Blowjob Simulator – De bästa i test

5909

Kärt barn har många namn, det här är ett test av Blowjob maskiner, Blowjob Simulatorer och Avsugningsmaskiner. Recenserat nedan är de produkter som ligger i absolut framkant och alla har olika egenskaper.

Vissa kan användas handsfree och vissa ser så realistiska ut att de till och med har tänder. Fortsätt läs nedan för att ta del av för-och nackdelar med de olika produkterna.

Hur fungerar en Blowjob Simulator?

De fungerar alla lite olika. Vissa styrs med hjälp utav knappar och andra behöver du själv styra med hjälp av din hand. Men det alla har gemensamt är att du penetrerar ett hål som därefter kan va fylld av olika strukturer för att du ska få en varierande upplevelse.

Känns det som en avsugning?

Beroende på vilken blowjob simulator du använder så kan det absolut efterlikna en riktig avsugning. Vi rekommenderar starkt att du använder rikligt med glidmedel för att det ska kännas ännu mer som en riktig avsugning.

Översikt Priskoll
Autoblow A.I. Blowjob Maskin Testvinnare Se priset
PDX Elite Moto-Bator Masturbator Nybörjaren Se priset
Autoblow 2+ XT Blowjob Maskin Den billiga Se priset

 

Fortfarande tveksam?

Se utbudet av blowjob simulatorer här →

 


TESTVINNARENAutoblow A.I. Avsugningsmaskin

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Autoblow A.I. är en blowjob simulator är en fantastisk produkt för en person som vill ha mer än en vanlig avsugning. För denna produkt är en riktigt välutvecklad blowjob maskin.

Fördelar

 • Perfekt för edging
 • Går att byta sleeves
 • Värms upp av motorn

Nackdelar

 • Passar inte om du är för grov
 • Sleeven kan upplevas som för hård

Recension

Autoblow A.I. blowjob maskin har tagits fram med en teknologi som är kopplad till artificiell intelligens. Denna blowjob simulator kan ge dig hela tio olika varianter av oralsex, och eftersom de olika teknikerna skiljer sig åt gång efter gång så kommer du hela tiden att få nya upplevelser av fantastiskt oralsex.

Autoblow A.I. blowjob maskin  är helt enkelt en av de bästa produkterna för dig som hela tiden vill ha nya fantastiska onaniupplevlser.

Denna blowjobmaskin har ett mjukt lager av silikon på ytan vilket gör att det oralsex som du får kommer att upplevas som mycket verklighetstroget sex, och din penis kommer att bli stimulerad på upp till fantastiska 250 punkter.

Den grupp som utvecklat Autoblow A.I. blowjob maskin har studerat porrfilmer i detalj för att kunna återskapa alla upptänkbara tekniker för oralsex. Hela detta projekt har haft ett syfte – att kunna ge dig extremt verklighetstroget oralsex.

Din Autoblow A.I. är en blowjob simulator / avsugningsmaskin ansluter du mycket enkelt till ett vanligt vägguttag varpå du kan njuta av fantastiska blowjobs. Blowjobmaskinen kommer inte att sluta arbeta förrän du är fått din utlösning och den står redo att börja suga av dig igen så snart du önskar.

Autoblow A.I. klarar att arbeta med penisar som har en diameter på upp till fem centimeter och två millimeter.

 

Hur använder du den?

Du behöver koppla in den i ett eluttag och därefter styr du den med hjälp utav knapparna. Se till att applicera rikligt med glidmedel för att undvika friktion och få en så naturlig upplevelse som möjligt.

 

Rekommenderad till

Passar dig som känner att du har ekonomin för att kunna spendera på en högkvalitativ leksak. Passar även dig bäst som har en penis med genomsnittlig längd.

 

Det säger andra kunder

August – ” Det tog en stund att vänja sig till A.I., men nu ger den en mycket annorlunda och kraftigare upplevelse än de andra produkterna jag har i lådan.”

 

Sammanfattning

En blowjob stimulator som med hjälp av AI kan ta din onani till en ny nivå. Den överraskar dig och får det att kännas som om det vore på riktigt.

