Det är med hjälp av en högkvalitativ Magic Wand vibrator som man kan njuta av härliga vibrationer som aldrig förr.

Många av dessa vibratorer blir perfekta för stimulering av klitoris samt för vaginal stimulering, men det slutar inte här: man kan nämligen även använda sin Magic Wand vibrator för en utomordentlig helkroppsmassage antingen på egen hand eller tillsammans med en partner.

Varför inte inkorporera en härlig massage i förspelet för att krydda till det lite extra i sovrummet? Med en Magic Wand vibrator blir allting möjligt, så kika därför gärna på listan nedan över några av de bästa vibratorerna på marknaden!

Vad är en magic wand massager?

Det går att berätta om magic wand massage som originalet, men orginalet var inte till för sexuell stimulering utan snarare för massage, därav namnet Magic Wand Massager. En Magic Wand Massager var och är (finns fortfarande) till för att lösa upp knutar, särskilt runt nacken och axlar. Vissa som är framtagna som sexleksaker är tillräckligt starka för att även passa för massage.

Vad är den välkända Hitachi Magic Wand Original för något?

Första sexleksaken av sin typ var just Hitachi Magic Wand, det var där allt började, efter att det upptäcktes för sexuell stimulation. Hitachi Magic Wand har blivit känd som den sexleksak som används i Sex and The City och efter det så var det många som klickade hem produkten.

Fortfarande tveksam?

Se hela Sinfuls utbud av Magic wand vibratorer här →

Eller

Mshops utbud av Magic Wand vibratorer här →

TESTVINNARE – Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator

Se priset här

Dubbla motorer, vattentät och går att använda för både sexuell tillfredsställelse och för vanlig hederlig massage, Sinfuls dubbelmotoriga Magic Wand Vibrator skapar magi.

 

Fördelar

 • Bra batteritid
 • Dubbla funktioner – Dildovibrator och ytttre massage/stimulering av erogena zoner
 • Priset

Nackdel

 • Svårt att styra vibrationsmönster under användning

Recension

När du köper den här Magic Wanden får du mycket leksak för pengarna. Inte nog med att det känns som en leksak av bra kvalité så får du två leksaker i en.

Du kan nämligen välja om du vill ha vibrationen i staven eller i massagehuvudet eller ha igång båda delarna samtidigt.
Den ligger skönt i handen och den böjda staven gör att du kan komma åt g-punkten.
Det som egentligen är Sinfuls Magic wands nackdel är att vibrationerna kan vara lite svåra att ställa in i stundens hetta.

 

Hur använder du den?

Du börjar med att ladda den med hjälp av USB. Därefter väljer du om du vill ha yttre eller inre stimulans och styr sen väljer du mellan de 10 olika inställningarna som finns.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar att kunna variera dig under samma session – både oerfaren som erfaren.

 

Det säger andra kunder

Frida – ”Det här är ett absolut måste i mitt nattduksbord. Det är en riktigt säker vinnare, som alltid kan fixa till en orgasm. Jag tror det är för att det breda huvudet kan stimulera hela området.
Vibrationerna kan göras galet kraftiga, varpå det blir möjligt att få det vildare och vildare allt eftersom saker och ting utvecklar sig. Den här produkten leder verkligen till många orgasmer.
Alla borde ha en sån här!”

 

Sammanfattning

En av de bästa Magic Wand Vibratorerna vi sett på marknaden, att den är dubbelmotorig tar hela sexleksaken till en helt ny nivå.

Läs hela recensionen här


DEN BILLIGA – Baseks Micro Magic Wand Vibrator

Se priset här

En magic wand som trots sin storlek och sitt låga pris skapar underverk.

Fördelar

 • Resevänlig storlek
 • Kraftfulla vibrationer trots storleken
 • Priset – en toppen wand för ynka hundralappen

Nackdel

 • Batteridriven (batterier ingår dock)

 

Recension

Det var flera av våra testare som var skeptiska till Baseks Micro Magic Wand vibrator eftersom den både är liten och billig. Det brukar inte tyda på något gott.

Men oj, så fel de kunde ha!

Den är endast 10,5 cm och det gör att den ligger perfekt i handen och blir enkel att styra. För dig som är ny till världen av Magic Wands kommer du snabbt hitta rätt teknik med den här.

