För de som är ute efter en riktigt naturtrogen upplevelse med en leksak som både ser ut och känns som den äkta varan.

Är det definitivt en realistisk dildo som man bör kika närmare på. Dessa dildos är vanligtvis utformade för att ha ett verklighetstroget utseende i form av synliga ådror, ett markerat ollon och ibland även detaljerade testiklar.

Nedan ska vi gå igenom några av de bästa realistiska dildoarna på marknaden för att man ska få ett hum om vilka som står ut i mängden.

Stadig tvekan?

Se urvalet av realistiska dildos här →

 


 

King Cock Realistisk Dildo med Testiklar 25 cm

“TESTVINNAR”

King Cock Realistisk Dildo med Testiklar 25 cmSe dagens pris

Recension

I beige, brun eller svart kommer denne realistiska dildo som förser en med fantastisk njutning närhelst man vill. Då dildon är fullkomligt vattentät kan man utan problem ta med den in i duschen eller badkaret för sexiga lekar antingen själv eller med ens partner. Några fördelar med den här dildon är just hur realistisk och stor den är, så man får sannerligen valuta för pengarna.

Dildon har både synliga ådror, ett markerat ollon samt naturtrogna testiklar för att upplevelserna med den här dildon ska kännas så verkliga som möjligt. Materialet som dildon är tillverkad av är PVC, och dildon är både ftalatfri samt latexfri.

Vi nämnde tidigare att dildon är ganska stor, och detta är ingen överdrift. Den har nämligen en full längd på hela 25,4 cm där man kan föra in 20 cm. Diametern på dildon är 5,1 cm, och tack vare sugkoppen i bottnen är det inga problem att sätta fast en realistisk dildo som denne i ett harness.

Detta är dock inte allt som sugkoppen kan hjälpa till med, utan den gör det också möjligt att njuta av en handsfree upplevelse när man fäster dildon på väggar eller golv. Glöm dock inte att köpa till ett vattenbaserat glidmedel för att dildon lättare ska glida in vid onani eller förspel med partnern. En realistisk dildo såsom King Cock Realistisk Dildo med Testiklar 25 cm är det perfekta valet i många lägen.

 


 

European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm

“NYRBÖRJAREN”

European Lover Naturtrogen Dildo 23 cmSe dagens pris

Recension

Om man är på jakt efter en realistisk dildo som är riktigt naturtrogen kommer man sannerligen att uppskatta European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm. Denne dildo har utformats för att likna ”the real deal” så mycket som möjligt, både när det kommer till det markerade ollonet, ådrorna, den realistiska storleken, färgen samt formen.

Materialet som denne realistiska dildo är tillverkad av är ett flexibelt PVC, och för att enklast föra in den bör man satsa på ett vattenbaserat glidmedel. Efter användning kan man sedan tvätta en realistisk dildo med antingen tvål och vatten eller ett rengöringsmedel som är framställt för att passa sexleksaker.

För de som är ute efter en handsfree upplevelse kommer man säkerligen att bli glad över att en realistisk dildo såsom denne kommer med en sugkopp i bottnen för att man ska kunna fästa dildon på exempelvis badrumsgolvet eller väggen. Detta öppnar dörren för helt nya upplevelser som man kan avnjuta antingen själv eller tillsammans med ens partner. För en realistisk dildo som verkligen vet var skåpet ska stå, satsa på European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm redan idag!

 


 

You2Toys European Lover Dildo 18 cm

“DEN BILLIGA”

You2Toys European Lover Dildo 18 cmSe dagens pris

Recension

Med synliga ådror och ett markerat ollon kommer denne dildo att både se ut samt kännas mycket verklighetstrogen. Både när det är tal om färg, storlek, material och utseende imponerar en realistisk dildo såsom You2Toys European Lover Dildo 18 cm. Denne dildo är framtagen i ett PVC-material med en sugkopp längst ner.

Sugkoppen ser till så att man antingen kan placera dildon i en harness eller fästa den på lena ytor för en handsfree upplevelse. Använd antingen dildon på egen hand vid onani eller för att krydda till det i sovrummet tillsammans med ens käraste.

