Sexgungor – Bästa i test

9702

Ett perfekt sätt att skapa variation i sexlivet är genom att köpa en sexgunga. Vi förstår att det är svårt att veta vilken som passar just er. Det är därför har vi underlättat för er genom att skriva om marknadens absolut bästa sexgungor.

Vi har utsett en sexgunga till testvinnare, en för nybörjaren och en för dig som inte vill lägga en för stor summa pengar i början.

I alla recensioner finns både för och nackdelar uppradade. Så fortsätt läs här nedan och hitta vilken sexgunga som ska svinga er igenom livet.

Vad är en sexgunga?

Sexgungor är såsom namnet antyder en gunga som används i samlagssyfte. Denna kan monteras antingen på dörren, hängandes från taket eller som utrustning placerad på golvet. Sexgungan tillåter en att testa på en rad olika positioner och ställningar som inte hade varit möjliga utan denne utrustning, och tack vare sexgungor kan du verkligen leva ut sina sexuella fantasier.

Vilken sexgunga passar dig?

Kanske har du exempelvis fått upp ögonen för världen av bondage och BDSM där en av parterna är undergivna medan den andra är dominant. Den undergivna partnern kan då fästas i gungan medan det är upp till den dominanta att ta kontrollen och bestämma vad som komma skall.

Översikt Priskoll
Fetish Fantasy Bondage Gunga Testvinnare Se priset
Feels Like Heaven Sexgunga Nybörjaren Se priset
Ultimate Door Swing Sexgunga Den billiga Se priset

 

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av Sexgungor här

TESTVINNARE Fetish Fantasy Bondage Gunga

fetish fantasy sex gunga

Se priset här

Fetish Fantasy Bondage Gunga är perfekt för BDSM-lekar och ger er möjlighet att utforska en helt ny värld och den är utsedd till testets bästa sexgunga

Fördelar

 • Ögonbindel ingår
 • Manchetter för både handleder och fotleder
 • Kan bära upp till 180kg

Nackdel

 • Ej anpassad för betongtak

Recension

Denna sexgunga ger er inte bara möjligheten för att komma in i en massa nya ställningar som normalt är omöjliga. Den ger er också möjlighet för fixering då den har manschetter för både handleder och fotleder. Det gör att gungan är perfekt för er som älskar fräcka bondagelekar.

Högt upp på gungan finner du givetvis en krok som kan hängas i taket. Det är dock inte möjligt att använda den för att fästa i betongtak. Har ni högt i tak så kan ni använda er av den en meter långa metallkedjan som medföljer för att sänka sexgungan.

Efter kroken så finner ni en fjäder som ger en härligt gungande rörelse och efter den så finns en metallstång som går på tvären för stabilisering. Den här metallstången är även bra för att fästa andra typer av handbojor, kedjor etc.

Utöver fixeringsmöjligheterna så består gungan av nylon stroppar som gör alla möjliga ställningar möjliga. Nylon stropparna kan justeras för att passa just er och era ställningar.

För att ge den extra härliga bondage-effekten så kan ni använda er av den kittlande ögonbindeln som ingår. Genom att ta bort ett sinne så förstärks alla andra. Det gör att ni kan njuta alla de nya ställningarna ni kommer in i extra intensivt.

 

Hur använder du den?

Som tidigare nämnt så behöver en krok monteras i taket, bra att veta är att alla delar medföljer. Här behöver du inte krångla för att köpa till extra.

Följ de specifika instruktionerna som ingår för att montera den. Därefter placerar ni en av er i ställningen och kan spänna åt hur ni vill.

 

Rekommenderad till

Passar den erfarna, just för att veta hur ni ska kunna utforska på bästa sätt. Ni bör ha använt er av åtminstone handbojor och andra sätt att binda fast varandra innan ni använder sexgungan.

