Recension – Fleshlight Brandi Love Heartthrob

16

Om MILFs är din grej känner du utan tvekan till Brandi Love. Denna atletiska, vackra kvinna har en verklig aptit för sex man inte glömmer i första taget. Hon är en gift mamma som inte kan låta bli att vilja ha mer… Och vill du ha ett smakprov av hennes vackra kropp är Brandi Love Heartthrob Fleshlight din bästa chans.

Denna Fleshlight är stöpt efter Brandi Loves egna vagina och har en spännande kanal designad för att efterlikna hennes varma personlighet.

Info om testet

Jag har gjort mitt bästa för att täcka ALLT du kan vilja veta om Brandi Love Fleshlight i den här recensionen, och det har jag gjort med en kombination av information, bilder och till och med en video som demonstrerar den inre kanalen.

Jag går igenom designen, min upplevelse, skötsel och allt annat du kan vilja veta om. Scrolla vidare och läs på om Brandi Loves egna Fleshlight!

Brandi Love Recension Design

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Tajt öppning som är stöpt efter själva Brandi Love
 • Unik inre kanal med stimulerande textur
 • Helt vattentät och kompatibel med en Shower Mount
 • Justerbart bottenlock för att anpassa sug

Nackdelar

 • Inte mycket variation

Recension

Brandi Love Fleshlight Recension

Om Brandi Love Heartthrob Fleshlight

I 2017 kom Fleshlight ut med Brandi Love Fleshlight, och fans av denna MILF var naturligtvis överlyckliga. Fleshlight och Brandi Love skapade 2 stycken leksaker tillsammans; Lady-sleeven Heartthrob och Butt-sleeven Shameless.

I denna recensionen är det Brandi Love Heartthrob jag talar om, alltså vagina-sleeven som är stöpt efter Brandis vulva.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Brandi Love Recension Design

Vi börjar med att titta på designen av denna populära Brandi Love Heartthrob Fleshlight.

Det är rätt enkelt; Brandi Love Fleshlight består av en sleeve med en realistisk öppning, ett hårdplast fordral som sleeven finns i och lock på båda sidorna av Fleshlighten. Den hårda utsidan av leksaken är designad för att ge dig ett bra grepp och hård nog att tåla allt du är redo att ge den.

Men det är sleeven i fodralet som är den riktiga magin. Förutom att öppningen är en väldigt realistisk kopia av Brandi Loves egna slida är insidan av sleeven skapad för att stimulera varje centimeter av dig. Hela kanalen är fylld av ett mönster som kommer kittla dig för varje drag in och ut.

Den totala längden på Brandi Love Fleshlight är 25 cm och den är formad som en stor ficklampa – därav namnet “Flashlight”.

Användarvänlighet

Brandi Love Fleshlight Recension Användarvänlighet

Det finns inget komplicerat med att använda Brandi Love Heartthrob, och har du använt en manuell Fleshlight förr så vet du redan precis hur man gör. Ta av locket, ta fram glidmedlet och börja runka! Eftersom Brandi Love Fleshlight är en manuell Fleshlight behöver du inte oroa dig över några inställningar utan justerar bara din upplevelse beroende på hur du runkar med Fleshlighten – och så kan du justera det andra locket på baksidan för att påverka trycket i kammaren.

Om du vill göra saker lite ännu bättre kan du köpa Fleshlights Shower Mount som låter dig fästa sexleksaken i duschen och bara jucka in i den. Detta kan skapa en väldigt realistisk känsla, och om du drömt om att ha sex med Brandi i duschen är detta absolut ett utmärkt val! 

Jag skulle inte specifikt rekommendera Brandi Loves Fleshlight för nybörjare, men självklart går det att köpa denna onaniprodukt som din första leksak. Är du nyfiken på andra masturbators kan du se vår artikel om bästa masturbators här.

Kvalitet

Brandi Love Fleshlight

Fleshlight-produkter är kända för att vara av väldigt hög kvalitet och du kan förvänta dig samma sak av Brandi Love Heartthrob fleshlighten. Denna produkt är mycket högkvalitativ och det känner man verkligen av när man använder den.

Öppningen på Brandi Love Heartthrob är verkligen detaljerad och ser ut som den äkta varan. Insidan är också otroligt detaljerad – och hela sleeven är gjord av ultrarealistiska och sköna Superskin materialet som självklart också är säkert för huden.

Att denna sexleksak är av så hög kvalitet gör naturligtvis också att du kommer kunna fortsätta att använda den under en längre tid. En sådan här leksak kan hålla i många år.

