Glidmedel med smak – Bäst i test

37

Glidmedel med smak kan både göra oralsex skönare att få och roligare att ge. I dagsläget finns det massor av olika glidmedel att välja mellan och det kan därför vara svårt att veta vilka som är bäst och vilka som faktiskt smakar bra, och vilka som är ett slöseri av pengar. Vi har testat många av de glidmedel som finns på marknaden för att kunna skapa den här guiden för dig som letar efter glidmedel med smak. Här finns glidmedel med fruktiga och söta smaker och lena och härliga känslor.

Vi listar och recenserar dessutom de bästa alternativen så att du kan hitta vad som passar bäst för dig och din smak. Läs vidare för att utforska de bästa glidmedel med smak som finns på marknaden idag!

Översikt Priskoll
Tiramisu Smaksatt Glidmedel Testvinnare Se priset
Sinful Nybörjare Glidmedel Nybörjaren Se priset
Billigt glidmedel med smak Den billiga Se priset

 

Fortfarande tveksam?

Se hela Sinfuls utbud av smaksatta glidmedel här

Eller

Se hela Mshops utbud av smaksatta glidmedel här

 

TESTVINNARE – System JO Gelato Glidmedel med Smak 120 ml

 

Gelato Glidmedel Smak

Testvinnaren System JO Gelato Glidmedel med Smak 120 ml tar priset av många anledningar. Med fantastiska smaker av efterrätter och kompatibilitet med alla material av leksaker och kondomer är den ett utmärkt val för vem som helst som vill göra avsugningen lite roligare för båda två.

Fördelar

 • 120 ml glidmedel räcker för många heta kvällar.
 • Snällt mot huden och kan användas med sexleksaker.
 • Blir inte klibbigt.

Nackdelar

 • Inte så silkeslent som vissa silikonbaserade glidmedel.

 

Se priset här!

 

Recension

Glid:

Detta glidmedel har riktigt bra glid. Visst är det vattenbaserat och har därför inte samma lena känsla som ett silikon- eller oljebaserat glidmedel skulle ha, men det har ändå ett bra glid som gör saker halt och minskar friktion.

Varaktighet:

Som alla vattenbaserade glidmedel har detta Gelato Glidmedel inte den längsta varaktigheten. Håll flaskan med glidmedel nära så att du kan lägga till lite mer om det skulle behövas.

Lukt/Smak:

System JO Gelato Glidmedel smakar fantastiskt och ganska verkligt också! Du kan välja mellan smakerna Tiramisu, Caramel, Creme Brulee och Choklad. Alla smaker både smakar och luktar fantastiskt. De är absolut bland de bästa smakerna på smaksatta glidmedel som finns idag.

Övrigt:

Med ett köp av en flaska får du 120 ml, alltså en generös mängd glidmedel att ha kul med. Eftersom det är vattenbaserat är det också lätt att tvätta bort och kan användas med leksaker av alla material.

Rekommenderad till

Självklart rekommenderas detta glidmedel till oralsex, men eftersom det är vattenbaserat kan du också använda det till PIV-sex utan att oroa dig över att kondomen ska gå sönder. Det fungerar även med leksaker av alla material.

Det säger andra kunder

"Gillar du söta bakelser? Gillar du Creme brulee? Då så, Köp 2 st. Detta är det godaste glidmedlet jag någonsin smakat. Som en bonus lärde sig tjejen att ta hela längden då hon ville åt den smakrika upplevelsen. Win-win."

Sammanfattning

Om du älskar efterrätter och vill ha ett glidmedel som fungerar för alla stunder är detta ett utmärkt val för dig.

 

Köp System JO Gelato Vattenbaserat Glidmedel med Smak 120 ml!

 


FÖR NYBÖRJAREN - Sinful Glidmedel med Jordgubbssmak 50 ml

 

Sinful Nybörjare Glidmedel

Här har vi ett läckert glidmedel med god jordgubbssmak från Sinfuls egna sortiment. Detta vattenbaserade glidmedel har en god smak och kommer i en tub som är enkel att ta med vart som helst.

