Blowjob Simulator – De bästa i test

5650

 

Stadig tvekan?

Se urvalet av blowjob simulator här →

 


TESTVINNAREN – Autoblow A.I. Avsugningsmaskin

Autoblow A.I. Blowjob Maskin
Autoblow A.I. Blowjob Maskin

Se priset här

Recension

Autoblow A.I. är en blowjob simulator är en fantastisk produkt för en person som vill ha mer än en vanlig avsugning. Nej, denna produkt är en riktigt välutvecklad blowjob maskin.

Autoblow A.I. är en blowjob-maskin har tagits fram med en teknologi som är kopplad till artificiell intelligens. Denna blowjob simulator kan ge dig hela tio olika varianter av oralsex, och eftersom de olika teknikerna skiljer sig åt gång efter gång så kommer du hela tiden att få nya upplevelser av fantastiskt oralsex.

Autoblow A.I. är en blowjobmaskin  är helt enkelt en av de bästa produkterna för dig som hela tiden vill ha nya fantastiska onaniupplevlser.

Denna blowjobmaskin har ett mjukt lager av silikon på ytan vilket gör att det oralsex som du får kommer att upplevas som mycket verklighetstroget sex, och din penis kommer att bli stimulerad på upp till fantastiska 250 punkter.

Den grupp som utvecklat Autoblow A.I. är en blowjobmaskin har studerat porrfilmer i detalj för att kunna återskapa alla upptänkbara tekniker för oralsex. Hela detta projekt har haft ett syfte – att kunna ge dig extremt verklighetstroget oralsex.

Din Autoblow A.I. är en blowjob simulator / avsugningsmaskin ansluter du mycket enkelt till ett vanligt vägguttag varpå du kan njuta av fantastiska blowjobs. Blowjobmaskinen kommer inte att sluta arbeta förrän du är fått din utlösning och den står redo att börja suga av dig igen så snart du önskar.

Autoblow A.I. klarar att arbeta med penisar som har en diameter på upp till fem centimeter och två millimeter.

Se priset här

 


 

TILL NYBÖRJAREN – PDX Elite Moto-Bator Masturbator

PDX Elite Moto-Bator Masturbator
PDX Elite Moto-Bator Masturbator

Se priset här

Recension

Masturbatorn Elite Moto-Bator från Pipedream Extreme är en blowjobmaskin, eller blowjobsimulator om du vill, som kommer att ge dig helt otroliga upplevelser av oralsex.

Med masturbatorn Elite Moto-Bator från Pipedream Extreme kan du slappna av, lägga dig tillrätta i sängen och bara koppla av medan du får avsugningar som kommer att leda till helt otroliga orgasmer.

Den inbjudande munnen på blowjobmaskinen kommer att ansluta till din penis med det specialutformade gummi som sitter på insidan av den och därefter kommer du att få en naturtrogen upplevelse som går helt utöver det vanliga. Du kan också ta ut det noppriga gummit och använda det för att masturbera utan maskinen.

Det är du som helt och hållet själv bestämmer på vilket sätt avsugningsmaskinen ska arbeta. Den kan arbeta med att suga intensivt, stöta mot sig på ett verklighetstroget sätt eller använda båda teknikerna samtidigt med sina två separata och kraftiga motorer.

Som tillbehör till masturbatorn Elite Moto-Bator från Pipedream Extreme kommer också tre stycken ringar för penis i flera olika storlekar. Detta gör att du antingen kan variera mellan ringarna, använda den du tycker passar bäst eller helt enkelt använda flera penisringar på en och samma gång. Penisringar förstärker och förlänger din erektion.

Masturbatorn Elite Moto-Bator från Pipedream Extreme behöver fyra stycken AA-batterier för att drivas. Dessa batterier ingår inte i leveransen.

Se priset här


 

DEN BILLIGA – Autoblow 2+ XT Blowjob Simulator

Autoblow 2+ XT Blowjob Maskin
Autoblow 2+ XT Blowjob Maskin

Se priset här

Recension

Autoblow 2+ XT Blowjob Maskinen är en onanimaskin som är något utöver det vanliga. Den gör det möjligt för dig att totalt slappna av, luta dig tillbaka i stolen eller lägga dig i sängen och njuta av alla möjliga sköna upplevelser av fantastiskt oralsex. Du kan nu få precis alla de typer av blowjobs som du önskar, och det helt på dina villkor.

Autoblow 2+ XT Blowjob Maskinen har en mycket mjuk yta på insidan och det är denna mjuka yta som ger dig den där mycket realistiska känslan av avsugningen. Du kan använda denna onanimaskin helt utan att använda dina egna händer och om du använder lite lämpligt glidmedel kommer du inte alls att märka av någon skillnad mellan maskinens avsugning jämfört med om du skulle få den av en man eller kvinna.

