Stor dildo – De 10 Bästa stora dildos

5403

För heta nätter med din älskade, eller sköna stunder på egen hand ska du inte tveka att testa på stora stora dildos.

Om du letar efter någonting riktigt maffigt och hett som verkligen fyller, en kan du vara säker på att en stor dildo finns där för en i alla lägen. Använd den tillsammans med en partner vid eller före samlag, eller njut av sexleksaken själv för timmar av fantastisk onani.

Tips! För att enklast föra in en stor dildo kan du lägga dig på rygg med en sexkudde i svanken/vanlig kudde och sedan sära på benen med knäna mot magen.

Hur fungerar testet av stora dildos? 

I det här testet hittar du en mängd av olika stora dildos och vi lovar att det finns minst en stor dildo för just dig!

Vi har tagit fram en testvinnare, en för nybörjaren samt den som vi anser är mest prisvärd.

Här är några exempel på andra dildos du kommer hitta: stor svart dildo, stor dildo vibrator, stor mjuk dildo.

Obs! Det är flera som letar efter en stor anal dildo, tänk på att ha mycket tålamod, glidmedel och att det finns ett stop på produkten!

Översikt Priskoll
Willie City Luxe Lover Realistisk Silikondildo 23 cm Testvinnare Se priset
8 TUM CLEAR Nybörjaren Se priset
Willie City Classic Lover Realistisk Dildo 23 cm Den billiga Se priset

 

Fortfarande tveksam?

Se hela Mshops utbud av Stora Dildos här →

Eller

Se hela Sinfuls utbud av Stora Dildos här →

 

TESTVINNARE Willie City Luxe Lover Realistisk Silikondildo 23 cm

Se priset här

Willie City Luxe Realistisk Silikondildo 23 cm är en kraftfull dildo som hem det här Bäst i Testets Testvinnare

Fördelar

 • Känns väldigt verklighetstrogen
 • Bra uppfyllande känsla
 • Kraftfull sugpropp

Nackdelar

 • Lite väl stor för anala lekar (såklart en smaksak)

Recension

Om du gillar att fyllas upp är denna stora dildo din nya bästa vän. Totalt mäter den 23 cm och du kan föra in 17,5 cm av dessa. Bredden är på 4,8 cm vilket ger en härligt stor känsla.

Den stora dildon är realistisk både till utseende och känsla. Både kulor, ollon och ådror är välmarkerade för extra intensiv stimulering. Den har en ljus hudfärg och är utformad precis som en riktigt penis.

Använd sugproppen för att komma in i alla möjliga fräcka ställningar. Eftersom den har en sugpropp kan du dessutom använda den handfri vilket gör att du kan använda dina händer till att stimulera andra erogena zoner samtidigt.

Materialet är härlig silikon som är fri från ftalater. Silikon är även ett behagligt material som stimulerar med flexibilitet. Vill du leka med din partner så kan du använda den med en strap-on.

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel och använd sugproppen i en strapon eller på en plan yta.

Det går även bra att använda den som en stor anal dildo, det finns många som drömmer om en stor dildo i röven och med denna är det möjligt!

Rekommenderad till

Passar såklart dig som först och främst gillar stora dildos men också de tuffare taget, då du kan utnyttja hur kraftfull sugproppen är.

Det säger andra kunder

Anders – ” Rejäl extrakompis i våra lekar. Lite för stor för anala lekar än, men fyller upp andra ställen ordentligt. Stort tydligt ollon som känns. Sugproppen fäster överallt, även på duschväggen, och släpper inte. Mycket bra!”

Sammanfattning

En stor dildo som är välförtjänt av sin nominering – testvinnare. Sugproppen gör den perfekt till lekar i badkaret och andra sololekar. Även för partnerlekar i form av dubbelpenetration eller onani.

 


TILL NYBÖRJAREN – LAZY BUTTCOCK 6.5 TUM

Se priset här

Här har vi en stor mjuk dildo som har en fantastisk följsamhet i form av mjuk och flexibel kärna. Så det här är en stor mjuk dildo som passar nybörjaren!

