Recension – Fleshlight Christy Mack Attack

15

Christy Mack är en kurvig, petite kvinna med en rejäl attityd. Hennes sexiga, tatuerade kropp och aggressiva sexlust gör henne till en dröm för många, och med Christy Mack Attack Fleshlight har du för första gången chansen att leva drömmen!

Jag har fått chansen att prova denna gudinnas Fleshlight, och i den här recensionen delar jag med mig om min upplevelse.

Info om testet

Jag har gjort mitt bästa för att ge dig informationen du behöver för att veta om Christy Mack Attack Fleshlight är något för dig eller inte, och det har jag gjort genom att testa och ärligt skriva om min upplevelse.

Du får dessutom se massor av bilder och till och med en video för att få en bra uppfattning om hur Christy Mack Fleshlight ser ut i verkligheten.

Christy Mack Fleshlight Recension

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Mycket varierad intensitet.
 • Vacker öppning som ser precis ut som Christy Macks vulva.
 • Elastiskt och mjukt material som liknar äkta hud.
 • Lätt att rengöra och torkar snabbt.
 • Justerbar sugeffekt.

Nackdelar

 • För luftig för vissa användare.

Recension

Christy Mack Fleshlight Recension

Om Christy Mack Attack Fleshlight

Vem vill inte ha sex med en riktigt snuskig och stygg snygging som vet vad hon vill ha? Christy Mack Attack Fleshlight skapades för att uppfylla drömmarna av dem som vill känna av hur det känns att vara med en sådan tjej. Christy Mack har fått två Fleshlights baserade efter sig; en anal och en vaginal. Attack är den vaginala “Lady”-sleeven.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Christy Mack Fleshlight Recension

Låt oss börja denna recension med att tala lite om designen.

Den grundläggande designen på Christy Mack Fleshlight är densamma som de flesta andra Fleshlights; den är formad som en ficklampa, är 25 cm i längd, och har lock på bägge sidorna. Insidan består av en sleeve med en realistisk öppning och en spännande, stimulerande textur på insidan av kanalen. Den har ingen motor och inga batterier.

Jag ser inget fel i att den är designad som en vanlig Fleshlight; den designen de har fungerar väl och på så sätt kan de erbjuda samma härliga upplevelse men med variation. Fans av fleshlight har en aning om vad de kan förvänta sig, och den som är ny till Fleshlights får prova på en väl beprövad leksak.

Christy Mack Attack Fleshlight är dock unik på två sätt; för det första så är öppningen stöpt efter Christy Mack själv, och för det andra så är texturen på insidan helt unik. Denna sexleksak erbjuder dig alltså en klassisk Fleshlight upplevelse på ett unikt sätt.

Användarvänlighet

Har du använt en Fleshlight förut vet du redan hur det hela fungerar – du tar bort locket, lägger till glidmedel och börjar njuta. Detta är en manuell Fleshlight så det finns ingenting annat än detta att oroa sig över. Det finns dock justerbart tryck – genom att lossa på bottenlocket anpassar du detta.

Du kan köpa några Fleshlight assessorer om du vill göra din upplevelse ännu lite skönare. Till exempel finns värmestav som låter dig få en ännu realistiskare känsla genom att du först värmer upp din Fleshlight, och så kan du välja mellan olika vattenbaserade glidmedel som kan ta upplevelsen till nästa nivå. Detta värmande glidmedel från Fleshlight är en favorit.

Christy Mack Attack Fleshlight passar nybörjare utmärkt. Den har spännande texturer utan att vara överväldigande, och dessutom är den lätt att rengöra. Om du funderar på att köpa Christy Mack Attack som din första Fleshlight är detta ett utmärkt val.

Kvalitet

Christy Mack Fleshlight Kvalitet

Det finns ingen fråga om kvalitén på Fleshlight onaniprodukter – de är toppklassiga. Och Christy Mack Fleshlight är så klart av lika hög kvalitet som resten av sexleksakerna från Fleshlight-märket.

Inte bara är sexleksaken mycket väl uttänkt, utan den är dessutom skapad väldigt ordentligt också. De noggranna detaljerna säljer verkligen upplevelsen och får öppningen att se verklighetstrogen ut och insidan att kännas explosivt njutningsfull. Materialen är också utmärkta – insidan är helt hudvänlig, känns som äkta hud och är ändå väldigt slitstark, och utsidan ger dig ett bra grepp och håller leksaken i rätt form under användning.

Om du tar hand om din Christy Mack Attack Fleshlight på rätt sätt kommer du dessutom kunna fortsätta att använda den i många år!

Pris

Christy Mack Recension pris

Ingen vill slösa sina hårdförtjänta pengar, så det är inte konstigt att man funderar på om priset är värt det innan man köper någonting. När det gäller Christy Mack Attack Fleshlighten tycker jag dock svaret är väldigt klart. Christy Mack Fleshlight är helt klart värd priset.

