Parvibrator – Bästa vibratorer för par

3074

En parvibrator är ett enkelt knep att använda sig av för att förbättra eller skapa variation i ert sexliv. Det finns flera olika parvibratorer på marknaden men det finns några som utmärker sig lite extra.

Vad som passar just er är en smaksak. För att hjälpa er en bit på vägen har vi testat och skrivit om de bästa parvibratorerna som finns idag.

Vi har även gjort en topplista där du kan se vilken vi tycker är den absolut bästa parvibratorn.

Parvibratorer kommer i flera olika former och vissa passar homosexuella par bäst, andra heterosexuella par bäst och vissa fungerar för alla – oavsett kön.

Hur funkar en parvibrator?

Det finns flera olika typer av sexleksaker som kan räknas in i kategorin “parvibrator”. Det kan handla om vibrerande penisringar, olika formade dildos eller vibratorer. Det som utmärker sig är att de stimulerar två personer samtidigt.

emy testare
Det här är Emy, hon har också testat Sinful Magic Wand, läs hennes detaljerade recension här.
Översikt Priskoll
Sinful Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring Testvinnare Se priset
infinity cock and ball ring Nybörjaren Se priset
Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator Den billiga Se priset

 

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av parvibratorer på Sinful här →

Eller

Se hela utbudet av parvibratorer på Mshop här →

 


 

TESTVINNARE – Sinful Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring

Sinful Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring

Se priset här

Testets bästa parvibrator kommer i form av ett uppladdningsbart vibratorägg och är av märket Sinful, ett vibratorägg där du kan slappna av och låta din partner styra dig in i orgasm utan större ansträngning

Fördelar

 • Vattentät
 • Fungerar för stimulering både inuti och utanpå kroppen
 • Räckvidd på 10m

Nackdel

 • Vissa tycker vibrationerna är svaga

Recension

Sinful uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibrator ägg är en vibrator som har en räckvidd på hela tio meter vilket gör att du och din partner kan leka med varandra även när ni är ute i det offentliga, utan att någon annan märker av det överhuvudtaget.

Tänk vilken skön parvibrator som låter er stimulera varandra på håll oavsett var ni är någonstans. Eller varför inte låta din partner styra den när du duschar, vi lovar att det inte bara är vattnet som kommer hettas till..

Parvibratorn har hela elva olika mönster av vibrationer som kan styras med den trådlösa fjärrkontroll som följer med i leveransen. Vibrationerna kan också kontrolleras med knappar på själva ägget så att du kan använda det för yttre stimulans av klitoris – eller andra känsliga delar av kroppen.

Vibratorägget är uppladdningsbart med via USB-laddaren som ingår och fjärrkontrollen behöver du använda ett CR1632-batteri som ingår vid köp.

Vissa användare upplever att vibrationerna är för svaga när de är inuti vaginan. Men med tanke på att det finns elva olika mönster brukar det finns åtminstone en som faller en i smaken.

Hur använder du den?

Med hjälp av fjärrkontrollen styr du äggets vibrationer, ägget för du in i vaginan. Hur långt du för in den är en smaksak. Det går också att använda för yttre stimulering av klitoris eller runtomkring penisen och då styr du vibrationerna direkt på ägget.

Rekommenderad till

Passar er som gillar eller vill prova publicplay, spelar ingen roll om ni är erfarna eller oerfarna kring parvibratorer sedan innan.

 

Det säger andra kunder

Becca – ”Väldigt sköna och kraftfulla vibrationer! Låter väldigt mycket om man använder ägget utanpå kroppen, men i blir den rätt så tyst.
Ägget är igång i ca 6h oavsett om man har vibrationerna igång eller inte, vilket är jätte smidigt om man har den med sig ute bland folkoch inte har möjlighet att starta den hela tiden. Själva kontrollen stänger av sig själv efter ca 5min om man inte använder den, vilket är bra eftersom det batteriet som finns i den inte är uppladdningsbart.
Min partner tycker att det är väldigt kul att kunna retas med mig när som helst och när jag minst anar det.”

Sammanfattning

Ett vibratorägg som har flera användningsområden och kan ge njutning på flera meters avstånd.

