Lufttrycksvibratorer – Bäst i test

3211

Lufttrycksvibratorer har blivit en stor favorit inom världen av onaniprodukter, och det är lätt att förstå varför.

Istället för vanliga vibrationer använder sig dessa onanileksaker av tryckvågor för att stimulera klitoris på ett sätt som ingen annan leksak klarar av. Det är flera kvinnor som har fått sin första orgasm tack vare den lufttryckstekniken.

Vi har gjort ett lufttrycksvibrators test där vi prövat flera olika märken, modeller och därefter recenserat de bästa här nedan.

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av lufttrycksvibratorer här

Även för de som vanligtvis har svårt att uppnå orgasm kan det bli fullt möjligt med hjälp av en lufttrycksvibrator, och för att visa prov på hur effektiva de är kommer vissa av dessa leksaker med en orgasmgaranti. Nedan ska vi tala mer om några olika högkvalitativa lufttrycksvibrator och lista de allra bästa på marknaden.

TESTVINNARESatisfyer Pro 2 Next Generation

satisfyer pro 2 2000x2000

Se priset här

 

Lufttrycksvibratorer förser en med en helt ny värld av njutning och Satisfyer Pro 2 Next Generation är det här testets testvinnare

Fördelar

 • 99% av de som har prövat den har fått orgasm
 • Den mest sålda klitorisstimulatorn i världen
 • Enkel att använda

Nackdel

 • Ej vattentät

Recension

Den här testvinnande lufttrycksvibratorn drar nytta av pulserande tryckvågor för en fantastisk känsla av oralsex för en nästintill fullkomligt garanterad orgasm.

Även för de som har svårt att vanligtvis uppnå orgasm har det visat sig att en lufttrycksvibrator såsom Satisfyer Pro 2 Next Generation kan göra under för även dem.

Denna lufttrycksvibrator kommer med 11 olika pulseringslägen som du kan välja mellan med hjälp av knappar på apparaten.

Om du är ute efter ett glidmedel att använda tillsammans med din lufttrycksvibrator kan det vara en god idé att satsa på ett vattenbaserat glidmedel då den är gjord utav både ABS plast och Silikon.

Det är även många användare som får sin första fontänorgasm vid användning av en lufttrycksvibrator, precis samma sak gäller för vår Satisfyer Pro 2 Next Generation. Här kan du läsa mer om just fontänorgasm.

Hur använder du den?

Placera sughuvudet över klitoris och tryck lite lätt. Hur hårt trycket ska vara är främst en smaksak men du behöver åtminstone se till så klitoris sluts om. Därefter styr du pulseringarna med hjälp av knapparna som finnns.

Rekommenderad till

Passar både den erfarna och den oerfarna tack vare att det finns så många nivåer att välja mellan på intensitet.

 

Det säger andra kunder

Pernilla – ” Efter ha provat denna härliga satisfery, så ville jag rekommendera den för varje kvinna som jag passerar. Själv klart har jag rekommenderat den vidare och tycker varje kvinna ska ha en. Är helt lyrisk.”

 

Sammanfattning

Den här lufttrycksvibratorn är otroligt prisvärd och du kommer inte tröttna på den tack vare mängden av olika pulseringar.

 


TILL NYBÖRJARENSatisfyer Pro Penguin Next Generation tryckluftsvibrator

satisfyer pro penguin next generation 2000x2000

Se priset här

 

Letar du efter en lufttrycksvibrator med ett riktigt snyggt och väl genomtänkt yttre kommer här Satisfyer Pro Penguin Next Generation

Fördelar

 • Tystlåten
 • Söt design
 • Vattentät

Nackdel

 • Munstycket kan vara lite väl stort för vissa

Recension

Även Satisfyer Pro Penguin Next Generation drar nytta av tryckvågsstimulering för att förse dig med en upplevelse som aldrig förr – och det är möjligt att välja mellan hela 11 olika lägen. På så vis kan du få en riktigt skräddarsydd upplevelse tillsammans med sin högkvalitativa lufttrycksvibrator.