 

Det säger andra kunder

Simon – ” Gungan i sig själv utan tillbehör är väldigt väldigt VÄLDIGT roligt att ha sex i. Fantasin och vigheten sätter gränserna och när båda (ja, jag har suttit i den och på så sätt haft sex med min tjej) vågar lita på den (INSTALLERA DEN KORREKT MED RÄTT KROK, I RÄTT MATERIAL OCH PÅ RÄTT SÄTT) så är det helt enkelt löjligt kul.”

 

Sammanfattning

Fetish Fantasy Bondage Gunga öppnar fler dörrar än ni kan ana. Variera er mellan vem som ska sitta och vem som ska stå, kombinera med sexleksaker, vrid och vänd på varandra. Allt är möjligt.

 


Till nybörjaren – Feels Like Heaven Sexgunga

Feels Like Heaven Sexgunga

Se priset här

Feels Like Heaven Sexgunga lever upp till namnet, med andra ord – det känns som att ni är i himmeln

Fördelar

 • Bekväm att sitta i – enkel att använda
 • Enkel att montera upp och ner
 • Ni kan båda sitta i den samtidigt – tänk dock på att maxvikten är 120kg

Nackdel

 • Ingår ej monteringstillbehör

Recension

Denna sexgunga består också av flertalet nylonstroppar som är bekväma och möjliggör olika ställningar. Gungan är otroligt enkel att använda och ni har stor frihet att välja vilka ställningar den ska ta er in i.

Ni kan justera stropparna för att komma in i alla era drömställningar och anpassa de till just era kroppar. Den kan bära max 120 kg så lite mindre än många andra sexgungor som finns på marknaden.

 

Hur använder du den?

Till att börja med behöver ni köpa monteringstillbehör separat, hos Sinful.se hittar ni allt från fjädrar, krokar till metallkedjor.

Därefter när den väl är uppe kan ni justera den med hjälp av de olika nylonstropparna. Sen är det bara för er att börja utforska. Variationen är oändlig, byt plats, byt ställning, kombinera med sexleksaker.

Rekommenderad till

Passar er som är nybörjare då den fungerar som en klassisk gunga, det är tekniskt sätt att bara sätta sig. Ni behöver inte krångla med några spännen eller andra tekniska saker innan ni kan börja köra.

 

Det säger andra kunder

Malin – ” Smidig, bekväm att ligga i och enkel att rigga. Vi har kraftiga tabalkar, vilket gör det helt perfekt. Lätt att torka av och inget som skaver…. klart bland dom bästa modellerna!
Köp! Ger högsta betyg!”

Sammanfattning

En sexgunga perfekt för er som är nybörjare, lätt att hantera och lätt att göra era fantasier till sanning.

Läs hela recensionen här

Anna testare
Hej, jag är Lovebuddy´s testare Anna och är 37 år. Jag och min pojkvän har gett Feels Like Heaven 5 av 5 stjärnor, läs vår recension här.”

Den Billiga Ultimate Door Swing – Till dörröppningen

Fantasy door swing

Se priset här

Ultimate door Swing är en av de sexgungor som hängs upp på dörren, perfekt för dig som inte har mycket plats hemma eller vill ha med dig gungan när du befinner dig på resande fot

Fördelar

 • Tar inte mycket plats – resevänlig
 • Enkel att montera upp
 • Krävs inga hål i taket

Nackdel

 • Svår för partnern att sätta sig på plats, tar lite tid att lära sig hur smidigaste sättet är

Recension

Tillskillnad från de tidigare sexgungorna vi har kollat på ska den här inte skruvas eller borras upp. Det gör den väldigt praktisk och smidig. Ni hänger den bara i en dörröppning så är ni redo för en härlig omgång. Det gör att ni enkelt och diskret kan förvara den och ta den med på till exempel semestern.

Gungan har starka band av nylon som både är behagliga och håller er på plats. Precis som med de andra sexgungorna kan banden justeras för att passa just er.

Även denna gör ställningar möjliga och ger er frihet från gravitationen. Sväva i ett tillstånd av tyngdlöshet och upplev njutning på en helt ny nivå.

Sexgungan kan vara lite svår att komma in i tekniskt sätt men efter några gånger lovar vi att ni kommer hitta era knep.

