Mjuk dildo – Bästa i test

1391

Dildos kommer i många olika format: mjuka dildos, realistiska dildos, vibrerande dildos, G-punkt dildos, analdildos med mera, men oavsett vad man föredrar finns det i princip alltid en dildo för varje individ.

Det är många som upplever att en mjuk dildo är de som efterliknar känslan av en riktig penis mest.

Detta är den perfekta sexleksaken för både nybörjarna och veteranerna då de kommer i så många olika storlekar och former att det skulle ta åratal att kika närmare på alla dildos på marknaden.

För att göra sökandet efter den perfekta dildon lite lättare finner du nedan en topplista över några av de bästa mjuka dildos på marknaden. Ta en titt under de olika kategorierna för att hitta en billig variant, ett bra val för nybörjaren, en perfekt dildo för de med en budget m.m.

Fortfarande tveksam?

Se hela Sinfuls utbud av mjuka dildos här →

TESTVINNAREWillie City Classic Lover Realistisk Dildo 23,5 cm

Se priset här

En första mjuk dildo som både är en testvinnare och en äkta klassiker är Willie City Classic Lover Realistisk Dildo.

Fördelar

 • Mjuk dildo med naturtroget utseende
 • Händig sugkopp för att fästa dildon på väggar och golv
 • Passar perfekt i en harness

Nackdelar

 • Passar inte som nybörjardildo pga. Storleken

Recension

Detta är en mjuk dildo tillverkad i PVC som har en mycket naturtrogen utformning för att komma så nära den äkta varan som det går. Vad vi syftar på är att dildon kommer i en realistisk hudfärg med ett markerat penishuvud, pungkulor och ådror längst skaftet.

Vid användning av en mjuk dildo såsom Willie City Classic Lover Realistisk Dildo får man på så sätt den där äkta känslan som man säkerligen eftersöker.

Den fulla längden på dildon ligger på 23,5 cm, men längden som man kan föra in är 17,5 cm. Om man vill få ett bättre glid och i allmänhet en trevligare upplevelse under onanistunderna brukar det rekommenderas att köpa ett vattenbaserat glidmedel separat som appliceras på sexleksaken innan användning.

En stor fördel med en mjuk dildo såsom Willie City Classic Lover Realistisk Dildo är sugkoppen i bottnen som kan suga sig fast på plana väggar och golv om man vill uppleva lite fräcka handsfreelekar. Sugkoppen ser också till så att dildon passar i en harness om man föredrar pegging tillsammans med ens partner.

 

Hur använder du den?

Eftersom den är relativt stor för att vara en klassisk dildo så är det extra viktigt med glidmedel. Men hur du ska använda den väljer du själv, fäst den med sugproppen, håll den i handen eller placera den i en harness.

Rekommenderad till

Passar dig som är erfaren vid penetration av större dildos/penisar, det är en mjuk dildo för den mer erfarna.

 

Det säger andra kunder

Patricia ” Dildon stimulerar väldigt bra MEN eftersom att den är för stor för mig så gör det också lite ont om man kör in den för långt och för hårt, men annars så stimulerar den både annal öppningen och g punkten, sugproppen fungerar utmärkt speciellt i duschen på kaklet.”

 

Sammanfattning

En klassisk dildo till utseendet men i den större storleken. Passar bra för att få till en variation i sin vardag både på egen hand och tillsammans med partner.

 


TILL NYBÖRJARENWillie City Classic Lover Realistisk Dildo 23 cm

Se priset här

 

Var den förra produkten på listan snäppet för stor? Då kommer här en mjuk dildo med samma namn, men i något mindre storlek, Willie City Classic Lover Realistisk Dildo är en klassiker trots allt

Fördelar

 • Naturtroget utseende
 • Vattentät
 • Passar för både vaginalt och analt bruk

Nackdelar

 • Den är ofta slut i lager på grund av dess popularitet

Recension

Det är en mjuk dildo som har en längd på 23 cm, är tillverkad i PVC och är ftalatfri samt latexfri. Trots sin längd på 23 cm är det dock 17 cm som kan föras in, så den här dildon blir ett utomordentligt val för nybörjarna som är ute efter sin första dildo. Sexleksaken är dessutom riktigt prisvärd, vilket bara gör saken bättre.

