Fjärrstyrd vibrator – Bästa i test

5518

Med en fjärrstyrd vibrator, alltså en sexleksak med kontroll får ni en diskret vuxenleksak som kan uppskattas av alla inblandade samtidigt.

Oftast styrs vibratorn av en fjärrkontroll men det kan också vara en app, då kopplas det upp via bluetooth. För en distansrelation kan en fjärrstyrd vibrator rädda mycket.

Låt din partner styra dig in i orgasm medan du själv gör absolut ingenting eller passa på att ta med den ut i offentligheten.

Vilken fjärrstyrd vibrator är då egentligen bäst? Passar en vibrator med fjärrkontroll

Nedan ska vi svara på frågan genom att kika på några av de bästa vibratorerna på marknaden.

Varför ska du köpa en fjärrstyrd vibrator?

En vibrator oavsett om den är fjärrstyrd eller inte är en obligatorisk leksak att ha i sänglådan. Sedan om det är en fjärstyrd vibrator gör väl inte saken sämre, det betyder bara att du kan använda den på ännu fler sätt. Det är perfekt för dig som gillar public play. Det en sexleksak som du och din partner kan ha roligt med på ett helt annat sätt.

Vad finns det för olika sorters fjärrstyrda vibratorer?

Det finns alla möjliga olika sorters, du kan läsa om de flesta i det här testet. Det finns trådlösa vibratorer som är till för att användas solo och tillsammans med en partner. De som är till för ha direkt i trosan, som en trosvibrator och stimulera yttre delar eller de som du har inne i dig och då kan det vara både analt och vaginalt.

Översikt Priskoll
Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg Testvinnare Se priset
Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator Nybörjaren Se priset
Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator Den billiga Se priset

 


Fortfarande tveksam?

→ Se hela utbudet av fjärrstyrda vibratorer här


TESTVINNARESinful Deluxe Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Se priset här

Det är Sinful som står för det här testets testvinnare, den bästa fjärrstyrda vibratorn är alltså från deras egna märke och därmed till ett helt klart rimligt pris för en vibrator med dosa.

Fördelar

 • Smidig att använda, bra storlek
 • Skönt material
 • Ägget är uppladdningsbart

Nackdelar

 • Svårt att se på-knappen i mörkret
 • Fjärrkontrollen går på batterier och tappar kontakten ibland

Recension

Med en fjärrstyrd vibrator kan du låta din partner ta kontrollen medan du bara kopplar av och njuter av de djupa vibrationerna. Och det är precis det du får göra med Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg, njuta.

Det är alltså en fjärrstyrd vibrator med fjärrkontroll inkluderat som har en räckvidd på 10 meter, därför behöver ni inte vara särskilt nära varandra för att det ska fungera. Vibratorägget har en liten och diskret utformning så att du kan ta med dig din fjärrstyrda vibrator vart du än går: varför inte förvara den i handväskan!

Tänk dock på att den låter högt så länge den inte är i dig, så är du på en offentlig plats, start den inte förrän den är i dig.

För att få precis den stimuleringen som passar dig är det möjligt att välja mellan 11 vibrationsmönster som du skiftar mellan med hjälp av fjärrkontrollen eller direkt på ägget. En fjärrstyrd vibrator såsom detta ägg är en het leksak som du sannerligen inte vill missa.

Med ett material av medicinskt silikon blir det lent och härligt att använda sig av en fjärrstyrd vibrator såsom denna – för att inte tala om dess vattentäta funktion eller det faktumet att leksaken är uppladdningsbar med en medföljande USB-laddare. Med en fjärrstyrd vibrator såsom Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg kan man förvänta sig njutning som aldrig förr.

Vill du inte ha den i dig går det bra att använda den som en klitorisvibrator eller varför inte runt dina bröstvårtor och andra erogena zoner.

 

Hur använder du den?

Starta den med hjälp av knappen och applicera därefter glidmedel på ägget och för sedan in den i vaginan. Låt din partner styra vibrationerna med hjälp av fjärrkontrollen.

 

Rekommenderad till

En fjärrstyrd vibrator som är lätt att hantera och passar självklart paret som gillar public play.

 

Det säger andra kunder

Jens – ” Genial uppfinning! Läckert vibratorägg med lättmanövrerad fjärrkontroll. Jag har övertalat min partner att testa vibratorägget när vi är utomhus. Jag tycker det är otroligt upphetsande att sitta med fjärrkontrollen och “styra” hennes njutning när vi är ute.

Men den kan lika gärna användas hemma i sovrummet. När ägget ärpå plats så är det jag som får bestämma när hon ska få orgasm och min partner älskar det.”

