Topplista – De bästa latex dräkterna för män och kvinnor

713

Latex dräkter är heta plagg som kramar kroppen för att visa upp ens sexiga figur, och dessa utstyrslar blir ett perfekt val vid bland annat rollspel, förspel, fetischfester, BDSM-sessioner och samlag. Det finns både latex dräkter för män och kvinnor, och de olika varianterna att välja mellan är många. Varför inte exempelvis testa på en latex dräkt som kan öppnas upp i grenen för penetrering utan att ens behöva ta av sig plagget? Eller vad sägs om en latex dräkt utan ärmar för att visa upp de där sexiga musklerna som man har jobbat så hårt på? Fortsätt att läsa för att se vår topplista över latex dräkter – vi listar både dräkter för män och kvinnor!

Latex dräkt för kvinnor

När man vill ta rollspel, fetischfester och BDSM-lekar till en helt ny nivå är det ett måste att satsa på en latex dräkt. Dessa heta plagg kommer att förse ens partner med visuell stimulans samtidigt som man själv kan känna sig riktigt sexig i alla lägen. Om det är just latex dräkter för kvinnor som man är på jakt efter ska vi nedan tala lite mer om några ypperliga val som kommer att sätta sprätt på tillvaron. Med en snygg latex dräkt kan man njuta ännu mer av samlag, förspel och rollspel, så varför inte ta tillfället i akt och inhandla en riktigt sexig latex dräkt redan idag!

TESTVINNARE – Late X Latex Catsuit med Långa Ärmar

late x latex catsuit med lange aermer

Se priset här

 

Late X Latex Catsuit med Långa Ärmar är en sexig latex dräkt för de som vill krydda till det lite extra i sovrummet. Denne latex dräkt kommer i flera olika storlekar så att man ska kunna få en som kramar figuren på ett perfekt sätt, och när man bär dräkten kommer det verkligen att uppskattas av båda parter. Ta fram latex dräkten under rollspel och fetischfester och låt det hettas till lite extra. Late X Latex Catsuit kommer med blixtlås som kan öppnas vid rumpan för enkel penetrering utan att man behöver ta av sin latex dräkt. Därtill finns det även blixtlås från kragen till naveln.

Tack vare materialets flexibla och elastiska förmåga kommer dräkten att sitta fantastiskt runt ens kropp och verkligen krama en för att visa upp figuren på bästa sätt. Latexspray rekommenderas för att se till så att ens latex dräkt förblir som ny. Om man vill göra det lite enklare för en att komma in i dräkten kan man dessutom dra nytta av en dressing aid.

Fördelar:

 • Blixtlås både vid bröstet och rumpan för enkel åtkomst
 • Flera storlekar att välja mellan för bästa passform
 • Tillverkad av 100 % naturmaterial

Nackdelar:

 • Ganska dyr

TILL NYBÖRJAREN – Late X Latex Miniklänning med Ärmar

late x latex mini kjole

Se priset här

 

Denne heta klänning i latex blir en riktigt härlig syn i sovrummet när det är dags för sexiga upplevelser tillsammans med ens partner. Bär den snygga åtsittande Late X Latex Miniklänningen under förspel, samlag, fetischlekar eller rollspel för att välkomna lite visuell stimulans i sovrummet. Med en generös urringning och en snygg turtleneck har Late X Latex Miniklänning med ärmar stor njutning att bjuda på. För att på ett så lätt sätt som möjligt ta på och av klänningen kommer den med blixtlås från nacken ner till svanken. Välj även mellan flera olika storlekar för att se till så att man får en som passar perfekt. Då latexkläder sitter åt ganska tight är det viktigt att man satsar på rätt storlek.

Köp gärna till en latexspray om man vill säkerställa att klänningen förblir såsom ny även efter användning. Köp även gärna till andra produkter för att fullända upplevelsen såsom högklackade skor, piskor eller annan BDSM-utrustning.