Fördelar

 • Snygg design, transperant och naturliga ådror
 • Fungerar bra för vaginalt och analt bruk – om ordentligt uppvärmd
 • Bra flexibilitet

Nackdelar

 • Vissa upplever att själva ollonet är något för hårt

Recension

Även denna stora dildo är väldigt realistisk i sin känsla. Den har ett välmarkerat ollon och en ådring som är tydlig. Färgen är transparent vilket ser stilfullt och fräckt ut.

En sådan här stor mjuk dildo har en sugpropps botten vilket gör att även denna kan användas helt utan händer. Sätt den på en plan yta och upplev nya ställningar som du inte kan komma in i om du måste hålla i produkten.

Dock är det även något som upplevt som dåligt med dildon, att sugproppen är något svagt. Så förvänta dig inte den bergsäkraste sugproppen iså fall rekommenderar vi vår testvinnare.

Är sugproppen inte din grej, så kan du använda den i en strap-on harness istället, för där gör den sig alldeles utmärkt istället. Produkten är gjord av ett jellymaterial som gör den flexibel och stabil på samma gång. Följsam och skön att använda helt enkelt.

 

Hur använder du den?

Precis som alla sexleksaker så gör den sig bäst med ett vattenbaserat glidmedel, här kan du se vilka vi rekommenderar. Använd den sedan analt eller vaginalt, efter eget tycke.

Rekommenderad till

En perfekt leksak för nybörjaren, en stor dildo som är flexibel och enkel att använda är ett måste i sänglådan.

 

Det säger andra kunder

Arne – ” Så hittade jag äntligen rätt storlek. Butt plug i all ära men jag kände att jag behövde lite rejälare saker. Efter några “felköp” så hittade jag alltså rätt. Enda missen tycker jag är en för dålig sugpropp, vilket gör att det inte blir full pott.”

 

Sammanfattning

Nybörjardildon är här för att stanna, en stor dildo som kommer göra sexleksaksförrådet gott. Den är mjuk och flexibel utan att tappa sin styvhet.

Nackdelen är att sugproppen inte är en av marknadens starkaste men oavsett en trevlig stor dildo.

 


DEN BILLIGA Willie City Classic Lover Realistisk Dildo 23 cm

Se priset här

Det här Bäst i Testets ”billiga” går till ingen mindre än Classic Realistisk Dildo 23 cm från Willie City

Fördelar

 • Bra styvhet
 • Stark sugpropp
 • Verklighetstrogna detaljer

Nackdelar

 • Känns snabbt för liten

Recension

Låt dig stimuleras av denna otroligt verklighetstrogna produkt. Den ser verkligen ut som en riktig penis och den har också känslan av det. PVC-materialet gör att den känns både fast och flexibel likt en äkta kuk.

Dessutom är ådror, ollon och pungkulor tydligt markerade, så det är inte bara till ögat utan även till känseln som den upplevs som äkta.

Den har en väldigt kraftfull sugpropp vilket gör att du till och med kan ha med den i badrummet för lite härlig våt lek. Eller varför inte stolen eller diskbänken?

Vill du använda den med en partner så sitter den perfekt i de flesta strap-on harness.

Det är även tack vare sugproppen som den passar bra för analt bruk, då sugproppen agerar stopp. Den stora dildon är 17 cm lång och 4,5 cm bred vilket gör att den fyller bra.

Eftersom den inte är en av de riktigt stora dildoarna så kan det lätt bli att du tröttnar på den, just för att den inte är tillräckligt stor. Men det är ingen som har sagt att du inte kan komplettera med en större dildo, också.

 

Hur använder du den?

Glidmedel är som alltid A och O, använd den för vaginalt eller analt bruk. På egen hand, fäst sugproppen eller placera den i en harness.

 

Rekommenderad till

Passar dig som inte vill lägga en för stor summa pengar innan du vet om en stor dildo skulle falla dig i smaken. Precis som vår förra dildo så passar även den här bra till nybörjaren just tack vare priset.