 

Sammanfattning

En liten fjärrstyrd vibrator i diskret färg, materialet gör sig skönt mot huden och den är uppskattad av många.

Läs hela recensionen här

 


 

TILL NYBÖRJARENSinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator

Se priset här

En fjärrstyrd vibrator i form av en trosvibrator, med andra ord är den här vibratorn främst till för yttre stimulering av klitoris.

Fördelar

 • Trosor på köpet
 • Kraftfulla och sköna vibrationer
 • Stilren vibrator, diskret

Nackdelar

 • Kan vara krånglig att navigera via fjärrkontrollen
 • Behöver laddas ofta

Recension

En fjärrstyrd vibrator såsom Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator är framställd för att både kunna användas i hemmet och när du ger dig ut på stan.

Allt du behöver göra är att placera vibratorn i trosorna, och därefter kan du ge dig av till biosalongen, restaurangen, nattklubben eller dylikt medan du diskret använder sig av vibratorn. Eftersom den låter relativt högt så bör det inte vara knäpptyst, om du inte vill bli påkommen det vill säga.

En av er kan bära den fjärrstyrda vibratorn medan den andra styr vibrationerna med hjälp av en liten fjärrkontroll. Detta betyder att du kan ta del av heta lekar med ens käraste ute i det offentliga utan att folket runtomkring vet vad som pågår.

När du inhandlar en fjärrstyrd vibrator såsom Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator från Sinful ingår själva vibratorn, en fjärrkontroll samt ett par sexiga trosor som du kan stoppa in vibratorn i. De är anpassade för att den ska hålla sig på plats. Den fjärrstyrda vibratorn kan dock vara svår att ha på plats när du går, det fungerar bäst om du sitter ner. Då får du även hjälp av att det blir lite extra tryck.

Vibratorns mjuka yttre lager av silikon gör leksaken riktigt bekväm och slät vid användning, och tack vare att vibratorn är 100 % vattentät kan du lätt använda den i badrummet. Den här diskreta trosvibratorn kommer att imponera i alla lägen med sina 10 olika vibrationsinställningar.

 

Hur använder du den?

Placera den i trosfickan och ta på dig trosorna, därefter kan du låta din partner ta över med hjälp utav fjärrkontrollen. Som tidigare nämnt fungerar den bäst om du sitter stilla, annars glider den lät i väg.

 

Rekommenderad till

En fjärrstyrd vibrator som passar dig som gillar yttre stimulering i form av klitorisstimulering.

 

Det säger andra kunder

Jennie – ” En mycket trevlig kompis med kraftiga & bra vibrationer. Ett stort + är att den är relativt tyst så man kan gå runt med den utan att den hörs allt för mycket. Helt plötsligt blev både städ & hushållsarbete väldigt trevligt med en stark orgasm lite då å då som belöning! Mjuk & skön kvalité för ett bra pris. Kan lätt rekommendera den.”

 

Sammanfattning

En fjärrstyrd vibrator som enkelt tas med i väskan och på andra spännande äventyr. Den är diskret till sitt utseende och ligger skönt mot huden, materialet är silkeslent silikon.

Läs hela recensionen här

 


 

DEN BILLIGA Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator

Se priset här

Precis som sitt namn lyder så är detta är magisk och söt liten vibrator, den gör sig perfekt både i privata och offentliga sammanhang. Du kan även ta ut den ur fodralet och använda enbart den lilla vibratordelen.

Fördelar

 • Skönt material
 • Går att styra via app
 • Flera olika vibrationsmönster
 • Går att göra om till en bulletvibrator

Nackdelar

 • Inget diskret utseende
 • Tar lite tid att få till rätt vinkel

Recension

Är du på jakt efter en fjärrstyrd vibrator som blir perfekt till klitorisstimulering och riktigt enkel att transportera med dig vart du än går? Då är Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator ett perfekt val.

Inte nog med att den kommer i en het rosa färg som blir en fröjd för ögat: den är dessutom tillverkad av lent och bekvämt silikon som ens hud kommer att älska. Dock upplever flera att färgen är till sin nackdel just vid public play då den riskerar att synas mer om den tappas.

En fjärrstyrd vibrator som denna är både latexfri och ftalatfri samt har ett mått på 7,9 x 3,6 x 2,5 cm. Allt du behöver göra för att börja använda din vibrator är att ladda ner en applikation på sin mobil där du lätt väljer exakt de vibrationerna som du är ute efter.

