Fleshlight – Bästa i test

8803

Fleshlights eller pocket pussy som det också kallas, är den mest sålda sexleksaken för män och vi förstår verkligen varför.

Formen, storleken och utseendet varierar – allt för att du ska få en så verklighetstrogen upplevelse som möjligt. De finns olika versioner beroende på vad du är ute efter, de kan efterlikna oralsex, vaginalsex och analsex.

Här nedan har vi skrivit om de 15 bästa fleshlights som finns på dagens marknad och efter du läst kommer du veta precis vilken som du vill investera i. Detta flesh light test kommer ge dig all information du behöver om fleshlight Sverige. När du tröttnar på din fleshlight så är nästa sexleksak att investera i en sexdocka.

Vad är en fleshlight?

Fleshlight är både ett märke och en sexleksak. Sexleksaken är en masturbator för alla med penis. En fleshlight är formad som en ficklampa och innehåller en lösvagina, en sleeve med ett hål i. Insidan kan se olika ut.

Hur använder man en fleshlight?

Materialet fleshlighten är gjord i är utformat för att kännas så realistiskt som möjligt, men det hjälper att värma upp den innan. Så börja med att skölja den i varmt vatten. Sedan rekommenderar vi rikligt med glidmedel. Tänk på att använda ett vattenbaserat glidmedel.

Sedan för du in penisen genom hålet och för den fram och tillbaka som i en ”runkrörelse”. Därefter kan du variera ”suget” genom att vrida på locket på undersidan.

Fortfarande tveksam?

Se hela Mshops utbud här →

Eller

Se hela Sinfuls utbud här →

 


TESTVINNARE – Fleshlight Stamina Value Pack

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Det här är produkten eller ja, produkterna för dig som vill ha en perfekt fleshlight upplevelse.

Fördelar

 • Allt du behöver i ett smart paket.
 • Den kan användas utan händer vilket inte är är standard för denna typen av produkter.
 • Priset

Nackdel

 • Du behöver använda mycket glidmedel för en riktigt bra känsla.

Recension

Du kan välja om du ska använda Stamina Value Pack för att träna din uthållighet eller bara för att njuta. Eller varför inte investera för att kunna göra båda?

Det är många som använder produkten i träningssyfte och det här kittet är perfekt för dig som har svårt att hålla länge. Träna upp dig genom avbruten onani.

Av alla tester så upplevs Fleshlight Stamina vara den som ger mest intensiv stimulering. Du kanske ska passa på att köpa hem flera och göra ett eget flesh light test.

Detta ingår i Stamina Value Pack:

 • En härligt knottrig insida.
 • 100 ml glidmedel i bra kvalitet.
 • Rengöring till sexleksaker.
 • Pulver för att hålla produkten i bra skick.
 • Ett fäste för att kunna använda produkten handfri.

Fästet skruvar du enkelt fast på produkten och efter det kan den placeras på hårda, jämna ytor. Det gör att du kan använda produkten helt utan händer.

Glidmedel, rengöring och pulver är något som du annars brukar behöva köpa till produkter men i detta set så får du det med på köpet. Det rekommenderas alltid att du använder glidmedel med din produkt för skönare känsla och mindre risk för skador.

Hur använder du den?

Välj först om du vill använda fästet eller inte. Därefter värm dem i ljummet vatten och använd sedan massor med glidmedel innan du börjar penetrera den.

Rekommenderad till

Både den oerfarna och den erfarna, men särskilt dig som vill träna på din uthållighet.

 

Sammanfattning

Ett helt kit som kommer hjälpa dig till att bli uthålligare och få fler och intensivare orgasmer.

Läs hela recensionen här


TILL NYBÖRJAREN – Solo Playbox

Se priset här

Detta är den perfekta produkten för dig som ska ha en skön solokväll där hemma, den är unik av sitt slag då det är en flesh light vibrator. Egen tid blir perfekt med en massa onani.

