Sexpiska – Bästa ridpiska i test

1459

Sexpiska / sex piska och paddlar är något som troligtvis de flesta har hört talas om och vill man krydda upp sitt sexliv med lekar som innehåller sensuell smärta och dominans är det perfekta verktyg för det.

Ridpiska och flogger piska kan användas när man tillfredsställer sig själv. För en förhöjd stimulans men jag anser att de används bäst tillsammans med en partner för olika dominanslekar.

Nedan har jag testat fem olika produkter från Obaies sortiment där det finns allt för den nyfikne nybörjaren till den erfarna BDSM-utövaren. Obaies utbud kan ge både härlig smärta och sensuell stämning.

Stadig tvekan?

Se urvalet av sex piska här →

 


 

Obaie Gummipiska 50 cm – TESTVINNAR

Ridpiskor

Se priset här

Obaie Gummipiska 50 cm är en mycket sensuell helsvart flogger med tunna fransar och ett snyggt glansigt handtag. Floggern är ftalatfri med ett handtag tillverkat i ABS-plast och fransar gjorda av silikon. Att fransarna är tillverkade i just silikon gör att de får en ordentlig hårdhet samtidigt som de är lätt stretchiga och väldigt lättskötta.

Med floggerns 100 fransar går det lika bra att kittla sin partner över kroppen som att dela ut ett ordentligt piskrapp. Det snygga och hårda handtaget ger användaren ett bra grepp men skulle leken bli väldigt vild går det att använda säkerhetsremmen som gör att piskan inte lämnar handen i första taget. Obaie Gummipiska 50 cm är stilren och enkel att både ta med sig och förvara.

Då piskans fransar är tillverkade i silikon är de väldigt tunna och enkla att linda runt handtaget för enklare förvaring. För 199:- på sinful.se är detta en helt klart prisvärd sex piska.

Fördelar

 • Stilren
 • Bra tyngd
 • Ligger bra i handen
 • Härligt piskljud

Nackdel

• Fransarna kan lätt trassla ihop sig

Min personliga upplevelse

Vid första anblick tyckte jag piskan såg lyxig ut men lite tunn. Efter att ha använt den märkte jag dock att den kunde leverera både en kittlande känsla så väl som en hård brännande smärta. Det är enkelt att justera styrkan i slagen efter tycke och smak då man får ett bra grepp om piskans handtag. Jag uppskattar även säkerhetsremmen som gör att man inte riskerar att tappa piskan.

Obaie Gummipiska (sex piska) 50 cm var mycket tyngre än vad jag hade förväntat mig men tyngden gjorde det gick enkelt att sexpiska utan att det på något sätt kändes klumpigt. Jag blev förvånad över hur högljudd piskan är men både det vinande ljudet som sker när den far genom luften och dess hårda snärt vid en träff som är väldigt upphetsande. Om man vill att det skall höras när sexpiskan används så är denna modell helt rätt. Piskan känns robust och tålig och man behöver inte vara rädd för att ta i när man använder den. 

Rekommenderas till

Jag skulle rekommendera denna produkt till par som vill tidigare har lekt med någon slags sexpiskor men vill ta leken vidare och ridpiskor lite hårdare. Piskan fungerar även bra som instegsmodell för de som vill ha en lite hårdare rid piskor.

Det säger andra kunder

Andra kunder som har köpt produkten har tyckt att denna piska är bra för nybörjare och att den har en skön snärt men att den är lite liten.

Sammanfattning

Gummipiskan på 50 cm från Obaie är definitivt ett måste för par som vill börja utforska S&M eller utöka sin samling av floggers. Piskan ger ifrån sig härliga ljud när den svingas genom luften och kan dela ut både smekande kittlingar och hård smärta. Jag ger Obaie Gummipiska 50 cm betyget 9/10

Se priset här


 

Obaie sexpiska i Konstläder 42 cm – FÖR NYBÖRJAREN

Sexpiskor

Se priset här

Obaie Flogger i Konstläder 42 cm är en piska gjord i konstläder och trä. Dess 50 relativt breda fransar kan dansa mjukt över kroppen på ens partner eller smiska med en lätt touch. För de som är nyfikna på S&M är denna flogger alldeles utmärkt. Piskan är lätt och liten vilket gör att den inte levererar allt för hårt smisk och man kan alltså utforska sin nyfikenhet utan att det känns för mycket.

