Strapon dildo – Bästa strapon i test

5842

Det finns flera olika sorters strapon, de kan vara ihåliga, med dubbel penetration eller med olika harness/selar. De flesta strapons passar både kvinnor och män, några passar bättre för de ena könet, exempelvis passar pardildos bättre för ett lesbiskt par.

Vi har recenserat ett flertal olika och däribland minst en strapon utifrån varje modell som finns på dagens marknad. Nedan kan du läsa om deras för och nackdelar. Efter att ha läst recensionerna nedan kommer du veta precis vilken strapon som passar dig.

För ett varierande och ett ännu mer njutbarare sexliv – köp en strapon!

Vad finns det för olika sorters strapon?

Det finns flera olika sorters strapons, vissa har olika harness då kan antalet remmar skilja sig åt eller så finns det strapons helt utan remmar. Det finns även double penetration strapon.

Klassisk strapon med harness

En strapon som fästs med hjälp utav remmar runt rumpan/ländryggen. Sitter oftast mer stabilt och ger möjlighet till större rörelser.

Dubbelsidig strapon/Dubbelsidig dildo utan harness

En dubbelsidig strapon kan enbart användas av en person med vagina eftersom den förs in och stimulerar även den som bär den.

Översikt Priskoll
Potent Plunger Testvinnare Se priset
LILA STRAP-ON SET Nybörjaren Se priset
Obaie Unisex Strap-On Harness with Dildo Den billiga Se priset

 

Funderar du fortfarande?
Titta här för att se fler strapons.

 


TESTVINNARE – Potent Plunger

Se priset här

En justerbar harnesset med tillkommande verklighetstrogen strap-on dildo.

Fördelar

 • Strapon dildo med pung
 • Sugpropp – använd den med harnesset eller utan
 • Vibrationer

Nackdel

 • Dildon< kan upplevas som för liten (Glöm ej att den är utbytbar)

Recension

Potent Plunger ger dig både en harness och en fantastiskt naturtrogen dildo. Dildon är 22 cm och kan penetreras 16 cm. Den är lite böjd i toppen och kommer därför enkelt åt g-punkts eller p-punktsstimulering.

Strapon dildon har dessutom härliga vibrationer och ett realistiskt utseende och känsla. Du kan styra vibrationerna med den medföljande kontrollen.

Den har en sugpropp så du kan använda den på hårda och släta ytor utan harnesset. Njut av handfristimulering och kom in i ställningar du inte trodde var möjliga med en dildo.

Harnesset är gjord i en läderimitation samt nylon. För att den ska sitta skönt, har den ett stärkt ryggparti. Den passar nästan alla, då du kan ha ett midjemått på upp till 140 cm.

 

Hur använder du den?

Placera dildon i o-ringen och därefter trä på dig harnesset. Justera banden så att den sitter stabilt och bekvämt. Styr därefter vibrationerna med hjälp av handkontrollen som tillkommer.

 

Rekommenderad till

Passar den erfarna som den oerfarna, som gillar när det ser verklighetstroget ut.

 

Det säger andra kunder

Mr. G ” Mycket större än vad man tror men glider in och fyller upp fantastiskt med bra glidmedel. Körde bakifrån en bra stund och dagen efter va man nästan knäsvag fortfarande. Rejält grov så är man inte van så krävs lite förberedelse.”

 

Sammanfattning

En verklighetstrogen strapon dildo med vibrationer som går att styra med hjälp av en handkontroll.

 


TILL NYBÖRJAREN – SET BAD KITTY

Se priset här

Perfekt för dig som nybörjare som inte riktigt har kommit underfund med vad du gillar för typ av dildo. Ett Strap on dildo Kit som hjälper dig att vidga dina vyer.

Fördelar

 • 3 olika dildos medföljer
 • Justerbar i storlek s-xl
 • Enkel att använda

Nackdel

 • Behöver fästa dildon ordentligt

Recension

Med de tre olika medföljande dildos som tillkommer vid ett köp av Bad Kitty Set kommer du att kunna utforska mycket av livet som strapon ägare.

Det som ingår är

Därefter har du möjlighet att justera den i flera olika storlekar för att den ska sitta åt ordentligt.

 

Hur använder du den?

