Penis sleeve – Bästa i test

10158

Bäst penis sleeve? Bra fråga! Här nedan kan du se över recensioner om ett flertal penis sleeves, vilka de bästa penis sleevs på marknaden är. Vi har tagit fram en topplista med en solklar testvinnare, en penis sleeve för nybörjare, för de som är ute efter någonting billigare.

Men vi har recenserat flera olika. De finns penis sleeves från olika prisklasser, i olika material och med olika utseenden. Alla penis sleeves är inte genomskinliga som det kan se ut på topplistan, utan de finns även de som har ett mycket naturtroget utseende.

Men något de alla har gemensamt är att de ger dig en större penis. Vissa fungerar även som en form av penisring och därmed hjälper den dig med extra uthållighet.

Vad är en penis sleeve?
Det är en temporär penis förlängare, den kan hjälpa dig att få en större penis. Vissa penis sleeves gör din penis längre, andra gör den bredare och vissa gör både och.

Hur använder man en penis sleeve?
Börja med att applicera en klick glidmedel antingen i sleeven, på din penis eller lite på båda. Därefter trär du över den och ner så långt mot penisroten du kan. Vissa sleeves kan du fästa runt pungkulorna för att säkerhetsställa att den sitter ordentligt.

Översikt Priskoll
SONO No 17 Dong Extension Penis Sleeve Testvinnare Se priset
Baseks Stretchy Penis Sleeve Set Nybörjaren Se priset
Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve Den billiga Se priset

 

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av Penis Sleeves hos Sinful här

Eller

Se hela utbudet av Penis Sleeves hos Mshop här

 

TESTVINNARE SONO No. 17 Dong Extension Penis Sleeve

SONO No 17 Dong Extension Penis Sleeve

Se priset här

SONO No. 21 Dong Extension Penis Sleeve är en mycket uppskattad Penis Sleeve även om den är några kronor dyrare än den normala prisklassen, den är utsedd till testvinnare av vårt bäst i test. En av de bästa penis sleeves som finns på marknaden

Fördelar

 • Stimulerande struktur inuti
 • Mycket töjbart och mjukt material
 • Enkel att rengöra

Nackdel

 • Finns inget utformat ollon

Recension

Tack vare en penis sleeve såsom SONO No. 21 Dong Extension Penis Sleeve kan du förvänta dig många spännande och heta stunder i sovrummet tillsammans med din älskade.

Den stilrena leksaken är till för de som vill få en större fyllighet vid samlag, men det är även fullt möjligt att använda leksaken vid onani. Penis sleeven förser dig med 5 cm extra i omkrets för att fylla ut sin partner samtidigt som man själv får njuta av en mjuk och stimulerande känsla.

Den stimulerande känslan blir extra tydlig tack vare den mönstrade insidan som stimulerar dig när du har på den.

För att kunna trä på denna penis sleeve på bästa sätt är det en god idé att applicera ett vattenbaserat glidmedel på ens kön innan man drar på sitt penis överdrag. Detta hjälper för att göra det mjukt och bekvämt både innan, under och efter användning.

 

Hur använder du den?

Använd glidmedel både inuti din penis sleeve och utanpå för bekvämast upplevelse. Dra den ner mot penisroten så mycket som det går för att få den på plats.

 

Rekommenderad till

Passar dig som uppskattar när det är tydlig stimulerande struktur inuti och har en partner som gillar att känna sig välfylld.

 

Det säger andra kunder

John – ”Som de flesta killar har jag funderat på hur det skulle kännas att vara riktigt stor. Denna gav mig chansen att vara enorm. Det var en otrolig känsla att se min sambo föra in denna. Det blev dock lite för mycket för henne, jag är 15 i omkrets och 19 lång i vanliga fall så detta blev stort. Även om sambon gillade den så kunde hon inte komma eftersom det blev för mycket. Produkten var dock klockren. En upplevelse som jag tackar för även om vi inte kommer nöta ut denna.”

 

Sammanfattning

SONO No. 21 Dong Extension Penis Sleeve är en av de mjukare och mer töjbara penis sleevs som finns på marknaden, vilket har uppskattats av många.

Läs hela recensionen här


TILL NYBÖRJARENBaseks Stretchy Penis Sleeve Set

Baseks Stretchy Penis Sleeve Set

Se priset här

Till ett mycket billigt pris och för en användning som är enkel för även nybörjare kommer här inte enbart en penis sleeve – utan ett helt set med sex olika varianter

Fördelar

 • Flera sleevs i ett och samma köp
 • Fungerar även som en penisring
 • Mjukt material

Nackdel

 • Upplevs som för korta

Recension

Här kan du välja och vraka, det är helt upp till dig vad du är sugen på och möjligheterna för att uppfylla din önskan är många. Med detta set får du sex olika penis sleeve set som är transparenta och varje penis sleeve har sitt helt egna mönster.