Denne realistiska dildo har en diameter på 2,3 cm där den är som smalast samt 2,8 cm där den är som bredast. Längden ligger på 18 cm och den införbara längden är 16 cm. För att en realistisk dildo som denne ska glida in enklare är det väl värt att titta lite närmare på ett vattenbaserat glidmedel. Även ett rengöringsmedel för sexleksaker kan vara en god idé att satsa på när man ska göra rent leksaken efter användning.

 


 

Kink Dual Density Ultraskyn The Perfect Cock Dildo 19 cm

Kink Dual Density Ultraskyn The Perfect Cock Dildo 19 cmSe dagens pris

Recension

Tack vare Ultraskyn materialet som denne realistiska dildo är tillverkad av kommer sexleksaken att både kännas och se mycket naturtrogen ut. Materialet ser till så att dildon är mjuk utanpå samtidigt som den har en efterlängtad fasthet inuti för att kunna hålla sin form.

En realistisk dildo såsom Kink Dual Density Ultraskyn The Perfect Cock Dildo 19 cm är ftalatfri och har en diameter på 4,2 cm. Dess totala längd ligger på en stor 19 cm där man kan föra in 15 cm. Under en realistisk dildo som denne finns en sugkopp som tillåter en att fästa dildon på väggar och golv – i princip vilka ytor som helst så länge de är platta och lena.

Den realistiska dildon från Sinful är kompatibel med olika harness-varianter, så använd gärna dildon tillsammans med ett Doc Johnson Vac-U-Lock-harness. Om man är ute efter en mycket realistisk dildo så kommer den här leksaken att imponera, men kom ihåg att det kan vara gynnsamt att satsa på ett vattenbaserat glidmedel för att få den bästa möjliga upplevelsen med en realistisk dildo.

 


 

NMC Curved Passion Realistisk Dildo

NMC Curved Passion Realistisk DildoSe dagens pris

Recension

Denne realistiska dildo kommer att ge en njutning som aldrig förr oavsett om man använder den på egen hand eller tillsammans med ens partner.

Tack vare utformningen som är lätt böjd kommer den åt perfekt vid G-punktsstimulering, men även vid prostatastimulering. Dildon kommer med synliga ådror och ett markerat ollon för att både ge känslan och utseendet av den äkta varan. Materialet av PVC hjälper enbart till att göra denne realistiska dildo mer naturtrogen.

Med hjälp av sugkoppen på undersidan av en realistisk dildo som denne kan man fästa den lite var man vill för att kunna njuta utan att använda händerna. Så länge ytan är len (exempelvis på väggen eller golvet i badrummet) blir det inga problem. På tal om badrummet är dildon dessutom vattentät, så om man vill använda sexleksaken för våta lekar i duschen eller badkaret är detta fullt möjligt.

En realistisk dildo såsom NMC Curved Passion Realistisk Dildo har en längd på 21 cm med en införbar längd på 17 cm. Vid den bredaste delen av dildon har den en diameter på 4 cm.

 


 

King Cock Realistisk Dildo 15 cm

Se dagens pris

Recension

Denne dildo tar realismen till en helt ny nivå både gällande utseende och känsla. Tack vare sin lite kortare längd på 15 cm blir det en perfekt dildo för nybörjare eller de som helt enkelt föredrar en mindre realistisk dildo.

Dildon har ett markerat ollon, ådror samt handmålade detaljer som ser till så att sexleksaken bara ser ännu mer naturtrogen ut. Köp ett vattenbaserat glidmedel separat för att få den bästa möjliga känslan antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner.

Denne realistiska dildo är helt vattentät och kan därför användas i exempelvis duschen eller badkaret. Tack vare sugkoppen på undersidan är det dessutom möjligt att fästa dildon på diverse ytor för att använda sexleksaken utan att man behöver dra nytta av sina händer.

King Cock Realistisk Dildo 15 cm är ftalatfri, latexfri samt har en diameter på 4 cm. Tveka inte att använda den med en harness för heta nätter i sovrummet tillsammans med ens älskade. Allt som behövs är ett vattenbaserat glidmedel, och sedan är man redo att njuta. Även ett rengöringsmedel för sexleksaker kan vara bra att ha efter användning för att se till så att ens realistiska dildo blir så gott som ny.


