Bäst i test | Lufttrycksvibratorer

127

Lufttrycksvibratorer har blivit en stor favorit inom världen av onaniprodukter, och det är lätt att förstå varför. Istället för vanliga vibrationer använder sig dessa onanileksaker av tryckvågor för att stimulera klitoris på ett sätt som ingen annan leksak klarar av, och resultatet har blivit en uppsjö av positiva omdömen kring lufttrycksvibratorer.

Även för de som vanligtvis har svårt att uppnå orgasm kan det bli fullt möjligt med hjälp av en lufttrycksvibrator, och för att visa prov på hur effektiva de är kommer vissa av dessa leksaker med en orgasmgaranti. Nedan ska vi tala mer om några olika högkvalitativa lufttrycksvibrator och lista de allra bästa på marknaden.

TESTVINNARE – Satisfyer Pro 2 Next Generation

satisfyer pro 2 2000x2000

Se prisen här

 

Lufttrycksvibratorer förser en med en helt ny värld av njutning, och Satisfyer Pro 2 Next Generation är en äkta testvinnare inom just denne kategori. Den här lufttrycksvibratorn drar nytta av pulserande tryckvågor för en fantastisk känsla av oralsex för en nästintill fullkomligt garanterad orgasm. Även för de som har svårt att vanligtvis uppnå orgasm har det visat sig att en lufttrycksvibrator såsom Satisfyer Pro 2 Next Generation kan göra under för en.

Denne lufttrycksvibrator kommer med 11 olika pulseringslägen som man kan välja mellan med hjälp av knappar på apparaten. Om man är ute efter ett glidmedel att dra nytta av tillsammans med sin lufttrycksvibrator kan det vara en god idé att satsa på ett vattenbaserat glidmedel, och efter användning bör man rengöra sexleksaken med hjälp av ett rengöringsmedel som är särskilt framtaget för sexleksaker. Om man inte tidigare har testat på en lufttrycksvibrator är det nästintill en garanti att man uppnår orgasm vid användning av just Satisfyer Pro 2 Next Generation, även om man i vanliga fall har svårt att få orgasm.

Fördelar:

 • Använder sig av effektiva pulserande tryckvågor
 • Nästintill garanterad orgasm
 • 11 olika pulseringslägen att välja mellan

Nackdelar:

 • Måste laddas relativt ofta

TILL NYBÖRJAREN – Satisfyer Pro Penguin Next Generation

satisfyer pro penguin next generation 2000x2000

Se prisen här

 

För en lufttrycksvibrator med ett riktigt snyggt och väl genomtänkt yttre kommer här Satisfyer Pro Penguin Next Generation. Leksaken drar nytta av tryckvågsstimulering för att förse en med en upplevelse som aldrig förr – och det är möjligt att välja mellan hela 11 olika lägen. På så vis kan man få en riktigt skräddarsydd upplevelse tillsammans med sin högkvalitativa lufttrycksvibrator.

En stor charm med just den här lufttrycksvibratorn är dess yttre som påminner om en pingvin med en stilig fluga. Just Satisfyer Pro Penguin Next Generation är dessutom en uppdaterad variant av en tidigare sexleksak, så den har uppdaterade funktioner i form av ett större munstycke och en tystare motor. Tänk heller inte på batterier då denne sexleksak enkelt laddas upp med hjälp av en sladd. Varför inte satsa på Satisfyer Pro Penguin Next Generation som en Alla Hjärtans Dags överraskning till ens käraste eller så satsar man på onaniprodukten som en julklapp till sig själv. Det är nästintill en garanti att man kommer att uppnå orgasm med en lufttrycksvibrator, så testa på produkten redan idag!

Fördelar:

 • Drar nytta av effektiv tryckvågsstimulering
 • Kan lätt laddas upp med en sladd
 • 11 olika lägen att välja mellan

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

DEN BILLIGA – Satisfyer 2 Next Generation Klitorisstimulator

satisfyer 2 next generation klitoris stimulator

Se prisen här

 

För de som är ute efter en billig lufttrycksvibrator som trots den låga kostnaden vet var skåpet ska stå får man inte missa att kika närmare på Satisfyer 2 Next Generation Klitorisstimulator. Den här onaniprodukten använder pulserande tryckvågor för att se till så att användaren får en upplevelse som aldrig förr. Det har många gånger bevisats att kvinnor mycket enklare får orgasm med hjälp av en lufttrycksvibrator jämfört med ett flertal andra onaniprodukter, så det är nästan en garanti att man uppnår orgasm så länge man drar nytta av en högkvalitativ lufttrycksvibrator.

