Vibrerande ägg har många fördelar som man inte finner hos ordinära vibratorer. De är små, diskreta, tar inte upp något större utrymme i nattduksbordet och kan enkelt styras med en fjärrkontroll eller applikation på telefonen (beroende på modell).

Med andra ord finns det många skäl att satsa på en fantastiskt skön fjärrstyrd vibrator i form av vibrerande ägg.

Denne behagliga sexleksak kommer att älskas både vid onani på egen hand samt tillsammans med ens partner i sovrummet när man vill hetta till förspelet lite extra. Just i webbutiken Sinful stöter man på en lång rad olika vibratorägg i flera modeller, färger, storlekar samt med olika funktioner. Vissa bjuder på en lång rad olika vibrationsnivåer medan andra har färre. Vissa styrs även med en applikation i telefonen medan andra kommer med en medföljande fjärrkontroll som antingen en själv eller ens partner kan styra. Sexigt, inte sant?

fjärrstyrd vibrator


LELO Lyla 2 Trådlöst Fjärrstyrt Vibratorägg

LELO Lyla 2 Trådlöst Fjärrstyrt Vibratorägg - TESTVINNARE

Detta snygga och högkvalitativa ägg kommer i tre stilrena färger och stor komfort i alla lägen. Fjärrkontrollen kan vara upp till hela 12 meter bort och fortfarande ge en möjligheten att styra ägget. Tack vare det faktumet att vibrationerna är tysta kan man även använda sig av detta vibrerande ägg offentligt utan att någon annan vet om det. Riktigt sexigt och skoj för båda parterna. Naturligtvis kommer ens vibrerande ägg dock även att bli en succé i sovrummet, antingen när man onanerar själv eller när man har sin partner där för lite hett förspel.

Den positionen som man håller fjärrkontrollen i är det som styr hur snabba eller långsamma vibrationerna ska vara. En lodrätt position ser till så att vibrationerna blir mycket starka medan en vågrätt position gör dem mer lugna och mjuka.
Tack vare det faktumet att vibrationerna känns av både i ens vibrerande ägg och i fjärrkontrollen kommer båda parterna att kunna njuta – och varför inte multitaska genom att använda fjärrkontrollen som en klitorisstimulator medan ägget stimulerar en inifrån. Möjligheterna är nästintill oändliga med den här förträffliga sexleksaken.

Materialet som detta vibrerande ägg är tillverkat av är medicinskt silikon, någonting som gör ägget mycket lent och behagligt att föra in. Då leksaken är fullkomligt vattentät kan man exempelvis dra nytta av vattenbaserat glidmedel för att föra in ens vibrerande ägg på ett så skönt sätt som möjligt.

När allt kommer till kritan är ett vibrator ägg såsom LELO Lyla 2 ett förträffligt val både till par och till lekar på egen hand. Det finns ingenting som är mer spännande att testa på i sovrummet än ett stilrent vibrerande ägg som detta. Kika på det redan idag hos Sinful!

Fördelar:

 • Flera färger att välja mellan
 • Perfekt för par eller onani på egen hand
 • Ställ själv in hur kraftiga vibrationerna ska vara

Nackdelar:

 • Relativt dyr

 


 

The Perfect Wireless Egg – Pink

vibrator ägg

Är ni ute efter heta nätter som man aldrig vill ska ta slut? När man talar om äkta valuta för pengarna är det just The Perfect Wireless Egg som kommer att förse en med ett vibrerande ägg som imponerar i alla lägen. Denne sexleksak är en trådlös vibrator i form av ett trådlöst ägg som vibrerar för att stimulera en inifrån. Tack vare en fjärrkontroll som följer med ens vibrerande ägg har man själv (eller ens partner) möjligheten att kontrollera hur kraftiga eller mjuka vibrationerna ska vara. Med en snygg rosa design och ett behagligt silikonmaterial är det en garanti att man kommer att älska detta trådlöst vibrerande ägg.

The Perfect Wireless Egg är vattentätt, vilket tillåter för lekar i badrummet om man skulle föredra det. Samtidigt är det fullkomligt säkert att applicera ett vattenbaserat glidmedel på ägget för att på ett mer bekvämt sätt kunna föra in vibratorn. Tack vare den trådlösa fjärrkontrollen styr man när ägget ska slås på eller stängas av samt hur intensiva vibrationerna ska vara. Fjärrkontrollen når hela 10 meter, så njutbara rollspel kan ske på distans. Sexleksaken är dessutom miljövänlig på så vis att den är uppladdningsbar så att man slipper att konstant köpa nya batterier.