Fördelar

 • God smak av jordgubb.
 • Vattenbaserat glidmedel som fungerar med kondomer och alla leksaksmaterial.
 • Billigt pris.
 • Kommer i liten tub som är lätt att ta med.

Nackdelar

 • Blir klibbig efter ett tag.
 • Finns bara i en smak.

 

Se priset här!

 

Recension

Glid:

Sinfuls vattenbaserade jordgubbsglidmedel har en lätt men inte rinnig konsistens, och skapar ett perfekt glid om du använder rätt mängd, men blir tyvärr lite klibbigt om du inte använder nog eller efter ett tag.

Varaktighet:

Glidmedlet blir klibbigt efter ett litet tag så håll tuben nära så att du enkelt kan ta lite mer glidmedel om det skulle behövas.

Lukt/Smak:

Glidmedlet både doftar och smakar av söt jordgubbssmak.

Övrigt:

Sinfuls Vattenbaserade Glidmedel kommer i en något liten tub men till ett rimligt pris. Glidmedlet är snällt mot huden och lätt att tvätta bort efter användning.

Rekommenderad till

Sinfuls Vattenbaserade Glidmedel med jordgubbssmak fungerar utmärkt for oralsex såväl som vaginalsex och analsex. Det är säkert att använda med kondomer och leksaker  eftersom det är vattenbaserat.

Om du vill leka med temperaturer kan du hålla tuben i varmt eller kallt vatten innan användning för mer spännande sensationer.

Det säger andra kunder

"I min erfarenhet luktar oftast smaksatta glidmedel bättre än de smakar, men här är jordgubbssmaken god men inte för stark eller koncentrerad."

Sammanfattning

Sinful erbjuder ett fint sortiment av enkla med bra produkter, och Sinful Glidmedel med Jordgubbssmak är en av dem. Detta glidmedel är enkelt och lätt att använda, perfekt för dig som är ny till smaksatta glidmedel och vill prova något okomplicerat men ändå bra.

 

Köp Sinful Glidmedel med Jordgubbssmak 50 ml!

 


DEN BILLIGA - System JO H2O Glidmedel med Smak 30 ml

 

Billigt glidmedel med smak

System JO H20 Smaksatt Glidmedel är ett billigt paket med glidmedel i de fruktiga smakerna Ananas, Jordgubb och Vattenmelon. Detta läckra vattenbaserade glidmedlet kommer i en liten flaska till ett lågt pris. Om du vill prova glidmedel med smak utan att spendera för mycket är detta spännande glidmedlet värt att läsa mer om.

Fördelar

 • Stark smak.
 • Lite räcker långt.
 • Finns flera fruktiga smaker att välja mellan.
 • Bra pris.

Nackdelar

 • Svårt att få ur glidmedlet ur flaskan.
 • Liten mängd i flaskan.

 

Se priset här!

 

Recension

Glid:

Eftersom det är en liten System JO H20 Smaksatt Glidmedel har ett bra glid och blir inte klibbigt. Eftersom detta glidmedel är vattenbaserat är det lätt att tvätta av efter användning.

Varaktighet:

Glidmedlet håller inte jättelänge men smaken är stark nog att lite grann räcker för oralsex, och i kombination med saliv är det nog för att saker ska bli våta och härliga under en oralsession. Vill du använda glidmedlet för annat är ett annat glidmedel kanske ett bättre alternativ.

Lukt/Smak:

Detta glidmedel har en stark, fruktig smak och kommer i versionerna Ananas, Jordgubb och Vattenmelon. Eftersom smaken är såpass stark räcker det med lite glidmedel för oralsex.

Övrigt:

Om du letar efter glidmedel för oralsex och gillar fruktsmaker är System JO H20 Smaksatt Glidmedel för dig.

Rekommenderad till

Detta glidmedel rekommenderas bara till oralsex eftersom det är så stark smak men så liten förpackning, vilket gör att det inte är det mest ekonomiska att användas till annat. Det är dock kompatibelt med kondomer och sexleksaker eftersom det är vattenbaserat.