Börja med att bestämma vilken dildo du vill använda och sätt fast den. Därefter trär du på dig harnesset och justerar den efter din kropp tills den sitter bekvämt och ordentligt.

Kom ihåg att det är extra viktigt att använda glidmedel vid analpenetration.

 

Rekommenderad till

Passar dig som inte utforskat så mycket och fortfarande håller på att lära dig vad du gillar.

 

Det säger andra kunder

Paula – ” Den här streppen var jättebra där bak. Går igång på sekunden. Älskar analsex. Skvätter som den innan nästa orgasm.”

 

Sammanfattning

Mycket leksak för pengarna med detta Strap on Dildo Kit, där du har möjlighet att variera dig på flera sätt.

 


DEN BILLIGA – Obaie Uknisex Strap-On Harness with Dildo

Se priset här

För en riktigt högkvalitativ harness och strapon dildo är det väl värt att kika närmare på Obaie Unisex Strap-On Harness with Dildo.

Fördelar

 • Enkel att ta på och av
 • Plats för vibratorbullet
 • Ingår o-ringar i flera storlekar

Nackdel

Recension

Denne harness är mycket enkel att fästa tack vare remmarna som justeras för utomordentlig passform. Denne strapon dildo blir perfekt för både män och kvinnor oberoende av vem som vill ta rodret.

Med ens harness får man även en dildo av mindre storlek som kan användas både analt och vaginalt, men då dildon är relativt smal rekommenderas den mest för anala lekar.

Om man vill att upplevelsen ska bli ännu bättre är det inga svårigheter att placera en bullet som vibrerar inuti ens harness, och om man vill använda andra dildos i detta harness så är det också fullt möjligt.

För att dildon ska vara bekväm att föra in är den tillverkad av ftalatfritt silikon som även efter användning är mycket enkel att rengöra. Dra gärna nytta av ett vattenbaserat glidmedel för att det ska bli ännu mer bekvämt att använda sig av denne strap on dildo vid riktigt heta lekar i sovrummet tillsammans med ens käraste.

 

Hur använder du den?

Ta på dig harnesset och justera med hjälp utav banden, placera antingen strapon dildon som ingår eller en annan i harnesset. Glöm inte att använda glidmedel.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är nybörjare eller gillar när storleken är mindre.

 

Det säger andra kunder

Crow  – ” Första strap-on jag någonsin användt, och den fungerade sjukt bra. Lätt att sätta på sig, med justerbara band för harnesset, och enkelt att justera även medans man använder produkten. Skav lite grann vid benen, men löstes lätt med ett lager av underkläder.
Dildon gör sitt jobb fint, men kan tänka mig att mer erfarna användare skulle behöva en större storlek.
Allt som allt är denna en flexibel produkt som ger en exakt det hemsidan säger”

 

Sammanfattning

En lättanvänd strapon med stilren design.

 


Doc Johnson Body Extension Strap-on Set

Se priset här

En strapon dildo med tre utbytbara ihåliga dildos.

Fördelar

Nackdel

 • Ganska stora i storleken – ej för nybörjare

Recension

I detta set kan du uppleva olika former för stimulering då det innehåller 3 helt olika 3 strap-on dildos. Det gör att du garanterat kommer hitta en som faller dig i smaken.

Allihop är dessutom ihåliga vilket gör att, du som har en penis kan uppleva en mer fyllig resning. De olika dildoarna som ingår är:

 • Dildo – 17,8 cm och har en inre längd på 17 cm.
 • Dildo – 19 cm och en inre längd på 18,5 cm.
 • Dildo 20,3 cm och en inre längd på 20 cm.

Det gör att dessa strapon dildos passar de flesta storlekar.

Harnesset passar dig med en midja på mellan 71 cm och 121 cm.

 

Hur använder du den?

Fäst någon av dildoarna i selen och trä därefter på dig harnesset. Är du man behöver du även trä dildon på din penis. Justera banden så att den sitter stabilt och bekvämt. Kolla in vår glidmedelsguide när innan du gör klart din beställning.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är mer erfaren på grund av dildoarnas storlek.

 

Sammanfattning

Ett set med ihåliga dildos som är gjort av ett skönt och lent silikonmaterial.

 


Strap-on Dildo med Vibrator – Till två kvinnor

Se priset här

En dildo som stimulerar både den som ger och den som tar.

