Recension – Fleshlight Alexis Texas Outlaw

41

Alexis Texas gör ingen besviken, och chansen att känna av hur det känns att vara i henne skulle nog ingen man i sitt rätta sinne tacka nej till. Att Fleshlight och Alexis Texas har teamat upp är därför en välsignelse. I denna artikel testar jag denna Alexis Texas Outlaw Fleshlight avgjutad efter stjärnan själv och delar med mig om min upplevelse.

Info om testet

Jag ville se till att skapa en riktigt ordentlig recension, och därför har jag skrivit om allt från min personliga erfarenhet till vad som kommer i förpackningen. Jag ger denna Alexis Texas Fleshlight en bedömning och nämner både vad jag tycker var riktigt bra och mindre bra. Självklart har jag även tagit bilder och till och med en video av texturen för att ge dig en realistisk bild av denna lösvagina.

Vi kommer avsluta recensionen med att tala lite om Alexis Texas själv och slutligen en sammanfattning om vad som är värt att tänka på när du bestämmer om denna Outlaw-sleeve är valet för dig eller inte. Då sätter vi igång!

Alexis Texas Outlaw

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

  • Inbjudande vagina som är en avgjutning av sexiga Alexis Texas.
  • Verklighetstrogen hud och känsla.
  • Lagom tajt och texturerad.
  • Utmärkt kvalitet som alla Fleshlight produkter.

Nackdelar

  • Vissa anser att sleeven inte är tillräckligt stimulerande.

Recension

Alexis Texas Fleshlight Recension

Om Alexis Texas Outlaw Fleshlight

Alexis Texas fleshlight är en del av serien Fleshlight Girls, en serie av högkvalitativa lösfittor av märket Fleshlight som är avgjutningar av några av de sexigaste kvinnorna i världen.

Självklart är då Alexis Texas Outlaw Fleshlight en avgjutning av heta porrstjärnan Alexis Texas. Det är självklart bara själva läpparna och öppningen som är en avgjutning; insidan är en spännande tunnel av stimulerande texturer.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Alexis Texas Outlaw Texture

Om du gillar en fleshlight med ett realistiskt utseende så är Fleshlight Girls, formgjutna efter porrstjärnorna själva, bland det bästa du kan lägga ögonen på. Alexis Texas Outlaw är inget undantag – blygdläpparna och öppningen ser otroligt realistiska ut och är naturligtvis anatomiskt korrekt.

När det gäller den inre strukturen är alla Fleshlight Girls unikt designade och just Alexis Texas har en skönt stimulerande men ändå inte alltför tajt insida. Ju längre in du kommer, desto mer spännande texturer möter dig.

Utsidan av fleshlighten är gjord av hård plast och när du stänger locket kan sexleksaken nära gå obemärkt. Djupet på leksaken är 23 cm medan den totala längden är 25,4 cm.

Användarvänlighet

Alexis Texas Fleshlight Review Ease of Use

Jag skulle vilja säga att Alexis Texas Fleshlight är så användarvänlig som en sexleksak kan bli. Eftersom den inte har en motor eller något sådan att krångla med är det otroligt enkelt att använda lösvaginan.

Det enda du behöver för att sätta igång är lite vattenbaserat glidmedel, leksaken och dig själv. Efter att du har tagit ut plaststången som finns i sexleksak för att hålla dess form kan du droppa in lite glidmedel i leksaken och smörja in dig själv med glidmedel. Sedan tränger du helt enkelt in i leksaken och sätter själv tempot efter vad som känns rätt för dig.

I slutändan av leksaken finns ett bottenlock som du kan justera för att forma ett vakuum som skapar ett slags sug som kan kännas väldigt bra. Experimentera tills du hittar vad som känns bäst för dig.

Kvalitet

Alexis Texas Fleshlight Review Quality

Det finns ingen fråga om saken; Alexis Texas Fleshlight är en onaniprodukt av högsta kvalitet. Inte bara är den otroligt realistisk i utseendet och med en välbetänkt insida, utan materialet den är gjord av känns nästan precis som äkta hud! Den har en len känsla som känns bättre än någonsin med lite glidmedel.

Utsidan är självklart av hård plats och den gör ett bra jobb på att skydda lösvaginan, både från skador och nyfikna ögon. Med möjligheten att skruva på och av båda locken har denna Fleshlight allt du kan behöva.

Pris

Alexis Texas Pris

Alexis Texas Fleshlight är ingen budget-produkt. Kvaliteten och designen är långt ifrån billig, och upplevelserna som den ger dig är bland de bästa en lösfitta kan erbjuda. Denna Fleshlight har väldigt högt värde helt enkelt, så det är självklart inte den billigaste lösfittan på marknaden.

