Manschetter – Bästa i test till bondage

1044

Bondage manschetter är nog mer populärt än vad du tror.

Därför finns det otroligt många fixeringsmöjligheter för er som letar efter ett sätt att hetta upp det i sovrummet.

Vi har gjort research och hittat våra favoriter så att du slipper göra det själv. Nedan följer rekommendationer av de bästa produkterna på marknaden.

För att du ska hitta precis det du letar efter har vi valt produkter som är rätt olika men givetvis fyller samma syfte; begränsad mobilitet.

Läs om de produkter vi gillar allra mest och hitta den som du tänder på.

 

Till nybörjare – Obaie Hogtie med Mjuka Manschetter

Obaie Hogtie med Mjuka Manschetter

Se priset här

 • Härligt material
 • Parlekar
 • Nybörjarvänlig

Denna produkt är optimal till era fräcka lekar i sovrummet. Den har två manschetter till dina handleder och två till dina anklar för fantastisk fixering. I mitten har den en ring som manschetterna kan fästas i. Välj mellan att binda framför eller bakom kroppen allt efter vad som passar er bäst.

Att manschetterna är mjuka gör att den är ett bra val för er som är nya till fixering. Den har också kardborreband vilket gör den lätt att använda då ni inte ska krångla med knutar. Det gör även att ni lätt kan byta mellan olika ställningar utan besvär.

Den är gjord i ett härligt polyestermaterial som gör att ni kan ha de på i långa perioder utan smärta och obehag. Då den är justerbar passar den nästan alla.

Se priset här

 


 

Sexig design – Leather Cuffs Padded

Leather Cuffs Padded

Se priset här

 • Justerbar
 • Sexigt läder
 • Handbojor

Det här är ett par riktigt sexiga handbojor i läder. Klovarna sitter ihop med en rem som har dubbla karbinhakar. Ni bestämmer själva hur hårt de ska sitta och kan justera de till att vara precis så tajta som ni önskar.

De är gjorda i ett väldigt sexigt lädermaterial men vadderade på insidan vilket gör dem bekväma att ha på under längre tid. Det är alltså perfekta för era långa och fräcka lekar.

Se priset här

 


 

Kundfavorit – Obaie Mjuka Handledsmanschetter

Obaie Mjuka Handledsmanschetter

Se priset här

 • Justerbara
 • Snygg design
 • Bekväma

Dessa handbojor har två manschetter som är härligt mjuka. Det gör att ni kan leka helt utan obehag så länge ni kan och orkar.

De är justerbara och passar nästan alla storlekar. När du eller din partner är fast spänd öppnar det upp för en helt ny värld av sexlekar. Släpp kontrollen och låt din partner ta makten.

Kunderna älskar dem då de hettar upp sexlivet samtidigt som de också är otroligt bekväma. För att göra det ännu bättre så får du dem till ett otroligt bra pris.

Se priset här

 


 

Två produkter i en – Obaie Handledsmanschetter i Läderimitation

Obaie Handledsmanschetter i Läderimitation

Se priset här

 • Flera användningsområden
 • Ögonbindel ingår

Det här är en produkt som har flera sidor. Använd manschetterna till att binda fötter eller händer. Variera mellan de två eller välj er favorit. Den är perfekt för er som är nya till bondage då ni kan använda de för två syften.

Ni får med en ögonbindel för ännu fräckare lekar. När du inte kan se förstärks dina andra sinnen vilket gör att du märker all annan stimulering djupare och mer intensivt än någonsin. De två bojorna sitter stabilt ihop med O-ringar och en kedja.

Produkten kan även rekommenderas till er som har erfarenhet då de är otroligt starka.

Se priset här

 


 

Slitstarkt material – SToys Smala Handbojor av Läder

SToys Smala Handbojor av Läder

Se priset här

 • Slitstarka
 • Läder
 • Mjuka

Dessa manschetter är gjorda av ett skönt och slitstarkt material. På utsidan är det svart sexigt läder och på insidan är det mjuka för att du ska vara bekväm. Ni sätter ihop dem med kroken som följer med.

Produkten stängs och öppnas med spännen och de passar nästan alla. Kunderna älskar passformen och att de är bekväma att bära i lång tid.

Se priset här

 


 

Bondage kit – Stora FetishBoxen

Stora fetishboxen

Se priset här

 • Allt i ett
 • BDSM-äventyr
 • Prisvärd

Det här är kittet som ger er allt ni behöver för era fräcka BDSM-lekar. Den Stora FetishBoxen inkluderar 8 fantastiska produkter. Ni får ett rep, en piska, en ögonbindel, bojor till fötter och händer, en gagball och ett sexigt halsband med medföljande koppel. Allt det ni behöver till ett fantastiskt pris.