Läs hela recensionen här

Sofie sexleksakstestare
“Hej, Sofie här. Jag är en av lovebuddy´s sexleksakstestare och jag älskade denna penisring. Läs min recension här!”

 

TILL NYBÖRJARENInfinity Coch And Ball Ring

infinity cock and ball ring

Se priset här

En penisring är en parvibrator som förbättrar sexlivet på flera sätt. Läs här för att lära dig mer om penisringar och hur de både används som sexleksak och sexhjälpmedel

Fördelar

 • Två ringar
 • Starka vibrationer
 • Resevänlig storlek

Nackdel

 • Många med medelstorlek på penis upplever att den känns liten

Recension

För det par som vill krydda sitt sexliv lite extra finns det parvibratorer i form av penisringar som kan vara till mycket stor hjälp. Infinity Coch And Ball Ring är en sådan parvibrator och den kan göra att samlivet tar stora kliv uppåt, framåt och inåt.

Infinity Coch And Ball Ring har också en enkel och stilren design med två ringar och en vibrator del. Penisringar finns även utan vibrator men när det tillkommer en vibrator så är särskilt framtagen för att stimulera klitoris på kvinnan.

De kraftfulla vibrationerna från penisringen finns i tio olika nivåer och en annan fördel är att parvibratorn är vattentät, vilket gör det möjligt att njuta av den oavsett i vilken vattenmiljö ni befinner er. Dess storlek gör den även resevänlig.

Det är mycket enkelt att skifta mellan de olika nivåerna genom ett enkelt knapptryck på parvibratorn. Flera tycker den är enkel att använda även under sexets gång.

Detta är en utbyggd version som är större än föregångaren, Partner Par. Infinity cock är tillverkad av medicinskt silikon vilket gör att ytan är silkeslen. Den medföljande USB-kabeln gör det lätt att ladda vibratorn.

 

Hur använder du den?

Du laddar den med hjälp av den med hjälp av USB-laddaren som medföljer. Därefter trär du ringarna runt din penis. Den ena ringen ska sitta vid penisroten och den andra över pungen.

Du avgör själv om du vill ha vibratordelen upp mot magen för att kunna tillfredsställa klitoris eller bak mot mellangården.

Rekommenderad till

Passar dig som har en penis något mindre än medelsnitten eller gillar när det sitter tight runt penisen. Den passar även dig som kommer för fort då penisringar är ett bra sexhjälpmedel mot just det problemet.

Fungerar utmärkt för er som är nybörjare då det är en enkel sexleksak att använda ihop.

 

Sammanfattning

En parvibrator i form av en penisring som hjälper er inte bara med skönare sex utan även kraftfullare orgasmer, särskilt för den som bär penisringen.

 


 

DEN BILLIGA Screaming O Uppladdningsbar Kombo Kit Penisring och Fingervibrator

Screaming O Uppladdningsbar Kombo Kit Penisring och Fingervibrator

Se priset här

Tre olika sexleksaker i ett paket, de går att kombinera eller använda var för sig

Fördelar

 • Tre olika sexleksaker
 • Priset
 • Alla sexleksaker är uppladdningsbara

Nackdel

 • Fingervibratorn kan vara svår att använda beroende på din fingerstorlek

Recension

I det här köpet ingår en penisring, en bulletvibrator samt en fingerhållare för bulletvibratorn. Penisringen fungerar både med och utan bulleten.

Bulletvibratorn levererar kraftfulla vibrationer med 10 olika mönster, den låter dock ganska högt. Den låter lite mindre när den är fast i penisringen.

Allt är även vattentätt så glöm inte att ta med den in i duschen.

Penisringen är töjbar och passar därför de flesta män.

Bulletvibratorn är även bra för att stimulera andra mindre erogena zoner så som bröstvårtor.

Till utseendet så tycker flera användare att de ser lite basic ut men att priset och utseendet skulle påverka kvalitén verkar inte vara aktuellt.

Hur använder du den?

Penisringen träs över penisen ner mot penisroten, tänk på att vara försiktig med mängden glidmedel. Det kan lätt upplevas som att den är ohanterlig annars. Penisringen används antingen med bulletvibratorn eller utan.

