Elektrosex – Bästa elektro sexleksaker

2425

När man letar efter det där lilla extra – antingen på egen hand eller tillsammans med en partner – så kommer elektrosex aldrig att svika en.

Såsom namnet antyder syftar den här benämningen på sexleksaker som använder ström för att stimulera en. Detta kan kännas ännu mer intensivt och nervkittlande än vanliga vibrationer, så för många är elektrosex ett klart val.

De finns många leksaker för elektrosex som kan användas på egen hand, men om man vill använda dem tillsammans med en partner finns det en rad leksaker som ger båda parter stimulans på samma gång.

Nedan ska vi gå igenom och jämföra några av de bästa leksakerna på marknaden när det kommer till elektrosex.

 


 

Pure vibes

“TESTVINNAR”

PURE VIBESSe dagens pris

Pure Vibes är ett set som ligger samlat i en snygg och smidig väska som man närsomhelst kan öppna upp när ens käraste kommer på besök. Denne väska innehåller två kanaler där man kan koppla in 2 elektrosexleksaker på en och samma gång.

Ta beslutet mellan tre olika program för att uppleva den fantastiska elektriska stimulansen precis såsom man vill. För att detta kit ska vara komplett kan man njuta av en rad tillbehör såsom fyra elektroder som är självfästande, två kablar och ett batteri. Sist men inte minst finns det en instruktionsbok så att man kan köra igång med lekarna på bästa möjliga sätt.

Pure Vibes är allt som allt ett fullkomligt set som blir perfekt för både nybörjare av elektrosex och för de som har lång erfarenhet av leksakerna.

 


 

Mystim Tension Lover Digital Electro Sex Box

“NYBÖRJAREN”

Mystim Tension Lover Digital Electro Sex BoxSe dagens pris

Mystim Tension Lover Digital Electro Sex Box har allt man kan tänkas behöva om man är ny inom världen av elektrosex. Med en medföljande manual lär man sig snabbt hur allting fungerar, och genom att själv kunna kontrollera intensiteten behöver man inte oroa sig för en alltför intensiv början.

Ta kontrollen eller låt ens partner hålla i fjärrkontrollen för ett spännande elektrosex äventyr som man aldrig vill ska ta slut. Detta kit kommer med ett flertal tillbehör där allting är samlat i en snygg väska för enkel förvaring.

 


 

Electrastim Flick Stimulator Multi Pack

“DEN BILLIGA”

ELECTRASTIM FLICK STIMULATOR MULTI PACKSe dagens pris

För de som är ute efter stor valuta för pengarna blir Electrastim Flick Stimulator Multi Pack ett perfekt kit när man vill börja med heta lekar inom elektrosex. Upplev äkta njutning med tre olika bästsäljande elektroder tillsammans med en stimulator och tillbehör som kan vara bra att ha.

Man sparar flera hundralappar på att inhandla detta paket jämfört med att köpa delarna separat, så för de som är ute efter en riktigt bra deal för elektrosex så behöver man inte leta längre. Välj mellan flera olika program för att få den perfekta stimuleringen – antingen om man leker på egen hand eller tillsammans med ens partner.

 


 

Obaie Mini Pinwheel

“MEST POPULÄRA”

Obaie Mini Pinwheel NybörjareSe dagens pris

Här kommer sexleksaken som förverkligar alla ens kinky drömmar. Både billig, enkel för nybörjare och veteraner, högkvalitativ samt redo att användas omedelbart. Obaie Mini Pinwheel är en riktig favorit inom både elektrosex och BDSM så att man tack vare den här sexleksaken kan få njutning i smärtan.

Detta pinwheel har piggar av plast istället för metall så att det inte ska bli lika smärtsamt som några av de andra hardcore BDSM-leksakerna, något som gör så att nybörjarna har dragits till just den här leksaken. För att använda leksaken låter man den helt enkelt vandra över kroppen för smärta och intensiv njutning på en och samma gång.

 


 

Electroshock E-Stimulation G-punktsvibrator

“TILL VARDAGEN”

ElectraStim Rocket Electro Dildo

Se dagens pris

När man är ute efter en rejäl strap-on dildo som hettar till det vid elektrosex så har man kommit till den rätta platsen. Electro Rocket Strap-On Dildo känns som den äkta varan, och när elektrosensationerna sätts igång blir stimuleringen likt en dröm.

Så länge man även drar nytta av en ElectraStim-enhet så kommer de elektriska stötarna att kännas fantastiska när man antingen använder sin dildo på egen hand eller om ens partner bär strap-on dildon.

Ha i åtanke att man själv måste inhandla en sele för att fästa ens strap-on dildo. Denne sexleksak för elektrosex kan föras in 17 centimeter och blir ett härligt tillskott till ens kollektion av leksaker för elektrosex.

 


 

Kinklab Neon Wand Electro Sex Violet Wand Kit

“DEN FRÄCKA”

Kinklab Neon Wand Electro Sex Violet Wand KitSe dagens pris

För ett litet kinky kit som är lätt att förvara och att diskret transportera med sig kommer här Kinklab Neon Wand Electro Sex Violet Wand Kit.

