Recension – Fleshlight Girls Adriana Chechik Empress

21

Är du en av dem som haft kåta tankar och heta drömmar om Adriana Chechik Empress? Då kommer du definitivt gilla denna lösfitta som tillhör fleshlight girls serien.

Adriana Chechik Empress Fleshlight girls är en avgjuten lösfitta som ska efterlikna porrstjärnans egen vagina.

Info om testet

I det här testet kommer du få ta del av hela upplevelsen som du kan få av Adriana Chechik Empress Fleshlight Girl.

Vi kommer gå igenom alla dess detaljer, utsida som insida och du kommer att få ta del av en unik film på hur insidan av fleshlighten ser ut.

Är du intresserad av att uppleva nästa nivå med porrstjärnan så rekommenderar vi starkt att testa på Fleshlight Girls Adriana Chechik Next Level. Produkten låter dig här istället ta del av porrstjärnans anus.

Adriana Chechik Fleshlight Review Design

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Lätt att använda
 • Enkel att rengöra
 • Realistisk vagina

Nackdelar

 • Ingen varierad struktur
 • Passar främst genomsnitts penis eller mindre, inga bjässar

Recension

Adriana Chechik Fleshlight

Om Adriana Chechik Empress Fleshlight Girls

En av de läckra produkterna i fleshlight girls serien är Adriana Chechik Empress stöpta vagina. Den har ingen varierande struktur utan du vet var du får från början tillslut och en sak är säker – Adriana Chechik levererar alltid.

Visste du att om du beställer från Mshop eller Sinful så kan du få hem Adriana Checik Empress i ett diskret paket direkt till dörren?

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Adriana Chechik Fleshlight

Denna fleshlight girl har ett nätt utseende med små men relativt långa blygdläppar. Du blir försedd med en lång spiral inuti vid penetration och blygdläpparna kommer att omsluta din penis läckert.

Plastbehållaren ligger bekvämt i handen och är även diskret för att kunna gömma undan den smidigt.

Användarvänlighet

Adriana Chechik Fleshlight Användarvänlig

Adriana Chechik Empress Fleshlight är enkel att använda, det viktigaste för att få en behaglig användning är att använda glidmedel. Då undviker du friktion som lätt kan uppstå annars.

Flexibiliteten i materialet gör att den passar de flesta men de största bjässarna kan komma att uppleva den som för tight.

Kvalitet

Adriana Chechik Fleshlight

Adriana Chechik Empress är verkligen en högkvalitativ fleshlight. Den kommer att hålla länge, så länge du tar hand om din fleshlight så kommer den att ta hand om dig.

Den höga kvalitén gör att fleshlighten tål att du drar och sliter i den även under dina vildaste onanisessioner.

Materialet som produkten består av är kallas SuperSkin som gör att den känns naturlig till både insida och utsida.

Pris

Adriana Chechik Fleshlight

Hela Fleshlight Girls serien är väldigt prisvärd och därmed även Adriana Chechik Empress. Det är en fleshlight som varken ligger i den höga eller låga prisklassen, lite sådär lagom helt enkelt.

Om du trots detta känner att det kostar lite väl mycket så rekommenderar vi att hålla utkik under mellandagsrean eller på Black Friday för att hitta billiga sexleksaker.

Upplevelse/Användning

Till skillnad från de andra Fleshlight Girls så har denna ingen varierad struktur utan som du kan se på filmen, så är det en enda struktur som går igenom hela. Det är många som uppskattar detta då de slipper få några överraskningar under onanisessionen.

Du kommer mötas av stora spiralformade och vågiga mönster som kommer slingra sig runt din penis och omfamna den. Den inre strukturen är 23 cm och den ser likadan ut från börja till slut.

Förpackning

Adriana Chechik Fleshlight

Som tidigare nämnt är det en väldigt prisvärd produkt och en av anledningarna till att du kan få så mycket valuta för pengarna är tack vare förpackningen.

Förpackningen är en enkel pappkartong men med en läcker bild på porrstjärnan själv – Adriana Chechik Empress. Så om du inte var sugen innan så kommer du att bli sugen nu.

Skötsel

Adriana Chechik Fleshlight

Denna fleshlight är relativt enkel att rengöra, inget som kräver varken en större ansträngning eller tid. När du vill rengöra den så tar du ut fleshlighten ur den cylinderformade plastbehållaren och sedan sköljer du den i ljummet vatten. Därefter kan du använda mild tvål eller sexleksaksrengöring.

Det är viktigt att du efteråt låter den självtorka alternativt lätt handdukstorkning. Använd därefter förnyelse-pulvret för att få ytan att kännas som riktig hud igen.

Snabbfakta om porrstjärnan – Adriana Chechik

Adriana Chechik Fleshlight girls

Adriana Chechik är känd för sina vilda sexscener och faktum är att hon 2017 vann “performer of the year” på AVN Awards. Sedan dess har det hänt mycket, hon har gått från den blyga porrstjärnan till en rutinerad vilding.

 • Födelsedag – 4e November
 • Stjärntecken – Skorpion
 • Längd – 1.62 cm
 • Vikt – 53,5 kg
 • Ögonfärg – Grön
 • BH-storlek  – 32B
 • Sociala medier – Instagram, Twitter, Facebook

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Adriana Chechik Empress Fleshlight Girls har både ett läckert utseende och en skön känsla. Den inre strukturen är likadan från början till slut vilket gör att du vet exakt vad du får. Det gör att du snabbt kan komma in i den önskade rytmen utan att sinkas.

Det gör dock att den heller inte blir så himla spännande eftersom du vet vad som väntar, men för vissa är det precis vad som önskas.

Det är en produkt som är smidig att förvara, enkel att rengöra och består av ett högkvalitativt material.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här