 

Hur använder du den?

Ni behöver lägga akrylrören över dörrkanten, därefter stänga och låsa dörren.
Sänk ner de nedersta öglorna för benen och placera dem i lårhöjd på din partner.
Trä därefter in armarna i de övre öglorna.
Anpassa/Justera efter er bekvämlighet, höjd och hårdhet.

Rekommenderad till

Passar er som vill prova på ett sexliv med en sexgunga och er som ofta befinner er utanför hemmet.

 

Sammanfattning

En sexgunga som är enkel att förvara, enkel att montera och är ett enkelt sätt att göra sexlivet roligare. Tänk på att ni behöver hjälpas åt för att hitta rätt läge för den som ska sitta i sexgungan.

 


Hot Rockin´ Love Swing

Hot rockin sexgungor

Se priset här

Hot rockin´love swing garanterat marknadens sexigaste sexgunga tack vare sitt snygga material.

Fördelar

 • Vadderat säte
 • Passar bra för flera olika sexställningar
 • Avtagbart ryggstöd

Nackdel

 • Monteringsverktyg ingår ej

Recension

Detta är både en läcker och fräck sexgunga som ni garanterat kommer att njuta av så ofta ni kan.

Ligg bekvämt i den läder bekläda gungan som har ett säte som är vadderat för att du ska ha det skönt och behagligt under hela er fräcka stund. Utöver detta så finns det två remmar, som kan användas både som stigbyglar eller bara att hålla fast sig vid -alltså ännu fler möjligheter.

Den kan ta upp till 100kg vilket gör att den kanske inte klarar av båda era vikter samtidigt.

 

Hur använder du den?

Med hjälp av bruksanvisningen monterar ni upp den och därefter väljer ni själva hur den ska nyttjas. Kom ihåg att du behöver skaffa verktyg själv.

 

Rekommenderad till

Passar er som gillar lyx, har mycket plats och gillar bekvämligheten som en sexgunga kan ge.

 

Sammanfattning

Hot rocki´n love swing är en läcker sexgunga som är otroligt bekväm, särskilt för den som sitter i den. Dels för att det vadderade sätet som ger en stor yta att ligga på i gungan och däribland ett ryggstöd att stödja sig själv mot.

Läs hela recensionen här


Joydivision Loveswing Älskogunga De Luxe

Joydivision Loveswing Älskogsgunga De Luxe

Se priset här

Joydivision Loveswing Älskogunga De Luxe är en sexgunga som är stilrent utformad och bekväm att sitta i tack vare vadderingen som finns precis där den behövs

Fördelar

 • Vadderade delar
 • Känd från tv-serien Sex and the City
 • Ingår monteringstillbehör

Nackdel

 • Kan låta en del på grund av kedjorna men detta kan även vara uppskattat av vissa

Recension

En otroligt bekväm sexgunga som ger er möjlighet att variera er emellan allt från vaginalt, oralt och analt i kombination av olika ställningar.

Om ni köper till en extra metallkedja så kan ni anpassa höjden ännu mer och därmed även använda den i liggandes och sittandes.

Den är bekväm att sitta i tack vare vadderingen som finns på precis de ställen där det behövs. Den känns även stabil tack vare nylonremmarna som den är gjord av.

Kedjorna kan som tidigare nämnt låta en del när det swingas hit och dit och det kan både vara uppskattat som att ogillas starkt av vissa.

Hur använder du den?

Med hjälp av gjärdern, kedjorna och kabinhakarna monterar ni upp den efter bruksanvisningens instruktioner. Därefter är det upp till er hur den ska användas.

Rekommenderad till

Passar er som gillar kedjor, det förhöjer fetischkänslan och kan öka lusten ännu mer.

 

Sammanfattning

En stilren och bekväm sexgunga som är enkel att använda och enkel att montera upp. Den tål upp till 150kg vilket gör att det går att lägga en stor del av ens egna vikt på partnern som sitter i gungan.