 

Se priset här

 


 

TILL NYBÖRJARENPDX Elite Moto-Bator Masturbator

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Masturbatorn Elite Moto-Bator från Pipedream Extreme är en blowjobmaskin, eller blowjobsimulator om du vill, som kommer att ge dig helt otroliga upplevelser av oralsex.

Fördelar

 • Två motorer
 • Välj mellan sug och stötfunktion eller kombinera båda
 • Stilrent utseende

Nackdelar

 • Högljudd

Recension

Med masturbatorn Elite Moto-Bator från Pipedream Extreme kan du slappna av, lägga dig tillrätta i sängen och bara koppla av medan du får avsugningar som kommer att leda till helt otroliga orgasmer.

Den inbjudande munnen på blowjobmaskinen kommer att ansluta till din penis med det specialutformade gummi som sitter på insidan av den och därefter kommer du att få en naturtrogen upplevelse som går helt utöver det vanliga. Du kan också ta ut det noppriga gummit och använda det för att masturbera utan maskinen.

Det är du som helt och hållet själv bestämmer på vilket sätt avsugningsmaskinen ska arbeta. Den kan arbeta med att suga intensivt, stöta mot sig på ett verklighetstroget sätt eller använda båda teknikerna samtidigt med sina två separata och kraftiga motorer.

Som tillbehör till masturbatorn Elite Moto-Bator från Pipedream Extreme kommer också tre stycken ringar för penis i flera olika storlekar. Detta gör att du antingen kan variera mellan ringarna, använda den du tycker passar bäst eller helt enkelt använda flera penisringar på en och samma gång. Penisringar förstärker och förlänger din erektion.

Masturbatorn Elite Moto-Bator från Pipedream Extreme behöver fyra stycken AA-batterier för att drivas. Dessa batterier ingår inte i leveransen.

 

Hur använder du den?

Du kan använda den med enbart sleeven eller med hela maskinen. Använder du maskinen så styr du den med hjälp utav knapparna.

 

Rekommenderad till

Passar perfekt för dig som tycker det är svårt att hitta en blowjob simulator i rätt storlek. Även bra för nybörjare då den är lätt att använda.

Det säger andra kunder

Hans – ” Plus Sugfunktionen är genial och fantastisk. Skön sleeve Lätt att rengöra. Minus Den låter som en skördetröska. Den är klumpig och opraktisk.”

 

Sammanfattning

En maskin som ger dig både sug och stöt, kombinera dem båda eller kör dem var för sig. En lättanvänd blowjob simulator.

 

Se priset här


 

DEN BILLIGAAutoblow 2+ XT Blowjob Simulator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Autoblow 2+ XT Blowjob Maskinen är en onanimaskin som är något utöver det vanliga. Den gör det möjligt för dig att totalt slappna av, luta dig tillbaka i stolen eller lägga dig i sängen och njuta av alla möjliga sköna upplevelser av fantastiskt oralsex. Du kan nu få precis alla de typer av blowjobs som du önskar, och det helt på dina villkor.

Fördelar

 • Finns i flera storlekar A, B och C (se mått hos återförsäljaren)
 • Enkel att styra
 • Möjlighet till handsfreeonani

Nackdelar

 • Högljudd
 • För slapp (ta en liten storlek)

Recension

Autoblow 2+ XT Blowjob Maskinen har en mycket mjuk yta på insidan och det är denna mjuka yta som ger dig den där mycket realistiska känslan av avsugningen. Du kan använda denna onanimaskin helt utan att använda dina egna händer och om du använder lite lämpligt glidmedel kommer du inte alls att märka av någon skillnad mellan maskinens avsugning jämfört med om du skulle få den av en man eller kvinna.

Denna version av Autoblow 2+ XT Blowjob Simulatorn är tajtare än sina föregångare och har en munformad öppning med ett djup som passar alla storlekar på penisar. Du kan dock själv välja storlek också, mellan 2.7 centimeter i diameter och 7.5 centimeter i omkrets till hela 5.6 centimeter i diameter och 16 centimeter i omkrets.

Autoblow 2+ XT Blowjob Maskinen  har en motor som snabbt kyls ned efter användning vilket gör att du kan använda den om och om igen utan att behöva vänta länge mellan omgångarna.

