Här är de 15 bästa strap on dildos i test

Här är de 15 bästa strap on dildos i test

Här är de 15 bästa strap on dildos i test

En strap on dildo är perfekt för de som inte är penisbärare men som ändå vill kunna känna på hur det är att penetrera sin partner för vilda lekar i sovrummet. Båda parter kan få enorm njutning när ens strap on dildo kommer fram för att hetta till det lite extra.

En stor fördel med att använda sig av en strap on dildo är det faktumet att det finns en lång rad varianter att välja mellan, så det är upp till en själv och ens partner vilken storlek som föredras. Nedan ska vi gå igenom några av de bästa leksakerna inom världen av strap on dildos så att man förhoppningsvis enklare kan finna en variant som passar en perfekt.

TESTVINNARE – Obaie Unisex Strap-On Harness with Dildo

Obaie Unisex Strap-On Harness with Dildo

För en riktigt högkvalitativ harness och strap on dildo är det väl värt att kika närmare på Obaie Unisex Strap-On Harness with Dildo. Denne harness är mycket enkel att fästa tack vare remmarna som justeras för utomordentlig passform. Denne strap on dildo blir perfekt för både män och kvinnor oberoende av vem som vill ta rodret. Med ens harness får man även en dildo av mindre storlek som kan användas både analt och vaginalt, men då dildon är relativt smal rekommenderas den mest för anala lekar.

Om man vill att upplevelsen ska bli ännu bättre är det inga svårigheter att placera en bullet som vibrerar inuti ens harness, och om man vill använda andra dildos i detta harness så är det också fullt möjligt. För att dildon ska vara bekväm att föra in är den tillverkad av ftalatfritt silikon som även efter användning är mycket enkel att rengöra. Dra gärna nytta av ett vattenbaserat glidmedel för att det ska bli ännu mer bekvämt att använda sig av denne strap on dildo vid riktigt heta lekar i sovrummet tillsammans med ens käraste.

TILL NYBÖRJAREN – The Penetrator

THE PENETRATOR

Om man älskar att använda en strap on dildo så finns det ingenting bättre än en variant som stimulerar båda parter samtidigt. Detta kan The Penetrator hjälpa till med, då denne strap on dildo är en harness med två stycken dildos som pekar åt olika håll. Den ena penetrerar bäraren av ens harness medan den andra penetrerar ens partner. Själva dildoarna är tillverkade av 100 % silikon, vilket inte endast är hudvänligt utan också känns mycket verklighetstroget. För att få en så skön upplevelse som möjligt rekommenderas det dock att inhandla ett vattenbaserat glidmedel för enkel penetrering.

Dildon på denne strap on dildo som pekar mot bäraren har en totallängd på 10 cm medan dildon för ens partner når uppemot 17 cm. Efter användning är det lätt som en plätt att rengöra ens strap on dildo med tvål och vatten, men om man vill se till så att det ska bli riktigt rent så kan man satsa på ett rengöringsmedel som är specifikt framtaget för sexleksaker. Med sin snygga svarta design, verklighetstrogna dildos, justerbara remmar och hudvänliga material kommer man verkligen att älska denne strap on dildo.

DEN BILLIGA – Crystal Pleasures Aqua Blue Strap-On (15/18 cm)

CRYSTAL PLEASURES AQUA BLUE 15 CM STRAP-ON

CRYSTAL PLEASURES AQUA BLUE 18CM STRAP-ON

Denne lättanvända strap on dildo i två olika storlekar blir perfekt för paren som vill krydda till det lite i sovrummet. Använd leksaken antingen för analt eller vaginalt bruk för att få en upplevelse som aldrig förr. Den ena varianten har en införbar längd på 15 cm medan den andra har en införbar längd på 18 cm, så det är upp till en själv vad man föredrar. Designen är kristallklar och riktigt fantastisk att titta på – men inte lika fantastisk som den är att använda. Denne strap on dildo är böjlig men håller ändå passformen för att verkligen kännas som ”the real deal”.

Tack vare sugkoppen i botten behöver man inte använda händerna, så även om man enbart vill använda dildon utan dess sele så kan man enkelt fästa sexleksaken på exempelvis väggen i badrummet eller på golvet. För de som har en förkärlek till selen kan det vara bra att veta hur man enkelt fäster och lossar den medföljande dildon så att man själv kan testa helt andra dildos som fästs på selen.