 


Joydivision Love Swing Multi Vario

Joydivision Love Swing Multi Vario

Se priset här

En sexgunga som ger er många möjligheter både i form av sexställningar men även i form av att fästa sexleksaker i gungan så som handklovar i metallremmen ovan

Fördelar

 • Tål upp till 180 kg
 • Metallpinnen högst upp gör det möjlighet att fästa andra sexleksaker där i, exempelvis handklovar
 • Vadderade remmar

Nackdel

 • Priset

Recension

Denna sexgunga är både stabil och bekväm. Som med många andra av de sexgungor vi har kollat på kan den hängas i taket.

Remmarna är stabila samtidigt som de är mjuka. De stöttar rygg och rumpa samt dina ben. Kom in i massor av spännande sexställningar.

Precis som den tidigare recenserade sexgungan så är även denna vadderad vilket gör att den ligger bekvämt mot huden.

Den tål upp till 180 kg vilket är mer än många andra sexgungor. Tänk dock på att om den utav er som ska vara i sexgungan väger över 90 kg ska ni montera gungan utan fjädern.

Ett tips är att köpa till ett par handklovar som ni fäster i metallremmen.

Hur använder du den?

Alla monteringstillbehör ingår och med hjälp av bruksanvisningen sätter ni upp den. Därefter placerar ni er efter bekvämlighet och kan sedan testa på en mängd av tyngdlösa sexställningar.

Rekommenderad till

Passar den erfarna som den oerfarna.

 

Sammanfattning

En sexgunga som passar alla och tål mycket. Enkel att montera upp och enkel att använda.

 


Fetish Fantasy Love Swing Stand – Stativ till sexgunga

Fetish Fantasy Love Swing Stand

Se priset här

Fetish Fantasy Love Swing Stand är ett av marknadens bättre stativ, går snabbt och enkelt att montera

Fördelar

 • Fördelar i punktform

Nackdel

 • Endast stativ, själva gungan köps separat. Bra för er som är kräsna dock eller har en sexgunga sen tidigare

Recension

Detta är stativ till sexgungor som gör att ni inte ska borra eller spika upp något. Den lämnar inga hål och era sexuella äventyr kan därmed hållas hemliga. Det tar endast 10 minuter att montera upp eller ner. Så får ni spontant besök där hemma, kan ni enkelt plocka ner stativet utan att behöva avslöja era hemligheter.

Stativet har metallringar för att ge er fixeringsmöjligheter till er härligt gungande bondagelek. Med ringarna blir det även enklare att montera upp andra manchetter och andra bondageleksaker.

Ställningen klarar av upp till 180kg.

Observera att det inte är en sexgunga utan endast stativet. Det kan dock passa er bra som har en sexgunga sedan tidigare. Eller er som är kräsna och vet precis vilken sexgunga ni är ute efter men där det inte ingår stativ.

 

Hur använder du den?

Med hjälp av de medföljande instruktionerna monterar ni upp den och därefter fäster ni valfri sexgunga.

Rekommenderad till

Passar särskilt er som redan har en sexgunga som är upphängd i taket.

 

Sammanfattning

Fetish Fantasy Love Swing Stand är ett stativ som ger er möjlighet för fler stabila sexgungs-aktiviteter. Den är så pass stabil att det går att hålla i ställningen som stöd.

 

Läs hela recensionen här


Fetish Fantasy Sexgunga

Fetish Fantasy Sexgunga

Se priset här

En lättanvänd sexgunga, det är endast fyra remmar för er att hålla reda på vilket underlättar mitt under stundens hetta

Fördelar

 • Monteringstillbehör ingår
 • Ögonbindel ingår
 • Endast fyra remmar att hålla reda på

Nackdel

 • Kroken som ingår är endast för trätak

Recension

Kom in i en massa kittlande ställningar med denna sexgunga som hängs upp i taket. Den har endast fyra remmar som är gjorda av nylon. Två är stora och ska stötta din rygg och rumpa. Medan de andra två är lite mindre och ska stötta antingen dina ben eller fötter.

