Recension – Fleshlight Autumn Falls Cream

14

Autumn Falls är en onekligen oemotståndlig sensation i porrindustrin. Om du någonsin sett någon av hennes sexiga videor och önskat att du kunde kliva in i skärmen och njuta av hennes vackra vagina är detta din dag. Autumn Falls Cream Fleshlight är en onaniprodukt som är en exakt replika av Autumn Falls egna kropp som låter fans uppleva känslan av Autumn själv och en unik inre struktur.

Info om testet

Om du är nyfiken på Autumn Falls Cream Fleshlight är du på precis rätt plats. I den här recensionen går jag igenom min personliga upplevelse med sexleksaken i fråga och ger dig både detaljerade beskrivningar om allt värt att veta och flertal bilder för att ge dig en realistisk uppfattning av hur leksaken ser ut och känns. Längre ner hittar du dessutom en video av den inre strukturen och länkar till våra recensioner av andra Fleshlight Girls om du är nyfiken på att prova något annat.

Autumn Falls Fleshlight Cream

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Mycket variation.
 • Kombinerar tajta och väldigt tajta kammare.
 • Unika och spännande texturer.
 • Mycket rimligt pris.

Nackdelar

 • Passar inte känsliga användare.
 • Tar en del tid att rengöra.

Recension

Autumn Falls Fleshlight Recension

Om Autumn Falls Cream Fleshlight

Autumn Falls Fleshlight skapades så klart med Autumns fans i åtanke, men det är inte bara fans av porrstjärnan som kan uppskatta denna väldesignade lösvagina. Autumn Falls Cream är en av de många Fleshlight Girls som finns, och just Cream är ett utmärkt val för den som gillar variation i tajthet och måttligt intensiva texturer. Läs mer om du vill veta om Autumn Falls Fleshlight är något för dig.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Autumn Falls Fleshlight Cream

Precis som alla andra Fleshlights består Autumn Falls av två delar.

Utsidan är ett hårt plastfodral format som en stor ficklampa, och insidan är själva sleeven som är gjord av ett speciellt mjukt material kallat Superskin. Detta mjuka material är vad du kommer känna av när du använder onaniprodukten, men insidan gör mer än att mjukt krama runt dig – den har också ett alldeles unikt textur som ger dig en unik, stimulerande upplevelse.

Sedan ska vi såklart inte glömma bort den vackra öppningen – den realistiska och detaljerade vulvan är utformad efter Autumn Falls egna vulva. Den ser precis lik ut, och när du tränger in får du säkerligen en smakbit av hur det skulle kännas att ha Autumn själv framför dig.

Fodralet och sleeven sitter egentligen inte ihop, så du kan ta ut sleeven för att städa den eller titta närmre på den.

Användarvänlighet

Autumn Falls Fleshlight Review Användarvänlighet

En sak som är utmärkt med Autumn Falls Fleshlight (och alla andra Fleshlight girls!) är att både nybörjare och erfarna kan njuta lika mycket. Denna Cream-fleshlight är lätt att använda men ändå spännande och komplex nog att den är mer än en nybörjarleksak.

Att använda Autumn Falls Cream är väldigt enkelt. Ta av locket, ta ur röret och ta fram ett vattenbaserat glidmedlet. Smörj in leksaken, din kuk eller båda två med glidmedlet och sedan är det bara att sätta igång.

Det känns helt fantastiskt att börja med att bara köra fram och tillbaka, men allt eftersom du vänjer dig vid sleeven kommer du upptäcka vilken vinkel, hastighet och längd på vart drag som känns bäst för dig. Du kan dessutom skapa variation och en realistiskare känsla genom att fästa onaniprodukten någonstans, som mellan ett par kuddar, och njuta av upplevelsen handsfritt.

Kvalitet

Autumn Falls Fleshlight Kvalitet

Autumn Falls Cream Fleshlight är, precis som alla andra Fleshlights, av bästa möjliga kvalitet. Sexleksaken är har en väl genomtänkt design, är mycket detaljerad, är tillverkad av bra kvalitet och är även slitstark.