Flera testare upplever dock att batterierna tar slut fort men det har väl lite att göra med – det blir vad du betalar för.

 

Hur använder du den?

Placera batterierna i Magic Wanden det är sex LR44-batterier som behövs och därefter bestämmer du själv styrkan på vibrationen.

 

Rekommenderad till

Passar till dig som är på resande fot ofta eller för dig som är nybörjare och vill ha en smidig första leksak.

 

Det säger andra kunder

Adelia – ”Var överraskad över hur bra högsta vibrationer är, tar ett tag att lära sig hitta rätt men när det väl sitter så är den fantastik! Så sjukt bra för sitt pris! Lite strul med batterierna dock.”

 

Sammanfattning

En liten magic wand som levererar mycket, ligger skönt i handen och är enkel att använda. Nu kan du inte skylla på priset längre, din magic wand är här!

 

Läs hela recensionen här


 

TILL NYBÖRJAREN – PalmPower Rechargable 

Se priset här

PalmPower rechargable är en smidig magic wand med bra batteritid.

Fördelar

 • Smidig att använda i kombination med ”vanligt sex”
 • Kraftfulla vibrationer
 • Massagehuvudet går att byta ut för variation

Nackdel

 • Knapparna – lätt att stänga av istället för att öka vibrationen

Recension

För dig som är nybörjare passar Palmpower rechargable Magic Wand vibrator perfekt. Varför?
Bland annat för hur skönt den ligger i handen och att den har flera olika vibrationer att välja mellan, där de svagaste verkligen är svaga och de starkaste är riktigt kraftfulla.

Eftersom den är gjord i 100% medicinskt silikon är den även allergivänlig för dig som kan vara känslig mot vissa material.

En ytterligare anledning till att den är bra att du kan variera dig inte bara genom att använda massagehuvudet på olika ställen på kroppen. Utan för att toppen är utbytbar.
Du kan alltså variera dig med olika toppar utan att behöva köpa en helt ny magic wand – alltså perfekt som vill experimentera dig fram för att hitta det du gillar.

Det vissa testare upplevde var att de ibland råkade hålla in knappen för länge när de skulle höja styrkan och då istället råkade stänga av den.

 

Hur använder du den?

Använd wandens huvud mot olika områden på kroppen – vanligaste är klitoris för att uppnå orgasm. Tänk på att för skönast upplevelse med sexleksaker behövs glidmedel, vi rekommenderar det här.

Rekommenderad till

Passar dig som är nybörjare och vill/behöver experimentera dig fram tack vare den utbytbara toppen.

 

Det säger andra kunder

Marion – ” Liten och smidig i handen med galet bra motor! Smart med det utbytbara huvudet så man själv kan väljs leksak efter lust.”

 

Sammanfattning

En smidig magic wand med gott rykte på marknaden och kanske är det den som hjälper dig att uppnå din första orgasm?

 


Fairy Original Massage Wand

Se priset här

Ännu en Magic Wand med dubbla motorer för variation av yttre och inre stimulering.

Fördelar

 • Kraftfulla vibrationer
 • Perfekt för kroppsmassage
 • Enkel att styra

Column

Nackdel

 • Drivs med hjälp av sladd

Recension

Här har du en av de mest kraftfulla magic wand vibratorerna i detta testet. Fairy Wand Vibrator är verkligen one of a kind, det är en lyxigare version av vår testvinnare.

Sladden är lång vilket gör att trots att den begränsar en del så kan ni fortfarande leka utan att det krånglar allt för mycket.

Den må ha ett plastigt utseende, men det är definitivt inget som känns av. Den levererar orgasm efter orgasm och tyngden ligger perfekt i handen.

Det är många som upplever sin första orgasm, men också likt satisfyer-produkter så uppnår också flera multipla orgasmer.

 

Hur använder du den?

Koppla in sladden i eluttaget och styr därefter din Fairy Wand Vibrator med hjälp av vredet.

 

Rekommenderad till

Fairy Wand Vibrator passar dig som vill ha rejäla och ordentliga vibrationer.

 

Sammanfattning

Här får du en ordentlig wand som sällan gör dig besviken, kanske blir du till och med beroende. Sladden är längre än vanligt, vilket skapar utrymme för spännande lekar.