Det är därför den är så användarvänlig då ni slipper krångla med olika spännen osv. Det enda ni behöver tänka på är att justera remmarna för att få perfekt passform.

Det ingår även en ögonbindel som är bekväm att använda och tänk på att genom att stänga av ett sinne förstärks alla andra.

Att ha med sig är att kroken som ingår är anpassad för trätak och därför behöver ni köpa en extra krok för att kunna ha den i betongtak.

 

Hur använder du den?

Montera den efter instruktionerna och därefter använder ni de fyra remmarna för att skapa bekvämlighet.

Rekommenderad till

Passar den oerfarna då den är enkel att använda och går snabbt att hitta bekvämlighet.

 

Det säger andra kunder

Maria – ”En bra och prisvärd produkt, som är helt klart värd o testa.”

 

Sammanfattning

Fetish Fantasy Sexgunga är enkel sexgunga utan extra finesser. Den lever upp till förväntningarna och låter er svinga er genom ert sexliv.

 


Sportsheets Jam Dörr Sexgunga

Sportsheets Jam Dörr Sexgunga

Se priset här

Sportsheets Jam Dörr Sexgunga är testets andra sexgunga som går att montera upp på en dörr

Fördelar

 • Resevänlig – smidig att montera upp och ner samt kräver inga hål
 • Lättanvänd
 • Upp till 145kg

Nackdel

 • Kräver en solid dörr, inte en dörr av det enklaste slaget.

Recension

Det här är en sexgunga som är både lätt och diskret att använda. Ni hänger den i dörrkarmen och behöver därför inte borra några hål. Det gör att ni även kan dölja er fräcka hobby genom att lätt ta ned gungan efter varje användning.

Att den kan hängas upp vid alla dörrar gör att ni också kan ta med den på er semester. Den har två stroppar till benen och en större stropp till ryggen. Utöver det har den också två handtag i metall och två remmar, dessa kan användas för att hålla fast i under en intensiv lek.

Den är väldigt populär och tar därför också slut väldigt snabbt när den väl finns inne. Så om den finns i lager när du tittar, tveka inte att klicka hem den.

Hur använder du den?

Följ instruktionerna, som är otroligt enkla och därefter häng upp den på dörren.

Rekommenderad till

Passar er som inte har mycket yta där hemma och därför vill enkelt kunna ta upp och ner sexgungan.

 

Sammanfattning

En smidig sexgunga som är enkel att förvara och montera upp. Även perfekt för er som inte använt en sexgunga tidigare och vill börja med något simpelt.

 


 

Sexgungor hos Sinful.se för erotiska lekar

sexgungor sinful

Se Sinfuls utbud här

Inte är det konstigt om man har hört talas om Sinful tidigare med tanke på deras vida spridda popularitet. Det är just tack vare deras mycket högkvalitativa sexleksaker som de har blivit så populära som de är idag, och med så många olika slags produkter att välja mellan är man garanterad att hitta i alla fall någonting som faller en i smaken.

När man är på jakt efter sexgungor kan man även lita på att Sinful har just det som man eftersöker. Vissa gungor är mer enkla medan andra är mer avancerade, och vad man väljer beror både på vad man finner mest intressant samt hur stort utrymme man har i sitt hem.

Vissa sexgungor agerar också som ett sätt för en av parterna att få sina fot- och handleder fastspända så att de befinner sig där man vill ha dem medan man själv har full kontroll över situationen. Oavsett om man endast vill förenkla samlag eller göra upplevelsen till en kinky dominanslek kommer man att finna sexgungor som passar en perfekt. Om man vill ha en annan typ av gunga kan man även kika närmare på stycket av läder som man hänger från taket. I den här typen av sexgunga kan man ligga, sitta eller stå för både oral, anal och vaginal penetrering.

