Peniskräm – 9 Bästa i test

1278

En penis creme har förmågan att förlänga och förstärka ens erektion så att man ska prestera bättre i sovrummet och kunna imponera på sin käraste. Det är upp till en själv om man vill dra nytta av en penis creme under onanisessioner eller samlag med partnern, men oavsett vad ser man snabbt resultat efter dess att man har applicerat krämen.

Vilken penis creme är då den mest högkvalitativa och vilken variant bör man välja? Nedan listar vi de bästa produkterna inom kategorin ”penis creme” för att göra sökandet lättare för en. Kanske är man ute efter någonting billigt, någonting för nybörjaren, någonting lyxigt eller en äkta testvinnare. Vi ska gå igenom allt detta och mycket mer nedan!

 

TESTVINNARE – Penis XXL Creme 80 ml

penis xxl creme 80 ml

Se priset här

 

Penis XXL Creme är ett förträffligt val för alla män som vill imponera lite extra på sin partner i sovrummet. Denne penis creme ser nämligen till så att blodcirkulationen i ens kön ökar, vilket i sin tur resulterar i en kraftigare och mer långvarig erektion. Allt man behöver är en liten klick penis creme som man masserar in i huden och sedan låter verka under ett litet tag. Därefter är det fritt fram att njuta av en onanisession, förspel eller samlag med partnern för härliga upplevelser utöver det vanliga.

Effekten av denne penis kräm är inte permanent, men den kommer att hålla länge nog för att man ska få en kväll av njutning. Då tuben innehåller hela 80 ml och man endast behöver en klick vid varje användning kommer ens lusthöjande medel för män att räcka ganska länge. Tuben är heller inte särskilt stor och kan därför utan problem förvaras och transporteras på exempelvis utlandsresan så att man alltid har sin Penis xxl creme redo för att skämma bort sin partner.

Fördelar:

 • Ger en mer kraftig erektion
 • Ganska billig
 • Långvarig tub med hela 80 ml

Nackdelar:

 • Kan ta ett tag innan man ser resultat

TILL NYBÖRJAREN – Big Boy Golden Erect Creme 50 ml

big boy golden erect creme 50 ml

Se priset här

 

Om en 80 ml tub låter lite mycket kanske man som nybörjare istället vill testa på Big Boy Golden Erect Creme 50 ml. Den här diskreta svarta tuben kan utan misstankar förvaras och transporteras så att man alltid har tillgång till sin penis creme när den behövs som mest. Under härliga förspel och samlag kommer ens partner och en själv definitivt att avnjuta de många fördelarna med att satsa på just Big Boy Golden Erect Creme 50 ml.

Med den här krämen ser man till så att man presterar bättre än någonsin då ens blodtillförsel ökar och på så sätt gör ens stånd fylligare. Samtidigt ökar ens lust så att man allt som allt får en bättre upplevelse. Allt man behöver är en liten klick penis creme som sprids ut jämt över ens kön, och inom kort kommer man att märka av resultat. Oberoende av om man vill satsa på Big Boy Golden Erect Creme för att krydda till onanisessionerna eller lekarna i sovrummet tillsammans med ens parter så kommer den här krämen inte att svika en.

Fördelar:

 • Njut av en mer fyllig erektion
 • Diskret tub för enkel förvaring och transportering
 • Ökar ens lust

Nackdelar:

 • Olika personer kan få olika resultat

DEN BILLIGA – Inverma Largo Penis Kräm 40 ml

inverma largo penis creme 40 ml

Se priset här

 

Lyckligtvis nog kommer en majoritet av penis krämer till ett rimligt pris, och därför behöver man inte tömma ut hela sin plånbok för att få tillgång till en högkvalitativ penis creme. Inverma Largo Penis Kräm är en av dessa valmöjligheter för män som är ute efter en riktigt effektiv produkt. Genom att applicera Inverma Largo Penis Kräm på ens penis kommer man inom kort att få en erektion som både är mer fyllig samt varar längre än vanligt. Detta kommer utan tvekan att imponera på ens partner samtidigt som man själv kan få självförtroende nog att prestera bättre i sovrummet.

Denne penis creme behöver inte enbart användas under heta stunder med ens partner utan kan också komma väl tillhands vid onani – det är upp till en själv när man känner för att använda produkten. 40 ml kommer att räcka ganska långt då det inte krävs mer än en klick åt gången, och då tuben är ganska liten blir transport och förvaring inga problem. Är det exempelvis dags för en resa tillsammans med ens käraste? Ta då med tuben i resväskan utan att den tar upp något utrymme. Det blir helt enkelt riktigt smidigt.

