Recension – Fleshlight Emily Willis Squirt

40

Funderar du på en ny Fleshlight? Om du gillar en petite, naturlig skönhet kommer du snart att bli förälskad i Emily Willis Squirt. Emily Willis är en ung porrstjärna från Argentina som bara har varit uppträdande i några få år, men redan har hon skapat flera mästerverk där både hennes vackra kropp och aptit för sex visas upp. Om du vill känna av känslan av Emilys egna vagina har du tur – nu kan du köpa en Fleshlight, kallad Emily Willis Squirt, som är en exakt replika av Emily själv!

Info om testet

Detta är en grundlig recension som inkluderar massor av bilder, min personliga upplevelse med Emily Willis Squirt Fleshlight och allt annat du behöver veta om du funderar på att köpa denna Fleshlight. Du får dessutom se en video på den inre kanalen och i slutet berättar jag också lite om Emily Willis om du är nyfiken.

Låt oss dyka in i recensionen!

Emily Willis Squirt Fleshlight

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Stöpt efter Emily Willis egna slida.
 • Realistisk men intensiv inre kanal.
 • Mycket variation för en spännande upplevelse varje gång.
 • Fungerar för de flesta penisstorlekarna.

Nackdelar

 • Använder upp mycket glidmedel.
 • Svår att rengöra.

Recension

Emiliy Willis Squirt Fleshlight

Om Emily Willis Squirt Fleshlight

Emily Willis Squirt Fleshlight är stöpt efter Emily Willis egna kropp och har en unik sleeve designad tillsammans med Emily Willis för en helt unik upplevelse som liknar hur det skulle kännas att faktiskt ha sex med Emily själv. Om du vill ha en realistisk Fleshlight, eller gärna skulle få en chans med Miss Willis, bör du läsa vidare.

Emily Willis är en Fleshlight girl som det kallas, alltså en av flera porrstjärnor som fått sina vaginor stöpta för att skapa en unik lösvagina med Fleshlight. Om du gillar idéen av en Fleshlight Girl med skulle vilja se vilka alternativ som finns kan du kolla in våra recensioner av andra FL Girls i slutet av denna artikeln.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Emily Willis Squirt Fleshlight

En Fleshlight består av två delar; en sleeve och ett fodral av hård plast. Fodralet har lock som går att skruva av på både topp och botten, och du kan ta ut sleeven för rengöring eller närmare inspektion. När du skruvar av topplocket möts du av en realistisk öppning och rör du vid sleeven känner du det realistiska materialet som kallas för Superskin. Materialet är lent och elastiskt men ändå fast, vilket gör att det känns mycket likt riktig hud.

Sleeven har en öppning som är skapad för att vara en precis kopia av Emily Willis, och den är väldigt detaljerad och realistisk. Självklart är inte själva insidan formad efter Emily Willis, utan istället finns en unik kanal som har skapats med Emily Willis personlighet i åtanke. Med andra ord hittar du en spännande sleeve som erbjuder spänning och njutning i varje centimeter av kanalen. Längre ner kommer vi gå igenom insidans texturer i mer detalj.

Användarvänlighet

Användarvänlighet på Emiliy Willis Squirt

Emily Willis Fleshliight är en manuell onanileksak och fungerar på samma sätt som andra Fleshlights. Du skruvar av locket, tar fram glidmedlet och kör igång. 

Självklart finns det olika sätt att använda Emily Willis Fleshlight, men Emily Willis Fleshlight är helt klart användarvänlig och lätt att förstå sig på. Du bör experimentera med olika långa och korta drag, med olika vinklar och olika tempon, men det är något som du naturligt kommer märka medan du använder Emily Willis Squirt och kräver ingen tidigare kunskap.

Det finns assessorer du kan köpa för att göra din upplevelse mer spännande, inklusive en Shower Mount så du kan använda Emily Willis Fleshlight handsfree i duschen och en Sleeve Warmer. Du kan dessutom använda spännande vattenbaserade glidmedel för att göra upplevelsen ännu roligare.

Kvalitet

Emily Willis Fleshlight

Kvalitet är något Fleshlight inte glömmer bort, och det är därför självklart att Emily Willis Squirt är av lika hög standard som de andra Fleshlights som finns att köpa. 

Materialet som sleeven av Emily Willis Fleshlight är gjord av kallas för Superskin och är skapat för att kännas som verklig hud. Materialet är lent, följsamt och elastiskt. Självklart är det också säkert för din hud. Detta material kräver lite underhåll, men är bland de bästa materialen som finns för lösvaginor eftersom det skapar en sådan realistisk och skön känsla.

Den höga kvaliteten innebär självklart också att du kan fortsätta använda lösvaginan i många år så länge du tar ordentligt hand om Emily Willis Fleshlight. Jag går igenom hur du gör detta lite längre ned under rubriken “Skötsel”.

Pris

Emily Willis Fleshlight Kvalitet

Om du vill investera i en onaniprodukt för män som faktiskt känns bra och håller länge är en Fleshlight ett av dina absolut bästa val. En Fleshlight som Emily Willis Squirt Fleshlight är varken ett budgetalternativ eller överdrivet dyr, utan är helt enkelt en sexleksak av hög kvalitet med ett pris mycket rimligt för vad du får.

Låt oss säga att du köper Emily Willis Fleshlight utan någon rabatt för 900 kronor och att du fortsätter använda sexleksaken i 3 år. Om du använder den en gång i veckan innebär det alltså att du betalar 6 kronor per användning. Inte illa, eller hur? 6 kronor för en otroligt realistiskt upplevelse med en exakt replika av Emily Willis själv.

