Sexdocka – Här är de bästa i test

23833

Letar du efter marknadens bästa sexdocka? Då har du kommit helt rätt. Det här tester består av de populäraste sexdockorna på marknaden, du kan läsa om alla dess för-och nackdelar.

En sexdocka är för dig som vill ta nästa steg från din fleshlight eller för dig som vill uppleva en sexleksak som är så nära den verkliga upplevelsen det går att komma. Det är även en perfekt investering för dig som vill uthållighetsträna.

Fortsätt läs här nedan för ta reda på vilken som är den bästa sexdockan just för dig.

Olika typer av sexdockor

Det finns flera olika typer av sex dockor. Det handlar både om olika material och om olika utseenden. Det finns både ljushyade och mörkhyade sexleksaker, det finns också även manliga och kvinnliga sex dockor. Vissa består enbart av en rumpa och vagina, vissa är en hel kropp och vissa enbart av huvud.

Olika material på sexdockor

Det finns flera olika material på sexdockor men de vanligaste är TPE sexdockor och Silikon. Det finns en och annan gjord i latex.

TPE Sexdockor är oftast mer flexibla och mjuka samt billigare. Men kan upplevas vara svåra att göra rent. Sexdockor i silikon är oftast hårdare men behåller fortfarande sin elastiska känsla. Enkla att hålla rena men för att bibehålla mjukheten krävs det att du använder babypuder på.

Översikt Priskoll
pipedream-fuck-me-silly-2-realistisk-real-doll Testvinnare Se priset
Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass Nybörjaren Se priset
Mr. Membr Samantha Doggy Style Pussy and Ass Den billiga Se priset

 

Fortfarande tveksam?

Se utbudet av sexdockor här →

 


 

TESTVINNAREPipedream Fuck Me Silly 2 Realistisk Real Doll

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

 

Vår solklara testvinnare kommer ifrån Pipedream och har ett mycket realistiskt utseende, både när det kommer till känsel och utseende.

Fördelar

 • Mycket realistiskt utseende
 • Material som får dockan att kännas verklighetstrogen
 • Hög kvalitet till ett lågt pris
 • Vattensäker

Nackdelar

 • Blir lätt kall

Recension

Pipedream Fuck Me Silly 2 Realistisk Real Doll är en av de sexdockor har tagit världen med storm.

Tack vare det verklighetstrogna materialet TPR som dockan är gjord av kommer det sannerligen att kännas som den äkta varan, och tack vare det faktum att den är vattentät kan du använda din docka överallt i hemmet.

Oavsett om du vill penetrera dockan vaginalt eller analt kommer det att kännas fantastiskt med lite hjälp av ett vattenbaserat glidmedel. Till ett mycket lågt pris får du den här fantastiskt realistiska sexdockan som du verkligen kommer att älska.

 

Hur använder du den?

Alla sexdockor brukar upplevas som skönast tillsammans med glidmedel, tänk på att beroende på materialet kanske du inte kan använda silikonbaserat. Eftersom silikon löser upp silikon.

Penetrera i valfri ställning, vi har olika guider däribland en där du kan hitta tips på sexställningar.

Förslag är att värma upp dockan innan användning för att skapa en ännu mer realistisk upplevelse.

Rengör den enkelt under rinnande vatten.

 

Rekommenderad till

Passar dig som inte vill lägga en förmögenhet men ändå få större delen av en sexdocka. Har du inte råd med varken en sexdocka eller Fleshlight kan du göra en hemmagjord.

 

Det säger andra kunder

Martin – ” Väldigt trevlig produkt. För att höja upplevelsen rekommenderar jag Fleshlights Sleeve Warmer och vill man ha deluxe så skaffar man sig en elektrisk värmefilt på Kjell & Co.
Om du då värmer upp henne med filten och sleeve warmern, släcker ljuset och smetar på med glidmedel så känns det läskigt likt originalet.”

 

Sammanfattning

Verklighetstroget material och utseende, den bästa sexdockan på marknaden. Enkel att förvara jämfört med flera andra sexdockor och likaså krävs det ingen större ansträngning vid rengöring.

 

Läs mer här

 


 

TILL NYBÖRJARENMr. Membr Roxanna Pussy and Ass

Se priset här

Om det är billiga och lättanvända sexdockor som du är på jakt efter ska du sannerligen kika lite närmare på roxanna pussy and ass. En riktigt bra och billig sexdocka.

Fördelar

 • Knottrig och räfflad på insidan för större njutning
 • Två hål för penetrering
 • Mindre i storlek för enkel förvaring och transport
 • TPS material för en mycket verklighetstrogen känsla

Nackdelar

 • Inte särskilt djup

Recension

Denna lösrumpa är lite mindre än andra alternativ, och det är därför lätt som en plätt att både förvara den och att transportera den om du vill ta med dig din sexleksak på semestern.

Gällande användning kan du antingen njuta av penetrering av den tillfredställande vaginan eller den lite mer trånga anal. Det är helt upp till en själv vad du föredrar.

Stimulans på högsta nivå kan förväntas då Roxanna pussy and ass, It’s mr. membr är tillverkad av ett material vid namn TPR – ett mycket mjukt och verklighetstroget material – samtidigt som insidan är knottrig och räfflad för extra njutning.

