Rabbit Vibrator – Bästa i test

4960

En Rabbit vibrator även kallad rabbit dildo är en av de mest populära sexleksakerna på marknaden och ett måste att ha i sexleksakslådan.

Varför är Rabbit vibratorn så populär? Jo, för att det är en sexleksak med både klitorisvibrator och en dildo/g-punktsstav i ett. Majoriteten av kvinnor kommer enklast via klitorisstimulans och vid stimulering av flera erogena zoner samtidigt blir orgasmen kraftfullare.

Vilken är marknadens bästa Rabbit vibrator? Det kan du läsa om här nedan och därefter ta del av flertalet andra recensioner och sedan kan du avgöra vilken du tror passar dig bäst.

Efter att ha tagit del av det här Bäst i Testet så är din orgasm bara några klick bort.

TESTVINNARE Velve Riva Lyxig Uppladdningsbar Rabbitvibrator

Velve Riva Lyxig Uppladdningsbar RabbitvibratorSe priset här

Glöm kalla och ouppvärmda sexleksaker, det här är marknadens bästa Rabbit vibrator och dessutom har den inbyggd värmefunktion

Fördelar

 • Värmefunktion upp till 37–39 grader
 • Vattentät
 • Designad i Skandinavien

Nackdel

 • Svårt att få magnetladdaren att vara på plats under laddningen

Recension

Det utstrålar lyxkänsla redan vid första ögonkastet. Materialet känns silkeslent och ligger skönt mot huden tack vare att Rabbit vibratorn är gjord av högkvalitativt silikon och även helt ftalatfri.

Vibrationerna kommer i både den yttre klitorisstimulerande delen och den inre dildo-delen. De finns 10 olika vibrationsnivåer, några av dem ökar i kraftfullhet och några av dem har olika mönster.

Men det som gör Velve Riva Lyxig Uppladdningsbar Rabbit vibrator extra lyxig är dess värmefunktion. Aldrig mer behöver du oroa dig för att du ska behöva värma upp din sexleksak, det gör den själv. En sådan här Rabbit vibrator kan bli upp till 37-39 grader, kalla stunder är ett minne blott och heta stunder är på väg in.

Vår vinnare av Bäst i Test rabbit-vibratorer är dessutom helt vattentät. Det ingår även en magnetisk USB-laddare vilket vissa har upplevt svårt att ladda mer. Men det beror främst på att Rabbit vibratorn är svår att placera på plan yta.

Det är även en Rabbit vibrator som är något hårdare och upplevs inte vara särskilt böjbar men med hjälp av glidmedel känns det mer realistiskt.

Hur använder du den?

För in rabbit dildon vaginalt och därefter placera rabbit delen (den lilla delen) på klitoris. Därefter kan du välja att hålla Rabbit vibratorn helt stilla eller också föra den fram och tillbaka eller i annat valfritt mönster.

Du styr vibrationerna med hjälp av knapparna längst ner på sexleksaken.

Rekommenderad till

En Rabbit vibrator som passar dig som gillar känslan av lyx och sexleksaker som är av den fastare sorten.

 

Det säger andra kunder

Alexandra – ” En bra investering! Bra storlek. olika starka vibrationer. Enda minuset är att del låter en del.”

 

Sammanfattning

Velve Riva Lyxig Uppladdningabar Rabbit vibrator är framröstat till testets bästa Rabbit vibrator och med sin eleganta design och ergonomiska design hjälper dig att uppnå orgasm

Läs hela recensionen här


TILL NYBÖRJAREN CAPELLA

Capella mshop

Se priset här

Testets mest nybörjarvänliga Rabbit vibrator är Capella och är även en av de mest populära rabbit-vibratorerna på marknaden

Fördelar

 • Dubbla motorer
 • Flexibelt material
 • Ergonomisk design

Nackdel

 • Finns ingen knapp för att gå tillbaka i vibrationerna utan det krävs att du klickar dig framåt

 

Recension

En ergonomiskt designad Rabbit vibrator som ligger skönt i handen vid användning och därmed är en perfekt nybörjar-rabbit. Skaftet du håller i är lagom stort och det krävs inte mycket rörelse eller krångel med placering på klitoris för att det ska bli bra.

Dess ergonomiska design gör även att den träffar g-punkten bättre än flera andra rabbit-vibratorer. Det finns totalt 10 olika vibrationer att välja mellan men nackdelen är att det finns enbart en knapp.