Det säger andra kunder

"Det är en väldigt stark smak och du behöver bara en droppe, annars blir det för mycket. Jag och min pojkvän valde att använda den endast för oralsex då det bara är 30 ml i den. Kan rekommenderas för nybörjare inom oralsex om man bara behöver vända sig till det, men det är även bra för erfarna."

Sammanfattning

Detta fruktiga glidmedel räcker långt eftersom smaken är stark. Den kommer till ett bra pris men i en liten förpackning, så den passar bäst till bara just oralsex. Glidmedlet är dock vattenbaserat så om ni ska använda kondom senare slipper du oroa dig för att kondomen ska gå sönder.

Köp System JO H2O Flavor Vattenbaserat Glidmedel med Smak 30 ml!


 

POPULÄRAST - JO H2O Vanilla Cream Smaksatt Glidmedel 30 ml

 

JO H20 Glidmedel med vaniljsmak

Vanilj är en universellt älskad smak så att detta glidmedel har blivit populärt säger sig självt – med en gudomlig smak av söt vanilj kommer du och din partner vilja sluka varandra när ni använder detta utsökta glidmedel.

Fördelar

 • Utsökt vanlijsmak.
 • Bra glid och blir inte klibbig.
 • Kondom- och leksakssäker.
 • Helt fri från socker och sötningsmedel.

Nackdelar

 • Liten flaska.

 

Se priset här!

 

Recension

Glid:

Skapar ett bra glid och blir inte alls klibbigt. Tvättas bort lätt och passar alltså inte för användning i t.ex. dusch.

Varaktighet:

Helt okej varaktighet, ungefär vad man kan förvänta sig av vattenbaserat glidmedel av hög kvalitet. Skadar inte att hålla flaskan nära och lägga till lite mer när det behövs.

Lukt/Smak:

Både smaken och lukten är himmelsk. Jag skulle vilja säga att det är en av de bästsmakande glidmedlen jag provat, och det skadar ju inte att vanilj är känt som en universellt sexig smak och doft.

Övrigt:

Glidmedlet har en söt smak men är sockerfri och fungerar därför bra att använda för oralsex både på killar och tjejer eftersom den inte riskerar en svampinfektion.

Rekommenderad till

Kan användas för vad som helst i sovrummet eftersom den är säker att använda med konedomer och leksaker, men rekommenderas mest till oralsex och förspel bara för det att flaskan är något liten och vill man använda rikligt med glidmedel för t.ex. analsex tar det slut ganska snabbt.

Det säger andra kunder

"Att suga med detta medlet på blev ju riktigt gott. Smaken är toppen, glidet är otroligt bra och jag kan rekommendera denna till alla."

Sammanfattning

Om man hade fått mer produkt för köpet hade denna produkt vart helt perfekt. Lite dyr för den lilla mängden du får när du köper den, men värd det eftersom den smakar så bra.

 

Köp JO H2O Vanilla Cream Vattenbaserat Glidmedel med smak 30 ml!

 


 

TILL DEN FRÄCKA - Swede Fruity Love Värmande Smaksatt Massagelotion 120 ml

 

Fruity Love Smaksatt Glidmedel

Värmande känsla OCH utsökt smak? Fräckare blir det inte! Swede Fruity Love är ett spännande glidmedel som kommer i flera olika smaker från Vanilj & Päron till Choklad. Denna produkt från Swede fungerar utmärkt som glidmedel men även suveränt som massagelotion och är alltså perfekt för både förspel och oralsex.

Fördelar

 • Finns i 7 olika spännande smaker.
 • Värmande känsla.
 • Perfekt för både förspel och oralsex.
 • Veganskt.

Nackdelar

 • Har inte det bästa glidet.

 

Se priset här!

 

Recension

Glid:

Glidet på denna produkt är ärligt talat inte det bästa. Det fungerar fint för oralsex eftersom det då kommer blandas med saliv och är fantastiskt som massagelotion, men om du vill använda glidmedlet för vaginalt eller analt sex kommer du bli besviken.

Varaktighet:

Denna lotion har ingen dryg konsistens utan kommer ganska snabbt sjunka in i huden. Som glidmedel är det inte det bästa för att minska friktion. Det är lätt att tvätta bort överflödig produkt.

