Recension – Kendra Sunderland Angel Fleshlight Girls

15

Lev ut dina djupaste fantasier med porrstjärnan Kendra Sunderland. Du kan åtminstone leva ut dina fantasier med Kendra Sunderland Angel som är en fleshlight stöpt efter porrstjärnans egen vagina. Det kan alltså inte bli mer en mer realistisk upplevelse.

Info om testet

I det här testet får du ta del av en unik recension av Kendra Sunderland Angel Fleshlight. Du kommer få ta del av allt som finns att veta, även de minsta detaljerna. Allt för att veta om Kendra Sunderland Angel Fleshlight är den som passar just dig. Om du känner att den inte är något för dig kan du kolla in andra fleshlight girls.

Kendra Sunderland Angel Fleshlight Girls

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

  • Stor variation på den inre strukturen
  • Går att penetrera hela 20 cm
  • Skönt material

Nackdelar

  • Inga specialfunktioner

Recension

Kendra Sunderland Angel Fleshlight Girls

Om Kendra Sunderland Angel Fleshlight 

Kendra Sunderland Angel Fleshlight är en sexleksak som ingår i Fleshlight Girls serien, en serie med 29 fleshlights stöpta efter olika porrstjärnor. Alla har samma funktion, de ska användas för penetrerande onani men alla ser olika inuti. Vissa har samma struktur rakt igenom, vissa har ingen alls och sen finns det både mindre tydliga och de som är rejält utmärkta.

Jag skulle nog säga att Kendra Sunderland Angel Fleshlight ligger på topplistan, men det kan också vara bara för att jag sett henne på scen och där tycker jag verkligen om henne. Blundar jag och använder mycket glidmedel kan jag nästan känna henne nära.

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Kendra Sunderland Angel Fleshlight Girls

Det finns härliga vaginor och så finns det sexiga, magiska, jag har kommit till himmelriket-vaginor. Jag skulle vilja påstå att Kendra Sunderland Angel tillhör den sistnämnda. Wow! Redan vid första åsyn möts man av läckra blygdläppar som banar vägen för den härliga slidmynningen.

Den inre strukturen är varierande och en sådan som är svår att tröttna på. Blygdläpparna är ganska små vilket gör att de inte glider längst med penisen lika mycket som större kan göra.

Allt som allt så ser själva slidmynningen och blygdläpparna realistiska ut vilket ger en inbjudande känsla.

Användarvänlighet

Kendra Sunderland Angel Fleshlight Girls

Det är så enkelt att använda Kendra Sunderland Angel Fleshlight, en klick glidmedel och det är bara att tränga in i slidmynningen. Suget kan du variera tack vare locket längst ner som gör att du kan ändra vakuumsug.

Den vita plastbehållaren ligger skönt mot handen, gör att du får ett stadigt grepp och förvarar din fleshlight smidigt och bort fram smuts och damm. Det realistiska materialet har annars en tendens att samla damm nämligen.

Kvalitet

Kendra Sunderland Angel Fleshlight Girls

Det här är ingen slit och släng leksak, det här är en slit hur mycket du vill den håller ändå. Kenda Sunderland Fleshlight är framtagen i ett material av hög kvalité. Den vita plastbehållaren som är utanpå tål även den rejäla smällar utifrån. Inget vi rekommenderar såklart.

Kendra Sunderland skulle aldrig tillåta något annat än en sexleksak gjord av hög kvalitet i hennes namn och just därför får du en riktigt bra sexleksak som håller även de hårdaste tag.

Pris

Kendra Sunderland Angel Fleshlight Girls

Jag förstår om du har börjat oroa dig för priset efter allt du läst om Kendra Sunderland Angel, men ta det lugnt. Detta är en av de mest prisvärda fleshlights som finns på marknaden och det gäller alla som tillhör Fleshlight Girls. Den tillhör varken den dyra eller billiga kategorin, utan hamnar någonstans i mitten.

Det ingår till och med ett litet glidmedelsprov och lite förnyelsepulver för att du ska kunna sätta igång direkt när du får hem den.

Upplevelse/Användning

Kendra Sunderland Angel Fleshlights insida kan ni se på videon, det är exakt det här som din penis kommer mötas av. En varierande struktur där det ena mönstret överlappas av det andra.

I den 20 cm långa kanalen kommer du att börja med att mötas av en stor bred spiral som vrider sig runt, sedan kommer det runda små “knölar” som är designade för att teasa och pleasa din penis och sedan kommer ditt ollon mötas av mjuka runda vågor och avslutas med ytterligare knölar. Det är svårt att sätta ord på alla spännande sektioner som du kommer att få uppleva, men kolla på vår film eller pröva Kendra Sunderland Angel på egen hand för att förstå vad vi menar.

Förpackning

Kendra Sunderland Angel Fleshlight Girls

Vi har redan nämnt att Kenda Sunderland Angel är en prisvärd fleshlight och vi misstänker att en av anledningarna till att de kan sätta ett så lågt pris är på grund av förpackningen. Förpackningen är simpelt utformad med en sexig framsida med en bild på Kendra Sunderland. Förpackningen är gjord av enkel kartong, så när det kommer till återvinning är det smidigt.

Skötsel

Kendra Sunderland Angel Fleshlight Girls

Skäm bort Kendra Sunderland Angel Fleshlight precis som om det vore porrstjärnans riktiga kroppsdel. Eller nästan! Det du behöver göra efter användning är att skölja av den noga, gärna i ljummet vatten. Se till att du kommer åt överallt, uppe, nere, inuti och utanpå.

Sedan så rengör du den noga med tvål, helst mild tvål. Därefter låter du den handdukstorka alternativt självtorka och sedan använder du lite förnyelsepulver. Pulvret gör att materialet återfår rätt “konsistens” och textur.

Snabbfakta om porrstjärnan – Kendra Sunderland

Fleshlight Girls: Kendra Sunderland, Angel

Som många andra så började Kendra Sunderland sin karriär med kass budget produktion, men snabbt klättrade hon och år 2017 utnämndes hon till “Vixen Angel”, något som hon än idag står under. Detta är en tjej med stor karisma både uppe på och bakom scenen.

  • Född 16 Juni
  • Stjärntecken är tvillingarna
  • Porrstjärnan är rätt lång, 1,75 cm
  • Härliga bruna ögon
  • Bh storlek är 32 G
  • De sociala medier du hittar Kendra Sunderland på är Twitter, Instagram och Facebook

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Fleshlight Girls serien är mycket populär och Kendra Sunderland Angel är en riktigt skön sexleksak som tillhör serien. När du köper hem fleshlighten kommer du upptäcka hur realistiskt materialet känns och hur skön den är att använda.

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här