Dildos kommer i många olika format: mjuka dildos, realistiska dildos, vibrerande dildos, G-punkt dildos, analdildos med mera, men oavsett vad man föredrar finns det i princip alltid en dildo för varje individ. Detta är den perfekta sexleksaken för både nybörjarna och veteranerna då de kommer i så många olika storlekar och former att det skulle ta åratal att kika närmare på alla dildos på marknaden.

 

För att göra sökandet efter den perfekta dildon lite lättare finner du nedan en topplista över några av de bästa mjuka dildos på marknaden. Ta en titt under de olika kategorierna för att hitta en billig variant, ett bra val för nybörjaren, en perfekt dildo för de med en budget m.m.

TESTVINNARE – Willie City Classic Lover Realistisk Dildo 23,5 cm

willie city classic lover realistisk dildo

Se priset här

 

En första mjuk dildo som både är en testvinnare och en äkta klassiker är Willie City Classic Lover Realistisk Dildo. Detta är en mjuk dildo tillverkad i PVC som har en mycket naturtrogen utformning för att komma så nära den äkta varan som det går. Vad vi syftar på är att dildon kommer i en realistisk hudfärg med ett markerat penishuvud, pungkulor och ådror längst skaftet. Vid användning av en mjuk dildo såsom Willie City Classic Lover Realistisk Dildo får man på så sätt den där äkta känslan som man säkerligen eftersöker.

Den fulla längden på dildon ligger på 23,5 cm, men längden som man kan föra in är 17,5 cm. Om man vill få ett bättre glid och i allmänhet en trevligare upplevelse under onanistunderna brukar det rekommenderas att köpa ett vattenbaserat glidmedel separat som appliceras på sexleksaken innan användning. En stor fördel med en mjuk dildo såsom Willie City Classic Lover Realistisk Dildo är sugkoppen i bottnen som kan suga sig fast på plana väggar och golv om man vill uppleva lite fräcka handsfree lekar. Sugkoppen ser också till så att dildon passar i en harness om man föredrar pegging tillsammans med ens partner.

Fördelar:

 • Mjuk dildo med naturtroget utseende
 • Händig sugkopp för att fästa dildon på väggar och golv
 • Passar perfekt i en harness

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

TILL NYBÖRJAREN – Willie City Classic Lover Realistisk Dildo 23 cm

willie city classic lover realistisk dildo cm

Se priset här

 

Var den förra produkten på listan snäppet för stor? Då kommer här en mjuk dildo med samma namn, men i en mindre storlek. Willie City Classic Lover Realistisk Dildo har en längd på 23 cm, är tillverkad i PVC och är ftalatfri samt latexfri. Trots sin längd på 23 cm är det dock 17 cm som kan föras in, så den här dildon blir ett utomordentligt val för nybörjarna som är ute efter sin första dildo. Sexleksaken är dessutom riktigt prisvärd, vilket bara gör saken bättre.

Njut av en handsfree upplevelse med sugkoppen i bottnen som ser till så att leksaken kan fästas på de flesta plana ytorna. Om man gärna vill ta med sig dildon ner i badet eller in i duschen kan man dessutom lätt göra detta med tanke på att dildon är vattentålig. Njut av det mycket naturtrogna utseende av en mjuk dildo såsom Willie City Classic Lover Realistisk Dildo 23 cm vid onanistunderna eller under förspel tillsammans med partnern. Sexleksaken lovar många härliga upplevelser som man inte vill missa.

Fördelar:

 • Naturtroget utseende
 • Vattentät
 • Sugkopp för att fästa på plana ytor

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

DEN BILLIGA – Vac-U-Lock Realistisk Dildo 13 cm

vac u lock realistisk dildo 13 cm

Se priset här

 

Här kommer en mjuk dildo som är liten och ganska billig, men kommer med en ganska unik funktion. Dildon är nämligen stöpt efter en riktig penis för att kunna få ett så realistiskt utseende som möjligt – och visst är den naturtrogen med sitt markerade ollon, ådror och pungkulor. En mjuk dildo såsom Vac-U-Lock Realistisk Dildo är tillverkad i PVC och är ftalatfri. Dess mått ligger på 13 cm i längd med 11,5 cm som kan föras in. Med andra ord är det en ganska liten mjuk dildo som därför kan användas både för vaginal och anal penetrering.