Sedan kan du välja att använda bulletvibratorn utan något extra eller fäst den på fingervibratorn, perfekt för att stimulera klitoris samtidigt som du har vaginalsex.

Rekommenderad till

Passar särskilt dig som vill testa flera sexleksaker men inte har ekonomin för att flera olika köp.

 

Sammanfattning

Det här setet skapar magi för dig och din partner. Det är en billig investering för ett bättre och längre sexliv.

Tänk på att allt även är uppladdningsbart vilket gör att du slipper lägga pengar på att köpa dyra batterier. Så länge du har din USB-laddare med dig så är du alltid redo!

 


MEST POPULÄRAMagic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator

Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator
Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator

Se priset här

Det finns en serie med billiga parvibratorer, en av dem är Candy från Magic Motion, som är en mycket bra Tiny Teaser Parvibrator.

Fördelar

 • Fjärrstyrd
 • Mjukt silikon
 • Tystlåten

Nackdel

 • App-problem

Recension

Candy från Magic Motion har en mycket fin funktion som gör det möjligt att lägga vibratorn på plats i dina trosor och sedan låta din partner ta kontrollen över dina erotiska upplevelser genom att använda gratisappen Magic Motion.

Candy från Magic Motions app är kompatibel med både iOS och Android vilket gör att du kan använda din smarta telefon eller surfplatta som fjärrkontroll, och de fungerar även på några meters avstånd.

Tack vare appen kan ni leka er igenom otaliga möjligheter till stimulering, det finns också möjligheter att spara olika program eller helt enkelt skapa nya program. Du kan till exempel kittlas av en sexig chatt samtidigt som du onanerar.

Candy från Magic Motion är klädd i silikon som är mjukt och behagligt. Den är också mycket passande för att användas ute bland folk. Eftersom Candy från Magic Motion är tystlåten kan ni hålla era lekar för er själva även om ni leker i det offentliga rummet.

Ibland upplevs vibrationerna inte enbart vara för klitoris utan hela vaginan, vilket både har upplevts som positivt som negativt för användarna.

Självklart går det också att använda Candy från Magic Motion utan att du har en partner, och då kommer du att ha total kontroll över hur du ska tillfredsställa dig själv. Vibratorn laddas enkelt med den USB-kabel som följer med.

 

Hur använder du den?

Lägg silikonvibratorn i dina trosor och låt därefter din partner ta kontroll över vibrationerna genom appen Magic Motion.

Rekommenderad till

Passar er som gillar Public Play då den är relativt tystlåten och fungerar därför att använda diskret bland folk, en smidig liten Tiny Teaser Parvibrator.

 

Det säger andra kunder

Petra – ” Var lite problem första gången man försökte koppla den till telefonen/appen men sen funkar den klockrent. Bra grej att du kan lägga in egen musik i appen och att det finns rätt många olika “frekvenser” att testa.”

Sammanfattning

Genom appen styr du enkelt dig fram till nästa orgasm. Du kan göra dina egna vibrationsmönster eller låta dem följa i takt till din favoritlåt.

Läs hela recensionen här


 

TILL VARDAGENSinful Buddy Uppladdningsbar Vibrerande Penisring

Sinful Buddy Uppladdningsbar Vibrerande Penisring
Sinful Buddy Uppladdningsbar Vibrerande Penisring

Se priset här

Återigen en parvibrator i form av en penisring, Buddy från Sinful är en perfekt parvibrator då den stimulerar er båda under användning

Fördelar

 • Skön att bära
 • Prisvinnare för sin design
 • Två ”dobbar” för extra stimulans

Nackdel

 • Behöver vara försiktig med glidmedlet, riskerar att bli för halt annars

Recension

Penisringen Buddy från Sinful är extra stor och den är ergonomiskt utformad med en böjd del som vibrerar, vilket garanterar att klitoris stimuleras under hela akten och inte endast när mannen ligger under.

Penisringen Buddy från Sinful har också dobbar som gör att det även där stimuleras extra mycket.

