Recension – We-Vibe Date Night Special Edition Sexleksaksset

34

Vad är egentligen en rabbitvibrator? Kommer min kille gilla penisringen? Är setet från We-Vibe värt pengarna och kommer de bli favoriter här hemma?

Det är alltid lika spännande när leksakerna äntligen kommit till dörren efter en lång tid av väntan. Setet av We-Vibe kommer med två leksaker; en vibrerande penisring Pivot och en rabbitvibrator Nova 2. De kom hem i en fin låda, laddade och redo att användas. Rabbitvibratorn är testad främst på egen hand men även med min partner.

Jag kan tycka att det är svårt att upptäcka hur en ny leksak fungerar för mig om jag direkt använder den med en partner utan väljer i stället att upptäcka själv ett tag för att sen ta med min kille i leken. Penisringen är testad av min kille med en diameter på ca 3,8 cm men för honom var det ingen höjdare.

We-Vibe Date Night Special Edition Sexleksaksset bestående av två delar: rabbitvibratorn Nova 2 och penisringen Pivot som båda går att styra genom We-Connect-appen.

linn testare
“Hej, jag heter Linn och tillsammans med min pojkvän har jag prövat detta sexiga set från We-vibe! “
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rabbitvibratorn Nova 2 med sina 20 vibrationsnivåer har en utvändig arm som med sin flexibla design lätt stannar kvar vid klitoris, medan den invändiga, mer styva, armen samtidigt kan stimulera din G-punkt.

Penisringen Pivot från We-Vibe är mjuk silikon och även den med flera vibrationsnivåer. Med en penisring kan en få starkare erektion och med de 9 mullrande vibrationsnivåerna får både penisbäraren och partnern extra stimulans. Pivot har en innerdiameter på 2,6 – 2,9 cm (diametern varierar på olika hemsidor men många verkar mäta yttre diameter).


Fördelar

  • Något för både tjejen och killen
  • Många nivåer av vibrationer i båda leksakerna
  • Lätt att rengöra
  • Vattentäta
  • Skönt material mot kroppen

Nackdelar

  • Penisringen kan vara liten i storleke
  • Dyr!

Recension

Första intryck

När vi först fick hem setet blev vi positivt överraskade. Absolut hade vi förväntat oss två väldigt lyxiga produkter när priset ligger så pass högt om det gör, men från tidigare erfarenhet betyder inte alltid ett högre pris en bättre leksak. Dessa två Nova 2 och Pivot var dock verkligen inte att klaga på när det kommer till material och funktion. De är i en väldigt fin färg och materialen känns lent mot huden utan några vassa kanter.

Rabbitvibratorn Nova 2’s vibrationer tycker jag var väldigt bra just eftersom de finns så många olika nivåer och känns som att det är lätt att anpassa beroende på en själv.

Tidigare har jag testat produkter som även dem haft “smarta” vibrationer; vibrationsprogram, och jag har aldrig riktigt gillat det.

Till skillnad från de tidigare leksakerna jag har testat där det har varit lätt att av en olyckshändelse råka sätta på vibrationsprogrammen, och även ha svårt att stänga av dem, så har We-Vibe lyckats bra med de knappar som reglerar programmen.

Stort plus att inte helt plötsligt bli avbruten för att vibrationerna helt ändras utan att jag vill det!

En sak min kille reagerade på med en gång var dock att penisringen verkade lite väl liten i storleken. Enligt beskrivningen så ska ringen ha en diameter på 3–4 cm (runt 2,7 i verkligheten) och som max 6 cm, alltså ska den vara rätt töjbar.

För oss kändes den inte alls så töjbar utan var alldeles för tjock och stum i silikonet för att kunna passa. Detta märkte vi senare även stämde när vi testade den vid sexet.

We-Vibe Date Night Special Edition Sexleksaksset

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 

Upplevelse

Rabbitvibratorn Nova 2 från We-Vibe blev jag själv positivt överraskad av. Materialet är väldigt bra; lent mot huden och jag fick en väldigt lyxig känsla. Vibrationerna var många och bra. Delen som ska ligga mot klitoris vibrerar inte av egen motor men vibrationerna från själva vibratorn känns ändå mycket.

Jag tycker att både formen och storleken på den penetrerande delen passar i alla fall mig väldigt bra; varken för stor eller för liten.

Armen som ska ligga mot klitoris är större än jag förväntade mig och det ser jag bara som en fördel då jag slipper vara så precis med vart den trycks mot.

Däremot kan det ibland vara svårt att hålla Nova 2 mot klittan om vibratorn förs in och ut, men tänker att det borde vara ett problem med vilken rabbitvibator som helst?

Att företaget skickar med extra saker såsom ett bra sätt att förvara leksakerna på tycker jag lyfter företaget men även den redan rätt lyxiga känslan av produkten. Att som kund känna sig omhändertagen när en spenderat mycket pengar på leksakerna gör att ens bild av företaget blir mycket mer positivt.

Jag tycker verkligen det är ett smart drag av We-Vibe att inkludera två påsar i bomull till leksakerna och känns bra att ha ett säkert sätt att förvara dem på när de inte används.

