Lufttrycksvibratorer – Bäst i test

3400

Lufttrycksvibratorer eller luftvibrator har blivit en stor favorit inom världen av onaniprodukter, och det är lätt att förstå varför. Faktum är att klitorisorgasmen är orgasmen som är mest uppskattad av kvinnor.

Istället för vanliga vibrationer använder sig dessa onanileksaker av tryckvågor för att stimulera klitoris på ett sätt som ingen annan leksak klarar av. Det är flera kvinnor som har fått sin första orgasm tack vare lufttryckstekniken.

Vi har gjort ett lufttrycksvibrator test där vi prövat flera olika märken, modeller och därefter recenserat de bästa här nedan. Så fortsätt läs vårt lufttrycksvibrator bäst i test för att hitta just din nästa och bästa lufttrycksvibrator.

Översikt Priskoll
satisfyer pro 2 2000x2000 Testvinnare Se priset
starlet Nybörjaren Se priset
satisfyer pro penguin next generation 2000x2000 Den billiga Se priset

 

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av lufttrycksvibratorer här

Även för de som vanligtvis har svårt att uppnå orgasm kan det bli fullt möjligt med hjälp av en lufttrycksvibrator, och för att visa prov på hur effektiva de är kommer vissa av dessa leksaker med en orgasmgaranti. Nedan ska vi tala mer om några olika högkvalitativa lufttrycksvibrator och lista de allra bästa på marknaden.


TESTVINNARESatisfyer Pro 2 Next Generation

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priet här
vuxen.se Se priset här

Lufttrycksvibratorer förser en med en helt ny värld av njutning och Satisfyer Pro 2 Next Generation är det här testets soklara testvinnare.

Fördelar

 • 99% av de som har prövat den har fått orgasm
 • Den mest sålda klitorisstimulatorn i världen
 • Enkel att använda

Nackdel

 • Ej vattentät

Recension

Den här testvinnande lufttrycksvibratorn drar nytta av pulserande tryckvågor för en fantastisk känsla av oralsex för en nästintill fullkomligt garanterad orgasm.

Även för de som har svårt att vanligtvis uppnå orgasm har det visat sig att en lufttrycksvibrator såsom Satisfyer Pro 2 Next Generation kan göra under för även dem.

Denna lufttrycksvibrator kommer med 11 olika pulseringslägen som du kan välja mellan med hjälp av knappar på apparaten.

Om du är ute efter ett glidmedel att använda tillsammans med din lufttrycksvibrator kan det vara en god idé att satsa på ett vattenbaserat glidmedel då den är gjord utav både ABS plast och Silikon.

Det är även många användare som får sin första fontänorgasm vid användning av en lufttrycksvibrator / luftvibrator, precis samma sak gäller för vår Satisfyer Pro 2 Next Generation. Här kan du läsa mer om just fontänorgasm.

 

Hur använder du den?

Placera sughuvudet över klitoris och tryck lite lätt. Hur hårt trycket ska vara är främst en smaksak men du behöver åtminstone se till så klitoris sluts om. Därefter styr du pulseringarna med hjälp av knapparna som finnns.

Kombinera med en dildo för att även få inre stimulering.

 

Rekommenderad till

Passar både den erfarna och den oerfarna tack vare att det finns så många nivåer att välja mellan på intensitet.

 

Det säger andra kunder

Pernilla – ” Efter ha provat denna härliga satisfery, så ville jag rekommendera den för varje kvinna som jag passerar. Själv klart har jag rekommenderat den vidare och tycker varje kvinna ska ha en. Är helt lyrisk.”

 

Sammanfattning

Den här lufttrycksvibratorn är otroligt prisvärd och du kommer inte tröttna på den tack vare mängden av olika pulseringar.

Läs hela recensionen här


TILL NYBÖRJARENWomanizer Starlet 3

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här
vuxen.se Se priset här

Starlet är en av Womanizers billigare lufttrycksvibratorer och det syns även på utseendet, men trots detta fick Starlet 5 av 5 stjärnor i vårt lufttrycksvibrator bäst i test.

