Recension – Nicole Aniston Fleshlight

230

 

Nicole Aniston Fleshlight Girls

sinful rabatt

Se priset här

mshop rabatt

Se priset här

Fleshlights är otroligt populära onanileksaker som dras nytta av många män landet över. De lite mer klassiska fleshlights är tillverkade av Real Super Skin material för att kännas så realistiska som möjligt, och resultatet blir en mycket naturtrogen upplevelse som påminner om den äkta varan. Fleshlights är utan tvekan både enkla att använda och att förvara då de ser ut som vanliga ficklampor på utsidan. De tar heller inte upp något större utrymme vid transport, så det är fullt möjligt att alltid ha sin fleshlight nära tillhands.

Alla fleshlights har en egen inre struktur och textur som bjuder på extra fantastisk njutning, men det är inte alla fleshlights som har en fullkomligt slumpmässig textur. Vissa av dem har framställts som kopior av särskilda porrstjärnors intima delar, och Nicole Aniston Fleshlight är en av dessa fleshlights som vi ska kika närmare på nedan. Varför är det väl värt att testa på denne onanileksak, vem är Nicole Aniston och vad är bra att veta när man köper en fleshlight? Ta reda på det genom att fortsätta att läsa!

Återförsäljare

Besök någon av följande återförsäljare för att beställa och läsa mer om Nicole Aniston Fleshlight genom att klicka på en av länkarna:

Se Sinful priset här

Se Mshop priset här

Nicole Aniston Fleshlight Girls

Mer om Nicole Aniston Fleshlight

Nicole Aniston Fleshlight är en onaniprodukt som är formad efter porrstjärnan Nicole Anistons intima delar. För de som älskar hennes porrfilmer och länge har undrat hur det skulle kännas att få njuta av stjärnans härliga vagina behöver man inte längre undra, och med denne fleshlight nära tillhands kan man njuta av fantastiska stunder närhelst det passar en.

Nicole Aniston Fleshlight har dock inte bara ett naturtroget utseende, utan är också tillverkad av ett Super Skin material som kommer riktigt nära den äkta varan. Man kan med andra ord applicera en klick glidmedel, blunda, luta sig tillbaka och låta fantasin flöda när man drar nytta av Nicole Aniston Fleshlight.

Nicole Aniston Fleshlight Girls

Sexleksaken är utmärkt för både nybörjare och veteraner att använda tack vare det faktumet att fleshlights fungerar på ett mycket enkelt vis. Den kommer dessutom att ha mycket att bjuda på både under parlekar och onani, så det är upp till en själv om man föredrar onanisessioner på egen hand eller om man vill bjuda in sin partner till lekarna för härligt förspel.

Nicole Aniston Fleshlight är vattentät och kan för denne anledning tas med in i duschen om man älskar våta lekar. Detta ser också till så att rengöring blir så lätt som möjligt efter användning. Längden på hela denne fleshlight är 25 cm, och onaniprodukten blir därför passande oavsett penisstorlek, så man kan vara säker på att Nicole Aniston Fleshlight är rätt för en.

Vem är Nicole Aniston?

Nicole Aniston är en kvinna med många talanger. Hon är en amerikansk porrstjärna, exotisk dansös, modell och skådespelerska. Hennes första porrfilm släpptes år 2009, och sedan dess har Nicoles berömmelse bara fortsatt att växa. En typ av porr som Nicole Aniston har blivit riktigt känd för är de många parodierna på existerande filmer som hon har tagit del av där en av dem (”Exquisite production Xena XXX: An Exquisite Films Parody”) till och med utsågs till ”Årets vuxenparodi” år 2013.

Samma år lanserade Nicole Aniston sin egen webbsida som tillät hennes fans att se exklusivt innehåll i form av bilder, filmer och gifs – allt som krävs är en prenumeration. Även här har hon vunnit en mängd priser såsom bland annat ”Bästa porrstjärnsida”.

Nicole Aniston Fleshlight Girls

Det var år 2018 då Nicole Aniston fick idén att med hjälp av Fleshlight skapa sin egen lösvagina som en kopia av hennes intima delar. Denne vänliga gest skulle se till så att hennes fans kunde njuta av henne på ett mer intimt plan än att endast titta på hennes porrfilmer. Produkten blev snabbt en succé och går numera att köpa i ett flertal sexbutiker för de som är ute efter en riktigt högkvalitativ fleshlight!

Unik video på insidan av Nicole Aniston Fit Fleshlight Girl

 

Sociala medier

fleshlight girls nicole aniston fit mshop 4
Det är ingen hemlighet att Nicole Aniston är mycket aktiv på diverse sociala medier. På Instagram har hon för närvarande tre miljoner följare och lägger regelbundet upp nya bilder som man definitivt inte vill missa. Även på Twitter har hon mer än en halv miljon följare medan hennes OnlyFans ligger på 65 000 likes. För de som vill hålla sig uppdaterade kring vad Nicole Aniston ska göra härnäst har man därför många sidor på nätet att välja mellan.