We-Vibe Date Night Special Edition Sexleksaksset

När det kommer till penisringen tyckte vi båda som sagt att Pivot Penisring verkade liten i diameter när vi först tittade på den. Det var min killes första gång med en penisring och när vi väl testade den blev vi inte direkt imponerade. Den gjorde sitt jobb men stoppade blodflödet mer än Pivot nog skulle; det blev väldigt obekvämt och gjorde nästan ont till slut.

Det kändes tråkigt att få hem ett så pass dyrt par-set när penisringen Pivot endast kommer i en storlek som för vår del var för liten. Vibrationerna testade vi ändå och dem var inget större fel på. Jag kan tänka mig att det skulle vara något jag gillar om den väl skulle kunna sitta på. I teorin tycker jag penisringen passar oss bra men för att den skulle funka i praktiken skulle en större modell eller en som är mer töjbar vara mycket bättre.

Om du själv funderar på din diameter i förhållande till penisringens kan du räkna så här: penisens omkrets (cm) / 3,14 = diameter (cm). Självklart är det individuellt hur hårt en vill att ringen ska sitta men får oss fungerade det inte alls när min kille har en diameter på ca 3,8 cm.

Penisringen Pivot fungerade på så sätt att kuken blev väldigt hård men även om vi hade den så långt ned som möjligt på kuken blev det fortfarande ett parti som blev helt slappt när blodet inte kunde flöda, vilket efter några minuter även började kännas konstigt och gjorde ont.

We-Vibe Date Night Special Edition Sexleksaksset

Ett stort tips är att testa andra penisringar först (finns billiga utan extra funktioner) för att veta ungefär vilken storlek som är bekväm för just dig, så slipper du köpa en dyr vibrerande som du sen inte kan använda.

 

Hur man använder den

De två leksakerna Pivot och Nova 2 som man får med i setet kan såklart både användas själva och tillsammans med sin partner.

Penisringen Pivot träs på penisen och ska sättas så långt ned som möjligt för att stoppa blodflödet och på så vis få kuken extra hård. En penisring brukar uppskattas av både tjejer och killar då det brukar öka känslan för killen och känslan av att bli penetrerad.

Rabbitvibratorn Nova 2 används som vilken vibrator som helst, men skillnaden mellan en vanlig vibrator och en rabbitvibratorn är den bit som kan liknas vid ett kaninöra. Den extra delen trycks mot klitoris och vibrerar med hjälp av motorn i den penetrerande delen.

För att styra leksakerna kan du använda både knapparna på leksakerna och mobilappen. Att kunna fjärrstyra leksakerna öppnar upp möjligheterna att exempelvis kunna ha lite mer spicy telefonsamtal när ni är på distans, eller kanske styra penisringen när ni är ute bland folk.

Leksakerna är även vattentäta så om sex i badet eller i duschen är något ni gillar tycker jag definitivt att ni ska testa att även ha med en leksak då och då.

We-Vibe Date Night Special Edition Sexleksaksset

Rekommenderat till

Par! KKs! Singlar som vill lägga till något mer i sina ligg!

Ja, setet med Pivot och Nova 2 är gjort för främst heteropar i tanken men går absolut att användas av fler. Det är alltid roligt att lägga till lite i sina ligg och att skaffa ett set med sexsaker som passar både en kukbärare och fittbärare är ett roligt sätt göra sexet lite nytt.

Kanske har era ligg blivit lite väl lika varandra med samma ställningar och sätt att göra det på, eller så känner en eller ni båda att det inte riktigt räcker till längre. Jag tycker själv att sexlekaker kan vara en rolig bonus att ha med i ligget, även om ligg utan inte nödvändigtvis är tråkiga för det.

Det säger andra kunder

Överlag verkar de allra flesta väldigt nöjda! Det vi såg som främsta nackdel, storleken på penisringen, har jag inte läst att någon annan har haft problem med.

Min kille är ändå i snittet för killar i Sverige och de recensioner jag hittat har alla varit på engelska eller andra språk vilket får mig att fundera om storleken kan vara ett större problem i Sverige än andra länder.

Flera beklagar sig över att batterierna inte håller eller inte går att ladda upp efter ett tag vilket är svårt för mig att avgöra då jag ännu inte har stött på något problem med det.

Annars är som sagt många väldigt positiva till setet och leksakerna i sig. Tysta, sköna, och verkar hålla i längden. “Super skön rabbit som ger starka orgasmer.” [Malin, recension från Mshop]

We-Vibe Date Night Special Edition Sexleksaksset

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

När det kommer till penisringen var den som sagt för liten, men annars verkade bra även om vi inte hade möjlighet att testa den ordentligt. Jag tycker som sagt att även om materialet och funktionerna var bra borde setet vara mer anpassat för flera, då mer specifikt penisringen.

Om det tydligt står att diametern går uppemot 6 cm borde det fortfarande vara bekvämt för någon med en diameter på nästan 4 cm även om leksaken behöver stretchas ut lite. Setet passar oss inte men om beroende på killens storlek kan det vara något för er!

Rabbiten vill jag testa mer och kommer förhoppningsvis vara ännu bättre när jag väl lär känna den, medans penisringen tar vi nog inte upp igen.

Rabbitvibratorn Nova 2 ger jag 4 av 5 stjärnor, medans penisringen Pivot får 2 av 5 stjärnor.

Sexleksakssetet Date Night Special Edition ger jag alltså 3 av 5 stjärnor men det beror helt på vad för storlek på penisring ni vill ha!

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här