När man använder sig av detta vibrerande ägg kan man förvänta sig 11 olika vibrationsnivåer, så varför inte skräddarsy upplevelsen exakt såsom man vill ha den. Fantastisk njutning är inte långt borta oavsett om man vill använda ett trådlöst vibrator ägg för lekar själv eller tillsammans med sin partner. Som grädden på moset är detta vibrerande ägg ganska billigt, så man får sannerligen mycket för pengarna. Satsa på den här svenska designen för gränslös njutning.

Fördelar:

 • Tillverkad av mjukt silikonmaterial
 • Stort värde för en billig peng
 • 11 olika vibrationsnivåer att välja mellan

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 

Velvet Pill Bullet

VELVET PILL BULLET

I antingen svart eller lila får man detta sköna vibrerande ägg som alltid lever upp till förväntningarna. Använd den för vaginal eller anal stimulans på ens egna villkor genom att föra in kulan och sedan använda fjärrkontrollen för att kontrollera vibrationerna. Det finns hela fyra olika nivåer av vibrationer från svaga mjuka vibrationer till mer intensiva och kraftiga varianter. Ha i åtanke att detta vibrerande ägg inte är vattentätt och därför inte kan användas för lekar i badkaret eller duschen.

För spännande lekar för att hetta till det i sovrummet kan den ena personen använda ägget medan partnern kontrollerar intensiteten via fjärrkontrollen. Detta blir perfekt för spännande rollspel där båda två kan njuta av spänningen. Kom ihåg att sexleksaken kräver två stycken AA-batterier, men så länge man har inhandlat batterierna är det bara att börja njuta av detta vibrerande ägg.

Om man är ny inom världen av ägg som sexleksak kan detta vara en förträfflig variant att börja med då sexleksaken är mycket billig. Ett lägre pris för en vibrator med fjärrkontroll är svårt att hitta, men trots detta är leksaken mycket proffsigt utformad och hållbar. Man kommer med andra ord att kunna dra nytta av detta vibrerande ägg under en lång tid framöver.

Fördelar:

 • 4 olika vibrationsnivåer
 • Riktigt lågt pris
 • Hållbar och slitstark

Nackdelar:

 • Fjärrkontrollen är inte trådlös

 

Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

 

trådlöst vibrator ägg

Till ett rimligt pris får man detta vibrerande ägg i en snygg och stilren design för heta nätter i sovrummet. Tack vare den mindre storleken av denne äggvibrator kommer man att diskret kunna förvara och transportera leksaken i alla lägen. Man för helt enkelt in ägget vaginalt eller analt och styr sedan vibrationerna via en medföljande fjärrkontroll. För riktigt sexiga rollspel kan ett vibrerande ägg komma väl tillhands då en av parterna kan föra in leksaken medan den andra kontrollerar leken med fjärrkontrollen.

Visst är dessa lekar sexiga i sovrummet, men om man vill ta stimuleringen till en helt ny nivå kan man använda leksaken på offentliga platser. Då ägget är så litet och tystlåtet kommer ens partner att kunna styra vibrationerna medan man är ute för en stygg lek som båda kommer att uppskatta. Fjärrkontrollen når hela 10 meter bort, så man behöver inte oroa sig för att befinna sig för långt ifrån varandra.

För en riktigt skräddarsydd upplevelse finns det så mycket som 11 olika vibrationsnivåer att välja mellan. Oavsett om man föredrar mjuka och långsamma vibrationer eller kraftiga och snabba varianter kommer det att finnas en inställning som passar en likt handen i handsken. Utöver fjärrkontrollen kan även detta vibrerande ägg styra vibrationerna, så om man själv vill använda ägget vid onani för att stimulera klitoris är det fullt möjligt.

Medicinskt silikon är det materialet som detta fjärrstyrda vibrator ägg är tillverkat av, och resultatet blir en mycket bekväm upplevelse. Genom att vara uppladdningsbart via USB är man dessutom skonsam mot miljön då man inte konstant behöver byta batterier när ens vibrerande ägg har laddats ur. Med allt detta i åtanke kommer man att få en riktigt fantastisk fjärrstyrd sexleksak till ett mycket rimligt pris.