Är det jobbigt att hela tiden behöva köpa nya batterier till sina sexleksaker? Skippa den här utdragna processen tack vare att en fjärrstyrd vibrator som den här använder ett uppladdningsbart Li-ion batteri. Du kan alltså ladda upp batteriet när det har urladdats och därefter är det fritt fram att använda vibratorn i upp till fyra timmar innan det behöver laddas igen.

Eftersom den är väldigt liten har vissa svårt att hitta rätt vinkel när de ska använda den, så ge inte upp första gången eller gångerna, låt det ta lite tid. Det är värt det!

 

Hur använder du den?

Ladda den med hjälp av den medföljande sladden och placera därefter den mot klitoris. Koppla upp dig till appen med hjälp av bluetooth och styr därefter vibrationerna från telefonen.

 

Rekommenderad till

En perfekt produkt för dig som inte vill lägga så mycket pengar men fortfarande vill få en välfungerande fjärrstyrd vibrator.

 

Det säger andra kunder

Hanne – ” En liten läcker vibrator, har köpt denna och ett ägg till olika syften. Den lever helt upp till förväntningarna. Den har olika vibrationsmönster i appen. Läckert att den kan styras av partnern.”

 

Sammanfattning

En liten fjärrstyrd vibrator som kittlar klitoris till en orgasm. I början kan det vara svårt att komma åt rätt vinkel, men det går bra efter några gånger. Du styr den med hjälp utav en app som du laddar ner på telefonen.

Läs hela recensionen här

 


 

Se priset här

Liten och diskret till sin storlek, lite mindre diskret i sitt utseende i en snygg lila färg: en fjärrstyrd vibrator såsom Baseks Multispeed Vibratorägg är en sexleksak som du inte vill missa.

Fördelar

 • Läcker design
 • Kan användas för yttre och inre stimulering
 • Len yta, skönt material

Nackdelar

 • Batteriestyrd (batterier ingår ej)

Recension

Äggets diameter är enbart 2,8 cm där det är som bredast, vilket resulterar i att du lätt kan förvara ägget i handväskan eller i byrålådan utan att det syns. En fjärrstyrd vibrator såsom Baseks Fjärrstyrt Love Vibratorägg är tillverkad av ABS-plast tillsammans med en PU-beläggning som gör sexleksaken bekväm mot huden.

Denna leksak är först och främst en vibrator som trots sin mindre storlek kommer med hela 10 olika vibrationsprogram. Du skiftar mellan de här programmen med hjälp av en liten fjärrkontroll som ingår i paketet när du inhandlar produkten hos Sinful.

Fjärrkontrollen är dessvärre inte trådlös utan fast i en sladd kopplad till den fjärrstyrda vibratorn, 66cm är sladdens totallängd. Vilket betyder att det är svårt att låta en partner använda den ute på en större yta, men i soffan där hemma fungerar den perfekt.

Detta blir perfekt när ni vill krydda till sexlivet med kinky lekar och en fjärrstyrd vibrator. Använd två stycken AAA-batterier, kom ihåg att dessa inte ingår.

 

Hur använder du den?

Applicera glidmedel och styr därefter med hjälp av kontrollen. För att se vilka glidmedel vi rekommenderar kan du kolla här.

Rekommenderad till

Passar dig som mest vill testa på hur det är när någon annan har kontrollen, men inte är redo för att testa ute i det offentliga än.

 

Sammanfattning

En perfekt fjärrstyrd vibrator för dig som vill vara lite lowkie och låta din partner styra där hemma, men inte redo för att ta det utanför. Du kan såklart även styra den själv och bara njuta av att slippa anstränga dig.

 


 

Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

Se priset här

Om du är ute efter en appstyrd vibrator med en lång räckvidd har du kommit till rätt plats. Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator har en het rosa färg samt en böjd utformning som blir perfekt för G-punktsstimulering.

Fördelar

 • Både klitoris och g-punktsstimulering
 • Går att anpassa efter sin egen kropp
 • Perfekt för distansrelationer

Nackdelar

 • Ibland något orytmisk
 • Det tekniska kan vara lite svårt att förstå

Recension

Tack vare silikonmaterialet kommer vibratorn att kännas fantastisk mot ens hud, och med en diameter på 3,5 cm är det lätt som en plätt att diskret förvara leksaken antingen i hemmet eller i handväskan på vägen ut. En appstyrd vibrator såsom Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator är fullkomligt vattentät, så vattenlekar i duschen blir inga problem.

I vanliga fall tillåter en appstyrd vibrator en att välja mellan sisådär 10 olika vibrationsprogram, men just denne sexleksak bjuder på oändliga vibrationer. Detta blir möjligt tack vare att applikationen tillåter en att skapa sina egna program, så inte finns det någon vibrator som är mer skräddarsydd efter ens behov än den här.