Fördelar

 • Kan stimulera två stycken samtidigt
 • Uttagbar bullet
 • Vattentät

Nackdel

 • Ingen sele – upplevs dock sitta bra ändå

Recension

Produkten är gjord för att bäras av en en person med vagina. Den passar perfekt för dig som vill kunna penetrera din partner oavsett om det är vaginalsex eller analsex men inte kan penetrera med din egen kropp.

Den fungerar inte som en vanlig strapon utan den förs in i vaginan för att därefter kunna penetrera sin partner.

Det finns endast en vibrationsinställning vilket gör den enkel att använda. Produkten rör sig med era kroppar och anpassar sig efter era ställningar.

Vibrationen sitter i båda ändar och kan därför upplevas av både den som penetrerar och den som blir penetrerad.

Toppen på staven är även böjd för att kunna komma åt g-punkten eller p-punkten ordentligt. Det är flera som upplever att det känns mer naturligt och skapar mer närhet tack vare att den inte fästs med sele.

 

Hur använder du den?

Placera ena delen i dig (som person med vagina) och använd den andra delen för att penetrera din partner. Välj om du vill använda vibrationen eller ta bort den helt genom att ta bort bulleten.

 

Rekommenderad till

För dig som har vagina och vill kunna penetrera, och för de som vill att båda ska kunna uppleva lika mycket njutning samtidigt. Här handlar det inte att en tar och en ger utan att båda ger.

 

Sammanfattning

Detta är en Strap-on Dildo med Vibrator som ger dig och din partner stimulering samtidig och det fungerar perfekt för duschsex tack vare att den är vattentät. Vill du hitta fler parsexleksaker? Kika in vårt bäst i test.

 


Se priset här

Bekvämt harness som sitter bekvämt och är snyggt för ögat.

Fördelar

 • Selen känns robust och sitter ordentligt på plats trots sin storlek
 • Elastiska stroppar för enklare av/påsättning
 • Enkel att rengöra och ta isär

Nackdel

 • Dildo ingår ej

Recension

Detta är ett harness som har både snygg design med metallknappar och läder.

Det sitter även bekvämt på plats tack vare sina justerbara remmar. Det ingår äve två o-ringar i olika storlekar för att du ska kunna använda din favoritdildo eller plug.

Unikt för det här harnesset är fickan som finns där fram som ni enkelt kan placera en bulletvibrator i i för stimulering av bland annat klitoris.

Tyvärr ingår ingen dildo så det är något som drar ner betyget för denna strapon. Men det är en enkelt för er att ta fram en favorit så länge den är under 3,8 cm i diameter eller så köper ni till en större o-ring. Kika på vårt bäst i test av dubbeldildos, för att se om någon faller dig i smaken.

 

Hur använder du den?

Fäst din dildo eller plug i o-ringen. Trä därefter på den och anpassa den med hjälp av de elastiska remmarna. Som alltid rekommenderar vi att använda rikligt med glidmedel.

 

Rekommenderad till

Passar dig som ska använda den på en kvinna tack vare att det är enkelt att ge klitorisstimulans.

 

Sammanfattning

En liten och nätt harness med snygga silverdetaljer som trots sin storlek sitter robust och bekvämt hela tiden.


Se priset här

En strapon som förs in i vaginan vid användning istället för att använda ett harness.

Fördelar

 • Harnessfri strapon
 • Passar både heterosexuella och lesbiska par
 • Flexibelt material

Nackdel

 • Annorlunda stimulering jämfört med vanlig strapon

Recension

Med dess ergonomiska design blir den mycket bekvämare att bära och det blir en annan typ av närhet som uppstår partnerna.

Designen är något som uppskattats mycket va särskilt lesbiska då den inte är formad efter mannens kön som många andra leksaker är.

Ni blir stimulerade samtidigt och staven anpassar sig efter era kroppar och ställningar. Den som bär straponen får även klitorisstimulans tack vare upphöjningen som finns vid stavens bas.

Staven är helt utan vibration och därför blir juckandet ännu verkligare och denna strapon är gjord i kroppssäkert silikon.

 

Hur använder du den?

Den kortare bulliga delen sitter i kvinnan som bär straponen och staven används för penetration.

