Recension – PDX Plus Pick Your Pleasure Stroker

19

Jag har testat PDX Plus Pick Your Pleasure Stroker men det blev inte riktigt som jag tänkt mig… Recensionerna på Sinful’s hemsida är av höga, så därför hade jag stora förhoppningar. Jag var verkligen förväntansfull, men blev tyvärr väldigt besviken.

Det var inte mycket som stod rätt till, jag tror dock att upplevelsen hade kunnat bli väldigt annorlunda om jag hade haft en mindre penis men det är svårt att garantera. Jag gillar tanken av hur PDX Plus Pick Your Pleasure Stroker är uppbyggs, så potential finns där absolut.

PDX Plus Pick Your Pleasure Stroker är en masturbator som erbjuder två olika hål att penetrera i, varje öppning bjuder in till två olika stimulerande kanaler. Den ena fylld med stimulerande knottror och den andra med stimulerande räfflor. Kanalerna ska efterlikna en vaginalöppning respektive analöppning.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Lättanvänd
  • Lätt att tvätta
  • Enkel att gömma undan pga storleken

Nackdelar

  • Alldeles för mjukt och sladdrigt material
  • Ingen skillnad på känslan av de 2 olika ”hålen” vid penetration.
  • Liten

Recension

Första intryck

Det var tur att PDX Plus Pick Your Pleasure Stroker kom i en diskret förpackning, ja precis som det brukar göra när det är Sinful som står för frakten. För själva förpackningen som låg i, var allt annat än diskret, det var en stor bild på produkten själv och en del av en naken kvinna i bakgrunden, inget dolt här inte.

Den kom i en klassisk pappkartong som absolut kan fungera att spara på för att förvara produkten. Men om du vill ha mer diskret förvaring så får du leta rätt på någon annan låda/påse.

Mitt första intryck när jag tog ut produkten var hur sladdrig materialet var. Den ska vara framtagen i ett mycket populärt material som kallas Fanta-Flesh, men det föll mig inte alls i smaken. Många tidigare recensenter skriver dock att de tycker att materialet känns väldigt äkta, men jag håller inte med.

Sedan är den väldigt liten till sin storlek, jag hade förväntat mig att den skulle vara lite större. Så direkt när jag började känna och klämma på den lite närmre så förstod jag att det här skulle inte gå… Den är för tight…

Upplevelse

Jag testade i alla fall en gång och det var väldigt tight. Vissa har skrivit att det släpper efter ett tag men det var inget jag var sugen på att utforska. Jag har inte lust med att fortsätta ha dåliga onanisessioner när jag vet hur jag kan få bra.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag hade önskat att den var gjord av ett mer stabilt material, ett material som faktiskt kunde ge lite motstånd när man stötte in i PDX Plus Pick Your Pleasure Stroker. Hade den inte varit så tight kanske det hade funkat trots det mjuka materialet men nu var det svårt. Jag har därför inte så mycket mer att berätta om min upplevelse, mer än att det var en misslyckad sådan. Verkligen inte alls nöjd! Faktum är att jag är otroligt besviken!

Hur du använder den

Jag skulle rekommendera att första använda fingret i hålen för att mjuka upp dem lite, kanske till och med lite varmt vatten. Både för att öka den realistiska känslan och för att göra materialet mer töjbart utan att känna att det går sönder.

Det ska dock tilläggas att jag läst att vissa klipper upp öppningen för att kunna tränga in i den lättare, jag har inte testat än. Det kanske är något jag gör i framtiden. Det känns dock tråkigt att det ska behöva göras med en gång, jag tänker att det borde ju funka med en gång så att säga.

Sedan behöver du använda rikligt med glidmedel och då inte vilket typ av glidmedel som helst, utan ett glidmedel som är vattenbaserat helst. För ett silikonbaserat glidmedel riskerat att förstöra Fanta-Flesh materialet.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sedan när du är klar så kommer det som jag uppskattar mest med PDX Plus Pick Your Pleasure Stroker, att den är så enkel att rengöra. Trots att det finns två olika hål så möter kanalerna varandra längst in vilket gör att vatten kan rinna rätt igenom. Jag kan dock misstänka att det trots detta är svårt att rengöra om glidmedlet är alldeles för tjockt eller om det är något oljebaserat glidmedel.

Rekommenderat till

Det här är för dig som har en penis mindre än genomsnittet och som gillar tighta hål och då menar jag verkligen tighta. Det är för dig som gillar att bli stimulerad på flera olika sätt och kunna variera dig med olika inre strukturer.

Den kan även passa dig som gillar ollonstimulering eftersom det går att trycka in ollonet en liten bit. Ollonet är trots allt vår (killar med penis) känsligaste kroppsdel för stimulans.

Det säger andra kunder

De flesta recensioner är positiva, alla belyser det faktum att den är så tight, men det verkar som att de ändå lyckas njuta av den mer än vad jag kunde.

Babba – ” Strukturen är fantastisk och enkel, den öppna tunneln är lätt att tvätta, men glidmedel och penis går inte igenom leksaken under användning. Det enda minus jag har är att öppningarna är riktigt tighta tills de lossnar, eller så har jag precis vant mig. Hur som helst, det är därför det behövs mer glidmedel.”

PDX Plus Pick Your Pleasure Stroker

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

Jag gillar idén av produkten mer än själva produkten. Den har två hål med olika inre strukturer som ska efterlikna de två riktiga hål som finns möjliga att penetrera. Hållen går även ihop vilket gör att den är enkel att rengöra då vattnet/glidmedel/sperma osv kan rinna rätt igenom.

Hade det varit större ingångshål så hade jag kanske kunnat komma in och därefter kunnat tvingat i resten av penisen, men då kanske fortfarande det sladdriga materialet hade satt stopp för mig. Jag vet inte! Men jag skulle hellre rekommendera någon utav PDX andra produkter exempelvis PDX Elite Moto Batur Masturbator, den passar mig och min kropp mycket bättre.

Eftersom jag knappt kunde pröva den på grund av att den var så tight så får PDX Plus Pick Your Pleasure Stroker bara 1 av 5 stjärnor utav mig.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här