Spanking utrustning – Bäst i test

794

Spanking låter ju lite sexigare än smisk även om det svenska ordet också har viss charm. Det är ett ord som förbinds med något förbjudet och snuskigt.

Dock är det nog fler än du tror som gillar att få spanking i sovrummet någon gång ibland. Det är inte konstigt då det är otroligt upphetsande att både ge och mottaga. Den spännande väntan på att bli disciplinerad av sin partner när man har varit olydig är en kittlande njutning.

För att smisk ska vara optimalt krävs det givetvis en piska. Handen kan inte ge samma sak som det en piska kan.

 

Zado Läderpiska med Trähandtag 56 cm – Testvinnare

Zado Läderpiska med Trähandtag

 

Se priset här

 • Kan också användas som dildo
 • I läder
 • Kundfavorit

Denna flogger är helt perfekt när ni ska igång med er spanking lek. Handtaget är gjort i trä och har en struktur som är jättehärlig. Piskan är gjord i läder vilket gör den perfekt till både hårda, sexiga piskrapp och mjuka smekningar.

Som om detta inte vore nog kan handtaget användas som en dildo för en otroligt sexig lek i sängen eller var ni nu vill leka. Kunderna älskar både kvaliteten och spanking möjligheterna med denna piska.

En nackdel som kunderna påpekade är att de inte riktigt vågar använda piskan som dildo på grund av att skaftet är gjort i trä. Dock så tycker de att dess kvaliteter som piska väger upp för denna nackdel.

Se priset här

 


 

FF First Time Flogger – Den billiga

FF First Time Flogger

Se priset här

 • Nybörjar produkt
 • Prisvärd
 • Svart

Är ni nya till spanking är denna flogger helt perfekt för er. Till ett bra pris får ni en fullt fungerande flogger som kommer göra ert sexliv otroligt spännande. Den är gjord i PVC som känns skönt mot huden. Starta ert kittlande spanking äventyr redan idag.

Observera att detta verkligen är en produkt som endast passar nybörjare. Den har dock en nackdel som ska nämnas, det är en fullt fungerande piska men med priset så är den inte mycket mer än det. Det gör denna produkt perfekt till er som ska köpa er första piska.

Se priset här

 


 

Obaie Ridpiska – Mest populära

Obaie Ridpiska

Se priset här

 • Snygg design
 • Toppkvalitet
 • Kundfavorit

Det finns inget sexigare än en ridpiska som du kan kittla din partner mjukt med eller ge några hårda rapp. Ni vet vad ni gillar bäst i er lek. Det kan också vara en bra idé att starta med en mjuk lek för att sedan gå vidare till hårdare tag. Ni bygger då naturligt upp en kittlande spänning som leder till fantastisk upphetsning.

Produkten passar till både nybörjare och erfarna BDSM-fantaster. Den snygga designen bjuder in till sexiga lekar, det blir er nya bästa vän i sängen. Piskan har dessutom en säkerhetsrem så den sitter ordentligt fast i handen.

Kunderna älskar kvaliteten av denna sexiga piska som är perfekt till rollspel eller bara vanlig spanking.

Se priset här

 


 

FF Beginners Crop – Till nybörjaren

FF Beginners Crop

Se priset här

 • Vacker design
 • Handtag med bra grepp
 • Svart skinn

Denna piska är gjord av svart skinn med en stilren vacker design. Den är lätt att använda också för dig som är helt ny till spanking.

Du har ett bra och fast grepp om piskan hela tiden så du behöver inte oroa dig för att tappa den mitt i akten. Det gör också att rappen och smekningarna är lätta att styra och kontrollera för precession och det perfekta resultatet.

Se priset här

 


 

Silicone Heart Flapper – Den fräcka

Silicone Heart Flapper

Se priset här

 • Spanking paddel
 • Ridpiska
 • Hjärtformad

Denna hjärtformade ridpiska är både fräck och romantisk. Hjärtat i toppen är gjort av läder och perfekt för en hård eller mjuk lek. Variation i leken kan många gånger göra den ännu bättre. Smek och piska och ta din partner på ett sexigt äventyr.