Pris

Brandi Love Heartthrob Pris

Vid första anblick, om du inte shoppat efter sexleksaker förr, kanske 700 kronor eller så känns lite mycket för en manuell sexleksak, men när du tänker på hur länge den kommer att glädja dig är priset helt rimligt. Sexleksaker kan ofta bli riktigt dyra, och priset på Brandi Love är jämförelsevist inte särskilt högt.

Tar du bra hand om din Brandi Love Heartthrob Fleshlight kommer den vara din lojala följeslagare i flera år. Fleshlight är ett premiummärke som både känns bättre och håller längre än de flesta andra budget lösvaginor som finns på marknaden.

Det känns enligt mig som om Fleshlight gör sitt bästa för att erbjuda så låga priser de kan utan att uppoffra kvalitet.

Upplevelse/Användning

Innan du ens penetrerat Brandi Love Fleshlight kommer du självklart få se och känna öppningen som är en exakt kopia av Brandi Loves egna slida. Efter att ha sett den på kamera hundratals gånger var detta i sig nog för att göra mig ivrig att sätta igång.

När du först penetrerar Brandi Love Fleshlight finns en kort tajt sektion som ger en del motstånd, men när du väl kommit in möts du av en ganska annorlunda kammare. Denna kammare sträcker sig utöver resten av sleeven.

Kammaren består av ringar av olika höjd, och dessa ringar är många och subtila nog att det ska kännas som en vibration när du rör den fram och tillbaka. Det är en måttlig nivå av intensitet och tajthet.

Att denna textur räcker hela vägen innebär att du får ungefär samma upplevelse oavsett hur lång du är; du får hela upplevelsen även om du är inte räcker till slutet av kanalen.

Förpackning

Brandi Love Fleshlight Förpackning

Brandi Love Heartthrob Fleshlight förpackning består av en kartong som visar upp produkten på ett enkelt och effektivt sätt. På baksidan finns en bild på den inre kanalen, och på framsidan står Brandi Love själv och ser sexig ut. Du ser dessutom hennes signatur i kanten av kartongen.

Brandi Love Fleshlight reser säkert i kartongen. Även om kartongen inte har en någon vaddering är den stadig nog att göra jobbet, och dessutom så är den mjuka insidan av leksaken skyddad av det hårda plastfodralet.

Fleshlight slänger också med några små paket av förnyelsepuder och vattenbaserat glidmedel i förpackningen också. Dessutom så får du med en användarguide där all information om hur du använder, sköter och lagrar sexleksaken finns.

Skötsel

Brandi Love Skötsel

Brandi Love Heartthrob Fleshlight är, precis som andra Fleshlights, en onaniprodukt utan motor. Därför behöver du såklart inte ladda den eller byta batteri på den. Du behöver alltså bara tänka på att rengöra den.

Du rengör sleeven med Fleshwash och varmt vatten – använd inte vanlig tvål eller hett vatten eftersom detta kan skada den. Du kan gnugga, lätt vrida och vända sleeven ut och in för att se till att den är helt ren. Efter att den är rengjord behöver den torka och detta kan ta några timmar. Få bort så mycket vatten som möjligt genom att skaka av den och använda en luddfri handduk för att suga upp det mesta vattnet och låt den sedan ligga på tork.

Vänta tills sleeven är torr innan du följer det sista steget: pudring av sleeven. Du tar lite Fleshlight Renewing Powder och stör det över sleeven. “Baka” in det och så är det klart! Detta håller materialet fräscht och skönt.

Snabbfakta om porrstjärnan – Brandi Love

Om Brandi Love

Brandi Love är en av de populäraste stjärnorna i industrin och säkert en av de hetaste MILFs på planeten. Här är några fler snabbfakta om Miss Love.

 • Hon är född i Detroit, USA
 • Hon är 170 cm lång och väger ungefär 55 kg
 • Brandi Love är att stort fan av Game of Thrones.
 • Hon har tre tatueringar
 • Hennes bröststorlek är 34 DD
 • Du kan hitta henne på Twitter, Instagram och OnlyFans

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Så, det var allt om Brandi Love Heartthrob Fleshlight!

Denna vackra Fleshlight kan vara otroligt njutningsfull med en tajt öppning och en stimulerande textur över hela kanalen som känns nästan som en lätt vibration när du ökar ditt tempo.

Som du förstår är det en sexleksak av måttlig intensitet och med mer förutsägbarhet än de flesta vaginala Fleshlight Girls leksaker. Om du ofta har problem med att för mycket variation förhindrar din njutning är den här någonting för dig. Gillar du mer realistiska Fleshlights kommer Brandi Love Heartthrob också att vara din grej!

Är du redo att köpa Brandi Love Heartthrob Fleshlight kan du klicka på en av länkarna nedan för att komma till en bra återförsäljare. Kolla in andra Fleshlights Girls om du inte är säker på om Heartthrob är för dig.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här