När du trär en av dessa över ditt kön kommer ens partner att älska känslan under samlag. De går även att vända dem inåt för att stimuleras på insidan. Flera användare upplever dock att de är för korta för att de ska kännas tillräckligt.

Men det finns flera användningsområden och Baseks Stretchy Penis Sleeve Set kan även användas som penisringar. Med andra ord sitter dem åt så att du ska kunna njuta av en längre och hårdare erektion.

Både han och hon kommer därför att älska allt det som detta penis sleeve set har att bjuda på.

 

Hur använder du den?

Trä den över penisen med hjälp av glidmedel. Välj därefter om du vill ha den mitt på, eller ner mot penisroten som en penisring.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är nybörjare då du enkelt kan variera dig mellan flera olika utan att betala än stor kostnad.

 

Det säger andra kunder

“Dom är av väldigt bra kvalité och är väldigt mjuka och flexibla. Men jag tyckte inte man kände så mycket när man använde dom, jag har dock inte testat alla 6 än. Skulle nog vilja att dom var lite längre.”

 

Sammanfattning

Baseks Stretchy Penis Sleeve Set är precis som det låter, ett set med stretchiga sleeves som passar de flesta, töjbarheten är upp till 1,5 cm.

Läs hela recensionen här


DEN BILLIGA – Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

Se priset här

Utsedd i vårt bäst i test till “den billiga”, Med detta högkvalitativa penisöverdrag kan de sexiga stunderna blir mer njutbara både för dig som penetrerar och för den som blir penetrerad

Fördelar

 • Pungring som gör att den sitter ordentligt på plats
 • Mjukt material
 • Omsluter penisen bra

Nackdel

 • Kan upplevas som för kort

Recension

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve är mycket töjbar och kan träs på nästintill alla oavsett storlek. Tack vare materialet i mjukt TPR kommer stimulansen att vara fantastisk när man använder sig av denna penis sleeve.

En penis sleeve kan dessutom komma tillhands för de som har prestationsproblem och vill att njutningen för både honom och henne ska vara så länge som möjligt.

Den har även en pungring för att den ska sitta på plats ordentligt. En av våra användare upplevde att den var för kort men trots det fyllde den sin funktion och var mycket uppskattad. ”Det är han fast större” – en kommentar vi fått och bättre kan det nog inte bli.

Oavsett vad avsikten är så finns det en sak som är säker: Allting blir bättre med Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve.

 

Hur använder du den?

Använd glidmedel både inuti din penis sleeve och utanpå för bekvämast upplevelse. Dra den ner mot penisroten så mycket som det går för att få den på plats. Därefter trä pungen genom pungringen som finns, fungerar dock att använda utan.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är ute efter en prisvärd produkt som är enkel att använda.

 

Det säger andra kunder

Juan ” Berättade inget för frugan då jag upphetsat henne så trädde jag på denna som aningen var lite för liten i längden men fick till det till slut, fick nog alla mina grannar att höra stönandet när jag utan glidmedel slank in då hon var så våt av att ha känt av den i början, den får toppbetyg av oss och som sagt så köper man en ny då den här snabbt kommer att slitas. Skulle gärna vilja haft denna i längre modell.”

 

Sammanfattning

Sinful levererar återigen en mycket uppskattad Penis Sleeve, enkel att använda känns äkta fast större.

Läs hela recensionen här


Crystal Skin Penis Sleeve Vibro 

CRYSTAL SKIN PENIS SLEEVE VIBRO

Se priset här

En transparent penis sleeve som fungerar lika bra på dig med penis som på en dildo

Fördelar

 • Tydliga ådror
 • Avtagbar minivibrator
 • Pungring

Nackdel

 • Inte särskilt töjbar och passar därför inte så många

Recension

Detta är en genomskinlig penis sleeve som ger dig hela 5 cm extra. Tänk vilka möjligheter du har med en så maffig kuk. Du kan tacka det stora ollonet för den härliga längden och fantastisk stor omkrets. Ollonet är nämligen 5 cm runt omkring.

Du får en minivibrator med som kan placeras på din penis sleeve. Den kittlar då din partners klitoris på ett otroligt stimulerande sätt.

Hela produkten är 23 cm och du kan föra in 15 cm av dessa. Diametern ligger på omkring 3 cm. Denna sleeve kan bäras på en dildo och passar därför båda könen.

Ådrorna på produkten är tydligt markerade och det är även ollonet. Detta gör att du får en verklighetstrogen känsla. Ådrorna hjälper även med ytterligare stimulering.

För att få det optimala ut av produkten rekommenderas du att använda glidmedel både utanpå och inuti. Produkten hålls stabilt på plats av en medföljande pungring.

 

Hur använder du den?

Använd glidmedel både inuti din penis sleeve och utanpå för bekvämast upplevelse. Pungringen ska sitta så tätt som möjligt.