Använd ett vattenbaserat glidmedel för många erotiska stunder, och se till att rengöra leksaken noga efteråt.

 

Hur använder du den?

Alla sexdockor brukar upplevas som skönast tillsammans med glidmedel, tänk på att beroende på materialet kanske du inte kan använda silikonbaserat. Eftersom silikon löser upp silikon. Här kan du se vilka glidmedel vi rekommenderar.

Penetrera i valfri ställning.

Förslag är att värma upp dockan innan användning för att skapa en ännu mer realistisk upplevelse.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en sexdocka som är lätt att förvara och för dig som är en riktig rumpälskare.

 

Det säger andra kunder

Daniel – ” Bra höjd, fin vikt, snygg färg och överlag fräckt utseende. Själva vaginan har sköna, stimulerande räfflor och är ganska lös redan från starten. Anuset är tajt och slätt.

Jag är inte den största av killar (15-17 cm) men även jag upplever att djupet i båda hålen är en smula för kort. Anus är lite djupare än vaginan, men inte mycket mer än ett par centimetrar.

Höjden gör det lätt att positionera den och vikten ser till att den stannar kvar på mer eller mindre samma ställe när den används. Allt som allt en alldeles utmärkt produkt.”

 

Sammanfattning

Två hål i en och samma leksak, en smidig sexleksak för dig som befinner dig på resande fot ofta eller bara har dåligt med förvaring hemma. Med sin knottriga insida får du en fantastisk stimulering.

 


 

DEN BILLIGA – Mr. Membr Samantha Doggy Style Pussy and Ass

Se priset här

Samantha är en lösrumpa som kommer att finnas där för dig i alla lägen.

Fördelar

 • Tillverkad av ett material som gör den riktigt verklighetstrogen
 • Två hål för penetrering
 • Realistisk tyngd så att leksaken stannar där man vill ha den
 • Känns fantastisk med ett vattenbaserat glidmedel

Nackdelar

 • Liten i storlek

Recension

Denna leksak är tillverkad av TRP, ett mycket verklighetstroget material som får leksaken att kännas så nära den äkta varan som möjligt.

Förutom att just kännas verklig ser designen mycket äkta ut, och med två hål för penetrering har du många trevliga stunder framför dig. För att få en så härlig njutning som möjligt rekommenderas det att ta hjälp av ett vattenbaserat glidmedel vid användning.

Om du är ute efter sexdockor av hög kvalitet har man definitivt kommit rätt.

För att se till så att samantha stannar där du har placerat den väger lösrumpan så mycket som 10 kg, en ytterligare bidragande faktor när du talar om hur verklighetstrogen sexleksaken är.

Ha i åtanke dock att lösrumpan är betydligt mindre än en riktig rumpa, så verklighetstrogen till sin storlek är den inte.

Efter användning, ha i åtanke att ett rengöringsmedel tillverkat för sexleksaker bör användas.

 

Hur använder du den?

Alla sexdockor brukar upplevas som skönast tillsammans med glidmedel, tänk på att beroende på materialet kanske du inte kan använda silikonbaserat. Eftersom silikon löser upp silikon.

Penetrera i valfri sexställning.

Förslag är att värma upp dockan innan användning för att skapa en ännu mer realistisk upplevelse med en realistisk sexdocka.

 

Rekommenderad till

Passar dig som inte vill lägga så mycket pengar på en sexdocka. Samt är okej med att storleken inte gör den verklighetstrogen även om känslan gör det.

 

Det säger andra kunder

Robert – ”Hade absolut inte väntat mig en sådan skön produkt till detta priset. Det enda minuset är storleken – den är lite för liten för att vara helt naturtrogen. Annars är den perfekt – materialet känns realistiskt både in,- och utvändigt och båda hålen är hur sköna som helst.

Jag har inte onanerat den vanliga vägen sedan jag fick den här produkten. Hett tips är att lägga den i varmt vatten innan användning för att få en extra naturtrogen känsla – det blir väldigt nära den riktiga varan.”

Sammanfattning

Mr. Membr Samantha Doggy Style Pussy and Ass är en sexdocka i rumpformat, betydligt mindre än en riktig rumpa dock. Men trots det är känslan verklighetstrogen och storleken gör att den blir enkel att förvara.

 


 

Pamela Sexy Lifeguard Doll

Se priset här

Tillskillnad från de andra mer verklighetstrogna sexdockorna kommer här en uppblåsbar sexdocka.

Fördelar

 • Verklig storlek
 • Stor njutning till ett lågt pris
 • Tre olika hål att penetrera
 • Fasta bröst för extra stimulans

Nackdelar

 • Inte verklighetstroget material

Recension

Detta är en av de äldre versionerna av en sexdocka men trots det bör du definitivt rikta din blick mot Pamela Sexy Lifeguard Doll. Den här sköna sexdockan i en naturlig storlek baseras på badvakten Pamela.

Hon må jobba på stranden under dagen, men på kvällarna vill den här blondinen ingenting hellre än att njuta av erotisk stimulans.

Välj att penetrera antingen munnen, vaginan eller anus för en fantastisk känsla som du sent kommer att glömma. Du väljer själv om det ska ske i stående eller liggande ställning.

