Större penis – Bästa produkter i test

1266

Vi är säker många som rätt ofta tänkt att det vore härligt att ha en större penis. Tänk om man bara skulle vara lite mer välhängd. Kanske är du inte ens särskilt liten men det kommer ett härligt självförtroende och lugn med en större penis.

För många av oss män så känns det som en stor kuk är definitionen av manlighet och storleken är viktig för oss.

Du kan hitta de produkter som är bäst i test när det kommer till att få en större penis. Oavsett om du är ute efter en permanent eller tillfällig förlängning så kommer du hitta något för dig.

 

 

Proffessionals Power Penispump 25 cm – Testvinnaren

Proffessionals Power PenisPump 25 cm

Se priset här

 • Prisvärd
 • Transparent
 • Behaglig

Det här är pumpen som gör det möjligt för dig att se när din penis växer sig större. Den är helt transparent och du kan även se hur mycket din penis växer i cm och mm. På sidan har den nämligen en målstock. Det är en otrolig känsla att du får uppleva precis hur stor din kuk blir medan det händer.

Det är en standard penispump som är lätt att använda även för dig som är nybörjare. Du för bara in din penis och börjar pumpa, busenkelt! Den passar dig som har en penis på max 25 cm.

Nackdelen med pumpen är att du får vad du betalar för. Den är väldigt billig men också väldig basal. Så produkten kommer möta ditt behov men inte mer än det. Du kan dock förvänta dig att få en större penis och det är ju trots allt målet.

Se priset här

 


 

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve – Den billiga

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

Se priset här

 • Töjbar
 • Transparent
 • Förlängd njutning

En penis sleeve som inte bara ger dig en större penis men också ökar din uthållighet. Det är med andra ord den perfekta produkten att överraska din partner med. Då hen får en stor och lång överraskning av ren njutning.

Den är 16 cm lång med ett inre djup på 11 cm och en diameter på 2,5 cm inuti, dock är produkten töjbar. Det gör att den passar nästan alla storlekar. Materialet är härligt och mjukt TPR som känns behagligt mot din och din partners hud.

Det är en kundfavorit som utöver de redan nämnda positiva fördelar också stimulerar dig med en penismassage. Den har nämligen en textur på insidan som är gjord för att stimulera dig och ge dig en helt ultimat upplevelse. Du får den också till ett otroligt pris.

Läs hela recensionen här

 


 

Maleedge Basic – Till nybörjaren

Male edge bacic

Se priset här

 • Permanent förlängning
 • Medicinskt bevisad
 • Effektiv

Det är den permanenta penisförlängaren som faktiskt fungerar. Om du gått och drömt om en större penis som inte försvinner efter en kväll är detta produkten för dig.

Nu kanske du tänker att permanent penisförlängning inte fungerar utan bara är något som folk tjänar pengar på. Denna har dock vetenskapen, medicinen och kunderna på sin sida. Det är produkten som du har väntat på.

Det som gör den speciell är att den är gjort i plast och inte metall. Vilket både gör den lättare och behagligare att använda. Trots sin lätta vikt har den en dragkraft på 2,8 kilo vilket är mer än konkurrenterna på marknaden. Det är också den perfekta produkten för dig med krökt penis då den på ett år rätar ut den med hela 90%.

De andra resultaten du kan förvänta är att du kan se en 10 – 15 % skillnad vid daglig användning på en månad. På bara en månad ökar din penis storlek alltså så mycket. Den totala skillnaden säger tillverkarna kommer ligga på 24% på längden och 17 % för din omkrets. Med andra ord är det en rätt otrolig produkt.

Den passar dessutom de flesta penisstorlekar, du kan ha en längd på allt mellan 4 cm och 24 cm. Nackdelen med produkten är att göra sin penis större permanent inte är en jättebehaglig process. Dock kan det vara värt det för dessa fantastiska resultat.

Se priset här

 


 

Loving Joy Mighty Penis Sleeve – Den mest populära

Loving Joy Mighty Penis Sleeve

Se priset här

 • 7,6 cm längre penis
 • 25 % mer fyllighet
 • Transparent

Ge din partner en härlig och stor överraskning. Denna produkt gör inte bara din penis större men också mer fyllig. Penetration blir härligare än någonsin. Upplev äntligen stor kuks lugnet som du hör människor snacka om.