En stor charm med just den här lufttrycksvibratorn är dess yttre som påminner om en pingvin med en stilig fluga. Just Satisfyer Pro Penguin Next Generation är dessutom en uppdaterad variant av en tidigare sexleksak, så den har uppdaterade funktioner i form av ett större munstycke och en tystare motor.

Munstycket upplevs dock som för stort för vissa användare men fungerar ändå bra för de flesta. Jämfört med vår testvinnare så är den lufttrycksvibratorn även vattentät.

Tänk heller inte på batterier då denne sexleksak enkelt laddas upp med hjälp av en sladd.

Det är nästintill en garanti att du kommer att uppnå orgasm med en lufttrycksvibrator, så testa på produkten redan idag!

Hur använder du den?

Placera sughuvudet över klitoris och tryck lite lätt. Hur hårt trycket ska vara är främst en smaksak men du behöver åtminstone se till så klitoris sluts om. Därefter styr du pulseringarna med hjälp av knapparna som finns.

Rekommenderad till

Passar dig som är nybörjare tack vara att dess ergonomiska design gör den enkel att hålla i och att munstycket är stort och täcker därför mycket yta.

Med andra ord behöver du inte anstränga dig lika mycket för att få munstycket att ligga bra mot klitoris.

Det säger andra kunder

Lotta – ” Har ett 40-tal leksaker hemma, denna sopar mattan med allt! Fontänorgasm efter två minuter första gången jag använde den.
Tyst, enkel, diskret.
Och så otroligt söt.
Laddas med magnet, vilket är supersmart och enkelt.
Har i skrivande stund enbart testats ensam, men ska testas tillsammans med en dildo. ”

Sammanfattning

En av de sötare lufttrycksvibratorer på marknaden. Med sin ergonomiska design ligger den bra i handen och känns bekväm at använda.


DEN BILLIGASatisfyer 2 Next Generation tryckluftsvibrator

satisfyer 2 next generation klitoris stimulator

Se priset här

 

Det här är en av de billigare lufttrycksvibratorerna som finns på marknaden och är faktiskt ”lillebror” till vår testvinnare

Fördelar

 • Priset
 • Vattentät
 • Enkel att använda

Nackdel

 • Något svagare sugkraft jmf med tidigare på topplistan

Recension

För dig som är ute efter en billig lufttrycksvibrator som trots den låga kostnaden fortfarande levererar det den ska, så får du inte missa att kika närmare på Satisfyer 2 Next Generation tryckluftsvibrator.

Ett av skälen till varför Satisfyer 2 Next Generation Klitorisstimulator är så billig har att göra med faktumet att leksaken drivs av batterier istället för en laddningssladd. Du får därför inte glömma att inhandla två stycken AAA-batterier när du beställer din lufttrycksvibrator.

Just av den anledningen, att den drivs på batterier gör också att sugkraften upplevs som något svagare jämfört med de föregående lufttrycksvibratorerna.

Men precis som de andra kommer även Satisfyer 2 Next Generation Klitorisstimulator med 11 olika lägen för att du ändå ska kunna välja just den inställningen som passar ditt individuella önskemål.

Hur använder du den?

Placera sughuvudet över klitoris och tryck lite lätt. Hur hårt trycket ska vara är främst en smaksak men du behöver åtminstone se till så klitoris sluts om. Därefter styr du pulseringarna med hjälp av knapparna som finns.

Rekommenderad till

Vem skulle du rekommendera produkten till och varför

Det säger andra kunder

Frida – ” Jag och min partner hade sex medans jag använde satifyer, det tog inte ens 2 minuter innan jag fick en intensiv orgasm. Efter att min partner kom så la jag mig tillrätta med min satifyer och kom gång på gång.
Jag har vanligtvis väldigt svårt för att komma, jag har aldrig någonsin upplevt så här intensiva orgasmer som med satifyer. Jag kommer rekommendera denna till alla mina vänner. Det enda negativa med denna är att den är väldigt stor o hålla i vilket gör det svårare att ha sex under tiden. Men wow vilken fantastisk skapelse!