 

Det säger andra kunder

” Den är väldigt skön att använda för anal/prostata -njutning, passar bra för killar och tjejer”

 

Sammanfattning

Classic Realistisk Dildo 23 cm från Willie City levererar, I alla och hål på alla platser. Den tillhör en av de mindre dildoarna, just i ”stor dildo”-kategorien, så passa på att börja med denna innan du går vidare till de större.

 


Mest Populär All Black Sven Dildo 29 cm

Se priset här

All Black Sven Dildo på hela 29 cm är en stor svart dildo som vi  rekommenderar personer med mycket erfarenhet eller åtminstone tålamod.

Fördelar

 • Stor storlek (XL-dildo)
 • Gjord i Body Safe Vinyl som gör dildon mjuk
 • Läcker design

Nackdelar

 • Främst för den erfarna

Recension

Sven är en otroligt kittlande produkt. Utseendet och storleken gör det till en sexig bekantskap. Den svarta färgen ger ett stilfullt och läckert intryck.

Känslan är realistisk med markerat ollon, tydliga ådror och testiklar. En sådan här stor svart dildo har otroligt många detaljer för att den ska kännas så äkta som möjligt.

Materialet är vinyl vilket gör att den är fast men samtidigt mjuk och behaglig. Du väljer om den stora dildon ska penetrera analt eller vaginalt. En stor mjuk dildo som mäter 29 cm och är 5 cm bred.

För att du ska kunna ha det ännu skönare är produkten vattentät vilket gör att du kan leka med den i duschen eller badet.

 

Hur använder du den?

All Black Sven Dildo kräver rikligt med glidmedel för att det ska bli så skönt som möjligt. En stor svart dildo som för vissa krävs det lite töjning och då kan mindre dildos vara bra att ta till hjälp.

Eftersom den är vattentät så funkar den att leka med på flera olika platser.

Rekommenderad till

En stor dildo för den erfarna, här krävs det att du känner din kropp och vet hur du ska börja, sluta vet vi ju redan – i en fantastisk orgasm.

 

Sammanfattning

All Black Sven Dildo 29 cm är en stor stor dildo som fyller upp hela dig. Redan vid första anblick så vet man att det kommer bli bra, med sin läckra design och naturtrogna utseende levererar den orgasmer.

susanne testare
“Hej, den första stora dildon jag testade var All Black Sven – Läs om min upplevelse här. /Susanne”

Läs hela recensionen här


Till Vardagen King Cock Chubby Dildo med Testiklar 23 cm

 

Se priset här

För vissa är det inte längden som räknas när man tänker Stor Dildo utan då är det bredden. Det är därför vi rekommenderar ingen mindre än Chubby Dildo från King Cock

Fördelar

 • Bred och lång, utfyllighetskänslan är oundviklig
 • Fanta Flesh material – verklighetstroget
 • Handgjord

Nackdelar

 • Passar inte nybörjare då den är väldigt stor. Det är då bättre att du vänjer dig med något som är lite smalare först.

Recension

King Cock är kända för sina väldigt verklighetstrogna dildos. Det amerikanska företaget har nämligen ett otroligt stort fokus på detaljer. Alla deras dildos är handgjorda vilket gör att det kan vara väldigt detaljerade.

Den är framställd i Fanta Flesh PVC som gör att den både känns skön mot handen och när den är i dig. En naturtrogen upplevelse. Ollon, testiklar och ådror är tydliga för den mest realistiska känslan på marknaden.

Trots den mjuka ytan tack vare materialet, har den en styvhet som gör dig gott.

Chubby dildon är den stora dildon som sätter fokus på fyllighet med sin bred på hela 7,6 cm, vi lovar att du kommer fyllas helt upp. Dessutom är den 23 cm lång vilket gör att det är en stor produkt allround.

 

Hur använder du den?

Här rekommenderar vi att du börjar med en mindre dildo som uppvärmning innan du ger dig på den här stora dildon. Använd rikligt med glidmedel och kombinera den med olika lekar, både med partner och på egen hand.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är van vid stora dildos och älskar känslan av att bli uppfylld, för med den här dildon är det ingen som kommer undan.

