Med en Rabbit Vibrator kan ingenting gå fel. Denne serie av sexleksaker är intressant nog utformad med kaninöron i åtanke som sitt utstickande motiv.

I vissa fall kan man förvänta sig både stimulering av klitoris och av ens insida för att få ta del av en fulländad stimulering som tar den sexuella njutningen till nästa nivå.

Med flera olika vibrationsprogram är det upp till en själv hur hårt eller försiktigt ens erotiska stunder ska gå till, och med en lång rad olika Rabbit vibratorer kommer man säkerligen att hitta en som passar perfekt för ens individuella behov.

 

Nedan finner du ett par recensioner vars mål är att hjälpa en på jakten efter den perfekta Rabbit vibratorn.

Oavsett vad man föredrar kommer det med största sannolikhet att finnas en Rabbit dildo som uppfyller alla ens drömmar.

 


 

Sinful Rabbit Vibrator Original

sinful_rabbit_vibrator_original_4

Se priset här

”Sinful Rabbit Vibrator Original ger mig verkligen fantastiska orgasmer alla gånger!”

– Carola Sjöstedt

Den mycket populära och välkända Sinful Rabbit Vibrator Original kommer med stor kraft att resultera i njutning och stimulans i överflöd. En mycket positiv aspekt av denne vibrator är just hur den tillfredsställer både ens klitoris och insida på samma gång genom rotationer och vibrationer som man kommer åt med endast ett knapptryck.

Det är raderna med kulor inuti vibratorn som roterar och förser en med en stor del av njutningen. Samtidigt känner man av vibrationerna från den del av vibratorn som stimulerar klitoris. Namnet ”Sinful Rabbit” kommer från just denne sistnämnda del, då den är utformad likt kaninöron. Både klitorisstimulansen och stimulansen för insidan har vardera 6 olika lägen som man själv ställer in genom att bara klicka på några knappar. Med så många alternativ är det lätt att få precis den njutningen som man själv eftersöker och som verkligen passar en som handen i handsken.

Ha i åtanke att fyra AA-batterier behövs för användning av Sinful Rabbit Vibrator Original. Man bör dessutom dra nytta av ett vattenbaserat glidmedel för att enklare föra in vibratorn och ta del av den ultimata njutningen.

Fördelar:

 • Stimulans av både klitoris och insidan samtidigt
 • Utrustad med hela 6 vibrationslägen och 6 rotationsprogram
 • Enkel att använda
 • Stilfullt yttre

Nackdelar:

 • Lite högljudd
 • Använder batterier istället för att laddas upp

Se priset här

 


 

Auto Rabbit – Bäst I Test

Auto rabbit - bäst i test

Se priset här

”Många otroliga vibrationer att välja mellan, och med hur lagom böjlig den var kan jag inte annat än att rekommendera Auto Rabbit”

– Paulina Bäckström

Med en vibrator som både har en snygg design, är tillverkad av ett skönt material samt kan stimulera både klitoris och insidan samtidigt har man en sexleksak som man sent ska glömma. Auto Rabbit är en Rabbit Vibrator som har mottagit det högsta möjliga betyget i den mycket välkända tidningen Aftonbladet, ett bevis på att den här vibratorn vet vad som gäller. För att njuta på ett sätt som passar en helt perfekt har man möjligheten att välja mellan 10 olika mysiga vibrationsprogram, vare sig man vill att det ska gå hårt och snabbt eller långsamt och försiktigt.

En stor fördel med just en Rabbit Vibrator är att den stimulerar klitoris och insidan samtidigt. Den är utrustad med dubbla motorer som alltid finns där för en när man suktar efter en erotisk stund. För att Auto Rabbit ska fungera behövs två AA-batterier som tyvärr inte ingår. Dra gärna nytta av ett glidmedel för bästa möjliga njutning.

Fördelar:

 • Bäst i test enligt Aftonbladet
 • 10 olika vibrationsprogram att välja mellan
 • Stimulerar både klitoris och insidan av vagina
 • Ett förträffligt alternativ för både nybörjare och veteraner

Nackdelar:

 • Denne Rabbitdildo kan anses vara lite för stor för vissa

Se priset här

 


 

Fifty Shades Of Grey Laddningsbar G-punkts Rabbit Vibrator

fifty-shades-of-grey-opladelig-g-punkts-rabbit-vibrator

Se priset här

”Wow, säger jag bara. En mer njutbar vibrator än så här blir svårt att hitta, och mångsidig är den också. Med rätt glidmedel är det här en riktig dröm!”