Njut av en handsfree upplevelse med sugkoppen i bottnen som ser till så att leksaken kan fästas på de flesta plana ytorna. Om man gärna vill ta med sig dildon ner i badet eller in i duschen kan man dessutom lätt göra detta med tanke på att dildon är vattentålig.

Njut av det mycket naturtrogna utseende av en mjuk dildo såsom Willie City Classic Lover Realistisk Dildo 23 cm vid onanistunderna eller under förspel tillsammans med partnern. Sexleksaken lovar många härliga upplevelser som man inte vill missa.

 

Hur använder du den?

För bekvämast upplevelse så rekommenderar vi glidmedel, här kan du se vilka vi rekommenderar. Eftersom den är vattentät kan du använda din dildo var som helst.

Rekommenderad till

Det är en klassisk dildo som passar alla. Den är naturlig både till sitt utseende, känslan och flexibiliteten.

 

Det säger andra kunder

Paul – Den är väldigt skön att använda för anal/prostata -njutning. Skönt och bra material.”

 

Sammanfattning

En dildo som alla borde ha hemma i sänglådan eller ovanpå, alltid redo. Här har du en mjuk dildo som går att använda på flera olika sätt.

 


DEN BILLIGAVac-U-Lock Realistisk Dildo 13 cm

Se priset här

Här kommer en mjuk dildo som är liten och ganska billig, men kommer med en ganska unik funktion…

Fördelar

 • Dildo i mindre storlek som blir perfekt för nybörjare
 • Passar alla Vac-U-Lock harness
 • Stöpt efter en riktig penis

Nackdelar

 • Kan upplevas som för liten

Recension

Dildon är nämligen stöpt efter en riktig penis för att kunna få ett så realistiskt utseende som möjligt – och visst är den naturtrogen med sitt markerade ollon, ådror och pungkulor.

En mjuk dildo såsom Vac-U-Lock Realistisk Dildo är tillverkad i PVC och är ftalatfri. Dess mått ligger på 13 cm i längd med 11,5 cm som kan föras in. Med andra ord är det en ganska liten mjuk dildo som därför kan användas enkelt både för vaginal och anal penetrering.

Dildon är framtagen för att passa i alla harness inom Doc Johnsons Vac-U-Lock serien om man vill njuta av pegging tillsammans med ens partner, men visst är det också fullt möjligt att använda dildon såsom den är under antingen onanisessioner eller parlekar.

Leksaken är vattentät och man ska därför inte tveka att testa på den i duschen eller i badet. Tillbehör som kan vara gynnsamma att köpa separat för att få en så härlig upplevelse som möjligt är ett vattenbaserat glidmedel för ett bättre glid samt ett sexleksaksrengöringsmedel som man använder för att göra rent dildon efter dess att lekarna är över.

 

Hur använder du den?

Glidmedel är A och O för en skön upplevelse med en sexleksak. Se till att införskaffa ett Vac-U-Lock-harness för att kunna utnyttja alla funktioner.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar små dildos och är intresserad av att använda den som strapon.

 

Sammanfattning

En mer realistisk dildo är svårt att hitta eftersom den är stöpt efter en riktig penis. En mjuk dildo vi rekommenderar starkt att du använder som strapon dildo.

 


MEST POPULÄRAColourSoft Mjuk Silikondildo 18 cm

Se priset här

 

En mjuk silikondildo i Large, här pratar vi rejäl dildo

Fördelar

 • Finns i flera färger
 • Markerat ollon och tydliga ådror
 • Stark sugpropp

Nackdelar

 • Priset

Recension

För en realistisk mjuk dildo i antingen svart eller lila kan man gynnas av ColourSoft Mjuk Silikondildo. Dra nytta av den här förträffliga sexleksaken under onanisessionerna eller förspelen med partnern.

Allt som behövs är en klick vattenbaserat glidmedel och sedan är det fritt fram att njuta av det lena silikonmaterialet som leksaken är tillverkad av.

En av de många fördelarna med ColourSoft Mjuk Silikondildo är just hur naturtroget utseendet är. Stimuleras av det ådriga skaftet, det markerade ollonet samt de detaljerade pungkulorna.