Den är trots det inte så hemskt dyr heller. Enligt mig är priset, för den kvalitet som du faktiskt får, helt klart rimligt och till och med ganska överkomligt.

Upplevelse/Användning

Att träda in i Alexis Texas Outlaw Fleshlight känns fantastiskt; öppningen känns tajt men inte för tajt och de vackra blygdläpparna greppar lätt omkring kuken.

Efter öppningen möts man med en kanal fylld av knölar som lätt stimulerar. Man dyker sedan in i samma mönster igen; en tajt form av “öppning” och sedan samma kanal med knölar igen. Mönstret är väldigt skönt men inte det mest varierade. Det är inte heller det intensivaste, utan är något av en mellanting för dig som tycker att t.ex. Stoya Fleshlight är för intensiv men ändå vill ha en del textur.

En av de första sakerna man upptäcker med Alexis Texas Fleshlighten om man inte provat en fleshlight förr är hur fantastiskt materialet känns. Materialet är designat för att kännas som riktigt hud och även om det inte riktigt känns helt rätt så har det liknande lenhet samtidigt som det är elastiskt.

Eftersom man själv använder den som man vill – man väljer tempo, position och allt annat – kan nästan vem som helst njuta av Alexis Texas. Förutom kan du välja att “jucka” in i den. Det finns en Shower Mount att köpa för enkel montering i duschen om du är intresserad av det. Det känns fantastiskt och gör att uppleven känns fantastiskt realistisk när man blundar och fokuserar på tanken av Alexis.

Förpackning

Alexis Texas Förpackning

Förpackningen som din Alexas Texas Fleshlight Outlaw kommer i är enkel och effektiv – kartongen är tunn och har en sexig bild av Alexis Själv och titeln på leksaken.

Kartongen är inte överdrivet stor och inte särskilt tung heller vilket jag tycker är en bra sak. Oroa dig inte för att leksaken ska gå sönder under transport eftersom den mjuka delen av helt skyddad av den hårda plasten på utsidan av leksaken. Och den har dessutom en plaststång i sig så att väggarna inte klibbar ihop utan formen hålls perfekt.

Skötsel

Alexis Texas Fleshlight

När man spenderar flertal hundralappar på en sexleksak vill man naturligtvis att den ska hålla ett slag, och det bästa sättet att se till att den gör det är att man tar ordentligt hand om den.

Det första du behöver veta är hur man rengör den efter varje användning. Det är lyckligtvis enkelt men tyvärr kan det ta ett litet slag eftersom du vill se till att leksaken blir riktigt ren.

Du kan sedan ta ut sleeven från fodralet och rengöra den i varmt vatten och mild tvål. Vänd den ut och in för att se till att den blir riktigt ren. Torka den sedan med en ny handduk eller låt den lufttorka innan du lägger tillbaka den i fodralet. Använd lite Fleshlight Renewing Powder eller majsstärkelse för att pudra den för att hålla materialet lent och undvika klibbighet.

Andra viktiga saker att komma ihåg är att man inte ska använda något annat än vattenbaserat glidmedel eftersom det kan skada materialet som sleeven är gjord av. Och att du ska förvara den någonstans svalt, inte vid ett element eller så.

Snabbfakta om porrstjärnan – Alexis Texas

Alexis Texas Fleshlight Girls

Alexis Texas är välkänd inom porrindustrin, både för hennes otroliga fysik och förmåga att förföra och fängsla sina tittare. Det är nog få som inte känner till henne eftersom hon har blivit en av de mest välkända porrskådespelerskorna och fått alla möjliga utmärkelser.

Hon är välkänd för sin kärlek för analsex och hennes vackra rumpa, men hon håller sig inte till en sak – hon är väldigt äventyrlig när det gäller sex. Från girl-on-girl action till threesomes, hon provar allt och får det att se otroligt ut.

Hennes status som en otrolig porrstjärna och villighet att låta alla njuta av hennes sexiga kropp har gjort henne till en av flera Fleshlight Girls, en serie av Fleshlights utgjutande efter vackra tjejer i porrindustrin.

Förutom att hon gör porr är hon också aktiv på Instagram där hon laddar upp aptitretande bikini-bilder. Hon har också en närvaro på Twitter och OnlyFans med speciellt innehåll för dedikerade fans.

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Alexis Texas Fleshlight känns realistisk och stimulerande utan att vara FÖR stimulerande. Allt eftersom du kommer längre in blir den dessutom tajtare, vilket gör den perfekt för långa, härliga sessioner med fantastiskt intensiva avslutningar. Alexas Texas är bara en av många härliga sexleksaker från Fleshlight, men beställ hem din idag om hon låter som det bästa alternativet för dig.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här