 

Sammanfattning

Lika bred, om inte bredare än en colaburk. Lika lång som ett A4. Det här är en stor dildo som verkligen fyller ut dig.

Tack vare sugproppen kan du köra lekar på egenhand helt handsfree men också använda den tillsammans med din partner.

 


Den Lyxiga Willie City Lover Realistisk Dildo 30 cm

Se priset här

Testets längsta dildo är Willie City Realistisk Dildo på hela 30cm och tack vare dess flexibilitet kan den komma åt dina punkter exakt där du vill

Fördelar

 • Extra lång dildo
 • Stora tydliga ådror
 • Flexibel

Nackdelar

 • Ingen sugpropp

Recension

Detta är dildon för dig som tycker att storleken är viktig. Du fylls upp med hela 30 cm, vilken kittlande tanke. Utöver att vara en riktigt stor dildo är den också väldigt verklighetstrogen. Ådrorna är tydliga och likaså ollonet, de känns skönt när man drar längs med dildon med handen.

Den är gjord i en läcker svart färg som gör produkten ännu sexigare. Materialet är TPE som kombinerar fasthet med flexibilitet för optimal stimulans.

Dessvärre har den ingen sugpropp men tack vare att den är så lång finns det ordentligt med plats att grepp ändå. Dock passar den därför bättre med en partner för att få nyttja längden så mycket som möjligt.

 

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel, vi rekommenderar att du kikar här för att hitta det som passar dig bäst. Därefter kan du använda den för penetration.

Eller varför inte dra den över klitoris eller andra delar på kroppen, tack vare de tydliga ådrorna så stimulerar den andra områden på kroppen skönt.

 

Rekommenderad till

Passar alla, den erfarna som oerfarna. Likadant gäller relationsstatus men för att kunna nyttja dildons längd så rekommenderar vi att ha en partner till hjälp.

 

Sammanfattning

En läcker produkt med fantastiska ådror och ett tydligt ollon som både kan stimulera din inuti kroppen och utanpå kroppen.

 


Den Fräcka Doc Johnson Prince Yahshua Dildo 26 cm

Se priset här

Ännu en gång så har Doc Johnson tagit fram en härlig dildo att lägga till i samlingen, den här gången är det en avgjutning av självaste porrstjärnan Prince Yahshua

Fördelar

 • Avgjutning av Prince Yahshua
 • Avtagbar Vac-U-Lock-Sugpropp
 • Ultraskyn – anpassar sig snabbt till temperaturen

Nackdelar

 • Något för mjuk för vissa

Recension

Har du någon gång drömt om att bli knullad av den heta porrstjärnan Prince Yahshua?

Nu kan den drömmen bli till verklighet med denna sexigt stora dildo. Produkten är stöpt efter hans riktiga penis vilket gör att det blir en riktigt naturtrogen upplevelse, på riktigt.

Produkten har en behagligt skön yta med en fast insida som gör att den är optimal för stimulering. Ådror, ollon och testiklar är givetvis välmarkerat precis som i verkligheten. Vissa kan dock uppleva den som något för mjukt.

Du kan använda den förhand, med sugpropp eller strap-on. Materialet är Ultraskyn som upptar värme från din kropp vilket gör upplevelsen om möjligt, ännu mer äkta.

Eftersom den har en avtagbart Vac-U-Lock-Sugpropp så kan du anpassa den till både handsfree solosex och kinky strapon sex.

 

Hur använder du den?

Välj om du vill nyttja Vac-U-Lock-Sugproppen och nyttja dess möjligheter eller använd den som en klassisk dildo. Oavsett så rekommenderar vi glidmedel för skönast upplevelse.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en flexibel dildo, flexibel i form av de olika användningsområden som man kan ha den till.

Men passar såklart dig bäst som är ett fan av Prince Yahshua sedan tidigare.