I appen finns det en long distance funktion där du och din partner kan chatta med varandra samtidigt som du använder den.

En ytterligare stor fördel med en appstyrd vibrator såsom denne är att man inte behöver köpa några batterier. Leksaken är uppladdningsbar via en USB-kabel som man får i paketet. Ladda den under 90 minuter för att därefter kunna använda sin leksak i 245 minuter.

 

Hur använder du den?

Applicera glidmedel på den stora änden som ska föras in och därefter kan du starta den fjärrstyrda vibratorn direkt med hjälp av knappen eller appen.

 

Rekommenderad till

Passar er som ofta befinner er långt ifrån varandra, ett perfekt sätt att göra distansförhållandet mer spännande.

 

Det säger andra kunder

Mikael – ” Den är lätt att använda fast lite svår att koppla upp. Men väldigt sköna vibrationer och känns skönt när den vrider sig lite. Väl använd varje dag. Svårt att inte få en orgasm. Rekommenderas väl även till män.” (Att använda den analt avråds dock i manualen eftersom det inte finns något bra stopp.)

 

Sammanfattning

En mycket uppskattad fjärrstyrd vibrator, appen gör möjligheterna oändliga och du kan stimulera både klitoris och g-punkten samtidigt.

Läs hela recensionen här

 


 

We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

Se priset här

Här kommer en fjärrstyrd vibrator som är helt unik av sitt slag i testet, det är nämligen en parvibrator. En parvibrator stimulerar både den som bär den och partnern i olika sexställningar.

Fördelar

 • Kan stimulera dig och din partner samtidigt
 • Ändra vibrationer genom att krama fjärrkontrollen – perfekt för att uppnå klimax
 • Justerbar

Nackdelar

 • Priset
 • Går enbart för en person med vagina att bära den

Recension

Många vibratorer kommer enbart att ha möjligheten att stimulera en partner åt gången, så det som är så positivt med just en appstyrd vibrator såsom We-vibe Chorus Parvibrator Med Fjärrkontroll Och App är att båda parter stimuleras samtidigt vid användning. Dra nytta av leksaken vid samlag och se till så att båda parter kan njuta av de kraftfulla vibrationerna som denne vibrator erbjuder. Det hudvänliga silikonmaterialet garanterar en len och härlig känsla mot huden som du inte hade fått om du exempelvis hade valt en appstyrd vibrator i plast.

Tveka heller inte att dra nytta av ens vibrator i duschen då den här leksaken är 100 % vattentät. De kraftfulla vibrationerna är även enkla att styra utan knapptryckningar. De räcker nämligen att enbart krama fjärrkontrollen för att få dem att öka tack vare squeeze-teknologin som finns.

För att slippa kruxet med att konstant behöva köpa nya batterier så är en appstyrd vibrator såsom Chorus Parvibrator Med Fjärrstyrning Och App uppladdningsbar. När batteriet tar slut pluggar du därför bara in leksaken i väggen och laddar upp den. Genom applikationen styr man sedan vibrationerna för att hitta ett program som passar dig likt handen i handsken.

 

Hur använder du den?

För in den mindre delen i vaginan och låt den större delen, den räfflade sidan ligga mot klitoris. Du kan styra vibrationerna både genom appen och fjärrkontrollen, fjärrkontrollen har även en sueeze control-funktion, vilket innebör att du kan krama om kontrollen med handen för att få det att vibrera mer.

Rekommenderad till

Passar perfekt till det lesbiska paret eftersom det enbart är en person med vagina som kan bära produkten.

 

Sammanfattning

En lyxig fjärrstyrd vibrator i form av en parvibrator. Den är justerbar vilket gör den mer ergonomisk än tidigare versioner och fjärrkontrollen har squeeze control.

 


 

Svakom Elva Fjärrstyrt Vibratorägg

Svakom Elva Fjärrstyrt Vibratorägg

Se priset här

En sammetslen fjärrstyrd vibrator som kommer med inget mindre än 25 helt olika vibrationer.

Fördelar

 • Varierande rytm och intensitet fördelat på 25 olika versioner
 • Sammetslent material
 • Tystgående
 • Medföljer en fin satinpåse

Nackdelar

 • Svårt att hitta tillbaka till sin favoritvibration eftersom det finns så många

Recension

Den lilla vibratorn i antingen lila eller rosa har ett lyxigt utseende och otroliga vibrationer. Med en medföljande fjärrkontroll styr man vibrationerna av ägget, vilket kan göras även om du är 8-10 meter ifrån vibratorn. Med andra ord kan du använda dig av ägget medan din partner styr vibrationerna via fjärrkontrollen trots att han eller hon befinner sig på en viss distans.