Materialet som denne sexdocka är tillverkad av är PVC, vilket gör den mycket enkel att rengöra jämfört med många andra sexdockor. För en leksak som är billig men ändå effektiv är Pamela det rätta valet.

 

Hur använder du den?

Alla sexdockor brukar upplevas som skönast tillsammans med ett ordentligt glid, kika in vår glidmedelguide, tänk på att beroende på materialet kanske du inte kan använda silikonbaserat. Eftersom silikon löser upp silikon.

Penetrera i valfri position, några som vi rekommenderar kan du se här.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en lättskött sexdocka som tar minimal plats (åtminstone när du tar ut luften).

 

Det säger andra kunder

Thomas – ” ”Prisvärd sexdocka som kommer att användas många gånger om. Så länge man använder glidmedel är det skönt i alla tre hålen.”

 

Sammanfattning

En av de mindre verklighetstrogna sexdockorna till materialet men trots det är detta en klassiker som fortfarande gör succé på marknaden.

 


 

KÄRLEKSDOCKA FIRE

Se priset här

Sandra Uppblåsbart BJ huvud är menad att representera en fiktiv kvinna vid namn Sandra från Stockholm.

Fördelar

 • Innehåller ett relativt fotorealistiskt ansikte
 • En stark sugkopp för att fästa leksaken
 • Hög kvalitet till en låg kostnad
 • Enkel att använda

Nackdelar

 • Krävs att huvudet blåses upp innan användning

Recension

Den här sexleksaken är såsom namnet antyder ett Blowjob huvud för många fantastiska stunder av oral njutning.

Sandra Uppblåsbart BJ huvud har en kraftig sugkopp på undersidan så att du enkelt kan fästa leksaken för ännu mer skoj. En av de smidigare sexdockorna, trots dess lätthet enkel att fästa på en plats.

På dockan finns ett fotorealistiskt ansikte tryckt så att man ska få en lite mer äkta känsla jämfört med om du skulle använda en fleshlight eller liknande. Om du är intresserad av heta avsugningar kommer du att älska Sandra Uppblåsbart BJ huvud.

En trevlig produkt till ett lågt pris, helt enkelt.

 

Hur använder du den?

Alla sexdockor brukar upplevas som skönast tillsammans med glidmedel, tänk på att beroende på materialet kanske du inte kan använda silikonbaserat. Eftersom silikon löser upp silikon.

 

Rekommenderad till

Passar dig som inte vill spendera mycket pengar och kanske ska investera i din första sexdocka och därmed vill börja enkelt.

 

Det säger andra kunder

Fredrik – ”Det är definitivt trevligt att titta ner och kunna se ett ansikte istället för de mer opersonliga sexleksakerna”

 

Sammanfattning

En av de billigaste sexdockorna på marknaden, här får du lite vad du betalar för. Den är inte särskilt realistisk men den skapar en skön känsla.

 


 

Oxana Pussy And Ass

Återförsäljare Pris
sinful.se Se dagens pris
vuxen.se Se dagens pris

 

Oxana Pussy And Ass är en sexleksak som känns verklighetstrogen tack vare materialet Silky Soft Skin, både perfekt som lösrumpa och lösfitta.

Fördelar

 • Utomordentligt verklighetstrogen
 • Två separata hål för ytterligare njutning
 • Lätt att rengöra
 • Vattensäker

Nackdelar

 • Kan töjas ut om ens penis över långt över normalstorlek

Recension

Som tidigare nämnt är sexdockan tillverkad av ett speciellt material vid namn ”Silky Soft Skin”. Det här materialet gör det möjligt att få en produkt som känns utomordentligt verklighetstrogen, med andra ord så nära du kan komma den äkta varianten.

För att ens Oxana Pussy And Ass ska rengöras på rätt sätt använder du helt enkelt vanligt vatten, och därefter är det en bra idé att pudra på lite av det 20 g pudret som medföljer när du köper din produkt.

För att få njuta av fantastisk stimulering som aldrig förr har du två hål att välja mellan, och det rekommenderas starkt att dra nytta av ett vattenbaserat glidmedel för skönare penetrering.

 

Hur använder du den?

Alla sexdockor brukar upplevas som skönast tillsammans med glidmedel, tänk på att beroende på materialet kanske du inte kan använda silikonbaserat. Eftersom silikon löser upp silikon.

Förslag är att värma upp dockan i ljummet vatten innan användning för att skapa en ännu mer realistisk upplevelse.

 

Rekommenderad till

Perfekt för dig som gillar duschsex då den är vattentät och inte allt för tung att bära på samtidigt som du använder den.

 

Det säger andra kunder

Dan – ” För priset är denna produkt mkt bra. Skön vikt. Lagom mjuk (dock ej lika mjuk som en Fleshlight) Tycker att det fungerar bra trots att den ej är räfflad invändigt el liknande.

I och med att den är ganska tight så blir det mkt skönt ändå. Ett minus är att den inte riktigt ser ut som på bild. All silikon är i samma ljusrosa färg (jag färgade själv de vitala delarna med tuschpenna så det blev perfekt)

Kan verkligen rekommendera denna då det är en verklighetstrogen avgjutning av det underbara kvinnliga könsorganet!”

