammans med en partner så kommer man att få ta del av många njutbara stunder med en fleshlight som i många fall känns mycket verklighetstrogen.

En plats där man kan hitta riktigt högkvalitativa fleshlights som inte enbart känns sköna utan även är mycket enkla att rengöra är hos Vuxen.se. Deras sortiment kryllar av fleshlights i olika storlekar och modeller – vissa till och med utformade efter specifika porrstjärnor. Ta gärna en titt på Vuxens utbud redan idag.

 

lösvaginaFleshlight Girls Riley Reid Utopia

Fleshlight Girls Riley Reid Utopia

För de som är ute efter lite mer personliga fleshlights än enbart en ordinär lösvagina så kommer Fleshlight Girls Riley Reid Utopia att förse en med ens livs upplevelse – och om man älskar Riley Reids videor blir det bara ännu bättre. Denne lösfitta är utformad efter Riley Reids egen vagina för en riktigt äkta känsla som kommer att ge en oändligt med njutning när man än väljer att använda den.

För att få precis det trycket som man är ute efter kan man skruva på locket som befinner sig i botten av Fleshlight Girls Riley Reid Utopia för att antingen göra den mer tajt eller lös. För den bästa lösvaginan som alltid kommer att finnas där för en och för att se till så att ens fleshlight känns så skön som möjligt har den framtagits i ett material vid namn ”Real Feel Super Skin”. Med tanke på det faktumet att man själv kan välja hur tajt eller lös ens flesh light ska vara kommer den att tillfredsställa en oavsett penisstorlek.

Fördelar:

 • Mycket verklighetstrogen
 • Enkel att rengöra
 • Flexibel med möjlighet att ställa in stramhet

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Elsa Jean Tasty

bästa lösvaginan

Älskar du Elsa Jeans porrvideor eller vill du helt enkelt bara testa på en fullkomligt ny upplevelse som kommer att tillfredsställa dig som aldrig förr? Oavsett vad får man stor njutning av en lös fitta som Elsa Jean Tasty. Denne sexleksak är likt den tidigare nämnda fleshlight utformad efter en porrstjärnas vagina: den här gången Elsa Jean. Elsa föddes år 1996 i Ohio och har snabbt blivit riktigt populär inom porrvärlden. Hennes lös vagina är mycket töjbar, och det är upp till en själv hur tajt den ska vara genom att vrida längst ner på behållaren.

Den här bästa lösfittan är vattentät och kan därför användas i duschen eller badkaret om man föredrar det. Med en skön textur finns det alla anledningar i världen att älska Elsa Jean Tasty.

Få trevliga stunder i sovrummet med ens fleshlight antingen själv eller tillsammans med en villig partner. När ens fleshlight sedan är färdiganvänd kommer det att vara lätt som en plätt att rengöra den med hjälp av vanlig tvål och vatten eller genom att satsa på ett specifikt rengöringsmedel för sexleksaker. Satsa på denne fleshlight redan idag genom att besöka Vuxen.se.

Fördelar:

 • Enkel att rengöra
 • Skönt mönster för fantastisk stimulans
 • Skräddarsydd upplevelse med reglerad stramhet

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

Den här snygga fleshlighten kommer alla gånger till undsättning när man vill känna stor njutning tillsammans med sin partner eller på egen hand. Just Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit kan komma väl tillhands när man vill förbättra stunderna i sovrummet med sin partner, då den är excellent på att träna upp ens uthållighet i sängen.

Om man kan klara av att hålla sig ett visst antal minuter med denne fleshlight så kommer man säkerligen att klara av det när man väl ska testa med sin partner. Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit känns nämligen så nära en riktig kvinna som man kan komma med en mycket verklighetstrogen utformning och en skön känsla som man sent glömmer. Den äkta känslan kan man tacka materialet för som kallas ”Real Feel Super Skin”. Såsom namnet antyder känns det här mycket verkligt, någonting som de flesta kommer att uppskatta vid sexuella lekar.