Fördelar:

 • Het latex dräkt i naturmaterial
 • Prisvärd
 • Snygg utformning med urringning och turtleneck

Nackdelar:

 • Kräver att man handtvättar plagget

DEN BILLIGA – Late X Latextopp med Strumpebandshållare

late x latex top with garterbelt

Se priset här

 

Om man är ute efter en förvånansvärt billig latex dräkt som trots detta är framtagen med mycket högkvalitativa material och metoder får man inte glömma att titta närmare på Late X Latextopp med Strumpebandshållare. Denne latex dräkt är inte bara snygg och billig, utan har en ganska unik utformning som kommer att förse ens partner med utomordentlig visuell stimulans under rollspel, förspel eller samlag.

Denne heta latex dräkt är öppen vid grenen, vilket tillåter för penetrering både analt och vaginalt utan att behöva ta av plagget. Som om detta inte vore nog har den två hål som brösten kan titta fram genom för att utstyrseln ska bli extra kinky. Glöm inte bort att latexspray kan sitta på sin plats om man vill se till så att plaggets glans förblir, så lägg gärna till en sådan spray på inköpslistan. Även ett par högklackade skor eller BDSM-utrustning kan ta lekarna till en helt ny nivå. Oavsett vad är detta en billig latex dräkt som båda parter kommer att älska, så testa på plagget idag för att överraska ens käraste med någonting extra.

Fördelar:

 • Väldigt prisvärd
 • Sexig utformning med bland annat hål vid brösten
 • Enkel tillgång till penetrering både analt och vaginalt

Nackdelar:

 • Kräver att man handtvättar plagget

MEST POPULÄRA – Late X Catsuit i Latex med Öppen Rygg

late x latex catsuit med aben ryg

Se priset här

 

Den sexiga latex dräkten Late X Catsuit i Latex med Öppen Rygg är en utstyrsel som både han och hon kommer att älska. Bär detta plagget när det är dags att överraska partnern med en het latex dräkt för att krydda till det i sovrummet under förspel, rollspel och fetischlekar. Kläderna täcker den största delen av kroppen, men sitter åt tight för att verkligen visa upp figuren på ett sexigt sätt. Vid ryggen finns det en öppning, och mellan svanken och grenen går det ett blixtlås för att på ett enkelt sätt komma åt att penetrera analt utan att behöva ta av sig plagget.

Om man enklare vill kunna trä på sin latex dräkt kan det vara en god idé att dra nytta av en dressing aid, och för att vårda dräkten efter användning kan man inhandla en latexspray. Denne ser till så att plagget har kvar sin älskade glans och smidighet. När allt kommer till kritan är detta en latex dräkt för kvinnor som passar de flesta, och särskilt om man är ny inom världen av latex. Testa på Late X Catsuit i Latex med Öppen Rygg redan nu!

Fördelar:

 • Het åtsittande latex dräkt
 • Oval öppning i ryggen för visuell stimulans
 • Blixtlås ned till grenen för enkel penetrering

Nackdelar:

 • Ganska dyr

TILL VARDAGEN – Late X Lång Latexklänning

late x lang latex kjole

Se priset här

 

Vilken latexdräkt kvinnor väljer beror naturligtvis på individuella önskemål och behov, men en latexklänning uppskattas verkligen i alla lägen. Detta heta plagg når hela vägen till golvet och kramar ens kropp för att visa upp figuren på helt rätt sätt. Ärmarna når till armbågen, och med plaggets turtleneck får man stil och elegans i ett sexigt paket. På ryggen finns ett blixtlås som går hela vägen ner till svanket, och på så vis garanteras det att man på ett enkelt sätt kan ta på och av denne latex dräkt.

Latexkläder kräver ett visst underhåll, men allt man behöver göra är att införskaffa sig en latexspray. Denne kommer att se till så att ens latex dräkt alltid ser så gott som ny ut då glansen och det generella utseendet bevaras. Se även till att följa guiden för att välja exakt rätt storlek då latexkläder tenderar att sitta åt ganska tight. Lyckligtvis nog är plagget flexibelt och elastiskt nog att krama kroppen på helt rätt sätt.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Sexig latex dräkt i 100 % naturlatex
 • Enkel att ta på och av med ett välplacerat blixtlås

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Latex dräkt för män

Inte är det bara kvinnor som kan bära latex dräkter, utan det finns dessutom heta varianter för män. Ta på ett av de sexiga plaggen för att bära vid exempelvis fetischfester, rollspel, förspel eller BDSM-sessioner tillsammans med ens käraste. Med välplacerade blixtlås kan man lätt ta på och av plagget, och som om detta inte vore bra nog kommer vissa latex dräkter med ett blixtlås vid grenen för enkel penetrering utan att man tvingas ta av sig plagget. Nedan kommer vi att ge några exempel på riktigt högkvalitativa latex dräkter för män som man inte vill missa om man älskar kinky lekar i sovrummet!