Penisringen Buddy från Sinful har hela sju olika vibrationsvarianter, vilket är perfekt för att anpassa alla program så att de passar perfekt för dig och din partner så att ni kan njuta av ert sex precis som ni önskar med hjälp av de kraftiga vibrationerna.

Penisringen Buddy från Sinful har en design som vunnit flera tester. Den är framställd i mycket mjuk och flexibel silikon vilket gör det mycket lätt att ta på och av vibratorn och det gör den också mycket bekväm att bära.

Penisringen Buddy från Sinful är uppladdningsbar och en USB-laddare följer med i leveransen.

Hur använder du den?

Trä penisen genom ringen och ha flärpen med vibrator delen upp mot magen för att ge din partner med klitorisstimulering.

Rekommenderad till

Passar alla, både dig som är erfaren och den som oerfaren. Fungerar även bra vid sololekar som man.

 

Det säger andra kunder

Petra – ”Gav den här till min kille i födelsedagspresent och den funkar verkligen för oss båda. Den har så sjukt sköna vibrationer och är även mitt förstahandsval som klitorisvibrator! Det är också väldigt praktiskt att den är laddningsbar. Kort och gott – rekommenderas varmt!”

 

Sammanfattning

En smidig parvibrator som tack vare sin snygga design och ergonomiskt böjda flärp enkelt träffar klitoris vid vaginalsex.

 


 

DEN FRÄCKASinful Let’s Orgasm Parvibratorer till Honom och Henne

Sinful Let's Orgasm Parvibratorer till Honom och Henne
Sinful Let’s Orgasm Parvibratorer till Honom och Henne

Se priset här

En till dig och en till mig, här har vi två sexleksaker som riktar sig in på varsitt kön. Njut tillsammans eller var för sig

Fördelar

 • Två olika sexleksaker för de båda könen
 • Vattentäta
 • Uppladdningsbara

Nackdel

 • De används var för sig och inte samtidigt som många andra parsexleksaker

Recension

Sinful Let’s Orgasm Parvibratorer till Honom och Henne är ett vibratorpar med två sexleksaker i en och är därför perfekta för att användas tillsammans.

För kvinnan är Sinful Let’s Orgasm Parvibrator en mycket ergonomiskt utformad vibrator som tagits fram särskilt för att förse kvinnans känsliga klitorisområden med mycket djupa vibrationer.

Sinful Let’s Orgasm Parvibrator är lite högre på insidan för att den ska kunna ge en mycket målinriktad stimulering som ger mycket intensivt klimax.

Sinful Let’s Orgasm Parvibrator för mannen är utformad med mjuka och flexibla sidor som sluter sig runt penis vilket är perfekt för både avrunkningar och oralsex. Strukturen på insidan av vibratorn ökar stimulansen och gör upplevelsen av sexet oförglömligt.

Med Sinful Let’s Orgasm Parvibratorer till Honom och Henne kan ni hjälpas åt att visa vägen ända tills ni uppnår gemensam extas men ni kan förstås också använda vibratorerna när ni saknar varandra och känner att det vore fantastiskt att få uppleva sex med varandra även om det är med drömmar och fantasi.

Sinful Let’s Orgasm Parvibratorer till Honom och Henne är var för sig vattentäta och har hela 10 olika program för vibration som ni kan leka med tillsammans.

Tack vare att Sinful Let’s Orgasm Parvibratorer till Honom och Henne är vattentäta kan ni leka i badkaret, duschen, sjön eller havet – det är bara er fantasi som sätter gränserna för hur långt ni vill gå.

Sinful Let’s Orgasm Parvibratorer till Honom och Henne är tillverkade av silikon och har mycket lena ytor. De är uppladdningsbara med den USB-kabel som följer med i leveransen.

Att parvibratorerna är uppladdningsbara är förstås en mycket stor fördel eftersom det betyder att ni inte längre behöver oroa er för att batterierna ska laddas ur precis när ni är på väg att nå klimax. Med uppladdningsbara vibratorer kan ni ju ladda upp dem direkt efter vare sexakt.

Hur använder du den?

Sinful Let´s Orgasm Parvibrator till Henne är en klitorisvibrator som används för att stimulera klitoris. Lägg den med önskat tryck mot klitoris och därefter kan du gnugga den fram och tillbaka om du gillar det. Annars går det bra att bara ha den stilla.

