Butterfly vibratorer – Bästa i test

555

Med en Butterfly vibrator får man njuta av härlig stimulans i form av vibrationer mot ens klitoris eller möjligtvis invändig njutning beroende på vilken produkt man satsar på.

Med hjälp av en Butterfly vibrator kan man få många heta stunder i sovrummet tillsammans med ens partner eller njuta på egen hand vid härliga onanisessioner.

Då de vanligtvis är relativt små till storleken blir det inga problem att förvara en Butterfly vibrator utan att den tar upp någon större plats när den inte används, och detta gäller även om man vill transportera med sig den utomlands eller helt enkelt ha den i handväskan.

 

Det finns en lång rad olika Butterfly vibratorer på marknaden, och nedan ska vi gå igenom några av de bästa inom olika kategorier.

Fortsätt läsa för att hitta de mest högkvalitativa Butterfly vibratorerna och bli inspirerad!

 

TESTVINNARE – The Original Butterfly Kiss Vibrator

the original butterfly kiss vibrator pink

Se priset här

Här kommer The Original Butterfly Kiss Vibrator, en testvinnare som förser en med njutning till ett förvånansvärt lågt pris. Vibratorn kommer utrustad med en dildo som kan föras in, men även en klitorisstimulator som är formad likt en fjäril. Denne fjäril med sina vingar och antenner känns helt fantastisk mot ens klitoris när man sätter igång vibrationerna. En Butterfly vibrator såsom The Original Butterfly Kiss Vibrator kan avnjutas när man behöver en stund för sig själv eller om man vill dra nytta av en het sexleksak tillsammans med ens partner. Möjligheterna är nästintill oändliga, och med både invändig samt utvändig stimulans vet denne Butterfly vibrator var skåpet ska stå gällande utomordentlig njutning.

För att man ska kunna få precis den stimulansen som man eftersöker tillåter The Original Butterfly Kiss Vibrator en att välja mellan 3 olika vibrationsinställningar som man lätt kan skifta mellan tack vare vibratorns bottnen. Glöm inte att ha ett vattenbaserat glidmedel i hemmet så att denne Butterfly vibrator enklare ska kunna föras in, och efter användning kan den rengöras med hjälp av ett sexleksaksrengöringsmedel. Då produkten är vattentät kan man ta med den in i duschen eller ner i badkaret utan problem för att avnjuta lite våta lekar.

Fördelar:

 • 3 olika vibrationsinställningar
 • Både invändig och utvändig stimulans
 • Förvånansvärt billig

Nackdelar:

 • Batterier ingår inte (2 st. AAA-batterier)

 

 

TILL NYBÖRJAREN – Micro Butterfly Fjäril Vibrator Multispeed

micro butterfly vibrator multispeed

Se priset här

Micro Butterfly Fjäril Vibrator Multispeed är en liten rosa Butterfly Vibrator som är formad likt en fjäril, men låt inte den lilla storleken lura en: den här vibratorn har mycket att bjuda på när det kommer till vibrationer. Vibratorn kommer med en så kallad Multispeed-funktion, vilket betyder att det inte finns ett specifikt antal vibrationsinställningar. Istället skruvar man på ett hjul för att lätt kunna reglera hur starka eller svaga vibrationerna ska vara. Denne Butterfly vibrator blir perfekt att både använda själv eller tillsammans med ens partner. Varför inte exempelvis använda sexleksaken medan ens partner håller i fjärrkontrollen för att kontrollera stimulansen.

Tänk på att Micro Butterfly Fjäril Vibrator Multispeed inte är vattentät, så man ska inte ta med den ner i badkaret eller in i duschen. Trots denne mindre nackdel har ens Butterfly vibrator dock mycket att bjuda på i form av njutning, och om man vill krydda till det lite extra i sovrummet kan man testa på att använda vibratorn medan man har samlag. Tack vare den mindre storleken kommer det heller inte att bli några problem att förvara leksaken när den inte används eller att transportera med den i handväskan.

Fördelar:

 • Kommer utrustad med Multispeed-funktion
 • Perfekt för nybörjare
 • Liten och smidig

Nackdelar:

 • Vibrationerna hade kunnat vara starkare

 

 

DEN BILLIGA – Baseks Butterfly Kiss Klitoris och G-punktsvibrator

baseks butterfly kiss klitoris og g punkts vibrator

Se priset här

Den heta rosa Butterfly vibratorn är perfekt som en leksak att använda när man vill krydda till det i sovrummet tillsammans med ens partner eller när man vill ha en härlig onanistund för sig själv. Baseks Butterfly Kiss Klitoris och G-punktsvibrator agerar både som en dildo för invändig stimulans samt som en klitorisstimulator för utvändig stimulans. Det som många älskar med denne Butterfly vibrator är helt enkelt hur lättanvänd och billig den är. Leksaken har heller inte ett fåtal vibrationsinställningar att välja mellan, utan man skruvar på hjulet i bottnen av leksaken för att justera vibratorn till precis den vibrationsstyrkan som man föredrar.

