BDSM masker – Bäst i test

897

Finns det något som inger mer kittlande spänning än en mask? En BDSM mask är en vanlig del av BDSM. Det kommer i en mängd olika material som gummi, läder, bomull med mera.

Det som gör alla masker olika är hur de känns och hur de sitter. Det finns allt ifrån luvor i bomull med hål för mun och näsa till masker i latex helt utan hål. När du väljer en BDSM mask ska du först och främst tänka på hur många sinnen som ska bli berövade.

Undersök alternativen och hitta din favorit nedan.

Testvinnaren: FF Spandex 3-Hole Hood

Se priset här

 • Mjukt material
 • Huva
 • Tre hål

Den här masken ser ut som en sexig rånarluva. Du har hål för munnen och ögonen. Det betyder alltså att du kan se under hela akten och använda munnen. Att kunna använda din mun kan vara en enorm fördel i sexuella lekar.

Maskens syfte är inte att beröva några sinnen utan att ge bäraren en oemotståndlig sexig look. Den är upplagd för att använda i olika rollspel samt att definiera rollerna som sub och dominant.

Huvan är gjord i mjuk spandex och storleken passar de flesta. Just denna mask är bra för nybörjare då bäraren fortfarande kan se, vilket kan kännas betryggande som nybörjare.


Den billiga: Cottelli Mask med Spets

Cottelli Mask med Spets

Se priset här

 • Passar alla
 • Elegant
 • Svart spets

Ta på dig den här masken och överraska din partner när hen kommer hem och ni har en riktigt het natt framför er. Spetsmasken är otroligt sexig och förförisk.

Det är en klassisk mask där du har alla sinnena kvar men får en ny look och är redo för att ge er kväll mystisk. Masken är genomskinlig med läckra spetsdetaljer och kan bäras lika bra till maskerad som i sängen.

Du knyter den med snören och därför passar den alla oavsett storlek. Den är perfekt för er som vill krydda ert sexliv med rollspel.


Mest populära: Obaie Spandexmask med Hål för Ögon och Mun

Obaie Spandexmask med Hål för Ögon och Mun

Se priset här

 • Hål för ögon och mun
 • Behaglig
 • Perfekt till fetishlekar

Detta är den perfekta BDSM masken för er som vill göra era fetishlekar ännu fräckare. Den har hål för mun och ögon så att bäraren kan andas samt använda alla sina sinnen. Det masken gör är att den förändrar bärarens utseende och är därför perfekt för kinky rollspel.

Du kan bära den helt utan obehag då den är gjord i mjukt spandexmaterial. Masken kommer i en storlek som passar de allra flesta då materialet är elastiskt.

Den är perfekt för er som vill ha lite mer än en ögonmask men samtidigt vill kunna använda alla sinnena.


Till nybörjaren: Love Mask

love mask

Se priset här

 • Passar nästan alla
 • Bekväm
 • Ögonbindel

Är du redo för att bli berövad ett av dina mest använda sinnen. Med denna BDSM mask så berövas du din förmåga att se. Visste du att när du tappar ett av dina sinnen så förstärks de andra. Till exempel kommer du att uppleva beröring som mer intensiv, när du inte kan se.

Att inte kunna se leder också till kittlande spänning då du inte vet vad som kommer härnäst och måste släppa all kontroll till din partner. Masken är svart och bandet är elastiskt så den passar nästan alla.

Just den här masken har dubbla användningsområden då den även kan användas som sovmask. På grund av dess färg och passform håller den allt ljus ute så du kan sova gott även efter solen gått upp.


Den fräcka: Rimba Justerbar Läder Mask

Rimba Justerbar Läder Mask

Se priset här

 • Läder
 • Handgjord
 • Stilfull

Den här masken bjuder in till flera valmöjligheter. Ni kan välja om hålen för mun och ögon ska täckas med de medföljande läderlapparna eller om de ska vara öppna. Ni kanske bara täcker till exempel ögonen så att munnen fortfarande kan fylla en funktion under akten.