 

Rekommenderad till

För dig som är kvinna och för som vill att båda ska kunna uppleva lika mycket njutning samtidigt. Här handlar det inte att en tar och en ger utan att båda ger.

 

Sammanfattning

Fun Factory Share Lite Dubbeldildo är en strapon som sitter bekvämt i vaginan samtidigt som den används för att penetrera partnern.

 


Vac-U-Lock Supreme Harness

Se priset här

Stilren strapon med medföljande o-ringar.

Fördelar

 • Passar dig med midjemått upp till 150cm
 • Vac-U-Lock
 • Bred ryggdel

Nackdel

 • Priset, ingår ej dildo

Recension

Om ni vill ha härligt strapon sex är denna sele verkligen att rekommendera. Med det breda ryggpartiet så stöttar den bra och gör den behaglig att bära.

Materialet är neopren som är mjukt och bekvämt att bära även under längre lekar. Du kan ha ett midjemått på upp till 150 cm och selen är givetvis justerbar till just din storlek.

Harnessen har en Vac-U-Lock plug som gör att du kan använda alla Doc Johnson´s olika dildos.

 

Hur använder du den?

Du trär selen över kroppen och justerar med hjälp av banden. Därefter använd Vac-U-Lock låset för att fästa dildon på din strapon.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill enkelt kunna variera dig mellan flera olika dildos.

 

Det säger andra kunder

Stefan  – ” Denna strap-on sele sitter perfekt även på män.
Jag bär denna ihop med en strap-on dildo ibland vid sexlekar med min fru.
Materialet känns att vara av bra kvalité och den skaver inte någon stans samt den känns bekväm.
Ett plus att man kan använda både strap-on dildos med sugpropp och vac-u-lock då de medföljer olika fästateraljer. Ett bra köp :)”

 

Sammanfattning

En harness som sitter bekvämt och som du enkelt kan fästa olika dildos på.

 


FETISH FANTASY HOLLOW STRAP-ON 15 CM

Se priset här

Snygg strapon med fastsittande ihålig dildo.

Fördelar

 • Når g-punkt/p-punkt bra tack vare den böjda formen
 • Kan användas med olika glidmedel
 • Enkel att rengöra

Nackdel

 • Hård

Recension

Detta är ett strapon dildo set där du får med både harness och en ihålig dildo. Harnesset är bekvmt och tillverkat i nylon. Trots tillverkningen i nylon ger själva harnesset en lyxig känsla, dock kan dildon upplevas något plastig.

Dildon är 20 cm lång vilket ger en härlig och djup penetration. Materialet är ett hårt gummimaterial och används med vattenbaserat glidmedel.

Eftersom dildon är hård och styv passar den bäst för anala lekar, då den blir lättare att föra in.

 

Hur använder du den?

Harnesset som är gjord i sting-modell är enkel för dig att trä på därefter justerar du banden för bästa komfort.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar en hårdare och styv dildo.

 

Det säger andra kunder

Dag – ” Sitter ordentligt fast – och på rätt ställe. Massor av strapons verkar var alldeles för högt placerade. Ger min Madame en härlig känsla av extra mycket makt, säger hon.

Som den mottagande, underkastade upplever man samma sak, att rejäla doningar ger vad tunna band och liknande inte ger.

 

Sammanfattning

En lättanvänd strapon som sitter där den ska och går att använda för flera olika typer av lekar.

 


Sinful Slender Svart Silikondildo

Se priset här

En silikondildo med flera variationsmöjligheter.

Fördelar

 • Samma modell finns i flera storlekar
 • Böjd form
 • Fungerar bra som vanlig dildo eller för strap on

Nackdel

 • Vissa tycker den ser basic ut

Recension

En stilren silikondildo som är perfekt för era framtida strapon lekar. Den fungerar även bra att använda på egen hand genom att fästa den på en platt yta med hjälp av sugproppen.

Den finns i storlekarna:

 

Hur använder du den?

Använd den för penetrerande onani, fäst den med sugpropp och lek på egen hand. Eller vaginalt och analt tillsammans med en partner med strapon.

 

Rekommenderad till

Passar alla då det går att variera sig på flera sätt.

