Recension – Lana Rhoades Fleshlight

238

Lana Rhoades Fleshlight Girls

sinful rabatt Se priset här
mshop rabatt Se priset här

 

En stor favorit inom världen av sexleksaker är lösvaginor, och det behövs ingen betänketid för att komma till den här slutsatsen. De flesta män som har en förkärlek till sexleksaker kommer en eller annan gång att testa på just en lösvagina – eller fleshlight – och det finns naturligtvis en anledning till varför så många har fått upp ögonen för den här onaniprodukten. Det vi syftar på är fleshlights utomordentliga realism med både sitt detaljrika yttre och inre.

Många köper även fleshlights då de är ett stort fan av en viss porrskådespelerska och vill komma så nära henne som det bara går. Det finns nämligen fleshlights som är avgjutna efter porrstjärnor, och utbudet av dessa produkter är mycket stort. I just den här recension ska vi tala lite mer djupgående om porrstjärnan Lana Rhoades och hennes Lana Rhoades Fleshlight som man kan beställa redan idag.

Lana Rhoades Destiny

fleshlight lana rhoades destiny mshop 7

Lana Rhoades har arbetat med företaget Fleshlight för att ta fram två olika sorters fleshlights. En Lana Rhoades Fleshlight som är formad efter hennes vagina och en som är formad efter hennes anus. Den förstnämnda går under namnet Lana Rhoades Destiny och kommer med inbjudande blygdläppar samt en inre textur som avsmalnar ju längre in man kommer. Det som är så fantastiskt mysigt med att använda en Lana Rhoades Fleshlight är SuperSkin materialet som leksaken är tillverkad av, och detta tillåter för en riktigt naturtrogen känsla som bara kan slås av den äkta varan.

Lana Rhoades Fleshlight har den stora fördelen av att se förbluffande realistisk ut, så när man drar nytta av den här onaniprodukten kan man luta sig tillbaka och fantisera om att man tar Lana Rhoades framifrån. Hon är redo när man själv är det, så varför inte dra nytta av Lana Rhoades Fleshlight antingen vid onani eller parlekar. Produkten är vattentät, så om man känner för att ta lekarna in i duschen är det fullt möjligt. Faktum är att det finns ”shower mounts” som man kan köpa separat – med andra ord en produkt som gör det möjligt att fästa ens fleshlight i duschen för lekar som man aldrig vill ska ta slut.

Hur är det då med storlek? Kommer en Lana Rhoades Fleshlight verkligen att passa en om man beställer produkten? Jadå, utan tvekan. Hela leksaken är 25 cm lång med ett djup på 20 cm, och tack vare hur töjbar sleeven är lägger den sig tätt runt ens penis. Om man vill anpassa upplevelsen lite extra kan man dock skruva på bottnen för att justera trycket och vakuumet i leksaken. Detta säkerställer att ens Lana Rhoades Fleshlight blir perfekt för alla onanistunderna oavsett ens behov och önskemål, så gå inte miste om chansen!

Se Mshop priset här

Lana Rhoades Fleshlight Girls

 

Med materialet Real Feel SuperSkin har man här en Lana Rhoades Fleshlight som sannerligen känns som ”the real deal”, och även utseendet är överraskande naturtroget så att man verkligen kan leva sig in i fantasierna under onanisessionerna. Ta även med leksaken in i duschen eller ner i badkaret då denne fleshlight är fullkomligt vattentät. Oavsett om man vill dra nytta av sin onaniprodukt vid lekar på egen hand eller tillsammans med partnern är det en garanti att man får en härlig upplevelse som man sent ska glömma.

Både förvaring, rengöring och transport görs enkelt med en Lana Rhoades Fleshlight. För att rengöra produkten tar man bara ut sleeven ur plastbehållaren och använder sedan vatten och ett sexleksaksrengöringsmedel. För transport och förvaring sätter man på locket på sin fleshlight – då ser produkten bara ut som en stor ficklampa – och sedan bär det av!

Se Mshop priset här

Se Sinful priset här

Vem är egentligen Lana Rhoades?

Lana Rhoades Fleshlight Girls

Om man ska beställa en Lana Rhoades Fleshlight kan det vara god tid att ta reda på vem hon faktiskt är. Lana Rhoades är en porrstjärna från Chicago som hade sin start år 2016. Innan dess sysslade hon med både gymnastik och cheerleading för att sedan ta examen tidigt vid 17-års ålder. När hon var 18 år började hon jobba på en sportbar, men det dröjde inte länge förrän hon lämnade det här arbetet för att istället börja jobba som en strippa.

I 2016 tog henne porrkarriär som sagt fart, och redan i augusti samma år var hon involverad i hela 50 olika porrproduktioner. Lana Rhoades har vunnit en stor mängd priser och var år 2019 den mest eftersökta porrstjärnan på Pornhub med över 345 miljoner visningar.