Denna BDSM mask är riktigt fräck. Den är gjord av ett mjukt lädermaterial för en stilfull men sexig look. Masken går ned så den täcker din hals och nacke. För att se till att den sitter perfekt så använder den sig av både blixtlås och ett snöre som du spänner åt.

Formen är gjord för att passa ditt ansikte helt perfekt. Den kommer endast i en storlek som passar nästan alla då det är möjligt att dra åt med snöret. Omkring halsen är den 44 cm vilket kan vara bra att veta i förhållande till om den kommer passa just dig.

Den får dessutom extra poäng för att den är handgjord.


Till den erfarne: Late X Latexmask

Late X LatexmaskSe priset här

 • Latex material
 • Perfekt passform
 • Fräck look

Denna mask som är gjord i latex ger dig en otroligt fräck look. Din mun och ögon är här synliga men resten av ansiktet täcks den är därför perfekt till kinky dominanslekar.

Det som är speciellt med latex är att det är extremt flexibelt och elastiskt vilket gör att den sitter helt perfekt. Masken kommer i tre färger så du kan välja just det ni tycker är sexigast.


Nyhet: Obaie Spandexmask med Hål för munnen

Obaie Spandexmask med Hål för Munnen

Se priset här

 • Riktig kundfavorit
 • Hål för munnen
 • Ögonmask

Detta är den perfekta masken när du vill berövas synen men samtidigt kunna deltaga i spännande orala lekar. När synen försvinner förstärks beröring och känsla vilket kan leda till fantastiskt sköna och spännande lekar.

Det är något otroligt spännande över att inte veta vad som kommer ske härnäst. Ögonmasken gör så att inget ljus släpps in och din syn är som bortblåst. Använd den till rollspel och härliga BDSM äventyr.

Kunderna älskar verkligen den här masken för att den är skön och sitter helt perfekt. Någon gång kan ögonbindlar vara lite sådär till att blockera allt ljus men med denna kan du inte se någonting. Med andra ord får du allt vad du förväntar dig med den här masken.

BDSM masken kommer i en storlek men på grund av att den är elastisk passar den nästan alla.


Vad är en BDSM mask?

En vanlig fördom mot att använda en BDSM mask är att det skulle vara något otäckt, som något taget ur en skräckfilm. Det behöver det absolut inte att vara! Kanske räcker det för er med en fräck ögonmask eller en mask som bara gör att bäraren ser annorlunda ut än normalt. Vi vet ju alla hur läckert det kan vara att uppfylla en fantasi genom att få vara någon annan.

Det absolut vanligast scenariot är att den som är underkastad i er dominanslek bär en BDSM mask. När personen bär en mask kan hen helt släppa vardagen och vara någon annan. Det bidrager också till att rollerna blir mer definierade och ni kan utföra era innersta fantasier på en annan nivå. Utan masker kan det vara svårt att släppa dem ni är utanför er BDSM lek. En mask kan med andra ord hjälpa er att träda helt in i rollerna och spänningen.

Men det är inte bara den underkastade som kan bära masken. En BDSM mask kan med fördel också bäras av den dominanta. Det ökar spänningen genom att den som är underkastad inte kan gissa sig till vad som kommer hända härnäst då hen inte kan läsa ansiktsuttrycket på den dominanta. Oavsett vem som bär masken i er lek kan vi lova att det blir riktigt fräckt och hett.

Ovan har vi samlat de BDSM masker som är bäst i test på marknaden. Det är allt från ögonbindlar till masker som berövar ett eller flera av dina sinnen. Vi har hittat något för alla oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det en mask för dig.

Vilken typ av BDSM mask passar mig bäst?

Ovan har du fått en introduktion till maskerna som är bäst i test på marknaden. Nu tänkte vi att vi genomgår de olika typerna, så du är säker på att du väljer rätt.

