Recension – Riley Reid Fleshlight

369

Riley Reid Fleshlight recension erfarenhet

Det är få sexleksaker som används så flitigt som fleshlights, och det är mycket förståeligt när man tar hänsyn till hur effektiva de är som onaniprodukter. Ett annat namn för fleshlights är lösvaginor, och många av dem påminner om ”den äkta varan” både när det kommer till utseende och känsla. Det är inte ovanligt att fleshlights har en viss textur på insidan med knoppar, räfflor och liknande som ser till så att man kan njuta av extra imponerande stimulans.

sinful rabatt

Se priset här

mshop rabatt

Se priset här

De fleshlights som kommer i så kallade ”ficklampor” kan skruvas på så att man får precis det trycket som man eftersöker, och med en hel uppsjö av olika varianter har man många fleshlights att välja mellan. Vad sägs om en fleshlight som är framtagen som en exakt kopia av en porrstjärnas intima delar? Det är en av denne sortens fleshlight som vi ska titta närmare på nedan i form av Riley Reid Utopia och Riley Reid Euphoria.

Riley Reid Utopia (Vaginal)

Riley Reid Fleshlight användarvänlig

Denne Riley Reid fleshlight är tillverkad av ett material som går under namnet Real Feel Super Skin. Detta känns så nära äkta hud som möjligt, och just därför gäller det bara att blunda, luta sig tillbaka och fantisera om att ha Riley Reid framför sig när man använder sin Riley Reid fleshlight. Produkten är både ftalatfri, latexfri och har en längd på 25 cm, vilket betyder att man kan dra nytta av Riley Reid fleshlight oavsett penisstorlek.

Nu behöver man inte bara nöja sig med att titta på Riley Reid i de porrfilmerna som hon är med i, utan med hjälp av Riley Reid Utopia får man tillgång till en härlig fleshlight som är framställd efter Riley Reids vagina. Testa på den här lösvaginan för att förbättra onanisessionerna och njut av en sexleksak som känns så nära den äkta varan som det bara går.

Det är inte bara utsidan av lösvaginan som är stöpt efter Riley Reids slida, utan även insidan. Detta betyder att man får chansen att njuta av en mycket skön inre textur som ger mer stimulans än en ordinär slät lösvagina. En ytterligare fördel är det faktumet att produkten är vattentät, så om man vill dra nytta av den i duschen är det fullt möjligt, och visst gör vattentätheten också rengöring lättare.

Har kan du se en film på insidan av Riley Reid.

Se Sinful priset här

Se Mshop priset här

 

Riley Reid Fleshlight material

Med sin vattentäta egenskap blir det enkelt vid rengöring genom att ta ut denne fleshlight ur själva ficklampan, och lekar i både badkaret och duschen är fullt möjliga. Produkten är latexfri, ftalatfri och 25 cm på längden, så de flesta penisstorlekar kommer att passa i leksaken. Om man älskar Riley Reid eller bara vill testa på en Riley Reid fleshlight för att krydda till vardagen blir den här onanileksaken perfekt.

Likt den tidigare nämnda Riley Reid Fleshlight har Riley Reid Euphoria en särskild textur på insidan som påminner om porrstjärnans faktiska anus, så allt man behöver göra är att låta fantasin flöda, för visst känns det som om man faktiskt tar Riley Reid bakifrån när man drar nytta av denne fleshlight!

Se Sinful priset här

Se Mshop priset här

Vem är Riley Reid?

fleshlight riley reid utopia mshop 7
Riley Reid är en porrstjärna från Florida som börjare sitt karriärsliv som en strippa. Inte långt därefter trädde hon in i porrfilmsindustrin där hon snabbt gjorde succé. Riley Reid har vunnit en stor mängd priser över åren, och det var därför bara en tidsfråga innan samarbetet med Fleshlight drog igång. Numera finns det både en anal och vaginal variant av Riley Reid fleshlight, så oavsett om man vill satsa på Riley Reid Euphoria eller Riley Reid Utopia finns det utan tvekan en sexbutik i närheten som bjuder på precis det som man eftersöker.

Sociala medier

Riley Reid Fleshlight förpackning
Att hitta Riley Reid på sociala medier är mycket enkelt. Hon har bland annat en Twitter sida med 1,9 miljoner följare, en Instagram sida med 3,4 miljoner följare, en Youtube kanal med nästan 300 000 prenumeranter, en OnlyFans sida med 750 000 likes samt en sida vid namn Reidmylips där man kan köpa porrfilmer som hon har tagit del av. För de som inte kan få nog av Riley Reid är det dock som sagt möjligt att beställa en Riley Reid fleshlight i form av Euphoria eller Utopia som man kan börja njuta av omedelbart. En Riley Reid fleshlight är alltid redo när man själv är det, och leksaken kan dras nytta av om och om igen!

