Fjärrstyrd vibrator – Bästa i test

5346

Med antingen en fjärrstyrd vibrator eller en appstyrd vibrator får man en sexleksak som kan uppskattas av både honom och henne samtidigt.

Man drar nämligen nytta av antingen en applikation eller en fjärrkontroll för att justera vibrationsinställningarna och få den bästa möjliga stimulansen.

Varför inte inkorporera en fjärrstyrd vibrator eller appstyrd vibrator i ens lekar i sovrummet där en person bär vibratorn medan den andra kontrollerar vibrationerna? Möjligheterna är nästintill oändliga oavsett om man vill använda leksaken hemma eller på offentliga miljöer.

Vilken appstyrd vibrator eller fjärrstyrd vibrator är då egentligen bäst?

Nedan ska vi svara på frågan genom att kika på några av de bästa vibratorerna på marknaden.

 


 

TESTVINNARE – Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Se priset här

Med en fjärrstyrd vibrator kan man låta sin partner ta kontrollen medan man bara kopplar av och njuter av ens vibrator. Detta blir fullt möjligt med just Sinful Uppladdningsbart

Fjärrstyrt Vibratorägg, och då en fjärrstyrd vibrator som denne har en räckvidd på 10 meter behöver man inte vara nära inpå varandra för att det ska fungera. Vibratorägget har en liten och diskret utformning så att man kan ta med sig sin fjärrstyrda vibrator vart man än går: varför inte förvara den i handväskan!

För att få precis den stimuleringen som passar en är det möjligt att välja mellan 11 vibrationsmönster som man skiftar mellan med hjälp av fjärrkontrollen. En fjärrstyrd vibrator såsom detta ägg är en het leksak som man sannerligen inte vill missa.

Om man inte känner för att använda fjärrkontrollen blir detta inte något problem då vibrationerna också kan styras via ägget.

Med ett material av medicinskt silikon blir det lent och härligt att använda sig av en Appstyrd vibrator såsom denne – för att inte tala om dess vattentäta funktion eller det faktumet att leksaken är uppladdningsbar med en medföljande USB-laddare. Med en fjärrstyrd vibrator såsom Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg kan man förvänta sig njutning som aldrig förr.

Läs hela recensionen här


 

TILL NYBÖRJARE – Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator

Se priset här

En fjärrstyrd vibrator såsom Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator är framställd för att både kunna användas i hemmet samt när man ger sig ut på stan.

Allt man behöver göra är att placera vibratorn i trosorna, och därefter kan man ge sig av till biosalongen, restaurangen, nattklubben eller dylikt medan man diskret använder sig av vibratorn. En av parterna kan bära en fjärrstyrd vibrator som denne medan den andra partnern styr vibrationerna med hjälp av en liten fjärrkontroll. Detta betyder att man kan ta del av heta lekar med ens käraste ute i det offentliga utan att folket runtomkring vet vad som pågår.

När man inhandlar en fjärrstyrd vibrator såsom Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator från Sinful ingår själva vibratorn, en fjärrkontroll samt ett par sexiga trosor som man kan stoppa in vibratorn i.

Vibratorns mjuka yttre lager av silikon gör leksaken riktigt bekväm och slät vid användning, och tack vare att vibratorn är 100 % vattentät kan man lätt använda den i badrummet. Oavsett om man vill ha en fjärrstyrd vibrator i hemmet eller när man ger sig ut kommer den här diskreta trosvibratorn att imponera i alla lägen med sina 10 olika vibrationsinställningar.

Läs hela recensionen här

 


 

PRISVINNARE – Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator

Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator

Se priset här

Är man på jakt efter en appstyrd vibrator som blir perfekt till klitorisstimulering och riktigt enkel att transportera med sig vart man än går? Då blir Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator ett perfekt val.

Inte nog med att den kommer i en het rosa färg som blir en fröjd för ögat: den är dessutom tillverkad av lent och bekvämt silikon som ens hud kommer att älska. En appstyrd vibrator som denne är både latexfri och ftalatfri samt har ett mått på 7,9 x 3,6 x 2,5 cm. Allt man behöver göra för att börja använda sin vibrator är att ladda ner en applikation på sin mobil där man lätt väljer exakt de vibrationerna som man är ute efter.

Är det jobbigt att hela tiden behöva köpa nya batterier till sina sexleksaker? Skippa den här utdragna processen tack vare att en appstyrd vibrator som den här använder ett uppladdningsbart Li-ion batteri. Man kan alltså ladda upp batteriet när det har urladdats och därefter är det fritt fram att använda vibratorn i upp till fyra timmar innan det behöver laddas igen. En appstyrd vibrator är sannerligen smidig.