 • Ögonmask: En ögonmask är perfekt för dig som är ny till BDSM masker och vill starta lugnt. Det ger en fräck detalj till ditt utseende men ger dig inte en helt ny roll. Du berövas inte heller några sinnen vilket kan vara skönt i början.
 • Huva: Huvan kan se ut på många sätt dock är grundprincipen den samma. Du trär den över ditt huvud och får en sexig rånarlook. Så är skillnaden från huva till huva hur mycket av ansiktet som täcks. Några har tre hål, andra ett hål så finns det även dem som inte har några hål. Här kan ni lätt märka efter vilken nivå ni är på. Idén bakom en BDSM huva är att bäraren är slav till den dominanta.
 • Ögonbindel: En ögonbindel är steget vidare från en ögonmask. Med en ögonbindel tappar bäraren förmågan att se och måste förlita sig på sina andra sinnen. Detta är en otrolig häftig och fräck upplevelse.

Dessa är de tre vanligaste typerna av masker och de kategorier vi har valt att ha med i detta inlägg. Det finns givetvis också andra masker. De andra maskerna som finns kan anses vara lite mer avancerade och fetish relaterade.

Viktigt att tänka på med BDSM masker

I alla former för BDSM är det viktigt att ni litar på varandra. Att ha öppen kommunikation innan ni går igång och att sätta gränser är den viktigaste delen. BDSM ska vara upphetsande och spännande för er båda.

Det är extra viktigt att ni tänker på detta när ni använder masker som eventuellt berövar vissa sinnen. Om ni inte litar 100% på varandra blir det inte en upphetsande lek utan en lek där den som är sub blir rädd. Det är en hårfin balansgång mellan skräckfilm och upphetsning om man inte har tillit till sin sexpartner. Kom ihåg att det ska vara på era villkor och att ni sätter gränser innan.

Du kanske har hört att man i BDSM använder sig av ett så kallat ”safe word”. Det är väldigt viktigt att ni bestämmer ett sådant före ni går igång så att båda parter kan känna sig helt trygga.

Andra härliga BDSM produkter

Ni kanske känner att en mask inte är tillräckligt för er och då finns det en mängd bondage produkter ni kan kombinera det med. Här kommer några exempel på perfekta produkter till att komplimentera er mask:

 • Gagball: Med en gagball förlorar du talförmågan. Du fäster en boll i din mun och spänner fast den med ett snöre runt ditt huvud. Det är den perfekta produkten för en sub som gör rollerna helt tydliga.
 • Handbojor och bondagrep: Den underkastade binds fast. Det kan ske som bestraffning när hen varit olydig eller som en sexig del av er lek. Här finns det många alternativ att välja mellan. Bind händer, fötter eller båda.
 • Piska: En piska är ett otroligt skönt och fräckt sätt att komma igång med bestraffning efter olydnad. Det är en produkt som många tänder på, både att piska och att piskas kan vara otroligt upphetsande.

Det här är givetvis bara några exempel på produkter innanför BDSM. Det finns en hel värld att utforska och möjligheter som passar nästan alla. Många som dyrkar BDSM håller inte på med alla delar utan kanske håller sig till en ögonbindel och piska.

Det är er lek och ni bestämmer hur långt ni vill gå och vad som är sexigt och upphetsande för er.

Vad står BDSM för?

Om du är ny till BDSM kanske du inte vet vad det ens står för därför kommer här en kort förklaring:

Bondage/ Discipline: Det inkluderar ögonbindlar, olika former för fastbindning, bestraffning som att piskas vid olydnad bland annat.

Domination/Submission: Vem bestämmer och vem är underkastad. Här handlar det givetvis om de roller ni bestämmer er för att ta. Oftast är det en som njuter av att släppa kontrollen och en som gillar att ta kontrollen. Ni kan testa er fram för att hitta vem som upphetsas av vad.

Sadism/ Masochism: Här handlar det om att bli upphetsad av att ge eller ta emot smärta. Det är alltså på bådas villkor och något som båda parter finner otroligt hett. Igen så är det kommunicerat på förhand vad gränsen går så att båda parter är med på leken.

Dessa är alltså delarna i BDSM men man behöver absolut inte dyrka alla för att leka med. Starta med en BDSM mask och se vart det tar er.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här