Fördelar

 • Tystgående
 • Lättanvänd
 • Bra storlek

Nackdelar

 • Endast fyra olika intensiteter på tryckvågor

Recension

Först och främst är Starlet en väldigt liten sexleksak, perfekt för att ha med sig i handväskan. Med sin djupblåa färg så ser det ut att vara en oskyldig sexleksak, om det nu finns sådana. Oavsett så gör färgen den om än mer diskret.

Ytan kan upplevas lite hal och ibland halkar greppet ur vid användning, särskilt om det är extra glid inblandat. Knapparna är dock stora och tydliga så det krävs inte mycket fokus för att hitta rätt.

Med hjälp av knapparna så kan du bläddra mellan de fyra olika nivåerna som erbjuds. Detta är ganska få om vi jämför med Womanizer Premium, men kan också upplevas skönt att inte ha ett så stort utbud. Det förenklar valet av vibrationsläge betydligt.

Eftersom den är vattentät så är det smidigt att kombinera Starlet med duschsex tillsammans med din partner.

Hur använder du den?

Se till att ladda upp den med hjälp av den magnetiska USB-laddaren därefter styr du den med hjälp av knaparna som finns på baksidan. Placera sughuvudet direkt på klitoris.

Rekommenderad till

Produkten passar utmärkt till både nybörjare och erfarna. Bäst passar den dig som vill ha en leksak som är enkel att ha med sig.

 

Det säger andra kunder

Vår testare Jonathan – ” Womanizer Starlet är lösningen, om du söker ett enkelt och snabbt sätt att nå klimax.

Att det går så pass fort för att få orgasm är det som sålde mig. Sedan att den är enkel att använda, och lätt att rengöra. Känslan av att bli ompysslad på riktigt gör det svårt att tänka sig ett sexliv utan Womanizer Starlet.”

 

Sammanfattning

En liten leksak som levererar stora orgasmer, den ser och känns mindre lyxig än Womanizer Premium och likaså finns det färre funktioner att välja mellan. Men skillnaden på leverans i orgasmer är obefintlig.

Läs hela recensionen här


DEN BILLIGA Satisfyer Pro Penguin Next Generation tryckluftsvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 

Letar du efter en lufttrycksvibrator med ett riktigt snyggt och väl genomtänkt yttre kommer här Satisfyer Pro Penguin Next Generation.

Fördelar

 • Tystlåten
 • Söt design
 • Vattentät

Nackdel

 • Munstycket kan vara lite väl stort för vissa

Recension

Även Satisfyer Pro Penguin Next Generation drar nytta av tryckvågsstimulering för att förse dig med en upplevelse som aldrig förr – och det är möjligt att välja mellan hela 11 olika lägen. På så vis kan du få en riktigt skräddarsydd upplevelse tillsammans med sin högkvalitativa lufttrycksvibrator.

En stor charm med just den här lufttrycksvibratorn är dess yttre som påminner om en pingvin med en stilig fluga. Just Satisfyer Pro Penguin Next Generation är dessutom en uppdaterad variant av en tidigare sexleksak, så den har uppdaterade funktioner i form av ett större munstycke och en tystare motor.

Munstycket upplevs dock som för stort för vissa användare men fungerar ändå bra för de flesta. Jämfört med vår testvinnare så är den lufttrycksvibratorn även vattentät.

Tänk heller inte på batterier då denne sexleksak enkelt laddas upp med hjälp av en sladd.

Det är nästintill en garanti att du kommer att uppnå orgasm med en lufttrycksvibrator, så testa på produkten redan idag!

 

Hur använder du den?

Placera sughuvudet över klitoris och tryck lite lätt. Hur hårt trycket ska vara är främst en smaksak men du behöver åtminstone se till så klitoris sluts om. Därefter styr du pulseringarna med hjälp av knapparna som finns.

Vissa tycker det är skönt med extra glid och applicerar därför lite glidmedel på antingen lufttrycksvibratorn eller på klitoris.

Stimulera fler erogena zoner samtidigt och använd en dildo tillsammans med din vibrator.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är nybörjare tack vara att dess ergonomiska design gör den enkel att hålla i och att munstycket är stort och täcker därför mycket yta.

Med andra ord behöver du inte anstränga dig lika mycket för att få munstycket att ligga bra mot klitoris och kanske få din första klitorisorgasm.

