Sexdockor kan krydda till onanin som aldrig förr. En fleshlight må vara trevlig då och då, men för en riktigt verklighetstrogen sexleksak som aldrig sviker en är det sexdockor som gäller.

Tack vare ett mycket verkligt material som ofta används vid tillverkningen av sexdockor kommer många av varianterna att kännas som penetrering av en riktig kvinna. Bättre än så kan det knappast bli.

Nedan finner du rekommendationer för många heta sexdocka – vare sig det är tal om endast rumpor och vaginor eller en hel docka.

 

Stadig tvekan?

Se urvalet av sexdockor här →

 


 

TESTVINNAR – Pipedream Fuck Me Silly 2 Realistisk Real Doll

pipedream-fuck-me-silly-2-realistisk-real-dollSe priset här

Fördelar:

 • Mycket realistiskt utseende
 • Material som får dockan att kännas verklighetstrogen
 • Hög kvalitet till ett lågt pris
 • Vattensäker

Nackdelar:

 • Ganska stor vid förvaring

Recension

Nu slipper man att drömma om den där perfekta kvinnan med en snygg kropp, sexiga bröst och en vagina som bara väntar på att fyllas upp. Pipedream Fuck Me Silly 2 Realistisk Real Doll är en av de sexdockor har tagit världen med storm.

Tack vare det verklighetstrogna materialet TPR som dockan är gjord av kommer det sannerligen att kännas som den äkta varan, och tack vare det faktum att den är vattentät kan man använda sin docka överallt i hemmet.

Oavsett om man vill penetrera dockan vaginalt eller analt kommer det att kännas fantastiskt med lite hjälp av ett vattenbaserat glidmedel. Till ett mycket lågt pris får man den här fantastiskt realistiska dockan som man verkligen kommer att älska.

”Man kan verkligen inte komma närmare en riktig kvinna än det här. Av alla realistiska sexdockor har den här varianten imponerat på mig som mest”

– Carl

 


 

TILL NYBÖRJARENMr. Membr Roxanna Pussy and Ass

Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

Se priset här

Fördelar:

 • Knottrig och räfflad på insidan för större njutning
 • Två hål för penetrering
 • Mindre i storlek för enkel förvaring och transport
 • TPS material för en mycket verklighetstrogen känsla

Nackdelar:

 • Ganska mycket mindre än en äkta rumpa

Recension

Om det är billiga och enkelanvända sexdockor som man är på jakt efter ska man sannerligen kika lite närmare på roxanna pussy and ass. Denne lösrumpa är lite mindre än andra alternativ, och det är därför lätt som en plätt att både förvara den och att transportera den om man vill ta med sig sin sexleksak på semestern.

Gällande användning kan man antingen njuta av penetrering av den tillfredställande vaginan eller den lite mer trånga anal. Det är helt upp till en själv vad man föredrar.

Stimulans på högsta nivå kan förväntas då Roxanna pussy and ass, It’s mr. membr är tillverkad av ett material vid namn TPR – ett mycket mjukt och verklighetstroget material – samtidigt som insidan är knottrig och räfflad för extra njutning. Använd ett vattenbaserat glidmedel för många erotiska stunder, och se till att rengöra leksaken noga efteråt.

”Jag är ute och reser ganska ofta, och då blir en liten lösrumpa verkligen en bra lösning. Skön är den naturligtvis också!”

– Robin Strand

 


 

DEN BILLIGA – Mr. Membr Samantha Doggy Style Pussy and Ass

Mr. Membr Samantha Doggy Style Pussy and Ass

Se priset här

Fördelar:

 • Tillverkad av ett material som gör den riktigt verklighetstrogen
 • Två hål för penetrering
 • Realistisk tyngd så att leksaken stannar där man vill ha den
 • Känns fantastisk med ett vattenbaserat glidmedel

Nackdelar:

 • Inga hitintills

Recension

Hannah är en lösrumpa som kommer att finnas där för en i alla lägen. Denne leksak är tillverkad av TRP, ett mycket verklighetstroget material som får leksaken att kännas så nära den äkta varan som möjligt.

Förutom att just kännas verklig ser designen mycket äkta ut, och med två hål för penetrering har man många trevliga stunder framför en. För att få en så härlig njutning som möjligt rekommenderas det att ta hjälp av ett vattenbaserat glidmedel vid användning. Om man är ute efter sexdockor av hög kvalitet har man definitivt kommit rätt.