Fördelar

 • Innehåller fördröjningsspray som är perfekt till din träning och som också kan användas vid normalt samlag.
 • Vibrationen
 • Varierande struktur på insidan

Nackdel

 • Upplevs som trång om du är större än medel

Recension

Först och främst får du i detta härliga orgasmpaket en lösvagina som ser ut som en ficklampa. Denna är extremt verklighetstrogen och har en struktur som flera beskriver som stimulerar nästan lite kittlande.

Den har en vibrator som gör att du bara kan slappna av och njuta av den härliga stimuleringen. Vibrationerna kommer i olika styrkor så du kan styra över dessa och hitta den styrka som passar dig bäst.

Du får också med glidmedel som är vattenbaserat, givetvis i väldigt hög kvalitet. Glidmedlet ger dig en skönare upplevelse och bevarar produkten.

Det flera av våra testare upplever är dock att den kan vara lite väl trång om du är över medel. Det var dock vissa som uppskattade detta men för flera var det snarare en nackdel.

Hur använder du den?

Värm upp den i ljummet vatten och därefter använd mycket glidmedel innan du börjar penetrera den. Vrid på nedre delen av din fleshlight för att ändra vibrationen.

Rekommenderad till

Passar dig som har en medelstor eller mindre penis och vill ha en flesh light vibrator.

 

Sammanfattning

En flesh light vibrator för dig som är medel eller mindre i penisstorlek och gillar när det tillkommer extra funktioner, så som vibration. Mycket leksak för pengarna.

 


DEN BILLIGA – Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

Se priset här

Om du gillar när det är tajt så är Lucy definitivt lösvaginan för dig, ett toppenköp för att få en fleshlight billigt.

Fördelar

 • Passar nästintill alla
 • Prisvärd
 • Mjukt material

Nackdel

 • Saknar vibration och fästen

Recension

Utsidan är snygg och stilren och dina vänner kan aldrig gissa vad som döljer sig inuti, förutom den som vet – den vet.

Öppna locket och möts av de härligt inbjudande blygdläpparna och träng in i det realistiska materialet.

Den har en struktur som kommer stimulera dig medan du för produkten fram och tillbaka. Vill du ha ännu mer stimulering så finns det ett vakuum som ger en sugande effekt. Du justerar detta till ditt eget behag nere i botten av produkten.

Produkten har en inre längd på 20 cm och en inre diameter på en halv cm, denna kan dock töjas ända upp till 6 cm. Det är för dig som gillar en härligt tajt upplevelse och storleken samt töjbarheten gör också att den passar de flesta storlekar.

Materialet är mjukt och skönt då den är gjord av ABS-plast och TPE som också är skonsamt mot din kropp. Det är också helt fritt från ftalater och latex.

 

Hur använder du den?

Värm upp den i ljummet vatten och därefter använd mycket glidmedel innan du börjar penetrera den

Rekommenderad till

Till nybörjaren för att du ska bli bekväm med en frånsådan här produkt från början utan några extra finesser.

 

Det säger andra kunder

Jim – ”Den var mycket skönare än vad jag först hade förväntat mig! Jag blev chockad över hur realistisk den känns. Mycket skön både på insidan och utsidan. Högerhanden kommer inte att användas lika mycket i framtiden :-). Detta var verkligen värt pengarna!”

 

Sammanfattning

En töjbar fleshlight för vuxna som passar de flesta med justerbart vakuumsug.

Alexander, 32 år
Lovebuddy´s testare Alexander har också prövat produkten och därefter skrivit en egen recension, klicka på länken nedan för att läsa den.

Läs hela recensionen här


Fleshlight Stamina Training Unit

Se priset här

En fleshlight som har en unik insida – materialet beskrivs som ett av de bästa på marknaden, upplevs som verklighetstroget.

Fördelar

 • Unikt material
 • Justerbar storlek
 • Går att plocka isär – bra för rengöring

Nackdel

 • Nackdelar i punktform

Recension

Den här är en specialgjord för att du ska kunna orka längre i sängen. Flera av våra testare har gjort ett flesh light test och har ökat sin uthållighet med hjälp av avbruten onani tillsammans med Fleshlight Stamina Training Unit.