En av skälen till varför Satisfyer 2 Next Generation Klitorisstimulator är så billig har att göra med faktumet att leksaken drivs av batterier istället för en laddningssladd. Man får därför inte glömma att inhandla två stycken AAA-batterier när man beställer sin lufttrycksvibrator. En stor fördel som dock är väl värd att nämna gällande Satisfyer 2 Next Generation Klitorisstimulator är att den kommer med 11 olika lägen för att man ska kunna välja just den inställningen som passar ens individuella önskemål.

Fördelar:

 • Mycket billig
 • 11 olika stimuleringsinställningar att välja mellan
 • Vattentät för användning i duschen eller badkaret

Nackdelar:

 • Vissa upplever att den har en relativt låg sugkraft

MEST POPULÄRA – Womanizer Premium Klitorisstimulator

womanizer premium klitoris stimulator sort

Se prisen här

 

Womanizer Premium Klitorisstimulator är en härlig lufttrycksvibrator med en 30 dagars orgasmgaranti. Med andra ord, om man inte får en orgasm med hjälp av onanileksaken inom 30 dagar får man pengarna tillbaka. Detta är dock en mycket liten risk då lufttrycksvibratorer är utomordentligt effektiva, även för de som vanligtvis har svårt att uppnå orgasm. Välj mellan flera olika färger såsom blå, röd, rosa, svart eller vit för att hitta en lufttrycksvibrator som passar en likt handen i handsken.

För att förse en med den där fantastiska känslan under onani använder Womanizer Premium Klitorisvibrator just tryckvågor, och visst är det effektivt. Det är nästintill en garanti att man får en orgasm redan första gången man drar nytta av onanileksaken. Just denne variant av lufttrycksvibrator har en ljudlös funktion så att man ska kunna njuta utan att behöva oroa sig för störiga ljud. Därtill finns det hela 12 olika intensitetsnivåer som man kan skifta mellan för att hitta ett passande läge. Tänk heller inte på batterier då denne lufttrycksvibrator laddas upp med en sladd, så det blir aldrig nödvändigt att ge sig ut för att köpa batterier.

Fördelar:

 • 12 olika intensitetsnivåer att välja mellan
 • 30 dagars orgasmgaranti
 • Kräver inga batterier

Nackdelar:

 • Relativt dyr

TILL VARDAGEN – Satisfyer Pro G-spot Rabbit

satisfyer pro g spot rabbit 2000x2000

Se prisen här

 

Visst har en lufttrycksvibrator mycket att bjuda på, men vad sägs om en lufttrycksvibrator som kombineras med en ordinär vibrator i en och samma onanileksak? Detta kan komma att bli en verklighet med den mycket lyxiga och effektiva Satisfyer Pro G-spot Rabbit. Detta är en förvånansvärt billig produkt i en stilren design som stimulerar ens klitoris med hjälp av tryckvågor samtidigt som man kan föra in staven för invändig vibrerande njutning. För att ens lufttrycks vibrator ska förse en med en riktigt skräddarsydd upplevelse kan man skifta mellan 10 olika vibrationsmönster när det kommer till staven samt 11 olika pulseringsnivåer när det kommer till klitorisstimulatorn.

Allt som allt är det här en onanileksak som har någonting för alla. Tack vare att den är 100 % vattentät kan man lätt ta med sig Satisfyer Pro G-spot Rabbit in i badkaret för lite våta lekar, och när det kommer till uppladdning behöver man inte oroa sig för batterier. Leksaken är fullt uppladdningsbar, så batterier blir ett minne blott. Vibrationerna och tryckvågorna styrs via knappar på leksaken som man enkelt kommer åt, så lättare kan det knappast bli. Även för de som vanligtvis har svårt att få orgasm har det visat sig att en lufttrycksvibrator kan göra stor skillnad.

Fördelar:

 • Agerar både som en vibrator och lufttrycksvibrator
 • 11 pulseringsnivåer samt 10 vibrationsmönster att välja mellan
 • Uppladdningsbar utan batterier

Nackdelar:

 • Vissa upplever att vibrationerna är lite svaga

DEN FRÄCKA – Satisfyer Pro Deluxe Next Generation Klitorisstimulator

satisfyer pro deluxe klitoris vibrator

Se prisen här

 

För en klitorisstimulator som aldrig sviker en samtidigt som den är liten nog att lätt förvaras och transporteras kommer Satisfyer Pro Deluxe Next Generation Klitorisstimulator att göra susen. Med hjälp av tryckvågor stimulerar lufttrycksvibratorer en som ingen annan onanileksak, och man kan få en upplevelse som är mycket skräddarsydd. Välj nämligen mellan hela 11 olika vibrationsnivåer för att hitta den intensiteten som blir bäst för ens individuella önskemål.

