Gagball – Bästa i test

3267

Gagballs eller bitboll som den även kan kallas är den perfekta sexleksaken för dominanslekar i sovrummet.

Det förstärker känslan av undergivenhet och det finns flera olika varianter. Vi har recenserat ett flertal olika gagballs och därefter har våra testare valt ut en vinnare, en för nybörjare och en som finns i den billigare prisklassen.

Vi har även med några specialare med extra funktioner. Så även för den mer erfarna eller bara den som söker mer spänning har vi några produkter som kan tänkas passa.

Här nedan kommer du se vad våra testare tycker om de olika gagballs som finns på marknaden, fördelar, nackdelar och allt därtill.

[/su_column]

Vad är en gagball?

En gagball är en sexleksak som används vid dominans, en klassisk gagball ser ut och fungerar på följande vis: En boll som har två remmar fästa vid sidan av med ett knäppe som oftast består av ett klassiskt spänne. Bollen placeras i den undergivnas mun för att sedan knäppa remmarna med hjälp utav spännet runt personens huvud.

Några tankar att ha med sig vid köp av en gagball:

 • Vilket material önskar du?
 • Vilken storlek på din gagball vill du ha?
 • Hur du vill att den ska fästat, ett spänne, elastiskt band eller kanske ett lås?

Vill du veta mer om dominanslekar och BDSM redan nu, finns vår guide att läsa här.

[/su_row]

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av gagballs här →

 


TESTVINNARE Blaze Deluxe Breathable Ball Gag

Se priset här

En slät boll med en storlek som nästan känns naturlig att ha i munnen.

Fördelar

 • Läcker design – smyckar
 • Andningshål – gör att ni kan hålla på längre
 • Justerbar storlek – smidig att använda

Nackdel

 • Andningshålen kan göra att den tappar effekten lite. Några tycker att en del av charmen med en gagball är att den blockerar munnen helt.

Recension

Med en boll på 4,7cm i diameter och en slät yta som är tillverkad av smak- och doftfri plast känns den bekväm i munnen. Att den är slät ser vi till en fördel då våra testare upplevde att det blir enklare att vänja sig.

Även andningshålen som finns på gagballen hjälper användaren med att klara av att ha den i munnen en längre tid.

De mjuka men framförallt snygga banden ligger skönt mot huvudet och gagballen går enkelt att spänna både på egen hand och din partners hjälp. Den spänns bakom huvudet med hjälp av det reglerbara spännet.

Eftersom själva bollen sitter fast i två stycken halva ringar vid sidan gör det att den även där inte känns lika hård att ha i munnen.

Hur använder du den?

Öppna munnen och lägg bollen till rätta, därefter tar du bak banden bakom huvudet och spänner med det svarta spännet.

Rekommenderad till

Den passar både till nybörjaren som den erfarna. Dels för andningshålen som skapar ett lugn för att det fungerar att andas, dels för att andningshålen gör att ni kan hålla på längre.

Sammanfattning

Enkel gagball med snygga detaljer som ligger bekvämt i munnen.


TILL NYBÖRJAREN Obaie Nybörjargag

Se priset här

Stilren gagball som med hjälp av andningshålen och det enkla spännet passar dig som nybörjare bra.

Fördelar

 • Andningshålen
 • Priset
 • Lagom storlek för den ovana

Nackdel

 • Låter lite konstigt när du andas genom den

Recension

Lufthål är A och O när du som nybörjare ska börja använda en gagball. Våra testare anser att det är bra just att de är utspridda över hela bollen utifall tungan kanske känns ivägen till en början.

Men som tidigare nämnt låter det inte särskilt naturligt när du andas genom hålen vilket efter ett tag kan upplevas som lite störande.

Bollens diameter är 4,5cm och gagballen justeras enkelt med hjälp av spännet. Den kan faktiskt bli så står att den når en omkrets på hela 60cm, den minsta storleken är 38cm.