TESTVINNARE – Late X Latex Jumpsuit utan Ärmar Män

late x latex catsuit udenærmer mænd

Se priset här

 

Denne första latex dräkt för män är ett ypperligt val under de heta nätterna tillsammans med ens partner, men även på fetischfester och liknande. Dräkten kommer i form av en svart jumpsuit som sitter åt helt rätt för att visa upp ens figur. För att ens muskler ska synas väl kommer denne latex dräkt även utan ärmar, och hela plagget når ner till fotlederna.

Late X Latex Jumpsuit utan Ärmar Män kommer utrustad med ett blixtlås i grenen, och detta tillåter för penetrering utan att dräkten måste tas av. Kom ihåg att visst underhåll krävs för att ens latexdräkt ska förbli som ny, men allt man behöver inhandla för att detta ska bli en möjlighet är en latexspray. Tack vare det 100 % naturmaterialet som plagget är tillverkat av kan man därtill vara säker på att få en latex dräkt som är flexibel nog att passa helt perfekt så länge man väljer den rätta storleken.

Fördelar:

 • Prisvärd latex dräkt
 • Öppen i grenen för enkel penetrering
 • Flexibelt och elastiskt material

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

MEST POPULÄRA – Mister B Rubber Full Bodysuit med Blixtlås

mister b rubber full body suit with zipper

Se priset här

 

Mister B Rubber Full Bodysuit med Blixtlås är en het latex dräkt män över hela landet uppskattar. Dräkten har kommit att bli mycket populär tack vare bland annat det mycket högkvalitativa gummimaterialet som plagget är tillverkat av. Utöver detta är utformningen av dräkten mycket klassisk med sin heltäckande design, vilket betyder att denne latex dräkt kommer att passa de flesta oavsett vad ens individuella önskemål råkar vara.

För enkel penetrering utan att ens behöva ta av sitt plagg kommer Mister B Rubber Full Bodysuit med ett blixtlås i grenen för enkel åtkomst under förspel och samlag tillsammans med sin käraste. Glöm inte att även satsa på ett rengöringsmedel eller en spray som är särskilt framtagen för kläder i gummi.

Fördelar:

 • Diskret blixtlås i grenen för enkel penetrering
 • Latex dräkt i högkvalitativa material
 • Kommer i flera olika storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Ganska dyr

DEN BILLIGA – Late X Latex T-Shirt Män

late x latex t shirt maend

Se priset här

 

Slutligen ska vi tala lite mer om en mycket billig produkt som är perfekt för de som har en budget eller helt enkelt vill testa på någonting nytt utan att behöva tömma plånboken. Late X Latex T-shirt Män är såsom namnet avslöjar en T-shirt, vilket betyder att det enbart är tal om en topp. Det är upp till en själv att komplettera med byxor eller varför inte skippa byxor helt och hållet under de heta lekarna i sovrummet tillsammans med ens käraste.

För att verkligen få den där elastiska och flexibla känslan är Late X Latex T-shirt Män tillverkad av hundraprocentigt naturmaterial som underhålls på ett enkelt sätt så länge man satsar på en latexspray eller liknande. Kom ihåg att plagget ska tvättas förhand i ljummet vatten tillsammans med schampo. Late X Latex T-shirt Män blir ett förträffligt val för alla de som vill krydda till förspel, samlag, rollspel eller som är på jakt efter den perfekta toppen att bära under fetischfesten.

Fördelar:

 • Mycket billigt och prisvärt plagg
 • Flexibelt och elastiskt tack vare dess 100% naturmaterial
 • Perfekt för rollspel, förspel, samlag och fetischfester

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här