Rabbit Vibrator – Bästa i test

5179

En rabbit vibrator, även kallad rabbit dildo är en av de mest populära sexleksakerna på marknaden och ett måste att ha i sexleksakslådan.

Hur kommer det sig att rabbit vibratorn har blivit så populär? Jo, för att det är en sexleksak som stimulerar flera erogena zoner samtidigt, både klitoris och g-punkten. Majoriteten av kvinnor kommer enklast via klitorisstimulans och vid stimulering av flera erogena zoner samtidigt blir orgasmen kraftfullare.

Så vilken är marknadens bästa rabbit vibrator? Det kan du läsa om här nedan och därefter ta del av flertalet andra recensione. Därefter kan du själv avgöra vilken du tror passar dig bäst.

Efter att ha tagit del av det här Bäst i Testet så är din orgasm bara några klick bort.

Vilken är den bästa rabbit vibratorn för dig?

När det kommer till att välja din nästa sexleksak så finns det några enkla frågor att ställa dig. När du har svaren på dessa rekommenderar vi att du läser igenom vårt Bäst i Test igen och därefter klickar hem din produkt.

 • Vad gillar du för material?
 • Ska din produkt vara hård och styv eller mjuk och flexibel?
 • Vad gillar du för typ av stimulering?

Varför är de så populära?

Det är inte bara vår kära magic wand som har blivit känd från sex and the city utan där startade även rabbit vibratorn sin karriär. Charlotte i sex and the city blir beroende av sin nya leksak och vännerna får slita henne därifrån. Vi på lovebuddy förstår henne!

TESTVINNARE Sinful Intense Värmande Rabbitvibrator

Se priset här

Glöm kalla och ouppvärmda sexleksaker, med sin unika och sköna värmefunktion är det här är marknadens bästa rabbit vibrator.

Fördelar

 • Flexibelt silikon
 • Vattentät
 • Designad i Skandinavien

Nackdel

 • Svårt att få magnetladdaren att vara på plats under laddningen

Recension

Det utstrålar lyxkänsla redan vid första ögonkastet. Materialet känns silkeslent och ligger skönt mot huden tack vare att rabbiten är gjord av högkvalitativtsilikon och är helt ftalatfri.

Vibrationerna kommer i både den yttre klitorisstimulerande delen och den inre dildo-delen. De finns 10 olika vibrationsnivåer, några av dem ökar i kraftfullhet och några av dem har olika mönster.

Men det som gör Sinful Intense Värmande Rabbitvibrator är dess värmefunktion. Aldrig mer behöver du oroa dig för att du ska behöva värma upp din sexleksak, det gör den själv. En sådan här rabbit vibrator kan bli upp till 37-39 grader, kalla stunder är ett minne blott och heta stunder har aldrig varit så aktuella som nu.

Självklart är även testets bästa rabbit vibrator helt vattentät. Det ingår även en magnetisk USB-laddare vilket vissa har upplevt svårt att ladda mer. Men det beror främst på att rabbit vibratorn är svår att placera på plan yta.

Det är även en rabbit vibrator som är något hårdare och upplevs inte vara särskilt böjbar men med hjälp av glidmedel känns den mer realistisk. Styvheten gör också att det blir lättare att punkstimulera klitoris.

Hur använder du den?

För in rabbit dildon vaginalt och därefter placera rabbit delen (den lilla delen) på klitoris. Därefter kan du välja att hålla rabbit vibratorn helt stilla eller också föra den fram och tillbaka eller i annat valfritt mönster.

Du styr vibrationerna med hjälp av knapparna längst ner på sexleksaken.

Rekommenderad till

En rabbit vibrator som passar dig som gillar känslan av lyx och sexleksaker som är av den fastare sorten.

 

Det säger andra kunder

Alexandra – ” En bra investering! Bra storlek. olika starka vibrationer. Enda minuset är att del låter en del.”

 

Sammanfattning

Velve Riva Lyxig Uppladdningabar Rabbit vibrator är framröstat till testets bästa rabbit vibrator och med sin eleganta design och ergonomiska design hjälper dig att uppnå orgasm

 


TILL NYBÖRJAREN CAPELLA

Se priset här

Testets mest nybörjarvänliga rabbit vibrator är Capella och är även en av de mest populära rabbit-vibratorerna på marknaden.