 

Hur använder du den?

Innan beställning så mät diametern på din penis och jämför med storlekarna som finns. Ta hellre en för liten än en för stor. Därefter behöver du koppla in den i ett eluttag och sedan styr du den med hjälp av vridknappen. Se till att använda ett vattenbaserat glidmedel för skönast upplevelse.

Rekommenderad till

Den är något billigare än många andra avancerade blowjob-maskiner, så ett rimligt köp till dig som nybörjare. Som vill pröva sig fram innan ett storslaget köp.

 

Det säger andra kunder

Tomas – ” En simulerad avsugning… Jo Autoblow kommer faktiskt riktigt nära den känslan tycker jag. Jag gillar produkten starkt. Enkel att använda, fruktansvärt skön, den får mig att komma varje gång. Enkel att rengöra också. Visst låter den en del men släng över täcket över dig och Autoblow så tas mycket av ljudet bort. Jag rekommenderar denvidare efter mina erfarenheter, olika känsla i olika positioner också vilket är ett plus!”

 

Sammanfattning

Autoblow Blowjob stimulator kan ge dig flera olika typer av stimulering och du kan välja bland flera storlekar. Allt för att du ska få en så personlig upplevelse som möjligt.

 

Se priset här


MEST POPULÄRAPDX Elite Blowjob Power Pump

PDX Elite Blowjob Power Pump
PDX Elite Blowjob Power Pump

Se priset här

PDX Elite Blowjob Power Pump är en avsugningsmaskin som är beredd att ge dig alldeles utmärkta upplevelser från oralsex.

Fördelar

 • Genomskinlig tub – se din penis
 • Skönt handtag
 • Kraftigt sug

Nackdelar

 • Tar tid att sätta igång/stänga av

Recension

Denna onani maskin är av en minimalistisk typ och penispumpen har en teknologi som kallas ”IST”. Denna teknologi gör det möjligt för blowjobmaskinen att suga både regelbundet eller omväxlande på det sätt som en människa skulle göra. Detta gör att upplevelsen från PDX Elite Blowjob Power Pump kommer att kännas väldigt äkta.

Den tub som PDX Elite Blowjob Power Pump fäster runt din penis är dessutom genomskinlig. Detta gör att du kommer att kunna se hur din penis erigeras steg för steg under det att avsugningen börjar och blowjobmaskinen sluter sig runt din penis med sina läppar. Hur länge klarar du att hålla ut innan du får orgasm? Det är den stora frågan.

PDX Elite Blowjob Power Pump har ett mycket behagligt handtag och den har också ett mycket enkelt system för styrning. Knapparna är enkla att förstå och enkla att använda.

PDX Elite Blowjob Power Pump är anpassad för de allra flesta storlekar på penisar och har ett djup på insidan som mäter 16 centimeter. Diametern är sex centimeter.

PDX Elite Blowjob Power Pump kommer med tre stycken ringar, tillverkade av silikon, för penisar. Glidmedel och vårdande material ingår också som varuprover.

Vissa upplever att det tar lång tid att sätta igång den och att stänga av den. Så ibland kan det krävas lite tålamod, men se det som uthållighetsträning.

 

Hur använder du den?

Använd penisringarna som medföljer för skönast upplevelse och använd rejält med glidmedel. Styr därefter med knapparna på din nya avsugningsmaskin.

 

Rekommenderad till

För alla som gillar avsugningar så är detta den ultimata maskinen, en blowjob stimulator som levererar.

 

Det säger andra kunder

Ville – ” Jag har provat några leksaker innan denna men den här ger mig den mest realistiska känslan av en avsugning och samtidigt trevlig träning. Jag kan se hur min penis växer framför mina ögon.”

 

Sammanfattning

En blowjob-maskin med IST-funktion (Intermittent lifelike suction technology) som är mycket uppskatad, den kan stimulera dig på flera olika sätt.

Se priset här


TILL VARDAGENSuck-O-Mat Blowjobmaskin

Suck-O-Mat Blowjobmaskin

Se priset här

Blowjobmaskinen Suck-O-Mat fantastisk handsfree-njutning är en maskin för onani som har en mycket modern teknologi.