Bollen sitter fast i två metallringar som gör att den känns mer lätthanterlig i munnen.

Hur använder du den?

Öppna munnen och lägg den tillrätta, spänn därefter spännet bakom huvudet.

Rekommenderad till

Nybörjaren för att den är enkel att använda och ett bra pris på din första gagball.

Det säger andra kunder

Maria – ”Var lite orolig att bandet inte skulle nå runt men det var inga problem alls. Sitter bra och är lätt att använda. Trodde inte den skulle bli så uppskattad som den har varit hemma.”

Sammanfattning

Perfekt nybörjar-gagball med tanke på hur enkel och bekväm den är att använda.

Läs hela recensionen här


DEN BILLIGA obaie Soft Konstläder Silikon Gag

Se priset här

En av de snyggare gagballs som finns på marknaden, silikonet längs med hela bit-området gör att den ligger skönt i munnen.

Fördelar

 • En mjuk och behaglig boll.
 • Blockerar effektivt talförmågan.
 • Läcker design.

Nackdel

 • Finns endast färdiga hål för storlek 40cm-58cm går dock enkelt att göra egna hål.

Recension

En gagball som utstrålar kvalité och det är inte bara genom utseendet. Bollen samt stången som den sitter i känns inte så hård eftersom den är gjord av silikon.

Det gör även att gagballens modell och med detta materialet är väldigt lättskött och enkel att rengöra. Som tidigare nämnt går det också hyfsat smidigt att göra egna hål i banden för att få den att passa perfekt.

Även om det inte finns några lufthål i den 4,2cm stora eller lilla (smaksak) bollen, så tycker våra testare inte att det skapar svårigheter för andningen. Utan endast orsakar svårigheter för användaren att tala.

Hur använder du den?

Öppna munnen och lägg den tillrätta, spänn därefter spännet bakom huvudet.

Rekommenderad till

Eftersom gagballen upplevs som enkel att andas med trots att det inte finns andningshål passar den både nybörjaren och den mer erfarna.

Det säger andra kunder

Tobias – ”Bollen och fästet till bandet är i silikon vilket är smart då det är enkelt att hålla produkten ren och fräsch. Bollen är behaglig att ha i munnen, inga vassa kanter som skaver.”

Sammanfattning

En lättskött gagball gjord i silikon som därmed ligger mjukt i munnen och även skönt för dig som gillar att bita på den.

emy testare
“Hej, jag heter Emy och är 21 år. Jag har också skrivit om denna silikongag, läs min recension här.”

Läs hela recensionen


Se priset här

En gagball med liten boll utan överflödiga remmar och snygg att titta på.

Fördelar

 • Mångsidighet
 • Bekväm design
 • Justerbar

Nackdel

 • Saknar lufthål

Recension

Denna gag ball från Sex & Mischief är en idealisk tillsats för bondage, skapad för att tillfredsställa både nybörjare och erfarna entusiaster av erotiska lekar.

Gag ballen är konstruerad med en kombination av en rem i läderimitation och en plastboll, vilket ger en smidig och bekväm yta. Den lena ytan ökar användarens komfort och gör den idealisk för långvarig användning under passionerade stunder.

Remmens justerbara design passar huvuden med en omkrets på 41,9 cm – 63,5 cm, vilket ger flexibilitet och anpassning efter individuella preferenser. Om behovet uppstår att minska storleken finns även möjlighet att skapa ytterligare hål för en skräddarsydd passform.

Gag ballens diameter mäter 4,2 cm och den lätta vikten på 59 g gör den enkel att hantera. Huvudsakligen tillverkad av polyester, och med dess röda färg och veganska egenskaper, blir denna sexleksak en attraktiv och etiskt tillfredsställande komponent i den erotiska upplevelsen. Ge dig själv eller din partner en sensorisk njutning med denna pålitliga och vackert utformade gag ball.

Hur använder du den?