Fördelar

 • Dubbla motorer
 • Flexibelt material
 • Ergonomisk design

Nackdel

 • Finns ingen knapp för att gå tillbaka i vibrationerna utan det krävs att du klickar dig framåt

Recension

En ergonomiskt designad rabbit vibrator som ligger skönt i handen vid användning och därmed är en perfekt nybörjar-rabbit. Skaftet du håller i ligger skönt i handen och det krävs inte mycket rörelse eller krångel med placering på klitoris för att det ska bli bra.

Dess ergonomiska design gör även att den träffar g-punkten bättre än flera andra rabbit-vibratorer. Det finns totalt 10 olika vibrationer att välja mellan men nackdelen är att det finns enbart en knapp.

Så har du väl passerat den första vibrationen och vill gå tillbaka krävs det 9 knapptryckningar. Likaså om du råkar hålla ner knappen för länge under användning så stängs rabbit vibratorn av.

Vibrationerna kommer även både från dildo-delen och klitoris-delen och går inte att styra var för sig, det är allt eller inget som gäller. Vissa anser dock att detta är positivt tack vare att de slipper tänka på flera knappar och det är även därför den passar dig som nybörjare.

Hur använder du den?

För in rabbit dildon vaginalt och därefter placera rabbit delen (den lilla delen) på klitoris. Därefter kan du välja att föra den fram och tillbaka (ut och in) eller i mer cirkulära rörelser.

Du styr vibrationerna med hjälp av knappen  längst ner på rabbit vibratorn och det är även den du behöver hålla in i 3 sekunder för att starta/stänga av.

Rekommenderad till

Passar dig som nybörjare tack vare att den är enkel att styra, med enbart en knapp att hålla reda på. Plus att att den är något mindre i diametern jämfört med rabbit vibratorn ovan.

Det säger andra kunder

Emma – ” Toppen produkt både som rabbit och som vibrator. Älskar den stilrena designen och materialet är super mjukt så väldigt skön att smeka hela kroppen med, greppvänligt “handtag” som gör den lätt manövrad. Funkar dessutom bra att stryka penis och mellangård med eller att lägga tryck för utvändig prostata massage.

Man kommer mycket och hårt! (tom bidragit till fontänorgasm)”

Sammanfattning

En lättanvänd rabbit vibrator som är silkeslen till ytan och känns flexibel vid användning.

 


 

DEN BILLIGA Sinful Rabbit Vibrator Original

Se priset här

Den mycket populära och välkända Sinful Rabbit Vibrator Original kommer med tre garantier. Det kommer att resultera i njutning, stimulans i överflöd och detta till ett rimligt och överkomligt pris.

Fördelar

 • Utrustad med hela 6 vibrationslägen och 6 rotationsprogram
 • Fått pris för “bästa rabbit vibrator”
 • Roterande kulor

Nackdel

 • Batteridriven

Recension

En mycket positiv aspekt av denna vibrator är just hur den tillfredsställer både ens klitoris och insida på samma gång genom rotationer och vibrationer som du kommer åt med endast ett knapptryck.

Det är raderna med kulor inuti vibratorn som roterar och förser dig med en stor del av njutningen. Samtidigt känner du av vibrationerna från den del av vibratorn som stimulerar klitoris.

Både klitorisstimulansen och stimulansen för insidan (den som roterar) har vardera 6 olika lägen som du själv ställer in genom att bara klicka på några knappar. Med så många alternativ är det lätt att få precis den njutningen som man själv eftersöker och som verkligen passar en som handen i handsken.

Du kan välja att ha igång båda motorerna samtidigt eller att använda var och en för sig. Likaså kan du ha maxfart på den ena och den lägsta nivån på den andra. En rabbit vibrator som anpassas efter dina behov helt enkelt.

Ha i åtanke att fyra AA-batterier behövs för användning av Sinful Rabbit Vibrator Original. Du bör dessutom använda ett vattenbaserat glidmedel för att enklare föra in vibratorn och ta del av den ultimata njutningen.

Hur använder du den?