 

Sammanfattning

Det märks att den ligger i den billigare prisklassen just för att den är batteridriven. Bortsett från de levererar Satisfyer 2 Next Generation Klitorisstimulator exakt vad den ska.

 


Womanizer Premium Lufttrycksvibrator

womanizer premium klitoris stimulator sort

Se priset här

 

Womanizer Premium Klitorisstimulator är en härlig lufttrycksvibrator som av flera återförsäljare har utlovat en 30 dagars orgasmgaranti

Fördelar

 • 50% svagare på lägsta nivå och 50% starkare på högsta nivån
 • Smart Silence – funktion
 • Autopilot – funktion

Nackdel

 • Priset

Recension

Womanizer Premium låg också högt upp på topplistan men fick dessvärre trilla ner på grund av priset. Men det finns flera extra funktioner jämfört med de tidigare recenserade lufttrycksvibratorerna som gör den värd sitt pris i slutändan.

Smart Silence – funktionen gör att din satisfyer endast pulserar när den ligger mot klitoris den är därmed tyst så länge du tar bort den. Väldigt skönt så du kan slappna av och inte behöver ha något vibrerande bredvid dig efter att du har kommit.

Autopilot – då skiftar Womanizer Premium mellan alla 12 olika intensitetsnivåer helt på egen hand utan att du behöver göra något. Och vi lovar att du kommer älska minst en av de 12 olika nivåerna som erbjuds.

Du kan även välja mellan flera olika färger såsom blå, röd, rosa, svart eller vit för att hitta en lufttrycksvibrator som passar dig och din sexleksakslåda som handen i handsken.

Tänk heller inte på batterier då denna lufttrycksvibrator laddas upp med en sladd, så det blir aldrig nödvändigt att ge sig ut för att köpa batterier.

Hur använder du den?

Placera sughuvudet över klitoris och tryck lite lätt. Hur hårt trycket ska vara är främst en smaksak men du behöver åtminstone se till så klitoris sluts om. Därefter styr du pulseringarna med hjälp av knapparna som finns.

Rekommenderad till

Passar dig som är mer erfaren och vill ta nästa steg i världen av lufttrycksvibratorer tack vare de olika nya funktionerna som tillkommit.

Det säger andra kunder

Bengt – ” Köpte en womenizer premium till min fru, hon blev hel nöjd. Ibland går livet på rutin och man kör på samma spår, då behövs nytänk och det kan jag verkligen gå i god för. Hon blev helt vild och helt plötsligt fick jag tillbaka min puma igen. Känner mig inte utkonkerrerad av women izer premium, snarare väldigt tacksam, den tar henne till oanade höjder och sexlivet är bättre än bäst.
Det tackar vi för.”

Sammanfattning

En av de bästa klitorisstimulatorerna som finns på marknaden och trots att priset är något högre, så är det absolut värt det!

 


Satisfyer Pro G-spot Rabbit

satisfyer pro g spot rabbit 2000x2000

Se priset här

 

Visst har en lufttrycksvibrator mycket att bjuda på, men vad sägs om en lufttrycksvibrator som kombineras med en ordinär vibrator i en och samma onanileksak?

Fördelar

 • Vibrerande stav och klitorisstimulator i ett
 • 10 vibrationsmönster och 11 pulseringsnivåer
 • Vattentät

Nackdel

 • Passar inte alla, vissa får den inte att nå klitoris

Recension

En kombination av en lufttrycksvibrator och dildovibrator har blivit verklighet med den mycket lyxiga och effektiva Satisfyer Pro G-spot Rabbit. Detta är en förvånansvärt billig produkt med tanke på vad som erbjuds.