Lukt/Smak:

Välj mellan smakerna Blodgrapefrukt & Mango, Hallon & Rabarb, Mörk choklad, Mousserande Jordgubbsvin, Svartvinbär & Lime, Tropisk Frukt & Honung och Vanilj & Päron. Var och en av dem har en unik, sensuell smak och ännu bättre doft.

Övrigt:

Lotionen har en värmande effekt och känns ännu varmare om du blåser, perfekt för att experimentera vid avsugningar. Det är kondomsäkert.

Rekommenderad till

Denna massagelotion är utmärkt för lek men gör inte det bästa jobbet som glidmedel för penetrativt sex. Används bäst för oralsex och förspel snarare än vaginalsex eller analsex.

Det säger andra kunder

"Överraskande! Både bra värmande effekt och god smak. Särskilt glatt överraskad över den värmande effekten vid både massage och ”blås” som gav en ny spännande känsla."

Sammanfattning

Swede Fruity Love Värmande Smaksatt Massagelotion 120 ml kommer i så många sensuella och spännande smaker att man bara vill prova allihop! En suverän produkt för er som vill göra sexlivet lite fräckare.

 

Köp Swede Fruity Love Värmande Smaksatt Massagelotion 120 ml!

 


 

TILL DEN ERFARNA - Mixgliss Silikonbaserat Glidmedel Körsbärsblom 50 ml

 

Mixgliss Silikonbaserat Glidmedel

Äntligen ett silikonbaserat glidmedel med den där silkiga konsistensen! Den lättflytande massagelotionen lämnar en len och hal känsla på hud och håller glidet mycket väl. Om du letar efter ett glidmedel som är perfekt för förspel, oralsex, vaginalsex OCH analsex är detta ett bra alternativ för dig.

Fördelar

 • Perfekt för förspel, oralsex och mer.
 • Känns väldigt silkig och glidig.
 • Lite räcker långt.

Nackdelar

 • Finns bara en smak/doft.

 

Se priset här!

 

Recension

Glid:

Detta glidmedel ger en härlig, mjuk känsla med utmärkt glid för alla möjliga aktiviteter. Med Mixgliss lyxiga glidmedel slipper du friktion och upplever istället en smidig och hal känsla.

Varaktighet:

Mixgliss silikonbaserade glidmedel räcker långt och eftersom det inte är vattenbaserat sjunker det inte in i huden på samma sätt som ett vattenbaserat glidmedel utan huden fortsätter kännas len och hal även under längre sessioner.

Lukt/Smak:

Doften är kanske det bästa med den här produkten men smaken är inte heller illa. Mixgliss Pretty massagelotion doftar av söt körsbärsblom och smakar likadant.

Övrigt:

Mixgliss massagelotion med doften av körsbärsblom smakar inte som en efterrätt men har en behaglig smak som kan maskera smaken av latex om du använder kondomer.

Rekommenderad till

Glidmedlet är drygt nog att skapa ett riktigt skönt glid för penetrativ sex men lättflytande nog att passa perfekt för en sensuell massage. Jag kan rekommendera Mixgliss Pretty Cherry Blossom till den som vill ha ett härligt silikonbaserat glidmedel som känns lent och skönt och som doftar himmelskt, oavsett vad du vill använda den till! Det är kondomsäkert.

Det säger andra kunder

"Jag svär på den här produkten! Den luktar gott och den är behaglig på huden, särskilt vid massage. Jag rekommenderar den starkt."

Sammanfattning

Detta franska glidmedel för in fler av dina olika sinnen i sovrummet, oavsett vilken aktivitet du ägnar dig åt. Om du vill ha ett glidmedel som doftar fantastiskt och passar för alla möjliga sexiga aktiviteter är Mixgliss Silikonbaserade Massagelotion värd att investera i.

 

Köp Mixgliss Silikonbaserat Glidmedel Körsbär 50 ml!

 


 

Fördelar med att använda smaksatt glidmedel

Det tar oralsex till nästa nivå

När det gäller sex ska man leka med så många sinnen som möjligt, och ett smakrikt glidmedel är ett utmärkt sätt att blanda in smaksinnet och luktsinnet på ett säkert sätt. Om man gillar att använda efterrätter eller mat som chokladsås eller grädde under sex men inte vill riskera en svampinfektion så är smaksatta glidmedel ett kul alternativ som också är säkert att använda.

