Recension – Fleshlight Eva Lovia Sugar

57

Eva Lovia Sugar Fleshlight är en direkt avgjutning av den riktiga porrstjärnan Eva Lovias vagina, det är alltså en en masturbator i en klass för sig. Här får du din egna porrstjärna, tillverkad i ett högkvalitativt material som tillsammans med glidmedel stimulerar din penis helt magiskt.

Info om testet

Det här är en av de mer utförliga recensionerna som finns om just Fleshlight Eva Lovia Sugar och det är förståeligt om du vill veta mer om hur det gick till. Eftersom alla Fleshlight girls har recenserats så var det just Eva Lovia Sugar som stod på tur näst. Det började med en fleshligt-fotografering och fortsatte även med att filma, videon hittar du längre ner.

Sedan gick jag in mer på detaljer för att specifikt kunna säga vad som är unikt med just denna fleshlight. Detaljerna innebar att kolla på hur tight den var, användarvänlighet, kvalité, struktur m.m. Och resultet, ja det har du här nedan!

Fleshlight Eva Lovia Sugar

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Varierad struktur, för varje centimeter blir det en ny upplevelse
 • Verklighetstroget utseende, den är trots allt inspirerad av porrstjärnan själv
 • Materialet känns mjukt och följsamt

Nackdelar

 • Den varierande strukturen kan bli för mycket för vissa
 • Samma koncept som en klassisk fleshlight

Recension

Fleshlight Eva Lovia Sugar

Om Eva Lovia Sugar Fleshlight

Som du ser på bilden finns det verkligen något många fleshlight girls där ute, men du ska få veta mer om Eva Lovia Sugar Fleshligt.

Det är en manuell masturbator, fleshlight, pocketpussy, lösfitta, you name it. Med manuell menar vi att den inte drivs av något batteri utan du står själv för din onani-session.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Eva Lovia Sugar Fleshlight är som sagt har alltså skapats genom att stöpa porrstjärnans vagina, därför ser strukturen precis likadan ut som en riktig vagina.

Anledningen till varför det heter fleshlight är att produkten kommer i en ficklamps-liknande form och därför är den enkel och diskret att förvara. Fodralet skyddar även Eva Lovia Sugar Fleshlight mot smuts och skav vid förvaring.

Den yttre längden är 25,4 cm och djuper är totalt 23 cm, öppningen kan vidgas från 0,7 cm till 1,9 cm.

Användarvänlighet

Fleshlight Eva Lovia Sugar

Det är så enkelt att använda Eva Lovia Sugar och så länge du har glidmedel så kan det inte bli annat än lyckat. Extra skönt blir det om du både har glidmedel i din fleshlight och på din penis.

Viktigt att du kommer ihåg att ta ut den genomskinliga staven innan!

När du applicerat glidmedel är det bara att glida in genom slidmynning och möta den sköna och varierande insidans struktur. Sedan kan du välja om du vill dra den fram och tillbaka snabbt, långsamt, hårt eller löst. Du kan även jucka fram och tillbaka istället för att använda handen.

Kvalitet

Fleshlight Eva Lovia Sugar

Det här är verkligen en fleshlight med klass, ett högkvalitativt material som håller länge bara du tar hand om den! Materialet som är Reel Feel Super Skin känns som äkta hud när du applicerar glidmedel och sluter du dina ögon kan du snabbt drömma dig bort.

Fodralet är hårt och skyddar den mot skav eller om du skulle tappa den från en lägre höjd.

Pris

Fleshlight Eva Lovia Sugar

Det är säkerligen inte lätt att prissätta en sådan här produkt, med sådan hög kvalité och skönt material, men trots detta så är den otroligt prisvärd. Det känns som enkelheten i fodralet, något som dock uppskattas, samt enkelheten i förpackningen har gjort att de klarar av att hålla priset nere.

Dessutom får du ett provexemplar av allt du behöver för att njuta av Eva Lovia Sugar Fleshlight till max.

Upplevelse/Användning

Du välkomnas först av slidmynningen som börjar med ett klassiskt ringmönster som sedan övergår till tvistade spiraler, sedan möts du av något som liknar äggformade knottror och avslutar med ringmönstret igen.

Materialet Reel Feel Super Skin får Eva Lovia Sugar att kännas riktigt skön och naturlig, blundar man så kan det nästan kännas som om det vore på riktigt. Som du ser på videon så varierar strukturen från börja till slut, vilket kan vara uppskattat, men också hatat. Det är verkligen en smaksak det där, vissa älskar variationen och andra gillar igenkänningsfaktorn.

Eva Lovia Suger är ett mellanting mellan de fleshlights som har en väääldigt stor variation på strukturen och de som är består av en enda följsam struktur.

Du kan själv välja hur upplevelsen ska vara eftersom den manuell. Med manuell menar vi att du själv styr tempo, däremot kan du få hjälp med hur tight och kraftfull du vill att den ska kännas. Det får du genom att skruva på botten så att det uppstår ett vakuum.

Förpackning

Fleshlight Eva Lovia Sugar

Som tidigare nämnt så finns det en misstanke om att priset på Eva Lovia Sugar Fleshlight är så bra tack vare att det inte lagts så mycket kostnad på själva förpackningen. Det är en enkel kartong med ett foto av porrstjärnan Eva Lovia, men visst gör den en sugen?

Eftersom själva masturbatorn ligger innanför den hårda plastförslutningen, alltså den som ser ut som en ficklampa behöver du inte oroa dig för att en turbulent transportresa. Alltså ingen oro från att resan från återförsäljaren till dig ska vara ett bekymmer.

Skötsel

Fleshlight Eva Lovia Sugar

För att Eva Lovia Sugar Fleshlight både ska hålla så länge som möjligt, men också vara så skön som möjligt så krävs det att du tar hand om henne på rätt sätt. Det innebär allt från användning, rengöring till förvaring.

Vid användning – använd alltid vattenbaserat glidmedel för att undvika friktion och för att få en skön upplevelse.

Vid rengöring – Tvätta den i ljummet vatten och vänd den in och ut några gånger så att den blir ordentligt sköljd, här kan du använda helt vanlig mild tvål. Sedan till det viktigaste, efter detta låter du den lufttorka och sedan applicerar du puder. Du får med lite vid ditt köp, men det kan vara bra att köpa hem mer.

Vid förvaring – Svalt och mörkt i fodralet.

Snabbfakta om porrstjärnan – Eva Lovia 

evEva Lovia

Självklart ska du få mer information om porrstjärnan själv, Eva Lovia. Allt för att det ska bli en ännu skönare och personligare upplevelse.

 • Ursprung från Japan och Spanien
 • Den första Digital Playground Vinnaren 2015
 • Fyller år 29 Maj
 • Stjärntecken Tvillingarna
 • Väger 51 kg
 • Bruna ögon
 • Bh storlek är 32D
 • Eva Lovia finns på följande sociala medier Twitter och Instagram

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Eva Lovia Sugar Fleshlight är unik av sitt slag och troligtvis det närmsta du någonsin kommer en porrstjärna. Det är en tålig masturbator som ger dig varierande och spännande onani-sessioner. Texturen är intensiv och djup vilket gör att du sent kommer tröttna, kanske kommer det handla om uthållighetsträning istället. Din upplevelse behöver inte vara vår testares lik, så klicka hem Eva Lovia Suger Fleshlight nu och se hur den känns!

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här