Även om piskan känns väldigt lätt ligger den bra i handen och det är enkelt att hitta ett bra grepp. Det erotiska konstlädret ger en förförisk känsla som verkligen kan förhöja den sexuella leken. Med sina blygsamma 129 kronor på Sinful.se är det helt klart en prisvärd investering.

Fördelar

 • Nybörjarvänlig
 • Bra handtag som ger ett stabilt grepp
 • Priset

Nackdel

 • Handtagets grepplinda glider lätt och visar det underliggande träet.

Min personliga upplevelse

Floggern är ett trevligt tillägg i sängkammaren och ger mysig och busig känsla. Eftersom den är så mjuk så får man ta i ordentligt om man vill att smisket ska kännas. Men det finns inga problem med att göra det. Floggern är stadig i handen och konstlädret som är virat runt handtaget gör att man kan greppa den väl. Det svarta konstlädret känns väldigt erotiskt och att hålla i floggern ger en väldigt njutningsfull känsla.

Den kan kännas lite i det minsta laget och jag saknar en riktigt härlig snärt från den. Man kan dock använda den på andra sätt. Genom att låta fransarna sakta smeka huden skapar denna flogger en riktigt sensuell och härlig upplevelse. Jag blev positivt överraskad över hur välskapt floggern var trots dess pris, man kan rycka och dra i fransarna hårt utan att det känns som att de ska gå av. Att bli piskad av denna flogger känns som ett lätt smisk och svider inte speciellt mycket, vilket gör att leken kan pågå väldigt länge.

Rekommenderas till

Detta är en flogger som jag skulle rekommendera till personer som är nyfikna på S&M men inte vet var de skall börja. Sexpiskor är förförisk och kan ge härligt kittlande smisk utan att leken blir för smärtsam. Är man nybörjare och vill testa att piska sin käresta är detta en flogger som är helt rätt då den är billig och gör sitt jobb väl på en introduktionsnivå.

Det säger andra kunder

Personer som har köpt denna flogger tycker likt mig att det är en bra produkt för nybörjare då den är snäll och mjuk.

Sammanfattning

Rid piskor är en väldigt bra instegsmodell för den nyfikne men om man letar efter något som kan åsamka mer smärta är inte detta rätt redskap. Vill man dock utforska S&M och krydda upp sitt sexliv lite kan denna sex piska öppna upp för nya upplevelser och lekar. Jag ger Obaie Flogger i Konstläder 42 betyget 6,5/10.

Se priset här


 

Obaie Ridpiska – DEN BILLIGA

Ridpiska

Se priset här

Obaie Ridpiska är riktigt snygg svart ridpiska gjord i PU-läder. Den 54 cm långa piskan har ett handtag på 16 cm som är ribbat för att ge en anti-halkfunktion, så piskan kan sitta bra i handen även om leken blir vild. Ridpiskan har även en säkerhetsrem i tyg som sitter i handtagets botten för extra mycket kontroll.

Sexpiskans huvud är gjort i PU-läder och har en stor träffyta för att kunna ge riktigt härligt och högljutt smisk. En elegant ridpiska som osar lust. Dess pris på 159 kronor på sinful.se gör denna ridpiska dessutom till ett riktigt kap.

Fördelar

 • Ger högljudda snärtar
 • Väldigt bra grepp
 • Tålig och tänjbar

Nackdel

 • Ger endast lätt smärta

Min personliga upplevelse

Att använda en ridpiska kan ge en härlig känsla av makt och att denna ridpiska är inget undantag. Obaies ridpiska är välbalanserad och känns noggrant gjord. Det ribbade greppet och säkerhetsremmen gör att den är väldigt bekväm att hålla i och sitter riktigt bra i handen när man piskar. Ridpiskan har en kropp som är rätt tänjbar och det märks när man piskar med den. Detta tycker jag dock är bra då man kan ta i med mycket kraft utan att det känns som att den ska ge vika.

Sex piskan har en stor träffyta gjort i PU-läder och är ordentligt fastsatt i piskans hals. De stora pisklapparna kan rappas hårt mot valfri kroppsdel och även om man slår hårt gör det förvånansvärt inte speciellt ont.