 

Det säger andra kunder

Clark – ”En helt okej dildo känns som en riktig men lite för mjuk trodde att ollonet skulle vara större och mer markerande och hade kunnat vara grövre. ”

 

Sammanfattning

Porrstjärnans egen penis, det är vad du får när du beställer hem den här dildon. Mer verklighetstrogen dildo går helt enkelt inte att få.

 


Hur använder man en stor dildo?

En stor dildo använder du precis som en liten dildo, skillnaden är att det kräver mer uppvärmning och förberedelser. Det kan vara bra att använda mindre dildos som uppvärmning för att sedan gå över till de större. Vi rekommenderar även en riklig mängd glidmedel.

Få orgasm med stor dildo

För att få orgasm med stor dildo så är det väldigt personligt hur en behöver göra. Vissa behöver stimulera flera erogena zoner samtidigt. Faktum är att majoriteten av de med vagina kan inte få orgasm genom enbart vaginal penetration utan kräver även klitorisstimulans.

Varför välja stora stora dildos?

Det finns en stor mängd skäl till varför man riktar sin blick mot just stora stora dildos. Sexleksaker som fyller ut en lite extra kan kännas gudomliga om man anser att de mer ordinära varianterna är lite för små. Sexleksaker såsom dildos gör sannerligen både förspel med ens partner och onani på egen hand så mycket mer spännande och tillåter för extra njutning i sovrummet. Kanske penetrerar exempelvis ens partner en analt medan dildon penetrerar en vaginalt för tillfredsställelse som aldrig förr.

Gällande onani kan det kännas skönt att exempelvis ha en dildo som sprutar så att man själv kontrollerar utlösningen och på så vis får en härlig och realistisk upplevelse. Med stora stora dildos som kommer utrustade med vibrationer har man därtill möjlighet att ställa in de exakta vibrationsprogrammen som intresserar en för större kontroll över ens njutning. En stor dildo vibrator är ett måste! Det finns helt enkelt alla anledningar i världen att satsa på en stor dildo vibrator– både för en själv och ens partner.

De många valmöjligheterna

Stora stora dildos kommer man att stöta på i flera olika former och med en lång rad olika funktioner, vissa av dem nämnda ovan. De mer ordinära dildoarna är alternativen med en mer realistisk look – antingen med eller utan pungkulor. Dessa har oftast en sugkopp på undersidan så att man har möjlighet att fästa dem på en plan yta, vilket resulterar i en handsfree upplevelse. Ta med dildon i både sovrummet, duschen och badkaret för njutning som aldrig tar slut. Använd även sexleksaken med ens partner genom att exempelvis fästa dildon på en strap-on harness när det är dags att bli lite extra stygg.

Stora stora dildos kan komma i ett set av två för penetrering både analt och vaginalt, men hur man vill använda den är upp till en själv. För de som vill ta realismen ett steg längre kan man dessutom ta beslutet att inhandla en dildo som sprutar. Denne fyller man med en vätska likt glidmedel, och man väljer själv när dildon ska få utlösning.

Sist men inte minst får man inte glömma vibratorn. Dessa stora stora dildos har en stor mängd olika vibrationsprogram som man kan välja mellan. Vibratorn stimulerar en sedan utefter det programmet som man har valt, oavsett om man vill att det ska gå lite saktare och mjukare eller fortare och hårdare. När det gäller stora stora dildos har man därför utomordentligt många alternativ att välja mellan, och vi har endast nämnt några få av de många heta sexprodukterna!

Att rengöra sina sexleksaker

Att hålla sin dildo ren är vanligtvis mycket enklare än man kanske tror. I många fall räcker det att skölja av sin dildo i varmt vatten och att möjligtvis använda tvål om det behövs. Om man dock känner att ens dildo behöver en djupare rengöring kan man inhandla en specifik typ av rengöring som är speciellt tillverkad för just sexleksaker, och denne finner man i de flesta webbutiker som erbjuder sexleksaker.

Gällande förvaring är det inte sällan som man får en liten fin påse att lägga sin dildo i som följer med vid köpet. Mer än så behöver man inte veta för att få många roliga stunder med stora stora dildos!