 

Det säger andra kunder

Joachim – ” Superskön dildo fyller upp bra jag får otroliga utlösningar när frun kör den lite tuffare där bak på mig.”

 

Sammanfattning

En dildo som kommer i flera olika storlekar och passar för bra för både sololek och partnerlekar.

 


Fun Factory The Boss Dildo

Se priset här

Fun Factory The Boss Dildo passar dig som vill uppleva en fyllig och stimulerande känsla

Fördelar

 • Stor storlek
 • Verklighetstrogen form – ollonet stimulerar g-punkten bra
 • Skönt material

Nackdel

 • Stor ”bas” och passar därför inte alla strapons

Recension

Detta är en strapon dildo för dig som älskar att fyllas upp ordentligt. Du blir här penetrerad av 18 cm med en härlig bredd på 4,4 cm.

Både ollon och ådror är formade på den för en verklighetstrogen och extra stimulerande känsla.

Materialet är härligt silikon som är mjukt och skönt men också fast och flexibelt i din kropp. Den kan användas både analt och vaginalt då den har en stopper som hindrar den från att komma för långt in i kroppen vid analsex.

Använd vattenbaserat glidmedel vid införing för en skönare och mer behaglig upplevelse. Nackdelen är att sugpropps delen är ganska bred och passar därför inte alla straponselar.

 

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel, extra viktigt med tanke på dess storlek och använd därefter för penetrering på egen hand eller fast i en straponsele.

 

Rekommenderad till

Dig som har mycket erfarenhet sent tidigare på grund av dess storlek.

 

Det säger andra kunder

Karin – ” Riktigt skön och utmanande dildo av fin kvalitet! Ingenting för nybörjaren, men desto roligare för den som är redo för något lite större. Det stora ollonet lägger dessutom ytterligare en dimension till njutningen!
Enda negativa är att basen är såpass stor att den har svårt att passa i vissa strap-on selar. Diameter på basen är ca 8cm.”

 

Sammanfattning

En dildo större än genomsnittet som har ett verklighetstroget utseende och form. Kika här för fler stora dildos.

 


Heart On Silicone Harness Dildo

Se priset här

En dildo som är bredare i toppen och smalnar av längre ner och skapar därför en fylligare känsla.

Fördelar

 • Annorlunda form, bredast i toppen och avsmalnar sedan
 • Skönt material i silikon
 • Fyllig känsla tack vare formen

Nackdel

 • Ingår ej sele

Recension

En kvalitetsdildo för dig som redan har en harness hemma. Eller som bara vill använda det för mer standardonani.

Den är kompatibel med de flesta harness men kan också användas med vanlig handkraft. Dildon är 15,2 cm lång och har en diameter på 3,8 cm.

Toppen är dessutom böjd för att kunna ge målinriktad g-punktsstimulering. Det som gör den speciell är att den är bredare i toppen och blir smalare ju längre ned längs skaftet du kommer. Det är det som får upplevelsen att bli mer fyllig.

Hela dildon är gjord av ett skönt silikonmaterial och därmed väldigt len och vänlig mot huden. Används bäst tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

 

Hur använder du den?

Använd dildon på egen hand eller med en partner som strapon.

 

Rekommenderad till

För dig som gillar att känna dig fylld och känslan av att det händer mycket där nere.

 

Sammanfattning

En dildo med annorlunda utformning och skönt silikonmaterial som träffar din g-punkt perfekt.

 


Se priset här

En perfekt strapon dildo för dig som är ny inom strapon-världen.

Fördelar

 • Nybörjarvänlig
 • Skönt material
 • Vattentät

Nackdel

 • Liten i storleken

Recension

Är du ny till strapon dildos så rekommenderar vi denna härliga silikonprodukt. Med sina 12 cm har den en perfekt storlek för dig som är ny.

Silikonmaterialet gör att den är flexibel och behaglig samtidigt som den är fast. Det gör att den skapar en mer verklighetstrogen känsla och blir lättare att punktstimulera.

Den har en böjd topp och ett markerat ollon för att kunna nå och stimulera din g-punkt helt optimalt. Då den har en sugpropp som också kan fungera som en stopper så kan du även använda den analt. Formen gör att den även lättare når p-punkten, perfekt för prostatamassage.