Öppna munnen och lägg den tillrätta, spänn därefter spännet bakom huvudet. Se till så att den är spänd ordentligt för annars nyper ringarna vid sidan på remmarna dig lätt i kinderna.

Rekommenderad till

Dig som rör dig mycket under sexet. Det underlättar så mycket att slippa ha remmar flygandes runt sitt huvud.

Sammanfattning

En något dyrare gagball med en boll av den mindre storleken och passar därför de flesta storleksmässigt.


Quickie Silikon Gag

Se priset här

En gagball med mjuk boll gjord av silikon vilket gör att den är mjuk att bita i.

Fördelar

 • Stretchigt band – enkel att sätta på sig själv
 • Bitvänlig boll
 • Enkel att rengöra

Nackdel

 • Inget spänne, kan därför bli att den sitter löst eller för hårt

Recension

Hela gagballen är gjord i mjukt silikon och det känns verkligen som bra kvalité. Fördelen med det är också att det känns mjukt att bita på bollen som är 3,5cm i diameter. Vissa testare tycker dock att bollen är för liten och andra tycker den är perfekt.

Den är smidig att trä på eftersom du slipper krångla med spännen och remmen runt om mäter 46cm i omkrets men den kan töjas och bli större.

Risken är att det känns som den sitter lite för tajt då, men sitter på plats det gör den absolut!

Eftersom hela gagballen är gjord i samma material så sköljer du enkelt den efter användning och det är bra om du även använder sexleksaksrengöring.

Hur använder du den?

Du trär den enkelt över huvudet, du kan göra det själv eller låta din partner göra det åt dig.

Rekommenderad till

Den passar bra till dig som är nybörjare. Dels för att bollen är liten och dels för att du slipper krångla med att spänna fast den.

Sammanfattning

Smidig gagball som enkelt och snabbt träs på i stundens hetta, enkel att både använda och göra rent

 


Tantus Beginner Gagball

Tantus Beginner Gag Ball

Se priset här

En annorlunda gagball som ligger bekvämt i munnen och är lätt att rengöra.

Fördelar

 • Ligger bra i munnen
 • Avtagbart munstycke
 • Munstycket tål disk i diskmaskin

Nackdel

 • Kardborreband, har du långt hår så fastnar det lätt emellan.

Recension

Jämfört med majoriteten av gagballs har inte tantus gagball en rund boll utan har ett runt mjukt munstycke, nästan som en stor napp. Vissa tycker det skapar en mer naturlig känsla i munnen.

Eftersom munstycket är avtagbart är den även lätt att rengöra och eftersom den är gjord i silikon kan du även tvätta den i diskmaskinen. Att hålla en sexleksak ren har aldrig varit enklare!

Se dock till att kontrollera att munstycket sitter fast ordentligt varje gång ni ska använda den. Ni bör även ha en stoppsignal/gest eftersom stoppord inte fungerar när en gagball används.

Munstycket är 4cm i diameter och det gör att föra in totalt 5,5cm på längden.

Hur använder du den?

Fäst munstycket i remmarna och lägg munstycket tillrätta i munnen, därefter fäster du remmarna bakom huvudet med hjälp av kardborreband.

Rekommenderad till

Passar dig som inte är bekväm med en rund boll i munnen och tycker känslan av att suga in något i munnen är skönare.

Sammanfattning

En gagball som ligger bekvämt i munnen och är uppskattad av många.


Heart Ball Gag – Black/Red

Se priset här

Hjärtformad gagball i silikon som sitter stabilt med hjälp av remmar i konstläder.

Fördelar

 • Lång rem så passar många
 • Annorlunda form
 • Hjärtat i silikon

Nackdel

 • Remmen kan bli ivägen om du har litet huvud

Recension

En gagball som får dominanslekarna att bli romantiska då det som brukar vara format som en hård boll nu är ett rött mjukt hjärta istället. Kanske är det något att köpa till din partner på alla hjärtans dag?