 

Det säger andra kunder

Lotta – ” Har ett 40-tal leksaker hemma, denna sopar mattan med allt! Fontänorgasm efter två minuter första gången jag använde den.
Tyst, enkel, diskret.
Och så otroligt söt.
Laddas med magnet, vilket är supersmart och enkelt.
Har i skrivande stund enbart testats ensam, men ska testas tillsammans med en dildo. ”

Sammanfattning

En av de sötare lufttrycksvibratorer på marknaden. Med sin ergonomiska design ligger den bra i handen och känns bekväm at använda.

Läs hela recensionen här

susanne testare “Hej, jag fick fyra orgasmer första gången med denna! Läs mer om min upplevelse här.
[/caption]

Womanizer Premium Lufttrycksvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful Se priset
mshop logo Se priset

 

Womanizer Premium är definitivt en av marknadens bästa lufttrycksvibratorer, en stilren och enkel design med gulddetaljer och såklart en given orgasmleverans.

Fördelar

 • Smart silence-funktion
 • Stor variation på vibrationerna
 • Autopilot-funktion

Nackdelar

 • Saftigt pris

Recension

Womanizer premium ligger skönt i handen och tack vare silikonmaterialet som är lite matt så glider den inte ur handen vid användning. Du får med andra ord ett ordentligt grepp (så länge du inte kladdar ner den med glidmedel).

Eftersom den inte heller är särskilt stor så passar den utmärkt att använda tillsammans med en partner. Det kan ta lite tid innan ni hittar rätt teknik, en fördel är dock att det är lätt för ens partner att hålla den på plats.

Det finns två olika specialfunktioner, autopilot och smart silence. Autopilot innebär att lufttrycksvibratorn själv varierar mellan sina olika styrkor, så hela onanisessionen blir en överraskning.

Smart silence innebär att så fort sughuvudet inte ligger mot klitoris, alltså inte har kontakt med kroppen så blir den pausad. Den låter alltså inget fram tills du faktiskt använder den, trots att den är i gång. Det är få av de andra produkterna som har den här funktionen i vårt lufttrycksvibrator test.

 

Hur använder du den?

Den smidigaste ställningen är den när du ligger på rygg och särar på ben och blygdläppar. Placera därefter sughuvudet/munstycket direkt på klitoris.

Intensitet och specialfunktionen autopilot styr/aktiverar du med hjälp av knapparna.

Rekommenderad till

Eftersom den är dyrare än flera av de andra produkterna rekommenderar vi att du är helt säker på att du tycker om lufttrycksvibratorer sen innan.

 

Det säger andra kunder

Katarina – ” Jag fick mitt livs första orgasm med denna trycklufts vibrator och det är orgasmgaranti vid varje användning! Utan tvekan det bästa köp jag gjort och rekommenderar alla jag kommer in på detta ämne med att köpa den. Evigt tacksam till womanizer!”

 

Sammanfattning

En högkvalitativ och lyxig lufttrycksvibrator som håller det den lovar – världsklass och orgasmer. Se till att du är säker på att lufttryck är en stimulans för dig innan du köper eftersom den är ganska dyr.

Läs hela recensionen här

 


Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Visst har en lufttrycksvibrator mycket att bjuda på, men vad sägs om en lufttrycksvibrator uppbyggd som en rabbitvibrator, alltså en dildo och klitorisstimualtor i ett?

Fördelar

 • Vibrerande stav och klitorisstimulator i ett
 • 10 vibrationsmönster och 11 pulseringsnivåer
 • Vattentät

Nackdel

 • Passar inte alla, vissa får den inte att nå klitoris

Recension

En kombination av en lufttrycksvibrator och dildovibrator har blivit verklighet med den mycket lyxiga och effektiva Satisfyer Pro G-spot Rabbit. Detta är en förvånansvärt billig produkt med tanke på vad som erbjuds.

Med en stilren design så stimulerar din klitoris med hjälp av tryckvågor samtidigt som du kan föra in staven för invändig vibrerande njutning. Det är dock flera som upplever att staven/dildovibratorn är för lång och därför inte kommer åt klitoris.

Men sen finns det vissa som menar att den är tillräckligt böjbar så att det fungerar utan problem ändå.