Glöm inte att minivibratorn är avtagbar och du väljer själv om den ska användas eller inte.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar att kombinera penetrations sex med vibrator eller dig som gillar att få en naturtrogen upplevelse. Det är egentligen ett simpelt penisöverdrag med extra effekt.

 

Sammanfattning

En penis sleeve som hjälper dig att förvandla penetrations sex till något ännu bättre och mäktigare.

 


Fantasy X-tensions Magic Pleasure Sleeve 

Fantasy X-tensions Magic Pleasure Sleeve

Se priset här

 

En penis sleeve som stimulerar er båda vid penetration och kan även få bäraren att uppleva att penisen är större än vad den är.

Fördelar

 • Lättanvänd
 • Går enkelt att anpassa efter penislängd
 • Mjukt material

Nackdel

Recension

Detta är en penis sleeve som fokuserar på bådas njutning, hur mycket väljer ni själva. Knottrorna på utsidan stimulerar hennes vagina inuti på ett kittlande vis. Penissleeven stärker dessutom hans erektion och ger en känsla av en större penis, likt en penisrings funktion.

Men sleeven  har många möjliga användningssätt, den kan vändas ut och in för att istället stimulera honom. Det är något vi rekommenderar, i alla fall du i första hand tänkt använda sleeven till onani.

För att ge honom ytterligare njutning är den öppen åt båda hållen vilket gör att penisen upplever även den klassiska stimulansen som blir under penetration.

Materialet är TRP som är både mjukt, behagligt och flexibelt. Den är 13, 9 cm lång och har en inre diameter på 3,1 cm. Materialet är dock som nämnt flexibelt vilket gör det töjbart så det passar nästan alla.

Något som är väldigt positivt är att om den är för lång så kan du klippa i materialet för perfekt passform.

Hur använder du den?

Trä penisen igenom penis sleeven och använd gärna glidmedel för att dels göra det lättare, men framförallt skönare.  Välj om ni vill ha den med knottriga sidan inåt eller utåt beroende på hur användningen sker.

Rekommenderad till

Passar särskilt dig som onanerar mycket på egen hand och vill variera dig. Då får du även en perfekt sexleksak att variera dig med även vid penetrationssex.

 

Sammanfattning

Fanasy X-tensions Magic Pleasure Sleeve är en sleeve med flera användningsområden. Både när du onanerar på egen hand eller när den används tillsammans med en partner.

 


Vibro Penis Sleeve

Se priset här

En sensationell penis sleeve vid namn Renagade Ribbed Extension, skapar intensiv och djup njutning

Fördelar

 • Ökar i både längd och omkrets
 • Extra stimulering på utsidan och insidan
 • Stretchigt material

Nackdel

 • Svårt att hitta exakt storlek på hemsidan men total längd är 17,9 cm och upplevs passa en penis som är mindre än genomsnittet

Recension

Detta är en penis sleeve som har den grundläggande funktionen att den ger dig ökad längd och även bredd. Då det känns mäktigare för bäraren och vaginan fylls upp ännu mer så är det något som ni båda kan njuta av.

Just denna produkt är utformad med knottror på utsidan för att ge extra stimulering till din partner vid penetration. Men du som man kan också njuta av stimulerande knottror som känns extra härlig när ni rör er fram och tillbaka vid penetration.

Materialet är det otroligt flexibla TPE som gör att den är bekväm att ha på och att den passar de allra flesta storlekar. Dock upplevde flera användare att den passar bäst för en person som är under medelsnittet i penisstorlek.
Men den är stretchig så det funkar oavsett men skönast är som tidigare nämnt.

Den är även väldigt enkel att rengöra, tänk på att den inte fungerar som en kondom utan bär isåfall kondom under penis sleeven.

 

Hur använder du den?

Använd glidmedel både inuti din penis sleeve och utanpå för bekvämast upplevelse. Dra den ner mot penisroten så mycket som det går för att få den på plats.

Rekommenderad till

Passar dig som har en penisstorlek som är något mindre än genomsnittet.

 

Sammanfattning

En genomskinlig penis sleeve som passar dig med en mindre penisstorlek men fortfarande vill tillfredsställa din partner, som om du hade en större.

 

DEN BILLIGA – Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 23 cm

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm

 

Se priset här

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve är verkligen unik, en av de mest högkvalitativa penis sleevsen du kan hitta på marknaden.

Fördelar

 • Mjuk och skön yta
 • Extra säkring för pungkulorna
 • Realisk Penis Sleeve

Nackdel

 • Tar tid att lära känna (så att påsättningen blir smidig)

Recension

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve tillsammans med Vixen Creations Holster Penis Sleeve är två av Vixens produkter som verkligen blivit populära. De har ett högkvalitativt material som både känns och ser naturtroget ut.