Sugproppen gör att du kan komma in i många ställningar som normalt är omöjliga med en dildo, då du behöver hålla i den. Sen det bästa av allt – den passar perfekt i en strapon harness.

Produkten är vattentät så den kan med fördel användas i badet eller duschen. För skönare stimulering rekommenderar vi att du använder den med vattenbaserat glidmedel. Här kan du se hur du har bäst duschsex.

 

Hur använder du den?

Fäst sugproppen på valfritt område, i duschen eller på harnesset för strapon sex.

 

Rekommenderad till

Till dig som är nybörjare och håller på att testa dig fram. Eller för dig som gillar mindre storlek i vanliga fall.

 

Sammanfattning

En mindre strapon dildo än standardstorleken. Den är flexibel i böjlighet men fortfarande styv, med andra ord helt perfekt.

 


 

You2toys Fjärrstyrd Strap-on Duo

Se priset här

En strapondildo med en twist som ger båda partner stimulering samtidigt.

Fördelar

 • Dubbelstimulering
 • Inbyggda vibratorer som är fjärrstyrda
 • Elastiskt bälte

Nackdel

 • Inga spännen för att säkerställa att den sitter på plats under vilda lekar

Recension

Alla förälskar sig i You2toys Fjärrstyrd Strap-on Duo. Denne strapon dildo är en sele med två stycken dildos – en som pekar inåt och en som pekar utåt. På så vis kan både du som bär selen samt din partner njuta av penetreringen på samma gång.

Som grädden på moset har båda dildoarna vibratorer inom sig som man kan slå på för att verkligen njuta som aldrig förr. Du styr dessa med hjälp av fjärrkontrollen.

Det är upp till en själv att justera styrkan och vilka sorts vibreringar som man är ute efter så att det ska passa både en själv och ens partner som handen i handsken.

Det ingår dessvärre inte batterier så glöm inte köpa 4 x AAA batterier innan du får hem din strapon dildo.

 

Hur använder du den?

Ladda strapon dildon med batterier (4 x AAA) och därefter dra på dig selen för in den lilla dildon i dig och den stora penetrerar du din partner med. En perfekt parleksak.

 

Rekommenderad till

Passar er som gillar när båda kan njuta av penetrerande stimulering samtidigt.

 

Sammanfattning

En strapon dildo som låter er båda njuta av penetrering samtidigt och tre olika sorters vibrationer.

 


 

Fetish Fantasy Hollow Strap-on med Testiklar 19 cm

Se priset här

En strapon med verklighetstrogen strapon dildo och bekväm harness.

Fördelar

 • Mycket ådror
 • Ihålig dildo – sitter bra på både män och kvinnor
 • Nybörjarvänlig

Nackdel

 • Upplevs av vissa som lite plastig

Recension

En nybörjarvänlig harness med en ådrig strapon dildo, gör det lättare än någonsin att få njuta av penetrering via en strap on dildo.

Selen med justerbara remmar ser till så att passformen blir perfekt för alla, så när du väl vill att det ska hetta till i sovrummet så kan snabbt ta fram denne leksak när som helst.

Då den är både nätt och lätt så blir det inga svårigheter att diskret transportera, ifall man är intresserad av att använda en strapon på resan.

Förutom själva selen så medföljer dessutom en dildo till denne strapon som är 19,5 cm. Den har ett mycket realistiskt utseende och kommer att bli mycket skön att använda, gärna med ett vattenbaserat glidmedel.

Efter användning är det heller inte svårt att rengöra dildon med ett sexleksaksrengöringsmedel eller med tvål och vatten. Just denne strapon är det perfekta valet för de som är nybörjare och vill testa på en strapon sele till ett mycket billigt pris.

 

Hur använder du den?

Trä på dig selen och om du har penis trär du även den över penisen annars placerar du den bara på din vagina.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är nybörjare och vill prova på en bra leksak för bra pris.

 

Sammanfattning

Mycket strapon för en liten summa pengar.

 


 

Fetish Fantasy Hollow Strap-On för honom eller henne

Se priset här

Lättanvänd och flexibel strapon med ihålig dildo.

Fördelar

 • Ihålig strapon dildo
 • Behagligt material
 • Bekvämt harness

Nackdel

 • Inga spännen som gör att du kan spänna åt riktigt hårt.

