Recension – Elsa Jean Fleshlight

219

Elsa Jean Fleshlight

Fleshlights behöver inte bara vara gjorda ur tomma intet, utan ibland används en riktig person som referens: vanligtvis en porrskådespelerska. I den här recensionen ska vi tala mer om en särskild Elsa Jean Fleshlight vid namn Fleshlight Girls Elsa Jean Tasty. Som man kanske kan räkna ut är detta en fleshlight som är gjuten efter porrstjärnan Elsa Jeans intima delar.

sinful rabatt

Se priset här

mshop rabatt

Se priset här

Fleshlights eller lösvaginor kommer i form av en sleeve som enkelt används när man vill krydda till onanisessionerna. Utsidan av den här leksaken ser ut som en slidöppning medan insidan har flera olika mönster och texturer så att det ska kännas extra skönt när man penetrerar sin fleshlight. Det som lockar allra mest med fleshlights är SuperSkin-materialet som många av dem är tillverkade av. Detta får fleshlights att se mycket naturtrogna ut, och det är inte där som realismen tar slut. Även utseendemässigt kommer fleshlights så nära den äkta varan som det bara går, så dessa leksaker är utan tvekan mycket mer effektiva än att bara runka med hjälp av högerhanden.

Återförsäljare

Se Sinful priset här

Se Mshop priset här

Om Elsa Jean Fleshlight

Elsa Jean Fleshlight
En Elsa Jean Fleshlight – eller Fleshlight Girls Elsa Jean Tasty – blir det rätta valet både för de som älskar porrstjärnan Elsa Jean samt för de som helt enkelt är ute efter en mycket högkvalitativ onaniprodukt till ett rimligt pris. Det ultrarealistiska utseendet tillsammans med Real Feel SuperSkin materialet är de två egenskaperna som garanterar att man kommer att älska Elsa Jean Fleshlight. Lösvaginan är nämligen så lik den äkta varan att det blir en enorm uppgradering från den tråkiga runkningen där bara handen används.

Elsa Jean Fleshlight är ftalatfri och uppmäter 25 cm på längden med ett djup på 20 cm. Vad detta resulterar i är att leksaken passar de flesta oavsett penisstorlek, och detsamma gäller på bredden tack vare att leksaken är mycket töjbar. Om man dock vill se till så att ens Elsa Jean Fleshlight lever upp till just ens specifika önskemål kan man skruva på locket i bottnen för att justera vakuumet. För alla som älskar Elsa Jean eller bara vill ha en bra fleshlight som kommer att leverera alla gånger är det väl värt att vända sig till en Elsa Jean Fleshlight.

På utsidan av lösvaginan kan man njuta av härlig visuell stimulans i form av Elsa Jeans inbjudande blygdläppar. Leksaken är nämligen formad efter porrstjärnans intima delar, så men den här onaniprodukten vid ens sida kommer man Elsa Jean så nära som det går. Den fräcka texturen på insidan består av spiraler, knoppar, piggar och mycket mer därtill för att ge en fantastisk känsla som verkligen fulländar onanisessionerna. Satsa på en Elsa Jean Fleshlight och njut av Elsa Jeans strama vagina!

Mer om porrstjärnan Elsa Jean

Elsa Jean Fleshlight

Elsa Jean är en porrskådespelerska med en ganska unik bakgrund. Hon tog nämligen examen från gymnasiet när hon var 16 år gammal och gick sedan vidare till George Mason University för att plugga till att bli en kirurgisk assistent. När hon väl fyllde 18 ändrades dock planerna och hon blev involverad i porrbranschen. Hennes karriär tog snabbt fart, och nu är hon en utomordentligt populär porrskådespelerska som redan har fått en egen Elsa Jean Fleshlight vid 23-års ålder.

Elsa Jean har tagit emot många priser såsom ”New Starlet” år 2017, ”Most Underrated Female Performer” år 2018 och ”Best Adult Star Feature Dancer” år 2019. Nu behöver man inte heller bara titta på porrfilmerna som Elsa Jean har varit med i för att få njuta av allt det som hon har att bjuda på. Man kan nämligen som sagt alltid ha en kopia av hennes intima delar nära tillhands i form av Elsa Jean Fleshlight – den fantastiska onanileksaken som man bara inte får missa.

sinful rabatt

Se priset här

mshop rabatt

Se priset här

Var kan man hitta Elsa Jean online?

fleshlight elsa jean tasty mshop4

För de som inte kan få nog av Elsa Jean i de porrfilmerna som hon har tagit del av är det möjligt att hitta henne på bland annat Instagram där hon har två miljoner följare och hundratals inlägg. På Instagram uppdaterar hon ofta med snygga och proffsiga bilder av sig själv – ibland fullt klädd, men ofta ganska lättklädd. Om det är full nakenhet som man är ute efter kan man istället besöka hennes OnlyFans sida där man betalar 5 dollar per månad för att få tillgång till exklusivt innehåll i form av både skrivna inlägg, bilder och videor.