Med en stilren design så stimulerar din klitoris med hjälp av tryckvågor samtidigt som du kan föra in staven för invändig vibrerande njutning. Det är dock flera som upplever att staven/dildovibratorn är för lång och därför inte kommer åt klitoris.

Men sen finns det vissa som menar att den är tillräckligt böjbar så att det fungerar utan problem ändå.

För att din lufttrycks vibrator ska förse dig med en riktigt skräddarsydd upplevelse kan du skifta mellan 10 olika vibrationsmönster när det kommer till staven samt 11 olika pulseringsnivåer när det kommer till klitorisstimulatorn.

Allt som allt är det här en onanileksak som har någonting för alla. Tack vare att den är 100 % vattentät kan du lätt ta med dig Satisfyer Pro G-spot Rabbit in i badkaret för lite våta lekar, och när det kommer till uppladdning behöver du inte oroa sig för batterier.

Leksaken är fullt uppladdningsbar, så batterier blir ett minne blott. Vibrationerna och tryckvågorna styrs via knappar på leksaken som man enkelt kommer åt, så lättare kan det knappast bli. Även för de som vanligtvis har svårt att få orgasm har det visat sig att en lufttrycksvibrator kan göra stor skillnad.

Hur använder du den?

Använd glidmedel och för in staven i vaginan och därefter vinkla den så du kan placera sughuvudet över klitoris och trycka lite lätt. Hur hårt trycket ska vara är främst en smaksak men du behöver åtminstone se till så klitoris sluts om. Därefter styr du pulseringarna och vibrationerna med hjälp av knapparna som finns.

Rekommenderad till

Passar dig som behöver stimulera flera zoner för att kunna uppnå orgasm. Eller bara dig som är ute efter mer variation.

 

Det säger andra kunder

Helena – ” Jag trodde inte att jag skulle hitta en bättre leksak efter att jag hittade Satisfyer Pro 2, men denna slår till och med den som jag älskar så mycket!! Var rädd att denna inte skulle passa ’längden’ till klitoris men eftersom skaftet är lite böjbart så var det inga problem. Otroliga orgasmer och njutningsfullt!!!”

 

Sammanfattning

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator är en stilren lufttrycksvibrator med penetrerande stav på köpet. Den går att variera mycket tack vare att du kan styra både stavens vibrationer och klitorisstimulatorns pulseringar för sig.

 


Satisfyer Pro Deluxe Next Generation Lufttrycksvibrator

satisfyer pro deluxe klitoris vibrator

Se priset här

 

En klitorisstimulator är liten nog att förvara enkelt och likaså att transportera, Satisfyer Pro Deluxe Next Generation Klitorisstimulator sviker dig aldrig

Fördelar

 • Diskret design, ser inte ut som ”alla” andra sexleksaker
 • Vattentät
 • Resevänlig storlek

Nackdel

 • Högljudd

Recension

Med hjälp av tryckvågor stimulerar lufttrycksvibratorer en som ingen annan onanileksak, och du kan få en upplevelse som är mycket skräddarsydd.

Välj nämligen mellan hela 11 olika vibrationsnivåer för att hitta den intensiteten som blir bäst för dina individuella önskemål.

Därtill – såsom tidigare nämnt – är leksaken även ganska liten och därför mycket smidig vid förvaring och transport. Likaså gör designen att den inte direkt uppfattas som en sexleksak om den inte visar för det vana ögat förstås.

Nackdelen är att den är ganska högljudd och det blir därmed inte lika enkelt att använda den diskret. Men ett ställe som får den att bli tystare är i vattnet. Så om du föredrar lekar i badkaret blir det inte något problem då Satisfyer Pro Deluxe Next Generation Klitorisstimulator är helt vattentät.

Låt heller inte batterier stoppa en tack vare USB-sladden som tillåter en att ladda upp leksaken igen efter användning utan något behov av batterier.

Hur använder du den?