Materialet som denne Butterfly vibrator är tillverkad av är TPR och ABS-plast. Leksaken är ftalatfri och har en längd på 11,6 cm där 7 cm kan föras in. Diametern ligger på 2,8 cm och med hjälp av hjulet på bottnen av leksaken justerar man vibrationernas styrka. Tänk på att Baseks Butterfly Kiss Klitoris och G-punktsvibrator kräver två stycken AAA-batterier som måste köpas separat.

Fördelar:

 • Stimulerar både G-punkt och klitoris
 • Kommer utrustad med Multispeed-funktion
 • Knoppigt mönster för extra textur

Nackdelar:

 • Kan upplevas som lite för mjuk

 

 

MEST POPULÄRA – The Original Venus Butterfly Vibrator

the original venus butterfly vibrator

Se priset här

The Original Venus Butterfly Vibrator är en snygg rosa sexleksak som är perfekt att använda för både nybörjare och veteraner. Denne högkvalitativa Butterfly vibrator kan användas vid förspel, samlag eller onanistunder på egen hand – det är upp till en själv vad man föredrar. Då denne Butterfly vibrator kontrolleras och justeras med hjälp av en fjärrkontroll kan man antingen styra hur starka vibrationerna ska vara på egen hand eller låta ens partner hålla i fjärrkontrollen för att ta kommando över stimulansen.

The Original Venus Butterfly vibrator är en relativt liten vibrator, och man kan därför ta med sig den i handväskan eller enkelt packa ner den om man ska ge sig av utomlands. Vid användning hålls leksaken mot ens klitoris, men det ingår även remmar som ser till så att man kan ha på sig sin Butterfly vibrator likt ett par trosor. Leksaken använder sig av två stycken AA-batterier, men dessa måste köpas separat. Glöm heller inte att denne Butterfly vibrator inte klarar av vatten, så ta inte med den ner i badkaret eller in i duschen.

Fördelar:

 • Enkel att använda för nybörjare
 • Härliga vibrationer
 • Lätt att förvara och transportera

Nackdelar:

 • Batterier ingår inte

 

 

TILL VARDAGEN – You2Toys Venus Butterfly Vibrator

you2toys venus butterfly vibrator

Se priset här

För en het liten leksak som kan tas med överallt samt användas med antingen ens partner eller själv kommer här You2Toys Venus Butterfly Vibrator. Denne Butterfly vibrator kommer i ett läckert rosa format och är framställd i PVC. Leksaken är tyvärr inte vattentät och kan därför inte användas i duschen eller badkaret, men den kommer med en rad andra fördelar som kompenserar för detta. You2Toys Venus Butterfly Vibrator har nämligen en vibrator inom sig som hålls mot klitoris för härlig stimulans som aldrig förr. Med remmar som sitter fast på sidorna av fjärilen kan man ta på sig vibratorn på samma sätt som ett par trosor för att få en härlig handsfree upplevelse.

Vibratorns storlek ligger på 9 cm x 3,5 cm, och detta bidrar till hur enkelt det är att förvara leksaken när den inte används. Då den tar upp ett mycket litet utrymme och inte heller väger särskilt mycket är det lätt att lägga vibratorn i en byrå, i handväskan eller i resväskan när man ska ge sig av utomlands. Med en medföljande fjärrkontroll styr man antingen själv vibrationerna eller ger fjärrkontrollen till partnern för att låta honom/henne ta kontroll över situationen.

Fördelar:

 • Kommer utrustad med en Multispeed-funktion
 • Enkel att förvara och transportera
 • Tillfredsställande vibrationer

Nackdelar:

 • Vibrationerna kan upplevas som lite svaga

 

 

DEN FRÄCKA – Realov Lydia I Smart Butterfly Vibrator

Se priset här

Välj mellan antingen lila eller rosa och få en fräck Fjäril vibrator som enkelt styrs med hjälp av en applikation i mobilen. Den här sexleksaken må vara lite dyrare än andra varianter av Butterfly dildo eller vibratorer som vi har nämnt ovan, men den är väl värd sitt pris. Realov Lydia | Smart Butterfly Vibrator är tillverkad i medicinsk silikon och kommer därför att kännas mycket len och behaglig att använda. Den är fullkomligt vattentät, så om man vill använda sin Buttefly vibrator i exempelvis duschen eller ens badkar behöver man inte oroa sig för att leksaken ska komma till skada.