Piskan är 42 cm lång och har ett handtag som ligger perfekt i din hand och ser till att du alltid har ett stabilt grepp. För ännu mer stöd så finns det ett snöre som du kan fästa runt din handled för att vara säker på ett bra grepp under hela akten.

Produkten passar både till nybörjare och erfarna innanför smisk.

Se priset här

 


 

Obaie Advanced Rattan Cane Piska – Till den erfarna

Obaie Advanced Rattan Cane Piska

Se priset här

 • För olydiga partners
 • Upphetsande ljud
 • Inte för nybörjare

Det här är piskan för er som är erfarna inom spanking och BDSM. Den är perfekt för hård bestraffning. Här är det inte tal om försiktiga smekningar men om slag som lämnar din partner kvidandes.

Ljudet piskan ger ifrån sig när den möter huden är otroligt tillfredställande och upphetsande. Kanske kommer även din underkastade skrika i en blandning av njutning och smärta.

Det här är piskan för era BDSM lekar. Den mäter på 60 cm där handtaget utgör 14,5 cm av dessa. Den är gjord av lite olika material på insidan hittar du trä som gör den hård och stark och utanpå finner du ett PVC material. Det är den helt perfekta produkten att disciplinera din olydiga partner.

Se priset här

 


 

Twitchy Palm Spanking Paddle – Nyhet

Twitchy Palm Spanking Paddle

Se priset här

 • Greppvänligt handtag
 • Dubbelsidig
 • Kritikerrosad

Den ena sidan av denna paddel är gjord i en skinimitation medan den andra är mjukt vadderad. Det gör att ni kan ha dubbelt så kul med en produkt.

Börja försiktigt med att smeka och slå några lösa slag med den vadderade sidan för att bygga upp stämningen. Vänd sedan produkten till sidan med skinimitation och piska snabbare och hårdare. Produkten är formad för att uppfattas som en förlängning av din hand. Det gör att den känns mer naturlig att använd som en förlängning av din egen kropp.

Piskan hålls på plats i din hand genom öglan som du trär runt din handled så att du bara kan fokusera på er sexiga lek. Välj mellan den mjuka silvergrå sidan och den svarta läderimitationen och få ert livs natt.

Se priset här

 


 

Den perfekta piskan

Piskor finns det mängder av på marknaden som du kan se och du kan verkligen hitta en piska som passar er perfekt. Oavsett om det ska vara hårt eller mjukt eller en blandning så finns det en piska för ert behov. Är ni nya till spanking kan det vara bra att starta lite mjukare för att komma igång och bli varma i kläderna.

Vi har samlat de piskor som är bäst i test på marknaden som du kan se ovan. Det finns något för dig som är nybörjare och dig som är erfaren. Alla alternativ är väldigt snygga då det är viktigt med en sexig design för stämningen. Dock har alla olika egenskaper och vi hoppades att du hittade piskan för just dig.

 

Spanking och BDSM

Du behöver inte hålla på med BDSM för att vara intresserad av spanking. Bestraffning är något alla kan syssla med och tycka om. Dock tillhör spanking en del av BDSM nämligen den första som heter Bondage/Discipline. Närmare bestämt kan det handla om disciplin som är det de flesta använder en piska till.

Det är något som är otroligt hett med att disciplinera eller bli disciplinerad. Det är något som tänder en eld inom oss och gör oss otroligt upphetsade. Oavsett om du njuter av att se din partner vänta spänt på att bli bestraffad eller om du är den underkastade som älskar spänningen i att inte veta när nästa rapp kommer, så är spanking helt fantastiskt.

Är ni nya till smisk kan ni testa båda rollerna för att se vem som passar bäst i vilken roll och vem som njuter mest i de olika situationerna. Du kanske tror att du skulle vara perfekt som dominant men det visar sig när ni väl provar att du faktiskt älskar rollen som underkastad. Det blir en spännande upplevelse för er båda två att testa rollerna och uppleva nya former för njutning.

 

Vad är BDSM

BDSM är något vi alla hört om men det är få som vet vad det faktiskt står för. Därför har vi bestämt oss för att förklara begreppet så att alla delar blir tydliga. Att dyrka BDSM betyder inte nödvändigtvis att du ska göra allt som det inkluderar. Många väljer att bara praktisera den del av det som de gillar bäst.