 

Sammanfattning

Här får du två hål att variera dig emellan, du kan både ha analsex och vaginaltsex, och superenkel att rengöra. Kombinera duschsex med rengöring och du kunde inte ha en enklare onani-session.

Läs hela recensionen här


Pipedream Fuck Me Silly Dirty Talk Interaktiv Mini Onaniprodukt

Se priset här

Jämfört med de tidigare produkterna av pipedream så är den här något alldeles extra, den kan nämligen både stöna, vibrera och tala till dig under tiden.

Fördelar

 • Vibration
 • Tal/stön
 • Uppladdningsbar högtalare – enkel att montera av för att rengöra

Nackdelar

 • Liten till storleken men samtidigt gör det också att den är resevänlig

Recension

Ännu en produkt från Pipedreams populära ”Fuck Me Silly”. Men denna gång så kan den interagera med dig, på sitt sätt i alla fall. Den kan stöna, tala och vibrera och det gör den mer och mer ju snabbare och hårdare du kör.

Den vägen även mycket mindre än alla de tidigare, den väger endast 1,4kg och är även mindre till storleken. Dess storlek – att den var mindre, har inte varit lika uppskattat men däremot har den passat bra för de som ofta befinner sig på resande fot.

HI-FI högtalaren som talet och stönen kommer ifrån är även uppladdningsbar med hjälp av en medföljande USB-sladd. Den plockas av när du ska rengöra produkten.

 

Hur använder du den?

Det är din fantasi som sätter gränserna. Välj om du vill använda den tillsammans med din partner eller på egen hand. Placera den i den positionen du vill ha den i eller välj själv hur du står/sitter. Det är verkligen på dina villkor och efter dina egna önskemål när du använder Pipedreams produkter.

Glöm inte bort att använda glidmedel för bekvämast upplevelse och efter att du använt din Pipedream rengör den ordentligt. Ta gärna hjälp av ett speciellt rengöringsmedel för sexleksaker för bäst effekt.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha lite mer interaktion med din sexleksak. Eller dig som ofta befinner dig på resande fot, det är ju skönt att slippa betala för övervitk..

 

Det säger andra kunder

Lukas – ” För att vara liten, så är den väldigt grymt skönt, som att det skulle vara på riktigt..Mmmm
Om jag rekommenderar den, absolut.”

 

Sammanfattning

En produkt av Pipedream som verkligen är utöver det vanliga. Den berättar för dig att den vill ha mer och både stönar och vibrerar ju mer du ger.

 


Billiga full-body realistiska sexdockor

Är du inresserad av en realistisk sexdocka så är dessa sex dolls här nedan det närmsta du kan komma. De kommer i full storlek – alltså precis lika stora och sköna som riktiga människor.

Jennie – Hot Pussy

jennie den sugna sexdockan 2000x2000

Se priset här

Här har du en realistisk och billig sexdocka som kommer i en liggande ställning och som har två penetrationsbara hål.

Fördelar

 • Det är väldigt prisvärd sexdocka, verklighetstrogna produkter är ofta mycket dyrare än denna
 • Stora bröst
 • Två hål för penetration

Nackdelar

 • Hennes position gör henne lite svår att rengöra.
 • Går inte att räta ut benen (begränsat med positioner)

Recension

Jennie är billig sex docka som är otroligt realistisk. Hennes position är halv liggande och du kan penetrera både anus och vagina. Ställningen gör att du enkelt kan få grepp om hennes härliga kurvor.

Den billiga sexdockan väger 13,5 kg och är gjord i TPR som gör att hon känns väldigt verklighetstrogen. För den riktiga våta känslan rekommenderar vi att ni använder henne med glidmedel som är vattenbaserat. Om du är på latsidan när det kommer till rengöring rekommenderar vi även att du använder kondom.

Vissa upplever den som otymplig på grund av dess vikt, men det är lite det som hör till en realistisk sex doll – att den känns realistisk på alla sätt och vis.

 

Hur använder du den?

Smörj glidmedel i det eller de hålen du vill penetrera och därefter kan du penetrera precis som du vill. Det går att göra det med din sex docka liggandes på mage eller rygg.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en realistisk sexdocka men ändå inte har plats där hemma för att kunna ha din sexdocka förvarad raklång. Givetvis passar den även dig som letar efter en högkvalitativ men samtidigt billig sexdocka.

 

Det säger andra kunder

Stefan – ” Den är skön, men tar en tid att vänja sig vid. Man får flytta runt den lite för att testa olika ställningar, och att man lär sig hur mycket glidmedel som passar.

Har använt den 5-6 timmar, och tycker att den blir hetare och bättre för varje gång. Men har inte lyckats att spruta i den ännu, men tror att det nog bara är en tidsfråga.”

Sammanfattning

Jennie är en realistisk sex docka uppskattad av den som vill ha en det äkta, men samtidigt inte har det utrymme som krävs. Den kan anses tung och otymplig, men det är också det som gör att den känns mer äkta.

 


Real doll Josefine

Se priset här

Josefine är en av de mest naturtrogna sexdockorna du kan hitta på marknaden och bättre blir det tack vare värmestången som medföljer. Du kan alltså få din sexdocka extra skön genom att värma upp den innan.