För in rabbit dildon vaginalt och därefter placera rabbit delen (den lilla delen) på klitoris. Därefter kan du välja att hålla rabbit vibratorn helt stilla eller också föra den fram och tillbaka eller i annat valfritt mönster.

Du styr vibrationerna med hjälp av knappen längst ner på rabbit vibratorn och det är även där on/off knappen finns.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en högkvalitativ och bra rabbit dildo utan att spendera allt för mycket pengar.

Det säger andra kunder

Carola – ”Sinful Rabbit Vibrator Original ger mig verkligen fantastiska orgasmer alla gånger!”

Sammanfattning

En rabbit vibrator som ger dig valuta för pengarna och dess utmärkande kulor som roterar inuti dig, gör att den här rabbit vibratorn sticker ut lite extra.

Läs hela recensionen här

jonathan testare
Hej! Jag har också testat Sinful Original Rabbitvibrator, den får 4 av 5 stjärnor av mig! Läs min recension här. /Jonathan”


 

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Är du en av dem som förälskat sig i lufttrycksvibratorer? Då kommer du älska den här. Det är en rabbit vibrator från ingen mindre än världskända Satisfyer, en lufttryckvibrator och dildo i ett.

Fördelar

 • Stimulerar med tryckvågor du slipper beröring direkt på klitoris
 • Bra batteritid
 • Separata knappar för inre och yttre stimulering

Nackdelar

 • Tar lite tid att hitta rätt teknik
 • Passar inte alla

Recension

Här har vi en hit or miss produkt, det verkar som att antingen så älskar man den eller så hatar man den. Lufttrycksvibratorer, särskilt produkter från Satisfyer har blivit otroligt uppskattade och är till hör de mest populäraste sexleksakerna i världen. Så varför är detta en sådan vattendelare börjar du säkert undra nu?

Jo, det är nämligen så att många inte får till tekniken när de behöver både fokusera på att stimulera sin g-punkt med dildodelen och sin klitoris med rabbitdelen. För tyvärr är inte Satisfyer Pro särskilt böjbar och kan därför bli svår att komma åt. Men vi tycker verkligen inte du ska ge upp, om du prövar dig fram så vill vi lova att du kommer hitta tekniken som passar just dig.

Den här rabbit vibratorn är särskilt bra för dig som inte gillar direkt stimulering på klitoris eftersom du stimuleras av lufttrycksvågor. De 11 pulseringsnivåerna du kan välja mellan skiljer sig mycket åt, där den lägsta verkligen är svag och den sista är riktigt stark. Du kan även variera dig mellan 10 vibrationslägen på dildon.

 

Hur använder du den?

Börja med att applicera glidmedel på dildodelen och för in den i din vagina. Därefter kommer det som många behöver träna på, att hitta rätt teknik för att placera den på klitoris. Dildon som du har i dig är flexibel och därför kan du böja din rabbit i olika vinklar för att komma åt. Ge inte upp!

Rekommenderad till

Detta är en rabbit vibrator som är perfekt för dig som vill ta nästa steg från den klassiska lufttrycksvibraton. Den passar särskilt dig som inte heller gillar direkt klitorisstimulering.

 

Det säger andra kunder

Hanna – ” Denna är grym. Till en början tyckte jag den var något svår att använda (få att passa) men när jag väl fick till det så var det helt underbart. Inga andra leksaker har gett mig så sköna orgasmer som denna.”

 

Sammanfattning

En produkt som det finns många blandade känslor kring, men våga ge den ett försök och ge inte upp om du inte får till det första gångerna, för vi lovar att orgasmen som väntar gör det värt. Eftersom den är vattentät så kan du även passa på att ha med dig den in i duschen.

 


 

Auto Rabbit

Se priset här

En rabbit vibrator som verkligen är bekväm att använda är Auto Rabbit som även fått 5 av 5 stjärnor i Aftonbladets egna sexleksakstest, så vi på Lovebuddy är inte ensamma med att tycka om den.

Fördelar

 • Testvinnare – Bäst i Test enligt aftonbladet
 • Vibrerande dildo istället för roterande som majoriteten av dildoarna på rabbits
 • Räfflad yta

Nackdel

 • Högljudd

Recension

Auto Rabbit är en rabbit Vibrator som har mottagit det högsta möjliga betyget i den mycket välkända tidningen Aftonbladet, ett bevis på att den här vibratorn vet vad som gäller och går för det som utlovas – att vara en av marknadens bästa rabbit vibratorer.