Kittet ger er otrolig frihet och gör alla sexlekar till ett nytt äventyr. Ni kan välja precis vad ni har lust med. Är ni nya till BDSM är denna box perfekt för att komma igång.

Sättet inkluderar:

 • Hand – och fotbojor: Dessa manschetter sitter ihop med kraftiga O-ringar i metall och en kedja. Du kan justera bojorna så de passar din storlek. De passar både erfarna och nybörjare då de är starka men också lätta att använda.
 • Halsband med ett koppel: Halsbandet är mjukt inuti så att det inte ska vara obehagligt att bära. Det är justerbart och passar nästan alla storlekar. Kopplet är otroligt enkelt att koppla av och ni kan också använda det till annat.
 • Flogger piska: En piska som är lätt att hålla fast i och använda. Det finns en rem på handtaget så du aldrig tappar greppet.
 • Ögonbindel: När du inte kan se förstärks dina andra sinnen. Du kommer märka beröring och andra sensationer extra starkt. Insidan har ett teddymaterial som är otroligt skönt att bära. Bandet är elastiskt så den passar alla. Bindeln är formbar så att ljuset stängs ute helt optimalt när du har den på.
 • Gagball: Det är en vanlig produkt innanför BDSM. Du tar den på och mister talförmågan. Du och din partner måste då hitta andra sätt att kommunicera på. Bollen är gjord i svart plast och spännet som den sitter fast med kan justeras till just din storlek.
 • Rep: Detta rep har en längd på 5 meter och är otroligt starkt.

De som provat det älskar produkterna och tycker att det är ett perfekt nybörjar set.

Se priset här

 


 

Till dig som är ny till bondage – Fifty Shades of Grey Totally His Soft Handcuffs

Fifty Shades of Grey Totally His Soft Handcuffs

Se priset här

 • Användarvänlig
 • Till nybörjare
 • Starka

Dessa handbojor kommer från den populära Fifty Shades of Grey serien. De har kardborreband vilket gör de otrolig enkla att sätta på. De är mjuka på insidan och snygga på utsidan. Att de är mjuka på insidan gör att du undgår märken på din hud och att ni kan leka länge.

De passar perfekt för er som är nya till bondage universumet då de är en mjuk introduktion till manschetter.  Ni får dem i en vacker satin påse som ni kan förvara de i.

Se priset här

 


 

För den fräcka – Position Master With Cuffs

Position Master With Cuffs

Se priset här

 • Handbojor
 • Fotbojor
 • Nackstöd

Position Master gör det lätt och bekvämt att hålla ställningar i riktigt lång tid. Den gör positioner du bara tidigare drömt om möjliga. Produkten har fotbojor, handbojor och nackstöd det gör att du kan hålla en mängd ställningar utan att känna dig trött i kroppen.

Reglera händer och fötters position är lätta att justera med de öglor och hakar som finns vid manschetterna. Nackstödet gör att du slipper få ont i nacken och kan ligga otroligt bekvämt under hela akten. Njut av skön och behaglig BDSM.

Bojorna går att justera så att de passar de flesta storlekar. Produkten har starka nylonband som håller för hårda lekar. Ni får en ögonbindel med på köpet som kan användas för att göra era lekar ännu mer kittlande. Den är även populär bland kunderna som älskar att den är så skön.

Se priset här

 


 

Till den sexiga – Bound Handledsmanchetter i Läder

Bound Handledsmanschetter i Läder

Se priset här

 • Äkta läder
 • Snygg design
 • Justerbar

På utsidan har ni riktigt snyggt läder med detaljer av guld. Inuti är de härligt mjuka för att undvika skador på huden. Spännena är justerbara så att de skall passa man som kvinna. Ni kan därför lätt byta roller om ni vill det. Om du sätter fast kedjan som är fastsvetsad i D-ringarna så kan du använda de som handbojor.

Är du lite kreativ kan du spänna fast din partner på olika ställen i hemmet med de snygga manschetterna. Varför hålla er lek i sovrummet?

Kunderna älskar hur de sitter och den snygga designen. Du kan verkligen känna doften av härligt kvalitets läder direkt när du tar dem upp. Överraska din partner med härlig bondage.