För att ens fleshlight ska passa så bra som möjligt är det lätt som en plätt att ställa in hur tajt den ska vara så länge man vrider på bottnen av denne fleshlight. För att man ska få en så fantastisk upplevelse som möjligt med ens fleshlight kan det vara en god idé att kika närmare på ett vattenbaserat glidmedel så att man får ut så mycket som möjligt av Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit.

Fördelar:

 • Känns som ”the real deal”
 • Utformat på ett mycket proffsigt vis
 • Lätt att rengöra

Nackdelar:

 • Kan upplevas lite högljudd av vissa

Fleshlight Girls Adriana Chechik Next Level

köp fleshlight

Lösvaginor må vara fantastiska, men ibland kan det kännas inbjudande att istället testa på en tajt anus som aldrig sviker en. Denne fleshlight är utformad efter den heta porrstjärnan Adriana Chechik, och när man penetrerar leksaken blir känslan därför nästan lika äkta som ”the real deal”. Likt de flesta andra fleshlights kan man med hjälp av botten av Fleshlight Girls Adriana Chechik Next Level öka eller minska stramheten för att få precis den njutningen som man eftersöker.

Tack vare materialet SuperSkin som denne fleshlight är tillverkad av kommer känslan vid användning att vara mycket likt en äkta kvinnas intima delar, och då produkten är vattentät kan man utan problem välja att använda den i duschen, badkaret eller vilken annan plats som helst i hemmet. Det är även naturligtvis upp till en själv om sexleksaken ska användas vid onani på egen hand eller tillsammans med en partner.

Att rengöra Fleshlight Girls Adriana Checkik Next Level är sannerligen inte svårt. Allt man behöver göra är att ta ut den inre mjuka delen från behållaren för att sedan tvätta av den med tvål och vatten. Om man hellre föredrar rengöringsmedel för sexleksaker är detta även ett förträffligt val. Var inte heller rädd att ens fleshlight inte ska passa, då den är töjbar nog att fungera väl för de flesta penisstorlekar.

Fördelar:

 • Sköna inre mönster som ger stor njutning
 • Vattentät för lekar i hela hemmet
 • Enkel att rengöra

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Turbo Thrust Blue Ice

TURBO THRUST BLUE ICE

Köp fleshlight som verkligen har stor njutning att bjuda på såsom Turbo Thrust Blue Ice. Den här sexleksaken kommer utrustad med en snygg färg och häftig design för de som är ute efter någonting lite mer flashigt. Tack vare det faktum att leksaken är flexibel kommer denne fleshlight att finnas där för en, oavsett ens penisstorlek, och ge en oändligt med njutning. Använd Turbo Thrust Blue Ice var som helst i hemmet då den är fullkomligt vattentät – någonting som även hjälper vid rengöring av sexleksaken.
För att göra sin fleshlight ren gäller det bara att ta ut dess sleeve från behållaren och skölja med tvål eller vatten, alternativt sexleksaksrengöring.

Vad är då de stora skälen till varför man bör satsa på just Turbo Thrust Blue Ice? Jo, med den här sexleksaken får man en upplevelse som är så nära oralsex som man kan komma, och detta oberoende av om man bara vill stimulera den yttersta spetsen eller föredrar deep-throating. Med allt som denne fleshlight har att bjuda på bör man definitivt göra ett fleshlight test för att se om den här varianten imponerar på en.