För att njuta på ett sätt som passar en helt perfekt har du möjligheten att välja mellan 10 olika mysiga vibrationsprogram, vare sig du vill att det ska gå hårt och snabbt eller långsamt och försiktigt.

Vibrationerna börjar på medelstyrka så de passar för dig som inte gillar när det är allt för mycket till mjukstart.

En stor fördel med just en rabbit Vibrator är att istället för att rabbit dildon ska använda sig av rotationer som de flesta gör så vibrerar även den. Något som har varit mycket uppskattat.

Den är utrustad med dubbla motorer som alltid finns där för en när du suktar efter en erotisk stund. För att Auto Rabbit ska fungera behövs två AA-batterier som tyvärr inte ingår.

Rabbit Vibratorn brukar marknadsföras som en nybörjarvänlig vibrator men många användare upplever att den är för stor för att kallas nybörjarvänlig.

Hur använder du den?

För in Rabbit dildon vaginalt och därefter placera rabbit delen (den lilla delen) på klitoris. Därefter kan du välja att hålla rabbit vibratorn helt stilla eller också föra den fram och tillbaka eller i annat valfritt mönster.

Du styr vibrationerna med hjälp av knappen längst ner på undersidan av rabbit vibratorn.

Rekommenderad till

Passar dig som är van eller vet om att du gillar större dildos, tänk på att använda rikligt med glidmedel.

Det säger andra kunder

Karin – ”En skön vibrator! Jag tycker om att den både är långsam och skälvande! Och vild och oändlig! Det är kul att leka med de olika variationerna och styrkorna!

Man kan “edge” sig själv länge med den! Själva “skaftet” är inte för tjockt eller tunt, så bra fyllnad! En skön kanin att använda som ett “sömnpiller” … om man behöver koppla bort stressen innan sömnen!”

Sammanfattning

En rabbit vibrator som flexibel att använda och använder sig av vibrationer för både yttre och inre stimulering.

 


 

Fifty Shades Of Grey Laddningsbar G-punkts Rabbit Vibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful rabatt Se priset här
Joyland.se Se priset här

Med inspiration från den erotiska bokserien Fifty Shades Of Grey har den här rabbit vibratorn tagits fram, i samma erotiska stil som böckerna.

Fördelar

 • Matt yta
 • Stort ”ollon” bra för g-punkten
 • Stora knappar – enkel att använda

Nackdel

 • Hårt material

Recension

Den här vibratorn är vattensäker, vilket betyder att du kan dra nytta av den i både sovrummet, badkaret och duschen.

Fifty Shades Of Grey Rabbit Vibratorn har ett inbyggt batteri som kan laddas upp flera gånger om. För att du ska få njuta på ett sätt som passar din personliga preferens har du möjligheten att välja mellan hela 9 olika vibrationsprogram och 3 individuella hastigheter.

Oavsett om man föredrar någonting snabbare och hårdare eller långsammare och mjukare kommer denne rabbit vibrator att passa helt perfekt.

Den matta ytan och dess material känns silkeslent mot handen men kan på grund av materialet upplevas som hårt mot huden då den inte är särskilt flexibel.

En mycket positiv aspekt av Fifty Shades Of Grey Laddningsbar G-punkts Rabbit Vibrator är just hur tystlåten den är. Sedan närdet är dags för att förvara din vibrator, gör du detta i en medföljande satinpåse.

Så länge du kommer ihåg att använda ett vattenbaserat glidmedel kommer du att få många otroliga upplevelser som du sent ska glömma.

 

Hur använder du den?

För in Rabbit dildon vaginalt och därefter placera rabbit delen (den lilla delen) på klitoris. se till så att dildo-delen träffar din g-punkt och därefter kan du variera rörelser, tryck och tempo.

Vibrationerna styr du med hjälp av knapparna längst ner.

 

Rekommenderad till

Även denna rabbit vibratorn passar dig som gillar större dildos då den är upp till 5 cm i diameter på sin bredaste del.

