Recension – Fleshlight Kendra Lust True Lust

15

Har man sett någon av Kendra Lusts videor kan man inget annat än att dagdrömma lite. Fleshlighten Kendra Lust True Lust kan ta dessa dagdrömmar och förvandla dem till en av de skönaste upplevelserna någonsin genom en sexleksak som är stöpt efter Kendra Lusts egna slida! Leksaken både ser ut som och känns precis som Kendra Lust själv, och den inre kanalen har bara överraskning efter överraskning att erbjuda för den som vågar träda på.

Info om testet

Det bästa sättet att göra en ordentlig recension av en leksak är ju självklart att grundligt testa sexleksaken, och det är just vad jag har gjort. Här får du veta hur denna fleshlight är designad, hur min personliga upplevelse var, och vad för skötsel som krävs. Jag delar dessutom massor av bilder och till och med en video av den inre strukturen lite längre ner.

Kendra Lust Fleshlight Recension

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Intensiv och varierad textur
 • Skulpterad efter Kendra Lusts slida
 • Gjord av följsamt och realistiskt material
 • Du kan justera sug med bottenlocket

Nackdelar

 • Kan vara för intensiv för vissa män
 • Man behöver mycket glidmedel

Recension

Om Kendra Lust True Lust Fleshlight

Kendra Lust True Lust skapades för att tillfredsställa alla fans av Kendra som vill uppleva känslan av att vara i henne. Direkt skulpterad från porrstjärnan själv efterliknar den henne både i känsla och utseende.

Kendra Lust är en av de många damerna som har en leksak i Fleshlight Girls-serien. Nedan är den fulla recensionen, och är du nyfiken på en annan leksak hittar du även länkar till det nedan.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Kendra Lust Fleshlight Recension

Designen på Kendra Lust True Lust Fleshlight är mycket lik den av andra fleshlights, fast med en unik öppning och en unik kanal så klart.

Sleeven är gjord av ett speciellt material som Fleshlight utformat som ska efterlikna en realistisk känsla, medan utsidan är hård plast som skyddar leksaken och ser till att den mjuka sleeven håller formen.

Utsidan av leksaken ser dessutom rätt diskret ut när både locken är påskruvade. 

Användarvänlighet

Det finns inget komplicerat med en manuell Fleshlight så det är en väldigt användarvänlig sexleksak. Allt du behöver göra är att applicera lite glidmedel till både dig och leksaken (efter att ha tagit ut plaströret så klart) och sedan köra igång genom att pressa in din kuk mellan de vackra blygdläpparna av Kendra Lust.

Du kan experimentera med vad som känns bäst för dig genom att antingen jucka eller använda handen för att vrida och dra sexleksaken fram och tillbaka på din kuk.

Du kan också justera locket på botten för att skapa lite sug om du letar efter en ännu intensivare upplevelse.

Kvalitet

Kendra Lust Fleshlight Kvalitet

Du har säkert hört om Fleshlights förr och det finns bra anledning till att så många pratar om just detta märke av lösvaginor så mycket att ordet nästan blivit utbytbart med lösvaginor. Fleshlight skapar sexleksaker för män av så hög kvalitet att det ofta är det första som poppar upp i skallen när man tänker på onaniprodukter för män.

Inte bara är denna fleshlight otroligt detaljerad både på utsidan och insidan utan den är även tillverkad av ett material som känns nästan som riktig hud.

Om du tidigare provat lösvaginor som är gjorda av vanlig silikon kommer du bli chockad över hur fantastisk och verklig en onaniprodukt kan kännas!

Pris

Kendra Lust Fleshlight Review Pris

Om du köpt billigare lösvaginor förr kanske priset ser lite högt ut till en början – men om du väljer att göra investeringen kommer du uppleva skillnaden med att använda en Fleshlight av hög kvalitet.

Pengarna du lägger ner på sexleksaken går direkt till materialet, designen och kvaliteten som förhöjer din upplevelse.