För att din lufttrycks vibrator ska förse dig med en riktigt skräddarsydd upplevelse kan du skifta mellan 10 olika vibrationsmönster när det kommer till staven samt 11 olika pulseringsnivåer när det kommer till klitorisstimulatorn.

Allt som allt är det här en onanileksak som har någonting för alla. Tack vare att den är 100% vattentät kan du lätt ta med dig Satisfyer Pro G-spot Rabbit in i badkaret för lite våta lekar, och när det kommer till uppladdning behöver du inte oroa sig för batterier. Perfekt för duschsex.

Leksaken är fullt uppladdningsbar, så batterier blir ett minne blott. Vibrationerna och tryckvågorna styrs via knappar på leksaken som man enkelt kommer åt, så lättare kan det knappast bli. Även för de som vanligtvis har svårt att få orgasm har det visat sig att en lufttrycksvibrator kan göra stor skillnad.

 

Hur använder du den?

Använd glidmedel och för in dildostaven i vaginan och därefter vinkla den så du kan placera sughuvudet över klitoris och trycka lite lätt. Hur hårt trycket ska vara är främst en smaksak men du behöver åtminstone se till så klitoris sluts om. Därefter styr du pulseringarna och vibrationerna med hjälp av knapparna som finns.

 

Rekommenderad till

Passar dig som behöver stimulera flera erogena zoner för att kunna uppnå orgasm. Eller bara dig som är ute efter mer variation.

 

Det säger andra kunder

Helena – ” Jag trodde inte att jag skulle hitta en bättre leksak efter att jag hittade Satisfyer Pro 2, men denna slår till och med den som jag älskar så mycket!! Var rädd att denna inte skulle passa ’längden’ till klitoris men eftersom skaftet är lite böjbart så var det inga problem. Otroliga orgasmer och njutningsfullt!!!”

 

Sammanfattning

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator är en stilren lufttrycksvibrator / luftvibrator med penetrerande dildostav på köpet. Den går att variera mycket tack vare att du kan styra både stavens vibrationer och klitorisstimulatorns pulseringar för sig.

 


Satisfyer Pro Deluxe Next Generation Lufttrycksvibrator

Se priset här

En klitorisstimulator är liten nog att förvara enkelt och likaså att transportera, Satisfyer Pro Deluxe Next Generation Klitorisstimulator sviker dig aldrig.

Fördelar

 • Diskret design, ser inte ut som ”alla” andra sexleksaker
 • Vattentät
 • Resevänlig storlek

Nackdel

 • Högljudd

Recension

Med hjälp av tryckvågor stimulerar lufttrycksvibratorer en som ingen annan onanileksak, och du kan få en upplevelse som är mycket skräddarsydd.

Välj nämligen mellan hela 11 olika vibrationsnivåer för att hitta den intensiteten som blir bäst för dina individuella önskemål.

Därtill – såsom tidigare nämnt – är leksaken även ganska liten och därför mycket smidig vid förvaring och transport. Likaså gör designen att den inte direkt uppfattas som en sexleksak om den inte visar för det vana ögat förstås.

Nackdelen är att den är ganska högljudd och det blir därmed inte lika enkelt att använda den diskret. Men ett ställe som får den att bli tystare är i vattnet. Så om du föredrar lekar i badkaret blir det inte något problem då Satisfyer Pro Deluxe Next Generation Klitorisstimulator är helt vattentät.

Låt heller inte batterier stoppa en tack vare USB-sladden som tillåter en att ladda upp leksaken igen efter användning utan något behov av batterier.

 

Hur använder du den?

Placera sughuvudet över klitoris och tryck lite lätt. Hur hårt trycket ska vara är främst en smaksak men du behöver åtminstone se till så klitoris sluts om. Därefter styr du pulseringarna med hjälp av knapparna som finns.

 

Rekommenderad till

Passar dig som ofta befinner dig på resande fot och vill ha med en smidig sexleksak.

 

Det säger andra kunder

Jana – ” Var skeptisk till den först för alla sa att den var sååå bra. Men wow, ändrade mig direkt. Behöver inte ens var upphetsad. Efter några sekunder är man i himmelriket. Enda nackdelen är att den låter ganska mycket. Men annars topp betyg!”