Däremot låter den kraftigt och snärtar till högt, vilket kan upplevas upphetsande och öka en redan lustfylld stämning. Jag tycker piskans handtag och hals kan kännas lite plastiga men huvudet väger upp detta med råge då PU-lädret ger en lyxig känsla som man gärna vill ha mer av.

Rekommenderas till

Jag skulle rekommendera Ridpiskan från Obaie till alla som vill testa dominanslekar då denna piska verkligen ger en känsla av makt för den som håller i den.

Då sex piskan är rätt tam på smärtfronten kan jag även rekommendera den för alla personer som är nya när det kommer till smärtlekar. Med denna piska kan man leka länge och högljutt.

Det säger andra kunder

Andra personer som har köpt denna piska har gett blandade omdömen, en del tycker den är fantastisk medan andra tycker den är alldeles för tam.

Sammanfattning

Obaie Ridpiska är en bra ridpiska att börja med om man är ny inom S&M världen men vill man ha mycket smärta är inte detta den rätta piskan.

Piskan fungerar mycket bra om man vill rollspela eller sexpiska och smiska mycket för den sensuella effektens skull då den inte ger mycket smärta men har en mycket härlig snärt. Jag ger Obaie Ridpiska betyget 8/10.

Se priset här


 

Obaie Advanced Spanking Paddle – MEST POPULÄRA

Obaie Advanced Spanking Paddle

Se priset här

Obaie Advanced Spanking Paddle är en riktigt tilltalande paddle gjord i svart PU-läder. Den långa och smala paddle är totalt 48 cm lång och har en maximal bredd på 5 cm vilket ger en stor träffyta att nyttja. Paddlens handtag är sammanvävd med kroppen och ger paddlen en enhetlig och stilig look.

I nedre delen av paddeln finns en rem som går att sätta runt handleden så paddlen sitter säkert under hela användningen. Paddlen ligger bra i handen är otroligt elastisk vilket gör att den kan ge kraftfulla och högljudda smällar när den träffar sin mottagare. Denna fräcka och stora paddle är ett måste för alla som vill ta sina lekar till en ny nivå.

Fördelar

 • Stor yta att smiska med
 • Lyxig känsla och stilig look
 • Flexar mycket vilket möjliggör hårda slag

Nackdelar

 • Inte den skönaste att hålla i en längre tid
 • Tight handledsrem

Min personliga upplevelse

Jag visste direkt när jag såg denna paddle att jag skulle gilla den. Den såg så stilig ut och storleken gav en härlig känsla av att denna skulle kännas mycket. Jag blev dock förvånad över hur mycket denna paddle böjde sig när man svingade med den men efter att ha vant sig vid dess flexibilitet var det inte svårt att anpassa hur hårt och i vilken vinkel man skulle smiska i.

Att bli smiskad av Obaie Advanced Spanking Paddle känns härligt och snuskigt. Den stora paddlen smäller högt när den träffar och lämnar ett hett märke där den träffar. Om man blir smiskad hårt bränns det härligt men gör inte farligt ont.

Vill man dock endast bli eggad av den härliga smällen så går det utan problem då paddlen låter högt även om man slår relativt löst. Obaie Advanced Spanking Paddle är robust, stilig och har en tyngd som kan leverera smisk på en väldigt hög nivå. 

Rekommenderas till

Med denna paddle kan man ge eller få smisk som syns, hörs och känns. Om detta lockar så är detta helt rätt produkt.

Jag skulle rekommendera att man har åtminstone lite tidigare erfarenheter av smisk och smärtlekar innan man testar denna då den känns ordentligt och är man ovan kan det göra ont.

Gillar man smärta så säger jag att detta är en produkt som måste finnas i verktygslådan.

Det säger andra kunder

Andra personer som köpt denna produkt tycker den är läcker och mycket enkel att använda.

Obaie Advanced Spanking Paddle gillas även för att den ger ifrån sig härliga ljud och är lätt att kontrollera.

Sammanfattning

Obaie Advanced Spanking Paddle är en paddle som inte bara är snygg utan även levererar vad den lovar. Den stora paddlen i PU-läder både känns och hörs och lämnar heta smiskmärken där den har använts.

Detta är en paddle som är till för de lite mer vågade lekarna och gillar man smärta så bör denna paddle finnas med i leksakslådan. Jag ger Obaie Advanced Spanking Paddle betyget 8,5/10.