Detta kit som är särskilt framtaget för elektrosex innehåller bland annat en wand som överför elektricitet till ens hud. Man väljer själv nivån på hur smärtsamma dessa stötar ska vara, och det är både möjligt att ta del av elektrosex tillsammans med en partner eller på egen hand.

I ens kit finns det utöver ens wand även fyra huvuden som kan fästas på toppen för olika sorters stimulanser. För de som älskar elektrosex får man verkligen inte missa Kinklab Neon Wand Electro Sex Violet Wand Kit när man vill hetta till det i sovrummet.

 


 

Mystim sizzling Simon Black Edition

SIZZLING SIMON BLACK EDITIONSe dagens pris

Sizzling Simon Black Edition är en riktigt snygg och diskret leksak för elektrosex som kan bjuda på både vibrationer samt elektrisk stimulering på en och samma gång.

Oavsett vad man föredrar så kommer därför denne leksak att passa en själv och ens partner helt perfekt. Tack vare det faktumet att Sizzling Simon Black Addition är uppladdningsbar så slipper man dessutom att inhandla nya batterier så fort leksaken får slut på energi.

Leksaken för elektrosex är lätt böjlig med en införbar längd på 14,5 cm. För att därtill enkelt kunna förvara sin sexleksak när den inte används så ingår ett snyggt svart fodral.

 


 

Fetish Fantasy Shock Therapy Elektro Bröstklämmor

Fetish Fantasy Shock Therapy Elektro BröstklämmorSe dagens pris

Det finns inget mer pirrigt och hett än ett par klämmor som man fäster i sin partners bröst. Med Fetish Fantasy Shock Therapy Elektro Bröstklämmor klämmer det inte bara till om brösten, utan man känner dessutom av elektrisk stimulering som tar lekarna till en helt ny nivå.

En fjärrkontroll medföljer så att man själv kan justera hur stark elektriciteten ska vara. Med andra ord perfekt för nybörjare som vill ta det lite lugnare, men även BDSM-veteranerna som vill att det verkligen ska kännas.

Som grädden på moset kommer detta paket med en ögonbindel för elektrosex på en helt ny nivå. Både enkel och smidig att använda med nästintill en garanti att båda parter kommer att älska det.

 


 

Electraloops

ELECTRALOOPSSe dagens pris

Electraloops är riktigt spännande för de som älskar elektrosex. Allt man behöver göra är att koppla in dem i ens electrobox och sedan föra dem över ens partners könsorgan. Det är lätt som en plätt att justera dem så att de helt säkert sitter på plats, och därefter är det bara att starta ens electrobox.

De elektriska impulserna kommer att ta sig genom varje electraloop (detta paket innehåller två stycken) och stimulera ens könsorgan som aldrig förr. Dessa leksaker blir perfekta att leka med tillsammans med en partner där en håller i fjärrkontrollen medan den andra får njuta – men de fungerar dock även helt perfekt för njutning på egen hand.

 


 

You2Toys Steel Dilator Set

You2Toys Steel Dilator SetSe dagens pris

You2Toys Steel Dilator Set är ett kit med dilatorer i tre olika storlekar som förs in i urinröret för utomordentlig njutning. Produkten är tillverkad av rostfritt stål vilket betyder att det är lätt som en plätt att både värma upp och kyla ner leksakerna beroende på vad man känner för just den dagen.

Detta Steel Dilator Set blir perfekt för nybörjarna då man kan börja med den minsta storleken och jobba sig uppåt. Om man redan är en veteran kan man börja med någon av de större storlekarna. Då de är avrundande längst ut kommer det inte att finnas någon risk att man skär sig eller skadar sig på dilatorerna – det är helt enkelt mjuk och skön penetrering som gäller.

 


 

Shock Therapy Elektro Sex Kit

Shock Therapy Electro Sex Kit

Se dagens pris

Lekar inom elektrosex blir inte fulländande utan en het Cock Strap med medföljande batterier för elektrisk stimulering. Med den här sexleksaken fäster man två silikonband runt sitt kön, ett på skaftet och ett kring pungen. Med en fjärrkontroll styr man sedan hur intensiv styrkan ska vara för svag eller stark elektrisk stimulering.

Om man är två personer kan man gynnas av att en person fäster silikonbanden runt sitt kön medan den andra håller i fjärrkontrollen. Det är helt enkelt perfekt för de som älskar BDSM eller de som enbart vill njuta av elektrosex på egen hand i sovrummet. Vad fallet än må vara kommer man att imponeras av Shock Therapy Silicone Cock Strap.

 


 

Shock Therapy Replacement Pads

SHOCK THERAPY REPLACEMENT PADSSe dagens pris

I ett händigt litet paket med hela 12 pads för elektrosex kommer man aldrig att behöva oroa sig för att inte ha nog med pads över. Dessa redskap är mycket användbara inom elektrosex och kan avnjutas antingen själv eller tillsammans med sin partner. Storleken på dessa pads är 6,4 x 3,8 cm och när man väl placerar dem på huden så är de självhäftande.

