Recension – Stoya Destroya Fleshlight

255
Stoya Destroya
Om man ska svara på frågan kring vilken den mest populära sexleksaken för män är kommer många säkerligen först av allt att tänka på lösvaginor – eller mer specifikt märket ”Fleshlight”. Det finns många anledningar till varför just den här typen av sexleksak har blivit så välkänd, men några punkter som inte får underskattas är hur lätta de är att förvara, rengöra, använda och helt enkelt hur sköna de känns.

sinful rabatt

Se priset här

mshop rabatt

Se priset här

Någonting som kännetecknar fleshlights är ficklampformen med en slidöppning på utsidan och en skön textur på insidan. Det finns dock vissa fleshlights som istället har en öppen mun eller ett anus precis vid öppningen, så det är upp till en själv vad man vill välja. Oavsett vad kan man dock förvänta sig en känsla som är mycket lik den äkta varan, och så är det tack vare det naturtrogna materialet som har använts. Med en klick glidmedel tillhands är man därför redo att börja njuta, men med så många fleshlights att välja mellan: vad ska man satsa på? Nedan ska vi kika närmare på just Stoya Destroya Fleshlight och Stoya Epic Booty, två fleshlights som är formade efter Stoyas intima delar.

sinful rabatt

Se priset här

mshop rabatt

Se priset här

Stoya Destroya Fleshlight

Stoya Destroya
En viss typ av fleshlight som har tagit världen med storm är lösvaginorna som är gjutna efter porrstjärnors intima delar. Detta är ett sätt för den här skådespelerskans fans att komma närmare sin idol än någonsin. Med tanke på hur populär porrstjärnan Stoya är var det därför bara en tidsfråga innan en fleshlight framställdes som en kopia av hennes intima delar. Vi talar förstås om Stoya Destroya Fleshlight som har en lika härlig utsida som insida. Den här leksaken har en mycket detaljerad slidöppning som bjuder in en till heta lekar, och väl inne i lösvaginan bemöts man av en riktigt intressant textur i form av piggar, knoppar, räfflor och mer därtill.

Ingen fleshlight är komplett utan ett högkvalitativt material, och här imponerar Stoya Destroya Fleshlight med sitt SuperSkin material som utan tvekan kommer nära den äkta varan gällande känsla. Man är heller inte begränsad till att använda leksaken på torra land eftersom Stoya Destroya Fleshlight är vattentät och därför exempelvis kan tas med in i duschen. När leksaken sedan inte används finns det ett lock som kan sättas över slidöppningen, och innan man vet ordet av ser lösvaginan bara ut som en ficklampa för enkel förvaring och transport.

Hur ser man då till så att Stoya Destroya Fleshlight ska passa just ens specifika penisstorlek? Inte nog med att materialet är flexibelt och klarar av de flesta penisstorlekar, utan man har även möjligheten att skruva på botten av ”ficklampan” för att justera vakuumet. Få precis den upplevelsen som du vill ha!

Vem är Stoya?

Stoya Destroya
Stoya är en kändis från North Carolina som arbetar både som skådespelerska, porrskådis, modell och författare. Hon har dock tidigare haft många andra jobb såsom sekreterare, flygbladsutdelare och go-go dansös. Hennes porrkarriär tog fart efter dess att hon poserade för några vuxenbilder åt en vän, och därefter dröjde det inte länge förrän hon började modellera professionellt och arbeta för erotiska webbsidor.

 

Stoya har tagit del i många erotiska filmer samt skådespelat i flera icke-erotiska filmer. År 2018 publicerade hon även sin bok vid namn ”Philosophy, Pussycats, & Porn”. Med tanke på hur känd Stoya har blivit var det en välkomnad gest när hon valde att samarbeta med Fleshlight för att ta fram Stoya Destroya Fleshlight och Stoya Epic Booty. Dessa kan man beställa redan idag för att njuta av Stoya på ett helt nytt sätt.

Stoya på sociala medier

Stoya Destroya

Det är ingen hemlighet att Stoya alltid har älskat teknologi och är väl medveten om hur viktigt social networking är, så inte är det svårt att hitta henne på sociala medier. Stoya har bland annat ett konto på MySpace, Twitter, Tumblr och nyligen OnlyFans.

Just nu har hon 9 000 likes på sin OnlyFans, men då hon startade kontot år 2020 kommer den här siffran säkerligen att fortsätta att öka. För bara 10 dollar i månaden kan man få tillgång till heta videor och bilder på Stoya när man prenumererar på hennes OnlyFans, så vad väntar du på? Om man vill komma ännu närmare Stoya kan man naturligtvis också välja att inhandla en Stoya Destroya Fleshlight eller Stoya Epic Booty. Då kan man förvänta sig fantastiska upplevelser som aldrig förr antingen på egen hand eller tillsammans med ens käraste.