Fördelar

 • Enkel att montera och använda
 • Kraftfull
 • Mjuk silikonsleeve

Nackdelar

 • Högljudd

Recension

En av de mest raffinerade delarna på denna blowjob machine är att den är byggd för njutning utan att du behöver använda händerna.

Blowjobmaskinen Suck-O-Mat fantastisk handsfree-njutning har en mycket kraftig motor och det får det silikon som du drar över penis att röra sig på ett mycket fint och rytmiskt sätt. Detta samtidigt som du kan njuta av pumpens simulering av en avsugning.

Blowjobmaskinen Suck-O-Mat fantastisk handsfree-njutning kan variera mellan sugpulser på 42 under en minut upp till hela 109 per minut beroende på vilken nivå du ställer in den på.

Denna onanimaskin har en mycket enkel panel för att kontrollera hur den arbetar. På panelen är det enkelt att ställa in hastigheten och intensiteten och det finns en stor mängd andra variationer som du kan justera där också. Allt för att du ska få exakt den känsla som du behöver.

Blowjobmaskinen Suck-O-Mat fantastisk handsfree-njutning tar sin ström direkt från ett eluttag i väggen. Att blowjobmaskinen går direkt på hushållsel har en stor mängd fördelar.

En av de främsta fördelarna är förstås att det inte kommer att finnas några batterier som behöver köpas in eller laddas. Men en annan stor fördel är att onanimaskinen också kan gå på mycket högre effekt.

 

Hur använder du den?

Följ bruksanvisningarna för att montera den och sedan styr du den med hjälp utav kontrollpanelen.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en lyxig men enkel blowjob stimulator.

 

Det säger andra kunder

Axel – ” Fick hem den idag. Tog några minuter att koppla slangar och slänga på strömbrytaren. Sure, den låter en del men så fort man fått på lite glid och sleeven nappar tag i ollonet glömmer man det.

Sakta bygger den upp vad man behöver för att få en bra stund. Kan varmt rekommendera denna.”

 

Sammanfattning

Här har vi en blowjob-maskin där sugpulseringarna verkligen kan gå från 0 till 100. Den levererar kraftfulla pulseringar och den mjuka silikonsleeven gör den följsam.

Se priset här


DEN FRÄCKAFleshlight Flight Commander Masturbator

Fleshlight Turbo Ignition Copper Masturbator
Fleshlight Flight Commander Masturbator

Se priset här

Turbo från Fleshlight är en blowjobmaskin som kommer att göra att dina vildaste drömmar kommer att sättas i verket. Denna sugande maskin kommer att låta din penis få en upplevelse av oralsex som den kanske aldrig fått tidigare.

Fördelar

 • Olika stukturer genom hela blowjob simulatorn
 • Möjlighet till att ändra hur hårt vakuumsuget ska vara
 • Vattentät

Nackdelar

 • Svår att rengöra

Recension

Det unika höljet på insidan av blowjob simulatorn gör att du kommer att uppnå ett fantastiskt klimax med orgasm varje gång du använder onanimaskinen. Commander från Fleshlight är tillverkad i mycket snyggt material med en färg som liknar koppar. Maskinen har ett särskilt mönster som kommer att stimulera dig i takt med de rörelser som maskinen gör.

Du kan styra det tryck runt penis som Commander från Fleshlight gör med en skruv som sitter i botten på blowjobsimulatorn. Om du skruvar åt locket hårdare så ökar vakuumet runt penis vilket förstärker stimuleringen.

Turbo från Fleshlight är framställt med ett material som heter ”Real Feel SuperSkin” och det ger en fantastisk känsla. Turbo från Fleshlight är också vattentät vilket gör att du kan njuta av avsugningar i badet, duschen eller på andra platser som är våta.

Dessvärre finns det flera personer som tycker att Turbo från Fleshlight blowjobmaskin är mycket svår att rengöra. Så var därför alltid extra viktig med detta efter användning.

 

Hur använder du den?

Skruva av locket och applicera rikligt med glidmedel och därefter kan du penetrera. Kolla in vårt Bäst i test.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en läcker och prisvärd produkt, som gillar en varierad insida.