Denna version av Autoblow 2+ XT Blowjob Simulatorn är tajtare än sina föregångare och har en munformad öppning med ett djup som passar alla storlekar på penisar. Du kan dock själv välja storlek också, mellan 2.7 centimeter i diameter och 7.5 centimeter i omkrets till hela 5.6 centimeter i diameter och 16 centimeter i omkrets.

Autoblow 2+ XT Blowjob Maskinen  har en motor som snabbt kyls ned efter användning vilket gör att du kan använda den om och om igen utan att behöva vänta länge mellan omgångarna.

Se priset här


 

MEST POPULÄRA – PDX Elite Blowjob Power Pump

PDX Elite Blowjob Power Pump
PDX Elite Blowjob Power Pump

Se priset här

Recension

PDX Elite Blowjob Power Pump är en avsugningsmaskin som är beredd att ge dig alldeles utmärkta upplevelser från oralsex. Denna onani maskin är av en minimalistisk typ och penispumpen har en teknologi som kallas ”IST”. Denna teknologi gör det möjligt för blowjobmaskinen att suga både regelbundet eller omväxlande på det sätt som en människa skulle göra. Detta gör att upplevelsen från PDX Elite Blowjob Power Pump kommer att kännas väldigt äkta.

Den tub som PDX Elite Blowjob Power Pump fäster runt din penis är dessutom genomskinlig. Detta gör att du kommer att kunna se hur din penis erigeras steg för steg under det att avsugningen börjar och blowjobmaskinen sluter sig runt din penis med sina läppar. Hur länge klarar du att hålla ut innan du får orgasm? Det är den stora frågan.

PDX Elite Blowjob Power Pump har ett mycket behagligt handtag och den har också ett mycket enkelt system för styrning. Knapparna är enkla att förstå och enkla att använda.

PDX Elite Blowjob Power Pump är anpassad för de allra flesta storlekar på penisar och har ett djup på insidan som mäter 16 centimeter. Diametern är sex centimeter.

PDX Elite Blowjob Power Pump kommer med tre stycken ringar, tillverkade av silikon, för penisar. Glidmedel och vårdande material ingår också som varuprover.

Se priset här


 

TILL VARDAGEN – Suck-O-Mat Blowjobmaskin

Suck-O-Mat Blowjobmaskin
Suck-O-Mat Blowjobmaskin

Se priset här

Recension

Blowjobmaskinen Suck-O-Mat fantastisk handsfree-njutning är en maskin för onani som har en mycket modern teknologi. En av de mest raffinerade delarna på denna blowjob machine är att den är byggd för njutning utan att du behöver använda händerna.

Blowjobmaskinen Suck-O-Mat fantastisk handsfree-njutning har en mycket kraftig motor och det får det silikon som du drar över penis att röra sig på ett mycket fint och rytmiskt sätt. Detta samtidigt som du kan njuta av pumpens simulering av en avsugning.

Blowjobmaskinen Suck-O-Mat fantastisk handsfree-njutning kan variera mellan sugpulser på 42 under en minut upp till hela 109 per minut beroende på vilken nivå du ställer in den på.

Denna onanimaskin har en mycket enkel panel för att kontrollera hur den arbetar. På panelen är det enkelt att ställa in hastigheten och intensiteten och det finns en stor mängd andra variationer som du kan justera där också. Allt för att du ska få exakt den känsla som du behöver.

Blowjobmaskinen Suck-O-Mat fantastisk handsfree-njutning tar sin ström direkt från ett eluttag i väggen. Att blowjobmaskinen går direkt på hushållsel har en stor mängd fördelar. En av de främsta fördelarna är förstås att det inte kommer att finnas några batterier som behöver köpas in eller laddas. Men en annan stor fördel är att onanimaskinen också kan gå på mycket högre effekt.

Se priset här


 

DEN FRÄCKA – Fleshlight Turbo Ignition Copper Masturbator

Fleshlight Turbo Ignition Copper Masturbator
Fleshlight Turbo Ignition Copper Masturbator

Se priset här

Recension

Turbo från Fleshlight är en blowjobmaskin som kommer att göra att dina vildaste drömmar kommer att sättas i verket. Denna sugande maskin kommer att låta din penis få en upplevelse av oralsex som den kanske aldrig fått tidigare.

Det unika höljet på insidan av blowjob simulatorn gör att du kommer att uppnå ett fantastiskt klimax med orgasm varje gång du använder onanimaskinen. Turbo från Fleshlight är tillverkad i mycket snyggt material med en färg som liknar koppar. Maskinen har ett särskilt mönster som kommer att stimulera dig i takt med de rörelser som maskinen gör.

Du kan styra det tryck runt penis som Turbo från Fleshlight gör med en skruv som sitter i botten på blowjobsimulatorn. Om du skruvar åt locket hårdare så ökar vakuumet runt penis vilket förstärker stimuleringen.