Tack vare att mjuka dildos såsom ColourSoft Mjuk Silikondildo är 100 % vattentåliga behöver man inte vara rädd för att leksaken ska ta skada om man använder den i antingen badet eller duschen.

Sugkoppen i botten av leksaken älskas av de som föredrar handsfree lekar då den här sugkoppen ser till så att dildon kan fästas på golvet eller väggen.

Med sin fulla längd på 25 cm och den införbara längden på 18 cm har man här en stor och härlig dildo att njuta av.

 

Hur använder du den?

Det är en rejäl dildo så det är viktigt med glidmedel, klicka här för att komma till Bäst i Test av glidmedel. Variera plats, den är vattentät och sugproppen kan du fästa på alla släta ytor.

Rekommenderad till

Passar dig som är ute efter en stor mjuk dildo i hög kvalité. Passa på att fyll ut sänglådan med en snygg lila dildo.

Sammanfattning

En kvalitetsdildo i silkes lent mjukt silikonmaterial. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken.

 


TILL VARDAGENFaultless Dildo

Se priset här

 

Det är Faultless Dildo du ska investera i för att få hem en snygg mjuk dildo i ett genomskinligt format

Fördelar

 • Läcker genomskinlig design
 • Bra uppfyllnadsskänsla
 • Passar bra i harness

Nackdelar

 • Kan upplevas som för bred
 • För tung för att fästa på vissa väggar

Recension

Detta är en riktigt rejäl dildo med en diameter på hela 4,8 cm tillsammans med en längd på 21,5 cm. Denne jelly dildo blir perfekt vid både parlekarna och onanisessionerna då den bjuder på en riktigt härlig känsla vid användning.

Gällande utformningen är Faultless Dildo mycket naturtrogen med markerade ådror, pungkulor och ett detaljerat ollon som ser till så att leksaken både bjuder på fysisk och visuell stimulans.

Glöm inte att applicera ett vattenbaserat glidmedel innan man använder leksaken för att få ett så skönt glid som möjligt.

I bottnen av denne jelly dildo finner man en sugkopp som inte bara ser till så att man kan fästa leksaken på olika plana ytor, utan därtill gör det möjligt att använda dildon i en harness.

Njut också av den vattentäta egenskapen om man vill ta med Faultless Dildo ner i badkaret eller in i duschen. En mjuk dildo som den här har – när allt kommer till kritan – riktigt mycket att bjuda på.

Hur använder du den?

Eftersom det är en rejäl dildo i det bredare slaget så bör du vara noggrann med att använda mycket glidmedel. Sedan bestämmer du själv om du vill ha den i harness, i badkaret eller i sängen. Det är en mångsidig dildo.

Rekommenderad till

Rekommenderas till dig som gillar känslan av att vara uppfylld. Med denna mjuka dildon är det ett faktum.

 

Det säger andra kunder

Minna – ” Lite knölig att få in ibland. Men DAMN vad man känns fyllld!!!! Trodde aldrig att jag skulle få in den men vips sa det *slurp* och helt plötsligt så var hela inne. Hoppsan

Sugkoppen är inte så dum den heller. Dunkade dildon rätt på kylskåpsdörren och gick loco. Satt som fan och rörde sig inte ur fläcken. Satt så bra att jag mitt i hettans ögonblick nästan vräkte omkull hela kylskåpet. Helt sanslöst.”

 

Sammanfattning

En mjuk dildo som är uppskattad av många. Tack vare sugproppen kan du använda den helt handsfree även om den ibland kan vara för tung för att fästas på vissa väggar.

 


DEN FRÄCKALazy Buttcock 6.5 Tum

Se priset här

 

Trots att namnet inte är det mest exotiska namnet så är Lazy Buttcock 6.5 Tum en fräck dildo som kan åtnjutas av både nybörjaren och veteranen

Fördelar

 • Prisvärd
 • Flexibel
 • Bra för g-punktsstimulering

Nackdelar

 • Något för mjuk, särskilt vid anal stimulering

Recension

Lazy Buttcock 6.5 Tum är en fräck dildo som kan åtnjutas av både nybörjaren och veteranen. Dess mått ligger på 17 cm i längd samt 3,3 cm i diameter – med andra ord ganska normalstor.