Fördelar:

 • Snygg design
 • Verklighetstrogen känsla
 • Vattentät för lekar där det passar en

Nackdelar:

 • Möjligtvis inte lika hållbar som andra varianter

Sex in a can – Sukit draft

SEX IN A CAN - lös fitta

Trots att fleshlights kan vara fantastiska så finns det en specifik nackdel som gör att många inte gärna tar med sig sexleksaken på inlands- och utlandsresor. Denne nackdel är att de flesta fleshlights inte är särskilt diskreta. Om någon i ens närhet skulle råka öppna ens väska är det naturligtvis svårt att missa en fleshlight. Det här problemet blir dock helt löst tack vare Sex in a can – Sukit draft.
Denne fleshlight är dold på så vis att den ser ut som en ordinär burk från utsidan vilket resulterar i att ens fleshlight alltid är diskret när man tar med den på inlands- eller utlandsresor.

Med ett material såsom SuperSkin kommer man alltid att få uppleva en mycket äkta känsla när man använder Sex in a can – Sukit draft. Istället för att enbart ha ett vanligt hål som man penetrerar är toppen formad som en mun för en så verklighetstrogen upplevelse som möjligt. Den bästa fleshlight som man möjligtvis kan uppleva är inte långt borta, och då den är vattentät kan man använda sin sexleksak överallt i hemmet.

Likt många andra fleshlights är den här varianten inte svår att rengöra. Det krävs bara lite tvål och vatten, men om man verkligen vill genomföra en djuprengöring så finns det särskilda medel som är framtagna specifikt för sexleksaker. Testa på Sex in a can redan idag.

Fördelar:

 • Mycket diskret yttre
 • Munöppning för en verklighetstrogen känsla
 • Tillverkad av material som känns mycket äkta

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Turbo Thrust Copper

TURBO THRUST COPPER

Vid har tidigare nämnt Turbo Thrust Ice, och här kommer en liknande modell, men den här gången i koppar. Denne snygga och unika fleshlight kommer att imponera oavsett om man använder den tillsammans med sin partner eller på egen hand. Den är vattentät och kan användas exempelvis i duschen, men naturligtvis är sovrummet också en stor favorit.

Med sitt hudvänliga material som enkelt töjs ut efter penisstorlek kommer Turbo Thrust Copper att passa de flesta oberoende av om man föredrar deep-throating eller att endast stimulera spetsen. Det mjuka materialet kan även tas ut ur behållaren för att enkelt rengöras när man är klar med att använda sin fleshlight. Köp lösvagina med stil och snygg utformning genom att satsa på just Turbo Thrust Copper och få ens livstids upplevelse. Använd den i hemmet eller transportera enkelt med den på inlands- och utlandsresor för att alltid ha njutbar stimulans nära tillhands.

Fördelar:

 • Snygg design
 • Enkel rengöring
 • Sköna avsugningar om och om igen

Nackdelar:

 • Möjligtvis inte lika hållbar som andra varianter

Go Torque

GO TORQUE

Go Torque är en fleshlight som är 5 cm kortare än standarden, och detta betyder att man utan svårigheter kan ta med sexleksaken på semester utan att den tar upp ett för stort utrymme. Samtidigt ser den diskret ut med sitt genomskinliga yttre som inte har det där standard fleshlight-utseendet. Om man föredrar att använda den här leksaken i badrummet så har man tur då materialet är vattentätt.

När det är dags att krydda till det i sovrummet på ens eget vis eller tillsammans med en partner kommer man att få sitt livs upplevelse tillsammans med Go Torque – en riktigt högkvalitativ fleshlight som förser en med stimulans som man aldrig glömmer.

Som om detta inte vore nog är Go Torque riktigt enkel att rengöra efter användning med hjälp av vatten, tvål eller möjligtvis rengöringsmedel för sexleksaker om man föredrar detta. Det rekommenderas dock att även använda pudret som säljs separat för att se till så att ens fleshlight inte blir klibbig eller åldras allt för fort. I vilket fall som helst är detta en proffsigt utformad fleshlight som blir perfekt att ta med på semestern eller njuta av i hemmet.

Fördelar:

 • Diskret att ta med på resor
 • Enkel att rengöra

Nackdelar:

 • Kan lätt bli klibbig om man rengör utan pudret

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här