 

Det säger andra kunder

Sanna – ” ”Wow, säger jag bara. En mer njutbar vibrator än så här blir svårt att hitta, och mångsidig är den också. Med rätt glidmedel är det här en riktig dröm!”

 

Sammanfattning

En rabbit vibrator som har en elegant och stilren design, är lite hårdare i materialet och levererar kraftfulla vibrationer

 


Lelo Ina Wave Dual-action Vibrator

Se priset här

Fördelar

 • Skönt material
 • Tystlåten
 • Mjuka vågiga rörelser, inte riktigt som standardvibrationen

Nackdelar

 • Klitorisdelen är ganska kort och kan därför bli svårt att komma åt rätt

Recension

Lelo Ina Wave är en rabbit vibrator som har inspirerats av förgånaren Ina 2 Dubbelvibrator, men numera med dubbel stimulans – yttre och inre.

Den träffar g-punkten som ingen annan vibrator tack var de unika vågiga rörelserna som dildon kan framkalla. Så g-punktsorgasmen är nära både tack vare att vågrörelsen liknar den klassiska fingerörelsen ”kom hit” och för att den är större till sin storlek på toppen av dildon. Det blir därmed enklare för dig att både komma åt och kunna lägga mer tryck på g-punkten.

Allt detta gör du samtidigt som din klitoris stimuleras av någon av de 10 olika stimulansinställningarna.

Trots att det finns tio olika vibrationer så finns det garanterat någon som faller dig i smaken extra och att leta upp den igen är inga problem. Det är nämligen så att det läget den är på när du stänger av leksaken är samma läge som den startat i nästa gång. Bra va?

Detta är en rabbit vibrator som även är vattentät så snabbt in i duschen för en onanistund kommer garanterat bli ett vanligt förekommande.

Hur använder du den?

Vibrationerna och ”kom hit” rörelserna styr du med hjälp av knapparna längst ner på handtaget. Applicera ordentligt med glidmedel för att sedan föra in den och därefter testa dig fram hur du vill att den ska sitta.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar ordentligt med g-punktsstimulans. Den finns även i flera olika färger, så kan vara kul med variation i sexleksakslådan.

 

Det säger andra kunder

Annki – ” Denna leksak är underbar. Ger orgasmer på rad. Stimulerar och vibrerar till en himmelsk upplevelse.
Lätt att använda och tystlåten.
Väl värd pengarna.”

 

Sammanfattning

Lelo Ina Wave-Dual actionvibrator är en rabbit vibrator med unika vibrationslägen som motsvarar en fingrande ”kom hit” rörelse. Tack vare att den är vattentät kan du även använda den för sköna stunder i duschen.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar ordentligt med g-punktsstimulans. Den finns även i flera olika färger, så kan vara kul med variation i sexleksakslådan.

 

Det säger andra kunder

Annki – ” Denna leksak är underbar. Ger orgasmer på rad. Stimulerar och vibrerar till en himmelsk upplevelse.
Lätt att använda och tystlåten.
Väl värd pengarna.”

 

Sammanfattning

Lelo Ina Wave-Dual actionvibrator är en rabbit vibrator med unika vibrationslägen som motsvarar en fingrande ”kom hit” rörelse. Tack vare att den är vattentät kan du även använda den för sköna stunder i duschen.

 


Lelo Soraya 2 Uppladdningsbar Vibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful rabatt Se priset här
mshop rabatt Se priset här

 

Som underförstått av namnet så är detta en uppgraderar version av klassikern Lelo Soraya och självklart levererar den lite bättre än sin föregångare.

Fördelar

 • Lyxigt utseende
 • 12 vibrationer och 12 olika nivåer
 • Ergonomiskt handtag

Nackdelar

 • Priset

Recension

Det som är utmärkande för Soraya 2 jämfört med tidigare version är

 • Enklare att komma åt g-punkten, toppen av dildodelen är både tjockare och bredare
 • Klitorisdelen är mer flexibel och bli därför enklare för dig att placera efter vad din kropp
 • De nya detaljerna på designen gör att den är enklare att hålla ren
 • Mjukare och bekvämare att hålla i

Ja, det finns alltså flera uppgraderingar i den här versionen. Vi uppskattar verkligen soraya´s ergonomiska handtag som gör det skönt för dig att hålla, även om det innebär den längre onanisessionen i duschen.