Vissa tycker att den är lite krånglig att sätta på, men det hör nog till de flesta Penis Sleeves. Det krävs att man tränar innan för att när det väl gäller kunna sätta på den snabbt och smidigt.

Ringen som du trär över pungkulorna sitter heller inte så tight som många andra kan göra, såklart beror det på din storlek, men för majoriteten. Det innebär att den inte fungerar som en penisring utan det kan isåfall krävas en extra om du är intresserad av att använda det.

 

Hur använder du den?

Att använda Penis Sleeve är egentligen enkelt, trä den över din penis tillsammans med glidmedel och sedan dra över dina pungkulor.

 

Rekommenderad till

Passar alla, men kan krävas lite tålamod för att få till det smidigt.

 

Det säger andra kunder

Kalle – ” Prövat ett helt gäng med olika sleeves men denna vinner med hästlängder. Kvaliten på materialet är riktigt bra och om den sitter som gjuten när den väl är på. Har man erfarenhet med sleeves så är den hur lätt som helst att få på. “

 

Sammanfattning

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve är mycket uppskattad och efter att ha prövat den här kan vi varmt rekommendera Vixen Creations Holster Penis Sleeve. Skönt material som bidrar med en realistisk känsla.


Legendary Extender (3,8 Cm Extra)

LEGENDARY EXTENDER - ADD 3.8CM EXTRA LENGTH

Se priset här

En penis sleeve som imponerar när det gäller både storlek och prestation är Legendary Extender i ett hudvänligt silikonmaterial som inte kommer att skava

Fördelar

 • Mycket töjbar
 • Realistisk penis sleeve
 • Silikon Penis Sleeve

Nackdel

 • Önskvärt att den fanns i fler färger

Recension

Denna penis sleeve ser till så att ditt kön blir ungefär 3,8 cm längre för att ge din partner en utomordentlig upplevelse som de sent kommer att glömma. Det bästa med sleeven är inte bara hur den känns utan även hur verklighetstrogen den ser ut. Penis sleeven känns nästan som en lite tjockare kondom och kan träs över ditt kön precis på samma vis som en kondom.

Efter dess att denna penis sleeve har använts är det inga problem att rengöra den antingen med hjälp av vanlig tvål och vatten eller ett rengöringsmedel gjort för sexleksaker. Du kan njuta av Legendary Extender oavsett om du är en nybörjare eller veteran då den är så lätt att trä på och att sedan ta av efteråt.

 

Hur använder du den?

Använd den precis som om det vore en kondom, eventuellt med glidmedel inuti för att den ska vara skönare att trä på. Se det som ett penisöverdrag.

Rekommenderad till

Passar dig som nybörjare då du får precis det du kan förvänta dig.

 

Sammanfattning

En penis sleeve som passar i princip alla och texturen gör den till en  realistisk penis sleeve tillsammans med sitt naturtrogna utseende.

 


 

Legendary Extender (2 Cm Extra)

LEGENDARY EXTENDER - ADD 2CM EXTRA LENGTH

Se priset här

Om du gillar den förstnämnda Legendary Extender för 3,8 cm extra längd men hellre föredrar en lite kortare och billigare variant så är denne penis sleeve perfekt för dig

Fördelar

 • Töjbar
 • Hudvänligt silikonmaterial
 • Realistisk textur

Nackdel

 • Önskvärt att den fanns i flera färger

Recension

Med denna sleeve får du en extra längd på 2 cm som höjer ditt självförtroende och ger din partner stor njutning i sovrummet.

Denna penis sleeve är tillverkad av 100 % silikon vilket betyder att det är helt säkert för huden samtidigt som materialet ser till så att det känns bekvämt och realistiskt. Nästan som den äkta varan – Silikon Penis Sleeve det är grejer det.

Med denna penis sleeve får du stor valuta för pengarna och kan börja använda den med framgång omedelbart. Efter användning behövs det bara lite tvål och vatten för att se till så att leksaken blir ren och återigen kan användas.

Dessvärre finns den inte i fler hudtoner för att smälta in ännu bättre.

Hur använder du den?

Använd den precis som om det vore en kondom, eventuellt med glidmedel inuti för att den ska vara skönare att trä på. Se det som ett penisöverdrag.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är ett fan av de tidigare Legandary Extender´s men vill ha en annan storlek.

 

Sammanfattning

Legendary Extender levererar ännu än penis sleeve som kommer med realistisk textur och naturtroget utseende. En realistisk penis sleeve!

 


Mega 3″ Extension

MEGA 3" EXTENSION

Se priset här

När du är ute efter någonting riktigt stort inom penis sleeve världen brukar det vara Mega 3″ Extension som gäller, den heter Mega av en anledning

Fördelar

 • Realistiskt hudlikt material
 • Realistiska ådror
 • Kan klippas för önskad längd

Nackdel

 • Kan upplevas som för stor

Recension

Är du ute efter en upplevelse som är grövre än alla tidigare nämna penis sleeves, så har du hittar rätt. Denna penis sleeve älskas av många och har en längd på hela 22 cm. Leksaken är dessutom ganska enkel att skräddarsy då du kan trimma den vid basen för att bli precis så lång som du vill.