Placera sughuvudet över klitoris och tryck lite lätt. Hur hårt trycket ska vara är främst en smaksak men du behöver åtminstone se till så klitoris sluts om. Därefter styr du pulseringarna med hjälp av knapparna som finns.

Rekommenderad till

Passar dig som ofta befinner dig på resande fot och vill ha med en smidig sexleksak.

 

Det säger andra kunder

Jana – ” Var skeptisk till den först för alla sa att den var sååå bra. Men wow, ändrade mig direkt. Behöver inte ens var upphetsad. Efter några sekunder är man i himmelriket. Enda nackdelen är att den låter ganska mycket. Men annars topp betyg!”

 

Sammanfattning

En resevänlig lufttrycksvibrator i elegant design. Är även smidig att använda tillsammans med en partner tack vare dess storlek.

 


Satisfyer 1 Next Generation Klitorisstimulator

satisfyer 1 next generation klitoris stimulator

Se priset här

Det här är en av de äldre Satisfyers som finns på marknaden men den levererar fortfarande exakt det den ska

Fördelar

 • Prisvinnare
 • Priset
 • Väger inte mycket

Nackdel

 • Batteridriven

Recension

Den här äkta prisvinnaren är en högkvalitativ klitorisstimulator som likt andra lufttrycksvibratorer drar nytta av tryckvågor för att förse en med en onaniupplevelse som aldrig förr.

Om du inte tidigare har kunnat uppnå orgasm eller helt enkelt är ute efter djupare orgasmer än någonsin förr kan du lita på att Satisfyer 1 Next Generation Klitorisstimulator kommer att finnas där för en, och detta till ett förvånansvärt lågt pris.

Knappen på handtaget låter en skifta mellan 11 vibrationsmönster för att kunna se till så att man får en riktigt skräddarsydd upplevelse.

Hur ser det då ut med vattenlekar? Jo, Satisfyer 1 Next Generation Klitorisstimulator är fullkomligt vattentät, så om du skulle föredra att ta med leksaken ner i badkaret är detta någonting som man definitivt har möjligheten att göra. Vilket är ovanligt för en batteridriven sexleksak.

Oavsett om du vill använda onanileksaken själv eller tillsammans med din partner kommer du att få stor glädje utav den, och tack vare det diskreta utseendet blir både transport och förvaring lätt som en plätt. Glöm inte att två stycken AAA-batterier behövs, och dessa köper du separat.

Hur använder du den?

Placera sughuvudet över klitoris och tryck lite lätt. Hur hårt trycket ska vara är främst en smaksak men du behöver åtminstone se till så klitoris sluts om. Därefter styr du pulseringarna med hjälp av knapparna som finns.

Rekommenderad till

Passar den erfarna som oerfarna. För dig som gillar när det är basic utan massor av extra finesser.

 

Det säger andra kunder

Frida – ” Jag rodnar när någon nämner sexleksaker men jag såg den här och tänkte att den är för bra för att vara sann. Jag har testat den 2 gånger och andra gången var jag tvungen att stänga av samt slänga iväg prylen för jag höll på att få sånna otroliga orgasm-spasmer. Det var helt sjukt! Aldrig varit med om detta tidigare!
Svår i början men man märker när man gör rätt!
Helt värt sitt köp, iallafall om man är nybörjare som jag!”

 

Sammanfattning

En av de enklare Satisfyers i sin utformning, unikt är att den är vattentät trots att den är batteridriven.

 


Womanizer Duo

womanizer duo bordeaux 2000x2000

Se priset här

Med sin läckra design och sina lättförstådda funktioner är detta en lufttrycksvibrator som även stimulerar din g-punkt

Fördelar

 • Klitorisstimulering och g-punktsstimulering
 • 75% av användarna har fått multipla orgasmer
 • Smart Silence teknologi

Nackdel

 • Priset

Recension

Womanizer Duo blir perfekt om du är på jakt efter en härlig lufttrycksvibrator som är lite på den dyra sidan men definitivt värd varenda krona.