 

Sammanfattning

En resevänlig lufttrycksvibrator i elegant design. Är även smidig att använda tillsammans med en partner tack vare dess storlek.

 


Womanizer Duo

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

Med sin läckra design och sina lättförstådda funktioner är detta en lufttrycksvibrator som även stimulerar din g-punkt.

Fördelar

 • Klitorisstimulering och g-punktsstimulering
 • 75% av användarna har fått multipla orgasmer
 • Smart Silence teknologi

Nackdel

 • Priset

Recension

Womanizer Duo blir perfekt om du är på jakt efter en härlig lufttrycksvibrator som är lite på den dyra sidan men definitivt värd varenda krona.

Välj mellan en variant i antingen röd eller svart och njut av både klitoris- samt G-punktstimulering samtidigt.

Womanizer Duo kommer nämligen utrustad med en ordinär vibrator för penetrering samt en lufttrycksvibrator för klitorisstimulering.

Det finns hela 12 olika lufttrycksnivåer att välja mellan, så om du inte tidigare har använt en lufttrycksvibrator kan det vara bra att börja på den lägsta nivån för att sedan jobba dig uppåt.

Om du vill ha roligt med din Womanizer Duo i badkaret eller duschen behöver du inte oroa dig för att vatten ska läcka in då leksaken är 100 % vattentät. Om du hellre skulle vilja ha ett större klitorismunstycke än det som redan sitter på leksaken kommer en större variant att ingå i paketet.

 

Hur använder du den?

Använd glidmedel och för in staven i vaginan och därefter vinkla den så du kan placera sughuvudet över klitoris och trycka lite lätt. Hur hårt trycket ska vara är främst en smaksak men du behöver åtminstone se till så klitoris sluts om. Därefter styr du pulseringarna och vibrationerna med hjälp av knapparna som finns.

Passa på att kolla in vår glidmedelsguide.

 

Rekommenderad till

Passar den erfarna som tröttnat (om det nu är möjligt) på vanliga lufttrycksvibratorer och vill ta nästa steg.

 

Det säger andra kunder

Björk – ”Fin design enkel att kontrollera funktionerna. Hon vill ha den med var gång i förspelet och orgasmerna kommer om och om igen. Vill inte vara utan den nu när vi fått smak på den. En super Womenaiser duo!”

 

Sammanfattning

Womanizer Duo har tagit lufttryckvibratorerna till nästa nivå och levererar orgasm efter orgasm. Vem tackar nej till lite g-punktsstimulering?

Läs hela recensionen här

 


Satisfyer Curvy 2+ AppStyrd Lufttrycksvibrator

Se priset här

Det här är en lufttrycksvibrator ifrån samma märke som vår testvinnare – Satisfyer, den största skillnaden är att den här produkten har en alldeles egen app. Appen har vunnit flertalet priser dessutom.

Fördelar

 • En annan person kan styra tack vare appen
 • Du kan styra och skapa dina egna vibrationsmönster
 • Ergonomiskt utformad

Nackdelar

 • Svår att styra utan app

Recension

En lufttrycksvibrator som du kan anpassa helt efter dig själv. Tack vare Satisfyers alledels egen app kan du skräddarsy vibrationerna efter dig. Du kan välja vilka vibrationsmönster du ska ha och/eller koppla upp dig till din favoritlåt och låta den avgöra. Det går även att spela in, så varför inte be din partner prata lite dirty talk så du kan spela in.

Denna app har vunnit priset – Twize Pick Award på CES 2020. Den är enkel att förstå sig på och enkel att använda. Dock blir användningen utan app lite svårare.  Knapparna är nämligen svåra att komma åt med händerna då de knappt går att urskilja. Det är enbart små små tecken till hjälp.

Sitt namn Curvy gör den rättvis, det är den ergonomiska formen det syftar på. Den ligger bekvämt i handen och den är perfekt vinklad för att du enkelt ska komma åt.

 

Hur använder du den?

Du behöver ladda ner Satisfyer appen och koppla upp den till din sexleksak, följ de medföljande instruktionerna. Därefter kan du designa ditt eget mönster och sedan placera sughuvudet mellan dina ben på klitoris.

