En parvibrator kan tillföra en relation väldigt mycket om den används på rätt sätt, och om den håller hög kvalitet.

Sinful Deluxe Magic Wand är en vibrator som håller en nivå som är högre än de flesta andra par vibratorer.

Som par vibrator är Sinful Deluxe Magic Wand  mycket kraftfull och den stimulerar med en intensitet som få andra vibratorer kan.

För den som vill ha lite lugnare vibrationer är det bara att ställa om vibratorns snurrhjul lite när vibratorn sätts igång.

För den som föredrar mycket mer intensiva vibrationer är skruvas snurrhjulet istället uppåt.

 

Stadig tvekan?

Se urvalet av parvibratorer här →

 


 

TESTVINNARE – Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg
Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Se priset här

Recension

Bland par vibratorerna ska vi särskilt nämna Sinful Uppladdningsbart Vibratorägg. Det är en vibrator som gör att du kan slappna av och låta den göra jobbet under kontroll av din partner.

Ägget är en vibrator som har en räckvidd på hela tio meter vilket gör att du och din partner kan leka med varandra även när ni är ute i det offentliga, utan att någon annan märker av det överhuvudtaget. Tänk vilken skön parvibrator som låter er stimulera varandra på håll oavsett var ni är någonstans.

Sinful Uppladdningsbart Vibratorägg har hela elva olika mönster av vibrationer som kan styras med den trådlösa fjärrkontroll som följer med i leveransen. Vibrationerna kan också kontrolleras med knappar på själva ägget så att du kan använda det för yttre stimulans av klitoris – eller andra känsliga delar av kroppen.

Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg är producerat av medicinskt silikon, är vattentätt och uppladdningsbart. En USB-laddare ingår vid leverans.

Se priset här

 


 

TILL NYBÖRJARENPartner Plus Parvibrator

infinity cock and ball ring

Se priset här

Recension

För det par som vill krydda sitt sexliv lite extra finns det parvibratorer som kan vara till mycket stor hjälp. Partner Plus parvibrator är en sådan vibrator och den kan göra att samlivet tar stora kliv uppåt, framåt och inåt.

Partner Plus parvibrator har också en mycket praktiskt och ergonomisk design som är särskilt framtagen för att stimulera klitoris på kvinnan, detta i kombination med stimuli av penis som gör ett samlag extra häftigt. De kraftfulla vibrationerna från denna parvibrator kommer att ge er en enorm upplevelse av intensivt sex.

Partner Plus har hela tio mycket effektiva nivåer på massage och vibration, och det är mycket enkelt att skifta mellan de olika nivåerna genom ett enkelt knapptryck på vibratorn.

En annan fördel är att par vibratorn är vattentät, vilket gör det möjligt att njuta av den oavsett i vilken vattenmiljö ni befinner er.

Detta är en utbyggd version som är större än föregångaren, Partner Par. Infinity cock är tillverkad av medicinskt silikon vilket gör att ytan är silkeslen. Den medföljande USB-kabeln gör det lätt att ladda vibratorn.

Se priset här

 


 

DEN BILLIGASinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator

Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator
Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator

Se priset här

Recension

Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator är kanske den bästa parvibrator man kan tänka sig för par som söker spänning i sexlivet. Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator är två vibratorer i en och den kommer i en mycket vacker och väldesignad förpackning.

Det runda huvudet som masserar kan användas över hela kroppen. Ni kan till exempel använda det för att mjuka upp muskler var som helst på kroppen, eller varför inte en erotisk och skön massage eller, framförallt till att stimulera klitoris till en fantastisk orgasm.

Magic Wand Vibrator kan också skapa extra glädje genom det böjda skaftet eftersom det gör det möjligt att träffa alla de punkter som är rätta för att just du ska få en fantastisk orgasm, när du använder Magic Wand Vibrator som en förträfflig dildovibrator.

Denna parvibrator har tio olika typer av vibrationer som du kan växla mellan. De kan komma från båda ändarna men de kan även kombineras. Du kommer kanske att ramla ur sängen på grund av den extas du kommer upp i.

Magic Wand Vibrator är en vattentät vibrator så du kan njuta av din och era lekar oavsett i vilka olika typer av vattendrag ni väljer för er lek.

Wanden är producerad av silikon och ABS-plast och den har en yta som är extremt len. Vibratorn laddas enkelt med den medföljande USB-kabeln.

Se priset här

 


 

MEST POPULÄRAMagic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator

Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator
Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator

Se priset här

Recension

Det finns en serie med billiga parvibratorer, en av dem är Candy från Magic Motion, som är en mycket bra klitorisvibrator.