Recension

En strapon leksak som aldrig sviker en är den riktigt heta Fetish Fantasy Hollow Strap-On. Den här leksaken har en sele som är mycket enkel att trä på utan att behöva krångla med flera delar och olika spännen.

Skälet till att selen är så enkel att trä på är tack vare det elastiska nylonet som den är tillverkad av, så den kommer med största sannolikhet att passa de flesta.

Med en ihålig strapon dildo kan alla använda och njuta av kinky lekar som både han och hon kommer att älska.

Använd gärna ett vattenbaserat glidmedel så att upplevelsen blir så perfekt som det bara går.

När lekarna är över kan man använda varmt vatten för att rengöra dildon tillsammans med ett rengöringsmedel som är gjort för just sexleksaker.

 

Hur använder du den?

Trä på dig selen och om du har penis trär du även den över penisen annars placerar du den bara på din vagina.

 

Rekommenderad till

Den passar både erfarna och oerfarna. Särskilt dig som gillar när det är enkelt och går snabbt att ta av och på.

 

Det säger andra kunder

Hanna – ”Har använt den för både dubbelpenetration och pegging.
Materialet är behagligt och ihåligheten gör att den inte känns så hård. Lagom tjock för att användas med lite uppvärmning.
Går att med lite trixande få in en vibrator inuti.
Lätt att rengöra. Bra harness”.

 

Sammanfattning

Denna strapon är både enkel att bära, enkel att förvara och kostar mycket lite, så för de som vill testa på en strapon utan att lägga för mycket pengar på det blir den här sexleksaken perfekt.

 


 

King Cock Hollow Strap-On Sele Set

Se priset här

Denna strapon är framtagen för veteranerna som är ute efter en storlek som verkligen imponerar.

Fördelar

 • Sele för hela kroppen
 • Utbytbar dildo
 • Fanta Flesh material

Nackdel

 • Stor dildo (känns för stort för vissa)

Recension

När du vill ta lekarna med strapon till en helt ny nivå är King Cock Hollow Strap-On Sele Set ett perfekt val.

Selen till denne strapon kommer att ha en utomordentlig passform då du själv kan justera den utefter ens egen kropp.

Med denna strapon får du en riktigt stor 28 cm lång dildo som är ihålig på insidan och ser mycket realistisk ut på utsidan. Om du vill använda en helt annan dildo som man har hemma så är det inte något problem, då du lätt kan ta av och sätta på olika dildos på selen.

Den här strapon harnesset är uppbyggd på ett annat sätt jämfört med de flesta andra. Den är gjord så att den fördelar vikten över både rygg och skuldror och skapar därför en mer behaglig och stabil upplevelse.

Den är gjord ett material som kallas Fanta Flesh som gör att den både känns och ser mer natutrogen ut.

 

Hur använder du den?

Trä selen över rumpan och sedan spänn åt över axlarna.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en stabil upplevelse där du aldrig behöver oroa dig för att din strapon ska lossna.

 

Sammanfattning

En stor dildo kräver stor sele och det är precis vad du får vid köp av en sån här strapon.

 


Hollow Strap-on With Balls 18 cm

Se priset här

Om du är ute efter att köpa strapon med pung redan idag så är det klara valet Hollow Strap-on With Balls 18 cm.

Fördelar

 • Snygg och verklig dildo
 • Dildo med pung
 • Lättanvänd

Nackdel

 • Stor dildo

Recension

Dildon är ihålig och det är enkelat att ta på dig selen och placera sitt könsorgan i den medföljande ihåliga dildon. Alternativt bara ha den över om du är kvinna.

Tack vare det faktumet att selen är så flexibel kommer den att ha en ganska perfekt passform oavsett vem man är, och den realistiska dildon ser till så att din partner åmar sig av njutning varje gång.

Den införbara längden på dildon som följer med denne strapon är 18 cm, så om du gillar stora dildoar blir den här leksaken helt perfekt.

Dildon är dessutom kroppssäker och fri från ftalater, så man kan alltid känna sig säker vid bruk. Krydda till det i sovrummet redan idag när du tar fram Hollow Strap-on With Balls 18 cm..

 

Hur använder du den?

Trä på dig selen och om du har penis trär du även den över penisen annars placerar du den bara på din vagina.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar större dildos.