 

Det säger andra kunder

I dagsläget finns det inga tidigare omdömen hos Sinful som i detta fall är återförsäljaren med bäst pris.

 

Sammanfattning

Inställningar som hjälper dig att variera vakuumsuget och en varierar insida som efterliknar riktigt oralsex.

 

Se priset här


ARBETSHÄSTENTENGA Flip Zero Masturbator

tenga flip zero onaniprodukt

Se priset här

Tenga Flip Zero är en blowjobmaskin som är en av de främsta i sin grupp på marknaden. Den har en stor mängd fördelar som gör att du kommer att nå nivåer på extas som du säkert inte upplevt tidigare. Nedan ska vi gå igenom vilka fördelar Tenga Flip Zero har och också presentera hur den fungerar.

Fördelar

 • Enkel att rengöra
 • Bekväm att hålla i
 • Bra design

Nackdelar

 • Vissa tycker att suget blir för hårt

Recension

Tenga Flip Zero ger dig en mycket realistisk känsla. Det är som om du har sex med en partner på riktigt. Blowjob maskinen har ett mycket detaljerat mönster av silikon på sin insida. Detta mönster innehåller knottror, räfflor och till och med klyftor. Detta ger Tenga Flip Zero en av de finaste simuleringarna som du kan få. Din orgasm är garanterad.

Denna sugande maskin är mycket väldesignad och rent av snygg. Den liknar i flera avseenden inte en vanlig onanimaskin utan har sin helt egna stil. Trots detta, eller tack vare detta, är den en av de absolut bästa sexleksakerna en man kan ha.

Tenga Flip Zero gör att du kan stimulera din penis genom att anpassa vakuumtrycket precis som du vill. Vissa kan uppleva att vakuumtrycket blir för starkt för att det ska kännas bekvämt vid orgasm. Men det är även av den anledningen som många uppskatta produkten.

Tenga Flip Zero kan också öppnas, vilket gör den mycket lätt att göra rent leksaken och som en följd av detta är den mycket hygienisk.

Tenga Flip Zero blowjobmaskin arbetar till hundra procent med manuell kraft. Någon el från väggen eller batterier behövs därför inte. Du får med några varuprover på glidmedel utan extra kostnad när du köper Tenga Flip Zero.

 

Hur använder du den?

Du väljer hur hårt den ska sitta genom att hålla den hårdare eller lösare. Häll i glidmedlet som ingår och sedan kan du penetrera. När du vill rengöra den så öppnar du den på mitten.

Rekommenderad till

Passar perfekt för dig som vill ha en enkel produkt som är lätt att rengöra. En produkt utan avancerade inställningar helt enkelt.

 

Det säger andra kunder

Kenneth – ” Jag har testat 3 olika Fleshlights, Tenga Eggs och den tidigare modellen Tenga Flip Hole. Tenga Flip Hole ZERO är garanterat den bästa onaniprodukten jag har provat. Känslan är så realistisk. Det känns fantastiskt när man klämmer åt runt produkten så att penis stramas åt. Så jag säger bara: köp den”

 

Sammanfattning

Tenga Flip Zero Masturbator ger dig en skön avsugning och möjlighet till superenkel rengöring. Vakuumsuget är rejält och vissa upplever till och med att det kan bli för mycket ibland… Men det är såklart en smaksak.

Läs hela recensionen här


 

BUBBLARENLoving Joy Real Feel Blow Job Masturbator

Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator

Se priset här

Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator är en masturbator för den som gillar det som på amerikansk engelska kallas för ”deep throating” när man har oralsex.

Fördelar

 • Känslan av läppar, tunga och tänder
 • Skönt grepp
 • Bra pris

Nackdelar

 • Kan upplevas för kort för dig som har en längre penis

Recension

Med Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator kommer du att få uppleva just känslan av att stoppa penisen långt ned i någon annans hals. Denna blowjobmaskin går helt enkelt utöver det vanliga.

Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator för din onani kommer tungan i blowjobmaskinen tillsammans med de andra delarna av den nästan helt och hållet verklighetstrogna munnen att jobba tillsammans för att skapa det vakuum som stimulerar dig så hårt, följden av detta kommer att bli ett klimax och en utlösning som du aldrig kunnat ana att du skulle få.

Det verklighetstrogna förstärks genom läpparna, munnen och tungan. Beroende på vart du håller och trycker på din leksak så kan du förstärka känslan av dem.

Loving Joy Real Feel BlowJob Masturbator är en onanimaskin som kan användas av män av helt olika storlekar. Storleken spelar ingen roll helt enkelt. Dock kan du med längre penis uppleva att du inte får stimulering ända till roten.

Med Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator får du en masturbator som är hela tretton centimeter lång, mycket verklighetstrogen och som med enkelhet kan stoppas undan om du för tillfället inte behöver den, men kanske vill ha den till hands ifall du känner det där trycket i byxan som säger att det är dags.

 

Hur använder du den?

Inga knappar, utan trycket och tempot styrs helt av dina handrörelser. Se till att införskaffa ett bra vattenbaserat glidmedel och sen är det bara att börja utforska.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar känslan av mycket mun vid oralsex, just för att du kan känna va både läppar, tunga och tänder.

 

Det säger andra kunder

Simon – ” Den var inte dålig alls, jag gillade den verkligen. Däremot var ens förväntningar allt för höga då man hört mycket bra om den. Exempelvis är den så trång att man tyvärr knappt känner ”halsen” formen, men tänderna och tungan gör man dock (vilket var riktigt skönt.)

Ska man bara njuta av att det är skönt är det mer än värtpriset, men om ni vill ha riktigt mycket realistiskt får man lägga till lite mer. (Glöm inte en hel del glidmedel).

 

Sammanfattning

En manuell blowjob simulator som låter dig ta kontrollen. Det är du som hela tiden har kontroll över hur din onani ska utföras och det är också du som väljer hur ofta du ska onanera. Den är särskild uppskattad tack vare sina detaljer.

 

Se priset här


Fleshlight Flight Commander Masturbator

Fleshlight Turbo Thrust Blue Ice Masturbator

Se priset här

Testets sista blowjob similator, ingen mindre än Turbi Thrust Ice från Fleshlight som är en blowjob masturbator som håller absolut högsta kvalitet.

Fördelar

 • Varierad struktur på insidan
 • Du kan se igenom den
 • Vattentät

Nackdelar

 • Inga extra funktioner

Recension

Denna blowjob simulator kommer de dig en fantastisk känsla när du tränger förbi både tungan och läpparna för att fortsätta nedför svalget så långt det bara går.

Turbi Thrust Ice från Fleshlight är producerad av mycket klart material vilket gör att du kan se allting som händer när du stimuleras av din partner eller av dig själv. Det mönster som sitter på insidan av Turbi Thrust Ice från Fleshlight kommer att göra det till en mycket spännande upplevelse att känna hur din penis stimuleras.

Turbi Thrust Ice från Fleshlight har ett lock i botten som gör att du själv kan styra trycket runt penis om du skruvar locket åt olika håll. Om du skruvar åt locket lite hårdare så kommer också vakuumet att bli större vilket ökar din erektion och uthålligheten av denna erektion.

Turbi Thrust Ice från Fleshlight är framställd av ett material som kallas för ”Real Feel SuperSkin”. Turbi Thrust Ice från Fleshlight är vattentät och lätt att göra ren.

 

Hur använder du den?

Applicera ordentligt med glid och sedan kan du penetrera.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en simpel blowjob simulator, främst nybörjare.

 

Sammanfattning

Här kan du tack vare det 21,5cm djupet verkligen uppleva en deep throat. Du styr den helt själv och därför blir det en enkel produkt att använda.

 

Se priset här


Sinful Blowjob Maskin

Sinful Tech Sinful Blowjob Maskin

Se priset här

Sinful Tech Blowjob Maskin är one of a kind, med sin mjuka sköna öppning och där du till och med kan få höra riktiga stön tack vare hörlurarna som hör till.

