Med en penis sleeve kan man omedelbart sudda bort oron som annars kan uppstå i sovrummet. En penis sleeve är nämligen ett penis överdrag som man trär på sitt kön för att alltid kunna prestera utan några problem. Tack vare den här leksaken får man en större erektion som håller hur länge man än vill.

Kika på listan nedan för att få ett hum om vilka de bästa penisöverdragen på marknaden är. Vi listar en penis sleeve för nybörjare, för de som är ute efter någonting billigare, leksakerna som är mest populära, de som blir bäst till vardags samt många fler därtill!

Crystal Skin Penis Sleeve Vibro – Testvinnare

CRYSTAL SKIN PENIS SLEEVE VIBRO

Se priset här

 • Transparent
 • 5 cm extra längd
 • Verklighetstrogen

Detta är en genomskinlig penis sleeve som ger dig hela 5 cm extra. Tänk vilka möjligheter du har med en så maffig kuk. Du kan tacka det stora ollonet för den härliga längden och fantastisk stor omkrets. Ollonet är nämligen 5 cm runt omkring.

Du får en minivibrator med som kan placeras på din penis sleeve. Den kittlar då din partners klitoris på ett otroligt stimulerande sätt.

Hela produkten är 23 cm och du kan föra in 15 cm av dessa. Diametern ligger på omkring 3 cm. Denna sleeve kan bäras på en dildo och passar därför båda könen.

Ådrorna på produkten är tydligt markerade och det är även ollonet. Detta gör att du får en verklighetstrogen känsla. Ådrorna hjälper även med ytterligare stimulering.

För att få det optimala ut av produkten rekommenderas du att använda glidmedel både utanpå och inuti. Produkten hålls stabilt på plats av en medföljande pungring.

Fördelar:

 • Verklighetstrogen
 • Snygg design
 • Härlig vibrator

Nackdelar:

 • Storleken gör att den inte passar alla penisstorlekar. Är du redan stor och vill vara större kan den förmodligen inte hjälpa dig.

Fantasy X-tensions Magic Pleasure Sleeve – Prisvinnare

Fantasy X-tensions Magic Pleasure Sleeve

Se priset här

 • Stimulerar båda parter
 • Mjuk
 • Flexible

Detta är en penis sleeve som fokuserar på bådas njutning. Knottrorna på utsidan stimulerar henne på ett kittlande vis. Produkten stärker dessutom hans erektion och ger en känsla av en större penis.

Sleeven kan vändas ut och in för att istället stimulera honom. Det rekommenderar vi i alla fall att du väljer om du tänkt använda sleeven till onani.

För att ge honom ytterligare njutning är den öppen åt båda hållen vilket gör att han stimuleras extra under penetration.

Materialet är TRP som är både mjukt, behagligt och flexibelt. Den är 13, 9 cm lång och har en inre diameter på 3,1 cm. Materialet är dock som nämnt flexibelt vilket gör det töjbart så det passar nästan alla. Är den för lång så kan du klippa i materialet för perfekt passform.

Fördelar:

 • Väldigt prisvärd.
 • Enkel produkt med många möjligheter.

Nackdelar:

 • Det är en basal produkt. Är du lite mer erfaren kan den kännas för enkel.

Ribbed Cock Extension Clear – Till nybörjare

RIBBED COCK EXTENSION CLEAR

Se priset här

 • Bredare
 • Längre
 • Stimulerande knottror

Detta är en penis sleeve som har den grundläggande funktionen att den ger dig ökad längd och bredd. Det är något som ni båda kan njuta av.

Just denna produkt är utformad med knottror på utsidan för att ge extra stimulering till din partner vid penetration. Men du som man kan också njuta av stimulerande knottror som känns extra härlig när ni rör er fram och tillbaka vid penetration.

Materialet är det otroligt flexibla TPE som gör att den är bekväm att ha på och att den passar de allra flesta storlekar.

Fördelar:

 • Otroligt lätt att använda.
 • Stimulerar er båda på samma gång.
 • Passar många storlekar.

Nackdelar:

 • Ni måste komma ihåg att en penis sleeve inte är en kondom. Den kan med andra ord inte användas som ett alternativ till kondom. Kondomen kan ni ha på penis inuti produkten för att säkra er mot sjukdomar eller oönskade graviditeter.

TESTVINNAREN – Legendary Extender (3,8 Cm Extra)

LEGENDARY EXTENDER - ADD 3.8CM EXTRA LENGTH

En penis sleeve som imponerar när det gäller både storlek och prestation är Legendary Extender i ett hudvänligt silikonmaterial som inte kommer att skava. Denne leksak ser till så att ens kön blir ungefär 3,8 cm längre för att ge ens partner en utomordentlig upplevelse som de sent kommer att glömma. Som grädden på moset ser denne penis sleeve mycket verklighetstrogen ut och kan träs över ens kön på samma vis som en kondom.