Helt klart värt investeringen!

Upplevelse/Användning

Det första du märker när du skruvar av locket är självklart den vackra öppningen som är en replika av Emily Willis slida. Eftersom den är formad precis som henne får du inte bara en ordentlig blick, utan även känslan av hur det skulle kännas att glida in i Emilys tajta vagina. 

Direkt när man kommer in i första kammaren möter man en härlig, unik textur som stimulerar hela huvudet av penisen. Det första man känner av är en slags korkskruvtextur som mjukt snurrar runt dig medan du tar dig längre in. 

Med några få centimeters mellanrum kommer ny textur efter textur, vilket gör att du kan få en helt annorlunda upplevelse beroende på hur långt du väljer att skjuta in. Jag provade Emily Willis Fleshlight mer än en gång, och varje gång jag provade den fick jag en ny upplevelse.

Jag tycker att trots intensiteten känns Emily Willis Squirt Fleshlight rätt realistisk. Hon känns tajt, och när du kommer in i kanalen är det nästan som att hon greppar tajtare runt dig och att kanalen “pulserar”, vilket väldigt nära liknar känslan av en riktig kvinna som kramar runt dig medan hon närmar sig orgasm, och samtidigt tar dig med sig.

Förpackning

Förpackning Fleshlight Emiliy Willis Squirt

Förpackningen som Emily Willis Squirt Fleshlight kommer i är en enkel, tunn kartong med en bild på sensuella Emily Willis på framsidan och en bild på insidan av sleeven på baksidan. Det finns inte mycket att säga om förpackningen; den fungerar men den är inget särskilt. När det gäller förpackningen har Fleshlight valt att hålla saker enkelt. 

Kartongen är rätt tunn och det finns inte så mycket vaddering, men eftersom sleeven har ett rör i sig för att hålla formen och ligger i det hårda plastfodralet är det heller inte nödvändigt. Jag har aldrig fått en Fleshlight levererad till mig skadad, så detta är inget du behöver oroa dig för om du köper från en pålitlig återförsäljare.

Det finns dock några extra saker du får med i förpackningen. Förutom leksaken själv kommer Emily Willis Fleshlight också med ett litet paket vattenbaserat glidmedel, förnyelsepuder och en användarguide.

Skötsel

Emily Willis Fleshlight Pris

Du behöver inte oroa sig över någon form av laddning eftersom Emily Willis Squirt sexleksaken är manuell. Du kan skölja sexleksaken direkt under kranen, men det är enklast om du först tar ut sleeven ur plastfodralet och tvättar delarna separat.

Emily Willis Fleshlight har som sagt var en komplex textur och därför tar det lite extra tid att rengöra sleeven ordentlig. Det bästa är att vända den ut och in och gnugga ordentligt med Fleshlight Wash eller en mild tvål. Skölj sedan av sleeven ordentligt tills alla spår av rengöringsmedel eller tvål är helt borta. Du kan sedan torka sleeven med en luddfri handduk, men troligtvis behöver du ändå lämna den för att lufttorka i några timmar innan du lägger tillbaka den i fodralet.

Ett annat steg som är viktigt att följa då och då, men inte nödvändigtvis efter varje användning, är att pudra sleeven. Detta görs för att leksaken ska hålla form så länge som möjligt och materialet ska fortsätta kännas fast och lent. Du kan köpa Renewing Powder från Fleshlight-märket, men majsstärkelse fungerar lika bra och är betydligt billigare.

Snabbfakta om porrstjärnan – Emily Willis

Porrstjärna Emily Willis

Emily Willis påbörjade sin porrkarriär vid bara 18-års ålder, och med ett vackert, exotiskt ansikte, en perfekta kropp och en oneklig talang för uppträdande har hon fångat hjärta efter hjärta. Efter några år i industrin är hon en älskad stjärna med fans från världen över.

Här är lite fakta om Emily Willis:

 • Hon är född i Utah, USA
 • Hon är 165 cm lång och väger ungefär 52 kg
 • Hon gjorde sin första porrfilm tillsammans med sin dåtida pojkvän
 • Hon växte upp i en mormonsk, argentinsk familj i USA
 • Hennes bröststorlek är 32A
 • Du kan hitta henne på Twitter, Instagram och OnlyFans

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Efter att ha testat Emily Willis Fleshlight kan jag med säkerhet säga att detta är en av de bästa jag personligen provat. Jag älskade intensiteten och variationen man får och bara tanken på att man glider in i Emily Willis själv är nog för att ta upplevelsen till nästa nivå. Det är få Fleshlights som lyckas behålla realismen trots en sådan intensiv inre textur, men Squirt klarar det.

Den enda nackdelen jag kan påpeka är att rengöring och torkning tar lite längre tid, men det tycker jag är väl värt det. Det kan även använda att du använder upp en hel del glidmedel.

Smaken är som baken, så det finns ingen garanti att Emily Willis Squirt Fleshlight kommer vara det rätta valet för dig, men jag tror att de absolut flesta män kommer älska Emily Willis Squirt Fleshlight. Texturen är spännande direkt från början så även de som är mindre kommer kunna njuta av Emily Willis Squirt Fleshlight, och är du upp till 23 cm kommer den passa dig utmärkt.

Vad väntar du på? Kolla in priset från en pålitlig återförsäljare nedan och få Emily Willis Squirt Fleshlight levererad hem till dig inom ett par dagar.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här