Fördelar

 • Den billiga sexdockan sitter ned vilket gör henne lätt att få in i många fantastiska ställningar.
 • Värmestång med USB-laddning, rengöringsverktyg och vibratorägg medföljer
 • Tre hål att penetrera

Nackdelar

 • På grund av vikten och storleken på sexdockan kan den vara svår att förvara.

Recension

Det här är inte en vanlig billig sexdocka, det är en sexdocka av högsta kvalité och är lika skön som snygg. Vi gissar på att dina drömmar kommer bli verklighet när du får möjlighet att ha denna sköna sexdocka hemma.

Med i köpet får du en tre olika tillbehör. Du får en stav som kan värma hennes hål till en skön kroppstemperatur. Du kan välja att penetrera på tre olika sätt, analt, oralt eller vaginalt.

Vill du ha lite mer orealistisk stimulering så får du också med en äggvibrator som du kan placera i din sexdoll. Sedan får du även rengöringsverktyg som gör att du enkelt och smidigt kan få din sexdocka att hålla längre.

Du kan välja att använda din sex doll i vilken position som helst tack vare att lederna är mjuka nog att böja.

Du får alltid din sexdocka hemlevererad i diskret förpackning när du beställer hos mshop.

 

Hur använder du den?

Du kan börja med att värma upp något utav hålen med hjälp utav värmestaven. Se till så att du inte lämnar den i längre än 30 minuter, men bra att veta är att den kan max bli 43 grader.

Därefter kan du applicera lite glidmedel och sedan är det bara att börja penetrera, om det är det du vill dvs.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en verklighetstrogen sexdocka som känns precis som det gör på riktigt, tack vare alla dess tillbehör.

 

Sammanfattning

Real Doll Josefine är en sexdoll som passar alla, men särskilt dig som vill ha extra allt. Du får tillbehör som gör den skönare att använda och enklare att rengöra. Se bara till att du har ett stort utrymme där hemma, så att du kan förvara den i stående position.

 


Sexdockan Tessie

SEXDOCKAN TESSIE

Se priset här

En sexdoll som kommer halvliggandes och ger dig möjlighet till penetration av två olika hål.

Fördelar

 • Kunderna älskar produkten då den är billig och i bra kvalitet.
 • Fylliga och stora bröst
 • Bra pris

Nackdelar

 • Den passar bättre för erfarna än nybörjare. Som nybörjare rekommenderar vi en enklare produkt än sexdockan som tillexempel en fleshlight.
 • Du kan inte böja kroppen och ha sexdockan i andra positioner

Recension

Den här billiga sexdockan väger 16 kg och är gjord i ett väldigt verklighetstroget TPR material. Vikten gör henne smidigare än de flesta andra sexdockor som är realistiska. Det är också en vikt som håller henne stabilt på plats under hela akten.

Du får henne i en sittande ställning som gör många ställningar möjliga. Penetrera hennes två hål och njut av de stora brösten.

Det är en billig sexdocka helt klart värt sitt pris!

 

Hur använder du den?

Smörj in vaginan eller analen med glidmedel och därefter kan du börja penetrera.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en rejäl och billig sexdocka som känns äkta. Den är tung, men tack vare den halvliggandes positionen är den enklare att förvara än en sexdocka i helkropp.

 

Det säger andra kunder

Robin – ” Den är jätteskön, mycket mer upplevelse än tex en fleshlight, dock är den lite tung att flytta men det gört det mer verkligt, den är inte jättetrång i något av sina hål, så passar något de flesta.”

 

Sammanfattning

Två olika hål att välja mellan och två välformade och fylliga bröst att ta på samtidigt, bättre kan det inte bli.

 


Real Doll Sophia

REAL DOLL SOPHIA

Se priset här

Exklusiv realdoll som du kan ha sex med på flera olika sätt.

Fördelar

 • Du kan få henne in i alla de där ställningar som du drömt om
 • Kan stå upp själv
 • Medföljer värmestav, rengöringsverktyg och ett vibrerande ägg

Nackdelar

 • Hon kostar rätt mycket mer än de andra sexdockorna vi har kollat på.
 • Med vikten och längden på sexdockan kan hon vara svår att förvara diskret.

Recension

Sophia är inte en särskilt billig sexdocka men hon är lyxig och exklusiv. Hon väger 32 kg och är 158 kg lång å hon kommer hållas stabil under hela akten. Hennes bröst är stora och rumpan är fyllig.

Kroppen är ledad och det betyder att du kan ta henne in i alla dina drömställningar. Sexdockan kan till och med stå själv. I köpet får du en värmestav som kan värma hennes hål för en ännu mer verklighetstrogen känsla.

Produkten är gjord av TPR och TPE som gör att hennes hud också känns äkta. Vill du ha lite extra kul kan du leka med vibratorn som följer med i köpet.

Våtheten som du får med en partner kan du få med hjälp av glidmedel.

 

Hur använder du den?