Du kan ta tid på dig själv och se hur länge du klarar och sätta mål för hur länge det ska bli nästa gång. Det blir en otroligt skön och rolig träning.

För att göra din träning extra stimulerande har den en struktur av små kuddar som ger din njutning en extra dimension.

Produktens insida är gjord i så kallat Real Feel Super Skin (patenterat och därför unikt av sitt slag på marknaden) som gör att den känns otroligt realistisk. Detta material är också väldigt flexibelt.

Hur använder du den?

Justera trycket på din penis genom att skruva på locket på botten.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar att variera dig mellan tight och lösare penetration.

 

Sammanfattning

En lagom tung och justerbar fleshlight som hjälper dig att öka din uthållighet.

 


Fleshlight Lana Rhoades Destiny

Se priset här

Har du alltid drömt om att ha sex med en porrstjärna? Nu kan du drömma dig bort med den här avgjutna fleshlighten.

Fördelar

 • Lana Rhoades vagina
 • Avsmalnande omkrets
 • Superskin

Nackdel

 • Priset

Recension

Om du någon gång drömt om att ligga med den heta porrstjärnan Lana Rhoades är det nu du har din chans. Detta är en avgjutning av hennes vagina.

Det är den mest verklighetstrogna upplevelsen du kan få. För att göra din stund ännu mer realistisk så är produkten gjord i så kallat Superskin som är ett av de mest verklighetstrogna materialen på marknaden.

Du kommer i Lana Rhoades vagina uppleva en tajtare känsla ju längre in du kommer då omkretsen smalnar av ju längre in du kommer.

Strukturen är också uppbygd på ett annorlunda sätt med mycket variation, ringar och knottror för optimal varierande stimulering. Trycket kan du själv styra genom att trycka på botten av produkten.

Vill du att det ska vara ännu mer realistiskt samt minska eventuell friktion så kan du använda vattenbaserat glidmedel. Glidmedel kan ge känslan av en riktigt våt vagina.

 

Hur använder du den?

Använd glidmedel och skruva på locket i botten för önskat tryck.

Rekommenderad till

Den mer erfarna med tanke på att den är annorlunda gjord med minskad omkrets.

 

Sammanfattning

Upplevelsen förändras ju längre du tränger in i den, ta din tid och upplev magi.

 


Fleshlight Mia Malkova Lvl Up

Se priset här

Om du gillar variation där varenda centimeter du tränger in upplevs som annorlunda är denna produkt verkligen något för dig.

Fördelar

 • Kundfavorit
 • Sprial-liknande mönster
 • Går att plocka isär – enkelt att rengöra

Nackdel

 • Den varierande strukturen gör det svårt att komma in i ett flow för den ovana

Recension

Här är ännu en produkt för dig som är ute efter något väldigt verklighetstroget. Just denna modell har stöpts efter porrstjärnan Mia Malkova. Det gör att dina drömmar om att ha sex med en fräck porrstjärna, äntligen kan bli sanna.

Strukturen är något utöver det vanliga då den består av ett spiral-liknande mönster med knottror och varierande tighthet.

Materialet är det kända verklighetstrogna Real Feel Super Skin som upplevs naturligt och har en härlig flexibilitet.

För att kontrollera stimuleringen och göra din upplevelse ännu mer fantastisk kan du skruva på locket i botten. Detta ändrar trycket mot din penis, ju mer du skruvar desto tightare blir det.

Den är lättare att rengöra än många andra sexleksaker då du kan plocka isär den. Vi rekommenderar att du använder produkten med ett glidmedel som är vattenbaserat.

Hur använder du den?

Justera trycket genom att skruva på locket i botten, värm i vatten och använd glidmedel.

Rekommenderad till

Den mer erfarne med tanke på att insidans struktur är så pass varierande.

 

Sammanfattning

Justerbar och verklighetstrogen med varierande struktur.

 


Fleshlight Flight Pilot

Se priset här

Prisvinnare och en av marknadens tightare fleshlights och passar därför dig som är mer erfaren.