MEST POPULÄRA – Crystal Pleasures Dual Density Reality Dong Strap-On (17/20 cm)

CRYSTAL PLEASURES DUAL DENSITY REALITY DONG 17 CM STRAP-ON

CRYSTAL PLEASURES DUAL DENSITY REALITY DONG 20 CM STRAP-ON

Denne snygga strap on dildo med sele som är designad i Sverige blir perfekt för bruk både vaginalt och analt. Själva dildon har en mycket fin design som man både kan uppskatta att titta på och att använda. Den är nämligen kristallklar utan att innehålla någon grumlighet. Välj antingen en Crystal Pleasures Dual Density Reality Dong Strap-On med en införbar längd på 17 cm eller den andra varianten på 20 cm. Den förstnämnda har en blå färg medan den sistnämnda lutar mer åt det röda hållet, men utöver detta är de kristallklara.

Dildon har en mycket realistisk textur och är böjlig men håller ändå passformen för en utomordentlig känsla oavsett om man använder den analt eller vaginalt. Den kommer med en sele som man fäster dildon i, men det går lika bra att fästa någon av ens andra dildoar i selen. Om man inte vill dra nytta av selen har den medföljande dildon dessutom en sugkopp för att man ska ha möjligheten att fästa den på antingen en vägg eller på golvet.

TILL VARDAGEN – You2toys Fjärrstyrd Strap-on Duo

You2toys Fjärrstyrd Strap-on Duo

Under de sexiga lekarna för honom och henne i sovrummet kommer båda parter att förälska sig i You2toys Fjärrstyrd Strap-on Duo. Denne heta strap on dildo är en sele med två stycken dildos – en som pekar inåt och en som pekar utåt. På så vis kan både bäraren av selen samt ens partner njuta av penetreringen på samma gång. Som grädden på moset har båda dildoarna vibratorer inom sig som man kan slå på för att verkligen njuta som aldrig förr. Det är upp till en själv att justera styrkan och vilka sorts vibreringar som man är ute efter så att det ska passa både en själv och ens partner som handen i handsken.

Leksaken är tillverkad av PVC och kommer att kunna åtnjutas som bäst om man använder sig av ett vattenbaserat glidmedel. Efter användning kan man antingen rengöra sin strap on dildo med tvål och vatten eller så vänder man sig till ett rengöringsmedel för sexleksaker. Oavsett vad så kommer man att älska denne strap on dildo då båda parter kan njuta av stimuleringen samtidigt.

DEN FRÄCKA – Crystal Pleasures Aqua Blue Strap-On (18/20 cm)

CRYSTAL PLEASURES AQUA BLUE 18 CM STRAP-ON

CRYSTAL PLEASURES AQUA BLUE 20 CM STRAP-ON

Vi har tidigare nämnt denne produkt, men vad man kanske inte visste är att den finns i ännu större storlekar. Denne högkvalitativa strap on dildo kommer i antingen 18 cm eller 20 cm beroende på vad man föredrar. Man fäster dildon i en sele som enkelt kan justeras utefter hur hårt eller löst den behöver sitta fast. Det är dessutom enkelt att ta loss dildon från selen och sätta fast en annan dildo som man kanske redan har hemma om detta skulle vara att föredra.

Denne strap on dildo har en sugkopp i botten, så när man inte använder den i selen kan man fästa den på väggar och golv för att använda den vid onani. Om man dessutom köper till vattenbaserat glidmedel så kommer upplevelsen att bli förträfflig. Oavsett om man vill använda Crystal Pleasures Aqua Blue Strap-On analt eller vaginalt så kommer den alltid att finnas där för en i vått och torrt – men förhoppningsvis vått.

Lila Strap-On Set

LILA STRAP-ON SET

Lila Strap-On Set är det perfekta paketet för de som alltid har önskat sig en strap on dildo. Här får man nämligen inte bara en strap on dildo, utan tre stycken för olika ändamål. En av varianterna är en ordinär realistisk dildo, den andra är en anal dildo och den tredje är en strap on dildo som är specifikt framtagen för att nå g-punkten. Oavsett om man är i behov av en storlek S eller XL så är det inga problem då selen som följer med denne strap on dildo kan justeras mellan dessa storlekar.

För att det ska bli så skönt som möjligt att använda denne strap on dildo så kan det vara bra att inhandla ett vattenbaserat glidmedel för enkel penetrering. Vid rengöring efteråt kan man därtill inhandla ett rengöringsmedel som är specifikt framtaget för en strap on dildo eller liknande sexleksaker. Det går dock lika bra att använda tvål och vatten om man föredrar det. Oavsett vad så kommer Lila Strap-On set att bli perfekt då man kan välja just den strap on dildo som intresserar en för stunden.