Denne penis sleeve är dessutom tjock nog att lägga till hela 66 % på bredden.

Materialet som denne penis sleeve är tillverkad av kallas för Fanta Flesh och är nästintill så nära det går att komma känslan av riktig hud. Få en riktig självförtroende-boost samtidigt som ens partner kan njuta av att bli fylld.

 

Hur använder du den?

Använd den precis som om det vore en kondom med glidmedel inuti och utanpå för att den ska vara skönare att trä på och enklare att föra in. Se det som ett penisöverdrag.

Rekommenderad till

Passar dig som är erfaren av penisöverdrag sedan tidigare och även har en partner som uppskattar dess grovhet.

 

Sammanfattning

En av de grövre penis sleevs som finns på marknaden passar den erfarna och uppskattas av många. Särskilt tack vare materialet den är gjord av som kallas Fanta Flesh och känns i princip som riktig hud.

 


Crystal Skin Penis Sleeve

Crystal Skin Penisöverdrag

Se priset här

För en häftig genomskinlig penis sleeve som sitter bekvämt på plats rekommenderas Crystal Skin Penis Sleeve

Fördelar

 • Bra passform
 • Verklighetstrogna ådror och ollon
 • Både fäste vid penisroten och penisring

Nackdel

 • Något för trång vid kulorna – men gör att den sitter stadigt när den väl är på

Recension

Använd denna sexleksak som en förlängning av ditt eget kön för att öka självförtroendet samtidigt som din partner blir försedd med utomordentlig njutning. Denna penis sleeve ser till så att du får ungefär en 5 cm förlängning, men den totala längden av leksaken ligger på 23 cm.

Om du vill göra det så enkelt som möjligt för dig själv att trä på Crystal Skin Penis Sleeve är det väl värt att inhandla ett glidmedel så att det inte tar emot när du tar på dig din penis sleeve. Likaså är det bra att använda glidmedel utanpå för att enklare kunna penetrera din partner.

Flera kvinnor har dock upplevt att den är för stor och därför vill vi återigen rekommendera glidmedel och att vara försiktig.

Sedan kan även pungringen upplevas som för liten men när den väl är på plats så är det inga problem. Flera tar därför på den i slakt tillstånd alternativt inte ens använder pungringen då den sitter på plats relativt bra ändå.

Vid heta nätter när du vill göra det där lilla extra för din partner kommer den här leksaken att bli en riktig höjdare.

 

Hur använder du den?

Använd glidmedel inuti för att den enklare ska glida på. Det enklaste är om du tar på den i slakt tillstånd då det är lättare att trä pungringen över pungen. Men fungerar för vissa i erigerat tillstånd också.

Använd därefter även glidmedel utan på för att göra det enklare och mer bekvämt vid penetration.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en stadig penis sleeve som verkligen fyller sin funktion att skapa en uppfyllande känsla. Det är inte bara en känsla utan it´s a fact.

 

Sammanfattning

En penis sleeve som levererar en uppfyllnads känsla, enkel att använda och sitter ordentligt på plats.

 


Pipedream Fantasy X-Tensions Perfect 51 mm Extension

PERFECT 1" EXTENSION

Se priset här

Ifall du är ute efter en penis sleeve som levererar det där lilla extra, så är Pipedream Fantasy X-Tension Perfect ett bra val för alla par

Fördelar

 • Fanta flesh material
 • Sitter bra och upplevs inte klumpig, kan klippas för bättre anpassning
 • Realistiska ådror

Nackdel

 • Finns inte i fler färger

Recension

Den sitter lika bra som en kondom men gör din penis lite grövre och lite längre. Om du vill ändra storleken en smula kan du dessutom trimma den längst ner vid basen för att få den passformen som du eftersöker.

Allt som allt är det en 2,5 cm förlängning som du kan njuta av, men det är inte bara längden som det är tal om. För de som även vill bli bredare kommer du säkerligen att vara glad över att höra hur din penis blir 33 % tjockare med den här sleeven.

Om du tidigare har hört talas om materialet Fanta Flesh så är du säkerligen medveten om hur realistiskt det är, och detsamma gäller denna penis sleeve. Det känns verkligen som ”the real deal” vid användning.

 

Hur använder du den?

Använd glidmedel både inuti din penis sleeve och utanpå för bekvämast upplevelse. Dra den ner mot penisroten så mycket som det går för att få den på plats.

Rekommenderad till

Passar dig som fortfarande vill behålla den naturliga känslan, det är materialet fanta flesh som gör det möjligt.

 

Sammanfattning

Fanta Flesh är ett material som har goda rykten och inte heller denna gång gör materialet oss besviken. En penis sleeve som känns äkta och enkel att använda.