Med de många fantastiska år av njutning du kan få ut av denna exakta replika av Kendra Lust känns priset helt rimligt eller snarare lågt.

Upplevelse/Användning

Med Kendra Lust får du alltid en spännande upplevelse. Från första till sista centimetern är hela sleeven ett äventyr. True Lust börjar med en typ av spiralsektion som känns helt ljuvlig, nästan som om någon sitter på din kuk och roterar höfterna.

Efter denna spiral kommer en väldigt tajt sektion som är lätt ribbad  innan du dyker in i den verkligt ribbade sektionen. Det är nästan som 3 öppningar att tränga in på i följd på varandra, en väldigt intensiv upplevelse. Efter denna intensiteten får du lite lättnad av några mjuka spiraler och mönster i en öppnare kanal. 

Kendra Lust känns fantastisk om du använder tillräckligt med vattenbaserat glidmedel, men annars kan det nästan bli lite smärtsamt. Se till att du applicerar glidmedel både på din kuk och rikligt i sexleksaken för att få den bästa upplevelsen.

Förpackning

Kendra Lust Fleshlight Price

Kendra Lust True Lust Fleshlight kom med i en enkel kartong med en bild av Kendra Lust, som självklart ser lika läcker och sexig ut som vanligt, på.

Det finns inget särskilt med förpackningen; den ger inte känslan av lyx som vissa premium leksaker gör, men det är heller inget fel på den.

Eftersom din fleshlight sleeve är skyddad av den hårda plasten kan du känna dig trygg i att den kommer levereras hem säkert till dig utan att ta skada även om förpackningen inte är den mest isolerande eller skyddande.

Skötsel

Kendra Lust Fleshlight Recension

Om du äger någon annan lösvagina från Fleshlight vet du redan hur man tar hand om en. Det handlar om att man rengör dem på rätt sätt utan att skada materialet och att pudra förnyelsepuder då och då – eftersom True Lust fleshlighten är manuell slipper man dock oroa sig över batterier eller laddning.

Efter varje användning ska den rengöras, och du rengör sleeven bäst genom att ta den ur plastfodralet. Skölj den sedan med varmt vatten under kranen och använd lite Fleshlight Toy Cleaner eller en mild tvål. Du kan behöva vända den ut och in och gnugga ordentligt för att se till att den blir helt ren och att inget stannar kvar i veck eller mellan knoppar på den mönstrade kammaren. Skölj den sedan ordentligt innan du torkar av den med en ren, luddfri handdukl och låter den lufttorka i några timmar. 

Glöm inte att pudra den för att se till att materialet hålls fräscht och skönt. Fleshlight säljer ett speciellt Fleshlight Renewing Powder, men vanlig majsstärkelse fungerar också och är betydligt billigare.

Snabbfakta om porrstjärnan – Kendra Lust

Kendra Lust Porrstjärna med Fleshlight

Kendra Lust är en av de sexigaste äldre kvinnorna i porrindustrin. Gillar du MILFs har du garanterat sett några av hennes porrfilmer! Här är några snabbfakta om oemotståndliga Kendra Lust.

 • Hon är född i Detroit, USA
 • Hon är 163 cm lång och väger ungefär 55 kg
 • Hon jobbade som en sjuksköterska innan hon började med porr
 • Hon började i porrindustrin ganska sent men slog igenom nästan direkt
 • Hennes bröststorlek är 34DDD
 • Du kan hitta henne på Twitter, Instagram och OnlyFans

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Kendra Lusts True Lust är helt klart för den som älskar variation – är du ett fan av en mer repetitiv, mild textur är inte just denna sexleksak för dig men om du älskar äventyr kommer du bli helt kär i denna fleshlight. Den är av bra kvalitet precis som de andra Fleshlight Girls leksakerna och personligen älskade jag intensiteten. Jag tycker dock att man behöver en hel del glidmedel för att den ska kännas bäst, och detta kan ju tyvärr bli lite dyrt. Jag rekommenderar True Lust till fans av Kendra som älskar variation, intensitet och vill ta fantasierna till nästa nivå!

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här