Loving Joy Universal Black Harness

Loving Joy Universal Black Harness

Om man vill använda sig av en strap on dildo så kommer man först av allt att vara i behov av en ”harness” eller ”sele” som man brukar kalla det på svenska. Om så är fallet så bör man definitivt kika närmare på Loving Joy Universal Black Harness. Denne snygga sele kan åtnjutas av både en själv och ens partner då den inte enbart ser riktigt snygg ut, utan dessutom är tillverkad av mycket högkvalitativa material. För bästa passform har man möjligheten att justera storleken upp till 132 cm runt midjan. Tack vare konstlädret med sina snygga metallknappar ser hela selen riktigt snygg och exklusiv ut så att det inte bara ska kännas fantastiskt, utan också se fantastiskt ut.

För extra vibrationer vid penetrering kan man även lägga en bullet i en ficka som finns på selen. På så vis kommer både hon och han att kunna njuta av stimulering. Om man vill fästa en strap on dildo som man har hemma till ens sele så medföljer det två stycken O-ringar i olika storlekar så att passformen ska bli perfekt.

Lock N Load Strapon

LOCK N LOAD STRAPON

En mer lättviktig enkel sele för ens strap on dildo får man allt leta efter, då Lock N Load Strapon gör det lättare än någonsin att få njuta av penetrering via en strap on dildo. Selen med justerbara remmar ser till så att passformen blir perfekt för alla, så när man väl vill att det ska hetta till i sovrummet så kan man snabbt ta fram denne leksak när som helst. Då den inte har en stor mängd delar eller någon tyngre utrustning så blir det inga svårigheter att diskret transportera med sig sin Lock N Load Strapon ifall man är intresserad av att använda en strapon på resan.

Förutom själva selen så medföljer dessutom en dildo till denne strapon som är 16,5 cm djup. Den har ett mycket realistiskt utseende och kommer att bli mycket skön att använda, gärna med ett vattenbaserat glidmedel. Efter användning är det heller inte svårt att rengöra dildon med ett sexleksaksrengöringsmedel eller med tvål och vatten. Just denne strapon är det perfekta valet för de som är nybörjare och vill testa på en strapon sele till ett mycket billigt pris.

Fun Factory The Boss Dildo

Fun Factory The Boss Dildo

Välj mellan beige, rosa eller svart för att få en riktigt snygg Fun Factory The Boss dildo till sin strapon. Den här leksaken är 18 cm lång och kommer att förse en med stor njutning oavsett om man vill använda den som den är eller sätta den på en sele för lekar med strapon. Fun Factory The Boss Dildo blir perfekt både för onani och när man känner för att inkludera ens partner i lekarna för att krydda till det i sovrummet. Tack vare det faktumet att denne dildo till strapon är tillverkad av silikon kommer man alltid att kunna njuta av en riktigt skön känsla vid användning, och så länge man drar nytta av ett vattenbaserat glidmedel så kommer det att bli ännu bättre.

Om man älskar lekar i vattnet med eller utan strapon så blir man säkert glad över att höra hur denne dildo är vattentät. Man kan därför njuta av onani eller förspel i badkaret och duschen om man så känner för det. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Sinful Slender Silikondildo Medium

Sinful Slender Silikondildo Medium

Den här enkla, diskreta och stilrena dildon för antingen en strapon, onani på egen hand eller förspel tillsammans med en partner kommer att älskas av de flesta. Då leksaken är tillverkad av silikon kommer penetrering att bli helt fantastiskt mjukt och skönt. Använd dildon antingen vaginalt eller analt beroende på vad man föredrar, och tack vare att dildon är vattentät så behöver lekarna inte begränsas till sovrummet. Varför inte använda sin nya sexleksak i badkaret eller duschen för våta lekar själv eller tillsammans med ens partner.

Förutom att kunna fästas i en strapon så har dildon även en sugkopp på undersidan som ser till så att man kan fästa den på antingen ett golv eller en vägg helt beroende på vad man själv skulle vilja hitta på. Tack vare silikonet utan ftalater kommer det inte heller att finnas någon lukt av gummi som är i vägen. Sinful Slender Silikondildo Medium är helt enkelt det perfekta valet vid strapon eller bara för användning vid onani. Dildon har en längd på 14,5 cm samt är 2,8 cm i diameter.