Denna Cream Fleshlight Sleeve är skapad av ett speciellt material som kallas Superskin – detta material är designad av Fleshlight-teamet för att kännas så mycket som riktig hud som möjligt. Det är elastiskt men fast och otroligt mjukt och lent vid beröring. I kombination med vattenbaserat glidmedel kan detta material skapa en väldigt övertygande känsla av en äkta vagina.

Plastfodralet är gjort av vanlig hård plast och är starkt nog att du kan greppa hårt runt Autumn Falls Fleshlight Cream utan oro för att det ska böjas eller skadas.

Eftersom denna onaniprodukt är slitstark kommer den fortsätta att kännas fantastisk i flera år, under förutsättningen att du tar ordentligt hand om den. Instruktionerna för skötsel finns lite längre ner i den här artikeln.

Pris

Autumn Falls Fleshlight Pris

Det exakta priset på Autumn Falls Fleshlight kan variera lite beroende på när och vart du köper produkten, men i skrivande stund kan du få tag på Autumn Falls Cream Fleshlight för ungefär 700 kronor. Detta tycker jag känns som ett väldigt rimligt pris, särskilt med tanke på att Fleshlight är troligen ett av de bästa märket av sexleksaker för män, både för att de har så spännande produkter och för att de är gjorda av utmärkt kvalitet.

Självklart är det individuellt hur mycket pengar man vill spendera på en sexleksak, men jag tycker helt klart att Autumn Falls Fleshlight är mer än värd priset. Inte bara är leksaken spännande, unik och otroligt skön, utan att den är exakt utformad efter sexgudinnan Autumn själv. Och så kan du använda den gång på gång i flera år.

Om du inte är villig att spendera 700 kronor eller så på en utmärkt onaniprodukt finns det billigare alternativ – men kom ihåg att det låga priset också innebär att själva leksaken kommer vara av mycket lägre kvalitet. Om du inte är säker på att en lösvagina är någonting du alls skulle tycka om kanske det är bäst att köpa en budgetvariant först, men annars skulle jag rekommendera att du spenderar lite mer för en sexleksak som ger dig glädje under lång tid framöver.

Upplevelse/Användning

Efter att ha använt Cream för första gången kan jag lugnt konstatera att Autumn Falls Cream Fleshlight inte är för den svagsinta – Cream är en intensiv sleeve speciellt utformad för den äventyrliga. 

När du skruvat av locket och smörjt in dig med glidmedel tränger du först in genom slidan. Eftersom slidan ser precis ut som Autumn Falls, och antagligen känns väldigt lik eftersom den är perfekt utformad efter henne själv, är detta en fantastisk upplevelse i sig självt. Hon känns tajt, men välkomnande. Det tar dock inte långt tid innan du möts av en myriad av nya stimulerande former.

Först möts du av en kort kanal med varierande bredd och sedan kommer snabbt in i andra kanalen av bollar tätt runt hela kanalen. Pressar du vidare möts du av samma mönster som i starten igen innan du når ett särskilt våffelliknande slags rutnät. De flesta av oss kommer inte mycket lägre så här, men har du tur nog att du kan nå ännu längre in möts du av mjukt stimulerande ränder som först blir tajtare och sedan lättar lite i slutet.

Nog tycker jag att Autumn Falls sleeve är något för extrem för att kännas realistisk, men detta betyder inte att jag tyckte mindre om den. Autumn Falls Cream är en fantastisk Fleshlight för dig som älskar nya upptäckter och äventyr.

Förpackning

Autumn Falls Fleshlight Recension Förpackning

När du köper Autumn Falls Cream Fleshlight på nätet får du snart hemlevererad en snygg med enkel kartong med produkten. På framsidan ser du vackra Autumn i underkläder som håller i Autumn Falls Cream Fleshlighten, och på baksidan hittar du en bild som demonstrerar hur insidan av Fleshlighten ser ut. Miss Falls signatur finns dessutom på kanten av framsidan.