Fördelar:

 • Diskret och händigt
 • 11 olika vibrationsnivåer att välja mellan
 • Räckvidd på 10 meter mellan ägget och fjärrkontrollen

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 

Baseks Fjärrstyrt Love Vibratorägg

 

Baseks Fjärrstyrt Love Vibratorägg

En vibrator med kontroll som både är riktigt billig samt kommer med sin egen trådlösa fjärrkontroll är Baseks Fjärrstyrt Love Vibratorägg. Detta vibrerande ägg bjuder på 10 olika vibrationsnivåer, så det är nästintill en garanti att man finner en inställning som passar en helt perfekt. Baseks Fjärrstyrt Love Vibratorägg vet verkligen var skåpet ska stå med sin smarta design som både är diskret och enkel att förvara samt transportera med sig. Det är fullt möjligt att antingen använda ägget hemma vid onani, tillsammans med en partner i sovrummet eller till och med när man är ute på offentliga platser.

För att enklast föra in detta vibrerande ägg vaginalt är det en god idé att satsa på ett vattenbaserat glidmedel. Därefter är man redo för sexiga rollspel där ens partner håller i fjärrkontrollen och kontrollerar vibrationerna. När som helst kan ens partner starta ägget eller justera vibrationsinställningarna, så ens njutning ligger fullkomligt i ens partners händer – bokstavligt talat.

Vid användning ute på offentliga platser behöver man inte oroa sig för att fjärrkontrollen inte ska nå. Många vibrerande ägg har en räckvidd på 10-12 meter, men just den här varianten kan sträcka sig så långt som 15 meter. Äggets yta är riktigt mjukt och skönt, så lite vattenbaserat glidmedel är nog för att lätt kunna föra in leksaken.

Som om allt detta inte vore nog slipper man helt och hållet att köpa batterier i första taget till ens vibrerande ägg. Två stycken LR1-batterier och ett 23A-batteri medföljer nämligen – där ägget använder de förstnämnda och fjärrkontrollen använder det sistnämnda. Vid rengöring kan tvål och vatten vara nog, men för att ens vibrerande ägg verkligen ska bli rent bör man sikta på sexleksaksrengöring.

Fördelar:

 • Batterier ingår
 • Så mycket som 10 olika vibrationsinställningar
 • Liten och diskret design

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 

Magic Motion Smart Mini Vibe App-styrd Trådlöst vibratorägg

 

ägg sexleksak

Med ett app kontrollerat vibrator ägg får man aldrig en tråkig stund. Detta vibrerande ägg som styrs via en applikation i telefonen är lätt som en plätt att använda och kommer att förse en med het stimulans i sovrummet. Använd den antingen själv vid onani eller låt partnern ta rodret för att styra ens njutning via applikationen. Tack vare det faktumet att ägget styrs via mobilen kan man stänga av och sätta på ägget oavsett hur långt ifrån varandra man befinner sig.

Funktioner i detta vibrerande ägg som man sällan finner i andra sexleksaker är exempelvis att man kan få fantastiska vibrationer som följer rytmen i ens favoritlåtar, att styra ägget genom sin röst eller välja någon av 9 olika vibrationsmönster. Man kan även reglera vibrationerna genom att skruva upp och ner dem manuellt i applikationen. Allt detta och mycket mer blir möjligt när man använder sig av detta vibrerande ägg.

För att få den bästa möjliga stimulansen alla gånger kan det vara läge att dessutom inhandla ett vattenbaserat glidmedel som gör det lätt att föra in ägget. Ägget är också helt vattentätt, och man kan därför njuta av lekar i duschen om det här är någonting som man föredrar. Lyckligtvis nog är ägget ganska tystlåtet, vilket betyder att lekarna inte heller bara behöver stanna i badrummet eller sovrummet – utan även kan tas med till offentliga platser. Efter dess att leksaken har använts kan man inhandla ett rengöringsmedel för sexleksaker om man vill se till så att ens vibrerande ägg blir så rent som möjligt.

Fördelar:

 • En stor mängd funktioner som styrs genom en app
 • Uppladdningsbar
 • Diskret för enkel förvaring och transport

Nackdelar:

 • En mobil krävs för att få ut det mesta av ägget

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här