Läs hela recensionen här


 

Se priset här

Liten och diskret i en snygg lila färg: en fjärrstyrd vibrator såsom Baseks Fjärrstyrt Love Vibratorägg är en sexleksak som man inte vill missa. Äggets diameter är enbart 3,4 cm där det är som bredast, vilket resulterar i att man lätt kan förvara ägget i handväskan eller i byrålådan utan att det syns. En fjärrstyrd vibrator såsom Baseks Fjärrstyrt Love Vibratorägg är tillverkad av ABS-plast tillsammans med en PU-beläggning som gör sexleksaken bekväm mot huden.

Denne leksak är först och främst en vibrator som trots sin mindre storlek kommer med hela 10 olika vibrationsprogram. Man skiftar mellan de här programmen med hjälp av en liten fjärrkontroll som ingår i paketet när man inhandlar produkten hos Sinful. Fjärrkontrollen har en räckvidd på 15 m, så det är fullt möjligt att inkorporera en fjärrstyrd vibrator såsom denne i ens heta lekar tillsammans med partnern. Även om man befinner sig långt ifrån varandra kan en av parterna använda ägget medan den andra kontrollerar vibrationerna. Detta blir perfekt när man vill krydda till sexlivet med kinky lekar och en fjärrstyrd vibrator. Använd två stycken LR1-batterier samt ett 23A-batteri som ingår.

 


 

Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

Se priset här

Om man är ute efter en appstyrd vibrator med en lång räckvidd har man kommit till rätt plats. Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator har en het rosa färg samt en böjd utformning som blir perfekt för G-punktsstimulering. Tack vare silikonmaterialet kommer vibratorn att kännas fantastisk mot ens hud, och med en diameter på 3,5 cm är det lätt som en plätt att diskret förvara leksaken antingen i hemmet eller i handväskan på vägen ut. En appstyrd vibrator såsom Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator är fullkomligt vattentät, så vattenlekar i duschen blir inga problem.

I vanliga fall tillåter en appstyrd vibrator en att välja mellan sisådär 10 olika vibrationsprogram, men just denne sexleksak bjuder på oändliga vibrationer. Detta blir möjligt tack vare att applikationen tillåter en att skapa sina egna program, så inte finns det någon vibrator som är mer skräddarsydd efter ens behov än den här.

En ytterligare stor fördel med en appstyrd vibrator såsom denne är att man inte behöver köpa några batterier. Leksaken är uppladdningsbar via en USB-kabel som man får i paketet. Ladda den under 90 minuter för att därefter kunna använda sin leksak i 245 minuter.

Läs hela recensionen här


 

We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

Se priset här

Många vibratorer kommer enbart att ha möjligheten att stimulera en partner åt gången, så det som är så positivt med just en appstyrd vibrator såsom We-vibe Chorus Parvibrator Med Fjärrkontroll Och App är att båda parter stimuleras samtidigt vid användning. Dra nytta av leksaken vid samlag och se till så att båda parter kan njuta av de kraftfulla vibrationerna som denne vibrator erbjuder. Det hudvänliga silikonmaterialet garanterar en len och härlig känsla mot huden som man inte hade fått om man exempelvis har valt en appstyrd vibrator i plast.

Tveka heller inte att dra nytta av ens vibrator i duschen då den här leksaken är 100 % vattentät. De kraftfulla vibrationerna är även enkla att styra utan knapptryckningar. De räcker nämligen att enbart krama fjärrkontrollen för att få dem att öka tack vare squeeze-teknologin som finns.

För att slippa kruxet med att konstant behöva köpa nya batterier så är en appstyrd vibrator såsom Chorus Parvibrator Med Fjärrstyrning Och App uppladdningsbar. När batteriet tar slut pluggar man därför bara in leksaken i väggen och laddar upp den. Genom applikationen styr man sedan vibrationerna för att hitta ett program som passar en likt handen i handsken.

 


 

Svakom Elva Fjärrstyrt Vibratorägg

Svakom Elva Fjärrstyrt Vibratorägg

Se priset här

Den lilla vibratorn i antingen lila eller rosa har ett lyxigt utseende och otroliga vibrationer. Med en medföljande fjärrkontroll styr man vibrationerna av ägget, vilket kan göras även om man är 8-10 meter ifrån vibratorn. Med andra ord kan man använda sig av ägget medan ens partner styr vibrationerna via fjärrkontrollen trots att han eller hon befinner sig på en viss distans.