Välj mellan en variant i antingen röd eller svart och njut av både klitoris- samt G-punktstimulering samtidigt.

Womanizer Duo kommer nämligen utrustad med en ordinär vibrator för penetrering samt en lufttrycksvibrator för klitorisstimulering.

Det finns hela 12 olika lufttrycksnivåer att välja mellan, så om du inte tidigare har använt en lufttrycksvibrator kan det vara bra att börja på den lägsta nivån för att sedan jobba dig uppåt.

Om du vill ha roligt med din Womanizer Duo i badkaret eller duschen behöver du inte oroa dig för att vatten ska läcka in då leksaken är 100 % vattentät. Om du hellre skulle vilja ha ett större klitorismunstycke än det som redan sitter på leksaken kommer en större variant att ingå i paketet.

Hur använder du den?

Använd glidmedel och för in staven i vaginan och därefter vinkla den så du kan placera sughuvudet över klitoris och trycka lite lätt. Hur hårt trycket ska vara är främst en smaksak men du behöver åtminstone se till så klitoris sluts om. Därefter styr du pulseringarna och vibrationerna med hjälp av knapparna som finns.

Rekommenderad till

Passar den erfarna som tröttnat (om det nu är möjligt) på vanliga lufttrycksvibratorer och vill ta nästa steg.

Det säger andra kunder

Björk – ”Fin design enkel att kontrollera funktionerna. Hon vill ha den med var gång i förspelet och orgasmerna kommer om och om igen. Vill inte vara utan den nu när vi fått smak på den. En super Womenaiser duo !”

Sammanfattning

Womanizer Duo har tagit lufttryckvibratorerna till nästa nivå och levererar orgasm efter orgasm.

Läs hela recensionen här

 


Inmi Shegasm Intense 2-i-1 Lufttrycksvibrator

inmi shegasm 2 i 1 klitoris

Se priset här

Den sista härliga lufttrycksvibratorn på listan är Inmi Shegasm Intense 2-i-1 Klitorisstimulator, alltså två sexleksaker i en

Fördelar

 • Två sexleksaker i en
 • Dubbla motorer
 • Bekväm att använda tack vare att handtaget känns stort

Nackdel

 • Sughuvudet går inte att byta storlek på

Recension

Såsom tidigare nämnt och namnet avslöjar är detta en onanileksak som bjuder på två typer av stimulering i en och samma leksak.

Den första är en ordinär vibrator som fungerar som en G-punktstimulator som kommer utrustad med hela 12 olika vibrationsnivåer. Den andra delen av leksaken är en lufttrycksvibrator för klitorisstimulering, även här med 12 olika nivåer.

Tänk inte på att inhandla batterier då Inmi Shegasm Intense 2-i-1 Klitorisstimulatorn laddas upp med en sladd och inte är i behov av några batterier.

Fler tycker att den har varit smidig att hålla i när de använt lufttrycksvibratorn tack vare det långa skaftet som är g-punktstimulatorn.

Använd leksaken på egen hand eller tillsammans med ens partner när det är dags att krydda till det i sovrummet lite extra. Med Inmi Shegasm Intense 2-i-1 Klitorisstimulator kan det inte gå fel!

 

Hur använder du den?

Välj om du vill använda den för penetration eller om du vi vill använda den som klitorisstimulator. Därefter om du använder som klitorisstimulator, vinkla den så du kan placera sughuvudet över klitoris och trycka lite lätt.

Hur hårt trycket ska vara är främst en smaksak men du behöver åtminstone se till så klitoris sluts om. Därefter styr du pulseringarna och vibrationerna med hjälp av knapparna som finns.

Rekommenderad till

Passar dig som inte har råd att investera i flera olika leksaker utan därmed kan köpa två för priset av en.

Sammanfattning

En perfekt sexleksak med flera användningsområden, du kommer alltså aldrig tröttna på Inmi Shegasm Intense 2-i-1.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här