Såsom namnet antyder är sexleksaken menad som en analdildo, men visst kan man utan problem även använda den vaginalt. För en härlig upplevelse är en mjuk dildo som den här framställd i ett skönt jelly material, och med hjälp av den vattentåliga egenskapen kan man utan att skada dildon ta med den ner i badet eller in i duschen.

Lekarna begränsas därför inte till badrummet.

Då en mjuk dildo såsom Lazy Buttcock 6.5 Tum är tillverkad i jelly går det bra att använda antingen ett silikonbaserat glidmedel eller en vattenbaserad variant. Detta ser till så att man får ett bättre glid och därför en bättre upplevelse.

Välj en röd eller grå färg utefter vad man själv föredrar och njut på egen hand eller tillsammans med partnern under förspel och samlag.

 

Hur använder du den?

Här kan du använda alla typer av glidmedel med tanke på att den inte är gjord i silikon. Passa därför på att kolla in vårt Bäst i Test och klicka hem din nästa favorit.

Den mjuka dildon är främst anpassad för analt bruk även om vissa anser att den är för mjuk för det. Men fungerar lika bra för vaginalt.

Rekommenderad till

Det är en mjuk dildo som passar alla, oavsett tidigare erfarenhet.

 

Det säger andra kunder

Linda – ” Jag blev förvånad bortom dess like när jag testade den analt. Kändes bra i fiffi också, men rumpan var otroligt med sakta ökande tempo till jag red för fullt gränslad över köksstolen. Fyller bra, riktigt bra, men inte utan att kunna låta sig bli pumpad rejält… fantastisk dong”

 

Sammanfattning

En mjuk dildo som alltid går hem och uppskattas av de flesta. Med en otrolig flexibilitet som gör att du kan komma åt flera olika vinklar, vinklar som du inte ens visste att du uppskattade.

 


DEN LYXIGADoc Johnson The Ragin D UltraSkyn Dildo 25 cm

Se priset här

 

Doc Johnson levererar en mjuk dildo i världsklass, tack vare dess storlek passar den bäst den erfarne, The Regin D är här för att stanna

Fördelar

 • Bra för g-punktsstimulering
 • Finns i flera olika färger
 • Hela 25 cm går att föra in

Nackdelar

 • Tyvärr inte fullt natutrogen, den saknar pung

Recension

Med en införbar längd på 25 cm kommer här den enorma Doc Johnson The Ragin D UltraSkyn Dildo 25 cm. Detta är en mjuk dildo som kan blir mycket passande specifikt för den erfarne användaren på grund av dess storlek.

Välj mellan beige, ljusbrun eller brun för att få den perfekta dildon enligt ens önskemål. Leksaken har ett markerat ollon och mycket detaljerade ådror för att lägga till en extra dimension till njutningen vid onanistunder, förspel och samlag.

Ha händerna fria vid lekarna med en mjuk dildo tack vare sugproppen som finns i botten av Doc Johnson The Ragin D UltraSkyn Dildo 20 cm.

Denne tillåter en att sätta fast dildon på väggen eller golvet för att sedan njuta utan att använda händerna. Köp ett vattenbaserat glidmedel separat och börja använda den fantastiskt sköna leksaken redan idag.

Den mjuka dildon är även bra för G-punktsstimulering tack vare dess längd och naturliga form.

 

Hur använder du den?

Välj om du vill placera sugproppen på en plan yta eller om du vill använda sugproppen som handtag vid soloonani.

Rekommenderad till

Passar den erfarna, främst för dess storlek. Den är uppskattad av många så vi hoppas även at den blir uppskattad av dig.

 

Sammanfattning

Doc Johnson The Ragin D Ultraskyn Dildo 25 cm är en lång dildo som är bekväm och enkel att använda, men det krävs att man är ordentligt uppvärmd och känner sin kropp för skönast upplevelse.

 


TILL DEN ERFARNESilexd Dildo 7 Inch

Se priset här

 

Silexd Dildo 7 Inch är den nästsista produkten som vi ska kika på inom kategorin ”mjuk dildo” och det är ännu en mjuk dildo som kan ge dig fantastiska orgasmer

Fördelar

 • Mjuk dildo med ett verklighetstroget utseende
 • Tillverkad av Selexpan material
 • Fäst leksaken på plana ytor med hjälp av sugproppen

Nackdelar

 • Något kortare dildo 17,8 cm

Recension

Det som gör den här sexleksaken så speciell är materialet som den är tillverkad av: det så kallade silexpan materialet som ger dildon en utomordentligt naturtrogen känsla.