Sinful Let´s Orgasm Parvibrator till Honom är en penisvibrator som du lägger runt om penisen, välj själv om du vill placera den närmre ollonet eller närmre roten. Därefter kan du kombinera det med solo-onani eller vid oralsex.

Rekommenderad till

Passar par som gillar att onanera tillsammans.

Sammanfattning

Två olika vibrerande sexleksaker som riktar sig in på de båda könen. Båda sexleksaker är gjorda av skönt material, har 10 olika vibrationsmönster och är vattentäta.

 


 

ARBETSHÄSTENWe-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

Se priset här

Parvibratorn We-Vibe Chorus är uppdateringen av den tidigare prisbelönade parvibratorn We-Vibe Sync men nu med bättre fjärrstyrning och squeeze-funktion

Fördelar

 • Squeeze-funktion
 • Justerbar
 • Ergonomisk design

Nackdel

 • Appen krånglar ibland

Recension

Många gånger kan det vara svårt att hitta sexleksaker som passar eftersom de har olika storlekar och ofta är skapade för att bäst passa standardpersoner. Parvibratorn We-Vibe Chorus är dock en sexleksak som kan anpassas perfekt efter dina och din partners unika behov – och lika unika kroppar.

Parvibratorn We-Vibe Chorus är en uppföljare till den mycket populära We-Vibe Sync. We-Vibe Chorus är mycket mer flexibel än sin föregångare och den kan mycket enkelt justeras så att den passar perfekt för att stimulera din klitoris och din g-punkt på ett sätt som passar perfekt för just dig.

Denna vibrator bärs under samlag och det gör att de perfekta vibrationerna stimulerar både honom och henne på precis sätt som ni önskar.

We-Vibe Parvibrator har hela tio program för vibration som redan installerade i den. Detta gör att ni smidigt kan växla mellan de olika programmen genom att använda ett vred på vibratorn, med den fjärrkontroll som följer med eller med appen ”We-Connect”.

Via appen kan din partner kontrollera We-Vibe Parvibrator oavsett var han eller hon befinner sig vilket förstås är mycket häftigt, och avslappnande, för ett par som befinner sig långt ifrån varandra eller som har träffats via internet och vill ”fördjupa” sin relation innan de träffas för första gången.

Det finns även en squeeze-teknologi inkopplad. Det innebär att när du kramar fjärrkontrollen med handen ökar även vibrationerna, så att nå klimax utan krångel har aldrig varit enklare.

Vibratorn är gjord av medicinskt silikon, är vattentät och laddas med en USB-kabel.

We-Vibe Sync som är dess föregångare har fått fina betyg för dess design av Aftonbladet och utsetts till ”Årets sexleksak för par”.

Hur använder du den?

Den smalare delen ska föras in i vaginan så att den räfflade ytan kan massera g-punkten och resterande del av parvibratorn kan stimulera klitoris. Justera den så att du får önskat tryck.

Välj därefter om du vill styra den med hjälp av appen, fjärrkontrollens knappar eller via squeeze-teknologin.

Tips är även att ladda ner appen FappyBunny där ni kan spela er till en orgasm.

Rekommenderad till

Passar er som vill ha en lyxig parvibrator som levererar starka vibrationer och är enkel att använda.

Sammanfattning

We-Vibe fortsätter leverera och unikt av sitt slag kommer den här parvibratorn med squeeze-teknologi.

 


 

PRISBELÖNTHot Octopuss Pulse III Duo Penisvibrator

Hot Octopuss Pulse III Duo Penisvibrator
Hot Octopuss Pulse III Duo Penisvibrator

Se priset här

Med en vibrator som är 25% starkare än sin föregångare levererar nu Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator starka orgasmer till er båda

Fördelar

 • Prisbelönt
 • Avancerad teknologi inspirerad från en dansk läkare
 • Vibrationerna stimulerar er båda samtidigt, två olika typer

Nackdel

 • Låter högt

Recension

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator är uppgraderad version av föregångaren Duo II och fjärrstyrd, och passar perfekt för parlekar.

