En gagball är den perfekta sexleksaken för att hetta till det i sovrummet – särskilt om man har en förkärlek till BDSM.

Vitsen med den här stygga leksaken är att den undergivna bär en munkavle för att inte kunna prata eller stöna utan att den dominanta ger en tillåtelse.

Vanligtvis består en gagball av en boll som spänns fast i den ena personens mun, men det finns även spännen som håller munnen öppen för oralsex utan möjlighet för den undergivna att stänga munnen.

 

 

Andra varianter är munkavlar med dildoar som fästs framför munnen samt även uppblåsbara gags för de som vill ta sin BDSM till en helt ny nivå.

De allra bästa gags kan man stöta på hos Vuxen.se, en webbutik som kan allt om sexleksaker och säkert samlag.

I deras sortiment finner man en lång rad leksaker för just BDSM om man är ute efter en gagball eller andra spännande sexleksaker.

 

munkavle

 


 

Obaie Silikongag i Konstläder

knebel

Bollar av plast är inte alltid det mest behagliga eller bekväma att placera i munnen, så varför inte satsa på en riktigt högkvalitativ gagball som dessutom är gjord av ett snyggt och lent silikonmaterial? Detta är precis det som man får när man satsar på Obaie Silikongag i Konstläder.
Tack vare detta mjuka material kommer det inte finnas någon del av gagballen som skaver eller gör ont efter långvarig användning, ett riktigt stort plus med tanke på att man naturligtvis alltid vill kunna njuta i sovrummet. Materialen som Obaie Silikongag är tillverkad av är silikon, PU och metall för att förbli mycket slitstark samtidigt som känslan alltid är fantastiskt skön vid användning.

Med denne förträffligt utformade gagball kanske man förväntar sig att prislappen ska resultera i smärta i plånboken, men så är verkligen inte fallet. Tvärtom är Obaie Silikongag förvånansvärt billig, så även om man inte än är särskilt insatt i BDSM-världen och kanske inte vill lägga en förmögenhet på ens första gagball kan man pusta ut och veta att den här varianten är mycket billig trots sin höga kvalitet. Med detta sagt kommer sexleksaken även att passa veteranerna inom BDSM, så oavsett vem man är kan man njuta av den här fantastiska leksaken.

För att ens gagball ska passa perfekt är det enkelt att justera den runt huvudet på den undergivna och sen börja de sensuella lekarna i sovrummet. Det är upp till den dominanta att bestämma när den undergivna har lov att prata eller stöna, och visst är de ganska begränsade med en gagball i munnen. Besök Sinful redan idag för att inhandla Obaie Silikongag samt kika på flera av deras andra BDSM leksaker och utrustning för riktigt sexiga rollspel i sovrummet.

Fördelar:

 • Hög kvalitet till ett mycket billigt pris
 • Enkel att rengöra
 • Mycket behagligt och komfortabelt material

Nackdelar:

 • Skulle behöva ytterligare ett hål för att spännas hårdare

Rimba Silikongag med Dildo

Rimba Silikongag med Dildo

Ens bästa gagball är inte långt borta, och om man satsar på just Rimba Silikongag med Dildo kan man njuta av någonting helt extra utöver enbart en boll i munnen. Den här gagball har nämligen en dildo längst fram som tar lekarna till en helt ny nivå. Det är den undergivna partnern som har på sig denne gagball medan den dominanta bestämmer åt vilket håll dildon ska vändas. Detta kan leda till många heta stunder i sovrummet där den dominanta har kontroll över när den undergivna får prata och stöna. BDSM på det bästa möjliga sättet, helt enkelt.

Rimba Silikongag har som sagt en dildo längst fram på bollen, och denne når hela 8 centimeter in i munnen. Om man vill använda den för att penetrera sin partner når den ungefär 6,5 centimeter in. För att kunna passa i princip vem som helst är det även fullt möjligt att justera ens gagball så att den sitter helt perfekt på ens undergivna partner.