 

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

Se priset här

Stor och kraftfull Magic Wand som inte låter det gå lång tid innan orgasmen hinner komma

Fördelar

 • Kraftulla vibrationer
 • Enkelt att välja styrka med hjulet
 • Lång sladd

Nackdel

 • Högljudd

Recension

Med sina 32cm är det storleken som flera av testarna reagerar på i förstahand. Hur ska det gå att använda den smidigt?
Förvånansvärt bra tyckte flera. Men främst för sololekar eller där den ena partnern använder den på den andra. Med andra ord blir den osmidig att använda i samband med penetrerande sex.

Den upplevs även som ganska högljudd men det är svårt att undvika med tanke på hur starka vibrationerna kan bli när den är eldriven.

Sladden som är 188 cm lång gör det också smidigt att använda då ni slipper vara på en begränsad yta men det blir också lätt att trassla in sig.

Jämfört med många andra magic wands så styr du vibrationerna med hjälp av ett hjul och det har varit positivt enligt många. Tack vare att det inte finns någon risk för att råka komma av on/off-knappen.

 

Hur använder du den?

Koppla in den i eluttaget, snurra på hjulet för valfri styrka och därefter använd den på valfritt område. Allt från klitoris till runt pungen fungerar och självklart andra erogena zoner. Den fungerar även för vanlig massage.

Rekommenderad till

Den erfarna med tanke på att vibrationerna kan bli väldigt starka.

 

Det säger andra kunder

Charlie – ” Svårt att skriva recensionen – å ena sidan får jag orgasm varje gång jag använder den vilket är hela poängen, å andra sidan tycker jag att den är stor och svår att använda om man försöker ha sex samtidigt, låter lite för mycket och blir varm efter ett tag.”

Sammanfattning

En stark magic wand som levererar varje gång men gör ibland så att man tappar fokusen på grund av högt ljud och att den är ganska klumpig att använda. Men kraftiga vibrationer på mycket yta är tacksamt!

emy testare
Det här är Emy, hon har också testat Sinful Magic Wand, läs hennes detaljerade recension här.

Läs hela recensionen här


CURVE WAND BLACK

Se priset här

Ännu en Magic Wand med dubbla motorer för variation av yttre och inre stimulering.

Fördelar

 • Smidig att använda under penetrerande sex
 • USB-laddning
 • Vattentät

Column

Nackdel

 • Batteritiden

Recension

Dubbla motorig ger dubbel variation, du väljer själv om du vill använda den som en vibrator eller som en g-punktsvibrator. Och mer variation blir det med hjälp av de 10 olika vibrationslägen så finns det minst en för alla.

Det är väldigt uppskattat att den är vattentät då Magic Wanden är bra storlek för att både kunna använda tillsammans med en partner men också på egen hand.

Ladyloves Rechargable Bodywand är gjord av ABS plast och silikon vilket även gör att den är väldigt lätt att rengöra.

Vissa testare upplevde att de fick ladda den ofta, därför är det extra bra att den är uppladdningsbar med hjälp av en USB-sladd.

 

Hur använder du den?

Efter uppladdning kan du använda den med ett vattenbaserat glidmedel för penetrering eller stimulering av yttre kroppsdelar.

 

Rekommenderad till

Passar den oerfarna som erfarna då det finns vibrationer för allas gillande.

 

Sammanfattning

En dubbel motorig magic wand med 10 olika vibrationslägen, mycket leksak för pengarna.

 


LELO SMART WAND 2 LARGE

Se priset här

Lyxig och snygg magic wand i matt silikon gjord av ett extra mjukt materail med en av marknadens senaste  teknologier.

Fördelar

 • Batteritiden
 • Extra mjukt silikon
 • Snygg design

Nackdel

 • Priset

 

Recension

En av de snyggaste Magic Wandsen på marknaden, nästan så att man alltid vill ha den framme för enbart prydnadsskull.

Vibratorn är en av de mer kraftfulla bland våra sladdlösa wands och används av våra testare för både sexuell stimulering och avslappning för stela muskler.

Priset? Det är även en av de dyrare wands vi har på marknaden men den är gjord med ”senseTouch-teknologi” vilket innebär att vibrationen blir kraftigare så fort den rör vid ens hud.

Med tanke på att den är 30 cm lång med en kraftig motor väger den också något mer än många andra wands, den här väger 0,65kg.

Förutom USB-laddare så ingår även en stilren förvaringspåse när du köper Lelo´s Magic Wand.