– Sanna Kvist

Rabbit Vibratorn som tar inspiration från den erotiska bokserien Fifty Shades Of Grey är en sexleksak som är tillverkad av silikon. Den är både fri från ftalat och latex samt har en längd på över 24 cm. Den här vibratorn är vattensäker, vilket betyder att man kan dra nytta av den i både sovrummet, badkaret och duschen. Fifty Shades Of Grey Rabbit Vibratorn har ett inbyggt batteri som kan laddas upp flera gånger om. För att man ska få njuta på ett sätt som passar ens personliga preferens har man möjligheten att välja mellan hela 9 olika vibrationsprogram och 3 individuella hastigheter. Oavsett om man föredrar någonting snabbare och hårdare eller långsammare och mjukare kommer denne Rabbit vibrator att passa helt perfekt.

En mycket positiv aspekt av Fifty Shades Of Grey Laddningsbar G-punkts Rabbit Vibrator är just hur tystlåten den är. Med sin förträffliga design kan den stimulera både klitoris och ens G-punkt samtidigt för en mer fullkomlig stimulans. När det är dags för att förvara sin vibrator gör man detta i en medföljande satinpåse, och laddning sker med en medföljande USB-laddare. Så länge man därtill kommer ihåg att använda ett vattenbaserat glidmedel kommer man att få många otroliga upplevelser som man sent ska glömma.

 

Fördelar:

 • Laddningsbar
 • Stimulerar både klitoris och insidan med olika vibrationsvarianter
 • Vattensäker för användning i badet eller duschen
 • Tillverkad av högkvalitativ silikon

Nackdelar:

 • Inga hitintills

Se priset här

 


 

Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Se priset här

”Rekommenderas! Både en sjukt skön upplevelse och snygg design”

– Emma Hansson

Denne vattensäkra Rabbit vibrator är både mycket stilren och tillfredställande som få. Med hjälp av tryckvågor ser den till att stimulera ens klitoris samtidigt som insidan av ens vagina får njutning som aldrig förr. Om man är på jakt efter en Rabbit vibrator som kommer så nära som möjligt till oral stimulering blir Satisfyer Pro G-spot Rabbit det perfekta valet. Designen och utformandet av vibratorn är diskret, stilren och exklusiv – mycket valuta för pengarna, helt enkelt.

Vid användning av Satisfyer Pro G-spot Rabbit har man möjlighet att välja mellan hela 7 vibrationsprogram samt 3 olika hastigheter så att man ska kunna njuta av just den stimuleringen som faller en i smaken. Olikt många andra vibratorer är denne Rabbit vibrator mycket tystlåten så att man kan få ta del av många erotiska stunder utan en högljudd motor.

Tack vare det faktum att vibratorn är vattentät kommer man enkelt att kunna använda den både i badet samt duschen hur man helst vill. Så länge man ser till att rikta in sig på ett vattenbaserat glidmedel kommer denne Rabbitdildo att föras in med enkelhet. Sist men inte minst använder sig sexleksaken av uppladdningsbara batterier, vilket gör den extra miljövänlig.

 

Fördelar:

 • Kan laddas utan användning av engångsbatterier
 • Vattensäker
 • 7 olika vibrationsprogram samt 3 olika hastigheter
 • Tystlåten

Nackdelar:

 • Kan vara svårt i början att få den på plats, men kort därefter får man sitt livs njutning

Se priset här

 


 

Sinfuls urval av läckra Rabbit Dildoar

Sinful rabbitdildo

Se Urvalet Här

Om man är ute efter en Rabbit Dildo eller en Rabbit Vibrator har man definitivt kommit till den rätta platsen genom att kika på Sinfuls utomordentliga sortiment. De erbjuder både låga priser, snabb leverans, diskret betalning samt en returrätt som gäller i ett helt år.

Det är sällan som man stöter på någon som aldrig tidigare har hört talas om Sinful, och deras uppsjö av positiva recensioner talar klara ord för hur hög kvalitet deras produkter håller. Om man inte är säker på vad som intresserar en är det därtill lätt som en plätt att kontakta Sinful för att få guidning och hjälp under varje steg på vägen.