Produkten är både effektiv och lätt att använda. Du fäster den på din pung med den ball-strap som är en del av sleeven. Det gör att ni inte behöver vara oroliga för att den ska glida av även när det blir hett och intensivt.

Den är genomskinlig för att det ska kännas så naturligt som möjligt för er. Materialet är TPE som känns behagligt mot huden. Den är 17,6 cm lång med ett djup på 10 cm och en diameter som mäter 2,8 cm inuti. Men produkten är också töjbar och passar därför många olika storlekar.

De som prövat den tycker att den både är prisvärd och effektiv.

Se priset här

 


 

Auto Pump Plus – Den fräcka

Auto Pump Plus

Se priset här

 • Automatisk
 • Uppladdningsbar
 • 4 nivåer intensitet

Penispumpen som ger effektiva resultat utan att du ska pumpa. Du får en större penis med denna automatiska pump som också har 4 intensitetsnivåer. Den har kraftfull sugande effekt som stimulerar och ger resultat.

Du kan välja om du vill använda pumpen som hjälpmedel till att uppnå erektion. Den är alltså en bra vän till dig som har svårt att få upp den också. Om du använder den lite längre har du dock möjlighet för att uppnå ett mer kraftfullt resultat.

Den är tillverkad av mjuk och härlig silikon som känns skönt mot din kropp. Använd den med vattenbaserat glidmedel. Produkten är uppladdningsbar så du slipper krångla med batterier och ska bara komma ihåg att ladda den. Så den alltid är klar när du är det.

Se priset här

 


 

Chrystal Skin Penis Sleeve Vibro – Till den erfarne

chrystal skin penis sleeve vibro 2000x2000

Se priset här

 • Inklusive vibrator
 • Transparent
 • 5 cm förlängning

Vill du ha en tillfälligt längre penis och imponera på din partner nästa gång ni har sex? Tänk att ge din partner 5 cm extra i present. En penissleeve ger njutning för er bägge två och ger ert sexliv ny spänning.

Denna sleeve är transparent med tydliga ådror för en verklighetstrogen känsla. Den har ett stort ollon som gör att du kan bli hela 5 cm längre. Den totala längden på produkten är 23 cm. Djupet ligger på 10 cm, det är så mycket du kan föra in.

Produkten kan även användas på dildo är därför en unisexprodukt. Men det som gör den här produkten extra speciell är definitivt den lilla minivibratorn som är avtagbar. Vibratorn är till för att stimulera klitoris. Så samtidigt som du ger din partner extra stimulerande längd kan du ge henne klitorisorgasmer. Kvinnans klitoris existerar endast med syftet att tillfredsställas. Så om din partner är en kvinna kommer du kunna ge henne en extra njutningsfull present.

Se priset här

 


 

Hollow Strapon 25 cm – Nyhet

Hollow strapon 25 cm

Se priset här

 • Med en harness
 • 25 cm lång
 • Inklusive ögonmask

Denna strapon fokuserar på att göra din penis längre än du någonsin kunde drömma om. Eftersom den är ihålig så känns det verkligen som du får en större penis.

Den är hela 25 cm lång. Så du kan ge din partner en fantastisk stor överraskning och ni får en kväll ni sent kommer glömma. Eftersom den är så stor är den perfekt till ert rollspel eller kanske dominanslek. Bara fantasin sätter gränser för vad ni kan göra med denna nyfunna längd.

För att ge er lek ännu mer spänning kan ni använda den medföljande ögonmasken. När ett sinne tas ifrån oss så förstärks de andra. Så den tidigare intensiva penetreringen med en så mycket större penis blir till en upplevelse utöver det vanliga.

Det är en unisexprodukt så oavsett vilket kön du har kan du överraska din partner med denna långa dong. Använd den tillsammans med vattenbaserat glidmedel för bättre känsla och bekvämare användning.