 

Hur använder du den?

Ladda den med hjälp av USB-sladden som tillkommer och därefter använd den på valfri kroppsdel.

Rekommenderad till

Den mer erfarne med tanke på att den är en av de mer kraftfulla och större magic wands.

 

Sammanfattning

Snygg, stor och stark är tre ord som beskriver en av de lyxigaste magic wandsen som finns på marknaden.

Läs hela recensionen här


Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand

Se priset här

En magic wand som levererar starka vibrationer från sekund ett

Fördelar

 • Smidig storlek
 • Snygg design
 • Starka vibrationer

Nackdel

 • Ljudet

Recension

Variationen är många med 8 vibrationshastigheter och 10 vibrationsinställningar. Redan från första läge levererar den kraftfulla vibrationer vilket kan vara på gott och ont.

Trots att den inte är jättestor, 20 cm lång, så är knapparna stora och gör att den är väldigt lättanvänd. Med tanke på storlek och att den endast väger 170gram ser många denna som en perfekt wand att ha med sig på resande fot.

 

Hur använder du den?

Ladda den med den medföljande USB-sladden i tre timmar och du får två hela timmars njutning, styr vibration och hastighet med hjälp av knapparna.

 

Rekommenderad till

För dig som gillar kraftfulla vibrationer redan från första sekund.

 

Det säger andra kunder

Mattias – ” Perfekt storlek på skaftet för att hålla med en hand, och perfekt storlek på huvudet för att täcka klittan. Knapparna känns en aning plastiga men fungerar bra. Bra styrka i vibrationerna för en apparat av den här storleken. Mycket lent och skönt material och sexig design.

Men stilen kan vara en aning bedragande, den ser ut som en dyr Lelo, men inuti är det inte världens mest avancerade motor, och det märks på ljudnivån, den här hörs en del på högsta läget. Detta är dock inget chockerande, det är helt som förväntat på denna prisnivån. Hoppas den håller länge, gör den det är den helt klart värd pengarna!”

 

Sammanfattning

Sinfuls uppladningsbara Mini Magiv wand levererar kraftfulla vibrationer i kombination med flera olika mönster.

 


Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator

Se priset här

Med ett flexibelt och rörligt huvud tar Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator med dig på en resa av kraftfulla vibrationer.

Fördelar

 • Bra storlek – enkel att ha med sig
 • Kraftfulla vibrationer
 • Smidig att använda samtidigt som penetrerande sex

Nackdel

 • Går lätt sönder om du är hårdhänt

Recension

Ännu en leksak som trots sin storlek levererar kraftfulla vibrationer. Den är också smidig att ha med sig och känns mjuk att använda då den är mjuk och böjbar.

Knapparna är dock i höjd med leksaken vilket kan göra det svårt att hitta utan att se efter vad som ska tryckas på. Det är flera av våra testare som upplevt att den gått sönder efter ett tag men det verkar också vara i samband med hårdhänta tillfällen…

Har 10 stycken olika vibrationsmönster.

 

Hur använder du den?

Hur ska produkten användas korrekt?

Rekommenderad till

Vem skulle du rekommendera produkten till och varför

 

Det säger andra kunder

Vidar – ” Har tidigare prövat flera olika sorters dildos och vibratorer. Men denna är det hittills mest effektiva hjälpmedlet i den här kategorin.

Min kvinna brukar få långvariga och härliga orgasmer med den här saken. Dock! Denna är den tredje vi använder, eftersom de två tidigare har gått sönder, kanske beroende på alltför ovarsam användning. Den första reklamerades och vi fick då en ny gratis.

Men när samma fel (antagligen brott på elledningen mellan batteri och vibratorkropp) uppstod på den andra insåg jag att det kanske var mitt eget fel och jag köpte en ny. Jag tycker nämligen trots allt fortfarande att den är mycket bra till sitt pris. Får försöka hantera den lite varsammare i fortsättningen.

Varning! Tryck inte för hårt i sidled när du håller i handtaget! Risk att den slutar fungera om den smala delen böjs för mycket! Håll då hellre direkt på vibratordelen eller tryck rakt fram. Men egentligen behövs bara ett ganska lätt tryck för att din älskade skall fä underbara, härliga multipelorgasmer!”

 

Sammanfattning

Len och smidig Magic wand som är enkel att använda vid penetrerande sex.