Fördelar

 • Tight
 • Prisvinnare
 • Snygg design

Nackdel

 • Begränsad storlek – du bör inte vara längre än 16,5cm

Recension

Här är en perfekt fleshlight för dig som gillar en tight och trång vagina. Du stimuleras av den knottriga insidan på 1,3 cm i diameter.

En av våra testare sa att produkten kommer ta din onani till helt nya nivåer och din hand kommer aldrig att vara tillräckligt igen

Denna fleshlight har till och med vunnit ett pris som årets ”manliga sexleksak” på AVN Awards. Det är med andra ord en produkt som får uppmärksamhet för sin härliga stimulering.

Glidmedel ger inte bara en skönare känsla men det minskar också risken för skador genom att minska friktionen, extra viktigt med tanke på att den är så tight.

Du får en inre längd på 16,5 cm och en diameter på 1,3 cm. Den yttre diametern är 20 cm och liknar en vanlig ficklampa.

Materialet är Superskin som gör att produkten känns väldigt verklighetstrogen. Vilket är bra då det är meningen att en fleshlight/pocketpussy ska vara så realistisk som möjligt.

 

Hur använder du den?

Skruvar åt på botten av fleshlighten och justerar därmed trycket på din penis.

Rekommenderad till

Passar dig som är erfaren och gillar när det är riktigt tight.

 

Sammanfattning

Utsedd till årets manliga sexleksak på AVN Awards, borde inte det säga nog? Köp!

 


Fleshlight Girls Riley Reid Utopia

Se priset här

Är du ett fan av porrstjärnan Riley Reid så är det här ditt nästa köp.

Fördelar

 • Justerbar
 • Avgjuten som Riley Reids vagina
 • Real Feel Super Skin material

Nackdel

 • Svår att rengöra

Recension

För de som är ute efter lite mer personlig produkt än enbart en ordinär lösvagina så kommer Fleshlight Girls Riley Reid Utopia att förse dig med en magisk upplevelse. Kanske kombinera det med en av Riley Reids filmer?

Den här lösfittan är utformad efter Riley Reids egen vagina för en riktigt äkta känsla som kommer att ge en oändligt med njutning när man än väljer att använda den.

För att få precis det trycket som man är ute efter kan man skruva på locket som befinner sig i botten av Riley Reid Utopia för att antingen göra den mer tajt eller lös.

För den bästa lösvaginan som alltid kommer att finnas där för en och för att se till så att det känns så skönt som möjligt har den framtagits i ett material vid namn ”Real Feel Super Skin”. Med tanke på det faktumet att du själv kan välja hur tajt eller lös den ska vara kommer den att tillfredsställa dig oavsett penisstorlek.

Hur använder du den?

Värm den i vatten, använd mycket glidmedel och justera därefter trycket genom att skruva på botten.

Rekommenderad till

Passar till den oerfarna likväl som den erfarna då den passar de flesta storlekar.

 

Det säger andra kunder

Danne – ”En skön upplevelse, den lilla kanten strax innanför mynningen kittlar lite extra, och efter en stunds njutande och retande kom jag hårt och länge, härligt!
Nu gäller det att utforska den mer.. ;-)”

 

Sammanfattning

En verklighetstrogen produkt med varierande struktur på insidan.

 


Elsa Jean Tasty

Se priset här

Ännu en avgjuten vagina som har blivit till en produkt som både är verklighetstrogen och vattentät.

Fördelar

 • Verklighetstrogen
 • Enkel att rengöra
 • Vattentät

Nackdel

 • Vissa upplever insidan som för varierande

Recension

Älskar du Elsa Jeans porrvideor eller vill du helt enkelt bara testa på en ny upplevelse som kommer att tillfredsställa dig som aldrig förr? Oavsett vad får man stor njutning av en lös fitta som Elsa Jean Tasty.

Även denna fleshlight är är likt den tidigare nämnda fleshlight utformad efter en porrstjärnas vagina.
Fleshlighten är mycket töjbar, och det är upp till en själv hur tajt den ska vara genom att vrida längst ner på behållaren.