Då en fjärrstyrd vibrator som denne är tillverkad av silikon kommer leksaken att vara len och slät mot huden för bästa möjliga njutning, och om du föredrar att använda dina sexleksaker i badrummet blir det inga problem: det här ägget är nämligen vattentätt.

För att inte behöva köpa nya batterier kommer den här leksaken med ett uppladdningsbart litiumbatteri. Med andra ord är det bara att återigen ladda upp batteriet och använda din fjärrstyrda vibrator om och om igen.

Laddningstiden ligger enbart på en timme, och därefter kan du njuta av ditt vibratorägg under en lång tid innan det behövs laddas upp igen. En fjärrstyrd vibrator såsom Svakom Elva Fjärrstyrt Vibratorägg är mycket tystlåten, så om du vill använda den offentligt blir dessa lekar riktigt diskreta. För att ladda leksaken ingår en USB-kabel, och för enkel förvaring får man dessutom en förvaringspåse i satin.

 

Hur använder du den?

Styr den med hjälp utav knapparna, välj mellan 5 olika inställningar där det på varje mönster finns 5 olika styrkor. Använd vattenbaserat glidmedel för skönast upplevelse.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar att kunna variera mellan en mängd olika vibrationer.

 

Sammanfattning

Här får du mycket vibration för en bra summa pengar, det är en leksak du aldrig kommer att tröttna på helt enkelt. Variera dig även genom att använda den både för yttre och inre stimulering.

 


 

Anal Fantasy Fjärrstyrd Silikon Plugg

Se priset här

En fjärrstyrd vibrator som är till för ett annat hål än tidigare produkter, det är nämligen en fjärrstyrd analplugg. Med sin mjukt rundade topp är den enkel att föra in.

Fördelar

 • Batterier ingår
 • Lång räckvidd
 • Enkel att föra in

Nackdelar

 • Batteristyrd

Recension

Anal Fantasy Fjärrstyrd Silikon Plugg är tillverkad av ABS-plast tillsammans med ett lager av silikon som gör ytan mjuk och bekväm. Då en fjärrstyrd vibrator som den här är helt vattentät behöver du inte tveka att använda den i duschen eller generellt vid våta lekar. Den totala längden på vibratorn är 11 cm där 10 cm kan föras in.

Analpluggen har inte endast en vibrationsinställning, utan du kan välja mellan 20 olika vibrationsnivåer. För att leksaken ska fungera behöver du två x AAA batterier som faktiskt ingår.

Räckvidden på den här är riktigt imponerande, då du kan befinna sig 30 meter bort från vibratorn när du styr den via fjärrkontrollen. Kinky lekar med ens partner i det offentliga blir därför möjliga även på stor distans.

Tack vare den rundade toppen glider den enkelt in i din anal och du kan känna dig trygg med att den hålls på plats tack vare ”stoppet”.

 

Hur använder du den?

Applicera rikligt med analt glidmedel och för därefter sakta upp den i din anal. Styr vibrationerna på egen hand eller låt någon annan ta över fjärrkontrollen.

Kombinera gärna med annan stimulans för att få en extra kraftfull orgasm.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar analstimulering och har erfarenhet av detta sen tidigare.

 

Det säger andra kunder

Tobias – ” Buttpluggen är värd pengarna. 😉 Den har en snygg, slät och läcker design. Ingen orgasm med ENBART den. Men den och vad som helst annat, så gav den fina orgasmer.”

 

Sammanfattning

En vibrerande analplugg som dessutom är fjärrstyrd, enkel att föra in och enkel att ta ut. Den sitter på plats tack vare ”stoppet” och du kan välja mellan flera olika vibrationslägen.

 


 

B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed Trådlöst Vibratorägg

B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed Trådlöst Vibratorägg

Se priset här

Välj mellan antingen svart, lila eller rosa – oavsett vad får man en fjärrstyrd vibrator som kommer att leva upp till alla dina förväntningar.

Fördelar

 • Starka vibrationer
 • Upplysta knappar
 • Vattentät

Nackdelar

 • Endast 3m räckvidd

Recension

Med en fjärrstyrd vibrator såsom B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed Trådlöst Vibratorägg får du en sexleksak som är tillverkad av kvalitets-ABS tillsammans med silikon och PU. Med andra ord kommer materialet att göra leksaken mycket slät och len att använda antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner.