Det kan göra sexet med spännande

Smaksatta glidmedel behöver inte bara användas för oralsex utan kan dessutom användas för att massera ut över kroppen för att få din älskare att smaka fantastiskt. Smaksatt glidmedel kan lägga till ett extra element av att bita, slicka och kyssa din partners hela kropp. Att hon eller henne doftar fantastiskt är en annan fördel!

Det kan hjälpa dig att känna mindre självmedveten

För det första ska du komma ihåg att det är normalt att könet inte smakar jordgubbar och ingenting att vara skamsen för. Så länge du är ren och allt är som det ska så ska inget smaka dåligt även om det knappast heller kommer att smaka som jordgubbschampagne.

Men även om du och din partner är rena, hälsosamma och vet att det är helt normalt att man inte smakar som en efterrätt kan det kännas bekvämare och vara enklare att slappna av med användning av smaksatt glidmedel. Om båda känner sig bekväma blir det roligare, helt enkelt!

Om din partner däremot påstår att han/hon behöver smaksatt glidmedel för att ge dig oralsex är detta inte okej. Antingen är någonting fel – en infektion eller något annat som får saker att smaka skumt – eller så är din partner inte villig att acceptera kroppens naturliga tillstånd. Om ingenting är fel och din partner bara har orealistiska förväntningar kanske det är dags att skaffa en bättre sexpartner.

Det kan förbättra upplevelsen om ni använder kondomer

Latexkondomer smakar inte särskilt bra och ett bra vattenbaserat glidmedel kan därför vara räddaren i nöden om man ska ha oralsex med kondomer. Det finns smaksatta kondomer att köpa, men ett bra glidmedel låter dig förbättra smaken ännu mera eller använda helt vanliga kondomer under oralsexet.

Kondomer

Du får fördelen av extra glid

Självklart ska man inte glömma att du dessutom drar den mest självklara fördelen med glidmedel; extra glid. Mindre friktion gör att saker känns bättre och minskar chansen för skador eller onödig smärta vid t.ex. penetrativ sex eller när man runkar av någon.

 

Snabbguide till oralsex: Så suger du av som en expert

Så, nu har du glidmedlet. Om du har en killpartner vill du troligtvis veta hur man använder denna smaskiga produkt för att suga av som en porrstjärna. Här är några pro-tips!

Börja långsamt

Det är inget fel med en quickie då och då, men om du vill att din man verkligen ska njuta är det bäst att börja långsamt för att bygga upp till en intensivare orgasm. Använd händerna för att smeka runt omkring skrevet innan du faktiskt börjar suga av honom. Och när du väl börjar med munnen, börja med att slicka och pussa på kuken innan du faktiskt tar den i munnen.

Använd rikligt med glidmedel

Ju våtare och glidigare, desto bättre! Du kan och ska självklart använda ditt eget saliv, men det skadar inte att använda lite glidmedel med ljuvlig smak när du ändå håller på. Det kommer dessutom få dig att salivera ännu mer!

Använd dina händer

Du kan använda dina händer för att kupa hans kulor, för att smeka hans rygg eller tillsammans med handen – din hand runt basen kan fungera som en slags förlängning av din mun så att det känns djupare om du har svårt att få i den hela vägen.

Oralsex

Ta med så många texturer som möjligt

Genom att använda dina händer, läppar och din tunga gör du upplevelsen spännande för honom och skapa variation. Du kan även prova att använda tänderna – bit inte – men "dra" försiktigt, försiktigt tänderna över huden.

Lek med temperaturer

Om du har möjlighet kan det också vara otroligt fräckt att leka med temperaturer när du ger en avsugning. Ett enkelt sätt att göra detta är att ha både en kall dricka med isbitar och en varm dricka vid nattbordet. Du kan enkelt dricka lite av vilken du känner för och på så sätt ge honom unika känslor han aldrig har upplevt förr.