Fördelar

 • Mjuk ingång
 • Stark sugpropp
 • Många intensiva program

Nackdelar

 • Kan upplevas för intensiv
 • Otydliga instruktioner (dock enkel att använda)

Recension

Sinful Blowjob Maskin är unik på flera sätt. Först och främst har den ett par hörlurar som du kan ansluta till maskinen och då ta del av härliga stönljud. Sedan har den sju olika intensiva program som låter dig variera din onanisession från gång till gång.

De sju olika programmen är väldigt intensiva, även om de alla skiljer sig åt och därför kan vissa tycka att de blir för mycket.

Tack vare den starka sugproppen kan du även placera den på en plan yta och därefter köra handsfree, så om programmen är lite för intensiva med dig så kan du alltid försöka hålla i något som du kan krama åt med handen för att lugna dig själv.

 

Hur använder du den?

Hörlurarna kopplar du i till botten, sedan styr du den med hjälp utav knapparna. Applicera en klick glidmedel både i blowjobmaskinen och en klick på din penis så lovar vi att du kommer få en skön upplevelse.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar intensiva program!

 

Sammanfattning

Sinful Blowjob Maskin är mycket uppskattad, den går att använda handsfree och du kan få ta del av härliga stön under hela din onanisession utan att behöva koppla upp dig till ännu en porrfilm.

Se priset här


Om blowjob maskiner

Inom den snabbt växande världen av intima leksaker har blowjob-maskiner blivit ett fascinerande tillskott. Dessa innovativa enheter är designade för att efterlikna den sensation som uppstår vid oralsex, och utbudet på marknaden är omfattande. När du utforskar blowjob-maskiner är det viktigt att göra ett informerat val för att säkerställa en tillfredsställande och trygg upplevelse. Här är några överväganden att tänka på när du väljer en blowjob-maskin som passar dina behov och preferenser.

Teknologi och Funktioner: Undersök olika modeller och deras teknologiska funktioner. Vissa maskiner erbjuder anpassningsbara vibrationslägen och intensiteter för en skräddarsydd upplevelse.

Material och Kroppsäkerhet: Kontrollera att blowjob-maskinen är tillverkad av kroppsäkra material som silikon eller ABS-plast för att undvika allergiska reaktioner eller irritation.

Storlek och Design: Överväg storlek och design för att säkerställa en bekväm användning. En kompakt modell kan vara lämplig för resor, medan en mer avancerad design kan erbjuda olika stimulerande funktioner.

Ljudnivå: För diskretionens skull, undersök ljudnivån på maskinen. Många moderna modeller är utformade för tyst användning utan att kompromissa med kraften.

Rekommendationer och Recensioner: Läs på om produktrecensioner och användarrekommendationer för att få insikt i andra användares erfarenheter och preferenser.

Genom att väga dessa faktorer kommer du att vara väl rustad att välja en blowjob-maskin som inte bara passar dina önskemål utan också ger en stimulerande och tillfredsställande upplevelse.

 


Q&A Blowjob Simulator

Varför ska du köpa en blowjob simulator?

Om du ofta onanerar på egen hand så är det här bästa alternativet för dig att göra din onani roligare. Här får du något som blir roligare och går att variera mer än med bara dina händer. I testet hittar du flera olika sorters blowjob simulatorer. Du kan få en avsugning precis när du vill och du kan även använda dem för att träna på din uthållighet.

 

Olika sorters blowjob maskiner

Det finns flera olika sorters blowjob simulatorer, däribland finns automat, manuella och de som har vibration. Vanligtvis kan automat användas handsfree och styrs med hjälp utav knappar som oftast kan ge både stötfunktion och vibration.

Manuella styrs med hjälp utav handkraft och därför får du möjlighet själv att variera efter egen smak.

Vibration innebär att de vibrerar, ibland är de kombinerade med automat och ibland manuell.

Hur rengör jag min blowjob simulator?

Vissa av produkterna kan du plocka isär och verkligen komma åt ordentligt vid rengöring, andra behöver du verkligen vara noga med att försöka skölja med hårt tryck igenom.

Beroende på vilket material den är gjord av kan du behöva pudra efteråt, vi rekommenderar att du läser bruksanvisningen för att se vad som gäller just för din leksak.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här