Efter dess att denne penis sleeve har använts är det inga problem att rengöra den antingen med hjälp av vanlig tvål och vatten eller ett rengöringsmedel gjort för sexleksaker. Man kan njuta av Legendary Extender oavsett om man är en nybörjare eller veteran då den är så lätt att trä på och att sedan ta av efteråt.

TILL NYBÖRJAREN – Baseks Stretchy Penis Sleeve Set

Baseks Stretchy Penis Sleeve Set

Till ett mycket billigt pris och för användning som är enkelt för även nybörjare kommer här inte enbart en penis sleeve – utan ett helt set med sex olika varianter. Byt ut dagligen utefter vad man föredrar just den kvällen för stimulans på ens egna villkor. Detta penis sleeve set är transparanta och varje penis sleeve har sitt helt eget mönster. När man trär en av dessa över sitt kön kommer ens partner att älska känslan under samlag.

Som om detta inte vore nog kan Baseks Stretchy Penis Sleeve Set även användas som penisringar. Med andra ord sitter dem åt så att man ska kunna njuta av en längre och hårdare erektion. Både han och hon kommer därför att älska allt det som detta penis sleeve set har att bjuda på.

DEN BILLIGA – Legendary Extender (2 Cm Extra)

LEGENDARY EXTENDER - ADD 2CM EXTRA LENGTH

Om man älskar den förstnämnda Legendary Extender för 3,8 cm extra längd men hellre föredrar en lite kortare och billigare variant så är denne penis sleeve perfekt för en. Här får man nämligen en extra längd på 2 cm som höjer ens självförtroende och ger ens partner stor njutning i sovrummet.

Denne penis sleeve är tillverkad av 100 % silikon vilket betyder att det är helt säkert för huden samtidigt som materialet ser till så att det känns bekvämt och realistiskt – nästan som den äkta varan. Med denne penis sleeve får man stor valuta för pengarna och kan börja använda den med framgång omedelbart. Efter användning behövs det bara lite tvål och vatten för att se till så att leksaken blir ren och återigen kan användas.

MEST POPULÄRA – Mega 3″ Extension

MEGA 3" EXTENSION

När man är ute efter någonting riktigt stort inom penis sleeve världen brukar det vara Mega 3″ Extension som gäller. Denne penis sleeve älskas av många med en längd på hela 22 cm. Leksaken är dessutom ganska enkel att skräddarsy då man kan trimma den vid basen för att bli precis så lång som man vill. Denne penis sleeve är dessutom tjock nog att lägga till hela 66 % på bredden.

Materialet som denne penis sleeve är tillverkad av kallas för Fanta Flesh och är nästintill så nära det går att komma känslan av riktig hud. Få en riktig självförtroende-boost samtidigt som ens partner kan njuta av att bli fylld.

TILL VARDAGEN – Crystal Skin Penis Sleeve

CRYSTAL SKIN PENIS SLEEVE

För en häftig genomskinlig penis sleeve som sitter bekvämt på plats rekommenderas Crystal Skin Penis Sleeve. Använd denne sexleksak som en förlängning av ens eget kön för att öka självförtroendet samtidigt som ens partner blir försedd med utomordentlig njutning. Denne penis sleeve ser till så att man får ungefär en 5 cm förlängning, men den totala längden av leksaken ligger på 23 cm.

Om man vill göra det så enkelt som möjligt för sig själv att trä på Crystal Skin Penis Sleeve är det väl värt att inhandla ett glidmedel så att det inte tar emot när man tar på sig ens penis sleeve. Vid heta nätter när man vill göra det där lilla extra för ens partner kommer den här leksaken att bli en riktig höjdare.

DEN FRÄCKA – Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

Med detta högkvalitativa penis överdrag kan de sexiga stunderna blir mer njutbara både för honom och för henne. Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve är mycket töjbar och kan träs på nästintill alla oavsett storlek. Tack vare materialet i mjukt TPR kommer stimulansen att vara fantastisk när man använder sig av detta penis överdrag. Ett penis överdrag kan dessutom komma tillhands för de som har prestationsproblem och vill att njutningen för både honom och henne ska vara så länge som möjligt. Oavsett vad avsikten är så finns det en sak som är säker: Allting blir bättre med Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve.