 


Legendary Extender (2,6 Cm Extra)

LEGENDARY EXTENDER - ADD 2.6CM EXTRA LENGTH

Se priset här

En prisvärd penis sleeve, där du kan känna att dina pengar är väl investerade när du klickat hem den här

Fördelar

 • Priset
 • Töjbar
 • Realistisk struktur

Nackdel

 • Går ej att anpassa längd

Recension

Av 100 % silikon kommer denna penis sleeve som du trär på ditt kön för att bli hela 2,6 cm längre. Detta kan uppskattas både av dig själv i form av att höja ditt självförtroende samt av din partner som kommer att njuta av fantastisk stimulans vid samlag.

Med tanke på det högkvalitativa materialet kommer detta penis överdrag att kännas liknande den äkta varan, och även vid kvällar då du inte kan prestera särskilt väl kommer Legendary Extender att finnas där för att hjälpa dig.

Trä på denna penis sleeve lite lättare genom att ta hjälp av ett vattenbaserat glidmedel. Efter användning är det bara att ta fram sitt rengöringsmedel för sexleksaker som snabbt ser till så att ens leksak blir ren igen.

 

Hur använder du den?

Använd glidmedel både inuti din penis sleeve och utanpå för bekvämast upplevelse. Dra den ner mot penisroten precis som en kondom för att få den på plats.

Rekommenderad till

Passar den både den oerfarna och erfarna då det är en simpel penis sleeve utan några extra finesser.

 

Sammanfattning

En enkel penis sleeve som verkligen lever upp till förväntan. Lite större, lite grövre men inte för mycket åt något av hållen.

 


Oxballs Muscle Penis Sleeve

Oxballs Muscle Penis Sleeve

Se priset här

Oxballs Muscle Penis Sleeve är unik av sitt slag och har en särskild funktion som ska efterlikna en känsla av deep throating. Det är nämligen en vibrerande penis sleeve.

Fördelar

 • Avtagbar bulletvibrator
 • Pungring
 • Töjbart material

Nackdel

 • Batteridriven vibrator

Recension

Då var det dags för en leksak som kan bjuda på mer än bara en ordinär penis sleeve. Med Oxballs Muscle Penis Sleeve får du nämligen en räfflad insida och med en suction effekt som utgör en vibrerande penis sleeve.

Funktionen gör att både du och din partner kan få fantastisk stimulans samtidigt. Den räfflade ytan inuti stimulerar samtidigt som du kan välja att fylla din partner med en stor och kraftfull penis.

Det finns ett TPR-inläggg som gör att du kan få en mer anpassad storlek om det behövs, just för din penis. Den hålls på plats med en töjbar ball strap och den sitter ordentligt så oroa dig inte för dina vilda lekar.

Håll längre i sängen och känn självförtroendet öka med den här leksaken som gör ens kön bredare och längre. Både han och hon kan njuta av denna penis sleeve i alla lägen, och med ett rimligt pris är det väl värt att satsa på.

 

Hur använder du den?

Använd glidmedel både inuti din penis sleeve och utanpå för bekvämast upplevelse. Dra den ner mot penisroten så mycket som det går för att få den på plats.

Rekommenderad till

Passar den mer erfarna som vill höja nivån ytterligare i form av vibrationer.

 

Det säger andra kunder

Lab – ” Den kan lätt uppfattas som stor och det är den! Priset är högt men kvaliteten och komforten är bland det bästa du kan skaffa dig som en förlängd del formgjuten efter dig. Kan rekommendera denna för de som är vana att använda sleeves och vill ha snäppet bättre än vad som förekommer på marknaden.

Den kommer med en silikonuppfyllnadsom man kan använda om man inte fyller sleeven själv. Ballstrapen är i minsta laget å det kan vara trixigt innan man får in tekniken. Väl på så ….wow Kan ävenrekommenderas om man har potensproblem eller att man slaknar med denna på går det fint att fortsätta då den håller formen åt penisen och stöder upp. ”

 

Sammanfattning

Oxballs Muscle Penis Sleeve ger stor njutning både den som penetrerar och den som blir penetrerad tack vare den stimulerande insidan.

 


You2Toys Super Dick Sleeve

You2Toys Super Dick Sleeve

Se priset här

You2Toys Super Dick Sleeve är en penis sleeve som levererar, det är sin enkla utformning som gör att den utmärker sig

Fördelar

 • Flexibelt material
 • Utmarkerat ollon
 • Adderar upp till 1cm i omkrets

Nackdel

 • Lite för mjuk i toppen

Recension

Med hjälp av You2Toys Super Dick Sleeve kommer din käraste alltid att bli imponerad i sovrummet. Denna penis sleeve förser dig med extra fyllighet som inte enbart förlänger din penis utan även ser till så att det håller sig uppe längre.