Fördelarna med att välja en fleshlight

Stoya Destroya
Oberoende av om man väljer just Stoya Destroya Fleshlight eller någon annan sorts fleshlight bjuds det på många fördelar som man inte vill missa. Några av de här fördelarna gäller bland annat hur enkelt transport och förvaring är när man har att göra med fleshlights. Om man sätter på locket längst ut ser ens fleshlight bara ut som en ficklampa, så man kan mycket diskret förvara den i hemmet samt ta med sig leksaken när man exempelvis ger sig av på en utlandsresa. Det är dock inte bara förvaringen och transporten som är enkel, utan också rengöringen. Vi nämnde detta lite snabbt tidigare, men allt som behövs är tvål och vatten (samt kanske ett frivilligt sexleksaksrengöringsmedel) och därefter tar man bara ut sleeven ur ficklampan för att tvätta av lösvaginan.

De två stora skälen till varför det känns så skönt att använda fleshlights är materialet och den inre texturen. Många lösvaginor är tillverkade av så kallat SuperSkin som är särskilt framtaget för att komma så nära äkta hud som möjligt. När man även lägger den härliga inre texturen på detta så har man ett riktigt succérecept. Inte ens passformen är någonting som man behöver oroa sig för då man lätt justerar vakuumet och trycket på leksaken genom att snurra på ficklampas botten. Tack vare en fleshlight såsom Stoya Destroya Fleshlight får man med andra ord en utomordentligt förträfflig onanileksak.

sinful rabatt

Se priset här

mshop rabatt

Se priset här

Rengöringsmedel, glidmedel och puder

Stoya Destroya

Det är fullt möjligt att köpa en fleshlight utan några tillbehör, men om man verkligen ska få den bästa upplevelsen som det bara går bör man inhandla tillbehör såsom ett rengöringsmedel, glidmedel och puder. Den förstnämnda är ganska uppenbar: det är tal om ett sexleksaksrengöringsmedel som helt enkelt gör ens fleshlight så ren som möjligt.

Glidmedlet är till för att göra det lättare och skönare att penetrera ens fleshlight, så detta är alltid att rekommendera. Gällande pudret talar vi här om en produkt som förlänger leksakens livslängd, och detta går att köpa i de flesta sexleksaksbutiker. Med dessa tre tillbehör kommer man att få många trevliga stunder tillsammans med sin fleshlight!

Stoya Epic Booty (Anal)

fleshlight stoya epic booty
En lösvagina är inte det enda som Stoya har att bjuda på. Utöver en Stoya Destroya Fleshlight har hon nämligen samarbetat med företaget Fleshlight för att även ta fram Stoya Epic Booty. Den här produkten fungerar som en lösvagina, men istället för att vara gjuten efter Stoyas vagina är den istället framställd efter hennes anus. För de som älskar analsex och gärna vill njuta av den fräcka porrstjärnans anus blir detta helt rätt produkt för en. Varför inte både beställa en Stoya Destroya Fleshlight och en Stoya Epic Booty för att kunna skifta mellan leksakerna närhelst man känner för det!

Precis som med den tidigare nämnda fleshlight är Stoya Epic Booty framställd i SuperSkin-materialet, och man justerar leksakens tryck genom att vrida på bottnen av ficklampan. Själva sleeven görs enkelt ren efter användning genom att ta ut den ur ficklampan och därefter använda vatten och tvål – eller ett sexleksaksrengöringsmedel – för att onaniprodukten ska bli så gott som ny. En rekommendation är att också satsa på ett puder för realistiska sexleksaker som säkerställer att Stoya Destroya Fleshlight eller Stoya Epic Booty håller längre.

Den stora höjdpunkten av den här onaniprodukten är den inre texturen som är ännu mer detaljerad än Stoya Destroya Fleshlight, och som utan tvekan förbättrar onanisessionerna eller parlekarna tillsammans med partnern beroende på när man väljer att använda sin Stoya Epic Booty.

Se Mshop priset här

Fler fleshlights och fleshjacks

Det sista som vi ska nämna lite snabbt är uppsjön av fleshlights som man finner på sexleksaksmarknaden. Det finns otroligt många lösvaginor som man kan testa på, och just därför har vi skapat en topplista över några av de bästa fleshlights som du kan kika på genom att klicka här. Det är dock inte bara fleshlights som har blivit en mycket uppskattad sexleksak, utan även den manliga varianten vid namn fleshjacks har tagit världen med storm. En fleshjack ser ut som en fleshlight, men den stora skillnaden är att de är framställda för att likna ett manligt anus. Om fleshjacks låter intressanta kan du klicka här för att kika på vår topplista över marknadens bästa fleshjacks.

sinful rabatt

Se priset här

mshop rabatt

Se priset här

[/su_column][/su_row]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här