Håll dig uppdaterad om Lana Rhoades online

 

Var hittar man Lana Rhoades online och hur kan man hålla sig uppdaterad om vad hon har i kikaren? Lyckligtvis nog är detta inte särskilt svårt då hon har en egen Youtube kanal och ofta dyker upp i andra Youtubers videor. Det slutar inte heller där, utan hon har en Twitter sida, en Instagram sida samt ett OnlyFans konto.

På hennes Instagram uppdateras det ofta med lättklädda bilder och videor, men för de som vill ta det hela ett steg längre kan man prenumerera på hennes OnlyFans för 6 dollar i månaden. Detta ger en tillgång till exklusiva videor, bilder, gifs och inlägg för de som inte vill missa något av det som Lana Rhoades laddar upp.

Lana Rhoades Fleshlight Girls

De positiva aspekterna av fleshlights

Om man inte redan är övertygad om varför det är en bra idé att satsa på en Lana Rhoades Fleshlight – eller även helt andra fleshlights för den delen – ska vi nu gå igenom några av de många positiva aspekterna av fleshlights. Den mest uppenbara är det som man ser först, nämligen utseendet. Det är ingen hemlighet att fleshlights ser förträffligt naturtrogna ut för att lättare kunna leva sig in i njutningen och känna som om man verkligen stimuleras av den äkta varan. Någonting som även hjälper till med detta är det realistiska SuperSkin materialet.

Att göra rent sin leksak är mycket enkelt och också en stor fördel av att välja fleshlights. Ta ut sleeven ur plastbehållaren och dra nytta av vatten, tvål eller möjligtvis ett rengöringsmedel för sexleksaker för att få en fleshlight som är så gott som ny. Ficklamputseendet gör till och med så att förvaring och transport blir lättare än någonsin.

Få den upplevelsen som passar just dig! Justera vakuumet genom att vrida på bottnen av plastbehållaren, och förvänta dig att ha en sexleksak tillhands som passar i princip alla penisstorlekar tack vare längden på 25 cm. Sist men inte minst lägger den inre texturen lite extra krydda på tillvaron. Varje fleshlight har nämligen sin egen inre textur, så visst kan man testa sig fram med olika lösvaginor för att hitta en som känns bäst.

Kika på de bästa fleshlights och fleshjacks

 

Lana Rhoades Fleshlight Girls

Varför nöja sig med en Lana Rhoades Fleshlight när man kan satsa på ytterligare härliga fleshlights? Ha en hel kollektion av ens favorit-fleshlights för att få njuta av någonting nytt varje dag. Frågan är bara var man hittar de bästa fleshlights på marknaden, men det behöver man inte tänka särskilt länge över. Hos Lovebuddy har vi nämligen en Fleshlight topplista där de bästa fleshlights på marknaden listas, och detta gör det naturligtvis enklare att hitta precis den fleshlight som uppfyller ens individuella behov. Förutom en beskrivning av varje produkt får man dessutom se både för- och nackdelarna för att kunna ta beslutet kring vilken fleshlight man vill satsa på.

Det slutar dock inte vid fleshlights, utan det finns även fleshjacks att kika på. För de som inte är bekanta med fleshjacks är dessa en manlig version av fleshlights som är avgjutna efter en manlig porrstjärnas anus, så om man har en favoritkändis inom just gay porr kan den här typen av leksak bli perfekt för en. De flesta är tillverkade av SuperSkin-materialet, så man kan förvänta sig realism på alla plan. Även här finns det dock en uppsjö av olika varianter att välja mellan, så just därför har Lovebuddy en Fleshjack topplista som man kan vilja titta närmare på om man vill veta vilka de bästa fleshjacks på marknaden är. Testa på Lana Rhoades Fleshlight eller någon annan typ av antingen fleshlight eller fleshjack för onanistunder som slår all annan typ av runkning!

Lana Rhoades Karma (Anal)

fleshlight girls lana rhodes karma

sinful rabatt

Se priset här

mshop rabatt

Se priset här

 

Vi nämnde tidigare att det finns en ytterligare Lana Rhoades Fleshlight, och den får man i form av Lana Rhoades Karma. Den här sexleksaken är avgjuten efter Lana Rhoades anus för alla de som drömmer om att ta henne bakifrån. Lägg till en klick glidmedel och penetrera Lana Rhoades strama anus för en upplevelse utöver det vanliga. Den härliga texturen på insidan kommer att förse en med fantastisk njutning, och även här kan man justera trycket genom att vrida på bottnen, så omedelbart får man precis det vakuumet som föredras.


Här kan se andra Fleshlight Girls:

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här