Tack vare värmestaven kan du värma upp din sexdoll till precis så som du vill ha den. Tillsammans med bulletvibratorn som du kan stoppa i valfritt hål eller bara använda för att stimulera yttre delar av dig själv får du en känsla du sent kommer glömma.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha extra allt, en lyxig sexdocka som vi lovar kommer bidra till många orgasmer.

 

Det säger andra kunder

Robban – ” Fin på bild – men ännu finare i verkligheten! Så ett STORT plus för utseendet! Du kommer garanterat att gå igång på dockan!

Minus för att den är ömtålig. Blev sprickor i knäna av att, inte hårdhänt, justera benen första gången.

Förväntar man sig perfektion när det gäller Realdolls, så ligger prislappen på runt 70 000. ”

 

Sammanfattning

En realdoll som kommer ge dig allt, den är mer realistisk än tidigare nämnda och en mycket uppskattad sexdocka. Du får flera tillbehör som kommer hjälpa dig att få en ännu bättre upplevelse, både före under och efter.

 


Billiga sexdockor:

Om du har tänkt på att krydda din onani och göra den till något alldeles men inte spendera allt för mycket pengar så kan en billig sexdocka vara något för dig.

Billiga sexdockor kommer i alla möjliga former. Det finns sexdockor som bara är delar av en kvinna som tillexempel en rumpa eller en vagina. Männens motsvarighet till dildo med andra ord. Flera av den modellen är recenserade ovan.

Det finns även sex dockor som är uppblåsbara i full storlek.

Hitta din billiga sex docka nedan.

 

Mona – All That Ass

Mona - All that ass

Se priset här

Här har du en sexdocka i form av rumpa och vagina med unika blygdläppar. Blygdläpparna är fylliga och mjuka, så kanske att du inte kommer låta bli lite oralsex även om det är en sexdocka?

Fördelar

 • En billig sexdocka i bra kvalitet.
 • Unika och fylliga blygdläppar
 • Estetiskt vacker

Nackdelar

 • Den kan kännas lite liten då den endast är 21 x 25 x 8 cm.

Recension

Mona är en stabil billig sexdocka. Den väger nämligen 2 kg vilket gör att du kan ta den bakifrån utan att den glider iväg.

Blygdläpparna är otroligt fylliga för en oemotståndlig design och det finns en sexig tatuering på rumpan. Både anus och vagina kan penetreras.

Materialet är i det naturtrogna TPR/TPE-materialet. Ett populärt material är just TPE sexdockor.

 

Hur använder du den?

Det här är en sexdocka som du kan ha lite on the go, den tar varken lika mycket plats eller väger lika mycket som de olika realdolls ovan.
Placera den på valfri yta eller håll den bara framför dig och använd glidmedel.

 

Rekommenderad till

Passar dig som älskar vaginans utseende, här kan du stirra dig blind länge. Din egna läckra fitta.

 

Det säger andra kunder

” Väldigt äkta känsla du blir inte besviken så underbar. Dock liten men inte för liten med tanke på att leksaken också bör kunna förvaras på ett bra sätt.”

 

Sammanfattning

Till sitt utseende är detta en ovanlig sexdocka, den har en väldetaljerad och fyllig vagina och en sexig tatuering på röven. Lika läcker som skön att använda!

 


Agneta Pussy And Ass

AGNETA PUSSY AND ASS

Se priset här

Om du är ute efter en billigare sexdocka kan det vara värt att satsa på en halvkropp som den här, två sköna penetrationshål och en naturtrogen känsla. Lösrumpor tar inte lika mycket plats som stora sexdockor.

Fördelar

 • Lätt att använda
 • Mycket detaljer
 • Lätt att få ett bra grepp vid användning

Nackdelar

 • Många tycker den är för liten

Recension

Det är en smidig liten lösrumpa som känns väldigt äkta. Den billiga sexdockan är perfekt för dig som letar efter en enkel produkt som är full av njutning.

Rumpan ger dig ett bra grepp för härlig penetration. Använd glidmedel för en ännu mer äkta känsla.

Observera att det är en sexdocka i den mindre storleken. Det är inget som hindrar dig från en skön penetration, det är främst att den inte blir verklighetstrogen till utseendet. Fördelen är dock såklart, att det blir lätt att förvara den.

Hur använder du den?

Applicera glidmedel och lägg den mot en plan yta, därefter kan du penetrera hur du vill.

Rekommenderad till

Passar dig som bor litet och saknar förvaringsmöjligheter.

 

Det säger andra kunder

Jan – ” Härlig rumpa i litet format. Lätt att använda och förvara samt rengöra! De negativa med denna är att den har samma textur i båda hålen.”

 

Sammanfattning

En sexdocka i den mindre storleken med två hål att penetrera. Storleken är inget som hindrar dig trots att du är välutrustad utan det är snarare för ögonen det kan distrahera. Så blunda och njut!

 


Tyra Lovedoll

TYRA LOVEDOLL

Se priset här

Om du vill ha en sexdocka i helkropp men varken har budgeten eller utrymmet så är det här en perfekt sexdocka för dig.

Fördelar

 • Inget skav trots uppblåsbar
 • Fungerar lika bra till nybörjare som till erfarna.
 • Verklighetstroget hår

Nackdelar

 • Nackdelar i punktform

Recension

Tyra Lovedoll är en billig sexdocka som kan ge dig mycket stimulering. Du kan penetrera tre hål. Välj vilket som passar bäst för dig idag, anus, vagina eller mun.