Då en fjärrstyrd vibrator som denne är tillverkad av silikon kommer leksaken att vara len och slät mot huden för bästa möjliga njutning, och om man föredrar att använda sina sexleksaker i badrummet blir det inga problem: det här ägget är nämligen vattentätt.

För att inte behöva köpa nya batterier kommer den här leksaken med ett uppladdningsbart litiumbatteri. Med andra ord är det bara att återigen ladda upp batteriet och använda sin fjärrstyrda vibrator om och om igen.

Laddningstiden ligger enbart på en timme, och därefter kan man njuta av sitt vibratorägg under en lång tid innan det behövs laddas upp igen. En fjärrstyrd vibrator såsom Svakom Elva Fjärrstyrt Vibratorägg är mycket tystlåten, så om man vill använda den offentligt blir dessa lekar riktigt diskreta. För att ladda leksaken ingår en USB-kabel, och för enkel förvaring får man dessutom en förvaringspåse i satin.

 


 

Baseks Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg

Baseks Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg

Se priset här

Här kommer en fjärrstyrd vibrator som skiljer sig lite från de andra varianterna som vi tidigare har nämnt: den här är nämligen en analplugg som kommer tillsammans med en fjärrkontroll. Baseks Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg är tillverkad av ABS-plast tillsammans med ett lager av silikon som gör ytan mjuk och bekväm. Då en fjärrstyrd vibrator som den här är helt vattentät ska man inte tveka att använda den i duschen eller generellt vid våta lekar. Den totala längden på vibratorn är 11,5 cm där 9 cm kan föras in.

Analpluggen har inte endast en vibrationsinställning, utan man väljer mellan tre nivåer samt sju mönster. För att leksaken ska fungera behöver man tre stycken LR44-batterier och ett 23A-batteri som ingår. Räckvidden på en fjärrstyrd vibrator som den här är riktigt imponerande då man kan befinna sig 30 meter bort från vibratorn när man styr den via fjärrkontrollen. Kinky lekar med ens partner i det offentliga blir därför möjliga även på stor distans.

 


 

B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed Trådlöst Vibratorägg

B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed Trådlöst Vibratorägg

Se priset här

Välj mellan antingen svart, lila eller rosa – oavsett vad får man en fjärrstyrd vibrator som kommer att leva upp till alla ens förväntningar. Med en fjärrstyrd vibrator såsom B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed Trådlöst Vibratorägg får man en sexleksak som är tillverkad av kvalitets-ABS tillsammans med silikon och PU. Med andra ord kommer materialet att göra leksaken mycket slät och len att använda antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner. Den här sexleksaken är perfekt för parlekar då den kommer med en fjärrkontroll som kontrollerar vibrationerna. En av parterna kan därför använda ägget medan den andra partnern kontrollerar vibrationerna med hjälp av fjärrkontrollen.

Räckvidden på en fjärrstyrd vibrator som denne är tre meter, så det är full möjligt att använda den ute i det offentliga på distans. Vibratorn är dessutom tystlåten, så om man drar nytta av den på exempelvis en restaurang eller en biosalong så kommer folket runtomkring inte att ha en aning om de sexiga lekarna som pågår. Välj mellan någon av de sex olika vibrationsmöjligheterna för att hitta en vibreringsinställning som känns rätt för en. Sexleksaken är vattentät, så om man vill ta med den in i duschen är detta fullt möjligt. Kom ihåg att leksaken använder sig av ett AA-batteri och två stycken AAA-batterier som man måste köpa separat för att använda en fjärrstyrd vibrator som den här.

 


 

OhMiBod Lovelife Krush Bäckenbottstränare – PRISVINNARE

OhMiBod Lovelife Krush Bäckenbottstränare - PRISVINNARE

Se priset här

I en söt rosa färg kommer här en appstyrd vibrator med en hjärtformad ände. Materialet av silikon gör så att en appstyrd vibrator såsom denne känns härlig och slät att föra in, och som grädden på moset är leksaken ftatalfri. Använd en applikation på telefonen för att kontrollera vibrationerna på en appstyrd vibrator, och med en räckvidd på 8-9 meter kan ens partner justera inställningarna på distans medan man själv njuter. Ta lekarna till sovrummet eller ut i det offentliga beroende på vad man föredrar.