Så har du väl passerat den första vibrationen och vill gå tillbaka krävs det 9 knapptryckningar. Likaså om du råkar hålla ner knappen för länge under användning så stängs Rabbit vibratorn av.

Vibrationerna kommer även både från dildo-delen och klitoris-delen och går inte att styra var för sig, det är allt eller inget som gäller. Vissa anser dock att detta är positivt tack vare att de slipper tänka på flera knappar och det är även därför den passar dig som nybörjare.

Hur använder du den?

För in rabbit dildon vaginalt och därefter placera rabbit delen (den lilla delen) på klitoris. Därefter kan du välja att hålla Rabbit vibratorn helt stilla eller också föra den fram och tillbaka eller i annat valfritt mönster.

Du styr vibrationerna med hjälp av knappen  längst ner på Rabbit vibratorn och det är även den du behöver hålla in i 3 sekunder för att starta/stänga av.

Rekommenderad till

Passar dig som nybörjare tack vare att den är enkel att styra med enbart en knapp att hålla reda på och att den är något mindre i diametern jämfört med Rabbit vibrator ovan.

Det säger andra kunder

Emma – ” Toppen produkt både som rabbit och som vibrator. Älskar den stilrena designen och materialet är super mjukt så väldigt skön att smeka hela kroppen med, greppvänligt “handtag” som gör den lätt manövrad. Funkar dessutom bra att stryka penis och mellangård med eller att lägga tryck för utvändig prostata massage.

Man kommer mycket och hårt! (tom bidragit till fontänorgasm)”

Sammanfattning

En lättanvänd Rabbit vibrator som är silkeslen till ytan och känns flexibel vid användning.

 


 

DEN BILLIGA Sinful Rabbit Vibrator Original

sinful_rabbit_vibrator_original_4

Se priset här

Den mycket populära och välkända Sinful Rabbit Vibrator Original kommer med stor kraft att resultera i njutning, stimulans i överflöd och allt detta för ett bra pris

Fördelar

 • Utrustad med hela 6 vibrationslägen och 6 rotationsprogram
 • Utsedd till bästa Rabbit vibrator 2016
 • Roterande kulor

Nackdel

 • Batteridriven

Recension

En mycket positiv aspekt av denne vibrator är just hur den tillfredsställer både ens klitoris och insida på samma gång genom rotationer och vibrationer som du kommer åt med endast ett knapptryck.

Det är raderna med kulor inuti vibratorn som roterar och förser dig med en stor del av njutningen. Samtidigt känner du av vibrationerna från den del av vibratorn som stimulerar klitoris.

Både klitorisstimulansen och stimulansen för insidan har vardera 6 olika lägen som du själv ställer in genom att bara klicka på några knappar. Med så många alternativ är det lätt att få precis den njutningen som man själv eftersöker och som verkligen passar en som handen i handsken.

Du kan välja att ha igång båda motorerna samtidigt eller att använda var och en för sig. Likaså kan du ha maxfart på den ena och den lägsta nivån på den andra. En Rabbit vibrator som anpassas efter dina behov helt enkelt.

Ha i åtanke att fyra AA-batterier behövs för användning av Sinful Rabbit Vibrator Original. Du bör dessutom använda ett vattenbaserat glidmedel för att enklare föra in vibratorn och ta del av den ultimata njutningen.

Hur använder du den?

För in rabbit dildon vaginalt och därefter placera rabbit delen (den lilla delen) på klitoris. Därefter kan du välja att hålla Rabbit vibratorn helt stilla eller också föra den fram och tillbaka eller i annat valfritt mönster.

Du styr vibrationerna med hjälp av knappen längst ner på Rabbit vibratorn och det är även den du behöver hålla in i 3 sekunder för att starta/stänga av.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en högkvalitativ och bra rabbit dildo utan att spendera allt för mycket pengar.

Det säger andra kunder

Carola – ”Sinful Rabbit Vibrator Original ger mig verkligen fantastiska orgasmer alla gånger!”

Sammanfattning

En Rabbit vibrator som ger dig valuta för pengarna och dess utmärkande kulor som roterar inuti dig gör att den här Rabbit vibratorn sticker ut lite extra.