Om du är ute efter något som kan lite mer än en lösfitta kan en billig uppblåsbar sexdocka vara precis det du letar efter. Tillskilland från den billiga sexdockan ovan är Tyra helt naken.

Huvudet är tre dimensionellt och kroppen är uppblåsbar och mjuk. Du kan anpassa din sexdockas mjukhet genom att blåsa lite mer eller mindre luft i.

 

Hur använder du den?

Blås upp din sexdocka och därefter kan du njuta av de tre olika hål som finns.

Rekommenderad till

Passar dig som saknar utrymme och pengarna för att investera i en mer realistisk sexdocka.

 

Det säger andra kunder

Martin – ” Fungerar fint som en lite mer realistisk lösfitta, men är ändå inte värd priset. Munhålet är alldeles för litet (5 cm) för att jag ska kunna använda det och dockan är lite för kort (180 cm) och stel för att jag ska kunna använda den till fullo. Inte heller var hålen särskilt sköna, jag föredrar mina ribbade lösfittor av realistiskt material.

Om du vet vad du köper och om dens proportioner passar dig bättre, kör på. Annars skulle jag köpa en billigare docka utan ett format huvud.”

 

Sammanfattning

You2Toys Tyra Lovedoll är en sexdocka som är mycket uppskattad. Vi förstår att det finns flera som är skeptiska till en uppblåsbar sexdocka, men det här är ett köp som inte ångras. Tre olika hål att penetrera och håret förhöjer dockans utseende.

 


 

Jezbel Ryding Love Doll

JEZEBEL RYDING LOVE DOLL

Se priset här

En annorlunda sexdocka som är uppblåsbar tack vare det trycka fotot för ansiktet och ställningen som dockan befinner sig i.

Fördelar

 • Ställningen öppnar upp för ställningar som inte är möjliga vid normal onani
 • Tre hål att penetrera
 • Fototryckt ansikte

Nackdelar

 • Den är inte jättetålig så vi rekommenderar att du är lite försiktig när du använder henne

Recension

Den här billiga sexdockan har ett lite mer verklighetstroget utseende än de andra med ett ansikte som är ett foto. Dock är det som gör den unik att den sitter i en ridande ställning.

Ställningen gör att du kan använda din sexdocka på många olika sätt. Sittande, liggande eller stående ställningar blir alla möjliga.

Hur använder du den?

Placera din uppblåsbara docka precis som du vill och sedan kan du penetrera dockan. Du kan rengöra din sexdocka i ljummet vatten.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en billig sexdocka, men samtidigt något vackert att titta på.

 

Det säger andra kunder

Isak – ” Hålen vart placerade konstigt tyckte jag, det gick liksom inte att hitta ett naturligt sätt att ligga med dockan.. Munnen var skön däremot. Tyvärr sprack den ganska snabbt men för det priset var den okej.”

 

Sammanfattning

En uppblåsbar docka som är en av testets dockor med sämre kvalité. Dock är den prisvärd och bra att ha som första prova på docka.

 


You2Toys Angelo Loverboy Uppblåsbar Sexdocka – En manlig sexdocka

You2Toys Angelo Loverboy Uppblåsbar Sexdocka

Se priset här

En manlig sexdocka, det är få här i testet men här har vi en, så den här passar alla, en sexdocka för kvinnor och män.

Fördelar

 • Stor penis
 • Markerade muskler på bröstet
 • Flera ställningar tillgängliga

Nackdelar

 • 17,8 cm som är storleken på hans penis kan vara stort för nybörjare.

Recension

Ja, den här billiga sex dockan har givetvis inga hål men en härligt stor kuk som kan penetrera dig. Du kan göra precis allt det fräcka du vill med Angelo och leva ut alla dina våtaste drömmar.

Hans bröstmuskler är markerade och han har också sexigt hår på bröstet vilket gör honom så där fantastiskt manlig.

Hur använder du den?

Här är det inte du som ska penetrera utan du som blir penetrerad.

Rekommenderad till

Passar alla oavsett kön.

 

Sammanfattning

En manlig sexdocka som är uppskattad av flera olika personer.

 


 

Q&A- Allt du behöver veta om sexdockor

Vad är en sexdocka?

Det är en docka som är tillför att ha sex med helt enkelt, en sexdocka som är utrustad med exempelvis en lösvagina eller fejkpenis.  En sexdocka är så nära du kan komma en verklighetstrogen upplevelse som möjligt av vaginal, oralt eller analsex.

Från uppblåsbar sexdocka till sexrobot

De första sexdockorna var allt annat än verklighetstrogna, de sägs att de mer liknade en fågelskrämma. Därefter har de utvecklats från att vara uppblåsbara sexdockor till att de nu uppfunnits sexrobotar. Sexrobotar är uppbyggda med AI – och har datorer i med touch sensorer.

De kan utstråla värme och vibrera vid beröring, vissa kan till och med kommunicera med dig. Men de är fortfararande inte så vanliga på dagens marknad.

Hur använder man en sexdocka?