Förpackningen är gjord av en tunn men stadig kartong. Den är inte vadderad eller så väldigt tjock, men du behöver ändå inte oroa dig över att din nya leksak ska komma till skada under leveransen – det hårda plastfodralet är redan effektivt för att skydda den mjuka insidan av produkten. Vi på Lovekompis har fått många Fleshlights levererade, och aldrig har ens kartongen och ännu mindre själva fleshlighten.

I förpackningen finns självklart Autumn Falls Cream Fleshlight, men även lite annat som kan vara bra att ha. Du får med ett exempelpaket av Fleshlights egna vattenbaserade glidmedel, ett paket med förnyelsepuder och en användar- och skötselguide.

Skötsel

Autumn Falls Fleshlight Recension Skötsel

För att leksaken ska hålla sig fräsch och att du ska kunna fortsätta använda den i många år krävs lite skötsel efter varje användning. Det enda du behöver oroa dig över är rengöring och förnyelsepulver. Skötsel brukar inte ta mer än 5 minuter per gång även om du kan behöva lämna den för att torka i några timmar innan den är redo för förvaring eller användning igen.

För att rengöra den ska du ta ut sleeven ur det hårda fodralet och tvätta dem båda separat. Fodralet är enkelt att tvätta eftersom du helt enkelt kan skölja den och torka av det utan oro för materialet, men lite mer skötsel krävs för just sleeven av Superskin.

Tvätta den med antingen Fleshwash eller en väldigt mild tvål, och skölj av din Autumn Falls Fleshlight ordentligt så att du blir av med alla spår av rengöringsmedel. Du kan enkelt tvätta den under kranen, och du bör vända den ut och in för att se till att den blir helt ren och att inget glidmedel eller någon semen finns kvar. När du är klar kan du skaka av vattnet och sedan torka med en ny handduk. Efter det behöver Autumn Falls Fleshlight lufttorka i några timmar.

Applicera lite förnyelsepuder eller majsstärkelse innan du lägger tillbaka den i fodralet. Detta håller materialet flexibelt och lent.

Snabbfakta om porrstjärnan – Autumn Falls

Porrstjärnan Autumn Falls

Autumn Falls är en dröm så det är inte konstigt att hon nästan omedelbart blev en sensation när hon klev in i porrindustrin. Hennes vackra kurvor, stora naturliga bröst och mörka ögon gör henne otroligt förförande och lockande. Här är några snabbfakta om porrstjärnan som denna Fleshlight är baserad på:

 • Hon är född i 
 • Hon är 160 cm lång och väger ungefär 55 kg
 • Hon började sin karriär som en webcam-girl vid 18 års ålder
 • Inom första halvåret i industrin hade hon filmat över 100 videor med flertal välkända studior
 • Hennes bröststorlek är 32G
 • Du kan hitta henne på Twitter, Instagram och OnlyFans

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

När det gäller Fleshlight-märket är produkterna av så utmärkt kvalitet att frågan inte handlar om vare sig leksaken är värd att köpa eller inte, utan snarare VEM just denna leksaken är gjord för. Autumn Falls Fleshlight är nog inte någonting för alla – men den som älskar äventyrliga sexleksaker eller kanske Autumn Falls själv kommer snabbt bli förälskad i Autumn Falls Cream-sleeven.

Om du vill ha en mindre stimulerande sexleksak är tyvärr inte Autumn Falls Fleshlight någonting som du lär tycka om, men det finns andra Fleshlights som kommer passa dina behov. Kolla in dessa Fleshlight Girls så kanske du hittar någonting som kanske är mer passande för dig.

Men om du tycker Autumn Falls Cream Fleshlight låter fantastiskt finns det ingen anledning att dröja. Beställer du från en pålitlig återförsäljare kan du njuta av Autumn Falls Fleshlight så snart som i morgon eller kanske dagen efter. Klicka nedan för att se det aktuella priset och beställa hem Autumn Falls Cream till dig.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här