Vibratorägg – Bäst i test

5176

Vi har testat flertalet vibrerande ägg och tagit fram de 6 bästa som finns på dagens marknad, läs recensionerna nedan och välj vilket som passar dig bäst!

Med en sexleksak i form av ett vibratorägg är fördelarna många.

 • Passar både kvinnor och män
 • Vissa går att styra på distans
 • Går att kombinera med andra sexleksaker
 • Små och diskreta

Vi vill tro att om du inte redan varit så har du blivit – övertygad till varför du ska köpa ett vibrerande ägg, nu är nästa fråga: Vilket?

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av vibratorägg här →

TESTVINNARE – Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

Se priset här

Det här vibratorägget fungerar bra att använda på egen hand eller samtidigt som du blir penetrerad av din partner.

Fördelar

 • Smidig med eller utan partner
 • Tyst vibration
 • Den går att styra via wifi, kör ni distans är den ett måste

Nackdel

 • Vissa upplever att det är svårt att förstå hur den ska kopplas för att styras via wifi

Recension

”Min partner blir galen” var det en av våra testare som skrev, den är nämligen fjärrstyrd via mer än bara Bluetooth och ni kan därmed befinna er på hundratals mils avstånd. Den styrs enkelt i appen där ni själva kan skapa egna vibrationsmönster.

Den ergonomiska formen gör att den kommer åt din g-punkt utan större ansträngning och den fungerar även att använda samtidigt som du blir penetrerad. Vad mer går att begära egentligen?

Hur använder du den?

Du för in den breda/större delen in i din vagina och därefter styr du eller din partner vibratorägget med hjälp av lovense- appen.

Rekommenderad till

Den passar alla, enkel att använda. Du kanske bör vara något teknisk för att förstå hur du ska koppla upp den.

Det säger andra kunder

Stefan – ” Helt galet skön, frugan älskar den och det är riktigt kul och upphetsande att styra den med telefonen och retas ordentligt med den, hon blir kort sagt galen…
Hon har den även i sig när jag tränger in, alltså dom vibrationerna gör det omöjligt att hålla emot en längre tid…
KÖP Nu!!!”

Sammanfattning

Fjärrstyrd äggvibrator som passar i alla miljöer – offentligt som privat och på egenhand eller med partner.

Läs hela recensionen här


DEN BILLIGA Galaxy

Se priset här

Galaxy är hos oss utsedd till den billiga men av Expressen blev den faktiskt utsedd till testvinnare, testa så förstår du varför!

Fördelar

 • Trådlös med 30 meters räckvidd
 • Perfekt för public play
 • Bra passform

Nackdel

 • Vissa tycker vibrationerna är för högljudda

Recension

Galaxy skrivs det om i tidningen och rekommenderas från mun till mun överallt. Den är gjord i en ergonomisk design vilket gör att den är bekväm att använda en längre tid.

Den har en sammetslen yta som gör att den blir lätt att föra in men som alltid rekommenderar vi glidmedel till en sexleksak.

Ge fjärrkontrollen till din partner och låt din partner se dig sukta efter orgasm på upp till 30 meters avstånd. Eller ge din partner fjärrkontrollen innan du går in och använder den i duschen.
OBS! Tänk på att det endast är ägget och inte fjärrkontrollen som är vattentätt.

Hur använder du den?

Styr vibrationerna på knappen som finns på ägget eller med hjälp av fjärrkontrollen. Välj därefter om du vill föra in den eller använda den utanpå – på dina olika erogena zoner på kroppen.

Rekommenderad till

Den passar alla men särskilt dig som tycker om starka vibrationer.

Det säger andra kunder

Hanna – ” Detta var min första leksak jag köpte någonsin och den är super prisvärd och skön att använda. Andra gången jag använde den kom jag inom 5 minuter. De olika vibreringslägerna är underbara. Den hörs lite både utanför och när den är i mig men inte så högt att folket utanför rummet hör. Rekommenderas starkt till de som gillar vibrationer vid klitoris.”

Sammanfattning

Ett av de bästa vibrerande äggen på marknaden, har du aldrig fått en orgasm offentligt? Nu är tiden kommen, ge fjärrkontrollen till din partner och resten återstår att se…


TILL NYBÖRJARENSinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Se priset här

Till ett rimligt pris får du det här läckra vibratorägget med 11 olika vibrationsnivåer.

Fördelar

 • Batteri till fjärrkontrollen ingår
 • Vattentät (ej fjärrkontrollen)
 • 11 vibrationsnivåer

Nackdel

 • Vibrationen låter högt utanpå kroppen

Recension

Ett diskret vibratorägg som är enkel att använda och att sköta om. Det passar för dig som inte är van vid sexleksaker som vibrerar då du kan välja mellan 11 olika nivår. De första nivåerna är svaga och de sista är riktigt kraftiga.

Det positiva med vibratoräggets form är att det går enkelt med att variera med att ha den vaginalt, analt eller för stimulering utanpå kroppen, exempelvis klitoris.

Hur använder du den?