 


 

Auto Rabbit – Bäst i Test

Auto rabbit - bäst i test

Se priset här

En Rabbit vibrator som verkligen är bekväm att använda är Auto Rabbit som även fått 5 av 5 stjärnor i Aftonbladets egna sexleksakstest

Fördelar

 • Testvinnare – Bäst i Test enligt aftonbladet
 • Vibrerande dildo istället för roterande som majoriteten av Rabbit vibratorer
 • Räfflad yta

Nackdel

 • Högljudd

Recension

Auto Rabbit är en Rabbit Vibrator som har mottagit det högsta möjliga betyget i den mycket välkända tidningen Aftonbladet, ett bevis på att den här vibratorn vet vad som gäller och går för det som utlovas – att vara en av marknadens bästa Rabbit vibratorer.

För att njuta på ett sätt som passar en helt perfekt har du möjligheten att välja mellan 10 olika mysiga vibrationsprogram, vare sig du vill att det ska gå hårt och snabbt eller långsamt och försiktigt.

Vibrationerna börjar på medelstyrka så de passar för dig som inte gillar när det är allt för mycket till mjukstart.

En stor fördel med just en Rabbit Vibrator är att istället för att rabbit dildon ska använda sig av rotationer som de flesta gör så vibrerar även den. Något som har varit mycket uppskattat.

Den är utrustad med dubbla motorer som alltid finns där för en när du suktar efter en erotisk stund. För att Auto Rabbit ska fungera behövs två AA-batterier som tyvärr inte ingår.

Rabbit Vibratorn brukar marknadsföras som en nybörjarvänlig vibrator men många användare upplever att den är för stor för att kallas nybörjarvänlig.

Hur använder du den?

För in Rabbit dildon vaginalt och därefter placera rabbit delen (den lilla delen) på klitoris. Därefter kan du välja att hålla Rabbit Vibratorn helt stilla eller också föra den fram och tillbaka eller i annat valfritt mönster.

Du styr vibrationerna med hjälp av knappen längst ner på undersidan av Rabbit Vibratorn.

Rekommenderad till

Passar dig som är van eller vet om att du gillar större dildos, tänk på att använda rikligt med glidmedel.

Det säger andra kunder

Karin – ”En skön vibrator! Jag tycker om att den både är långsam och skälvande! Och vild och oändlig! Det är kul att leka med de olika variationerna och styrkorna!

Man kan “edge” sig själv länge med den! Själva “skaftet” är inte för tjockt eller tunt, så bra fyllnad! En skön kanin att använda som ett “sömnpiller” … om man behöver koppla bort stressen innan sömnen!”

Sammanfattning

En Rabbit Vibrator som flexibel att använda och använder sig av vibrationer för både yttre och inre stimulering.

 


 

Fifty Shades Of Grey Laddningsbar G-punkts Rabbit Vibrator

fifty-shades-of-grey-opladelig-g-punkts-rabbit-vibrator

Se priset här

Med inspiration från den erotiska bokserien Fifty Shades Of Grey har den här eleganta Rabbit Vibratorn kommit fram på marknaden

Fördelar

 • Matt yta
 • Stort ”ollon” bra för g-punkten
 • Stora knappar – enkel att använda

Nackdel

 • Hårt material

Recension

Den här vibratorn är vattensäker, vilket betyder att du kan dra nytta av den i både sovrummet, badkaret och duschen.

Fifty Shades Of Grey Rabbit Vibratorn har ett inbyggt batteri som kan laddas upp flera gånger om. För att du ska få njuta på ett sätt som passar din personliga preferens har du möjligheten att välja mellan hela 9 olika vibrationsprogram och 3 individuella hastigheter.

Oavsett om man föredrar någonting snabbare och hårdare eller långsammare och mjukare kommer denne Rabbit Vibrator att passa helt perfekt.

Den matta ytan och dess material känns silkeslent mot handen men kan på grund av materialet upplevas som hårt mot huden då den inte är särskilt flexibel.

En mycket positiv aspekt av Fifty Shades Of Grey Laddningsbar G-punkts Rabbit Vibrator är just hur tystlåten den är. När det är dags för att förvara din vibrator gör du detta i en medföljande satinpåse

Så länge du kommer ihåg att använda ett vattenbaserat glidmedel kommer du att få många otroliga upplevelser som du sent ska glömma.

Hur använder du den?