Perfect 1″ Extension

PERFECT 1" EXTENSION

Ifall man är ute efter ett penis överdrag som enbart gör ens kön en aning längre – eller kanske bara grövre – så blir Perfect 1″ Extension ett bra val för alla par. Om man vill ändra storleken en smula kan man dessutom trimma den längst ner vid basen för att få den passformen som man eftersöker. Allt som allt är det en 2,5 cm förlängning som man kan njuta av, men det är inte bara längden som det är tal om. För de som helst mest vill bli bredare kommer man säkerligen att vara glad över att höra hur ens kön blir 33 % tjockare med detta penis överdrag.

Om man tidigare har hört talas om materialet Fanta Flesh så är man säkerligen medveten om hur realistiskt det är, och detsamma gäller detta penis överdrag. Det känns verkligen som ”the real deal” vid användning.

Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve

Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve

Tack vare ett penis överdrag såsom Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve kan man förvänta sig många spännande och heta stunder i sovrummet tillsammans med sin älskade. Den stilrena svarta leksaken är till för de som vill få en större fyllighet vid samlag, men det är även fullt möjligt att använda leksaken vid onani. Detta penis överdrag förser en med 5 cm extra i omkrets för att fylla ut sin partner samtidigt som man själv får njuta av en mjuk och stimulerande känsla.

För att kunna trä på detta penis överdrag som bäst är det en god idé att applicera ett vattenbaserat glidmedel på ens kön innan man drar på sitt penis överdrag. Detta hjälper för att göra det mjukt och bekvämt både innan, under och efter användning.

Legendary Extender (2,6 Cm Extra)

LEGENDARY EXTENDER - ADD 2.6CM EXTRA LENGTH

Av 100 % silikon kommer detta penis överdrag som man trär på sitt kön för att bli hela 2,6 cm längre. Detta kan uppskattas både av en själv i form av att höja ens självförtroende samt av ens partner som kommer att jnuta av fantastisk stimulans vid samlag. Med tanke på det högkvalitativa materialet kommer detta penis överdrag att kännas liknande den äkta varan, och även vid kvällar då man inte kan prestera särskilt väl kommer Legendary Extender att finnas där för att hjälpa en.

Trä på detta penis överdrag lite lättare genom att ta hjälp av ett vattenbaserat glidmedel. Efter användning är det bara att ta fram sitt rengöringsmedel för sexleksaker som snabbt ser till så att ens leksak blir ren igen.

Sinful Vibrerande Penis Extender Sleeve

Sinful Vibrerande Penis Extender Sleeve

Då var det dags för en leksak som kan bjuda på mer än bara ett ordinärt penis överdrag. Med Sinful Vibrerande Penis Extender Sleeve får man nämligen även en leksak som vibrerar tack vare med medföljande bullet vibratorn. Med denne har man möjligheten att välja mellan 10 vibrationsprogram så att man får precis den stimuleringen som passar.

Utöver vibratorn fungerar den här leksaken som ett ordinärt penis överdrag som är tillverkat av TPR. Detta penis överdrag är ganska flexibelt och passar de flesta oavsett storlek. Håll längre i sängen och känn självförtroendet öka med den här leksaken som gör ens kön bredare och längre. Både han och hon kan njuta av detta penis överdrag i alla lägen, och med ett rimligt pris är det väl värt att satsa på.

Mega 2′ Extension – Flesh

MEGA 2' EXTENSION - FLESH

Mega 2′ Extension – Flesh är ett penis överdrag som gynnar en om man är ute efter ett riktigt hudliknande material. Den här leksaken är nämligen tillverkad av Fanta Flesh, ett material som känns nästan likadant som den äkta varan, så både han och hon kommer att älska detta penis överdrag. Man trär det på sitt kön för att förlänga det med så mycket som 5 cm. Det är dock fullt möjligt att själv bestämma hur lång den ska vara genom att trimma den nere vid basen.

Förutom att förlänga ens kön så blir det även 66 % tjockare. Allt för att det ska bli så hett som möjligt i sovrummet. Överraska partnern med detta penis överdrag redan idag.

You2Toys Super Dick Sleeve

You2Toys Super Dick Sleeve

Med hjälp av You2Toys Super Dick Sleeve kommer ens käraste alltid att bli imponerad i sovrummet. Detta penis överdrag förser en med extra fyllighet som inte enbart förlänger ens kön utan även ser till så att det håller sig uppe längre. Med hjälp av ett naturtroget material känns detta penis överdrag mycket äkta, så både han och hon kommer att få mycket njutning utav leksaken.

När man ska trä på detta penis överdrag så ser man helt enkelt till så att det sätts på när ens kön är hårt, ungefär som när man trär på en kondom. För att det lite enklare ska träs på kan man dessutom inhandla ett vattenbaserat glidmedel som kommer att hjälpa en på traven. Detta penis överdrag kommer sannerligen älskas av båda parter.