Ett annat sätt du kan göra det är genom att variera mellan att blåsa och andas på kuken. När du blåser kommer nämligen sval luft ur din mun medan när du andas vanligt så är luften snarare varm.

Du kan också ta hjälp av ett värmande glidmedel, som Swedes Fruity Love Värmande Massagelotion, för att skapa en varm känsla.

Hitta ett tempo för att avsluta det hela

När du har lekt klart med honom och är redo att låta honom komma är det dags att du hittar ett tempo. För att han ska kunna nå klimax krävs mer eller mindre ett tempo. Om du vill att han ska ejakulera i din mun kan du helt enkelt ta in honom så djupt du kan sedan dra tillbaka några centimeter och sedan tillbaka, och så vidare, tills han når sitt klimax.

Om du inte vill att han ska ejakulera i din mun går det alldeles utmärkt att klargöra jobbet med dina händer. Håll då en hand runt hans huvud och använd håll om och flytta den andra handen upp och ner hans skaft i en regelbunden takt.

 

Q&A Glidmedel

Hur använder man glidmedel?

Glidmedel används för att minska friktion och kan användas för alla olika typer av sex inklusive vaginalsex, analsex och oralsex. En del glidmedel fungerar även utmärkt som massageolja. För att använda glidmedel, häll helt enkelt ut lite på handen och applicera det genom att massera det där du behöver det.

Vad kan man ha istället för glidmedel?

Växtbaserade oljor som kokosolja, sesamolja och olivolja fungerar bra som glidmedel. Babyolja och aloe vera gel är också effektiva glidmedel som är säkra för känsliga delar av kroppen. Kolla in den här guiden till alternativa glidmedel för att få fler idéer om vad som kan användas som glidmedel – och vad du bör undvika.

Vilket glidmedel passar vilka kondomer?

Det säkraste om du också ska använda kondomer är alltid att använda ett vattenbaserat glidmedel eftersom vattenbaserade glidmedel fungerar med alla olika typer av kondomer. De flesta kondomerna är latexkondomer, och du kan inte använda latex-kondomer med någon typ av olja eller ett oljebaserat glidmedel. Silikonbaserade glidmedel är också säkra att använda med kondomer.

Om kondomerna inte är latex kan du använda oljebaserade produkter utan ökad risk att kondomerna går sönder.

Vad finns det för olika glidmedel?

Det finns flera olika kategorier som glidmedel kan delas in i, inklusive vattenbaserade, silikonbaserade och oljebaserade. Alla varierar i konsistens och vilken du föredrar beror på din personliga preferens och hur du har planerat att använda glidmedlet. Glidmedel kan också delas upp i kategorier beroende på användningsområden, som vaginal-glidmedel, oral-glidmedel (oftast smaksatta) och anal-glidmedel.

Olika smaker på glidmedel

Fruktiga Frestelser:

För en söt och frisk upplevelse, välj glidmedel med smaker som jordgubb, äpple eller vattenmelon. Dessa fruktiga varianter ger en lekfull touch till intima stunder.

Exotisk Elegans:

Utforska världen med exotiska smaker som passionsfrukt, mango eller kokosnöt. Dessa ger en touch av tropisk lyx till ditt sensuella äventyr.

Chokladens Förtryckande Lockelse:

För chokladälskare erbjuder chokladsmakade glidmedel en dekadent och sensuell upplevelse. Mjuk, krämig och oemotståndlig.

Mentolens Friska Kyla:

Upptäck glidmedel med mentolsmak för en fräsch och svalkande känsla. Perfekt för de som söker en extra dimension av svalka och pirr.

Vaniljens Söta Nostalgi:

Välj vaniljsmakade glidmedel för en klassisk, sötsyrlig njutning. Denna enkla smak ger en subtil och behaglig upplevelse.

Kaffe för De Målmedvetna:

För dem som älskar kaffe, erbjuder kaffe-smakade glidmedel en uppfriskande twist till intima stunder. En perfekt kombination av stimulans och njutning.

Oavsett vilken smak du väljer, lägger olika smaker på glidmedel till en extra dimension av njutning och utforskning för att krydda upp ditt intima liv.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här