Förutom att bara kännas som den äkta varan är detta också en mjuk dildo som ser så verklig ut som det bara går. Med sitt detaljerade ollon, pungkulor och ådror får man en onanileksak som aldrig sviker en.

För ett bättre glid och därefter enklare rengöring efter användning rekommenderas det att beställa både ett vattenbaserat glidmedel och ett sexleksaksrengöringsmedel. Särskilt ett glidmedel är mycket viktigt då det hjälper till med att ge ett fantastiskt glid som förbättrar onanistunderna väsentligt.

Stimuleras av leksaken i badet då den är vattentät eller fäst den på väggen för lekar med fria händer tack vare sugproppen i bottnen. Fördelarna med att satsa på Silexd Dildo 7 Inch är verkligen många!

 

Hur använder du den?

En mjuk dildo med flera användningsområden. Använd den för analt eller vaginalt bruk och tack vare att den är vattentät kan du använda den på alla platser. Likaså kan du fästa den på en plan yta tack vare sugproppen.

Rekommenderad till

En mjuk dildo som är uppskattad av många, är du ute efter en naturtrogen upplevelse så kommer du långt med den här dildon och lite glidmedel.

 

Sammanfattning

Med silexplan materialet är det svårt att inte uppleva denna mjuka dildo som nästintill äkta. Så nära som det går åtminstone.

 


NYHETSwedecock Dildo Ymir

Se priset här

 

Testets Nyhet är ingen mindre än Swedecock Dildo Ymir, denna mjuka dildo bjuder på kraftfull sugpropp och naturtrogen upplevelse

Fördelar

 • Gjord i Dual-Density silikon
 • Bra styvhet
 • Stark sugpropp

Nackdelar

 • Går bara att använda vattenbaserat glidmedel pga. Gjord i silikon

Recension

Då har vi nått slutet av listan, men vi har sparat en av de bästa till sist. Swedecock Dildo Ymir är en av de nyare dildoarna på marknaden. Det är en rejäl dildo som är 5cm bred och 23,5 cm lång.

Eftersom den är skapad i materialet Dual-Density silikon så har dildon en styvkärna inuti som utanpå täcks av ett mjukt och hud liknande material. Allt för att skapa den naturtrogna upplevelsen.

Eftersom dildon både är lång och bred så är den här sexleksaken en ganska tjock dildo som kanske inte lämpar sig för nybörjare – men veteranerna kommer att älska den. Njut av den i sovrummet, i badet, i duschen eller varhelst annars man vill ta del av fantastiska onanisessioner.

Med sugproppen i botten kan man fästa sin dildo på plana ytor för att stimuleras utan att behöva använda händerna. En stor mängd härlig stimulans väntar på en om man väljer Swedecock Dildo Ymir.

 

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel och därefter kan du låta fantasin flöda, det är faktiskt bara fantasin som sätter stopp.

 

Rekommenderad till

Detta är en mjuk dildo som passar den erfarna tack vare dess rejäla storlek.

 

Sammanfattning

Tack vare sitt material har Dildo Ymir en helt annan styvet, inte någon annan dildo lik. Men styvheten är inte allt utan den är klädd med en mjuk, len yta. Allt för att du ska få en så naturtrogen upplevelse som möjligt.

 


 

Varför ska du köpa en mjuk dildo?

Du bör köpa en mjuk dildo för att få en dildo som är så lik en verklig penis som möjligt. De mjuka dildoarna går ofta att få i en naturlig färg. De har ofta en styvhet klädda med en mjuk och naturtrogen yta. Såklart kan du välja andra färger, olika storlekar med varierande former.

Hur väljer man rätt dildo?

Dildo behöver du välja efter vad du gillar. Har du inte mycket erfarenhet sedan tidigare så rekommenderar vi en mindre dildo för att sedan gå över till större. Större i både längd och bredd. Men satsa på en klassisk dildo, formad som en penis med ollon och pungkulor. För att få uppleva en så äkta känsla som möjligt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här