Recension – Strict Extreme Sexgunga och Stativ

21

Efter ett tufft 2020 så vill jag ändå påstå att Strict Extreme Sexgunga och Stativ förändrade spelreglerna ordentligt. En smått bökig uppackning var värt mödan då den här otroligt bekväma ställningen både gav stöd och självförtroende.

Jag kände mig verkligen som en gudinna när min partner lätt och smidigt gav mig njutning från alla håll och kanter i sexgungan.

Sexgungan består av ett stativ som mäter 215×147 cm i diameter och är 208 cm högt, samt en gunga som kan bära upp till 180 Kg. Själva gungan består av läder vilket gör den komfortabel och lätt att torka av.

Den har en mjuk kudde och kroppen är perfekt utformad att ge support och bekvämlighet. Det följer med två stycken byglar som man kan sätta på för att ge stöd till fötter och ben. Gungan hänger i kedjor från stativet vilket tillsammans med läderdesignen ger en väldigt sexig look.

Strict Extreme Sexgunga och Stativ

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Bekväm
  • Lätt att torka av
  • Flexibel
  • Skadefri på tak och golv

Nackdelar

  • Svår att montera
  • Tar plats

Recension

Första intryck av Strict Extreme Sexgunga och Stativ

När jag först packade upp Strict Extreme Sexgunga och Stativ var jag skeptisk. Delarna låg tätt packade och det var svårt att få grepp om hur dem skulle sättas ihop. När jag däremot öppnade själva gungan och kände på lädret blev jag förvånad.

Ofta kan läder kännas strävt och nästan skava vid friktion men detta kändes mjukt och lent. Strict har verkligen lyckats med bekvämlighetsfaktorn tänkte jag.

När jag plockade ut stativet kände jag direkt att det var stabilt.

Den kom med en tassliknande undersida vilket var en lättnad då jag först var lite orolig för golvets skull.

Jag bestämde mig för att vänta med montering tills min partner var med och kunde hjälpa till och jag ville gärna att han också skulle känna på lädret och bli lika taggad som jag på första användningen.

Strict Extreme Sexgunga och Stativ

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

När vi väl fick upp ställningen var vi båda nöjda med stabiliteten hos stativet. Strict Extreme Sexgunga och Stativ kändes mycket säker och man kunde lägga mycket press på ställningen i olika riktningar utan att den rubbades.

Upplevelse

När jag och min partner äntligen fått upp Strict Extreme Sexgunga och Stativ så var jag snabb med att få av mig kläderna och testa den. Precis som jag förväntat mig så var gungan fantastiskt mjuk och bekväm. Jag upplevde ingen kramp i benen utan byglarna fungerar otroligt bra för att ge stöd.

Jag upplevde även att Strict Extreme Sexgunga och Stativ hjälpte en att slappna av på ett helt annat sätt. Vi undvek allt bök med kuddar och täcken i hopp om att hitta en bekväm ställning då gungan direkt gav stödet jag behövde. Detta gjorde allting mycket mer smidigt och sparade mycket tid.

Strict Extreme Sexgunga och Stativ gav med en sån sjukt sexig känsla när jag låg utsträckt med benen i vädret framför min partner. Jag kände verkligen att gungan gav en boost till självförtroendet och det blev så naturligt och uppenbart att jag låg där för att jag förtjänade att bli omhändertagen av min partner.

Strict Extreme Sexgunga och Stativ

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Min partner tyckte att Strict Extreme Sexgunga och Stativ gjorde det mycket enkelt att komma åt min kropp. Han beskrev sin upplevelse som att han kunde vara mycket mer flexibel i sina rörelser och ge njutning på ett sätt som fick honom att känna sig mycket mer självsäker och bekväm.

Jag upplevde även att min partner kunde testa nya sätt att ge njutning på i och med att gungan ger möjlighet att komma åt kroppen från andra vinklar. Gungan hjälpte oss verkligen att leva ut våra personligheter och intimitet på ett bekvämt och naturligt sätt.

Efter vi var klara kunde vi enkelt torka av gungan och återgå till vardagslivet.

Hur man använder den

Strict Extreme Sexgunga och Stativ ska användas på ett ställe där man känner att man har plats. Även om själva gungan får plats är det viktigt att tänka på att ens partner ska kunna känna sig fri i sina rörelser omkring gungan.

Det är viktigt att man hittar en position man känner sig bekväm i då man oftast ligger där ett bra tag. Jag tycker att missionären är bekvämast men den går såklart även att använda på andra sätt.

Strict Extreme Sexgunga och Stativ

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag tycker personligen att Strict Extreme Sexgunga och Stativ används bäst i kombination med andra leksaker. Ens partner kan alltså använda vibratorer, piskor eller vad som helst egentligen för att ge njutning till den som ligger.

Rekommenderat till

Jag rekommenderar Strict Extreme Sexgunga och Stativ till par som söker att utforska sin sexualitet och intimitet på nya sätt. Gungan ger möjligheter till maktspel med BDSM men kan även användas romantiskt som en omhändertagande gest.

Strict Extreme Sexgunga och Stativ är svår att använda själv men så länge man är två eller fler så kan man utforska sina fantasier på en rad olika sätt.

Strict Extreme Sexgunga och Stativ

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det säger andra kunder

Andra kunder verkar ha haft det lättare att montera Strict Extreme Sexgunga och Stativ. Bobby säger ”Grymt stabil och smidig att montera. Den går tyvärr inte att ha uppe jämt, även om man vill det, då den är ganska stor. Mycket prisvärd!”

Sammanfattning

Strict Extreme Sexgunga och Stativ passar dig som söker en enkel och bekväm väg att utforska din sexualitet tillsammans med din partner utan att göra skada på golv och tak.

Strict Extreme Sexgunga och Stativ känns mycket säker och bekväm att ligga i och ger möjlighet för din partner att stimulera dig från olika vinklar. Gungan skapar en naturlig miljö för dig som gillar att ge tillsammans med dig som gillar att få tillfredställelse.

Jag ger Strict Extreme Sexgunga och Stativ 4 av 5 stjärnor då den var något svår att installera och packa ihop men överlag mycket nöjaktig.

stjärnor

Strict Extreme Sexgunga och Stativ

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här