Vibratorn drivs av sex stycken LR44-batterier som ingår när man köper leksaken. Vibrationerna kan styras antingen direkt på leksaken eller så laddar man ner en gratisapplikation för att därifrån kontrollera njutningen. Realov Lydia | Smart Butterfly Vibrator är en perfekt leksak att dra nytta av antingen på egen hand eller tillsammans med partnern när man vill att det ska hetta till i sovrummet. Varför inte exempelvis själv använda vibratorn medan partnern håller i telefonen för att kontrollera vibrationerna!

Fördelar:

 • Kan styras både via app och på leksaken
 • Tillverkad av ett härligt silikonmaterial
 • Välj mellan olika färger

Nackdelar:

 • Kräver ganska många batterier

 

 

DEN LYXIGA – Magic Motion Eidolon

magic motion eidolon 2000x2000

Se priset här

Magic Motion är en liten härlig rosa Butterfly vibrator som får plats i ens ficka och därför kan tas fram närhelst tillfället är rätt. Den här vibratorn styrs av en applikation i telefonen, och det är därför upp till en själv om man vill kontrollera vibrationerna på egen hand eller överlämna mobilen till ens partner. Applikationen har en lång rad funktioner som tillåter en att skapa sitt eget vibrationsmönster genom att använda rösten eller att spela ens favoritlåt. Om man vill ta lekarna till badrummet kan det också vara bra att veta hur Magic Motion Eidolon är vattentät och därför lätt kan tas med ner i badkaret eller in i duschen.

Då vibratorn både har en del som kan föras in samt en del som kan läggas mot ens könsorgan utvändigt tillåter denne leksak en att njuta av både klitorisstimulans samt G-punktstimulans. För att slippa att tänka på batterier är leksaken därtill uppladdningsbar.

Fördelar:

 • Skapa egna vibrationsmönster med applikationen
 • För njutning både utvändigt och invändigt
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Ganska dyr

 

 

TILL DEN ERFARNE – CalExotics Venus Trådlöst Fjärrstyrd Butterfly Vibrator

calexotics venus trådløs fjernbetjent butterfly vibrator

Se priset här

Den härliga lilla lila vibratorn CalExotics Venus Trådlöst Fjärrstyrd Butterfly Vibrator är en högkvalitativ sexleksak till den erfarne som bjuder på klitorisstimulans antingen vid onanisessioner på egen hand eller när man vill njuta av heta stunder tillsammans med partnern i sovrummet. Produkten är tillverkad av silikon och kommer därför att kännas riktigt bekväm mot huden. Den är även vattentät på så vis att den klarar av stänk, men man bör inte sänka ner vibratorn i vatten.

Vibrationsmönstren som leksaken kommer utrustad med är 10 olika med 5 hastigheter att välja mellan. Vibratorn är tystlåten och kan laddas upp med en laddare istället för att behöva tänka på batterier. Med de medföljande remmarna kommer man att ha möjligheten att bära vibratorn på samma sätt som ett par trosor, och man kan då njuta av en härlig upplevelse utan att behöva använda händerna.

Fördelar:

 • En lång rad vibrationsmönster att välja mellan
 • Uppladdningsbar utan batterier
 • För härlig klitorisstimulans

Nackdelar:

 • Ganska dyr

 

 

NYHET – Fantasy for Her Butterfly Flutt-Her Klitorisvibrator

fantasy for her butterfly flutt her klitoris vibrator

Se priset här

Den sista häftiga vibratorn på vår lista är Fantasy for Her Butterfly Flutt-Her Klitorisvibrator. Med ett knoppigt mönster kommer leksaken att kännas fantastisk mot ens klitoris, och med härliga vibrationer kan man njuta av leksaken antingen själv eller med ens partner. Kontrollera vibrationerna på egen hand eller ge fjärrkontrollen till partnern för att styra njutningen. Denne Butterfly vibrator kommer utrustad med 7 olika vibrationsmönster som man kan välja mellan, men den har en ytterligare funktion som man verkligen inte vill missa: nämligen en sugfunktion så att man får en upplevelse som liknar oralsex.

Materialen som Fantasy for Her Butterfly Flutt-Her Klitorisvibrator är tillverkad av är PVC samt ABS-plast. Den är fullkomligt ftalatfri och har ett mått på 8 x 4,3 cm. Tänk på att man behöver köpa två stycken AA-batterier separat för att vibratorn ska gå igång då dessa inte ingår i paketet. Med allt detta i åtanke kommer man att få många härliga upplevelser tillsammans med denne Butterfly vibrator oavsett om man väljer att satsa på vibrationsmönstren eller sugfunktionen.

Fördelar:

 • 7 olika vibrationsmönster att välja mellan
 • Klitorisstimulator med härlig textur
 • Kommer utrustad med en sugfunktion

Nackdelar:

 • Batterier ingår inte

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här