Räckvidden på en fjärrstyrd vibrator som denne är tre meter, så det är full möjligt att använda den ute i det offentliga på distans. Vibratorn är dessutom tystlåten, så om man drar nytta av den på exempelvis en restaurang eller en biosalong så kommer folket runtomkring inte att ha en aning om de sexiga lekarna som pågår.

Välj mellan någon av de sex olika vibrationsmöjligheterna för att hitta en vibreringsinställning som känns rätt för en. Sexleksaken är vattentät, så om du vill ta med den in i duschen är detta fullt möjligt.

Kom ihåg att leksaken använder sig av ett AA-batteri och två stycken AAA-batterier som du måste köpa separat för att använda en fjärrstyrd vibrator som den här.

 

Hur använder du den?

Ta en klick glidmedel och för upp den i vaginan, styr sedan vibrationerna med fjärrkontrollen.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha närheten till sin partner även om det är public play som gäller, detta på grund av att det är enbart 3m räckvidd.

 

Det säger andra kunder

Stefan – ” Väldigt bra produkt, lagom stort “ägg” med olika lägen på vibrator, kan säga att tjejens reaktion var kraftiga. Kändes upphettsande att gå i affärer och kunna sätta på vibratorn som resulterade i en skön stund i sänghalmen när vi kom hem.”

Sammanfattning

Med sina 6 olika vibrationsinställningar kommer du få njuta av detta ägg, tänk dock på att det endast fungerar inom 3m. Vibrationerna är kraftfulla och ägget har en sammetslen yta.

 


OhMiBod Lovelife Krush Bäckenbottstränare

OhMiBod Lovelife Krush Bäckenbottstränare - PRISVINNARE

Se priset här

I en söt rosa färg kommer här en fjärrstyrd vibrator i form av en bäckenbottentränare. Materialet av silikon gör så att en appstyrd vibrator såsom denne känns härlig och slät att föra in, och som grädden på moset är leksaken ftatalfri.

 

Fördelar

 • Träna din bäckenbotten samtidigt som du njuter
 • Tillgång till träningsprogram
 • Kan användas för yttre stimulering

Nackdelar

 • Appen har en tendens till att krångla

Recension

Använd en app på telefonen för att kontrollera vibrationerna på din fjärrstyrdavibrator, och med en räckvidd på 8-9 meter kan din partner justera inställningarna på distans medan du själv njuter. Ta lekarna till sovrummet eller ut i det offentliga beroende på vad du föredrar.

En stor fördel med en fjärrstyrd vibrator som den här är att den är uppladdningsbar, så slipp den jobbiga processen av att ge dig iväg för att inhandla batterier varje gång en appstyrd vibrator urladdas. För enkel laddning ingår en USB-kabel i paketet tillsammans med en snygg förvaringspåse.

Använd en appstyrd vibrator antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner – och satsa gärna på ett vattenbaserat glidmedel för att göra upplevelsen ännu bättre. Kika på en fjärrstyrd vibrator hos Sinful redan idag!

 

Hur använder du den?

Använd appen och välj ett träningsprogram, följ därefter instruktionerna.

Rekommenderad till

Passar dig som vill få en starkare bäckenbotten samtidigt som du kan njuta.

 

Det säger andra kunder

Jenny – ” Skönt material. Härliga vibrationer. Roligt m träningsprogram i appen. Dock krånglar appen lite. Hoppas de blir bra. Jag ska använda denna varje dag !”

 

Sammanfattning

En bäckenbottentränare som hjälper dig till starkare orgasmer. Här får du tillgång till egna träningsprogram och kan därför tydligt följa din egen utveckling.

 


 

wevibe unite parvibrator

Se priset här

Testets andra parvibrator av alla fjärrstyrda vibratorer, med en läcker lila design kan du stimulera både dig själv och din partner.

Fördelar

 • Stimulerar dig och din partner samtidigt
 • 10 olika vibrationsmönster
 • Sammetslent silikonmaterial

Nackdelar

 • Inte vattentät, dock stänktålig

Recension

Är det dags för en fjärrstyrd vibrator som ger utomordentlig njutning för både honom och henne? Då kommer We-vibe Sync Parvibrator att imponera på en. Den här snygga lila vibratorn är tillverkad av medicinskt silikon som känns fantastiskt mot huden samt är dessutom ftalatfri.

Måtten på 8 cm lång x 4,5 cm hög x 3 cm bred ser till så att du kan förvara en fjärrstyrd vibrator som denne antingen i handväskan eller byrån på ett mycket diskret sätt.