Vi nämnde tidigare att urvalet av produkter hos Sinful är stort, men det är svårt att föreställa sig hur enormt det verkligen är förrän man besöker webbutiken. De har nämligen produkter som riktar sig både till män, kvinnor, par, de som älskar fetishgear och mycket mer.

Det kan vara tal om vibratorer, dildoar, sexmöbler, glidmedel, spel, anala leksaker, ögonbindlar, handbojor och så mycket mer. Besök sinful.se redan idag och ta själv en titt på de många högkvalitativa produkterna. Om det specifikt är Rabbit vibratorer som har fallit en i smaken har man tur – hos Sinful hittar man nästintill 100 olika Rabbit dildoar.


 

Vuxens heta sortiment av vibratorer

Vuxen rabbitdildo

Se Urvalet Här

Vuxen är en webbutik som de flesta svenskar vänder sig till när de är på jakt efter en het sexleksak. Oavsett om det är tal kring en Rabbit Vibrator eller en helt annan sorts leksak kan man försäkra sig om att Vuxen.se vet var skåpet ska stå.

Genom att beställa sina produkter hos Vuxen kan man glädjas över 100 dagars öppet köp, expressfrakt på 1-2 dagar, diskret leverans med en anonym avsändare samt guidning genom att kontakta Vuxens kundsupport. Oavsett produkt, märke, storlek eller färg kommer det alltid att finnas en Rabbit Vibrator eller ytterligare alternativ som man älskar extra mycket.

Vad har då Vuxen att bjuda på när det kommer till produkter? Jo, likt Sinful finns det diverse kategorier där man väljer mellan produkter för honom, henne, för par, fetishgear, analt och mer därtill. Här kommer man att stöta på produkter som både är mycket välkända samt lite mer obskyra alternativ. Med tusentals sexleksaker till ens förfogande kan en tur över till Vuxen aldrig gå fel. Kika igenom deras många Rabbit Vibratorer eller satsa på helt andra leksaker som faller en i smaken.

Vad är en Rabbit Vibrator?

Om man aldrig tidigare har använt sig av en Rabbit Vibrator kan namnet naturligtvis kännas ganska okänt, men faktum är att denne typ av vibrator har kommit att bli en riktig favorit inom världen av sexleksaker. Allt började med den välkända Tv-serien ”Sex and the city” där Rabbit Vibratorn uppmärksammades, och sedan dess har den sannerligen tagit fart. Vad är det då som är så speciellt med just en Rabbit Vibrator? Jo, dessa stilfulla leksaker stimulerar inte enbart insidan av vaginan, utan även ens klitoris på samma gång. Man får därför ta del av en äkta euforisk känsla där hela kroppen njuter av tillfredställelsen. En Rabbitvibrator kan enkelt användas antingen på egen hand eller med en partner, och de flesta av dem är vattensäkra för lekar i både duschen och badkaret.

Varför bör man satsa på en Rabbit Vibrator?

horny woman

Med så många högkvalitativa sexleksaker på marknaden, vad är det som gör att just Rabbit Vibratorn är en sådan god investering? En av de stora fördelarna är såsom tidigare nämnt att man stimuleras både invändigt och utvändigt, men därtill är en ytterligare fördel just att det finns så många varianter att välja mellan. Oavsett om man är en veteran eller en nybörjare kommer det garanterat att finnas ett alternativ som passar, och med en hel uppsjö av olika färger kan man dessutom välja en som passar ens estetiska behov.

Om man vill vara extra skonsam mot miljön kommer man att ha möjligheten att välja varianter med uppladdningsbara batterier så att man inte konstant tvingas köpa nya engångsbatterier. Kort och gått finns det en perfekt Rabbit Vibrator för alla därute.

Använd Rabbit Vibratorn på bästa sätt

För att kunna njuta av sin vibrator fullt ut finns det ett par punkter som man bör ha i åtanke. Först av allt är det en god idé att satsa på ett vattenbaserat glidmedel innan man för in vibratorn. På så vis kommer den enklare och skönare att glida in när det väl är dags för användning. Därtill får man inte glömma att en vibrator även måste rengöras efter dess att leken är slut.

Det finns en rad olika rengöringsmedel för sexleksaker, så se till att välja ett som passar just den Rabbit Vibratorn som man har. Så länge man har detta i åtanke kommer man garanterat att få många trevliga stunder med erotiska lekar både själv och med ens partner.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här