Recension – Tori Black Torrid Fleshlight Girls

17

Tori Black en sexig men framför allt, en mycket uppskattad porrstjärna. Tori Black Torrid en fleshlight som tillhör serien Fleshlight Girls men framför allt, en otroligt skön fleshlight. Det är just Tori Black Torrid Fleshlight Girls som denna recension ska handla om, en fleshlight som är en avgjutning av Tori Black´s egen vagina.

Ingen porrstjärna vill ha en dålig sexleksak på marknaden, vilket innebär att det här är en högkvalitativ sexleksak som är uppskattad av många. Precis som Tori Black själv.

Info om testet

Detta test gjordes i samband med att stort test av alla Fleshlight Girls. Det innebär att alla produkter har kunnat jämföras med varandra, insidan för insida och utsida för utsida. Vi har vägt samman våra personliga åsikter tillsammans med externa omdömen för att du ska få en så bra och bred bild som möjligt.

Tori Black Torrid Fleshlight Girls

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Tydlig inre struktur
 • Skönt djup
 • Känns nästan som penis-massage

Nackdelar

 • Passar inte de bredare penisarna
 • Endast manuell stimulans

Recension

Tori Black Torrid Fleshlight Girls

Om Tori Black Torrid Fleshlight Girls

Om du är ute efter en mjuk och härlig inre struktur och gillar tanken av att ligga med en porrstjärna så är Tori Black Torrid Fleshlight helt rätt för dig.

Det finns ett helt gäng andra fleshlights som också är replikor av olika porrstjärnor så är du intresserad av just denna finns det flera andra. Det som är unikt med just Tori Black Torrid Fleshlight är den inre strukturen, den har mycket större detaljer än de andra fleshlights. Vilket bidrar till en annan typ av stimulering.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Tori Black Torrid Fleshlight Girls

Tori Black Torrid kanske du känner igen på långa vägar eftersom det är en välkänd vagina den formats efter. Detta är en vagina som har lite större blygdläppar, läckra blygdläppar som känns otroligt skönt när de glider upp och ner längst med penisen.

Den inre strukturen speglar utsidan, det handlar om lite större strukturer på insidan som känns tydligt. Vissa jämför det med härlig penismassage.

Användarvänlighet

Tori Black Torrid Fleshlight Girls

Vem orkar egentligen krångla med komplicerade sexleksaker som man behöver sitta och läsa om bruksanvisningen flera gånger för att förstå? Nä precis, svaret är ingen och det är något du inte behöver oroa dig för med Tori Black Torrid Fleshlight.

Med sin klassiska fleshlight-utformning så är det en lättanvänd fleshlight där du bestämmer och styr hur du ska stimuleras. För skönast upplevelse så ska du inte snåla med glidmedlet och sedan kan du justera den tighta känslan genom locket på botten som ändrar vakuumsuget.

Kvalitet

Tori Black Torrid Fleshlight Girls

Vi kunde inte låta bli att nämna detta innan men Tori Black Torrid Fleshlight är verkligen en högkvalitativ sexleksak. Materialet känns äkta och tål att det slits och dras i så länge du tar hand om det rätt.

Den vita plastbehållaren hjälper dig att skydda produkten från smuts och stötar utifrån vid förvaring.

Pris

Tori Black Torrid Fleshlight Girls

En sådan här personlig fleshlight som Tori Black Torrid kan man tro är en dyr produkt men faktum är att den är väldigt prisvärd. Det finns definitivt fleshlights där ute som är dubbelt så dyra men dubbelt så osköna. Det ingår även två små test med både glidmedel och förnyelsepulver så att du kan pröva din nya fleshlight med en gång.

Upplevelse/Användning

Det naturtrogna materialet  består av en insida av olika strukturer som är tydligt utstickande. Det är flera olika sektioner med olika strukturer, den ena strukturen ersätts av den andra. Allt från stora räfflor till rejält rundade upphöjningar.

För varje centimeter du penetrerar kommer du överraskas av en ny stimulerande struktur. Först välkommnas du av pillerformade bubblor, sedan en större spiral runt fleshlighten och därefter flera variationer av mindre och större vågmänster tillsammans med knottror.

Förpackning

Tori Black Torrid Fleshlight Girls

Alltså vem tackar nej till Tori Black Torrid när det första vi möts av på förpackningen är Tori Black själv. Lika läcker och förförande som vanligt. som om inte Tori Black är lockande nog så kan vi på sidan ta del av en bild som visar upp hur den inre strukturen ser ut.

I övrigt är förpackningen rätt basic, det är en pappkartong som inte är särskilt lyxig i sig. Däremot så skyddar den sexleksaken bra så att du kan vara säker på att den kommer fram hel.

Skötsel

Tori Black Torrid Fleshlight Girls

Som tidigare nämnt så ingår både lite glidmedel och lite förnyelsepulver, det plus ljummet vatten och mild tvål gör att du kan använda Tori Black Torrid Fleshlight länge.

Efter varje användning så är det superviktigt med rengöring. Rengöringen fungerar på så vis att du tar ut den ur plastbehållaren och sköljer sedan båda delarna i ljummet vatten. Därefter gnuggar du in dem med mild tvål och sköljer av. När detta är gjort så rekommenderar vi självtorkning men handdukstorkning fungerar också i nödfall. Sist men kanske viktigast så använder du förnyelsepulvret, det gör att materialet fortsätter kännas naturtroget.

Snabbfakta om porrstjärnan – Tori Black 

Tori Black Torrid Fleshlight Girls

Tori Black har fått det årliga priset “Female Performer of the year” av AVN vilket redan där säger hur omtyckt hon är.

 • Föddd 1 Juli år 1992
 • Stjärntecken Kräfta
 • 170 cm lång
 • Väger ca 56 kg
 • Brunögd
 • Bh storlek är 34 B
 • Följ Tori Black på Sociala medier – Twitter, Instagram

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

I stora drag är Tori Black Torrid fleshlight en riktigt härlig och spännande sexleksak. Ingen centimeter är den andra lik vilket gör att du hela tiden får uppleva spännande och ny stimulering. Tack vare att den inre strukturen består av tydliga och tjocka former så känns det till viss del som skön penis massage.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här