Kvaliteten av produkten ger dig inte bara otroligt sköna onanisessioner, utan gör också att du kan fortsätta använda onaniprodukten i flera år framöver. Om du är trött på att använda din hand är en Fleshlight helt klart värd pengarna du spenderar när man tänker på värdet du får utav en sådan produkt.

Kom dock ihåg att Christy Mack Fleshlight inte är en sexleksak för alla – om du inte gillar mycket variation i tajthet är det en bättre idé att du spenderar dina pengar på någonting annat. Men är en realistiskt och varierad Fleshlight vad du letar efter är Christy Mack Attack Fleshlight helt klart mer än värd pengarna!

Upplevelse/Användning

Att träda in i Christy Mack Fleshlight känns fantastiskt. Öppningen är tajt, och du känner blygdläpparna runt dig medan du pressar in.

Den högsta intensiteten möts du av nästan direkt. Efter en väldigt kort sektion av större bulor som stimulerar hela ollonet möts du med en “port” till nästa sektion – och denna övergång är en tajt ingång du behöver pressa dig igenom. Denna första delen känns fantastisk och väldigt intensiv, men andra kanalen ger dig en helt annan känsla.

Denna andra kanalen har mindre bulor runt omkring som mjukt stimulerar dig, men är rätt så luftig och inte alls så intensiv som första delen av kanalen var.

De flesta av oss når inte längre än till slutet av denna sektion, och möts alltså i slutet av lite motstånd som är öppningen till nästa sektion. Även om man inte når längre känns detta sista motstånd väldigt bra, och även realistiskt. Och når du till sista kanalen möts du av en intensivare, tajtare sektion igen som säkerligen kommer att ta dig till ditt mål.

Förpackning

Christy Mack Fleshlight Förpackning

Så fort du får händerna på förpackningen kommer du känna dig ivrig att prova på leksaken. Christy Mack ser djärv och sexig ut där hon står i bara sexiga små underkläder på framsidan av kartongen. Och baksidan? Här visas den sköna texturen du snart kommer dyka in i.

Förpackningen håller Christy Mack Fleshlight säker under resan hem till dig, även utan en massa vaddering. Kartongen är rätt tunn men ändå slitstark och stadig. Jag har köpt många Fleshlights, och har aldrig fått hem en trasig leksak eller förpackning som gått sönder under resan.

Du får också med ett provpaket av glidmedel och ett provpaket av förnyelsepuder. I kartongen hittar du också en användarguide.

Skötsel

Chrisy Mack Attack Skötsel

En sak som är skön med dessa manuella Fleshlights är att man slipper oroa sig över laddning och batteri. Detta innebär också att Fleshlighten tål vatten, så du slipper oroa dig över att någon motor ska få in vatten och sluta fungera.

För att rengöra din Christy Mack Attack bör du börja med att skruva av båda locken, ta ut sleeven ur fodralet och skölja det samt locken under varmt vatten. Torka sedan av dem med en vanlig handduk. Nu kan det svåra börja – rengöring av sleeven. Sleeven är av ett känsligare material, så använd inte vanlig tvål för rengöring utan använd Fleshwash rengöringsmedel. För att se till att det blir helt rent bör du gnugga, skölja vatten igenom sleeven och kanske till och med vända den ut och in.

När du är klar kan du försöka “krama ut” så mycket vatten som går och torka med en ny handduk och sedan lämna den på tork i några timmar.

Slutligen ska du också pudra din Christy Mack Attack Sleeve med förynelsepuder du kan köpa från Fleshlight. Detta puder håller din Fleshlight som ny och ser till att materialet fortsätter kännas fantastiskt. Du kan ersätta pudret med majsstärkelse – det fungerar lika bra och är betydligt billigare.

Snabbfakta om porrstjärnan – Christy Mack

Christy Mack

Sugen på att få veta lite mer om den fräcka skönheten bakom Christy Mack Fleshlight? Här är några snabbfakta om damen i fråga.

 • Hon är född i Indiana, USA
 • Hon är 155 cm lång och väger ungefär 48 kg
 • Hon är konstnärlig och har designat några av sina egna tatueringar
 • Rihanna har postat om Christy Mack på Instagram
 • Hennes bröststorlek är 36D
 • Du kan hitta hennes videor på Pornhub och Christymack.com

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Christy Mack Attack erbjuder helt klart en ny upplevelse jämfört med många andra sleeves – en välkommen sådan, om du frågar mig. Mindre är mer, brukar man ju säga, och det är en princip designarna bakom Christy Mack Fleshlight verkar vara medvetna om. Attack-sleeven använder sig av mellanrum vilket får de tajta delarna att kännas väldigt intensiva i kontrast.

(Letar du efter en otrolig tajt Fleshlight? Kolla in Jessica Drake Heavenly eller STU Pink Lady istället.)

Christy Mack Fleshlight passar även dig som vill ha en realistiskare Fleshlight. Men en tajtare öppning, en lättnad emellan och slutligen lite mer motstånd är upplevelsen mycket lik hur en riktig vagina känns.

Köp Christy Mack Attack Fleshlight från en av de pålitliga återförsäljarna nedan!

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här