 

Rekommenderad till

Passar perfekt för er som befinner er i en distansrelation. Spela in din partners röst och låt din partner styra vibrationerna från andra sidan och hjälpa dig att uppnå en orgasm.

 

Det säger andra kunder

Fatima – ” Har tidigare haft en vanlig satisfyer men denna trycklufts vibrator var verkligen något annat. Den blir rolig både till sex som par och onani själv. Det enda minuset är att den är svår att förstå om man bara använder själva leksaken utan appen. Men rekommenderar stort ändå! Kan garantera orgasm!!”

 

Sammanfattning

En lufttrycksvibrator som öppnar upp fler möjligheter för dig och din partner. Avståndet mellan er kommer bara kännas mindre och mindre, oavsett vart ni befinner er.

 


Tracy’s Dog Rose Wand och Lufttryckvibrator

Se priset här

Den sista härliga lufttrycksvibratorn på listan är Tracy’s Dog Rose Wand och Lufttryckvibrator, alltså två sexleksaker i en.

Fördelar

 • Två sexleksaker i en
 • Dubbla motorer
 • Bekväm att använda tack vare att handtaget känns stort

Nackdel

 • Sughuvudet går inte att byta storlek på

Recension

Såsom tidigare nämnt och namnet avslöjar är detta en onanileksak som bjuder på två typer av stimulering i en och samma leksak.

Den första är en ordinär dildovibrator som fungerar som en G-punktstimulator som kommer utrustad med hela 12 olika vibrationsnivåer. Den andra delen av leksaken är en lufttrycksvibrator för klitorisstimulering, även här med 12 olika nivåer.

Tänk inte på att inhandla batterier då Tracy’s Dog Rose Wand och Lufttryckvibrator laddas upp med en sladd och inte är i behov av några batterier.

Fler tycker att den har varit smidig att hålla i när de använt lufttrycksvibratorn tack vare det långa skaftet som är g-punktstimulatorn.

Använd leksaken på egen hand eller tillsammans med ens partner när det är dags att krydda till det i sovrummet lite extra. Med Tracy’s Dog Rose Wand och Lufttryckvibrator kan det inte gå fel!

 

Hur använder du den?

Välj om du vill använda den för penetration eller om du vi vill använda den som klitorisstimulator. Därefter om du använder som klitorisstimulator, vinkla den så du kan placera sughuvudet över klitoris och trycka lite lätt.

Hur hårt trycket ska vara är främst en smaksak men du behöver åtminstone se till så klitoris sluts om. Därefter styr du pulseringarna och vibrationerna med hjälp av knapparna som finns.

 

Rekommenderad till

Passar dig som inte har råd att investera i flera olika leksaker utan därmed kan köpa två för priset av en.

Sammanfattning

En perfekt sexleksak med flera användningsområden, du kommer alltså aldrig tröttna på Tracy’s Dog Rose Wand och Lufttryckvibrator.

 


Q&A

Hur fungerar lufttrycksvibrator?

En lufttrycksvibrator använder sig utav en lufttrycksteknik för att stimulera klitoris. Vilket innebär att produkten faktiskt aldrig direkt rör klitoris utan skickar små pulseringar som gör att klitoris stimuleras.

Finns det lufttrycksvibrator för män?

Ja, och istället för att fokusera på klitoris så fokuserar det på penisens mest känsliga del och det är frenulum – även kallat penissträngen. En av de populäraste på marknaden idag är Satisfyer Men Vibration Masturbator.

Vad innebär orgasmgaranti?

Vissa återförsäljare utlovar an orgasmgaranti vid köp av en lufttrycksvibrator. Med andra ord om du inte når klimax med din nya leksak kan du lämna tillbaka den.

Finns det olika sorters lufttrycksvibratorer?

Själva tekniken är detsamma på alla lufttrycksvibratorer, men de kan se olika ut och stimulera fler erogena zoner. Exempelvis kan Womanizer Duo stimulera även insidan av vaginan.

Hur får jag multipla orgasmer?

Multipla orgasmer innebär att du kommer flera gånger direkt efter varandra. Det innebär alltså att när du har fått en orgasm så fortsätter du onanera för att få en till. En lufttrycksvibrator gör det enklare att uppnå tack vare att det inte är direkt stimulans på klitoris, utan endast luftvågor.