Se priset här

 Gå från bondage till BDSM

Några nöjer sig och trivs med bondage medan andra vill utforska BDSM världen lite mer. Ofta väcks ett intresse för den upphetsande världen när man börjar med en kategori inom det. Låt oss utforska BDSM tillsammans för att se om det väcker ett intresse hos dig och din partner.

BDSM står för:

Bondage/ Discipline

Dominance/ Submission

Sadism / Masochism

Det är vanligt att folk endast tänker på sadism och masochism när de hör BDSM men det är långt ifrån något alla dyrkar. Just den delen kräver nämligen att du tänder på smärta och tycker det är upphetsande att utföra eller mottaga smärta. Det ska sägas att det utförs av människor som har ett samtycke om detta och tycker det är sexuellt upphetsande.

Men det finns som du kan se mycket mer till BDSM än sadism och masochism. Bondage och discipline som vi har nämnt tidigare handlar om att den ena parten inte kan använda ett av sina sinnen. Det betyder att den andra får ta kontrollen och styra vad som ska hända. En kittlande lek som är otroligt populär.

Dominance och submission är ett rollspel där den ena parten är dominant och den andra undergiven. Den som är undergiven måste lyssna på sin mästare och göra vad han/hon säger. Rollspel är otroligt populärt och upphetsande för många och kan ge ert sexliv en helt ny gnista.

Alla delar av BDSM oavsett vilka man väljer praktiseras med samtycke och på grund av att det är något de som deltager tycker om och gör dem sexuellt upphetsade. Det handlar otroligt mycket om kommunikation och tillit.

 

Därför ska ni prova BDSM!

Nu när ni vet vad BDSM är så kan vi gå in på de positiva effekter det kan ha.

 1. Ni kommunicerar bättre och kommer närmare varandra: För er som aldrig provat det låter det kanske lite konstigt men det är sant. BDSM kräver att ni lär er att kommunicera på andra sätt än normalt och att ni litar 100% på varandra. Öppenhet och tydlighet är A och O i er sexuella lek.
 2. Bättre mental hälsa: Undersökningar har visat att de som praktiserar BDSM litar mer på sin partner, är mer öppna och mindre neurotiska än de som inte gör det.
 3. Du blir mindre stressad: Genom att släppa kontrollen som de flesta av oss gärna vill ha så minskar du stress. Detta gäller generellt i livet och inte bara under akten.
 4. Det minskar ångest: När du blir kontrollerad i en miljö där du vet att du inte kan komma till skada minskar din ångest. Detta gäller alltså den som är underkastad.

Som du kan se kan BDSM ändra ditt liv till det bättre och inte bara i din relation. Vi vet att många idag lider av mental ohälsa och BDSM kan alltså vara en hjälp på vägen mot en god psykisk hälsa.

 

 Manschetter är perfekta för din fräcka bondage lek. Du är helt i din partners händer när dina vrister och handleder är fastbundna. Ni kommer ha mer spännande och kittlande sexlekar än någonsin. Manschetter erbjuder er enorm variation, du kan spänna fast manschetterna i varandra eller varför inte i möbler? Endast er fantasi sätter gränser för ert sexäventyr.

 

Vad är manschetter?

Manschetter är gjorda för att användas i det inom BDSM som man kallar för bondage. Det är hjälpmedel för fixering och till fastbindning. Manschetter är bojor som passar dina vrister eller handleder som kan stänga på ett eller annat sätt. Du väljer själv om manschetterna ska bindas fast i varandra eller på andra ställen.  Det är vanligt att man använder läder som det yttre materialet på manschetterna för att ge en läcker och sexig känsla. Inuti är det oftare ett mjukare material så att de ska vara behagliga att ha på och inte skadar huden.

 

Bondage

Manschetter är en viktig del av bondage, men vad är bondage? Det är en sexuell lek där ena parten binder fast eller fixerar den andra. Detta görs för bådas sexuella njutning. Människor som njuter av bondage tänder oftast på att bli kontrollerade eller kontrollera andra. Bondage är givetvis ”B” i BDSM. Några människor praktiserar allt inom BDSM men för andra räcker det med en del av det. Många väljer den sexiga bondage leken som kan leda till otrolig spänning och upphetsning.

Bondage kan variera i grader folk använder allt från manschetter till burar. Där ögonbindlar, handbojor och manschetter är det absolut vanligaste.

Det kan du använda i din bondage lek:

 • Manschetter
 • Ögonbindlar
 • Rep
 • Gagballs
 • Bur

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här