Klitorisdelen är otroligt flexibel och gör därför att denna rabbit vibrator är i princip perfekt för allas kroppar, oavsett utseende så kan du anpassa den perfekt för dig.

Dessvärre kommer alla dessa härliga egenskaper även till ett dyrt pris, men vi anser att det är helt klart värt det.

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel, vi rekommenderar dessa. När du applicerat glidmedel så för du sakta in den i vaginan och placerar klitorisdelen på, precis som det låter, på klitoris. Därefter använder du knapparna för att styra.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en lyxig rabbit vibrator som garanterat kommer ge dig lyxiga orgasmer.

 

Det säger andra kunder

Malin – ” Köpte min Soraya för något år sedan och jag älskar den lika mycket idag som första gången. Kraftfull vibrator med många bra olika vibrationsmönster.
Otroligt vacker leksak som känns lika lyxig och silkeslen som den ser ut!”

 

Sammanfattning

Lelos Soraya 2 är en lyxig rabbit vibrator, både till sitt utseende och till sin känsel. Den är skapt i högkvalitativt silikon med lyxiga gulddetaljer som smyckar. Den ligger skönt i handen och du kan använda den både i duschen och sängen, självklart alla andra ställen med.

Läs hela recensionen här

 


Hur fungerar en rabbit vibrator?

En rabbit består av två delar. Vi kan kalla den första delen för antingen stav eller dildo delen, det är den som stimulerar insidan av vaginan. Den andra delen, det som gör den till en rabbit vibrator kallar vi för rabbitdelen. Rabbitdelen stimulerar ditt yttre, för att vara mer exakt så stimulerar den din klitoris.

 

Hur använder man en rabbit vibrator?

Börja med att ta en klick glidmedel. Applicera främst glidmedel på dildodelen, men det kan också vara skönt att ta lite på klitorisdelen, så det inte känns hårt eller torrt. De flesta rabbitvibratorer är gjorda i silikon och därför behöver du använda vattenbaserat glidmedel. Självklart har vi på Lovebuddy ett Bäst i Test med glidmedel.

Därefter för du in dildon i din vagina och sedan placerar du rabbitdelen (öronen/ den utstickande delen) så att den ligger på din klitoris. När den är på plats kan du starta den och därefter variera tryck, tempo och rörelser.

 

Så här hittar du den bästa rabbit vibratorn för dig:

Att välja rätt rabbitvibrator kan vara nyckeln till en njutningsfull intim upplevelse. Här är en användarvänlig guide för att hjälpa dig hitta den bästa:

Bestäm dina preferenser:

Innan du börjar leta, fundera över vilka funktioner som är viktiga för dig. Vill du ha vibrationer, rotation eller kanske både och?

Material och kroppsäkerhet:

Välj en rabbitvibrator tillverkad av kroppsäkra material som silikon för att undvika allergiska reaktioner. Detta material ger också en mjuk och behaglig känsla.

Storlek och form:

Tänk på storleken och formen på rabbitvibratorn. En välformad klitorisstimulator och en böjd axel för G-punktstimulans kan vara avgörande för att maximera njutningen.

Vibrationsmönster och intensitet:

Utforska olika vibrationsmönster och intensiteter för att se vilka som passar dig bäst. Många rabbitvibratorer erbjuder olika inställningar för att anpassa upplevelsen.

Laddningsalternativ:

Kontrollera laddningsalternativen. En uppladdningsbar rabbitvibrator kan vara bekväm och kostnadseffektiv jämfört med de som använder batterier.

Vattentålighet:

Om du planerar att använda din rabbitvibrator i duschen eller badet, se till att den är vattentålig för en tryggare användning.

Läs recensioner:

Ta del av andra användares erfarenheter genom att läsa recensioner och rekommendationer. Det kan ge värdefull insikt i produktens prestanda och pålitlighet.

Genom att följa denna guide och ta hänsyn till dina egna önskemål och behov kan du välja en rabbitvibrator som passar perfekt för en mer tillfredsställande och njutningsfull intimitet.

 

Olika sorters rabbit vibratorer

Precis som med alla andra sexleksaker så finns det ofantligt många olika sorters rabbit vibratorer på marknaden.