Att tvätta av Rimba Silikongag med Dildo efter användning är inte särskilt svårt. Allt man behöver är tvål och vatten, men om man vill se till så att den blir extra ren (efter exempelvis penetrering av ens partner) kan man satsa på ett rengöringsmedel som är särskilt framtaget för att rengöra sexleksaker.

Om man inte kan få nog av BDSM kan man hos Sinful hitta en lång rad andra BDSM leksaker och utrustning för att få leva ut sina drömmars rollspel. Vad sägs om en sexgunga, handklovar, piskor eller heta kostymer där ens privata delar är blottade? Det finns en hel uppsjö av sexiga produkter som man kommer att älska att använda antingen själv eller tillsammans med en partner.

Fördelar:

 • Större frihet med en dildo som kan vändas hur man än vill
 • Högkvalitativt silikonmaterial
 • Enkel att rengöra

Nackdelar:

 • Rengöringsmedel måste köpas separat

Extreme Spider Gag

bästa gagball

Den här sexleksaken tar ordet BDSM till en helt ny nivå, och inom kort kommer man att få många heta stunder i sovrummet tillsammans med en partner där den ena agerar som undergiven medan den andra agerar som dominant. Den undergivna slaven tvingas att ha denne gagball fäst i munnen så att det blir omöjligt att stänga käken. Vad som följer är upp till den dominanta, men med en vidöppen mun finns det sannerligen oändligt med möjligheter. Kanske står oralsex på att-göra listan, någonting som den undergivna slaven kommer att älska med vidöppna välkomnande läppar.

Till ett lämpligt pris kan man få denne högkvalitativa gagball, men det är inte allt som Vuxen har att bjuda på. Om man är intresserad av BDSM kommer man förutom Extreme Spider Gag även att finna en mängd utrustning som blir perfekt för BDSM lekar tillsammans med sin partner. Kanske är man intresserad av en piska, handklovar, sexgungor eller någonting ännu mer kinky. Även heta kläder och kostymer går att finna i denne webbutik. Allt för att krydda till ens förhållande lite extra.

Fördelar:

 • Hållbar för många stunder av het action
 • Perfekt för de som älskar BDSM lekar
 • Hålls stadigt på plats i alla lägen

Nackdelar:

 • Inte alla penisstorlekar passar i hålet

Spartacus Silikon Betsel Gag

Spartacus Silikon Betsel Gag

Om man älskar BDSM är det ett måste att testa på Spartacus Silikon Betsel Gag. Den här förträffliga leksaken kan den undergivna slaven hålla i sin mun medan den dominanta herren kontrollerar leken. Denne gagball består av en rem som är kopplad till ett betsel som kan hållas i munnen likt hur en häst eller ponny hade hållit i ett betsel. Detta kan leda till riktigt kinky och sensuella lekar där den dominanta greppar tag i remmen medan betslen sitter fast i den undergivnas mun.

Denne gagball är relativt dyr, men man får fantastisk kvalitet för pengarna. Biten som den undergivna håller i munnen är tillverkad av medicinsk silikon och kommer därför inte att vara obekväm eller skadlig på något vis. Det är helt enkelt njutning till en maximal nivå. Efter användning är det heller inte svårt att rengöra produkten antingen enbart med tvål och vatten eller med rengöringsmedel som är specifikt framtaget för sexleksaker.

För extra kinky och fantastiska BDSM-lekar kan man köpa till flera andra leksaker från Sinful som följer BDSM-stuket. Det kan då vara tal om bondage, sexmöbler, heta kläder eller annan utrustning för att få ens partner på fall. Ta kontroll och rollspela de där heta lekarna tillsammans med slav och herre för ”kinky joys”.