Det är viktigt att du förstår när du läser detta att de som dyrkar BDSM gillar det. Det är inte misshandel utan något som båda parterna är med på och njuter av. En av de viktigaste sakerna i BDSM är att kunna lita på varandra så ingen av er är rädd.

Bondage & Discipline: I bondage handlar det om att som namnet antyder binda fast eller på annat sätt göra så den som är underkastad inte kan röra sig normalt. Det kan handla om att binda händer eller fötter eller båda eller kanske tillfälligt ta bort ett sinne som synen. Här kan också en så kallad gagball användas så att den underkastade inte kan tala men måste kommunicera på andra sätt. Även en ögonbindel eller handbojor kan därför vara intressanta att leka med här.

Discipline handlar om att disciplinera sin partner på olika sätt. Att göra detta med spanking är väldigt vanligt. Använd en piska för bestraffning när din partner varit olydig. Ni kan också använda bondage som en form för disciplinering. Är du olydig kanske du ska bestraffas med en gagball eller bli fastbunden.

Domination & Submission: Här handlar det om att en är dominant och den andra underkastar sig den dominanta. Detta kan givetvis ske på olika sätt och ni kan även byta roller så att båda får prova att vara underkastad och dominant.

Den dominanta bestämmer vad som ska ske och den undergivna ska lyda. Följer inte den undergivna reglerna som satts upp ska hen bestraffas. Det behöver inte inkludera smärta på något sätt då många som dyrkar BDSM inte intresserar sig för den sadistiska delen. Men här kan du tillexempel använda en piska och slå så hårt som ni båda är bekväma med.

Sadism & Masochism: Båda orden handlar om att njuta av smärta men på olika sätt. Masochism är när du njuter av att uppleva smärta. Det är vanligare än du kanske tror och faktiskt något riktigt många njuter av. Sadism är när man njuter av att utdela smärta i sexuella situationer. Nej, detta är inte så brutalt som det låter. Det handlar om två personer som njuter av smärtan på olika sätt och gillar denna sexuella lek.

Bland det viktigaste med BDSM är att det handlar om en överenskommelse. Båda parterna har gått med på detta och kommunicerar öppet om det så att ingen kommer till skada. Du har kanske hört att man i BDSM ska ha ett säkerhetsord, detta är otroligt viktigt så leken kan avbrytas om en part är obekväm eller rädd.

 

Positiva effekter av att praktisera BDSM

BDSM kan inte bara föra till spänning i er relation det har också andra positiva effekter på er relation.

 1. Det förbättrar er kommunikation och ökar er intimitet. BDSM handlar om tydlig, öppen och aktiv kommunikation mer än något annat. Gränserna mellan smärta och njutning kan vara en balansgång i BDSM därför är kommunikationen ert allra viktigaste verktyg. Kom ihåg att välja ert ”safe word” före ni går igång.
 2. Det har bevisat att de som dyrkar i BDSM håller sig trogna i sin relation. Det finns inget intresse att söka utanför relationen när man har den spänning och närhet i sitt hem.
 3. Det är bra för din mentala hälsa. En studie har visat att de som dyrkade BDSM var mindre neurotiska, mer öppna och mer bekväma i sin relation än de som inte gjorde det. Det visade även att de hade en bättre generell mental hälsa.
 4. Det minskar psykisk stress. När du får släppa kontrollen till 100% och få en paus från allt som sker utanför blir du också lugnare i vardagen. Dagens samhälle handlar om att hela tiden ha kontroll. Vi springer mellan aktiviteter hela dagarna och har alltid våra telefoner nära till hands. Både den som är underkastad och den som är dominant upplever minskad stress och inte bara sovrummet men också utanför.
 5. Det minskar även ångest. BDSM har samma lugnande effekt på hjärnan som yoga.

Som du ser kan BDSM och spanking ge dig otroligt mycket mer än en upplevelse i sovrummet. Det kan faktiskt förbättra din generella livskvalitet. Om du och din partner har övervägt BDSM kan ni med fördel börja med spanking och bondage. Kanske är det den enda delen ni är bekväma med eller så utforskar ni vidare. Hitta det som passar bäst för er njutning.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här