Se priset här


 

Obaie Advanced Rattan Cane (sex piska) – FÖR DE ERFARNA

flogger piskor

Se priset här

Obaie Advanced Rattan Cane är en piska som riktar sig mot de mer erfarna S&M utövarna.

Detta är en sexpiska i trä med en beläggning av PU och PVC som ger den dominanta en härlig maktkänsla och lämnar den undergivna med härligt brännande smärta. Med sin längd på 60 cm och diameter på 0,9 cm kan den lämna många fina smärtränder på den olydiges kropp.

För de som har varit lite kinky tidigare är detta en perfekt ridpiskor om man vill ta leken lite längre. Med en kostnad på 179:- på sinful.se är denna sexpiskor väldigt prisvärd och ger mycket smärta för en liten kostnad.

Fördelar

 • Stabilt grepp
 • Härligt ljud
 • Ger smärtsamma slag

Nackdel

 • Kan kännas lite plastig

Min personliga upplevelse

Denna sex piska kan kännas lite otäck innan man testat den men efter ett par användningar växer den kraftigt på en. Den runda och avlånga piskan avger ett härligt vinande ljud när den far genom luften och en brännande och tydlig smärta när den träffar. Jag förväntade mig att det skulle göra lite ont när den träffade och mina förväntningar stämde med råge.

Obaie Advanced Rattan Cane är precis som namnet antyder, till för de mer avancerade lekarna och gillar man smärta så är denna piska ett mycket trevligt tillägg till sin samling. Man behöver inte slå hårt med denna piska för att det både ska kännas och lämna ett märke. Gillar man dock hårda slag så kan man bli förvånad över hur följbar piskan är och det känns inte som att man löper någon risk att bryta den.

Greppet är stabilt och när man håller i den känns den bra i handen men kanske lite litet. Om man verkligen gillar att få smärta så väl som att dela ut den så tycker jag den här piskan passar ändamålet väl. 

Rekommenderas till

Detta är en ridpiska som jag endast skulle rekommendera till de mer erfarna paren. Om man har experimenterat med smärta och dominans tidigare så fungerar denna bra för att utöka leksakskatalogen.

Har man däremot inte använt piskor förr men ändå vill använda denna så ska man vara beredd på att denna piska kan göra väldigt ont.

Det säger andra kunder

Andra kunder som har köpt denna sex piska säger att det är en utomordentlig piska om man vill vara lite mer kinky och att den har en bra kvalité för sitt pris.

Sammanfattning

Obaie Advanced Rattan Cane är en mycket trevlig piska, om man har tidigare erfarenheter av S&M. Piskan ger mycket smärta och lämnar märken lätt och tycker man att ljud är upphetsande fyller denna piska även det kriteriet.

En riktigt stabil piska för smärtentusiaster helt enkelt. Jag ger Obaie Advanced Rattan Cane betyget 7,5/10.

Se priset här


Summering

Om man vill använda sexpiskor / ridpiskor och paddlar i sitt sexliv så är Obaies sortiment en riktigt bra väg in i den världen. De är sensuella och har en design som osar lust utan att kosta en förmögenhet.

Genom att ha testat att både vara mottagare och utdelare av smärta med dessa olika piskor kan jag lätt säga att alla som är nyfikna på att testa det bör göra det på en gång. De olika sorters piskorna kan användas på olika sätt och det är egentligen bara din egen nyfikenhet som kan bestämma var och hur de ska användas.

Efter att ha testat dessa fem piskor kom jag fram till att den sex piska som jag anser var bäst är Obaie Gummipiska 50 cm. Detta då denna rid piska kändes väldigt lyxig och sensuell och kunde användas på både ett smekande och smärtande vis.

I detta test finns det produkter som passar bra för de som är nybörjade men även för de som är mer erfarna. Jag skulle rekommendera att om man är helt ny börjar med Obaie Flogger i Konstläder 42 cm och utforskar sina smärtgränser med en partner. Skulle man dock vilja börja på ett lite högre nivå så är Obaie Rid piska eller Obaie Gummipiska 50 cm utmärkta verktyg att smiska sin partner med.

För de erfarna smärtjägarna är Obaie Advanced Spanking Paddle och Obaie Advanced Rattan Cane de leksaker att satsa mest på då dessa kan ge ordentlig smärta och riktigt fina märken.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här