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator är starkare än Duo II och har en magnetisk laddare. Vibratorn har en turboknapp som tar er till klimax på några sekunder.

Ni kan hitta en perfekt ställning och Pulse Duo hittar precis rätt områden att stimulera på penis samtidigt som den stimulerar hennes klitoris.

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator är revolutionerande med sina djupa och kraftfulla vibrationer. Den är ursprungligen framtagen för att hjälpa ryggskadade patienter med att få utlösning.

Med Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator är det mycket lätt att växla mellan de olika programmen för vibration som styrs med knappar på vibratorn. Detta gäller oavsett om det är mannens eller kvinnans – som styrs med fjärrkontroll – orgasm man söker. Vibratorn kan förstås också användas för mannens onani.

Med denna vibrator uppnås klimax på ett explosivt sätt oavsett om penis är slak eller erigerad.

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator vann 2014 ett Xbizpris som ”Årets sexleksak för par”.

Hot Octopuss Pulse III Duo levereras komplett med en magnetisk laddare. Att Hot Octopuss Pulse III Duo är uppladdningsbar är en stor fördel eftersom det betyder att vibratorn är helt laddad varje gång den används.

Hur använder du den?

Styr vibrationerna för honom med hjälp av knapparna på Pulsevibratorn och vibrationerna för henne som kommer utanpå styrs med hjälp av fjärrkontrollen. Placera parvibratorn så att den stimulerar mannens penis och kvinnans klitoris vid penetration.

Rekommenderad till

För paret där båda gillar att stimuleras av vibrationer.

Det säger andra kunder

Kai – ”Både jag och min partner har kul med den här lilla leksaken. Otroligt stimulerande för mig som man. Med den här på får jag erektion på en gång. Det känns som kåtheten när jag var i tonåren. Djup, ren och helt överväldigande 🙂 Men, en sak som verkligen överraskade mig var att den får mig att komma utan att använda händerna. Detta har aldrig hänt mig förut. Även min kvinna gillar den.

Hon kommer jättehårt när hon onanerar med den.Det som kan vara en smula negativ är att den skakar och låter en hel del. Inget jätteproblem och det glömmer man snart bort. Dessutom är jag rädd för att den är beroendeframkallande. Vi har nyligen köpt den och provat att använda den mellan oss i olika ställningar men för våran del är det bara bökigt. Istället har vi har den här lilla leksaken som ett förspel ibland och den är värd varenda krona.”

Sammanfattning

En parvibrator som stimulerar båda paren samtidigt tack vare dess vibrationer på insidan och utsidan. Det går att kontrollera dem båda för sig och därför individanpassa till var och en.


 

Sinful Deluxe magic wand kraftig vibrator

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator recension och test

Se priset här

Fördelar

 • Kraftfulla vibrationer
 • Enkel att styra tack vare kontrollvredet
 • Fungerar även bra för klassisk massage

Nackdel

 • Högljudd

Recension

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator är så kraftfull eftersom den är eldriven och behöver därför kopplas in i eluttag. Detta innebär också att Sinful Deluxe Magic Wand kan användas utan några uppehåll, det finns inga batterier som måste bytas, vibratorn laddar inte ur – den fortsätter att vibrera så länge kontakten sitter i uttaget.

Sinful Deluxe Magic Wand är tillverkad av silikon och mycket hård ABS-plast. Sinful Deluxe Magic Wand kan stimulera dig mycket bra med det huvud som är så flexibelt.

Parvibratorn kan användas både för intim stimulans och för kroppsmassage. När du använder Sinful Deluxe Magic Wand är det rekommenderat att du använder vattenbaserat glidmedel på toppen av parvibratorn för att din njutning ska bli extra stor. 

Sinful Magic Wand är en del av den gruppen vibratorer som är kända från TV-serien ”Sex and the city”.

Sinful Deluxe Magic Wand är inte vattentät.

[/su_column][/su_row]

Hur använder du den?

Koppla in sladden i eluttaget och styr därefter vibrationerna med vredet på parvibratorn.

Rekommenderad till

Passar dig som är erfaren kring sexleksaker sedan tidigare på grund av dess starka vibrationer.

