Recension – Dillion Harper Fleshlight

254
Dillion Harper

När man nämner sexleksaker kommer fleshlights vara det första som många tänker på, och detta på grund av vilket fenomen lösvaginorna har blivit. För män som vill ta onanisessionerna till nästa nivå är det nästintill ett måste att ha en högkvalitativ fleshlight nära tillhands, och inte finns det mer högkvalitativa fleshlights än just porrstjärnlösvaginor såsom en Dillion Harper Fleshlight.

sinful rabatt

Se priset här

mshop rabatt

Se priset här

Återförsäljare

Dessa är nämligen inte framtagna utan referens. Istället har de tillverkats som en exakt kopia av en viss porrstjärnas intima delar, och för det här skälet ser de imponerande verklighetstrogna ut – inte bara på utsidan, utan även på insidan. Där träffar man på en härlig inre struktur såsom knoppar, räfflor eller spiraler som ger njutningen det där lilla extra. Den fleshlight som vi ska titta lite närmare på i just den här recensionen är Dillion Harper Fleshlight, så fortsätt att läsa för att ta reda på om leksaken verkligen är värd sin popularitet.

Mer om Dillion Harper Crush

Dillion Harper Fleshlight är som sagt en onaniprodukt som har porrstjärnan Dillion Harpers intima delar som referens. Denne fleshlight har ett mycket naturtroget utseende, men även en realistisk insida med mycket detaljerad textur som bara gör onanisessionerna bättre. Denne Dillion Harper Fleshlight har en längd på 25 cm så att en majoritet av penisstorlekar gott och väl ska passa i leksaken, men det här är inte allt: man kan även justera trycket på sidorna hur man vill genom att vrida på den yttre plastens botten. Så länge man har ett glidmedel tillhands för att göra glidet bättre kommer man därför att få mycket utav sin Dillion Harper Fleshlight.

Är du intresserad av att använda Dillion Harper Crush på egen hand eller tillsammans med partnern när det är dags för lite nya parlekar? Det spelar ingen roll, för denne Dillion Harper Fleshlight är perfekt oavsett. Det går bra att både använda leksaken på sig själv eller att låta partnern ta hand om det. Lösvaginan är tillverkad i ett material som går under namnet SuperSkin, och det är detta som ser till så att ens fleshlight känns så utomordentligt realistisk.

Rengöring blir heller inga svårigheter tack vare leksakens vattentäta egenskap, så det gäller bara att ta ut lösvaginan ur den yttre platsficklampan för att tvätta av den. Vattentätheten har dock en ytterligare fördel, och detta är möjligheten att njuta av onanisessionerna i antingen badkaret eller duschen om våta lekar är ens stil.

Vem är Dillion Harper?

Den kända porrstjärnan Dillion Harper är ett sådant fenomen att hon under år 2015 var bland de 20 mest eftersökta porrstjärnorna på den populära porrsidan PornHub – men hon har inte alltid varit så välkänd. Faktum är att Harper från början studerade tandhygien, men efter ett tag gick hon över till att modellera naken för diverse tidningar såsom Penthouse. När Harper var 21 år gammal drog hennes porrfilmskarriär igång, och det dröjde inte länge förrän hon blev nominerad till en mängd utmärkelser och vann ”Miss Congeniality” år 2013.

Det är vanligt för Dillion Harper att skådespela i porrfilmer med andra tjejer eller i roller där hon låtsas vara oskyldig innan hennes fräcka sida kommer fram. Filmerna som hon tar del av innehåller inte sällan många olika ställningar, så om det är variation man letar efter kommer man sannerligen att hitta det i Harpers porrfilmer.

Dillion Harper

Det hon älskar mest med sin karriär är alla fansen, och hon vill gärna hjälpa singlar som kanske känner sig ensamma genom sina filmer. Ett nytt sätt att få hennes fans på ett glatt humör är med hjälp av hennes Dillion Harper Fleshlight som ser till så att man kommer så nära den älskade porrstjärnan som det bara går.