Produkten har två nackdelar som vi också ska nämna. Det är inte en produkt som passar till nybörjare då den är så stor. Är ni nya till detta så rekommenderar vi att ni börjar med något lite mindre tills ni vant er. Så är det givetvis inte ett typiskt sätt att få större penis. Den kan sakna lite av äktheten som andra penisförlängare har.

Dock är detta en produkt som verkligen kan förverkliga era snuskigaste fantasier och ta er på ett spännande sexäventyr. Den får dessutom bra omdömen från de som provat den.

Se priset här

 


 

Permanent större penis

Att få en större penis permanent känns kanske som det helt optimala. Detta är faktiskt inte helt omöjligt dock kräver det längre tids arbete. Du ska inte igång med att köpa krämer och vitaminer då dessa inte kommer göra underverk. Om det vore så lätt skulle alla göra det. Se till att produkten du använder har bevisat effektiva resultat från vetenskapliga källor och flera omdömen från kunder. Vi har tagit med en produkt ovan som har permanent förlängnings effekt.

Den har medicinen på sin sida. Dock ska du inte förvänta dig en produkt som ger dig effekt på några dagar utan snarare en månad. Det är också viktigt att du följer anvisningarna som du får med din produkt. Genom att använda en produkt slipper du för komplicerade operationer. Du behöver inte heller tänka på att du ska använda produkter varje gång för en temporärt större penis.

Dock är processen av en penis förstoring inte för alla därför har vi också tagit med tillfälliga lösningar till dig som vill ha en större penis.

 

Tillfälligt större penis

När det kommer till att få en tillfällig penisförstoring så finns det flera olika alternativ som du kunde se på produkterna ovan.

 • Penispump
 • Penissleeve
 • Strapon

Penispumpen kanske är den vanligaste metoden för att få en tillfälligt större penis. Den är nämligen lätt att använda och ger oftast även en mer långvarig erektion. Det gör att du inte bara får en större kuk men också kan hålla längre. Det är också ett väldigt naturligt sätt att få en större penis då det är din egen penis som växer.

En penissleeve är en produkt du drar över din penis som sitter kvar under penetration. Den ger extra längd och fyllighet. Dessa är ofta genomskinliga för att ge dig en mer verklighetstrogen upplevelse.

En strapon kan ge dig extrem längd och är perfekt för er som vill ha lite mer. Eller för er som vill ha lite härligt rollspel i sängen. Det är unisex produkter så du behöver inte vara en penisbärare för att testa en.

 

Positiva effekter av en större penis

En större penis kan ha många härliga effekter för dig bland annat:

 • Bättre sexliv
 • Ökat självförtroende
 • Spänning i sovrummet.

Den ger dig givetvis dig ett bättre sexliv. Du kan fylla din partner mer och kommer åt ännu fler härliga punkter på insidan av hens kropp. Ni kommer bägge två att få en bättre sexupplevelse och ökad njutning.

Det kan också göra väldigt mycket för ditt självförtroende. Tyvärr är det många män som lider av att inte ha en penis som är tillräckligt stor. Samhället har bestämt att en stor penis är viktigt och att storleken har stor betydelse. Oavsett om du har en partner som aldrig klagat så kanske du känner innerst inne att du vill kunna ge henne eller honom mer.

Det är tråkigt att samhället ställer dessa krav på oss men det kan ge dig mer trygghet och minskad oro om du vet att din storlek är imponerande. Äntligen kan du känna dig som en kung i sängen varje gång och undvika ångest och osäkerhet.

Så kan det ju också ge ert sexliv en kittlande ny spänning. Sexleksaker är alltid ett bra sätt att ge sexlivet nytt liv. Här kanske en strapon eller sleeve är ett bra alternativ då det ger en helt ny edition till sängkammaren. Ni kan prova rollspel eller något annat spännande med en sexleksak. Par som använder sexleksaker kommunicerar bättre så det kan också ha en positiv effekt på er relation generellt.

Det här är bara några av de positiva effekter som någon from för penisförlängning ha. Testa en och se vilken skillnad det kan göra för ditt sexliv och ditt liv generellt. Äntligen kan du släppa all stress före samlag och bara slappna av och njuta av stunden.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här