För att se till så att samantha stannar där man har placerat den väger lösrumpan så mycket som 10 kg, en ytterligare bidragande faktor när man talar om hur verklighetstrogen sexleksaken är. Efter användning, ha i åtanke att ett rengöringsmedel tillverkat för sexleksaker bör användas.

”Tack vare både tyngden, utseendet och känslan är detta hands-down den mest verkliga sexleksaken jag har provat på!”

– Markus P.

 


 

Fuck Me Silly 2, Mega Masturbator

Pipedream Extreme Fuck Me Silly 2Se priset här

Fördelar:

 • Penetrera både analt och vaginalt
 • Mycket verklighetstroget material för perfekt känsla
 • Design som ser äkta ut
 • Vattentätt och enkelt att rengöra

Nackdelar:

 • Tar upp ett ganska stor utrymme vid förvaring

Recension

För alla de som letar efter ett utomordentligt verklighetstroget alternativ bland alla sexdockor kommer här Pipedream Fuck Me Silly 2. Detta har kommit att bli en av de mest populära masturbatorerna i världen, och det finns goda skäl till varför detta är fallet.

Dockan är gjord av ett material som kallas TPR, med andra ord ett hyperrealistiskt material som får ens docka att kännas som den äkta varan. Sexleksaken har en snygg kropp med stora bröst och en tajt vagina som kan penetreras. Om man föredrar analt går det lika bra!

Vid användning bör man förslagsvis ta hjälp av ett vattenbaserat glidmedel för enklare och skönare penetrering. Därefter kan man rengöra dockan med varmt vatten eller rengöringsmedel som är särskilt skapat för sexleksaker.

”Snygg sexleksak som lever upp till förväntningarna. Om man släcker lampan känns det nästan precis som att penetrera en riktig kvinna. Grymt skönt!”

– Josef F.

 


 

Pamela Sexy Lifeguard Doll

Pamela Sexy Lifeguard DollSe priset här

Fördelar:

 • Verklig storlek
 • Stor njutning till ett lågt pris
 • Tre olika hål att penetrera
 • Fasta bröst för extra stimulans

Nackdelar:

 • Materialet är inte särskilt verklighetstroget

Recension

När det är dags för nya sexdockor bör man definitivt rikta sin blick mot Pamela Sexy Lifeguard Doll. Den här sköna sexdockan i en naturlig storlek baseras på badvakten Pamela. Hon må jobba på stranden under dagen, men på kvällarna vill den här blondinen ingenting hellre än att njuta av erotisk stimulans.

Välj att penetrera antingen munnen, vaginan eller anus för en fantastisk känsla som man sent kommer att glömma. Man väljer själv om det ska ske i stående eller liggande ställning.

Materialet som denne sexdocka är tillverkad av är PVC, vilket gör den mycket enkel att rengöra jämfört med många andra sexdockor. För en leksak som är billig men ändå effektiv är Pamela det rätta valet.

”Prisvärd sexdocka som kommer att användas många gånger om. Så länge man använder glidmedel är det skönt i alla tre hålen”

– Thomas Lindberg

 


 

Sandra Uppblåsbart BJ huvud

Sandra Uppblåsbart Bj Huvud

Se priset här

Fördelar:

 • Innehåller ett mycket fotorealistiskt ansikte
 • En stark sugkopp för att fästa leksaken
 • Hög kvalitet till en låg kostnad
 • Enkel att använda

Nackdelar:

 • Krävs att huvudet blåses upp innan användning

Recension

Sandra Uppblåsbart BJ huvud är menad att representera en fiktiv kvinna vid namn Sandra från Stockholm. Den här sexleksaken är såsom namnet antyder ett Blowjob huvud för många fantastiska stunder av oral njutning. Sandra Uppblåsbart BJ huvud har en kraftig sugkopp på undersidan så att man enkelt kan fästa leksaken för ännu mer skoj. Sexdockor har aldrig varit bättre!

På dockan finns ett fotorealistiskt ansikte tryckt så att man ska få en lite mer äkta känsla jämfört med om man skulle använda en fleshlight eller liknande. Om man är intresserad av heta avsugningar kommer man att älska Sandra Uppblåsbart BJ huvud. En trevlig produkt till ett lågt pris, helt enkelt.