Candy från Magic Motion har en mycket fin funktion som gör det möjligt att lägga vibratorn på plats i dina trosor och sedan låta din partner ta kontrollen över dina erotiska upplevelser genom att använda gratisappen Magic Motion.

Candy från Magic Motions app är kompatibel med både iOS och Android vilket gör att du kan använda din smarta telefon eller surfplatta som fjärkontroller, och de fungerar även på några meters avstånd.

Tack vare appen kan ni leka er igenom otaliga möjligheter till stimulering, det finns också möjligheter att spara olika program eller helt enkelt skapa nya program. Du kan till exempel kittlas av en sexig chatt samtidigt som du onanerar.

Candy från Magic Motion är klädd i silikon som är mjukt och behagligt. Den är också mycket passande för att användas ute bland folk. Eftersom Candy från Magic Motion är tystlåten kan ni hålla era lekar för er själva även om ni leker i det offentliga rummet.

Självklart går det också att använda Candy från Magic Motion utan att du har en partner, och då kommer du att ha total kontroll över hur du ska tillfredsställa dig själv. Vibratorn laddas enkelt med den USB-kabel som följer med.

Se priset här

 


 

TILL VARDAGENSinful Buddy Uppladdningsbar Vibrerande Penisring

Sinful Buddy Uppladdningsbar Vibrerande Penisring
Sinful Buddy Uppladdningsbar Vibrerande Penisring

Se priset här

Recension

Penisringen Buddy från Sinful är en perfekt vibrator för par. Med denna penisring kommer ni som par att kunna njuta av gemensamma orgasmer. Penisringen ger mycket starkare och längre erektion från mannen som bär den runt roten på penis.

Penisringen Buddy från Sinful är extra stor och den är ergonomiskt utformad med en böjd del som vibrerar, vilket garanterar att klitoris stimuleras under hela akten och inte endast när mannen ligger under. Penisringen Buddy från Sinful har också dobbar som gör att han stimuleras extra mycket.

Penisringen Buddy från Sinful har hela sju olika vibrationsvarianter vilket är perfekt för att anpassa alla program så att de passar perfekt för dig och din partner så att ni kan njuta av ert sex precis som ni önskar med hjälp av de mycket kraftiga vibrationerna.

Penisringen Buddy från Sinful har en design som vunnit flera tester. Den är framställd i mycket mjuk och flexibel silikon vilket gör det mycket lätt att ta på och av vibratorn och det gör den också mycket bekväm att bära.

Penisringen Buddy från Sinful är uppladdningsbar och en USB-laddare följer med i leveransen.

Se priset här

 


 

DEN FRÄCKASinful Let’s Orgasm Parvibratorer till Honom och Henne

Sinful Let's Orgasm Parvibratorer till Honom och Henne
Sinful Let’s Orgasm Parvibratorer till Honom och Henne

Se priset här

Recension

Sinful Let’s Orgasm Parvibratorer till Honom och Henne är en vibrator par är två sexleksaker i en och är därför perfekta för att användas tillsammans.

För henne är Sinful Let’s Orgasm Parvibrator en mycket ergonomiskt utformad vibrator som tagits fram särskilt för att förse hennes känsliga klitorisområden med mycket djupa vibrationer. Sinful Let’s Orgasm Parvibrator är lite högre på insidan för att den ska kunna ge en mycket målinriktad stimulering som ger mycket intensivt klimax.

Sinful Let’s Orgasm Parvibrator för honom är utformad med mjuka och flexibla sidor som sluter sig runt penis vilket är perfekt för både avrunkningar och oralsex. Strukturen på insidan av vibratorn ökar stimulansen än mer och gör upplevelsen av sexet än mer oförglömligt.

Med Sinful Let’s Orgasm Parvibratorer till Honom och Henne kan ni hjälpas åt att visa vägen ända tills ni uppnår gemensam extas men ni kan förstås också använda vibratorerna när ni saknar varandra och känner att det vore fantastiskt att få uppleva sex med varandra även om det är med drömmar och fantasi.

Sinful Let’s Orgasm Parvibratorer till Honom och Henne är var för sig vattentäta och har hela olika program för vibration som ni kan leka med tillsammans. Tack vare att Sinful Let’s Orgasm Parvibratorer till Honom och Henne är vattentäta kan ni leka i badkaret, duschen, insjön eller havet – det är bara er fantasi som sätter gränserna för hur långt ni vill gå.

Sinful Let’s Orgasm Parvibratorer till Honom och Henne är tillverkade av silikon och har mycket lena ytor. De är uppladdningsbara med den USB-kabel som följer med i leveransen. Att parvibratorerna är uppladdningsbara är förstås en mycket stor fördel eftersom det betyder att ni inte längre behöver oroa er för att batterierna ska laddas ur precis när ni är på väg att nå klimax. Med uppladdningsbara vibratorer kan ni ju ladda upp dem direkt efter vare sexakt.