Baseks Kraftig 10 Functions Wand Vibrator

Se priset här

Billig Magic Wand som känns sammetslen mot huden.

Fördelar

 • Silikon
 • Priset
 • Snygg färg

Nackdel

 • Batterier ingår ej

Recension

En liten Magic wand i snygg skrikrosa färg, den smyckar nattduksbordet väl. Den är också en av de bättre Magic wands som finns på marknaden i den billigare prisklassen.

Men det gör också att den inte alltid klarar av att vara igång en längre tid och ibland verkar den stänga av från ingenstans.

Den ligger skönt i handen och det mjuka silikonet ligger lent mot huden, nästan lite sammetskänsla.  Den är batteridriven dock ingår det tyvärr inte några batterier. Så glöm inte köpa batterier i samband med att du får hem Baseks kraftig 10 Functions Wand Vibrator.

 

Hur använder du den?

Två stycken AAA-batterier krävs och därefter styr du den med hjälp av knapparna på staven.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en enklare leksak till ett billigare pris.

 

Det säger andra kunder

Andreas ” Köpte denna produkt i december. Glappar och stänger av sig gång efter annan. När den väl fungerar hela akten är den underbar för sambon, men det händer 7/10 gånger att den stänger av sig innan klimax är nått.”

 

Sammanfattning

En magic wand värdig sitt pris  – du får det du betalar för.

 


Sinful Luxy Extra Kraftig Magic Wand Vibrator

Se priset här

Sinful levererar återigen, den här gången med en större Magic wand att tillfredsställa dig med.

Fördelar

 • Stort massagehuvud
 • Vattentät
 • Skönt material

Nackdel

 • Vissa tycker den är för stor – smaksak skulle vi säga

Recension

Materialet känns lyxigt, det ligger som sammet i handen och med sina 30,5 cm känns den kraftfull redan när du greppar tag om den.

Massagehuvudet är 5,5 cm vilket gör att det täcker en stor yta, både för sexuell stimulering och för massage. Av den anledningen behöver du inte vara lika pricksäker.

Trots att den inte är eldriven utan laddas med hjälp av en magnetisk USB-sladd så är vibrationerna kraftfulla. Det finns 7 olika mönster med 3 olika hastigheter att välja mellan.

Att den är vattentät gör ju inte saken sämre heller och helt ftalatfri.

Vissa av våra testare tycker att den är för stor och vissa tycker att det är storleken som gör magic wanden bra.

 

Hur använder du den?

Ladda den med hjälp av den magnetiska USB-sladden och styr därefter styrka och hastighet på staven.

Rekommenderad till

Passar dig som inte vill behöva anstränga dig så mycket utan gillar att bara ta emot. Eftersom den är så stor och kraftfull gör den jobbet bra själv.

 

Det säger andra kunder

Marina – ”Älskar denna! Ser lyxig ut! Mycket härligt material. Gillar att huvudet är flexibelt. Mycket kraftiga vibrationer för att vara uppladdningsbar!”

 

Sammanfattning

En kraftfull, uppladdningsbar och vattentät Magic Wand perfekt för stunderna du känner att du bara vill ligga ner och njuta – bli omhändertagen helt enkelt.

 


Doxy Die Cast Magic Wand

Se priset här

Prisvinnande Magic Wand Doxy som levererar helgalna vibrationer.

Fördelar

 • Lyxigt och annorulunda material
 • Kraftfulla vibrationer (bland de starkaste på marknaden)
 • Prisvinnare

Nackdel

 • Priset

Recension

Efter att ha provat Magic Wandy Doxy så fasthåller flera av våra testare att den faktiskt är värd sitt pris, pris i form av utmärkelsen Bästa nya produkt till kvinnor på ETO Awards.

Först och främst är den unik tack vare sitt material, Magic wanden är gjord av titan, aluminium och silikon samt är helt ftalat och latexfri.

Anledningen till att den kan leverera några av marknadens kraftigaste vibrationer är tack vare dess storlek på 35cm i kombination med att den är eldriven. Sladden är 3 meter lång, så oroa dig inte du kan fortfarande röra dig hyfsat fritt.

Det som även utmärker den är att den är tyngre än många andra wands men det verkar inte våra testare se som en nackdel utan gör så att den snarare ligger stadigt i handen trots kraften.

 

Hur använder du den?