Dildon är framtagen för att passa i alla harness inom Vac-U-Lock serien om man vill njuta av pegging tillsammans med ens partner, men visst är det också fullt möjligt att använda dildon såsom den är under antingen onanisessioner eller parlekar. Leksaken är vattentät och man ska därför inte tveka att testa på den i duschen eller i badet. Tillbehör som kan vara gynnsamma att köpa separat för att få en så härlig upplevelse som möjligt är ett vattenbaserat glidmedel för ett bättre glid samt ett sexleksaksrengöringsmedel som man använder för att göra rent dildon efter dess att lekarna är över.

Fördelar:

 • Dildo i mindre storlek som blir perfekt för nybörjare
 • Passar alla Vac-U-Lock harness
 • Stöpt efter en riktig penis

Nackdelar:

 • Kan upplevas som lite för liten för de erfarna

MEST POPULÄRA – ColourSoft Mjuk Silikondildo 18 cm

coloursoft blød dildo 20 cm

Se priset här

 

För en realistisk mjuk dildo i antingen svart eller lila kan man gynnas av ColourSoft Mjuk Silikondildo. Dra nytta av den här förträffliga sexleksaken under onanisessionerna eller förspelen med partnern. Allt som behövs är en klick vattenbaserat glidmedel och sedan är det fritt fram att njuta av det lena silikonmaterialet som leksaken är tillverkad av.

En av de många fördelarna med ColourSoft Mjuk Silikondildo är just hur naturtroget utseendet är. Stimuleras av det ådriga skaftet, det markerade ollonet samt de detaljerade pungkulorna. Tack vare att mjuka dildos såsom ColourSoft Mjuk Silikondildo är 100 % vattentåliga behöver man inte vara rädd för att leksaken ska ta skada om man använder den i antingen badet eller duschen. Sugkoppen i botten av leksaken älskas av de som föredrar handsfree lekar då den här sugkoppen ser till så att dildon kan fästas på golvet eller väggen. Med sin fulla längd på 25 cm och den införbara längden på 18 cm har man här en stor och härlig dildo att njuta av.

Fördelar:

 • Framställd i lent silikonmaterial
 • Naturtroget utseende
 • Vattentät för lekar i badet

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

TILL VARDAGEN – Faultless Dildo

faultless 8 5

Se priset här

 

Satsa på Faultless Dildo för en snygg mjuk dildo i ett genomskinligt format. Detta är en riktigt rejäl dildo med en diameter på hela 4,8 cm tillsammans med en längd på 21,5 cm. Denne jelly dildo blir perfekt vid både parlekarna och onanisessionerna då den bjuder på en riktigt härlig känsla vid användning. Gällande utformningen är Faultless Dildo mycket naturtrogen med markerade ådror, pungkulor och ett detaljerat ollon som ser till så att leksaken både bjuder på fysisk och visuell stimulans. Glöm inte att applicera ett vattenbaserat glidmedel innan man använder leksaken för att få ett så skönt glid som möjligt.

I bottnen av denne jelly dildo finner man en sugkopp som inte bara ser till så att man kan fästa leksaken på olika plana ytor, utan därtill gör det möjligt att använda dildon i en harness. Njut också av den vattentäta egenskapen om man vill ta med Faultless Dildo ner i badkaret eller in i duschen. En mjuk dildo som den här har – när allt kommer till kritan – riktigt mycket att bjuda på.

Fördelar:

 • Snyggt genomskinligt utseende
 • Naturtrogen utformning
 • Passar i en harness

Nackdelar:

 • Vissa anser att den är lite för bred

DEN FRÄCKA – Lazy Buttcock 6.5 Tum

lazy buttcock 6 5 rod

Se priset här

 

Lazy Buttcock 6.5 Tum är en fräck dildo som kan åtnjutas av både nybörjaren och veteranen. Dess mått ligger på 17 cm i längd samt 3,3 cm i diameter – med andra ord ganska normalstor. Såsom namnet antyder är sexleksaken menad som en analdildo, men visst kan man utan problem även använda den vaginalt. För en härlig upplevelse är en mjuk dildo som den här framställd i ett skönt jelly material, och med hjälp av den vattentåliga egenskapen kan man utan att skada dildon ta med den ner i badet eller in i duschen. Lekarna begränsas därför inte till badrummet.