Vid första användning ladda upp den till max med hjälp av USB-laddaren och sätt i batteriet som ingår i fjärrkontrollen. Därefter när du är tillräckligt våt och gärna i kombination med glidmedel för du in den vaginalt eller i analen.

Rekommenderad till

Passar dig som är ny till sexleksaker generellt sätt då den är enkel att använda.

Det säger andra kunder

Becca – ” Väldigt sköna och kraftfulla vibrationer! Låter väldigt mycket om man använder ägget utanpå kroppen, men i blir den rätt så tyst.
Ägget är igång i ca 6h oavsett om man har vibrationerna igång eller inte, vilket är jätte smidigt om man har den med sig ute bland folkoch inte har möjlighet att starta den hela tiden. Själva kontrollen stänger av sig själv efter ca 5min om man inte använder den, vilket är bra eftersom det batteriet som finns i den inte är uppladdningsbart.
Min partner tycker att det är väldigt kul att kunna retas med mig när som helst och när jag minst anar det.”

Sammanfattning

Liten och diskret med allt från svaga till kraftfulla vibrationer.

Läs hela recensionen här


 

LELO Lyla 2 Trådlöst Fjärrstyrt Vibratorägg

Se priset här

Det är inte bara äggvibratorn som vibrerar utan även fjärrkontrollen, därför kan den användas för stimulering på flera sätt.

Fördelar

 • Tysta vibrationer
 • Vibrerande fjärrkontroll
 • Skräddarsydda vibrationer av dig som användare

Nackdel

 • Ingen svensk bruksanvisning

Recension

Vibrationerna är starka men trots det upplever våra testare att den är ett av det tystaste vibratorsägget de har prövat. Perfekt för public play med andra ord! Det går att styra den på upp till 12 meters avstånd.

Genom att både vibratorägget och fjärrkontrollen vibrerar kan du välja om du och din partner tar varsin eller om du använder båda på dig själv.

Hur använder du den?

Vibrationerna styrs av sättet du håller fjärrkontrollen på och dina handrörelser avgör vilka vibrationer som ska ges. När du håller fjärrkontrollen i horisontellt läge är äggets vibrationer mjuka och känsliga. Om du däremot håller den i lodrät position blir vibrationerna kraftigare.
Dessutom pulserar ägget i takt med den rytm som du rör handen i. Vilken fantastisk teknologi va?

Rekommenderad till

Passar den erfarne som den nye och oavsett kön.

Det säger andra kunder

Pontus – ” Jag och min partner är väldigt nöjda med funktionen på ägget. Det är bland det tystaste vi stött på och lämpar sig toppenbra för “diskreta lekar” både i och utanför hemmets vrå.

Det enda vi har upptäckt är att man ev. skulle ha en längre “antennsladd” på ägget då det ibland händer att hela åker in och gör ägget okontrollerbart. Lyckas man dock lägga det på ett bra sätt fungerar det utmärkt.
Även variationen på vibrationerna är toppen även om vi gärna sett lite mer kraft i vibrationerna är de definitivt bland de bättre i jämförelse med andra trådlösa varianter.”

Sammanfattning

Ett vibratorägg där tar över kontrollen och formar dina vibrationer precis som du vill.

 

Läs hela recensionen här


 

 

Sinful Deluxe Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Se priset här

Ett vibratorägg som är enkelt att använda i public play då både vibratorägget och fjärrkontrollen är gjord i en stilren och diskret design.

Fördelar

 • Kraftfulla vibrationer
 • Mjuk form
 • 10 meter räckvidd

Nackdel

 • Svår att greppa med händerna men bra att det finns snöre

Recension

Ett litet vibratorägg med en längd på 7cm och har en diameter på 3,4cm. Vissa av våra testare upplevde att den var för liten och därför kunde de inte känna vibrationerna lika bra som andra vibratorägg.

Vibratorägget är även vattentätt och tillverkat av ftalat- och latexfritt silikon vilket gör den mer allergivänlig än flertalet andra sexleksaker.

Både ägget och fjärrkontrollen är uppladdningsbara med hjälp av en USB-sladd.

Hur använder du den?

Vid första användning ladda produkterna med hjälp av USB-sladden och därefter för in den i vaginan eller i analen. Alternativt använd för klitoris stimulans utanpå och styr sedan med hjälp utav fjärrkontrollen.

Rekommenderad till

Ett vibratorägg som passar alla.

Det säger andra kunder

Dean – ” Jag och min flickvänn tog ut produkten till Willys. Kul o se att hon spänner till varje gång man trycker på knappen. Ännu roligare o höra lite tonskillnad i rösten när hon skulle betala i kassan.
Vi båda blev riktigt upphetsade av upplevelsen och det roliga började redan i bilen på vägen hem…

Riktigt rolig produkt som man kan ha kul med både hemma och ute. Bra material med kvalitetskänsla och starka vibrationer. Därför ger jag 5/5!”

 

Sammanfattning

Ett litet ägg med 10 olika vibrationslägen som kommer få dig att längta efter din orgasm vid bara första ögonkastet.