Med hjälp av ett naturtroget material känns denna penis sleeve mycket äkta, så både parter kommer få stor njutning av denna sexleksak.

När du ska trä på denna penis sleeve så ser du helt enkelt till så att det sätts på när din penis är hård, ungefär som när du trär på en kondom.

För att det lite enklare ska träs på kan du dessutom inhandla ett vattenbaserat glidmedel som kommer att hjälpa en på traven. Denna penis sleeve kommer sannerligen användas.

Hur använder du den?

Använd glidmedel både inuti din penis sleeve och utanpå för bekvämast upplevelse. Dra den ner mot penisroten så mycket som det går för att få den på plats.

Rekommenderad till

Perfekt för dig som är nybörjare och vill testa på att använda en penis sleeve.

 

Det säger andra kunder

”Första gången med en sleeve & jag blev förvånad över hur lätt den var att få på och vilket mjukt material, känslan fanns oxå kvar och jag kom ganska snabbt, blir att testa den mer senare då det inte blev så långvarigt, håller med om att toppen var mjuk men inga större problem med det, grov blir man men det är så mjukt material så den anpassar sig fint.”

 

Sammanfattning

En penis sleeve perfekt för nybörjaren då den är enkel att trä på och har ett mjukt flexibelt material.

 


Penis Sleeve With Extension

PENIS SLEEVE WITH EXTENSION

Se priset här

Penis Sleeve With Exension är precis som namnet säger en penis sleeve som hjälper dig med förlängning, lika enkelt som det låter

Fördelar

 • Mjukt material
 • Enkel att trä på
 • Smidig att ha med på resande fot

Nackdel

 • Stimulerar främst kvinnan

Recension

Penis Sleeve With Extension är en cock sleeve som är 21 cm lång med en införbar längd på 13 cm. Med andra ord kan du förlänga ditt kön ganska rejält och se till så att din partner får njuta till max.

Denne cock sleeve både ser ut och känns realistisk, och tack vare hålet för pungen kommer du att vara försäkrad om att Penis Sleeve With Extension alltid sitter på plats i alla lägen. Förlängningen som denne cock sleeve bjuder på är hela 5 cm, så även om man inte kan prestera till max så kommer den här sexleksaken att finnas där för en.

Med ett bekvämt material som inte är särskilt svårt att trä på är du inte långt ifrån perfekt och fantastisk njutning. Som om detta inte vore nog är denna cock sleeve även töjbar för perfekt passform.

 

Hur använder du den?

Använd glidmedel både inuti din penis sleeve och utanpå för bekvämast upplevelse. Dra den ner mot penisroten så mycket som det går för att få den på plats.

Rekommenderad till

Passar dig som egentligen inte är ute efter stimuleringen själv utan vill bidra med en längre penetration till din partner.

 

Sammanfattning

En penis sleeve som främst är till för att ge njutning hos den som blir penetrerad då den inte ger särskilt mycket till den som bär den. Men finns det något hetare än att se sin partner skrika ut i orgasm?

 


 

You2Toys Mega Dick Sleeve

Se priset här

En unik utformad penis sleeve tack vare att det är hål vid ollonet vilket gör att det blir skönare vid orgasm och mindre kladdigt i penis sleeven.

Fördelar

 • Hål vid ollonet
 • Ribbad yta
 • Pungring

Nackdel

 • Många som tycker den är alldeles för bred.

Recension

Mega Dick Sleeve är utformad för att ge användaren en ökad känsla av storlek och fyllighet under sexuella aktiviteter. Denna penis sleeve omsluter penisen och skapar en illusion av ökad längd och bredd, med 2 cm extra bredd och 5 cm extra längd.

Tillverkad av flexibelt material, passar sleevens design de flesta män och penisstorlekar. Användningen liknar att sätta på en kondom, och för att förbättra upplevelsen rekommenderas användning av vattenbaserat glidmedel. Sleeven erbjuder också en unik stimulering för partnern tack vare dess strukturerade yta.

Hur använder du den?

Använd glidmedel både inuti din penis sleeve och utanpå för bekvämast upplevelse. Dra den ner mot penisroten så mycket som det går för att få den på plats.

Rekommenderad till

Passar dig som ska använda den för penetration där det uppskattas med bredd. Eventuellt någon som är van vid att bli fistad sen tidigare.

 

Sammanfattning

En penis sleeve utöver det vanliga på grund av att den är ihålig där framme samt extra bred.

 


Fantasy X-tensions Real Feel Enhancer Penis Sleeve

Fantasy X-tensions Real Feel Enhancer Penis Sleeve

Se priset här

Även Fantasy X-tensions Real Feel Enhancer Penis Sleeve har ett hål som underlättar vid orgasm och även en pungring för att få den att stabilt sitta på plats

Fördelar

 • Pungring
 • Hål i toppen
 • Fanta Flesh material

Nackdel

 • Tråkigt utseende

Recension

Denna intressanta penis sleeve är precis som föregående, lite annorlunda jämfört med de flesta varianterna som vi tidigare har nämnt. Med denna cock sleeve får du nämligen en leksak med ett hål vid toppen så att ditt ollon sticker ut.