Kanske förväntar du dig bara en stor mängd vibrationer om man satsar på en fjärrstyrd vibrator, men tro det eller ej kan en fjärrstyrd vibrator som den här bjuda på så mycket som 10 olika vibrationer.

Använd produkten på egen hand eller låt din partner välja vibrationsnivån medan man själv kopplar av och njuter. Den här leksaken blir perfekt att använda vid samlag då den stimulerar både honom samt henne, och för att slippa konstant inköp av nya batterier kan man lätt som en plätt ladda upp en fjärrstyrd vibrator med hjälp av en USB-kabel som ingår.

 

Hur använder du den?

Placera den runda delen i vaginan och den platta delen på klitoris, använd rikligt med glidmedel – vi rekommenderar dessa. Styr därefter med fjärrkontrollen.

Rekommenderad till

Passar er som vill att båda ska kunna njuta av samma leksak.

 

Det säger andra kunder

Christine – ” En riktig trevlig liten pryl. Använder den gärna vid samlag då båda tycker den är skön. Känner man slig lite sugen ta en stund för sig själv med We-vibe.”

 

Sammanfattning

En fjärrstyrd parvibrator som passar utmärkt för det heterosexuella paret, då kan båda njuta av leksakens magiska vibrationer samtidigt.

 


 

Sinful Lyxig Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator

Sinful Lyxig Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator

Se priset här

Med sin ergonomiska design ligger den här fjärrstyrda vibratorn perfekt i trosan, ge över kontrollen till din partner och gör restaurangbesöket mycket roligare.

Fördelar

 • Ergonomisk design
 • Smidig att använda handsfree
 • 10 olika vibrationer

Nackdelar

 • Högljudd

Recension

Precis som vanligt så har Sinful tagit fram ytterligare en snygg, enkel och kraftfull fjärrstyrd vibrator. För att vara exakt så är det en trosvibrator som placeras i trosan och styrs med fjärrkontrollen. Såklart kan den även användas som en klassisk vibrator också.

Tack var dess ergonomsika design ligger den både i skönt i handen och placeras enkelt på rätt plats på vaginan. Likaså är den enkel att använda under penetrationssex med partner.

 

Hur använder du den?

Placera den den på vaginan, du kan välja att punktstimulera klitoris eller vaginan i sin helhet.

 

Rekommenderad till

Passar er som vill kunna använda sexleksaken vid public play eller i kombination med penetrationssex.

 

Det säger andra kunder

L&N – “Ja, den låter en del, men vi använde den ju inte på ett bibliotek eller i väntrummet hos doktorn. Vi gick ut och åt lite god mat, njöt av en flaska gott vin och varandras sällskap. Omringade av andra människor kunde vi njuta av vår nya leksak precis som vi hade hoppats.”

 

Sammanfattning

En fjärrstyrd trosvibrator som du enkelt kan placera i trosorna eller använda med handen. Tack vare den ergonomiska designeen är det enkelt att pricka rätt och få en skön onanistund.


 

LELO Tiani 3 Parvibrator med Fjärrkontroll

LELO Tiani 3 Parvibrator med Fjärrkontroll

Se priset här

Här har vi en vibrator vars föregångare har vunnit flertalet priser, det är en fjärrstyrd parvibrator som är av hög standard och har ett elegant utseende.

Fördelar

 • Läcker design
 • Kraftfulla vibrationer
 • Uppdaterad passform – mer ergonomisk

Nackdelar

 • Priset

Recension

En fjärrstyrd eller appstyrd vibrator såsom LELO Tiani 3 Parvibrator med Fjärrkontroll är tillverkad av ABS-plast och silikon som säkerställer len och skön användning. Leksaken är vattentät och kan sänkas ner i max en meter djupt vatten, vilket betyder att du gärna kan dra nytta av vibratorn antingen i duschen eller badkaret.

Ladda vibratorn i två timmar för att sedan kunna använda den i upp till 1,5 timmar – med andra ord nog med tid för härlig njutning antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner.

Välj mellan sex förinställda vibrationsnivåer samt två stycken SenseMotion program. Det innebär att ni kan styra vibrationerna med hjälp av rörelsen på fjärrkontrollen.

Dess föregångare som också är en vibrator med kontroll, har vunnit flera priser men LELO Tiani tre är en bättre version på flera sätt, vibrationerna är ännu mer kraftfulla och utformningen av leksaken är mer anpassad för att sitta kvar bättre.

 

Hur använder du den?

Placera den större delen i vaginan och den lilla utanpå så att den ligger på klitoris. Därefter kan ni styra vibrationerna med hjälp av fjärrkontrollen,

 

Rekommenderad till

Passar er som enkelt vill kunna designa ert eget vibrationsmönster.