Såsom tidigare nämnt slutar inte Sinfuls förträffliga utbud vid sexgungorna. Man kan nämligen även få tillgång till en lång rad andra sexleksaker för både män, kvinnor och par i allmänhet, med flera olika produkter som blir perfekta för BDSM och bondage-lekar. Några exempel på deras många populära onaniprodukter och sexleksaker är handbojor, piskor, sexmaskiner, strap-ons, sexmöbler, penisringar, analleksaker, vibratorer, dildoar och så mycket mer.

För att verkligen få en uppfattning och överblick över hur stort deras sortiment är får man helt enkelt själv besöka webbutiken och titta igenom produkterna. Man kommer garanterat att hitta någonting som man får upp ögonen för. Villkoren är lika fantastiska som deras produkter, då man får fri frakt om man handlar för mer än 700 kr samtidigt som leveransen alltid är anonym så att man ska kunna handla diskret i lugn och ro. Ta en tur över till Sinful redan idag och se om du finner någonting intressant.


Stöt på den perfekta sexgungan hos Vuxen.se

Se Vuxens utbud här

Sexgungor i mängder är precis vad man kommer att bemötas av om man tar en tur över till Vuxen.se. Oavsett om man vill förbättra sexlivet genom att introducera BDSM i sovrummet eller helt enkelt vill att samlag ska bli enklare med helt nya möjliga positioner kommer en sexgunga sannerligen att bli passande. Spänn fast partnern i gungan för att agera som den dominanta medan den andra personen helt måste underkasta sig till en – eller dra nytta av gungan för att slippa känna sig begränsad av sängen.

Vissa av de förträffliga sexgungorna som man hittar hos Vuxen.se placeras på golvet medan andra monteras i taket, så vad man i slutändan väljer beror helt på ens preferenser. Det är inte alltför svårt att montera gungorna, och när det väl är klart har man många timmar av fantastisk njutning framför sig.

Likt Sinfuls utbud slutar dock inte de förträffliga produkterna vid sexgungor. Med hundratals (om inte tusentals) sexleksaker att välja mellan kommer man definitivt inte att bli besviken av allt det fantastiska som man kan stöta på hos Vuxen. För att få en ännu mer spännande upplevelse när man använder sig av sexgungan kan man exempelvis inhandla erotiska underkläder och kostymer för att verkligen komma in i rätt känsla. Gällande förspel kan man genom Vuxen få tag på flera olika sexspel som verkligen kommer att liva upp stämningen och få en på gott humör.

På tal om förspel bör man också förbereda sig på det som komma skall genom att inhandla ett högkvalitativt vattenbaserat glidmedel – man vet aldrig när man kommer att behöva det. Det är inom kategorin sexleksaker som man sedan finner de riktigt erotiska produkterna, alltifrån dildos, analkulor och vibratorer till fleshlights, penisringar och strap-ons.

När några av produkterna nu är nämnda – och särskilt utomordentliga sexgungor – kan vi inte undgå att även tala om villkoren som inte kommer att svika en. När man köper sexgungor eller en helt annan produkt hos Vuxen får man nämligen tillgång till en leverans där avsändaren är helt anonym så att man ska kunna handla sexleksaker diskret utan att någon annan vet om vilka produkter som man hämtar upp.

Förutom detta kan man också välja att få expressfrakt som då ser till så att ens produkt kommer fram redan efter 1-2 dagar. Oavsett hur stort eller litet köpet är kommer man därtill att få 100 dagars öppet köp, vilket verkligen garanterar att kvaliteten är på topp. Kika gärna på Vuxens utbud och hitta sexgungor eller andra produkter som faller en i smaken.


Joyland.se med sin stora mängd sexgungor

Bästa sexgunga

Se Joylands utbud här

Oavsett om man föredrar sexgungor som placeras på golvet, hängs i taket eller fästs i dörrgaveln har Joyland.se produkter för alla ens behov. Ett användningsområde för sexgungorna är helt enkelt när man vill testa på nya positioner och att inte begränsas av ens säng. När en själv eller ens partner nästintill är viktlös i luften har man naturligtvis tillgång till lite mer vilda och unika lekar.