Något av det bästa med den här fleshlighten  är att den är vattentät och kan därför användas i duschen eller badkaret om man föredrar det.

Få trevliga stunder i sovrummet med ens fleshlight antingen själv eller tillsammans med en villig partner.

När din fleshlight sedan är färdiganvänd kommer det att vara lätt som en plätt att rengöra den med hjälp av vanlig tvål och vatten eller genom att satsa på ett specifikt rengöringsmedel för sexleksaker.

Hur använder du den?

Värm den i vatten, använd mycket glidmedel och justera därefter trycket genom att skruva på botten av din fleshlight.

Rekommenderad till

Passar till den oerfarna likväl som den erfarna då den passar de flesta storlekar.

 

Sammanfattning

Den här fleshlighten kan du använda överallt – till och med för dina framtida vattenlekar.

 


Tamina Training Unit

Se priset här

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit känns verkligen som så nära en riktig kvinna som du kan komma med sin verklighetstrogna utformning.

Fördelar

 • Passar även dig med större penisstorlek
 • Enkel att rengöra
 • Lättanvänd

Nackdel

 • Endast ett mönster invändigt

Recension

Den äkta känslan som flera säger sig uppleva kan man tacka materialet för som kallas ”Real Feel Super Skin”. Såsom namnet antyder känns det här mycket verkligt, någonting som de flesta kommer att uppskatta vid sexuella lekar.

Det som dock kan upplevas som tråkigt är att det är ett och samma mönster i hela fleshlighten. Men för dig som gillar regelbundenhet passar det perfekt.

 

Hur använder du den?

Värm den i vatten, använd mycket glidmedel och justera därefter trycket genom att skruva på botten av din fleshlight.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar när känslan är regelbunden och utan överraskningar.

 

Det säger andra kunder

AP – ” Har alltid tyckt att det inte har funnits något attraktivt på marknaden för män, men till slut så slog jag till på denna efter att jag läst en del om FL.
OJ oj oj säger jag bara. Sex med frugan är mycket bättre, men vilket substitut. Mjuk och skön på alla sätt. Värmde upp den i vatten och det blev ännu bättre. Kommer troligen att beställa den anala delen också.
Plus i kanten för väldigt snabb leverans.”

 

Sammanfattning

En sexleksak med regelbunden struktur på insidan där du vet vad som väntar redan från första sekund.

 


Fleshlight Girls Adriana Chechik Next Level

Se priset här

Den här fleshlighten skiljer sig från de andra genom att vara i form av en verklighetstroget anus och inte mindre än Adriana Chechiks egna.

Fördelar

 • Varierande mönster
 • Vattentät
 • Enkel att rengöra

Nackdel

 • Inte en lösvagina utan anusform

Recension

Fleshlight finns i många former och lövsvaginor må vara fantastiska, men ibland kan det kännas inbjudande att istället testa på en tight anus.

Denna fleshlight är utformad efter den heta porrstjärnan Adriana Chechik, och när du penetrerar leksaken blir känslan därför väldigt äkta som ”the real deal”.

Likt de flesta andra fleshlights kan du med hjälp av botten av Fleshlight Girls Adriana Chechik Next Level öka eller minska stramheten för att få precis den njutningen som man eftersöker.

Tack vare materialet SuperSkin som denna fleshlight är tillverkad av kommer känslan vid användning att vara mycket likt en äkta kvinnas intima delar.

Då produkten är vattentät kan man utan problem välja att använda den i duschen, badkaret eller vilken annan plats som helst i hemmet. Det är även naturligtvis upp till en själv om sexleksaken ska användas vid onani på egen hand eller tillsammans med en partner.

Att rengöra Fleshlight Girls Adriana Checkik Next Level är sannerligen inte svårt. Allt man behöver göra är att ta ut den inre mjuka delen från behållaren för att sedan tvätta av den med tvål och vatten.

Var inte heller rädd att din fleshlight inte ska passa, då den är töjbar nog att fungera väl för de flesta penisstorlekar.