Turbo från Fleshlight är framställt med ett material som heter ”Real Feel SuperSkin” och det ger en fantastisk känsla. Turbo från Fleshlight är också vattentät vilket gör att du kan njuta av avsugningar i badet, duschen eller på andra platser som är våta.

Turbo från Fleshlight blowjobmaskin är mycket enkel att göra ren.

Se priset här


 

ARBETSHÄSTEN – TENGA Flip Hole Svart Onaniprodukt

TENGA Flip Hole Svart Onaniprodukt
TENGA Flip Hole Svart Onaniprodukt

Se priset här

Recension

Tenga Flip Hole är en blowjobmaskin som är en av de främsta i sin grupp på marknaden. Den sugande maskinen kommer inte att göra dig besviken. Den har en stor mängd fördelar som gör att du kommer att nå nivåer på extas som du säkert inte upplevt tidigare. Nedan ska vi gå igenom vilka fördelar Tenga Flip Hole har och också presentera hur den fungerar.

Tenga Flip Hole ger dig en mycket realistisk känsla. Det är som om du har sex med en partner på riktigt. Blowjob maskinen har ett mycket detaljerat mönster av silikon på sin insida. Detta mönster innehåller knottror, räfflor och till och med klyftor. Detta ger Tenga Flip Hole en av de finaste simuleringarna som du kan få. Din orgasm är garanterad.

Denna sugande maskin är mycket väldesignad och rent av snygg. Den liknar i flera avseenden inte en vanlig onanimaskin utan har sin helt egna stil. Trots detta, eller tack vare detta, är den en av de absolut bästa sexleksakerna en man kan ha.

Tenga Flip Hole har sidor som är mycket flexibla. Du kan klämma, masstera och stimulera din penis precis på det sätt som du önskar. Du kan också skapa ett helt individuellt program för stimulans av penis genom att anpassa vakuumtrycket som du vill.

Tenga Flip Hole kan också öppnas, vilket gör den mycket lätt at göra ren och som en följd av detta är den mycket hygienisk.

Tenga Flip Hole blowjobmaskin arbetar till hundra procent med manuell kraft. Någon el från väggen eller batterier behövs därför inte. Du får med några varuprover på glidmedel utan extra kostnad när du köper Tenga Flip Hole.

Tenga Flip Hole har korats till den bästa sexleksaken av danska Bt.dk.

Se priset här


 

BUBBLAREN – Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator

Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator
Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator

Se priset här

Recension

Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator är en masturbator för den som gillar det som på amerikansk engelska kallas för ”deep throating” när man har oralsex. Med Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator kommer du att få uppleva just känslan av att stoppa penisen långt ned i någon annans hals. Denna blowjobmaskin går helt enkelt utöver det vanliga.

Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator för din onani kommer tungan i blowjobmaskinen tillsammans med de andra delarna av den nästan helt och hållet verklighetstrogna munnen att jobba tillsammans för att skapa det vakuum som stimulerar dig så hårt, följden av detta kommer att bli ett klimax och en utlösning som du aldrig kunnat ana att du skulle få.

Loving Joy Real Feel BlowJob Masturbator är en onanimaskin som kan användas av män av helt olika storlekar. Storleken spelar ingen roll helt enkelt. Det är också du som hela tiden har kontroll över hur din onani ska utföras och det är också du som väljer hur ofta du ska onanera.

Med Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator får du en masturbator som är hela hela tretton centimeter lång, mycket verklighetstrogen och som med enkelhet kan stoppas undan om du för tillfället inte behöver den, men kanske vill ha den till hands ifall du känner det där trycket i byxan som säger att det är dags.

Se priset här

 


 

Fleshlight Turbo Thrust Blue Ice Blowjob Masturbator

Fleshlight Turbo Thrust Blue Ice Masturbator
Fleshlight Turbo Thrust Blue Ice Masturbator

Se priset här

Recension

Turbi Thrust Ice från Fleshlight är en blowjob masturbator som håller absolut högsta kvalitet. Denna blowjob simulator kommer de dig en fantastisk känsla när du tränger förbi både tungan och läpparna för att fortsätta nedför svalget så långt det bara går.

Turbi Thrust Ice från Fleshlight är producerad av mycket klart material vilket gör att du kan se allting som händer när du stimuleras av din partner eller av dig själv. Det mönster som sitter på insidan av Turbi Thrust Ice från Fleshlight kommer att göra det till en mycket spännande upplevelse att känna hur din penis stimuleras.

Turbi Thrust Ice från Fleshlight har ett lock i botten som gör att du själv kan styra trycket runt penis om du skruvar locket åt olika håll. Om du skruvar åt locket lite hårdare så kommer också vakuumet att bli större vilket ökar din erektion och uthålligheten av denna erektion.

Turbi Thrust Ice från Fleshlight är framställd av ett material som kallas för ”Real Feel SuperSkin”. Turbi Thrust Ice från Fleshlight är vattentät och lätt att göra ren.

Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här