Fifty Shades of Grey Remote Control Ägg

Se priset här

Fifty shades of grey ”Relentless vibrations” Remote Control Ägget är en product som vid första anblick faller en i smaken.

Fördelar

 • Ergonomisk design
 • Diskret och snygg fjärrkontroll
 • Medföljer en snygg satinpåse för förvaring

Nackdel

 • Något svag vibration

Recension

Fjärrkontrollen är nog det som sticker ut mest, dels att den är uppladdningsbar, dels att den är en snygg och ovanlig design. Något som flera av våra testare har uppskattat.

Det är tack vare designen på fjärrkontrollen som många har varit mest bekväma med att använda denna i offentliga sammanhang.

Det finns 5 vibrationsmönster och 3 vibrationshastigheter att välja mellan, men vibrationerna upplevs som något svaga.

Hur använder du den?

Ladda produkterna med hjälp av USB-sladden och därefter fjärrstyr vibratorägget med hjälp av fjärrkontrollen. Du kan välja att ha den vaginalt, analt eller för stimulering av andra erogena zoner.

Rekommenderad till

Passar dig som är ny till sexleksaker och inte van vid starka vibrationer.

Det säger andra kunder

Niklas  – ” En utav de bättre köpen! Kan användas under sex också vilket är en stor bonus! Extra kul med kontrollen vilket möjliggör lekar i det offentliga… bra batteritid också.”

Sammanfattning

Ett vibratorägg som med sin diskreta design gör sig ultimat för offentliga sammanhang.


 

Magic Motion Vini Appstyrt Vibratorägg

Se priset här

Designa egna vibrationsmönster och utnyttja det här vattentäta, vibrerande ägget till max.

Fördelar

 • Vattentät
 • Smidig att ladda med USB
 • Designa egna vibrationer i appen

Nackdel

 • Ingen svensk bruksanvisning

Recension

Med sina 9,7cm så är det här vibratorägget perfekt för att både föra in vaginalt och för att använda vid yttre stimulering av exempelvis klitoris.
Ett hett tips är att ge bort ägget med egenskapade vibrationsmönster som du sedan styr hemifrån appen, få full kontroll över din partners orgasmer.

Den ligger skönt mot huden då den är gjord av silikon och ABS-plast. När du laddat den fullt så håller den upp till 210 minuter.

Hur använder du den?

Ladda ner appen Magic Motion och därefter kan du styra vibratorägget med vibrationerna som redan finns förinställda, hela sju olika- eller skapa helt nya.

Därefter kan du använda den för vaginal stimulans eller yttre stimulans.

Rekommenderad till

Perfekt för er som har en relation på distans.

Det säger andra kunder

Håkan – ” Riktigt bra produkt smidigt och ha med sig. Bra att den går och styra med mobilen när man är på en resturang tex.”

Sammanfattning

Ett vibratorägg som är enkelt att använda via Magic Motions app för yttre eller inre stimulering.


Pocket Exotics Dubbel Bullet Fjärrstyrd Vibrator

Se priset här

Två vibrator ägg i en och samma leksak, stimulera två olika kroppsdelar samtidigt eller fokusera intensivt på en och samma zon.

Fördelar

 • Två vibratorägg
 • Kraftfull vibration
 • Kombinera vaginal och anal stimulering

Nackdelar

 • Fjärrkontroll med sladd

Recension

Det här ägget har inte bara en utan två ägg. När flera erogena zoner kombineras så kan du får starkare orgasmer och med det här vibratorägget så har du möjlighet att kombinera flera.
Eller är det upp till dig? Det kanske blir din partner som får ta över.

Hur använder du den?

Vibratorägget går på AA-batterier som du behöver köpa separat. Därefter styr du eller din partner vilken nivå på vibrationen med hjälp av att skruvhjulet som finns på fjärrkontrollen.

Rekommenderad till

Den erfarne – kan kännas som mycket på en gång att använda två vibratorägg samtidigt.

Det säger andra kunder

Helena – ” Denna hade jag väldigt höga förväntningar på. Jag blev glatt överraskad av att den va bättre än vad jag trodde. Rekomenderar denna till varenda människa då den är super bra!”

Sammanfattning

Ett vibratorägg för dig som gillar när det händer mycket på en och samma gång. Med snygg design och enkel fjärrkontroll kommer det här vibratorägget att ge dig orgasm efter orgasm.

 


Denne behagliga sexleksak kommer att älskas både vid onani på egen hand samt tillsammans med ens partner i sovrummet när man vill hetta till förspelet lite extra. Just i webbutiken Sinful stöter man på en lång rad olika vibratorägg i flera modeller, färger, storlekar samt med olika funktioner. Vissa bjuder på en lång rad olika vibrationsnivåer medan andra har färre. Vissa styrs även med en applikation i telefonen medan andra kommer med en medföljande fjärrkontroll som antingen en själv eller ens partner kan styra. Sexigt, inte sant?

fjärrstyrd vibrator

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här