Material

Materialet är alltid viktigt att tänka på. Vi rekommenderar främst silikon eftersom det är lätt att rengöra och skonsamt mot huden. Men det finns flera andra silikonliknande material som är gjorda i någon form av plast.

Sedan finns det även olika utseenden, vissa är helt slanka och andra har räfflade ytor eller mer naturtrogna i form av ett ollon.

Prisklass

Det finns produkter i alla möjliga prisklasser, allt från enstaka hundralapp till tusenlappar. Det som vanligtvis skiljer produkterna i de olika prisklasserna är deras funktioner, exempelvis värmefunktion och om den är uppladdningsbar.

Styrka

Gillar du starka vibrationer eller de som endast kittlar lite lätt? Vanligtvis är sexleksaker som är eldrivna starkare än de som är batteridrivna.

Ljudnivå

Vill du att det ska höras eller ska det vara tyst? Eftersom många rabbit vibratorer både har vibration och rotation så låter de högre än andra leksaker som endast har en av funktionerna.

Vibrationstyp

Klitorisdelen finns i flera former, med vibration och lufttryckspulseringar eller de som är mjuka med gelékaninöron och andra som enbart är hårda. Gällande dildodelen så vibrerar vissa och vissa är mer stötande, som ett juck.

Rotation

Det är inte alla rabbit vibratorer som har rotationsfunktion. Rotationsfunktion underlättar för dig och du kan göra mindre rörelser när du onanerar.

 

 


 

Sinfuls urval av läckra Rabbit Dildoar

Sinful rabbitdildo

Se utbudet här

Om du är ute efter en Rabbit Dildo eller en Rabbit Vibrator har du definitivt kommit till den rätta platsen genom att kika på Sinfuls utomordentliga sortiment. De erbjuder både låga priser, snabb leverans, diskret betalning samt en returrätt som gäller i ett helt år.

Det är sällan som du stöter på någon som aldrig tidigare har hört talas om Sinful, och deras uppsjö av positiva recensioner talar klara ord för hur hög kvalitet deras produkter håller. Om du inte är säker på vad som intresserar dig är det därtill lätt som en plätt att kontakta Sinful för att få guidning och hjälp under varje steg på vägen.

Vi nämnde tidigare att urvalet av produkter hos Sinful är stort, men det är svårt att föreställa sig hur enormt det verkligen är förrän du besöker webbutiken. De har nämligen produkter som riktar sig både till män, kvinnor, par, de som älskar fetishredskap och mycket mer.

Det kan vara tal om vibratorer, dildoar, sexmöbler, glidmedel, spel, anala leksaker, ögonbindlar, handbojor och så mycket mer. Besök sinful.se redan idag och ta själv en titt på de många högkvalitativa produkterna. Om det specifikt är Rabbit vibratorer som har fallit en i smaken har du tur – hos Sinful hittar du nästintill 100 olika Rabbit dildoar.


 

Vuxens heta sortiment av vibratorer

Vuxen rabbitdildo

Se utbudet här

Vuxen är ytterligare en webbutik som många svenskar vänder sig till när de är på jakt efter en het sexleksak. Oavsett om det är tal kring en Rabbit Vibrator eller en helt annan sorts leksak kan du försäkra sig om att Vuxen.se vet var skåpet ska stå.

Genom att beställa sina produkter hos Vuxen kan du glädjas över 100 dagars öppet köp, expressfrakt på 1-2 dagar, diskret leverans med en anonym avsändare samt guidning genom att kontakta Vuxens kundsupport. Oavsett produkt, märke, storlek eller färg kommer det alltid att finnas en Rabbit Vibrator eller ytterligare alternativ som du älskar extra mycket.

Vad har då Vuxen att bjuda på när det kommer till produkter? Jo, likt Sinful finns det diverse kategorier där man väljer mellan produkter för honom, henne, för par, fetishgear, analt och mer därtill. Här kommer man att stöta på produkter som både är mycket välkända samt lite mer obskyra alternativ. Med tusentals sexleksaker till ens förfogande kan en tur över till Vuxen aldrig gå fel. Kika igenom deras många Rabbit Vibratorer eller satsa på helt andra leksaker som faller en i smaken.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här