 

Hur använder du den?

Värm den i vatten, använd mycket glidmedel och justera därefter trycket genom att skruva på botten av din fleshlight.

Rekommenderad till

För dig som gillar variation och analsex eller haft en önskan om att prova på analsex.

 

Sammanfattning

Närmre riktigt analsex kommer du inte med hjälp av denna fleshlight kommer du att komma om och om igen.

 


Turbo Thrust Blue Ice

Se priset här

Älskar du oralsex men får uppleva alldeles för lite så är det här ditt nästa köp.

Fördelar

 • Snygg och annorlunda design
 • Vattentät
 • Formad för att efterlikna en avsugning

Nackdel

 • Håller inte lika länge som flera andra

Recension

Tidigare fleshlights har varit i form av lösvaginor och anus nu är det dags att visa upp produkten som motsvarar en avsugning – Turbo Thrust Blue Ice.

En fleshlight som skapar en känsla av så nära oralsex som du kan komma, och detta oberoende av om du bara vill stimulera den yttersta spetsen eller föredrar deep-throating.

Den här sexleksaken kommer utrustad med en snygg färg och häftig design för de som är ute efter någonting lite mer flashigt. Tack vare det faktum att leksaken är flexibel kommer denne fleshlight att finnas där för en, oavsett ens penisstorlek, och ge en oändligt med njutning.

Använd Turbo Thrust Blue Ice var som helst i hemmet då den är fullkomligt vattentät – någonting som även hjälper vid rengöring av sexleksaken.

Vissa av testarna upplever dock att kvalitén inte riktigt håller samma standard som de tidigare testade fleshlights.

För att göra sin fleshlight ren gäller det bara att ta ut dess sleeve från behållaren och skölja med tvål eller vatten, alternativt sexleksaksrengöring.

Hur använder du den?

Värm den i vatten, använd mycket glidmedel och justera därefter trycket genom att skruva på botten av din fleshlight.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar oralsex.

Sammanfattning

En fleshlight som gör så att du alltid har möjligheten till att få oralsex nära till hands.

 


Fleshlight Quickshot Vantage

Se priset här

Med Quickshot kan du se allt som händer med din penis samtidigt som du använder den tack vare att den är genomskinlig.

Fördelar

 • Smidig att använda tillsammans med partner
 • Håller längre tack vare att du kan komma utanför och inte i din fleshlight
 • Knottrig insida

Nackdel

 • Passar inte om du har en bredare penis än standard

Recension

Denna fleshlight ger dig en annorlunda upplevelse jämfört med många andra. Först och främst har du möjlighet att se vad som händer med din penis hela tiden då den är genomskinlig.

Sedan är den även ihålig vilket gör att den är perfekt att kombinera med din partner där du låter din partner stimulera toppen med tungan eller händer.

På insidan är den knottrig vilket gör stimuleringen ännu mer intensiv.

Hur använder du den?

Använd ensam eller tillsammans med en partner med massor av glidmedel. Glöm inte att värma den i ljummet vatten innan för att få en ännu bättre upplevelse.

 

Rekommenderad till

Dig som gärna vill använda en fleshlight tillsammans med din partner.

 

Det säger andra kunder

Klas – ”Skön för både självspel och förspel – den kan verkligen lysa upp både handjobb och avsugningar från din partner! I och med att du kan penetrera hela vägen igenom så är går det utmärkt för en partner att möta upp med mun och tunga på andra sidan, och det kan hjälpa speciellt för de som tycker att det är obehagligt att ta något för djupt i munnen!

För onani är det praktiskt som attan att kunna spruta “ut” ur en fleshlight för en gång skull – det gör den enkel att rengöra. Men om du inte redan har en “fullvärdig” Fleslight så rekommenderar jag att du skaffar “Flight Pilot” först – den modellen är oslagbar och en mer komplett upplevelse, medans Quickshot är en schysst extra krydda.”