Förutom mer spännande samlag blir sexgungan ett utomordentligt tillskott för alla de som intresserar sig för bondage och BDSM. Personen som sitter i gungan kan komma att bli den undergivna med armar och ben fästa för total underkastelse. Den dominanta har då fri tillgång till den undergivnas kropp och kan göra precis vad han/hon behagar. Sexgungor kommer i en mängd olika storlekar och monteras på olika sätt beroende på vilken typ man väljer. Vad man i slutändan beslutar sig för beror på storleken på ens bostad samt vad som blir skönast för en.

Monteringen kan vara lite knepig ibland, men när allting väl är monterat och klart kommer det verkligen att löna sig. Då har man många timmar av sexigt förspel och samlag framför sig, med nervkittlande upplevelser som man verkligen kommer att älska.

Glöm dock inte att sexgungor inte är det enda som Joyland erbjuder, utan ta gärna även en titt på de många andra sexleksakerna i deras webbutik. Joyland bjuder på långt över 5 000 produkter, så det utgör ingen risk att säga att man med säkerhet kommer att hitta någonting som man gillar i den här butiken. Vad sägs om en vibrator, dildo, analleksaker, sexmaskiner eller erotiska spel? Med så många produkter till ens förfogande gäller det nästan att man själv behöver se det för att tro på det.

Hur är det då när det kommer till villkoren? Är de lika generösa som hos ovannämnda webbutiker? Jajamensan. Leveransen sker redan inom 24 timmar och avsändaren är helt anonym så att man lugnt och tryggt ska kunna få sina sexleksaker på ett diskret vis. Om man i slutändan skulle köpa produkter för mer än 600 kr kan man förvänta sig fri frakt, och även om man skulle handla för mindre belopp än så börjar frakten från så lite som 29 kr.

Som om inte allt det som har nämnts ovan vore anledning nog att kika på produkterna hos Joyland kan de dessutom erbjuda öppet köp i ett helt år, så om man skulle ångra sig innan man har öppnat paketet för en eller annan anledning är det lätt som en plätt att skicka tillbaka sin leksak. Joyland gör helt enkelt allt för att man ska få en så trevlig upplevelse hos dem som möjligt.


Mshop.se för sexgungor och sexmaskiner

MSshop.se sexgungor

Se Mshops utbud här

En av herrarna på täppan när man talar om just sexgungor är Mshop.se. I den här webbutiken kan man förvänta sig att hitta sexgungor och sexmaskiner som kryddar till det i sovrummet varje gång det är dags för något erotiskt och spännande. Välj någon av gungorna som man placerar på golvet, hänger på dörren eller fäster i taket för en utomordentlig upplevelse som aldrig förr.

Sexgungor används ofta för att förenkla många av de annars omöjliga sexpositionerna som intresserar en, och en ytterligare produkt från Mshop som kan förse en med fantastisk njutning är en sexmaskin. Maskinerna kan användas antingen själv eller tillsammans med en partner, och fungerar som ett redskap ibland bestående av en madrass eller liknande produkt med en dildo som rör sig fram och tillbaka. När det väl är dags för heta stunder kan det därför gynna en att både satsa på snygga sexgungor och erotiska sexmaskiner.

Sluta dock inte titta här, för visst finns det mer att upptäcka hos Mshop. Någonting som skiljer just Mshop från många andra sexleksaksbutiker är att de kan bjuda på ett apotek med diverse produkter för att förbättra ens upplevelser. Det kan vara tal om lustökande produkter, fördröjningsspray, massageoljor och en mängd glidmedel. Därtill finner man naturligtvis vanligt förekommande sexleksaker såsom penisringar, analleksaker, dildoar, vibratorer, fleshlights, BDSM-utrustning och så mycket mer.

Förutom produkterna bör vi även här naturligtvis tala om villkoren. När man köper sexgungor, sexmaskiner eller några av de andra produkterna hos Mshop kommer man att bemötas av en expressleverans på så lite som 1-2 dagar för bara 49 kr.