Tänk på att man måste inhandla adaptrar och sladdar separat, men för en sådan låg kostnad som detta paket har är det fullt förståeligt. Snart är det dags att göra sig redo för het elektrosex själv eller tillsammans med ens partner.

 


 

Electrastim Conductive Gel till Elektro Sexleksaker 60 ml

Electrastim Conductive Gel till Elektro Sexleksaker 60 mlSe dagens pris

På ett liknande sätt som glidmedel förbättrar samlag så kommer denne gel att förbättra elektrosex som aldrig förr. Electrastim Conductive Gel appliceras på huden, och när man väl börjar använda ens elektrosex-leksaker kommer denne gel att se till så att njutningen blir underbar.

Gelen kan bara användas utvändigt och bör därför inte appliceras på leksaker som ska föras in analt eller vaginalt. När lekarna är klara blir det lätt som en plätt att sedan torka bort det som är över av gelen. Electrastim Conductive Gel innehåller ingen parfym och är allergivänlig, så den kan användas av de flesta.

 


 

Master Series Elektro CBT Cock and Ball Crusher

Master Series Elektro CBT Cock and Ball CrusherSe dagens pris

För de som älskar electro sex samtidigt som man gärna vill blanda in BDSM i lekarna kommer här en fantastiskt sexig produkt som kommer att krydda till det i sovrummet. Vid användning av Master Series Elektro CBT Cock and Ball Crusher placerar mannen sina testiklar mellan två plattor medan de kläms åt för stor njutning alla gånger.

Antingen väljer man själv hur hårt trycket ska vara eller så tar man del av heta BDSM lekar där den dominanta kontrollerar trycket hos den undergivna.

Som om trycket inte vore nog kan man dessutom få njuta av elektrisk stimulering med ett flertal program för intensitet och mönster.

 


 

Tazapper Elektrostav

Tazapper ElektrostavSe dagens pris

Electro sex tillsammans med ens partner blir mer kinky än någonsin så länge man har Tazapper Elektrostav vid ens sida. Denne spännande leksak för elektro sex används av den dominanta för att ge den undergivna elektriska stötar.

Med den synliga gnistan och den pirrande känslan kommer detta att bli riktigt sexigt för båda parter. Möjligheterna för rollspel är även oändliga, så man kan förvänta sig många heta stunder tillsammans med Tazapper Elektrostaven.

Staven är mycket enkel att använda då man endast behöver trycka på en knapp för att få igång sin elektrostav. Därefter är det fantasin som avgör hur långt det ska gå – lekar som både en själv och ens partner kommer att vara storförtjusta i.

 


 

Public Enemy No 1

PUBLIC ENEMY NO 1Se dagens pris

Vem blir inte varm om kläderna när man plockar fram en kinky cock cage? Att därtill samtidigt kunna njuta av en elektro sex upplevelse utöver det vanliga gör bara stunderna i sovrummet bättre. Vid köp av Public Enemy No 1 kommer man att få en mycket snygg och välorganiserad väska som bland annat innehåller en cock cage, tre brickor för förlängning, spänne och nycklar för att låsa upp ens cock cage.

Låt den undergivna bära denne cock cage för att det ska bli omöjligt för honom att få stånd medan den dominanta håller i nyckeln till friheten. Med rollspel och kinky lekar gynnas båda parter storslaget av Public Enemy No 1.

 


 

Mystim Twisting Tom Electrosex Prostata Stimulator

Mystim Twisting Tom Electrosex Prostata StimulatorSe dagens pris

Inte finns det någonting bättre än att stimulera prostatan samtidigt som man får njuta av elektriska impulser. Denne prostatastimulator behöver endast kopplas till en apparat för electro sex (eller om man föredrar elektro sex eller el sex) för att startas upp och förse en med ens livs njutning.

Produkten kan föras in 14 cm och är relativt bred, så det är rekommenderat att enbart använda Mystim Twisting Tom Electrosex Prostata Stimulator om man är en veteran som är van vid tidigare prostatastimulering. Om detta är fallet kommer man dock verkligen att kunna njuta av den här leksaken.

 


 

Shock Therapy Finger Fun

SHOCK THERAPY FINGER FUNSe dagens pris

Sist men absolut inte minst på listan för de som har en förkärlek till electro sex kommer den här heta och häftiga leksaken som öppnar helt nya dörrar till njutning. Genom att trä på denne leksak på fingrarna kan man sedan vid beröring ge ens partner elektrisk stimulering för electro sex utan dess like.

Produkten kommer med en fjärrkontroll där det är upp till en själv att bestämma hur snabba eller långsamma de elektriska stötarna ska vara. Man får dessutom en medföljande ögonbindel för alla de som älskar kinky lekar i sovrummet. Med Shock Therapy Finger Fun kan alla ens heta drömmar bli verklighet för electro sex som båda parter aldrig kommer att glömma.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här