Hjärtat är gjort av mjuk silikon som gör det både bekvämt att bära och att bita i under lekens gång. Se till att spänna den ordentligt för annars kan den lätt nypa till lite i kinderna.

Den är även lite svår att rengöra då det är två helt olika material men ett tips är då att använda Mshops Care Clean IT som fungerar bra på hela gagballen.

Hur använder du den?

Placera hjärtat i munnen, bekvämast är att ha spetsen neråt och fäst sedan spännet bakom huvudet. Det går även att testa att ha den på andra hållet för variationens skull.

Rekommenderad till

Den mer erfarna då formen är annorlunda jämfört med vanliga gagballs.

Sammanfattning

Söt gagball som är enkel att använda, ligger även bekvämt i munnen trots annorlunda form.


Fetish Fantasy Silicone O-Ring Gag

Se priset här

Perfekt för dig som gillar att ge oralsex till en partner med kuk.

Fördelar

 • Gör avsugning roligare
 • Bekväm
 • Gjord i medicinskt silikon jmf med läder

Nackdel

 • Inte anpassad för en kuk större än snittet

Recension

Istället för att som med en vanlig gagball hålla munnen stängd och att inget kan komma in gör den här så att din mun blir helt öppen och det är valfritt vad som kan stoppas in.

Det gör att andningen även blir lättare. Men det bästa av allt är nog hur avsugningen har upplevts för partnern med hjälp av den här o-ringgagen, wow. Det blir en helt ny upplevelse.

Hur använder du den?

Lägg ringen till rätta i munnen, de flesta föredrar att placera den långt bak och spänn därefter remmarna bakom huvudet.

Rekommenderad till

Den mer erfarna på grund av att det är lite krångligare att få ringen att ligga bra i munnen.

Det säger andra kunder

Victoria – ” Personligen avstår jag från läderprodukter och var mycket nöjd med att äntligen hitta en o-ring utan sådant material. Min partner får hjälpa mig sätta på den eftersom jag tycker det är svårt att göra det själv vilket är synd.
Den är lätt och behaglig att använda, gör inte ont eller så. Sätter man ringen bakom tänderna så kan käken slappna av och man slipper bli spänd eller få ont. Upplever det som en härlig känsla att saliven stannar kvar i munnen eftersom det inte går att svälja när man har den på och det blir väldigt njutbart för min partner att få oralsex med hjälp av denna ring.
Har ni funderingar på att prova så tycker jag att ni ska göra det. Produkten är inte dyr och mycket rolig att använda.
Den är lätt att dra ner över halsen om man inte längre vill ha den på så man är inte “fångad” i den vilket jag upplever positivt om man är nybörjare. ”

Sammanfattning

En omtyckt produkt som gör avsugningen roligare.

 


Se priset här

En gagball i högsta kvalité där bollen är gjord av fodrat läder jämfört med hård plast som många andra är.

Fördelar

 • Annorlunda boll
 • Bra kvalité
 • Passar en omkrets upp till 61cm

Nackdel

 • Priset – dyr

Recension

Denna gagball är framtagen i läckert läder. Det är en produkt i riktigt hög kvalitet som har en snygg design som utmärker sig från den vanliga gagballen.

Penisliknande gagen går nämligen bara in i munnen och inte ut. På utsidan kan man endast se det fräcka läderbandet.  Bollen är gjord av fodrat läder vilket skapar en fast och fyllig kula som har en len och läcker yta.

Det kan kännas ovant i början att ha den i munnen om du är van vid hårda plastbollar. Penisgagen storlek är något större och den i kombination med det ovana materialet, gör att våra testare tycker att du ska prova den på egen hand först några gånger.

Storleken runt huvudet kan anpassas enkelt med hjälp av metallspännet på baksidan.

Hur använder du den?

Placera penisgagen korrekt i din mun och fäst sedan med hjälp av metallspännet runt huvudet.

Rekommenderad till

Den erfarna då gagballen är både stor och har ett annorlunda material.