 

Det säger andra kunder

Jennie – ” Fick min första fontänorgasm … när jag använde själv. Maken tyckte den skavde, men vi fortsätter leta sätt för att nyttja den fullt ut. Fjärrkontroll tyckte han va kul . Snygg och diskret. Lätt att rengöra. ”

 

Sammanfattning

Här kan du helt på egen hand med hjälp av olika handrörelser styra vibrationerna och takten de ska pulsera i. En annorlunda vibrator kontroll. Det här är en uppdaterad version av en tidigare prisvinnare och den är förbättrad både i sin form och kraftfullhet.

 


Egenskaper att leta efter i en fjärrstyrd vibrator:

När du väljer en fjärrstyrd vibrator, är det avgörande att överväga flera faktorer för att maximera njutningen och bekvämligheten.

Design: Prioritera en ergonomisk och lockande design för optimal komfort och visuell tillfredsställelse. En bra form underlättar användningen och ger extra njutning.

Stimuleringsmöjligheter: Välj en vibrator med mångsidiga stimuleringsmöjligheter, såsom olika vibrationslägen och intensiteter. Det ger dig flexibilitet att anpassa upplevelsen efter dina önskemål.

Möjlighet till handsfree användning: Optera för en modell som möjliggör handsfree användning för ökad frihet och variation i dina intima stunder.

Appkontroll: En vibrator med fjärrstyrning via app öppnar upp för spännande möjligheter, särskilt för par på distans. Se till att appen är användarvänlig och pålitlig.

Avstånd: Utvärdera räckvidden på fjärrkontrollen för att säkerställa att den passar dina behov. En lång räckvidd kan vara avgörande för lekar på avstånd.

Batteritid: Prioritera en fjärrstyrd vibrator med lång batteritid för att undvika avbrott i passionerade ögonblick. Det garanterar långvarig njutning utan avbrott.

Material: Se till att vibratorn är tillverkad av kroppsäkra material som silikon eller ABS-plast för att undvika allergier och maximera komfort.

Budget: Sätt en budget och hitta en fjärrstyrd vibrator som uppfyller dina önskemål utan att överstiga dina ekonomiska ramar. Det finns alternativ för alla prisklasser, så välj med omsorg för att få bästa möjliga värde.

 


Q&A Fjärrstyrd vibrator

Vad är en fjärrstyrd vibrator?

Det är en sexleksak som kan vibrera och går att styra med hjälp av en fjärrkontroll eller app. Det ska alltså gå att använda den handsfree, om någon annan styr vibrationerna. En fjärrstyrd vibrator finns i flera olika former.

 

Hur använder jag en fjärrstyrd vibrator?

De kan vara anpassade för specifikt analt eller vaginalt bruk, de kan stimulera båda parterna samtidigt i form av en parvibrator. Glöm inte att det går att använda dessa vibratorer på flera sätt, exempelvis runt bröstvårtor och pungkulor. Det bästa är att använda din leksak tillsammans med en klick glidmedel.

 

Hur tar jag hand om min fjärrstyrda vibrator?

Beroende på om den är vattentät eller inte så kan du antingen skölja den i ljummet vatten eller ta en fuktig trasa. Använd därefter lite mild tvål. Alla sexleksaker ska förvaras en och en, exempelvis i en satinpåse och det bör vara svalt och mörkt.

 – Tips på lek med fjärrstyrdvibrator

Tillsammans med din partner så kan du skapa spännande lekar och det kan handla om allt ifrån att ha den i dig på familjemiddagen till att ha den i ute på restaurangen. Ta det som gör just er lite extra kåta och galna. Eller varför inte för att göra promenaden runt kvarteret lite extra rolig?

 

Vad är Public Play? När du använder en fjärrstyrd vibrator bland folk

Public Play innebär att du utför något sexuellt offentligt som du blir upphetsad av. Det kan användas för att utöva makt vid BDSM. Eftersom en fjärrstyrd vibrator kan hanteras på avstånd passar det perfekt vid public play, då blir det enklare att vara diskret, en diskret vuxenleksak helt enkelt.

Dessutom finns det ju bland annat Magic Motion Flamingo som är en mobilstyrd vibrator, så inte ens en fjärrkontroll behövs.

Finns det en trådlös dildo på marknaden?

Självklart finns det en fjärrstyrd dildo på marknaden och faktum är att Kiiro är en fantastisk trådlös dildo. Det är nämligen en dildo med fjärrkontroll som kan styras i takt med partnerleksaken – pearl. Läs mer om denna dunder duo här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här