Det säger andra kunder

Sofia – ” Detta är en superlyxig vibrator enligt mig! Det känns som att vibrations krafterna aldrig tar slut när man höjer den. Orgasmgaranti? OJA! Tystlåten? Nja. Ha den under täcket så låter den mindre. Lite jobbigt med sladden men vad gör det när man får härliga orgasmer på bara några minuter?”

Sammanfattning

En av marknadens kraftfullaste leksaker på marknaden tack vare dess vibrationer.

Det kan upplevas som osmidigt med sladd men utan sladden vore inte dess kraftfullhet möjligt.

Läs hela recensionen här

emy testare
Det här är Emy, hon har också testat Sinful Magic Wand, läs hennes detaljerade recension här.

Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator

SATISFYER PRO 4 COUPLES

Se priset här

Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator använder sig av den omtyckta lufttryckstekniken och är en av de mer tystlåtna parvibratorerna på marknaden.

Fördelar

 • Lufttrycksfunktion
 • Vibrationen bidrar till båda
 • Tystlåten

Nackdel

 • Svår att få på rätt plats (ge det några försök innan du ger upp)
 • Vissa upplever den för spetsig

Recension

Om du gillar Satisfyer (som de flesta gör) så kommer du verkligen att uppskatta denna produkt. Det är perfekt för dig som inte gillar direkt klitorisstimulans eftersom denna omsluter klitoris och sedan skickar ut tryckvågor istället för direkt vibrationsstimulans.

Tryckvågorna blir som vibrationer i andra delen, den delen som ska vara i vaginan och det gör att även vid penetrationssex så kan penisen även få ta del av vibrationerna.

Det kan vara svårt att få den att sitta korrekt från början, så pröva dig/er fram några gånger innan ni ger upp. Det är värt det! Vissa upplever även att spetsen blir för hård och därför kan ömma.

 

Hur använder du den?

Placera munstycket på klitoris och för in den andra delen i vaginan, därefter styr du pulseringarna med hjälp utav knapparna.

 

Rekommenderad till

Passar den som har tålamod och gillar lufttrycksfunktionen.

 

Sammanfattning

Här har vi en specialanpassad parvibrator, Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator är lite knepig att använda men efter lite tricksande kommer ni att få till det. Det här är en parvibrator som stimulerar er båda samtidigt.

 


Satisfyer Endless Fun Parvibrator

Satisfyer Endless Fun Parvibrator

Se priset här

Satisfyer Endless Fun Parvibrator ger dig flera möjligheter, den går nämligen att använda som flera olika typer av sexleksaker. Du kan använda den som vibrator för penis, klitoris och bröstvårtor eller dildo för vaginal, anal eller dubbelpenetration.

Fördelar

 • Flera användningsområden
 • Rotationsbar
 • 3 motorer och 30 olika program

Nackdel

 • Vissa tycker mest den blir i vägen (handlar om vanesak)

Recension

Med Satisfyer Endless Fun Parvibrator kan många drömmar bli till verklighet. En av dem, som vi har förstått att många drömmer om är dubbelpenetration. Det passar Satisfyer Endless Fun Parvibrator perfekt för.

Olika sätt att använda Satisfyer Endless Fun Parvibrator på:

Här till höger kan du ta del av flera olika sätt att använda produkten.

Tack vare att produkten har tre olika motorer och 30 olika vibrationsprogram med olika mönster och olika styrkor så kan du få ta del av 100 olika kombinatiner.

Satisfyer Endless Fun Parvibrator

Hur använder du den?

Hänvisar till bilden ovan.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha mycket leksak för pengarna, här kan du variera dig som aldrig förr.

 

Det säger andra kunder

Anders – “Produkten har fungerat perfekt! Mycket variationer och främst för de par som vill utforska varandra ordentligt på ett härligt och roligt sätt!”

 

Sammanfattning

Tack vare sina variationsmöjligheter så är Satisfyer Endless Fun Parvibrator en sexleksak som passar alla. Om ni tycker om Satisfyer Partner Plus Parvibrator så kommer ni uppskatta denna.

 


Andra rekommenderade parvibratorer från Satisfyer:


 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här