 

Sammanfattning

En verklighetstrogen strapon dildo som är ihålig och uppskattas av många.

 


Double Strap On

Se priset här

En ovanlig sexleksak med dubbel strapon, både för den som tar och för den som ger, en perfekt parleksak.

Fördelar

 • Dubbel stimulering
 • Enkel att använda
 • Kan komma åt klitoris

Nackdel

 • Går ej att byta dildos

Recension

Kan ni inte bestämma er vem som ska penetrera och vem som ska bli penetrerad? Då är den här perfekt för er. Om ni älskar att använda en strap on dildo så finns det ingenting bättre än en variant som stimulerar er båda samtidigt.

Den ena penetrerar bäraren av ens harness medan den andra penetrerar ens partner.

Själva dildoarna är tillverkade av 100 % silikon, vilket inte endast är hudvänligt utan också känns mycket verklighetstroget. Dildon på denne strap on dildo som pekar mot bäraren har en totallängd på 12,5 cm medan dildon för ens partner når uppemot 18 cm.

Efter användning är det lätt som en plätt att rengöra ens strap on dildo med tvål och vatten, men om man vill se till så att det ska bli riktigt rent så kan man satsa på ett rengöringsmedel som är specifikt framtaget för sexleksaker.

 

Hur använder du den?

Kvinnan har den lilla dildon i sig och använder den större dildon för att penetrera sin partner.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är kvinna som vill bli penetrerad samtidigt som du kan penetrera din partner –  oavsett vilket kön din partner har.

 

Sammanfattning

Med sin snygga svarta design, verklighetstrogna dildos, justerbara remmar och hudvänliga material kommer man verkligen att älska denne strap on dildo.

 


Q&A Strapon

Vad är en strapon?

En strapon är en sexleksak i form av en dildo som bärs av den som ska penetrera någon annan. Penetrationen kan ske både analt och vaginalt och i alla sexställningar. En strapon är varken till för någon särskild sexualitet eller för något särskilt kön.

Vem använder strapon?

En strapon kan vem som helst använda, men den är till för den som vill penetrera någon annan. Några anledningar till att använda en strapon kan vara

 • En med vagina vill penetrera någon annan
 • En person som redan har penis vill kunna penetrera fler hål eller ytterligare en person
 • En person som redan har penis har inte möjlighet till erektion och därför använder en strapon

Det är väldigt vanligt med femdom strapon just för att en person med vagina inte kan penetrera någon naturligt. Så strapon femdom gör det hela mycket enklare.

 

Hur fungerar en strapon?

En strapon bärs oftast genom en sele, även kallat harness som fästs runt rumpan eller om det är en person med vagina och det är en dubbelsidig strapon så fästs den inuti vaginan.

 

Så här väljer du den bästa strap-on för dig

Att välja rätt strap-on kräver tanke och överväganden för att säkerställa en bekväm och tillfredsställande upplevelse. Här är en steg-för-steg guide:

Fastställ syftet:

Identifiera om strap-onen kommer användas för penetrerande lekar eller för att ge extra stimulans. Detta påverkar valet av modell och material.

Välj rätt material:

Materialvalet påverkar känslan av strap-onen. Silikon ger en mjuk känsla, medan hårdare material som plast eller metall ger stabilitet.

Storlek är viktig:

Välj en storlek som passar både dig och din partner. För nybörjare kan en mindre modell vara mer lämplig medan erfarna användare kanske föredrar en större.

Anpassningsbara remmar och spännen:

För en skräddarsydd passform, se till att strap-onen har justerbara remmar och spännen.

För olika behov:

Utforska olika sorter. Enklare modeller passar kanske bäst för nybörjare medan de med mer erfarenhet kan njuta av avancerade funktioner som vibrationer eller dubbel penetration.

Kommunicera med din partner:

Öppen kommunikation är nyckeln. Diskutera förväntningar och gränser för att skapa en trygg och positiv upplevelse för båda.

Utforska recensioner och rekommendationer:

Läs recensioner och få rekommendationer från andra användare för att göra ett informerat beslut.

Genom att noggrant överväga dessa faktorer kan du hitta den bästa strap-on som passar dina unika behov och berikar din intima erfarenhet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här