En stor fördel att njuta av när man satsar på en lufttryck vibrator som denne är att den har tagits fram för att vara mycket tystlåten, så man behöver inte oroa sig för störiga ljud medan man använder sin onanileksak. Därtill – såsom tidigare nämnt – är leksaken även ganska liten och därför mycket smidig vid förvaring och transport. Om man föredrar lekar i badkaret blir detta inte något problem då Satisfyer Pro Deluxe Next Generation Klitorisstimulator är helt vattentät. Låt heller inte batterier stoppa en tack vare USB-sladden som tillåter en att ladda upp leksaken igen efter användning utan något behov av batterier.

Fördelar:

 • 11 olika vibrationsnivåer att välja mellan
 • Fullkomligt vattentät
 • Laddas upp utan batterier

Nackdelar:

 • Kan börja bli lite högljudd efter ett tag

DEN LYXIGA – Satisfyer 1 Next Generation Klitorisstimulator

satisfyer 1 next generation klitoris stimulator

Se prisen här

 

Den här äkta prisvinnaren är en högkvalitativ klitorisstimulator som likt andra lufttrycksvibratorer drar nytta av tryckvågor för att förse en med en onaniupplevelse som aldrig förr. Om man inte tidigare har kunnat uppnå orgasm eller helt enkelt är ute efter djupare orgasmer än någonsin förr kan man lita på att Satisfyer 1 Next Generation Klitorisstimulator kommer att finnas där för en, och detta till ett förvånansvärt lågt pris. Knappen på handtaget låter en skifta mellan 11 vibrationsmönster för att kunna se till så att man får en riktigt skräddarsydd upplevelse.

Hur ser det då ut med vattenlekar? Jo, Satisfyer 1 Next Generation Klitorisstimulator är fullkomligt vattentät, så om man skulle föredra att ta med leksaken ner i badkaret är detta någonting som man definitivt har möjligheten att göra. Oavsett om man vill använda onanileksaken själv eller tillsammans med ens partner kommer man att få stor glädje utav den, och tack vare det diskreta utseendet blir både transport och förvaring lätt som en plätt. Glöm inte att två stycken AAA-batterier behövs, och dessa köper man separat.

Fördelar:

 • Mycket enkel att förvara och transportera
 • 11 olika vibrationsmönster att välja mellan
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Kräver batterier

TILL DEN ERFARNE – Womanizer Duo

womanizer duo bordeaux 2000x2000

Se prisen här

 

Womanizer Duo blir perfekt om man är på jakt efter en härlig lufttrycksvibrator som är lite på den dyra sidan men definitivt värd varenda krona. Välj mellan en variant i antingen röd eller svart och njut av både klitoris- samt G-punktstimulering samtidigt. Womanizer Duo kommer nämligen utrustad med en ordinär vibrator för penetrering samt en lufttrycksvibrator för klitorisstimulering. Det finns hela 12 olika lufttrycksnivåer att välja mellan, så om man inte tidigare har använt en lufttrycksvibrator kan det vara bra att börja på den lägsta nivån för att sedan jobba sig uppåt

Om man vill ha roligt med sin Womanizer Duo i badkaret eller duschen behöver man inte oroa sig för att vatten ska läcka in då leksaken är 100 % vattentät. Om man hellre skulle vilja ha ett större klitorismunstycke än det som redan sitter på leksaken kommer en större variant att ingå i paketet.

Fördelar:

 • Agerar både som klitoris- och G-punktstimulator
 • 12 lufttrycksnivåer att välja mellan
 • Helt vattentät

Nackdelar:

 • Mycket dyr

NYHET – Inmi Shegasm Intense 2-i-1 Klitorisstimulator

inmi shegasm 2 i 1 klitoris

Se prisen här

 

Den sista härliga lufttrycksvibratorn på listan är Inmi Shegasm Intense 2-i-1 Klitorisstimulator. Såsom namnet kanske avslöjar är detta en onanileksak som bjuder på två typer av stimulering i en och samma leksak. Den första är en ordinär vibrator som fungerar som en G-punktstimulator som kommer utrustad med hela 12 olika vibrationsnivåer. Den andra delen av leksaken är en lufttrycksvibrator för klitorisstimulering, även här med 12 olika nivåer.

Tänk inte på att inhandla batterier då Inmi Shegasm Intense 2-i-1 Klitorisstimulatorn laddas upp med en sladd och inte är i behov av några batterier. Använd leksaken på egen hand eller tillsammans med ens partner när det är dags att krydda till det i sovrummet lite extra. Vad sägs om att satsa på klitorisstimulatorn som en Alla Hjärtans Dags present eller en julklapp till ens käraste. Med Inmi Shegasm Intense 2-i-1 Klitorisstimulator kan det inte gå fel!

Fördelar:

 • Agerar som både en G-punktstimulator samt klitorisstimulator
 • 12 olika vibrationsnivåer samt 12 olika lufttrycksnivåer
 • Tillverkad i ett mjukt silikonmaterial

Nackdelar:

 • Relativt dyr

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här