 

King Cock Chubby Dildo med Testiklar 23 cm

King Cock Chubby Dildo med Testiklar 23 cmSe dagens pris

Recension

Är man ute efter en extra kinky present till sin käraste eller vill man skämma bort sig själv med otroliga onanistunder? Oavsett vad kommer man att älska en realistisk dildo såsom King Chubby Dildo med Testiklar 23 cm.

Inte nog med att den här dildon är lång, utan den är även tjockare än många andra dildovarianter, vilket är en stor fördel för de som verkligen vill bli utfyllda. I ett material såsom Fanta Flesh PVC kan man vara säker på att dildon kommer att ha en naturtrogen känsla för att förse en med en så äkta upplevelse som möjligt.

En realistisk dildo såsom denne är fri från ftalater, fri från latex samt vattentät. Var därför inte blyg med att använda sexleksaken när man antingen kopplar av i badet eller vill leka heta vattenlekar tillsammans med ens partner i duschen. Dildons diameter ligger på 7,6 cm medan längden är hela 23 cm.

Tack vare sugkoppen på botten av denne realistiska dildo kan man inte bara fästa den på lena ytor för en handsfree upplevelse, utan man kan dessutom fästa den i en harness. Detta kommer att tillåta för heta lekar när man vill krydda till det lite extra med sin partner. Allt som behövs är ett vattenbaserat glidmedel och sedan är det bara att njuta.

 


 

Sevencreations So Real Dong Soft Dildo 20 cm

Sevencreations So Real Dong Soft Dildo 20 cmSe dagens pris

Recension

Sevencreations So Real Dong Soft Dildo 20 cm ser till så att man får en härlig upplevelse med en realistisk dildo som både är mjuk nog på utsidan för att kännas härlig samt hård nog på insidan för att hålla sin form.

Det är dock inte bara materialet i PVC som ser till så att dildon verkar naturtrogen: det är även utseendet. En realistisk dildo som denne kommer med tydliga ådror och ett markerat ollon tillsammans med verklighetstrogna testiklar som ser till så att man säkert uppskattar denne förträffliga dildo. En realistisk dildo som denne är ftalatfri och därtill vattentät, så användning i badkaret eller duschen blir inga problem.

Den här dildon har en full längd på 20 cm samt en införbar längd på 16 cm. Med en sugkopp på undersidan kommer man att ha möjligheten att fästa dildon på diverse ytor, men det går därtill att fästa den i en harness för härliga och kinky lekar med sin käraste.

Inhandla ett glidmedel så att dildon blir enklare att föra in samt satsa gärna på ett sexleksaksrengöringsmedel för att rengöra dildon efter användning. En realistisk dildo såsom Sevencreations So Real Dong Soft Dildo 20 cm vill man verkligen inte missa, och den här sexleksaken blir en perfekt present när man vill skämma bort sin partner eller sig själv.

 


 

Blown Away Naturtrogen Dildo

Blown Away Naturtrogen DildoSe dagens pris

Recension

En realistisk dildo såsom Blown Away Naturtrogen Dildo ser till så att man får njutning som aldrig förr. Den mycket realistiska dildon kommer med ett markerat ollon, synliga ådror samt realistiska testiklar. Materialet som sexleksaken är tillverkad av är PVC, och med en totallängd på 22,3 cm kommer dildon att fylla ut en ordentligt.

Den införbara längden ligger på omkring 18-20 cm medan hela dildons omkrets ligger på 13,3 cm. Nederst på en realistisk dildo som denne finner man en sugkopp som kan sättas fast i en harness eller fästas på en slät yta för lekar utan att behöva använda händerna.

Ta med leksaken in i duschen eller ner i badkaret när man vill njuta av sensuella vattenlekar då den här realistiska dildon är fullkomligt vattentät. För att det inte ska bli för torrt att föra in dildon rekommenderas det att man köper till ett vattenbaserat glidmedel vid sidan om oavsett om man ska använda en realistisk dildo på egen hand vid onani eller när man vill krydda till det i sovrummet med sin partner.

Efter användning kan man dra nytta av ett sexleksaksrengöringsmedel för att se till så att ens dildo blir ren, men det går lika bra att använda tvål och varmt vatten.