Fördelar:

 • Ser till så att ens stånd blir mer kraftigt och långvarigt
 • Mycket prisvärd
 • Perfekt för transport och förvaring

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

MEST POPULÄRA – Starwhite Lightening Creme 50 ml

starwhite lightening creme 50 ml

Se priset här

 

Här kommer en ganska unik kräm som olikt de tidigare nämnda inte har i uppgift att förlänga och förstärka ens erektion. Starwhite Lightening Creme är nämligen ingen penis creme, utan istället en produkt för att bleka området runt ens anus, men krämen kan också dras nytta av för att bleka huden på andra delar av kroppen: exempelvis för att dölja fräknar och dylikt.

Starwhite Lightening Creme är inte en mirakelprodukt som omedelbart kommer att ge resultat, utan det gäller att man applicerar krämen på området som ska blekas cirka två gånger om dagen. Efter ett tag kommer man att se resultat som definitivt imponerar – och till ett ganska billigt pris. Tuben innehåller 50 ml av blekningskräm, men då man inte behöver använda sig av ett tjockt lager kommer tuben att räcka ganska länge. Utseendet är därtill ganska diskret, och detta betyder att man kan förvara eller ta med sig produkten i väskan utan att någon annan får reda på vad krämen används till.

Fördelar:

 • Effektiv kräm för blekning av området kring anus
 • Kan dölja fräknar och bleka huden på andra kroppsdelar
 • Diskret tub för lätt förvaring och transport

Nackdelar:

 • Kan ta ett tag innan man ser resultat

TILL VARDAGEN – Shunga Dragon Stimulerande Fördröjningskräm 60 ml

Se priset här

 

För en kräm som blir perfekt till både honom och henne är det av yttersta vikt att inte missa Shunga Dragon Sensitive Stimulerande Kräm. Denne penis creme och vaginakräm i en 60 ml flaska appliceras på vagina och penis innan det är dags för förspel och samlag – och resultatet blir fantastiskt. När krämen väl har börjat verka har man omkring en halvtimme till 45 minuter på sig att njuta av ökad känslighet och nedkylande samt värmande sensationer som det skiftas mellan under användningen.

Denne penis creme och vaginakräm är mild och innehåller naturliga ingredienser för en så skön och trevlig upplevelse som möjligt. Såsom tidigare nämnt är produkten framtagen för att användas av båda parter under förspel och samlag, men visst kan man dra nytta av Shunga Dragon Sensitive Stimulerande Kräm även på egen hand under onanisessioner.

Fördelar:

 • Härlig stimulerande kräm
 • Perfekt för par
 • Effekten håller i hela 30-45 minuter

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

DEN FRÄCKA – Hot XXL Cream för Män 50 ml

hot xxl creme til mænd 50 ml

Se priset här

 

Applicera Hot XXL Cream för Män på ens kön en kvart innan det ska hettas till i sovrummet så kommer man att gynnas av en lång rad fördelar. Denne penis creme ökar nämligen blodtillförseln till ens penis för att se till så att ens stånd varar längre samt blir kraftigare än tidigare. Hot XXL Cream för Män kommer i en tub som innehåller 50 ml – mer än nog för att produkten ska vara under ett bra tag.

Det är dock inte bara en temporär förstoring som krämen kan bjuda på, utan för de som ofta drar nytta av krämen efter varje dusch kan man till slut börja se en permanent storleksökning som givetvis kommer att imponera på ens partner och höja ens självförtroende. När man drar nytta av krämen bör man komma ihåg att det tar omkring en kvart innan den börjar verka, så applicera denne penis creme på ens kön minst en kvart innan det är dags för hetta stunder i sovrummet med partnern. Tuben kan lätt tas med på resor om man skulle föredra detta då det är en produkt som mycket enkelt kan transporteras tack vare sin mindre storlek, lättviktighet samt diskreta utseende.