 


Finn den perfekta stora dildon hos Sinful.se

Stora dildos SinfulSe hela utbudet här

Tack vare Sinful finns ypperliga stora stora dildos alltid nära tillhands. Deras omfattande sortiment av högkvalitativa sexleksaker har gjort dem till ett populärt val när det kommer till att inhandla heta dildos. Kanske planerar man en sensuell kväll av onani eller en natt i sovrummet med sin partner.

Närhelst man än planerar att använda sin stora stora dildo kan man räkna med att Sinful har precis det som man eftersöker. Bredare eller smalare varianter, realistiskt material eller mer av ett jelly material, med pungkulor eller inte – det finns till och med varianter som sprutar on-demand. De sistnämnda fyller man med en vätska som liknar glidmedel och väljer därefter själv när ens stora stora dildo ska utlösas. Närmare den äkta varan kan man knappt komma.

Om man vill ta det ett steg längre kan man dessutom titta närmare på Sinfuls dildovibratorer som tillåter en att bara koppla av medan vibratorn gör hela jobbet genom sina vibrationer – och på tal om att låta dildon göra jobbet har många av Sinfuls varianter en sugkopp i botten för att fästa på en plan yta. Detta resulterar i att man inte behöver använda händerna överhuvudtaget.

Visst är extra stora dildos härliga, men när man är sugen på något mer finns Sinful.se även nära tillhands. Deras omfattande sortiment består nämligen av mer än enbart dildos, och det är fullt möjligt att i denne webbutik stöta på exempelvis analleksaker, knipkulor, underkläder, glidmedel, penisringar, sexmöbler och mycket mer därtill.

Villkoren kommer även med största sannolikhet att imponera på en, då Sinful.se har en snabb och diskret leverans, låga priser, fri frakt om man handlar för mer än ett visst belopp, ett helt års returrätt och så klart produkter av mycket hög kvalitet. Sinful.se kommer därför aldrig att göra en besviken både när det är tal kring produkter och villkor.

 


Stora stora dildos i mängder hos Joyland.se

Stor dildo frän joylandSe hela utbudet här

Extra stora dildos kan variera ganska stort i kvalitet beroende på var man letar, så det gäller att man finner en webbutik som har det där lilla extra. Lyckligtvis nog kan man lita på att Joyland.se har just detta. I deras professionella butik på nätet kommer man att stöta på en hel uppsjö av olika utomordentliga stora stora dildos för timmar av njutning tillsammans med ens partner eller på egenhand.

Oberoende av om man föredrar en lite bredare eller smalare dildo, en variant med eller utan pungkulor eller någonting helt annat kommer Joyland.se att leverera gällande både kvalitet och kvantitet. Om man vill göra det extra intressant kan man även kika närmare på stora stora dildos med två sidor för penetrering vaginalt och analt samtidigt.

Om en vanlig dildo kräver för mycket arbete kan man krydda till upplevelsen lite extra genom att välja en variant hos Joyland.se som vibrerar. Dessa vibratorer är utrustade med ett flertal olika program så att man själv kan ta beslutet kring hur snabbt och intensivt ens sexleksak ska vibrera. Likt Sinful.se har Joyland.se dessutom en typ av dildo som sprutar. Allt man behöver göra är att fylla dildon med en glidmedelsliknande vätska, och därefter tar man själv kommandot när det kommer till tiden för utlösning.

Det är dock långtifrån över här, för Joyland.se har en hel uppsjö av produkter att bjuda på inom kategorin sexleksaker. Vare sig man är intresserad av en strap-on, analleksaker, sexmöbler, erotiska spel eller någonting helt annat finns det en stor chans att just den leksaken som man eftersöker kan hittas hos Joyland.se. Allt som allt har de över 5 000 produkter, så valmöjligheterna är nästintill oändliga.

Villkoren kommer heller inte att göra en besviken, då man får fri frakt när man handlar för över ett visst belopp, har tillgång till ett års öppet köp, leverans inom ett dygn samt med en avsändare som är anonym. Om det är heta nätter som man är ute efter kan Joyland.se sannerligen hjälpa en på vägen.