Sammanfattning

En stilren gagball gjord av läder och penisgagen är dock i silikon, en unik penisgag uppskattad av de erfarna.


Silence Open Gag

SILENCE OPEN GAG

Se priset här

En snygg ring-gag som är lättskött och ligger stabilt i munnen.

Fördelar

 • Gag-ring
 • Priset
 • Metallring

Nackdel

 • Stor metallring

Recension

Ännu en ring-gag som håller munnen öppen utan att ha något i vägen. Men det flera av våra testare upplevde var att ringen kändes väldigt stor, det hade varit skönt om det fanns flera ringar att variera sig emellan, den är 4cm i diameter.

Men storleken på remmen runt huvudet är enkel att reglera, både själv och att din partner gör det åt dig.

Ibland kan även metallringen upplevas som lite hård att ha en längre tid i munnen. Men! Avsugningarna du kommer kunna ge med den här är fantastiska.

Det var flera av våra testare som upplevde att då var det positivt med stor ring och även annorlunda känsla med en metallring.

Hur använder du den?

Lägg ringen till rätta in munnen och därefter spänn remmarna med hjälp av spännet baktill runt huvudet.

Rekommenderad till

Den mer erfarna då en ring-gag kräver lite mer teknik.

Sammanfattning

En ring-gag som ligger stabilt i munnen men därmed inte heller så flexibel att använda, eftersom ringen är i metall.


Se priset här

En stabil och stilren gagball som endast väger 65 gram.

Fördelar

 • Bekväm
 • Andningshål
 • Tjock rem

Nackdel

 • Storleken, det går inte att göra den särskilt tajt och då glider bollen lätt ut

Recension

Att det var breda remmar som gick runt huvudet var väldigt uppskattat bland flera av testarna. Vanligtvis är de smala och ligger därför inte lika stadigt.

Dock om du har litet huvud så är den svåranvänd för den går inte att minska i storleken utan egentligen mest göra större.

Snygg är den i alla fall och med hjälp av andningshålen så blir det enklare att kunna kontrollera sin andning och passar därför även den oerfarna.

Hur använder du den?

Den spänns fast baktill på huvudet med två svarta nylonband, spännet är justerbart.

Rekommenderad till

Dig med standard eller större huvudmått, passar erfaren som oerfaren.

Det säger andra kunder

Anna – ”Första gången jag testade en gag ball men jag gillade det. Kommer absolut användas igen snart.”

Sammanfattning

Med breda remmar runt huvudet och en slät boll med andningshål känns den trygg att använda.


munkavle

 


Rimba Silikongag med Dildo

Se priset här

Med Rimba silikongag kan du njuta av någonting extra utöver enbart en boll i munnen.

Fördelar

 • Större frihet med en dildo som kan vändas hur man än vill
 • Ett ringfäste om du vill använda hänglås
 • Enkel att rengöra

Nackdel

 • Ingår ej hänglås

Recension

Den här gagen är något utöver det extra. Du eller är det kanske din partner som får välja åt dig – kan välja om du ska ha bollen i munnen eller dildon.

Har du bollen i munnen kan du använda dildon för att penetrera din partner, Bollen är 4cm i diameter och av dildon är det cirka 6,5 cm som går att föra in.

Det är fantasin som sätter gränserna.
Flera av våra testare har använt den för analstimulans på sin partner och de tycker att det har hettat upp spänningen ordentligt.

Det finns en liten metallring som är till för att fästa ett hänglås men tyvärr ingår inget hänglås.

Hur använder du den?

Placera antingen dildon eller bollen i munnen och spänn därefter åt bakom huvudet.

Rekommenderad till

Den erfarna för att på ett säkert och vant sätt kunna variera er av både bollen och dildon.

Sammanfattning

En annorlunda och spännande gagball med flera variationsmöjligheter.


Se priset här

En gagball i form av ett silikonbetsel istället för boll som ligger bekvämt in munnen.