Varför ska du köpa en lufttrycksvibrator?

De har blivit den populäraste sexleksaken av en anledning. Klitorisorgasmen är den vanligaste orgasmen för kvinnor att få och med en lufttrycksvibrator blir det möjligt.

Hur hittar jag billiga lufttryckvibratorer?

Passa på att kika efter din nästa sexleksak när de olika reorna är. Exempelvis är Black Friday och mellandagsrean perfekt för att hitta billiga sexleksaker.

Hur använder jag en lufttrycksvibrator?

Sära på dina blygdläppar och placera munstycket/sughuvudet på klitoris, öka därefter vibrationer och hitta läget du föredrar. Många gillar att kombinera den yttre stimulering på klitoris med g-punktsstimulering, till det rekommenderar vi en dildo med sugpropp.

Hur rengör jag den?

För att rengöra en lufttrycksvibrator, avlägsna försiktigt silikonhuvan. Använd en mild antibakteriell sexleksaksrengöring och en fuktig trasa för att torka av både huvan och enheten. Undvik att låta vatten tränga in i laddningsporten. Låt alla delar torka helt innan du sätter ihop och förvarar din lufttrycksvibrator.

Hur förvarar jag min sexleksak?

Förvara alltid dina sexleksaker för sig, svalt och mörkt. Vissa material reagerar med varandra och kan därför smälta.

Vad är skillnaden på en billig och dyr lufttrycksvibrator?

Det som brukar utmärka de dyrare produkterna är dess design och extra funktioner. Designen brukar va utformad mer elegant och ofta ha lyxiga detaljer, vissa har till och med äkta guld-detaljer. Extra funktioner kan innebära värmefunktion, silence-funktion eller auto-knappar.

Womanizer vs Satisfyer

I det stora hela så går både produkterna från Womanizer och från Satisfyer under kategorin lufttrycksvibrator, det innebär alltså att produkterna från båda märken styrs utan luftpulseringar. Det som dock brukar märkas först är prisskillnaden. Womanizer är oftast betydligt dyrare än Satisfyer. För det andra så är det utseendet, Womanizers produkter ser ofta läckrare ut och sedan har även Womanizer fler specialfunktioner som auto-pilot och smart-silence. Dock har även Satisfyer utvecklat dessa funktioner på senare tid. Så det handlar främst och en prisfråga och därefter tankar på utseende vill vi på lovebuddy påstå.

Hur fungerar Satisfyer laddning?

Majoriteten av produkterna inklusive satisfyers laddning är med hjälp utav en magnetisk USB-laddare. I dagsläget kan vi inte komma på en enda produkt som är med lufttryck som är batteridrivna.


Hur gick det här testet till?

Testet av lufttrycksvibratorer utfördes med noggrannhet och fokus på flera viktiga aspekter. Först valdes ett varierat utbud av lufttrycksvibratorer från olika tillverkare för att säkerställa representativitet och en bred jämförelse. Varje vibrator granskades individuellt för dess design, materialkvalitet och funktioner.

Under testet utfördes praktiska användningsscenarier, både individuellt och i partnersammanhang, för att bedöma hur varje lufttrycksvibrator presterade i olika situationer. Testarna utvärderade också ljudnivåer för att säkerställa diskretion och undersökte användarvänligheten, inklusive kontrollfunktioner och laddningsmetoder.

Testpanelen gav feedback på sina erfarenheter, inklusive styrkor och svagheter hos varje produkt. Användares åsikter om intensitet, vibrationsmönster och ergonomi beaktades för att ge en djupare förståelse av varje lufttrycksvibrator.

Säkerhetsaspekterna granskades noga, med fokus på materialets kroppssäkerhet och eventuella allergiska reaktioner. Efter varje testrepetition genomfördes en grundlig rengöring och desinficering för att säkerställa hygien.

Resultaten av testet sammanställdes i en omfattande recension som ni har kunnat ta del ovan, som inkluderar rekommendationer och betyg för varje lufttrycksvibrator. Genom ett sådant här typ av test strävar vi att efter att få erbjuda användare en informativ guide för att välja den bästa lufttrycksvibratorn för sina behov och preferenser.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här