För in Rabbit dildon vaginalt och därefter placera rabbit delen (den lilla delen) på klitoris. Därefter kan du välja att hålla Rabbit Vibratorn helt stilla eller också föra den fram och tillbaka eller i annat valfritt mönster.

Du styr vibrationerna med hjälp av knappen längst ner på Rabbit Vibratorn.

Rekommenderad till

Även denna Rabbit Vibratorn passar dig som gillar större dildos då den är upp till 5 cm i diameter på sin bredaste del.

Det säger andra kunder

Sanna – ” ”Wow, säger jag bara. En mer njutbar vibrator än så här blir svårt att hitta, och mångsidig är den också. Med rätt glidmedel är det här en riktig dröm!”

Sammanfattning

En Rabbit Vibrator som har en elegant och stilren design, är lite hårdare i materialet och levererar kraftfulla vibrationer

 


 

Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Se priset här

Satisfyer lufttrycksvibratorer är något som tagit sexleksaksmarknaden med storm och här får du en sådan tillsammans med en g-punktsstav, kan det bli bättre?

Fördelar

 • Lufttrycksstimulering på klitoris
 • Rabbit-delen för klitoris har 11 vibrationer och dildon har 10 variationer
 • Vattentät

Nackdel

 • Passar inte alla, vissa får den inte att nå klitoris

Recension

Denne vattensäkra Rabbit vibrator är både mycket stilren och tillfredställande som få. Med hjälp av tryckvågor ser den till att stimulera ens klitoris samtidigt som insidan av din vagina får njutning som aldrig förr.

Om du är på jakt efter en Rabbit vibrator som kommer så nära som möjligt till oral stimulering blir Satisfyer Pro G-spot Rabbit det perfekta valet. Designen och utformandet av vibratorn är diskret, stilren och exklusiv – mycket valuta för pengarna, helt enkelt.

Vid användning av Satisfyer Pro G-spot Rabbit har du möjlighet att välja mellan 11 vibrations variationer på Rabbit-delen och 10 olika på dildo-delen.

Olikt många andra vibratorer är denne Rabbit vibrator mycket tystlåten så att du kan få ta del av många erotiska stunder utan en högljudd motor.

Tack vare det faktum att vibratorn är vattentät kommer du enkelt att kunna använda den både i badet samt duschen hur du helst vill.

Så länge du ser till att rikta in sig på ett vattenbaserat glidmedel kommer denne Rabbitdildo att föras in med enkelhet. Sist men inte minst använder sig sexleksaken av uppladdningsbara batterier, vilket gör den extra miljövänlig.

Hur använder du den?

Använd glidmedel och för in staven i vaginan och därefter vinkla den så du kan placera sughuvudet över klitoris och trycka lite lätt. Hur hårt trycket ska vara är främst en smaksak men du behöver åtminstone se till så klitoris sluts om.

Därefter styr du pulseringarna och vibrationerna med hjälp av knapparna som finns.

Rekommenderad till

Passar dig som är ett fan av lufttrycksvibratorer sedan tidigare och vill nu ta upplevelsen till nästa steg.

 

Det säger andra kunder

Helena – ” Jag trodde inte att jag skulle hitta en bättre leksak efter att jag hittade Satisfyer Pro 2, men denna slår till och med den som jag älskar så mycket!! Var rädd att denna inte skulle passa ’längden’ till klitoris men eftersom skaftet är lite böjbart så var det inga problem. Otroliga orgasmer och njutningsfullt!!!”

 

Sammanfattning

En annorlunda Rabbit Vibrator som med lufttrycks-teknologi stimulerar klitoris samtidigt som du för in dildo-delen vaginalt.

 


 

Sinfuls urval av läckra Rabbit Dildoar

Sinful rabbitdildo

Se utbudet här

Om du är ute efter en Rabbit Dildo eller en Rabbit Vibrator har du definitivt kommit till den rätta platsen genom att kika på Sinfuls utomordentliga sortiment. De erbjuder både låga priser, snabb leverans, diskret betalning samt en returrätt som gäller i ett helt år.

Det är sällan som du stöter på någon som aldrig tidigare har hört talas om Sinful, och deras uppsjö av positiva recensioner talar klara ord för hur hög kvalitet deras produkter håller. Om du inte är säker på vad som intresserar dig är det därtill lätt som en plätt att kontakta Sinful för att få guidning och hjälp under varje steg på vägen.