En sexdocka som består av en hel kropp är oftast så pass flexibel att du kan böja kroppen och forma den för att anpassa efter vilka sexställningar ni ska köra i.

De går att värma upp antingen med hjälp av värmefiltar, värmestav eller vanligt varmvatten. Använder du sedan rikligt med glidmedel så förstärker du den verklighetstrogna känslan ytterligare.

Varför ska du köpa en sexdocka?

En sexdocka kan både uppskattas hos dig som är singel och för dig med partner. Att kunna ha verklighetstroget sex utan tillgång till en partner brukar vara väldigt uppskattat.

Att göra din och din partners trekants fantasier till verklighet är fullt möjligt genom att använda en sexdocka.

Du kan styla din sexdocka precis som du själv vill, sminka den och byta kläder på den.

Hur likt är sex med en sexdocka vanligt sex?

Som alltid är det svårt att toppa den verkliga upplevelsen. Det som är grunden till bra sex är kommunikation. Men det är väl också det som blir positivt, att det ger möjlighet till egoistiskt sex och det är verkligen naturtrogna sexdockor du har att göra med. Är du mer åt det dominanta hållet så passar en sexdocka bättre jämfört med för dig som gillar att vara undergiven, med en sexdocka så är det du som tar kommandot. Många upplever att det verkligen är realistiska sexdockor.

Tillbehör till din sexdocka

Eftersom vissa sexdockor har två hål, vaginalt och analt så kan du för känslan och synens skull placera en analplugg i analen eller använda dildo. Självklart kan du även använda dessa produkter på dig själv samtidigt.

Du kan även köpa en uppladdningsbar värmefilt eller värmestav för att göra din upplevelse ännu mer realistisk, obs! går inte att använda på en uppblåsbar sexdocka. Sedan är det obligatoriskt för känslans skull att använda glidmedel.

Fraktkostnad och tullavgift vid köp av sexdocka

Detta är ytterligare en anledning till att vi rekommenderar att du beställer av en återförsäljare i Sverige. Många erbjuder till och med gratis frakt jämfört med en utlandsbeställning. Vilket betyder att du i slutändan oftast går plus minus noll när du handlar naturtrogna sexdockor. Köper du en uppblåsbar sexdocka blir det definitivt lättare att frakta.

Hitta billiga sexdockor

För att du ska hitta den bästa sexdockan för dig och den där billiga sexdockan så rekommenderar vi att hålla utkik på de olika reorna som återkommer under året. Exempelvis runt jul och i November under Black Friday. Kika även på vårt inlägg där vi samlat alla sexleksaksrabatter. Det kan finnas riktigt bra erbjudande på billiga sexdockor under den här tiden.

Vi rekommenderar att du köper din sexdocka av en återförsäljare i Sverige – här kan du se vilka vi rekommenderar för att undvika onödiga tullavgifter och få snabbare leverans.

Förvara din sexdocka

Tänk på att förvara din sexdocka bort från starkt solljus. Så svalt, torrt och dammfritt som möjligt är den ultimata förvaringen. Tänk även på att inte ha sexdockan i några konstiga positioner eller mot någon hård yta, då det sliter.

Tänk även på om du inte använder den på länge att vrida och vända på den, för att inte exempelvis rumpan ska formas efter en platt yta. Men då pratar vi verkligen en längre tid.

Rengör din sexdocka

För så lång hållbarhet som möjligt så krävs det att du tar hand om din sexdocka. Du behöver rengöra den ordentligt. Varför inte låtsas ta en härlig dusch med en av dina realistiska sexdockor?

Vissa fungerar bra med att använda enbart vatten och andra rekommenderar vi att använda sexleksaksrengöring. Tänk också på att vissa dockor kräver ett särskilt puder för att huden ska behålla sin naturtrogna känsla.

Vem använder en sexdocka?

Alla möjliga typer av människor använder sexdockor oberoende på vilket kön. Det handlar helt enkelt om att vilja ha en sexleksak som kan tillfredsställa en till max, en realistisk sexdocka är absolut i topp på den fronten.

Vissa använder en realistisk sexdocka tillsammans med sin partner för att efterlikna känslan av en trekant.

Så levereras din sexdocka

Vi rekommenderar att du beställer din sexdocka från antingen sinful.se eller mshop.se för då får du garanterat den levererad i en diskret förpackning.

Tänk på att din sexdocka kommer oftast inte ihop vikt av hållbarhetsskäll vilket gör att måtten på din sexdocka är oftast måtten på ditt paket, med andra ord ett stort paket.

Vem uppfann sexdockor?

Ja, frågan vi alla undrar – vem uppfann sexdockan egentligen? Det finns mycket spekulationer där ute och vi på Lovebuddy har svårt att faktiskt hitta orginalkällan till denna fantastiska uppfinning.

Sexdockor Sverige

Vi har ovan hänvisat till vissa särskilda återförsäljare, inte alla sexdockor finns i Sverige, men om du väljer att beställa av en internationell återförsäljare som inte finns med ovan så gör en ordentlig bakgrundskoll. Då menar vi att kolla kvalité, tullavgift, korrekt storlek m.m

Kika även på våra andra test – sexdockor för kvinnor och manlig sexdocka 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här