 


 

Besök Mshop.se för stora stora dildos

stor dildo mshopSe hela utbudet här

Om det både är kvalitet och kvantitet som man eftersöker kan Mshop.se vara till stor nytta med sitt omfattande utbud av stora stora dildos i varierande former och färger. Kanske vill man exempelvis satsa på en mycket realistisk dildo som efterliknar den äkta varan, eller så vill man hellre ha en dildo i glas eller jelly med en mycket unik look. Det är dessutom upp till en själv om man föredrar en dildo med eller utan pungkulor samt om man kanske vill titta lite närmare på varianterna som vibrerar.

Det är inte sällan som vibratorerna också är justerbara på så sätt att de erbjuder en lång rad program att välja mellan för både de personerna som vill ha någonting långsamt och svagare samt för de som längtar efter någonting snabbare och starkare.

Stora stora dildos från Mshop kan likt de mindre versionerna fästas på en strap-on harness för att verkligen hetta till det i sovrummet. När allt kommer till kritan har man därför många valmöjligheter genom att besöka kategorin för stora stora dildos hos Mshop.se.

Sluta dock inte leta här, utan kika därtill på deras ytterligare sortiment av imponerande sex-relaterade produkter. Man kommer att förbluffas av hur många högkvalitativa varor man stöter på i denne professionella webbutik. Förutom ordinära sexleksaker såsom dildos, vibratorer, analleksaker och fleshlights kanske man vill hetta till det lite extra med sexiga underkläder, penisringar, sexdockor eller BDSM-utrustning.

Då har vi heller inte ens nämnt de generösa villkoren som verkligen ger en ännu fler anledningar till att välja just Mshop.se. Först av allt tar det enbart 1-2 dagar för ens vara att bli levererad för en kostnad av 49 kr, men därtill är ens beställda produkter fullkomligt fria från fraktkostnader så länge man köper för mer än 999 kr. Sist men inte minst är det väl värt att nämna hur lådan som produkterna kommer i är mycket diskret med en anonym avsändare.


 

Stora stora dildos och stavar från Vuxen.se

stora dildos fran vuxenSe hela utbudet här

Om det är en bekväm och tillfredsställande dildo som man har på sin radar kan man vara säker på att Vuxen.se levererar. Denne webbutik med stor erfarenhet under bältet har en hel uppsjö av stora stora dildos att bjuda på i många olika varianter.

När det kommer till de mer realistiska dildoarna finner man dessa i en rad olika hudtoner hos Vuxen.se, men man kan även välja de lite mer orealistiska dildoarna i rosa eller lila. För njutning utöver det vanliga kanske man vill kika lite närmare på varianterna som kommer med två dildos i en för mer spänning i sovrummet med dubbelpenetrering – både vaginalt och analt. För en äkta känsla som tar det ett steg längre kan man hos Vuxen.se inhandla en dildo som sprutar, och det är helt upp till en själv när detta ska ske.

Om man känner till Vuxen.se sedan tidigare vet man med största sannolikhet att deras utomordentligt stora sortiment inte slutar här. Utöver sina stora stora dildos kan de nämligen också bjuda på knipkulor, vibrerande ägg, sexmaskiner, sexdockor, sexmöbler, fleshlights, penisringar och så mycket mer. Om man därtill vill krydda till lekarna i sovrummet lite extra är det väl värt att besöka Vuxen.se för att få ta del av deras fetisch- och BDSM gear. Detta är bara ett litet smakprov på alla de utomordentliga produkterna hos Vuxen.se som man definitivt inte vill missa om man älskar sexleksaker.

Hur ser det då ut med villkoren i denne webbutik? Jo, de kan skryta med att erbjuda expressfrakt med leverans inom 1-2 dagar, någonting som nästan låter för bra för att vara sant. Detta gäller inte heller endast för stora stora dildos, utan för hela deras sortiment. Man får dessutom ta del av 100 dagars öppet köp samt en diskret leverans där avsändaren är anonym så att man kan köpa sina sexleksaker i lugn och ro.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här