Fördelar:

 • Framtagen av superkvalitet
 • Perfekt för BDSM och ponyplay
 • Enkelt att justera remmen

Nackdelar:

 • Relativt dyr

SToys Läder Munkavle

SToys Läder Munkavle

Om man är ute efter en het BDSM-leksak samtidigt som man kräver lite extra lyx behöver man inte titta längre än till SToys Läder Munkavle. Denne gagball är tillverkad av äkta läder för att skapa en fantastisk känsla vid alla de där heta lekarna i sovrummet. Om man älskar rollspel där en person agerar som slav medan den andra agerar som herre kommer man att få många timmar av sexigt skoj tack vare SToys Läder Munkavle.

Fäst remmen runt huvudet på den undergivna med läderbiten i munnen för att ha full kontroll över ens slav. Han eller hon kan nu inte prata eller stöna förrän den dominanta partnern tillåter det. Läderbiten som man fäster i munnen är även ganska mjuk, vilket betyder att en nybörjare som tidigare inte har någon lång erfarenhet av BDSM ändå kan njuta av den på ett storslaget vis. Även veteranerna inom BDSM kommer dock att älska SToys Läder Munkavle då den förser en med en helt ny upplevelse jämfört med en vanlig boll.

Efter användning av ens gagball är det dessutom lätt som en plätt att rengöra den, och sedan är man redo för nya lekar i sovrummet. Det är fullt möjligt att komplettera ens gagball med annan BDSM utrustning som man finner hos Sinful. Sexgungor, piskor, handklovar och sexmöbler är enbart några exempel på allt det förträffliga som man finner hos Sinful. Även bondage och fetischkläder finns det mycket av i den här sexiga webbutiken. Besök Sinful redan idag för att ta en titt på SToys Läder Munkavle, en annan gagball eller några av de andra heta leksakerna.

Fördelar:

 • Bekvämt material för komfortabelt bruk
 • Högkvalitativt framtaget
 • Det perfekta valet för BDSM-lekar

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 


 

 

Breathable Gag

BREATHABLE GAG

För de som är ute efter en riktigt sexig gagball är det väl värt att kika närmare på Breathable Gag från Vuxen. Den här BDSM sexleksaken blir helt perfekt att använda i sovrummet tillsammans med sin partner, och den har en rad fördelar som även gör den till den perfekta nybörjarleksaken. Bollen som placeras i munnen har nämligen lufthål så att man inte ska ha några problem att andas genom munnen. Samtidigt är bollen också lite mindre än på flera andra gagballs. Med detta i åtanke är Breathable Gag det självklara valet för de som funderar på att köpa sin första gagball – särskilt med tanke på hur billig den är.

Naturligtvis är Breathable gag en riktigt proffsig gagball som även veteranerna kommer att älska. För sensuella rollspel utan dess like är den här sexleksaken det rätta valet. Låt den undergivna partnern ha denne gagball fastspänd runt munnen för att inte kunna prata eller göra några ljud förrän den dominanta partnern tillåter det.

Breathable Gag kan enkelt användas tillsammans med ytterligare BDSM utrustning för att göra hela upplevelsen bättre. Det finns flera bondage- och fetischverktyg hos Vuxen där man exempelvis kan finna piskor, handklovar, ögonbindlar, halsband med koppel och mycket mer. Tänk dig bara tanken av att fästa en munkorg, ögonbindel och handklovar på ens undergivna så att de förblir fullkomligt under ens kontroll medan man snärtar till dem med piskan. Dessa sexleksaker kan sannerligen krydda till det i sovrummet och ge en njutning som aldrig förr.

För att få ut så mycket som möjligt av sin gagball, varför inte också komplettera den med en sexgunga eller någon annan häftig sexleksak hos Vuxen för en natt som man sent kommer att glömma. Breathable Gag har en omkrets som kan justeras mellan 40-57 centimeter samt en boll på 4,5 centimeter vilket betyder att denne leksak kommer att passa de flesta som handen i handsken.

Fördelar:

 • Enkel att använda för både nybörjare och veteraner
 • Lufthål i bollen för att andas bättre
 • Perfekt för BDSM lekar

Nackdelar:

 • Kan skava lite vid sidan av munnen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här