Se priset här

 


 

ARBETSHÄSTENWe-Vibe Sync Parvibrator med Fjärrkontroll och App

We-Vibe Sync Parvibrator med Fjärrkontroll och App
We-Vibe Sync Parvibrator med Fjärrkontroll och App

Se priset här

Recension

Parvibratorn We-Vibe Sync är till för par som söker en parvibrator som kan anpassas exakt till parets unika behov. Många gånger kan det vara svårt att hitta sexleksaker som passar eftersom de har olika storlekar och ofta är skapade för att bäst passa standardpersoner. Parvibratorn We-Vibe Sync är dock en sexleksak som kan anpassas perfekt efter dina och din partners unika behov – och lika unika kroppar.

Parvibratorn We-Vibe Sync är en uppföljare till den mycket populära We-Vibe 4 Plus. We-Vibe Sync är mycket mer flexibel än sin föregångare och den kan mycket enkelt justeras så att den passar perfekt för att stimulera din klitoris och din g-punkt på ett sätt som passar perfekt för just dig. Denna vibrator bärs under samlag och det gör att de perfekta vibrationerna stimulerar både honom och henne på precis sätt som ni önskar.

We-Vibe Sync har hela elva program för vibration som redan installerade i den. Detta gör att ni smidigt kan växla mellan de olika programmen genom att använda ett vred på vibratorn, med den fjärrkontroll som följer med eller med appen ”We-Connect”. Via appen kan din partner kontrollera vibratorn oavsett var han eller hon befinner sig vilket förstås är mycket häftigt, och avslappnande, för ett par som befinner sig långt ifrån varandra eller som har träffats via internet och vill ”fördjupa” sin relation innan de träffas för första gången.

Vibratorn är gjord av medicinskt silikon, är vattentät och laddas med en USB-kabel.

We-Vibe Sync har fått fina betyg både av Aftonbladet och utsetts till ”Årets sexleksak för par”.

Se priset här

 


 

PRISBELÖNTHot Octopuss Pulse III Duo Penisvibrator

Hot Octopuss Pulse III Duo Penisvibrator
Hot Octopuss Pulse III Duo Penisvibrator

Se priset här

Recension

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator är uppgraderad och fjärrstyrd, och passar perfekt för parlekar.

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator är starkare än Duo II och har en magnetisk laddare. Vibratorn har en turboknapp som tar er till klimax på några sekunder.

Ni kan hitta en perfekt ställning och Pulse Duo hittar precis rätt områden att stimulera på penis samtidigt som den stimulerar hennes klitoris.

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator är revolutionerande med sina djupa och kraftfulla vibrationer. Den är ursprungligen framtagen för att hjälpa ryggskadade patienter med att få utlösning.

Med Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator är det mycket lätt att växla mellan de olika programmen för vibration som styrs med knappar på vibratorn. Detta gäller oavsett om det är mannens eller kvinnans – som styrs med fjärrkontroll – orgasm man söker. Vibratorn kan förstås också användas för mannens onani.

Med denna vibrator uppnås klimax på ett explosivt sätt oavsett om penis är slak eller erigerad.

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator vann 2014 ett Xbizpris som ”Årets sexleksak för par”

Hot Octopuss Pulse III Duo levereras komplett med en magnetisk laddare

Att Hot Octopuss Pulse III Duo är uppladdningsbar är en stor fördel eftersom det betyder att vibratorn är helt laddad varje gång den används.

Se priset här

 


 

Sinful Deluxe magic wand vibrator

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator recension och test

Se priset här

Recension

Sinful Deluxe Magic Wand är så kraftfull eftersom den drivs direkt från elnätet med en sladdanslutning. Detta innebär också att Sinful Deluxe Magic Wand kan användas utan några uppehåll, det finns inga batterier som måste bytas, vibratorn laddar inte ur – den fortsätter att vibrera så länge kontakten sitter i uttaget.

Sinful Deluxe Magic Wand är tillverkad av silikon och mycket hård ABS-plast. Sinful Deluxe Magic Wand kan stimulera dig mycket bra med det huvud som är så flexibelt. Parvibratorn kan användas både för intim stimulans och för kroppsmassage. När du använder Sinful Deluxe Magic Wand är det rekommenderat att du använder vattenbaserat glidmedel på toppen av parvibratorn för att din njutning ska bli extra stor. 

Sinful Magic Wand är en del av den gruppen vibratorer som är kända från TV-serien ”Sex and the city”.

Sinful Deluxe Magic Wand är inte vattentät.

Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här