För att ta reda på lite mer om vad Elsa Jean tycker och tänker samt få information om när någonting nytt händer i hennes liv kan man besöka hennes Twitter sida. Med andra ord finns det många sidor att välja mellan för de som vill veta mer om Elsa Jean – och sen får man naturligtvis inte glömma bort Elsa Jean Fleshlight som verkligen förgyller ens dag.

Varför man bör välja en fleshlight

Elsa Jean Fleshlight

Det finns sannerligen inte få skäl till varför man bör välja en fleshlight, och listan över fördelarna är lång. Vi ska dock nedan gå igenom några av de vanligaste anledningarna till varför så många väljer just en fleshlight.

Enkel rengöring

Det är lätt som en plätt att se till så att ens fleshlight är ren i alla lägen. Det är nämligen möjligt att ta ut lösvaginan ur dess plastyttre, och då har man plötsligt en enkelrengjord sleeve. Dra nytta av tvål och vatten eller köp ett rengöringsmedel för sexleksaker om man vill vara på den säkra sidan. Efter rengöring kan man applicera ett puder för realistiska sexleksaker. Detta förlänger leksakens livslängd.

Reglerbart tryck

Vi nämnde tidigare att man kan skruva på locket i bottnen för att justera vakuumet, och detta resulterar i ett tryck som passar ens individuella behov. Sexleksaken blir alltså anpassad efter hur man själv vill ha det.

Naturtroget material

Det är få sexleksaker som har ett så naturtroget utseende och känsla som just fleshlights – och särskilt Elsa Jean Fleshlight. Tack vare SuperSkin materialet och det realistiska utseendet känns det som att man tar del av den riktiga varan, och visst kommer detta så nära riktigt samlag som det bara går. Det behövs bara en flaska glidmedel för att få den där perfekta upplevelsen som man sent kommer att glömma.

sinful rabatt

Se priset här

mshop rabatt

Se priset här

 

Lång livslängd

Om man rengör sin fleshlight på rätt sätt och använder ett puder för realistiska sexleksaker efter dess att leksaken är rengjord kommer ens fleshlight att kunna användas många gånger om. Man får därför stor valuta för pengarna.

Intressant och unik textur

Det är värt att kika på flera olika fleshlights utöver endast Elsa Jean Fleshlight. Varje fleshlight har nämligen en häftig och unik inre textur med spiraler, knoppar, piggar, räfflor och allt annat som man kan tänka sig. Olika fleshlights från olika porrstjärnor kommer därför att variera i hur de känns att använda.

Ta med den överallt

Att ta med sig sin Elsa Jean fleshlight ut på resa är inte särskilt svårt. Allt man behöver göra är att sätta på locket och därefter ser leksaken ut lite som en vanlig ficklampa. Detta gör både transport och förvaring ganska diskret.

Elsa Jean Fleshlight

Här kan du se hur det ser ut inuti Elsa Jean Fleshlight

Skillnaderna mellan fleshlights och fleshjacks

Elsa Jean Fleshlight

Om man har kikat igenom sortimentet av fleshlights under ett tag har man säkerligen stött på en och annan fleshjack, men vad är detta och varför påminner namnet om fleshlights? Den lätta förklaringen är att fleshjacks helt enkelt fungerar på ett liknande sätt som en fleshlight. Den enda skillnaden är att fleshjacks är gjutna efter ett manligt anus, och i de flesta fallen är det specifikt tal om en manlig porrstjärna. Om man har en förkärlek till gay porr är därför en fleshjack ett perfekt val för att få testa på någonting nytt. Fleshjacks är ofta lite stramare än fleshlights och bjuder på en annan typ av inre textur, så det är värt att både införskaffa sig en fleshlight och en fleshjack för att få lite variation i vardagen.

Den enda svårigheten när det kommer till fleshlights och fleshjacks är just att hitta den där perfekta varianten. Det finns så många att välja mellan, så var ska man börja leta? Vi har gjort det lite enklare för en med hjälp av en Lovebuddy fleshlight topplista. Här får man en översikt av de bästa fleshlights på marknaden. Inte behöver man dock sluta här, för det finns också en Lovebuddy fleshjack topplista som likt den tidigare nämnda listan talar mer om de bästa fleshjacks på marknaden. Inte nog med detta, utan man kan dessutom läsa en liten recension om varje produkt samt se just vad fördelarna och nackdelarna är.

Med allt detta i åtanke är det hög tid att ta en tur över till antingen Sinful eller Mshop för att kika närmare på Elsa Jean Fleshlight. Med alla dess fördelar är det här en onaniprodukt som man inte kommer att vilja gå miste om, och om man redan är ett fan av Elsa Jean blir hela upplevelsen bara bättre!

sinful rabatt

Se priset här

mshop rabatt

Se priset här

 

Här kan du läsa om mer fleshlight girls:

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här