Vilka är vi?

Välkommen till Lovebuddy.

Här finna du prisjämförelser, förslag, rekommendationer och allmän information kring olika sexleksaker och mer därtill.

Lovebuddy i sig självt är ingen webbutik, och agerar opartiskt gällande vilken guidning vi erbjuder.

Vår tidig erfarenhet inom branschen kan du lita på att denne sida grundar sig på expertis och att alla recensioner, tests och guides är väl genomtänkta.

Ytterligare kan du alltid lita på att rekommendationerna baseras på nuvarande kunskap och utbud då vi regelbundet uppdaterar sidan.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss på mail, vi strävar efter att besvara alla förfrågningar så fort som möjligt.

Mail:
Kundetjanst@lovebuddy.se

 


 

Redaktörer på Lovebuddy.se

Lisa Öberg

Lisa Öberg
Redaktör
lisa@lovebuddy.se eller kundtjanst@lovebuddy.se

Ebbe Karlsson

Ebbe Karlsson
Dejting redaktör
ebbe@lovebuddy.se

Olivia Svensson

Olivia Svensson
Guides & test redaktör
olivia@lovebuddy.se

Linnéa Larsson

Linnéa Larsson
Grafiker & författare
linnea@lovebuddy.se


 

Foretagget bakom Lovebuddy.se

Benjamin JørgensenJacob Bager

Lovebuddy.se grundades av Benjamin Jørgensen och Jacob Bager år 2018.

Vår förhoppning är att hjälpa så många människor som möjligt till ett bättre sexliv, och vi vill ge våra kunder den absolut bästa upplevelsen när de läsare hos oss.

Vem är CleverDeal ApS?
“The Kitchen”
Nørrebrogade 44
8000 Aarhus
Danmark

VAT: DK40972293

Kontakta oss:
kundtjanst@lovebuddy.se


 

Sammanfattning av Lovebuddy

Kort och gott är Lovebuddy därför en webbportal som arbetar för att underlätta sökandet efter de perfekta sexprodukterna för privatpersoner – detta genom att förse läsarna med information kring de ledande produkterna på marknaden blandat med mer obskyra produkter som har fångat mitt intresse.

Mitt mål sträcker sig dock längre än så, då jag i största möjliga utsträckning ser till så att produktpriser och liknande viktig information stämmer överens med tidpunkten då man besöker Lovebuddy. På så sätt kommer man alltid att få en korrekt bild av hur marknaden utvecklas samt ser ut just nu.

Jag tillbringar en stor del av min tid med att göra omfattande research för möjligheten att förse läsarna med inlägg som underlättar framtida inköp och bjuder en på en enkel överblick över en marknad som man annars kan tycka är relativt komplicerad.

Givetvis kommer smak och tycke variera beroende på användaren, och därför gör jag även mitt yttersta för att poängtera huruvida produkten är passande för nybörjare eller enbart veteraner samt om produkten riktar sig till män, kvinnor eller par.

Hur startades allt?

Eftersom efterfrågan på sexleksaker är så enorm tillverkas det ständigt nya typer och varianter, vilket kan göra det svårt att alltid hänga med i svängarna. Både produkter och butiker finner man nu mängder av, och det kan ta en löjligt lång tid att komma fram till en produkt som passar just ens individuella behov.

Jag anser inte att man ska behöva lägga någon större tid på att finna sin favoritleksak när det finns en enklare utväg. Med en hektisk vardag och kanske inte så mycket tid över för att leta igenom varenda sexbutik i Sverige finns det nu en bättre lösning.

Här hos Lovebuddy bjuder jag på jämförelser, förslag och rekommendationer av olika sexprodukter och sexbutiker snyggt uppradade så att det blir enklare att få en bra överblick. Denne sida guidar en och förser en med all den informationen som man behöver för att ta ett beslut som grundar sig på kunskap.

Jag anser att alla har rätt till en högkvalitativ sexleksak, och förhoppningsvis kommer Lovebuddy leda en till sina drömmars erotiska produkt. Om man är intresserad av hur världen av erotik ser ut i form av produkter, lekar, butiker och mer därtill kan man enkelt kika här på sidan för att få svar på sina frågor. Om man har några ytterligare funderingar som inte har besvarats än är det lätt och smidigt att ta kontakt redan idag för vidare hjälp.

Vad kan man förvänta sig hos Lovebuddy?

Hos Lovebuddy stöter man på en mängd artiklar med jämförelser mellan diverse erotiska leksaker och andra sexrelaterade produkter. Detta sker vanligtvis i form av listor där högkvalitativa produkter radas upp så att man ska få en enkel överblick över alla rekommendationer. Förutom produktförslag kommer man hos Lovebuddy dessutom att stöta på olika artiklar som informerar en om olika sexlekar och sensuella aktiviteter som man kan ta del av i sovrummet för att krydda till sexlivet.

Sist men inte minst rekommenderar jag på Lovebuddy ett par olika sexbutiker som står ut lite extra. Dessa är butiker med högkvalitativa produkter till låga priser, diskret leverans, låga (eller inga) fraktkostnader samt endast generellt en professionell butik. För de som suktar efter en ny sexleksak men inte vet vart man ska börja leta kommer Lovebuddy att finnas där för en i ur och skur.

Lycka till med letandet, och ha så skoj!

 

Samarbetspartner

Minskaco2

Minskaco2.se