Fördelar:

 • Bjuder på ett stånd som blir fylligare
 • Kan användas ofta för permanent penisförstoring
 • Diskret och stilren tub

Nackdelar:

 • Resultat varierar från person till person

DEN LYXIGA – Viagel Stimulerande Gel till Män 30 ml

viagel stimulerende gel til mænd 30 ml

Se priset här

 

I en liten diskret flaska kommer Viagel Stimulerande Gel till Män i ett 30 ml format. Vid varje applicering krävs endast ett till två sprut, så trots den mindre storleken och innehållet varar flaskan förvånansvärt länge. Varför skulle man då vilja använda denne penis creme och vad blir resultatet? Viagel Stimulerande Gel till Män har i uppgift att se till så att ens stånd blir fylligare för mer intensiva orgasmer och en möjlighet att prestera bättre i sovrummet. Med andra ord blir både ens partner och en själv riktigt imponerade under de heta parlekarna.

Gelen har dessutom en värmande effekt som uppskattas i många lägen, och det är ingen fuffens som pågår: alla materialen i krämen är naturliga ingredienser, och när krämen appliceras kan man vara säker på att härliga upplevelser inte är långt borta. Flaskan är ganska liten och blir därför lätt som en plätt att ta med på exempelvis utlandsresan eller varthelst där en penis creme kan komma väl tillhands.

Fördelar:

 • Få en fylligare erektion
 • Bjuder på mer intensiva orgasmer
 • Kommer i en diskret flaska för enkel transport

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

TILL DEN ERFARNE – Joydivision Penix Active Peniskräm 75 ml

joydivision penix active penis creme 75 ml

Se priset här

 

Ge dig själv eller din partner den omsorg den förtjänar med denna uppfriskande hudvårdsprodukt speciellt utvecklad för penis och pung. Penix Active erbjuder en vitaliserande effekt som ökar blodgenomströmningen i mannens könsorgan, vilket skapar en stimulerande upplevelse för ökad njutning.

För säker användning och kondomkompatibilitet rekommenderas endast utvärtes bruk. Vänta med samlag tills krämen har absorberats i huden och används med kondom efter 30 minuter för bekymmersfri njutning. Den praktiska tuben på 75 ml gör det enkelt att applicera och hantera produkten. Joydivision Penix Active Peniskräm är det perfekta tillskottet för att förgylla dina intima stunder och ge din partner den omsorg och uppmärksamhet han förtjänar.

Fördelar:

 • Mångsidig Användning för Sensuella Stunder
 • Ökad blodgenomströmmning
 • Enkel att förvara och transportera

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

NYHET – Skins Powerect Stimulerande Kräm till Män 5 ml

skins powerect stimulerende creme til mænd 5 ml

Se priset här

 

Då har vi en penis creme kvar att nämna, och denne förser en sannerligen med en rad fördelar. Skins Powerect Stimulerande Kräm till Män är en kräm som har i uppgift att förstärka och förlänga ens erektion efter dess att man har applicerat den på sitt kön. De festa andra krämer som vi har nämnt tar ett litet tag innan de börjar verka, men just Skins Powerect Stimulerande Kräm till Män har den stora fördelen av att börja verka omedelbart.

Denne penis creme är menad som en provprodukt då man enbart får 5 ml att dra nytta av, men paketet är mycket billigt och är därför väl värt pengarna. Om man inte tidigare har testat på en penis creme och gärna vill testa på hur de fungerar blir detta en mycket passande penis creme för nybörjare. Prova på dess 5 ml och satsa sedan på ett fullt paket när man väl har bestämt sig för att en penis creme är rätt för en.

Fördelar:

 • Förstärker och förlänger ens erektion
 • Perfekt för nybörjare
 • Mycket billigt

Nackdelar:

 • Effekt kan variera från person till person

Om peniskrämer

Vad är Peniskräm?

Peniskräm är en intimprodukt utformad för att förbättra sexuell njutning och prestanda hos män. Dessa krämer innehåller ofta speciella ingredienser som syftar till att öka blodcirkulationen, öka känsligheten och ge en behagligare sexuell upplevelse.

 

Typer av Peniskräm:

Det finns olika typer av peniskrämer på marknaden, inklusive de som fokuserar på att förbättra erektionen, öka uthålligheten och de som syftar till att intensifiera känsligheten.

 

Användning av Peniskräm:

För att använda peniskräm, applicera en liten mängd på penisen och massera försiktigt in krämen. Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner och undvika överdriven användning. Många peniskrämer är kompatibla med kondomer och kan användas både enskilt och i par.

 

Viktiga överväganden:

Innan du väljer en peniskräm är det klokt att överväga individuella behov och preferenser. Läs ingredienserna noga för att undvika allergiska reaktioner och testa på en liten yta först. Kommunicera med din partner om användningen för att säkerställa ömsesidig komfort och njutning.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här