Sociala medier

Att hitta Dillion Harper på sociala medier tar ingen längre tid. Hennes Instagram är full av sexiga bilder att kika på, och om det är lite mer lättklätt innehåll som man är ute efter kan det vara väl värt att besöka hennes OnlyFans. För bara 20 dollar varje månad får man tillgång till exklusiva inlägg i form av bland annat bilder och videor, men Harpers närvaro på sociala medier slutar inte där. Hon har dessutom en Twitter sida som hon uppdaterar ganska regelbundet, så om man är intresserad av att se vad som händer i Dillion Harpers liv och få tillgång till riktigt fräckt innehåll är det bara att följa en av dessa sidor – och om man vill komma henne ännu närmare är det hög tid att satsa på en Dillion Harper Fleshlight.
Dillion Harper

Tillbehör till ens Dillion Harper Fleshlight

Dillion Harper

Ett glidmedel är nästan ett måste att beställa samtidigt som man köper sin Dillion Harper Fleshlight. Med hjälp av detta medel får man nämligen ett bättre glid som gör penetrering möjligt utan att det skaver. Leksaker har som sagt inget naturligt glidmedel, så för att få de onaniupplevelserna som man strävar efter är det läge att beställa ett vattenbaserat glidmedel samtidigt som man beställer ens Dillion Harper Fleshlight.

När det kommer till rengöring är det fullt möjligt att tvätta av sin lösvagina med tvål och vatten, men om man vill se till så att leksaken blir riktigt ren samt håller så länge som man skulle vilja är ett sexleksaksrengöringsmedel en bra investering. I princip alla sexbutiker har den här typen av rengöringsmedel i sitt sortiment, så det går definitivt bra att beställa både en Dillion Harper Fleshlight och rengöringsmedlet samtidigt.

Sist men inte minst på den här lilla listan kan man vilja köpa ett vårdande puder för realistiska sexleksaker. Detta är mycket billigt, och vad man får är en produkt som ser till så att ens sexleksak behåller den där mjuka och realistiska ytan som man vill att den har. Även elasticiteten bevaras så att onaniprodukten inte blir för hård med tidens gång. Så länge man har det här pudret tillhands förlängs livslängden på ens Dillion Harper Fleshlight markant.

Ytterligare fleshlights och fleshjacks

Dillion Harper Crush är utan tvekan en förträfflig och högkvalitativ sexleksak, men variation kan aldrig skada, och visst är urvalet av fleshlights stort. Det finns både fleshlights som inte är formade efter någon särskild person och andra varianter som är framställda för att vara en kopia av en porrstjärnas intima delar. Vilken av dessa typer man än väljer kommer man oavsett att få tillgång till förbluffande realism och en inre textur i själva sleeven som man gärna vill njuta av om och om igen. Med så många fleshlights att välja mellan, var ska man dock börja? Hos Lovebuddy har vi en topplista över de bästa fleshlights, så klicka gärna på länken för att få lite inspiration. Få reda på vad för- och nackdelarna är hos varje känd fleshlight och kika närmare på en variant som passar ens individuella önskemål.

Dillion Harper
Den här typen av onanileksak slutar dock inte vid fleshlights såsom en Dillion Harper Fleshlight. Det finns även fleshjacks, en produkt som är framställd som öppningen och insidan av ett anus. I många fall är fleshjacks kopior på en manlig porrstjärnas anus, så om man har en favoritskådis inom bland annat gay-porr kanske det finns en särskild porrstjärnas fleshjack som fångar ens intresse. Även här har vi en topplista över de bästa fleshjacks, så ta tillfället i akt och läs lite mer om de mest populära fleshjacks på marknaden för tillfället.

Sexprodukter för att komma på rätt humör

Om det är så att man vill dra nytta av sin Dillion Harper Fleshlight under just parlekar med partnern är förspel naturligtvis av yttersta vikt. Kanske vill man tända några ljus och ha en riktigt sexig stund innan ens fleshlight tas fram. Vad kan man här vara i behov av för att se till så att stunden blir så perfekt som möjligt? En händig produkt är just ett lustökande medel i form av en gel eller kapslar. Dessa ser till så att ens sexlust ökar, och visst skulle det vara härligt innan parlekarna drar igång.

Andra produkter som man kan vilja skriva upp på inköpslistan är diverse sexspel som är särskilt designade för att få en på rätt humör inför de sexiga upplevelserna i sovrummet. Till och med de tidigare nämnda ljusen, en massageolja eller de rätta kläderna kan göra stor skillnad för en själv och ens partner. Kanske väljer man en utstyrsel som är gjord för rollspel eller så köper man bara ett sexigt par underkläder. Även ögonbindlar, rep och annan härlig utrustning som man finner under BDSM-kategorin kryddar till det innan det är dags att ta fram ens Dillion Harper Fleshlight. Det är bara fantasin som sätter gränserna, så välj produkter som blir perfekta för just en själv och partnern!

Dillion Harper

Här kan du läsa mer om de andra Fleshlight Girls

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här