Penis Sleeve With Extension

PENIS SLEEVE WITH EXTENSION

Penis Sleeve With Extension är en cock sleeve som är 21 cm lång med en införbar längd på 13 cm. Med andra ord kan man förlänga sitt kön ganska rejält och se till så att ens partner får njuta till max. Denne cock sleeve både ser ut och känns realistisk, och tack vare hålet för pungen kommer man att vara försäkrad om att Penis Sleeve With Extension alltid sitter på plats i alla lägen. Förlängningen som denne cock sleeve bjuder på är hela 5 cm, så även om man inte kan prestera till max så kommer den här sexleksaken att finnas där för en.

Med ett bekvämt material som inte är särskilt svårt att trä på är man inte långt ifrån perfekt och fantastisk njutning. Som om detta inte vore nog är denne cock sleeve även töjbar för perfekt passform.

Perfect Fit Fat Boy Thin Standard Penissleeve

Perfect Fit Fat Boy Thin Standard Penissleeve

Detta penisöverdrag, eller cock sleeve som det ofta kallas, kommer i både en snygg svart färg och en stilren vit färg beroende på vad man själv föredrar. När man sätter denne cock sleeve på ens kön får man en förlängning som ser till så att ens partner verkligen fylls ut. Materialet är mjukt och skönt för att det inte ska skava eller kännas obehagligt, men det är därtill även ganska töjbart för att passa de flesta penisstorlekar. Med en cock sleeve vid ens sida blir de heta nätterna bara ännu bättre.

Inuti denne cock sleeve finns det knottror för att även mannen ska få stimulering. Tack vare detta kommer det att bli riktigt skönt att använda denne cock sleeve både vid samlag och onani.

SONO No 21 Dong Extension Penis Sleeve

SONO No 21 Dong Extension Penis Sleeve

SONO No 21 Dong Extension Penis Sleeve har en mycket unik design för de som vill testa på någonting helt nytt utöver en ordinär cock sleeve. Med 6 cm i diameter kommer denne cock sleeve att se till så att man blir större på bredden, men även på längden. För att stimuleringen ska bli ännu mer intensiv än vanligt har den här sexleksaken ett speciellt mönster på utsidan för riktigt pirriga lekar i sovrummet.

Denne cock sleeve är tillverkad av ett TPE-material som är töjbart nog för att kunna trä leksaken över ens kön oavsett storlek.

Topco CyberSkin Transformer 7,5 cm Extra Penis Extension Sleeve

Topco CyberSkin Transformer 7,5 cm Extra Penis Extension Sleeve

En cock sleeve som finns där för en i alla lägen när det ska kryddas till i sovrummet är Topco CyberSkin Transformer 7,5 cm Extra Penis Extension Sleeve. Med hjälp av den här leksaken kommer ens kön att förlängas så mycket som 7,5 cm, men detta är inte allt. Man blir dessutom 0,5 cm bredare. Denne cock sleeve är mycket lätt att trä på, och om man vill få en helt perfekt passform så är det inga problem att trimma den vid basen för att få ens cock sleeve precis som man vill ha den.

Ha dock i åtanke att man inte bör använda sig av glidmedel i denne cock sleeve när man trär den på sitt kön då det annars finns en risk att den glider av under kryddigt samlag.

Fantasy X-tensions Real Feel Enhancer Penis Sleeve

Fantasy X-tensions Real Feel Enhancer Penis Sleeve

Denne intressanta cock sleeve är lite annorlunda jämfört med de andra varianterna som vi tidigare har nämnt. Med denne cock sleeve får man nämligen en leksak med ett hål vid toppen så att ens ollon sticker ut. Vitsen med denne cock sleeve är att göra ens kön 33 % mer fylligt och det är hur enkelt som helst att trimma leksaken så att passformen blir så perfekt som möjligt.

Med Fanta Flesh-materialet, ett av de mest naturtrogna materialen på marknaden, kommer det att kännas som den äkta varan och förbättra upplevelserna i sovrummet alla gånger.

You2Toys Penis Sleeve av Silikon

You2Toys Penis Sleeve av Silikon

Denne cock sleeve med ett mycket intressant mönster kommer i en stilren svart färg som både är het att se på och att använda. Vid användning så kommer man att få en erektion som både är hårdare och håller längre för den ultimata stimulerande upplevelsen.

Med det intressanta och unika mönstret kommer ens käraste och en själv att kunna njuta av en helt unik upplevelse, och det hjälper naturligtvis att det är hur lätt som helst att trä på ens cock sleeve i alla lägen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här