En stor fördel med en appstyrd vibrator som den här är att den är uppladdningsbar, så slipp den jobbiga processen av att ge dig iväg för att inhandla batterier varje gång en appstyrd vibrator urladdas. För enkel laddning ingår en USB-kabel i paketet tillsammans med en snygg förvaringspåse. Använd en appstyrd vibrator antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner – och satsa gärna på ett vattenbaserat glidmedel för att göra upplevelsen ännu bättre. Kika på en appstyrd vibrator hos Sinful redan idag!

 


 

We-Vibe Unite Parvibrator

wevibe unite parvibrator

Se priset här

Är det dags för en fjärrstyrd vibrator som ger utomordentlig njutning för både honom och henne? Då kommer We-vibe Unite Parvibrator att imponera på en. Den här snygga lila vibratorn är tillverkad av medicinskt silikon som känns fantastiskt mot huden samt är dessutom ftalatfri. Vattenlekar i badrummet eller duschen blir inga som helst problem då leksaken är vattentät och klarar av vätska. Måtten på 8 cm lång x 4,5 cm hög x 3 cm bred ser till så att man kan förvara en fjärrstyrd vibrator som denne antingen i handväskan eller byrån på ett mycket diskret sätt.

Kanske förväntar man sig bara en stor mängd vibrationer om man satsar på en appstyrd vibrator, men tro det eller ej kan en fjärrstyrd vibrator som den här bjuda på så mycket som 10 olika vibrationer. Använd produkten på egen hand eller låt ens partner välja vibrationsnivån medan man själv kopplar av och njuter. Den här leksaken blir perfekt att använda vid samlag då den stimulerar både honom samt henne, och för att slippa konstant inköp av nya batterier kan man lätt som en plätt ladda upp en fjärrstyrd vibrator med hjälp av en USB-kabel som ingår.

 


 

Sinful Lyxig Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator

Sinful Lyxig Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator

Se priset här

Om det är en appstyrd vibrator eller en fjärrstyrd vibrator med stil som man letar efter så har man kommit rätt. Inte nog med att man får en vibrator och en fjärrkontroll, utan det ingår dessutom ett par sexiga trosor som man kan placera vibratorn i. En stor fördel med att använda just en appstyrd vibrator eller fjärrstyrd vibrator är att man kan dra nytta av dem även ute i det offentliga. Det är mycket diskret att placera vibratorn i trosorna och därefter ge sig av till biosalongen, en mysig restaurang eller en trevlig nattklubb. Medan den ena partnern bär vibratorn dold i trosorna så kan den andra partnern kontrollera vibrationerna med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Med en appstyrd vibrator eller fjärrstyrd vibrator kan man helt enkelt njuta av heta stunder tillsammans.

Just denne sexleksak är tillverkad av härligt silikon och ABS-plast. Den är fullkomligt vattentät för att dras nytta av i badkaret eller duschen och det finns så mycket som 10 vibrationsinställningar som man kan välja mellan. Låt därför partnern kontrollera vibrationerna i sovrummet eller njut av härliga onanistunder på egen hand. En appstyrd vibrator eller en fjärrstyrd vibrator är sannerligen bra att ha nära tillhands.

 


 

LELO Tiani 3 Parvibrator med Fjärrkontroll

LELO Tiani 3 Parvibrator med Fjärrkontroll

Se priset här

En fjärrstyrd eller appstyrd vibrator är den perfekta leksaken för paret som vill krydda till det lite i sovrummet. Inte nog med att man kan använda den här heta sexleksaken i sovrummet, utan det är dessutom fritt fram att dra nytta av den ute i det offentliga. En fjärrstyrd eller appstyrd vibrator kan placeras i ens trosor för att diskret bära den när man ger sig ut på stan medan ens partner håller i fjärrkontrollen och kontrollerar vibrationerna.

En fjärrstyrd eller appstyrd vibrator såsom LELO Tiani 3 Parvibrator med Fjärrkontroll är tillverkad av ABS-plast och silikon som säkerställer len och skön användning. Leksaken är vattentät och kan sänkas ner i max en meter djupt vatten, vilket betyder att man gärna kan dra nytta av vibratorn antingen i duschen eller badkaret. Ladda vibratorn i två timmar för att sedan kunna använda den i upp till 1,5 timmar – med andra ord nog med tid för härlig njutning antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner. Välj mellan sex förinställda vibrationsnivåer samt två stycken SenseMotion program. Med en fjärrstyrd eller appstyrd vibrator vid ens sida blir stimuleringen utomordentlig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här