Vitsen med denna penis sleeve är att den gör ditt kön 33 % mer fylligt och det är hur enkelt som helst att trimma leksaken så att passformen blir så perfekt som möjligt.

Med Fanta Flesh-materialet, ett av de mest naturtrogna materialen på marknaden, kommer det att kännas som den äkta varan och förbättra upplevelserna i sovrummet alla gånger.

Eftersom den varken har ett ollon, någon extra stimulering inuti eller ådror utanpå tycker flera att den ser väldigt tråkig ut och vissa nästan lite obehaglig. Men tur är väl att utseendet inte utgör känslan, för den är bra.

Hur använder du den?

Använd glidmedel både inuti din penis sleeve och utanpå för bekvämast upplevelse. Dra den ner mot penisroten så mycket som det går för att få den på plats.

Rekommenderad till

Passar för dig som är nybörjare tack vare att den är enkel att använda och fanta flesh materialet känns äkta.

 

Sammanfattning

Ännu en penis sleeve i fanta flesh material vilket förstärker den realistiska känslan och skapar en behaglig upplevelse.

 


You2Toys Penis Sleeve av Silikon

You2Toys Penis Sleeve av Silikon

Se priset här

You2Toys Penis Sleeve av Silikon är inte enbart en sleeve utan även en form av penisring, beroende på vart på penisen du placerar den

Fördelar

 • Går även att använda som penisring
 • Annorlunda mönster
 • Priset

Nackdel

 • Blir lite väl svårhanterlig så fort det används för mycket glidmedel

Recension

Denna penis sleeve har ett mycket intressant mönster och kommer i en stilren svart färg som både är hett att se på och att använda.

Vid användning så kommer du att få en erektion som både är hårdare och håller längre för den ultimata stimulerande upplevelsen. Detta tack vare att den går att placera precis som du vill, den går att använda som en penisring om du har den tätt mot penisroten.

Med det intressanta och unika mönstret kommer din käraste och du själv att kunna njuta av en helt unik upplevelse, och det hjälper naturligtvis att det är hur lätt som helst att trä på din penis sleeve i alla lägen. Dock var försiktig med att använda för mycket glidmedel, den blir lätt för hal.

 

Hur använder du den?

Använd en lagom mängd glidmedel och trä på den på din penis. Tänk på att du kan själv välja vart på penisen du vill ha sleeven. Ju närmre penisroten desto mer fungerar den som en penisring.

Rekommenderad till

Passar dig som vill kunna variera dig med placering och samtidigt ha yta för mycket annat.

 

Sammanfattning

You2Toys Penis Sleeve av Silikon ger dig stora variationsmöjligheter och en snygg och annorlunda penisring.

 


Så här hittar du rätt penis sleeve för dig:

När du överväger att köpa en penis sleeve, finns det flera viktiga faktorer att tänka på för att säkerställa att produkten uppfyller dina förväntningar och behov.

Storlek och passform: Det är av yttersta vikt att välja en penis sleeve som passar din egen storlek och form. De flesta sleeves är utformade för att vara flexibla och anpassningsbara, men det är ändå klokt att noggrant överväga produkten’s mått för att undvika obehag eller irritation.

Material: Penis sleeves tillverkas i olika material, inklusive silikon, jelly och TPE. Silikon är populärt för dess mjukhet och kroppsäkerhet, medan andra material kan erbjuda olika texturer och fastheter. Se till att välja ett material som passar din personliga preferens och eventuella allergier.

Struktur och design: Varje penis sleeve har sin unika struktur och design, vilket påverkar den sexuella upplevelsen. Vissa har knottror, räfflor eller andra texturer för att öka stimuleringen för både användaren och partnern. Överväg vilken typ av stimulering du föredrar och välj en design som matchar dina önskemål.

Användning och underhåll: Förstå hur du använder och underhåller penis sleevens viktigt. De flesta är enkla att sätta på, liknande hur du använder en kondom, men användning av glidmedel kan underlätta processen. Dessutom bör du välja en sleeve som är enkel att rengöra efter användning för att bibehålla god hygien.

Realism: Om du söker en realistisk känsla, överväg detaljerna i sleevens design, inklusive färg och form. Vissa är designade för att efterlikna riktiga penisar, medan andra har en mer fantasifull eller stiliserad estetik.

Att läsa produktrecensioner och få rekommendationer från andra användare kan också vara värdefullt för att få insikt i produktens prestanda och kvalitet. Slutligen, kom ihåg att öppet kommunicera med din partner och vara öppen för att experimentera för att hitta den bästa penis sleeven som passar dina individuella preferenser och behov.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här