Fördelar

 • Enkel att göra fler hål i
 • Enkel att justera
 • Annorlunda design

Nackdel

 • Priset

Recension

Mister B Gag Bite är en populär gag hos våra testare, just för att dess annorlunda design. Betslet är gjort av medicinsk plast som gör att det ligger bekvämt i munnen.

Ringarna som sitter på sidan av betslet är stora och betslet är 12,5cm brett vilket minskar risken för att kinderna ska nypas och klämmas emellan.

Remmarna som är gjorda i läder är mjuka och enkla att justera, det är även enkelt att göra fler hål om det behövs, då de färdiga hålen inte passar alla i storlek.

Just den här versionen av gag passar perfekt för dig eller snarare er, som gillar ponyplay. Är du och din partner ovana vid ponyplay rekommenderar vi er att börja försiktigt och prova er fram.

 

Hur använder du den?

Lägg betslet korrekt i mitt i munnen och därefter spänn de båda läderremmarna bakom huvudet med hjälp av metallspännet.

Rekommenderad till

Passar både nybörjare som erfaren men särskilt dig som gillar ponyplay.

Sammanfattning

En gag som ligger bekvämt i munnen och gagbetslet är tilläckligt brett för att inte nya i kinderna.

 


SToys Läder Munkavle

SToys Läder Munkavle

Se priset här

Ytterligare en annan version av gagball i form av en munkavel.

Fördelar

 • Äkta läder
 • 10 olika justeringsmöjligheter
 • Mjuk gag

Nackdel

 • Vissa tycker det är obehagligt med lädersmaken

Recension

Stoys gag med lädermunkavel är en produkt för sig. Den är inte särskilt dyr trots att hela gagen gjord av läder.

Vissa av våra testare tyckte det var en nackdel att den var gjord av läder, just för att de tyckte att man kunde känna lädersmaken.

Det är enkelt att justera så att den sitter bra och munkaveln ligger bekvämt i munnen. Munkaveln är mjuk, avlång och nästan lite kuddformad. Den är 4,5cm i diameter och 11cm bred.

Även den här versionen passar bra till dig som gillar eller vill testa på ponyplay med din partner. Glöm inte bort att stoppsignalen behöver vara i form av en rörelse då det inte går att prata.

Hur använder du den?

Placera munkaveln mitt i munnen och spänn därefter åt bakom huvudet med hjälp av metallspännet.

Rekommenderad till

Den passar alla, eftersom munkaveln är mjuk passar den en oerfaren samtidigt som dess annorlunda modell gör det extra kul för den erfarna.

Sammanfattning

Snygg och stilren gagball med en munkavel istället för boll, hela produkten är gjord av läder vilket visa anser positivt och andra negativt.

 


 

UTGÅTT:

Breathable Gag

Se priset här

Enkel att använda med hyfsat tjock rem vilket gör att den ligger stabilt.

Fördelar

 • Andningshål
 • Konstläder
 • Nybörjarvänlig

Nackdel

 • Skaver lätt

Recension

Ligger bekvämt i munnen trots att den är 4,5cm stor, det är en av de större gagballsen som vi har recenserat här. Andningshålen gör det även enkelt att andas vid användning.

Sömmarna tillsammans med metallspännena bredvid bollen kan göra att det nyper och skaver lite vid användning. Så att ha på den en kortare stund åt gången är något vi skulle rekommendera.

Remmarna som är breda gör att den sitter på plats ordentligt och enkel att sätta på även i stundens hetta.

Hur använder du den?

Placera bollen i munnen korrekt och spänn därefter åt remmarna bakom huvudet.

Rekommenderad till

Den passar alla men speciellt dig som gillar när gagballen är stor.

Det säger andra kunder

Karl – ”Bra ballgag för nybörjare då den är lätt att andas igenom men även för att den inte är så kolossalt stor i storleken och därför lätt att införa, nackdelen är att lädret som bollen sitter fast på saknar söm och kommer därför skava i sidorna av munnen efter en kortare tids användning.”