Fetish Fantasy Hollow Strap-On för honom eller henne

Fetish Fantasy Hollow Strap-on för Honom eller Henne

En strapon leksak som aldrig sviker en är den riktigt heta Fetish Fantasy Hollow Strap-On. Den här leksaken har en sele som är mycket enkel att trä på utan flera delar och manicker som behöver spännas. Skälet till att selen är så enkel att trä på är tack vare det elastiska nylonet som den är tillverkad av, så den kommer med största sannolikhet att passa de flesta. Med en strapon kan man verkligen njuta av kinky lekar som både han och hon kommer att älska.

Använd gärna ett vattenbaserat glidmedel så att upplevelsen blir så perfekt som det bara går. När lekarna är över kan man använda varmt vatten för att rengöra dildon tillsammans med ett rengöringsmedel som är gjort för just sexleksaker. Denne strapon är både enkel att bära, enkel att förvara och kostar mycket lite, så för de som vill testa på en strapon utan att lägga för mycket pengar på det blir den här sexleksaken perfekt.

King Cock Hollow Strap-On Sele Set

King Cock Hollow Strap-on Sele Set 28 cm

När man vill ta lekarna med strapon till en helt ny nivå är King Cock Hollow Strap-On Sele Set ett perfekt val. Denne leksak är framtagen för veteranerna som är ute efter en storlek som verkligen imponerar. Selen till denne strapon kommer att ha en utomordentlig passform då man själv kan justera den utefter ens egen kropp. Med denne strapon får man en riktigt stor 28 cm lång dildo som är ihålig på insidan och ser mycket realistisk ut på utsidan. Om man vill använda en helt annan dildo som man har hemma så är det inte något problem, då man lätt kan ta av och sätta på olika dildos på selen.

För att penetrering ska bli så skönt som möjligt med denne strapon är det väl värt att också inhandla ett vattenbaserat glidmedel som man applicerar på dildon för så stor njutning som möjligt. Testa en ihålig strapon idag till strap on sex som båda parter kommer att älska. Använd antingen denne strapon dildo som kommer med setet eller välj en som man redan har hemma sedan tidigare.

19 Cm Hollow Strap-On With Balls

19CM HOLLOW STRAP-ON WITH BALLS

Om man är ute efter att köpa strapon med pung redan idag så är det klara valet 19 Cm Hollow Strap-On With Balls. Denne strapon är det rätta valet för de män som vill känna sig mer självsäkra samtidigt som partnern får njuta av utomordentlig stimulering. Allt man behöver göra är att ta på sig selen och placera sitt könsorgan i den medföljande ihåliga dildon. Tack vare det faktumet att selen är så flexibel kommer den att ha en ganska perfekt passform oavsett vem man är, och den realistiska dildon ser till så att ens partner tjuter av njutning varje gång.

Den införbara längden på dildon som följer med denne strapon är 17,8 cm, så om man gillar dem stora blir den här leksaken helt perfekt. Dildon är dessutom kroppssäker och fri från ftalater, så man kan alltid känna sig säker vid bruk. Krydda till det i sovrummet redan idag när man tar fram 19 Cm Hollow Strap-On With Balls.

18 Cm Silicone Hollow Strap-On

18CM SILICONE HOLLOW STRAP-ON

Då har vi nått den sista produkten på listan, men trots detta är det här en leksak som man verkligen inte vill missa. Denne strapon är gjord av 100 % medicinsk ”Elite Silikon”. Detta betyder att leksaken ganska enkelt kan hålla ens kroppstemperatur så att det känns ännu mer som den äkta varan än det annars hade gjort. Tack vare det faktumet att den medföljande dildon till denne strapon är ihålig så kan mannen placera sitt kön i dildon för att ge sin partner hennes livs stimulering.

Selen i denne strapon kan lätt justeras utan att behöva tidigare erfarenhet av leksaker som dessa, och oavsett vem man är så kommer passformen med största sannolikhet att bli helt perfekt. När man dessutom tar hänsyn till den stilrena svarta designen så kommer det inte enbart att kännas otroligt skönt, utan denne strapon blir också snygg att titta på. Priset är därtill ganska rimligt med tanke på hur hög kvaliteten faktiskt är på denne strapon, så varför inte satsa på leksaken redan idag för njutning som man aldrig vill ska ta slut.

Lisa Öberg