Då en mjuk dildo såsom Lazy Buttcock 6.5 Tum är tillverkad i jelly går det bra att använda antingen ett silikonbaserat glidmedel eller en vattenbaserad variant. Detta ser till så att man får ett bättre glid och därför en bättre upplevelse. Välj en röd eller grå färg utefter vad man själv föredrar och njut på egen hand eller tillsammans med partnern under förspel och samlag.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Vattentät för våta lekar
 • Sugkopp för att fästa på plana ytor

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

DEN LYXIGA – Doc Johnson The Ragin D UltraSkyn Dildo 25 cm

doc johnson the ragin d ultraskyn dildo 25 cm

Se priset här

 

Med en införbar längd på 25 cm kommer här den enorma Doc Johnson The Ragin D UltraSkyn Dildo 25 cm. Detta är en mjuk dildo som kan blir mycket passande specifikt för den erfarne användaren på grund av dess storlek. Välj mellan beige, ljusbrun eller brun för att få den perfekta dildon enligt ens önskemål. Leksaken har ett markerat ollon och mycket detaljerade ådror för att lägga till en extra dimension till njutningen vid onanistunder, förspel och samlag.

Ha händerna fria vid lekarna med en mjuk dildo tack vare sugproppen som finns i botten av Doc Johnson The Ragin D UltraSkyn Dildo 20 cm. Denne tillåter en att sätta fast dildon på väggen eller golvet för att sedan njuta utan att använda händerna. Köp ett vattenbaserat glidmedel separat och börja använda den fantastiskt sköna leksaken redan idag.

Fördelar:

 • Sugpropp för att sätta fast leksaken på plana ytor
 • Vattentät för njutning i duschen eller badet
 • Flera färger att välja mellan

Nackdelar:

 • Lite stor för nybörjare

TILL DEN ERFARNE – Silexd Dildo 7 Inch

silexd dildo 7 inch

Se priset här

 

Silexd Dildo 7 Inch är den näst sista produkten som vi ska kika på inom kategorin ”mjuk dildo”. Det som gör den här sexleksaken så speciell är materialet som den är tillverkad av: det så kallade silexpan materialet som ger dildon en utomordentligt naturtrogen känsla. Förutom att bara kännas som den äkta varan är detta också en mjuk dildo som ser så verklig ut som det bara går. Med sitt detaljerade ollon, pungkulor och ådror får man en onanileksak som aldrig sviker en.

För ett bättre glid och därefter enklare rengöring efter användning rekommenderas det att beställa både ett vattenbaserat glidmedel och ett sexleksaksrengöringsmedel. Särskilt ett glidmedel är mycket viktigt då det hjälper till med att ge ett fantastiskt glid som förbättrar onanistunderna väsentligt. Stimuleras av leksaken i badet då den är vattentät eller fäst den på väggen för lekar med fria händer tack vare sugproppen i bottnen. Fördelarna med att satsa på Silexd Dildo 7 Inch är verkligen många!

Fördelar:

 • Mjuk dildo med ett verklighetstroget utseende
 • Tillåter för våta lekar tack vare sitt vattentäta yttre
 • Fäst leksaken på plana ytor med hjälp av sugproppen

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

NYHET – Silexd Dildo 8,5 Inch

silexd dildo 8 5 inch

Se priset här

 

Då har vi nått slutet av listan, men vi har sparat en av de bästa till sist. Vi nämnde nyss Silexd Dildo 7 Inch, och här kommer dess större bror Silexd Dildo 8,5 Inch. Detta är en mjuk dildo som inte kommer i form av en silikon-, plast- eller gummi dildo. Istället är den tillverkad av ett material som man kanske inte känner till alltför väl: Silexpan. Det här materialet ser till så att dildon känns så naturtrogen som den bara kan bli, och man vill definitivt inte missa alla fördelarna som dildon bjuder på.

Med sina 20,5 cm i längd och 4,3 cm i diameter är den här sexleksaken en ganska tjock dildo som kanske inte lämpar sig för nybörjare – men veteranerna kommer att älska den. Njut av den i sovrummet, i badet, i duschen eller varhelst annars man vill ta del av fantastiska onanisessioner. Med sugproppen i botten kan man fästa sin dildo på plana ytor för att stimuleras utan att behöva använda händerna. En stor mängd härlig stimulans väntar på en om man väljer Silexd Dildo 8,5 Inch redan idag.

Fördelar:

 • Tillverkat i ett mycket naturtroget Silexpan material
 • Realistiskt utseende med markerat ollon, ådror och pung
 • Sugpropp i botten för att kunna fästas på plana ytor

Nackdelar:

 • En aning dyr

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här