Händiga tillbehör till ens Nicole Aniston Fleshlight

Visst är det möjligt att nöja sig med att bara beställa Nicole Aniston Fleshlight, men det finns vissa händiga tillbehör som man kommer att vilja ha vid ens sida för att göra onaniupplevelserna så härliga som möjligt. Det första av dessa tillbehör är ett vattenbaserat glidmedel som säkerställer att man får det där perfekta glidet när man drar nytta av ens Nicole Aniston Fleshlight. Förutom att det är härligt med ett bättre glid kommer ett vattenbaserat glidmedel också att se till så att onaniupplevelserna blir mer verklighetstrogna, och Nicole Aniston Fleshlight känns då utan tvekan som den äkta varan.

Ett ytterligare tillbehör som man inte vill missa är ett rengöringsmedel som är framtaget för att man lätt ska kunna tvätta av ens sexleksaker efter bruk – ett så kallat sexleksaksrengöringsmedel. Med tanke på att Nicole Aniston Fleshlight tillåter en att ta ut själva lösvaginan ur ”ficklampan” blir det lätt som en plätt att göra leksaken ren efter användning så att man snart kan dra nytta av onaniprodukten igen.

Nicole Aniston Fleshlight Girls

Kika på ytterligare fleshlights

Om man är ute efter lite variation behöver man inte nöja sig med endast Nicole Aniston Fleshlight. Det finns många fler lösvaginor på marknaden som man även kan satsa på för att ha flera olika varianter tillgängliga under onanisessionerna. Hur ska man dock hitta den som passar en som handen i handsken? Hos Lovebuddy kan man kika på en lista över de bästa fleshlights för att på rekordtid hitta favoriten. Det finns trots allt en hel uppsjö av olika fleshlights i varierande kvalitet, så kika närmare på listan för att verkligen vara säker på att hitta en fleshlight som passar.

Nicole Aniston Fleshlight Girls

Inte behöver man nöja sig med bara lösvaginor, utan det finns även en mängd fleshjacks på marknaden. En fleshjack syftar på en manlig variant av vanliga fleshlights – istället för att vara utformad efter en vagina är dessa utformade efter ett manligt anus. Dessa kommer med en härlig inre textur, och det finns till och med många varianter som har tagits fram som kopior av manliga porrstjärnors anus. Om man har en manlig favoritporrstjärna kan det därför vara så att en fleshjack av honom finns att hitta på marknaden. Klicka på följande länk för en lista över de bästa fleshjacks och hitta en passande fleshjack redan idag.

Sexleksaker att använda med sin Nicole Aniston Fleshlight

Då har det varit mycket tal om fleshlights, men självfallet finns det mycket utrustning och ytterligare leksaker som går mycket bra att använda tillsammans med sin Nicole Aniston Fleshlight. Om man är ute efter att använda sin fleshlight under parlekar tillsammans med ens käraste blir följande produkter det perfekta valet för att krydda till upplevelserna lite extra.

BDSM-utrustning

Inget får det att hetta till så mycket i sovrummet som BDSM-utrustning. Här kan det vara tal om en ögonbindel, en kittlande fjäder, rep för att binda fast sin partner och mycket mer därtill. Kanske fästs partners ben med en spreader bar och armarna med handbojor medan en Nicole Aniston Fleshlight används på honom.

Sexiga kläder och kostymer

Det kan aldrig gå fel med lite härliga rollspel, och vad blir då bättre än sexiga kläder och kostymer? Antingen satsar man på inget mer än en Jockstrap eller så tar man det ett steg längre och införskaffar sig en hel kostym så att man verkligen kan leva sig in i rollspelen. Oavsett vad man letar efter kan man lita på att de flesta sexbutiker har någonting som blir perfekt för ens önskemål och individuella behov.

Massageolja, sexspel och lustökande medel

Här kommer ett par produkter som kan hjälpa till under just förspelen innan man går hela vägen med sin Nicole Aniston Fleshlight. Den första som är väl värd att nämna är de många sexspelen som man kan välja mellan för att krydda till det lite extra. Vilken typ av sexspel man väljer är upp till en själv, men oavsett vad kan man vara säker på att både en själv och ens partner kommer att älska upplevelserna tillsammans. Även massageolja kan hjälpa till för att få en på rätt humör, och detsamma kan sägas för lustökande medel: det finns nämligen både gels och kapslar som ökar ens sexlust så att man på ett härligare sätt kan njuta av sin Nicole Aniston Fleshlight.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här