”Det är definitivt trevligt att titta ner och kunna se ett ansikte istället för de mer opersonliga sexleksakerna”

– Fredrik Horn

 


 

Oxana Pussy And Ass

oxana_pussy_and_assSe priset här

Fördelar:

 • Utomordentligt verklighetstrogen
 • Två separata hål för ytterligare njutning
 • Lätt att rengöra
 • Vattensäker

Nackdelar:

 • Kan töjas ut om ens penis över långt över normalstorlek

Recension

Oxana Pussy And Ass är en sexleksak som är vattensäker för enkel rengöring samt tillverkad av ett speciellt material vid namn ”Silky Soft Skin”. Det här materialet gör det möjligt att få en produkt som känns utomordentligt verklighetstrogen, med andra ord så nära man kan komma den äkta varianten.

För att ens Oxana Pussy And Ass ska rengöras på rätt sätt använder man helt enkelt vanligt vatten, och därefter är det en bra idé att pudra på lite av det 20 g pudret som medföljer när man köper sin produkt.

För att få njuta av fantastisk stimulering som aldrig förr har man två hål att välja mellan, och det rekommenderas starkt att dra nytta av ett vattenbaserat glidmedel för skönare penetrering.

”Det känns nästan precis som den äkta varan. Rekommenderas starkt då jag är mycket nöjd!”

– Nicklas Svensson

 


 

Högkvalitativa sexdockor hos Sinful

Sinful sexdockor

Om det finns en sak som Sinful är kända för så är det den höga standarden som de håller. Om man är intresserad av sexdockor är denne webbutik därför den rätta platsen att besöka. Bland deras sortiment finner man både lösrumpor och lite billigare uppblåsbara sexdockor hela vägen upp till hyperrealistiska 40 kilos dockor i det verklighetstrogna materialet TPE.

Sexdockor hos Sinful finns i alla prisklasser, storlekar, hudfärger och mer därtill. Det är därför lätt som en plätt att hitta sin drömpartner i denne webbutik.

Utöver just sexdockor har Sinful dock mer att bjuda på. Onaniprodukter, analsexleksaker, dildoar, vibratorer, kondomer, bondagetillbehör och så mycket mer kommer man att stöta på i Sinfuls utbud av sexleksaker. Om man är i behov av tips och råd kan man dessutom kontakta kundtjänsten lätt som en plätt så att man finner just det som man eftersöker.


 

Snygga sexdockor hos Mshop

Mshop sexdockor

Högre kvalitet än produkterna hos Mshop är sannerligen svårt att hitta. I denne webbutik kommer man att bli bemött av riktiga premiumprodukter i form av högkvalitativa och verklighetstrogna sexdockor som man aldrig har sett dem förr. Vissa varianter är från topp till tå utformade för att se ut precis som riktiga kvinnor, och till ett mycket resonabelt pris. Man får helt enkelt valuta för pengarna.

För lyxiga sexdockor som förbluffar en med hur äkta de är kommer Mshop att leverera. Med flera olika alternativ gällande hudfärg, storlek, pris och material är det upp till en själv vad man föredrar att satsa på.

Likt Sinful har även Mshop.se en hel uppsjö av andra kategorier om det inte endast är sexdockor som man vill kika på. Vad sägs om exempelvis fleshlights, penisringar, vibratorer, dildoar och så mycket mer därtill. Om man har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta kundtjänst så kommer de att hjälpa en bäst de kan.


 

Sexdockor i mängder hos Vuxen

Med stor variation kan man hos Vuxen.se hitta precis den sexdockan som passar en likt handen i handsken. De bjuder på flera olika sexdockor – alltifrån blowjob huvuden och lösrumpor till uppblåsbara sexdockor och mycket realistiska varianter. Det finns flera billiga standarddockor, men man kan även slå på stort och inhandla en av de mer exklusiva och dyrare dockorna för timmar av njutning.

De mer lyxiga dockorna är tillverkade av ett material som verkligen känns precis som äkta hud. Ens drömpartner är inte långt borta, och allt man behöver göra är att besöka Vuxen och välja sin favorit!

Om just sexdockor inte faller en i smaken erbjuder Vuxen en mängd andra sexleksaker, lingerie, kläder, glidmedel, sexspel och allt annat som man kan tyckas behöva för en kväll av passion. Om man inte hittar det som man eftersöker – eller har frågor kring några av sexleksakerna – kan man enkelt ta kontakt med Vuxens kundtjänst för att få svar på alla ens frågor. Genom att beställa sin alldeles egen sexleksak redan idag kan man njuta av 100 dagars öppet köp, diskret leverans och hjälp längs vägen så att man får sin drömprodukt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här