Vi nämnde tidigare att urvalet av produkter hos Sinful är stort, men det är svårt att föreställa sig hur enormt det verkligen är förrän du besöker webbutiken. De har nämligen produkter som riktar sig både till män, kvinnor, par, de som älskar fetishredskap och mycket mer.

Det kan vara tal om vibratorer, dildoar, sexmöbler, glidmedel, spel, anala leksaker, ögonbindlar, handbojor och så mycket mer. Besök sinful.se redan idag och ta själv en titt på de många högkvalitativa produkterna. Om det specifikt är Rabbit vibratorer som har fallit en i smaken har du tur – hos Sinful hittar du nästintill 100 olika Rabbit dildoar.


 

Vuxens heta sortiment av vibratorer

Vuxen rabbitdildo

Se utbudet här

Vuxen är ytterligare en webbutik som många svenskar vänder sig till när de är på jakt efter en het sexleksak. Oavsett om det är tal kring en Rabbit Vibrator eller en helt annan sorts leksak kan du försäkra sig om att Vuxen.se vet var skåpet ska stå.

Genom att beställa sina produkter hos Vuxen kan du glädjas över 100 dagars öppet köp, expressfrakt på 1-2 dagar, diskret leverans med en anonym avsändare samt guidning genom att kontakta Vuxens kundsupport. Oavsett produkt, märke, storlek eller färg kommer det alltid att finnas en Rabbit Vibrator eller ytterligare alternativ som du älskar extra mycket.

Vad har då Vuxen att bjuda på när det kommer till produkter? Jo, likt Sinful finns det diverse kategorier där man väljer mellan produkter för honom, henne, för par, fetishgear, analt och mer därtill. Här kommer man att stöta på produkter som både är mycket välkända samt lite mer obskyra alternativ. Med tusentals sexleksaker till ens förfogande kan en tur över till Vuxen aldrig gå fel. Kika igenom deras många Rabbit Vibratorer eller satsa på helt andra leksaker som faller en i smaken.

Vad är en Rabbit Vibrator?

Om du aldrig tidigare har använt dig av en Rabbit Vibrator kan namnet naturligtvis kännas ganska okänt, men faktum är att denne typ av vibrator har kommit att bli en riktig favorit inom världen av sexleksaker. Allt började med den välkända Tv-serien ”Sex and the city” där Rabbit Vibratorn uppmärksammades, och sedan dess har den sannerligen tagit fart.

Vad är det då som är så speciellt med just en Rabbit Vibrator? Jo, dessa stilfulla leksaker stimulerar inte enbart insidan av vaginan, utan även klitoris på samma gång. Du får därför ta del av en äkta euforisk känsla där hela kroppen njuter av tillfredsställelsen. En Rabbitvibrator kan enkelt användas antingen på egen hand eller med en partner, och de flesta av dem är vattensäkra för lekar i både duschen och badkaret.

Varför bör du satsa på en Rabbit Vibrator?

horny woman

Med så många högkvalitativa sexleksaker på marknaden, vad är det som gör att just Rabbit Vibratorn är en sådan god investering? En av de stora fördelarna är såsom tidigare nämnt att du stimuleras både invändigt och utvändigt, men därtill är en ytterligare fördel just att det finns så många varianter att välja mellan.

Oavsett om du är en veteran eller en nybörjare kommer det garanterat att finnas ett alternativ som passar, och med en hel uppsjö av olika färger kan du dessutom välja en som passar dina estetiska behov.

Om du vill vara extra skonsam mot miljön kommer man att ha möjligheten att välja varianter med uppladdningsbara batterier så att man inte konstant tvingas köpa nya engångsbatterier. Kort och gått finns det en perfekt Rabbit Vibrator för alla därute.

Använd Rabbit Vibratorn på bästa sätt

För att kunna njuta av sin vibrator fullt ut finns det ett par punkter som du bör ha i åtanke. Först av allt är det en god idé att satsa på ett vattenbaserat glidmedel innan du för in vibratorn. På så vis kommer den enklare och skönare att glida in när det väl är dags för användning. Därtill får du inte glömma att en vibrator även måste rengöras efter dess att leken är slut.

Det finns en rad olika rengöringsmedel för sexleksaker, så se till att välja ett som passar just den Rabbit Vibratorn som du har. Så länge du har detta i åtanke kommer du garanterat att få många trevliga stunder med erotiska lekar både själv och med din eventuella partner.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här