 


 

Crystal Jellies Ballsy Cocks Dildo 20 cm

Crystal Jellies Ballsy Cocks Dildo 20 cmSe dagens pris

Recension

För en kristallklar realistisk dildo i en uppfriskande samt härlig blå färg får man inte missa Crystal ballsy cocks realistisk dildo 20 cm. Den här dildon är tillverkad i ett hudvänligt material som kommer att kännas mycket bekvämt vid användning. Den snygga dildon som är designad i Sverige kommer i ett naturtroget utseende både när det gäller det markerade ollonet, de synliga ådrorna samt de detaljerade testiklarna.

Ha i åtanke att lekarna inte behöver stanna i sovrummet då den här realistiska dildon är vattentät. Ta därför gärna med den ner i badkaret eller varför inte i duschen. Inte nog med att vattnet lägger till en extra dimension till njutningen – det blir också mycket enklare att hålla rent när man redan befinner sig i badrummet. Längden på denne dildo är 20 cm medan man kan föra in 13 cm. Sugkoppen på bottnen är stark nog att kunna fästas på olika ytor för en handsfree upplevelse, och om man vill fästa den i en harness går detta utmärkt.

För att det ska kännas skönare att använda den kan man gynnas av ett vattenbaserat glidmedel som ser till så att leksaken glider in enklare. Glöm heller inte att ett rengöringsmedel för sexleksaker kan vara bra att ha efter användning.

 


 

Nature Skin Soft Dong Realistisk Dildo 22 cm

Nature Skin Soft Dong Realistisk Dildo 22 cmSe dagens pris

Recension

För en lagom stor realistisk dildo i ett komfortabelt TPR-material kommer här Nature Skin Soft Dong Realistisk Dildo 22 cm. Man kommer med största sannolikhet att glädjas åt hur väl utformad dildon är både gällande form, färg, storlek och material. Den realistiska dildon kan avnjutas både på egen hand samt tillsammans med ens partner, och den blir perfekt som en gåva vid jul eller Alla Hjärtans Dag.

Sexleksaken är lätt böjd så att den kommer åt alla de rätta punkterna för att ge en förträfflig G-punktsstimulering, och tack vare att dildon är vattentät behöver man inte oroa sig för att leksaken ska komma till skada om man vill använda den i duschen eller badkaret.

Dildons fulla längd ligger på 22 cm, och detta är även samma som den införbara längden. För att man ska kunna avnjuta lekar utan att använda händerna finns det en sugkopp i bottnen som man kan använda för att fästa leksaken på väggar eller golv.

Om man vill att det ska kännas extra skönt samt lättare att föra in dildon så ska man inte vara rädd att satsa på ett vattenbaserat glidmedel som bara kommer att göra upplevelsen ännu bättre. Efter användning kan man välja att tvätta av dildon med tvål och vatten eller att ta det ett steg längre genom att satsa på ett rengöringsmedel för sexleksaker.

 


 

King Cock Realistisk Dildo 20 cm

King Cock Realistisk Dildo 20 cmSe dagens pris

Recension

Sist på listan kommer en rejäl dildo som verkligen imponerar när det kommer till hur verklighetstrogen den är. Dildon är framtagen i ett bekvämt PVC-material samt är både ftalatfri och latexfri. Det markerade ollonet, de synliga ådrorna och de förträffliga detaljerna ger ett riktigt naturtroget inslag som får dildon att se ut som den äkta varan. Längden är en imponerande 20,3 cm med en diameter på 4,6 cm. Använd sexleksaken för heta onanistunder eller ta beslutet att använda den tillsammans med ens käraste.

Med en sugkopp på undersidan kan man utan problem fästa den realistiska dildon på en strap-on harness när det är dags för kinky lekar med partnern, men man kan därtill använda sugkoppen för att fästa leksaken på olika ytor för att njuta utan att behöva använda händerna.

Sinful har ett flertal vattenbaserade glidmedel som man kan köpa till för att göra upplevelsen så förträfflig som möjligt, och det rekommenderas att använda ett av dessa för att dildon lättare ska glida in. När det är dags att rengöra leksaken efter användning går det bra att dra nytta av tvål och vatten, men för att se till så att leksaken verkligen blir extra ren ska man inte tveka att satsa på ett rengöringsmedel som är gjort för sexleksaker.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här