 

Sammanfattning

Kombinera din fleshlight med förspel med din partner och du kommer att ha svårt att låta bli att komma innan ni ens har hunnit till huvudakten…

 

Läs hela recensionen här


Fleshlight Girls Ana Foxxx Silk

Se priset här

Jämfört med flera tidigare fleshlights så är denna fleshlight i en annan färg, kärlek redan vid första ögonkastet! För att få en så realistisk avgjutning som möjligt av porrstjärnan Ana Foxxx.

Fördelar

 • Snygg design
 • Varierande mönster längst med hela insidan
 • Flexibelt material som gör att den passar flera storlekar

Nackdel

 • Priset

Recension

Ana Foxxx kommer numera hjälpa dig att uppnå orgasm på mer än bara ett visuellt sätt. Den här fleshlighten är formad efter Ana Foxx vagina.

Insidan av sleeven har ett annorlunda mönster av silk-struktur och känslan blir intensivare för ju längre du tränger in.

Som flera andra fleshlights kan du även på den här reglera vakuumtrycket, alltså trycket som kring din penis på botten av fleshlighten.

Kanske har du redan flera i Fleshlight girl – serien, glöm då inte bort att även investera i denna!

Den är gjord i Real Feel Superskin (TPE) och ABS-plast vilket förstärker upplevelsen ytterligare.

 

Hur använder du den?

Värm den i vatten, använd mycket glidmedel och justera därefter trycket genom att skruva på botten av din fleshlight.

 

Rekommenderad till

För dig som gillar när insidan är av varierande struktur.

 

Sammanfattning

Låt Ana Foxxx vagina ta plats i ditt hem och njut av orgasmerna hon kommer att ge dig.

 


Go Torque

Se priset här

En kortare fleshlight med snygg design.

Fördelar

 • Resevänlig storlek
 • Bra omslutning
 • Snygg design

Nackdel

 • Behövs mycket puder för att den inte ska bli för klibbig

Recension

Go Torque är en fleshlight som är 5 cm kortare än standarden, och detta betyder att du utan svårigheter kan ta med sexleksaken på semester utan att den tar upp ett för stort utrymme.

Samtidigt ser den diskret ut med sitt genomskinliga yttre som inte har det där standard fleshlight-utseendet. Om du föredrar att använda den här leksaken i badrummet så har du tur då materialet är vattentätt.

Som om detta inte vore nog är Go Torque riktigt enkel att rengöra efter användning med hjälp av vatten, tvål eller möjligtvis rengöringsmedel för sexleksaker om du föredrar detta.

Det rekommenderas dock att även använda pudret som säljs separat för att se till så att ens fleshlight inte blir klibbig eller åldras allt för fort.

I vilket fall som helst är detta en proffsigt utformad fleshlight som blir perfekt att ta med på semestern eller njuta av i hemmet.

 

Hur använder du den?

Värm den i vatten, använd mycket glidmedel och justera därefter trycket genom att skruva på botten av din fleshlight. Glöm inte pudra efteråt!

 

Rekommenderad till

Dig som har en kortare penis eller inte vill att hela fleshlighten ska omsluta din penis.

 

Sammanfattning

Annorlunda upplevelse med tanke på att den är kortare än vanligt och passar därför dig som är mindre i längden.


 

Fleshight tips – Allt du behöver veta om Fleshlights

Hur känns fleshlight?

Känslan beskrivs olika. Vissa tycker att det är lika bra som riktig penetration och andra tycker att det inte ens är jämförbart. Men de flesta tycker att det åtminstone är snäppet bättre än en solorunk med handen.

Tänk på att om du använder rätt glidmedel och värmer upp den innan användning så kommer din upplevelse förbättras markant. Med tanke på hur många olika typer av fleshlights det finns så lovar vi att det finns en just för dig.

Vad är Fleshlight Girls?

Det är fleshlight som är utformade efter flera olika kända porrstjärnor. Då har de avgjutit en porrstjärnas vagina och sedan applicerat samma struktur på insidan av fleshlighten. Några exempel är Nicole Aniston och Dillion Harper.

Vad är Fleshlight launch?