Man får dessutom tillgång till fullkomligt fri frakt så länge man köper produkter för mer än 999 kr. Man behöver heller inte oroa sig för att alla runtomkring ska vara medvetna om vad man har köpt, då ens leverans är anonym och därför mycket diskret. Satsa gärna på någon av de ovannämnda butikerna för att hitta den sexgungan som man alltid har drömt om. Dessa perfekta sexgungor är sannerligen inte långt borta när man kan beställa allt man behöver online.

 

Q&A Sexgunga

Hur använder man en sexgunga?

Att använda en sexgunga kräver först och främst en stabil upphängningspunkt. Säkerheten är av yttersta vikt, så se till att fästet är robust och kan bära vikten. När gungan är korrekt upphängd kan användarna utforska olika positioner för ökad njutning. Det är viktigt att kommunicera och justera gungan för att anpassa höjd och vinkel efter önskemål. Användning av remmar och handtag på ett säkert sätt hjälper till att ge extra stabilitet.

Att tänka på vid köp av en sexgunga?

Vid köp av en sexgunga är det nödvändigt att överväga kvalitet och material. Säkerhet är prioritet, så se till att gungan är tillverkad av starka och pålitliga material. Kontrollera viktbegränsningar och sök efter ergonomisk design för komfort. Enkla justeringsmöjligheter och enkel montering är också fördelaktiga. Läs recensioner och specifikationer för att välja en gunga som passar dina behov och preferenser.

 

Vem passar en sexgunga?

En sexgunga är idealisk för par som vill lägga till krydda i sitt sexliv genom att experimentera med nya positioner och nivåer av intimitet. Den passar för par med olika fysiska förmågor och ger möjlighet att utforska fantasier på ett säkert och roligt sätt. Det är viktigt att båda parter känner sig bekväma och är öppna för att prova något nytt för att få ut det mesta av upplevelsen med en sexgunga

 

Vad finns det för olika typer av sexgungor?

Sexgungor finns i en hel uppsjö av olika typer och storlekar, så vad du slutligen bestämmer dig för att inhandla är helt upp till en själv och det utrymme som du har att jobba med. Oavsett vad kommer du själv och din partner med största sannolikhet att älska den nya sexutrustningen, oavsett om det är tall kring BDSM eller inte.

Det finns sexgungor med stöd för hela kroppen, inklusive huvudet. Vilket brukar anses som den mest bekväma sexgungan på marknaden.
Sedan finns det även sexgungor med endast remmar som stöd. Här blir möjligheten av att vrida och vända på sin partner större men kan också kännas mindre tryggt i början.

Sexgungor kan verkligen förbättra ens sexliv, så varför inte testa på minst en av dem!

Sexgunga med ställning

Här hänger du upp din sexgunga i en extern ställning, det är en ställning som du antingen får i samband med ditt köp eller som du behöver köpa till

Sexgunga dörr

En sexgunga som du hänger upp på dörren är den smidigaste produkten av dem alla, då kan du även ha med den på resande fot och den är lätt att plocka upp och ner.

Sexgunga i taket

Precis som det låter så här du upp den här typen direkt i taket, det innebär att du behöver ha en takkrok. Se till så att du vet vilken krok som krävs för just det materialet du har i ditt tak. Det smidiga här är att du kan då få användning för en tidigare krok och krävs därmed ingen extra ansträngning.

 

Hur kan en sexgunga hetta upp sexlivet?

Med en sexgunga så får ni fler möjligheter till ett varierat sexliv. Ni kan då köra på fler olika typer av sexställningar och då komma åt olika punkter lättare. G-punkten är en sådan som blir betydligt lättare att komma åt och det kan även öka chanserna för en fontänorgasm.

 

Att tänka på vid köp av sexgunga

Se till så att du har utrymme hemma och om du inte har, så får du se till att göra. Har du inte så stort yta att förvara så passar det bra med en sexgunga till dörren.

Vissa sexgungor är mer anpassade till olika syften, det finns exempelvis de som har fler spännen och passar därför bättre till de som gillar bondage.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här