Sammanfattning

En klassisk gagball som är enkel att spänna.

Blaze Breathable Ball Gag W. Collar

Här får du två i en, med en läcker design får du en gagball med ett halsband i en och samma produkt.

Fördelar

 • Gagball och halsband
 • O-ring fast i halsbandet
 • Andningshål i gagballen

Nackdel

 • Svårt att göra nya hål om halsbandet inte passar

Recension

Den här produkten är perfekt för er som vill ta nästa steg i era dominanslekar eftersom det är både gagball och halsband i ett. Dessutom är det riktigt snyggt!

Vi skulle rekommendera att ni även köper ett koppel som ni fäster i o-ringen för att nyttja alla dess funktioner.  Det är något våra testare har uppskattat mycket, att det går att variera sig så mycket.

Är du ny till halsband och gagballs så är det till din fördel att det är lätt att andas genom den tack vare andningshålen som finns.

Bollen har en slät yta som ligger bekvämt i munnen och är 4cm i diameter.

Hur använder du den?

Spänn först halsbandet runt halsen med hjälp av bältes spännen baktill och därefter sätter du gagballen i munnen och spänner även runt huvudet.

Rekommenderad till

För dig som vill ta nästa steg eller redan är erfaren inom dominanslekar.

Sammanfattning

En gagball som ger er möjlighet att variera på flera olika sätt med hjälp av fästen och tillbehör.

 

S&M – Silicone Lips Black

En annorlunda gagball med en snygg design gjord av allergivänligt och veganskt material

Fördelar

 • Annorlunda design
 • Vegansk läderrem
 • Nickelfri metall – Allergivänlig

Nackdel

 • Svårt att placera rätt

Recension

Det finns tyvärr få sexleksaker som är allergivänliga OCH veganska, men här har ni en av dem!

Den här gagballen fungerar lite annorlunda då det inte är någon boll utan det är istället som en form för läpparna. Du bär alltså dem runt munnen på läpparna, vilket ger möjlighet att använda tungan på ett annat sätt.

Det var flera av våra testare som upplevde att den här modellen gjorde partnern sexigare då läpparna blev dolda samtidigt som munnen fortfarande var tillgänglig.

Men nackdelen är att den är svår att placera och tar tid att träna på att snabbt och smidigt kunna ta på den. Men övning ger färdighet!

Hur använder du den?

Placera läpparna över dina egna och sedan trä remmarna bakom huvudet och fäst.

Rekommenderad till

Den mer erfarna som är van vid att ta på gagballs sen tidigare.

Sammanfattning

Testa er fram hur ni ska göra för att få den att ligga så bra som möjligt och sen är det bara att utforska varandra. Glöm inte att tungan kan användas på flera kroppsdelar med flera olika tekniker.

 


Olika typer av gagballs

Ball Gag:

Den klassiska modellen består av en boll i munnen och en rem runt huvudet. Perfekt för nybörjare och ger en intensiv känsla av underkastelse.

Bit Gag:

Mer öppen och tillåter användaren att bita ner på en bit istället för att hålla munnen stängd. Idealisk för de som är nya på munkavlelek och önskar en mildare upplevelse.

O-Ring Gag:

Formad som en O-ring som håller munnen öppen. Ger användaren begränsad möjlighet att tala och kan vara mer krävande.

Inflatable Gag:

Justera storleken på bollen för att anpassa upplevelsen. Perfekt för de som söker variation och vill ha möjlighet att öka intensiteten över tiden.

Gag med andningshål:

Designad med små hål för att underlätta andning. Ger en balans mellan begränsning och komfort, vilket gör den mer användarvänlig för längre sessioner.

Ögonbindel med Gag:

Kombinerar sensoriskt borttagande med munbegränsning. Perfekt för dem som vill experimentera med flera sinnen samtidigt.

Utforska olika typer av gagballs för att hitta den perfekta balansen mellan njutning och dominans i ditt intima lekutrymme.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här