Koppla in sladden i eluttaget och välj vibrationsinställning med hjälp av knapparna. Knapparna lyser även i mörkret så låt inte nattens mörker hindra dig.

Rekommenderad till

Dig som klarar av och vill ha kraftfulla vibrationer, mer för den erfarne.

 

Det säger andra kunder

Johanna ” Jag gillar verkligen vibrationsstimulering och denna är över förväntan!

Den känns lyxig då den är i aluminium och lätt att hantera med sina tre knappar. Är heller inte speciellt tung och ett plus är lång sladd.

Gillar också att den har olika pulsprogram, väldigt retfullt!

Om jag ska tänka något negativt är nog det ända att om man kör för länge så domnar fiffin av pga dom starka vibrationerna”

 

Sammanfattning

En Magic Wand som utstrålar kvalité och levererar några av marknadens kraftfullaste vibrationer.


 

Wand Essentials Spellbinder Flexi-Neck Wand Massager

Se priset här

Wand Essentials Spellbinder Flexi-Neck har ett lätt böjbart massagehuvud som gör det enkelt att punktstimulera

Fördelar

 • Tydliga knappar
 • Stort massagehuvud
 • Elegant utseende

Nackdel

 • Ljudet

Recension

Kraftfulla vibrationer i en elegant vibrator. Wand Essentials massagestav har en längd på 33 cm med 6,1 cm brett massagehuvud.

Denna Magic Wand funkar bra för stimulering av intima kroppsdelar och erogena zoner likväl som för massage av andra delar på kroppen.

Den har 10 olika vibrationssorter att välja mellan och knapparna är tydliga och gör det därför enkelt att styra den även under användning.

 

Hur använder du den?

Du kopplar in den i eluttaget och kontrollerar därefter styrkan med hjälp av knapparna.

 

Rekommenderad till

Dig som inte stör dig på om vibrationerna låter och gärna är mer stilla när du använder den, smidigast är den till soloanvänding.

 

Sammanfattning

Starka vibrationer som är enkel att använda och styra tack vare de tydliga knapparna. Upplevs av vissa lite väl högljudd som gör att stämningen inte riktigt infinner sig.

 


Velve Macy Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator

Se priset här

En tredje Magic Wand på topplistan med dubbla motorer och riktigt snygg och stilren dessutom.

Fördelar

 • Dubbla motorer
 • Skönt material
 • Bra batteritid

Nackdel

 • Kan vara svårt att hitta knapparna genom att enbart känna efter

Recension

En Magic Wand som har hjälpt flera användare att få sin första orgasm och det är inte bara i sovrummet. Den är nämligen vattentät och funkar därför perfekt för vattenlekar.

Den laddas med hjälp av en magnetisk USB-laddare och batteritiden är förvånansvärt bra.

Med tanke på dess storlek så fungerar den lika bra för sololek som tillsammans med din partner.

Den består av 100% Premium Silikon vilket gör den mjuk som sammet mot huden och likaså ligger den bra i handen vid användning.

Den har 10 olika starka vibrationsprogram de vissa upplever som nackdel är att det är endast de tre första som har variation kraftmässigt. Resterande är endast olika pulserande mönster.

 

Hur använder du den?

Du laddar den med hjälp av den magnetiska USB-laddaren som medföljer och därefter styr du den med hjälp av knapparna.

 

Rekommenderad till

Passar både den oerfarna som erfarna då det finns flera vibrationsprogram att variera sig mellan.

 

Sammanfattning

Snygg Magic Wand gjord i mattsvart Premium Silikon, hjälpt flera personer att uppnå sin första orgasm.

 


Vad är en Magic Wand Vibrator?

En magic wand vibrator är en sexleksak som används för yttre stimulering. En magic wand ser ut som en mikrofon och består av en stav och ett rundat huvud. Staven kan på vissa modeller användas för penetration och huvudet kan ibland bytas ut till olika typer av stimulatorer.

 

Hur används en magic wand vibrator?

Det finns flera olika sätt att använda sig utav den här sexleksaken, främst handlar det om att stimulera yttre erogena zoner. Vanligast är att använda den på klitoris, bröstvårtor och på och runtomkring mellangården/anus. Där kan du gnugga fram och tillbaka, röra den i cirklar eller dutta med olika tryck. Du väljer helt enkelt det som passar dig bäst.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här