Riley Reid Euphoria (Anal)

fleshlight girls riley reid euphoria
Den förra Riley Reid fleshlight som vi har talat om ovan är specifikt utformad efter Riley Reids vagina, men hon bjuder dessutom på en fleshlight vid namn Riley Reid Euphoria som är formad efter porrstjärnans anus. Denne heta och strama Riley Reid fleshlight är likt den tidigare nämnda varianten tillverkad av materialet Real Feel Super Skin, så leksaken känns så nära den äkta varan som man kan komma.

sinful rabatt

Se priset här

mshop rabatt

Se priset här

Händiga tillbehör till ens Riley Reid Fleshlight

Riley Reid Fleshlight tillbehör
Vid samlag förväntar man sig självfallet att det ska vara ganska våt, men inte finns det något naturligt glid att hitta när man använder en fleshlight. Just därför är det viktigt att köpa ett vattenbaserat glidmedel separat så att man får en så härlig upplevelse som möjligt utan någon större friktion. Ett vattenbaserat glidmedel hittar man i en majoritet av de olika sexbutikerna som finns tillgängliga för en, och man kan naturligtvis välja att beställa glidmedlet i samma shop där man beställer en Riley Reid fleshlight. Det är upp till en själv hur mycket glidmedel som ska användas, och det är inga svårigheter att tvätta av ens Riley Reid fleshlight efter användning.

På tal om rengöring bör man förutom glidmedel också satsa på ett rengöringsmedel som är särskilt framtaget för sexleksaker. Även detta sexleksaksrengöringsmedel hittar man lätt i de flesta sexbutiker, så ta tillfället i akt och beställ detta samtidigt som en Riley Reid Fleshlight beställs. Det som är så bra med just den här typen av fleshlight är att man kan ta ut lösvaginan ur själva ”ficklampan” som den sitter i, och det blir därför utomordentligt enkelt att göra rent leksaken efter bruk.

Ytterligare fleshlights som man inte får missa

Riley Reid Fleshlight bild

Fleshlights kommer i många former, färger och storlekar där varje typ av fleshlight har sin unika inre textur. Därför kan upplevelsen variera ganska stort beroende på vilken fleshlight man använder, så varför inte samla på mer än en för att alltid ha en passande onaniprodukt tillgänglig. Oavsett om man vill ha en ordinär lösvagina eller en specifik fleshlight som är formad efter en porrstjärnas intima delar finns det någonting för alla.

Om man vill ta det ännu lite längre kanske man även vill kika på fleshjacks. En fleshjack fungerar på liknande sätt som en fleshlight, men skillnaden är att dessa är formade som ett anus – och vanligtvis efter en manlig porrstjärna. Med allt detta i åtanke har man ett helt hav av olika fleshlights och fleshjacks att kika närmare på, så varför inte ta chansen och börja sitt sökande redan idag.

Sexleksaker att ha tillsammans med Riley Reid Fleshlight

Riley Reid Fleshlight recension design
För att göra de heta lekarna tillsammans med Riley Reid Fleshlight ännu bättre kan det vara en god idé att vända sig till vissa andra leksaker och tillbehör för att fullända dagen – särskilt om man drar nytta av sin Riley Reid Fleshlight under parlekarna. De första tillbehören som man då kanske kommer att tänka på är just en sexig utstyrsel som både en själv och partnern kommer att älska. Oavsett om man letar efter kläder till honom eller henne har de flesta sexbutiker ett extensivt sortiment av både underkläder och fullkomliga kostymer för paren som älskar rollspel. Kanske satsar man bara på ett par trosor eller så köper man en hel cat suit för att imponera på ens partner vid lekarna med en Riley Reid Fleshlight. Det är upp till en själv!
Andra leksaker som kan vara trevliga att dra nytta av tillsammans med Riley Reid Fleshlight är sexiga spel som kan användas vid förspelet så att man verkligen är på rätt humör innan ens fleshlight tas fram. Det finns många olika sexspel att välja mellan, och likt Riley Reid Fleshlight finner man dessa spel i en majoritet av sexbutikerna på nätet. För att slå två flugor i en smäll kan man som sagt ta beslutet att både beställa en Riley Reid Fleshlight, ett glidmedel, ett rengöringsmedel och ett sexspel samtidigt i samma sexbutik. Då behöver man inte lägga flera beställningar, utan får omedelbart allt som man behöver för en fantastisk kväll!

Andra Fleshlight Girls finner du här nedan:

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här