Fleshlight Launch är automatiserade fleshlights, ditt bästa hjälpmedel för handsfree-onani. Du kan ställa in hur snabbt den ska röra sig, hur djupt den ska gå och vilket typ av tryck. Här behöver du ha din egen fleshlight, dubbelkolla så just din passar innan.

Vad är Fleshlight machine?

Det är egentligen bara ett annat ord för Fleshlight Launch. Det är en maskin som ger dig möjlighet till handsfree-onani med din fleshlight.

Det finns fleshlights som du fortfarande behöver använda med handen men som samtidigt vibrerar.

Vad är Fleshlight lotus?

Fleshlight Lotus är lite början på en era, det är nämligen en av de äldre inre strukturerna på en fleshlight som kallas Lotus. Lotus var en del av fleshlight girls- serien och den skapar en realistisk känsla varierande struktur och intensitet.

Olika typer av Fleshlights

Fleshlight mun

Det finns fleshlights vars insidas struktur ska efterlikna en avsugning, alltså oralsex. Då brukar toppen på fleshlighten se ut som en mun med läppar. I vanliga fall så är det annars en slidmynning.

Fleshlight anal

Precis som det finns fleshlights för dig som gillar oralsex finns det de som är anpassade för dig som gillar analsex. Då är de vanligtvis mycket tajtare och insidans struktur efterliknar insidan av en anal.

För dig som är gay finns det något som kallas fleshjack – där efterliknas också insidan en anal.

Vad menas med Fleshlight sleeves?

Som du troligtvis har förstått nu så finns det otroligt många olika fleshlights. Det som varierar är främst sleeven, där insidans struktur ser olika ut.

Vilka Fleshlight material finns?

Materialet som Fleshlights är gjort av är patenterat och därför unikt av sitt slag på marknaden. Det kallas Real Feel Super Skin och precis som namnet lyder så känns det väldigt äkta.

DIY Fleshlight – Gör en hemmagjord fleshlight

Det går faktiskt att göra en hemmagjord fleshlight, vi rekommenderar dock att köpa en för bäst upplevelse.

Vi har tagit fram en guide på hur du på 5 olika sätt kan göra en hemmagjord fleshlight, här kan du läsa hela.

fleshlight

lösvagina

Köpa fleshlight Sverige

Du kan enkelt köpa en fleshlight om du befinner dig i Sverige, vi rekommenderar att köpa det antingen hos Sinful eller Mshop.

Hitta en flesh light billigt

Passa på att kolla in våra rekommenderade billiga sexleksaker för att se om du kan hitta en flesh light billigt. Annars rekommenderar vi att du håller extra utkik under exempelvis mellandagsrean eller black friday, då hoppas vi att du hittar en flesh light billigt.

Så här får du din fleshlight av SuperSkin att hålla (rengöring och förvaring)

Att korrekt rengöra och förvara din Fleshlight är avgörande för att säkerställa en hygienisk och långvarig användning av denna populära sexleksak. Särskilt eftersom många Fleshlight är tillverkade av det patenterade materialet SuperSkin, är det viktigt att vidta särskilda åtgärder för att bevara dess unika konsistens och undvika potentiella hälsorisker.

För rengöring börjar du med att skölja insidan och utsidan av din Fleshlight med varmt vatten. Undvik att använda tvål som kan bryta ner det känsliga SuperSkin-materialet. För en mer djupgående rengöring kan du använda en antibakteriell sexleksaksrengöring. Efter rengöring är det viktigt att låta din Fleshlight torka helt innan du sätter tillbaka den i sitt fodral eller förvaringslåda.

För förvaring är det bäst att placera din Fleshlight i det medföljande fodralet eller en ren, torr påse. Undvik direkt solljus och extrema temperaturer. För att bevara dess mjukhet och förebygga klibbighet kan du applicera talkpuder på ytan, vilket hjälper till att bibehålla den ursprungliga känslan. Att hålla din Fleshlight ren och korrekt förvarad inte bara förlänger dess livslängd utan garanterar också en konsekvent och njutbar användarupplevelse varje gång.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här