Det är med hjälp av en högkvalitativ Magic Wand vibrator som man kan njuta av härliga vibrationer som aldrig förr.

Många av dessa vibratorer blir perfekta för stimulering av klitoris samt för vaginal stimulering, men det slutar inte här: man kan nämligen även använda sin Magic Wand vibrator för en utomordentlig helkroppsmassage antingen på egen hand eller tillsammans med en partner.

Varför inte inkorporera en härlig massage i förspelet för att krydda till det lite extra i sovrummet? Med en Magic Wand vibrator blir allting möjligt, så kika därför gärna på listan nedan över några av de bästa vibratorerna på marknaden!

 

 

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

Se Prisen Här

För en Magic wand vibrator som kommer att förse en med många nätter av njutning blir Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator ett förträffligt val. Denne sexleksak är en av de kraftigaste vibratorerna som man kommer att stöta på, och njutningen blir därför precis så intensiv som man vill ha den. Det är fullt möjligt att justera hur intensiv stimulansen ska vara, och när denne Magic wand vibrator urladdas behöver man inte slösa pengar på några nya batterier. Man laddar den helt enkelt i väggen, vilket både är trevligt för miljön och ens plånbok.

Förutom att stimulera ens intima delar blir Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator även perfekt för en massage över resten av kroppen, antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner. Material som denne Magic wand vibrator är tillverkad av är silikon och ABS-plast. Vibratorn har en total längd på 32 cm samt en diameter på 6 cm. Som om detta inte vore nog är den även både fri från ftalat samt latex. Satsa på Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator redan idag för härliga stunder som man aldrig kommer att glömma.

 

Baseks Micro Magic Wand Vibrator

Baseks Micro Magic Wand Vibrator

Se Prisen Här

Om man letar efter en mycket billig vibrator som trots priset är av riktigt hög kvalitet så kommer man att få stor valuta för pengarna tack vare Baseks Micro Magic Wand Vibrator. Denne sexleksak är en mini-version av en vanlig vibrator och kan därför både förvaras diskret samt enkelt transporteras i ens handväska. Varför inte därför ta med sig leksaken utomlands för trevliga stunder i hotellrummet eller så har man helt enkelt denne mini-vibrator i tryggt förvar i byrån. Oavsett vad ska man inte låta storleken lura en: den här leksaken har mycket kraftiga vibrationer som kommer se till så att njutningen blir fantastisk.

För att allt ska ske på ens egna villkor kan man själv reglera hur kraftig stimuleringen ska vara, vilket betyder att både nybörjarna och veteranerna kommer att älska denne Magic wand vibrator. Materialen som leksaken är gjord av är ABS-plast samt ett PU-skal till huvudet. Den är fri från ftalat samt kommer med sex stycken LR44-batterier. Man kan därför omedelbart börja använda sin vibrator så fort man får hem den. Många heta stunder ligger framför en med Baseks Micro Magic Wand Vibrator!

 

Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator

Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator

Se Prisen Här

En Magic wand vibrator som man inte vill gå miste om är Sinful Dubbelmotorig Magic Wand vibrator med justerbara vibrationer. Denne sköna vibrator kan användas vid ens intima kroppsdelar under onani och förspel i sovrummet, men den kan även användas för en full kroppsmassage om man har spända muskler eller helt enkelt känner för att koppla av en stund. Vardera ände har en vibrator i sig där den ene blir perfekt för att stimulera klitoris medan den andra blir perfekt för invändig stimulering.

Hur starka vibrationerna ska vara väljer man själv, då det finns hela 10 olika vibrationsprogram som man kan välja mellan. Materialen som denne Magic wand vibrator är tillverkad av är ABS-plast samt silikon som är fri från ftalat. Leksaken är vattentät och går därför att användas i antingen badkaret eller duschen. Man behöver heller inte oroa sig för att man tvingas att köpa en stor mängd batterier då denne Magic wand vibrator enkelt kan laddas via en USB-kabel. På så vis är man skonsam mot miljön, men det kommer också naturligtvis att bli mycket billigare för en.

 

LELO Smart Wand Large Magic Wand

LELO Smart Wand Large Magic Wand -PRISVINNARE

Se Prisen Här

Köp denne prisvinnande Magic wand vibrator i antingen lila eller svart och börja använda den i sovrummet på egen hand eller tillsammans med ens käraste. Vibratorn sägs vara den kraftigaste av sitt slag och kan därför både användas för intim klitorisstimulering och för att massera stela muskler. Materialen matt silikon, ABS-plast och metallfinishen ser till så att denne Magic wand vibrator får sitt eleganta utseende. Vibratorn är därför inte enbart fantastiskt skön att använda, utan ser också lika fantastisk ut.

Om man vill ta njutningen till en helt ny nivå får man inte missa att testa på vibratorns ”SenseTouch-teknologi”. När man slår på den här funktionen kommer vibrationerna att bli kraftigare så fort vibratorn rör vid ens hud, och hur kraftigt detta ska vara är helt upp till en själv. Denne Magic wand vibrator har flera gånger fått 5/5 i betyg och kan vara en av de bästa vibratorerna på marknaden. Just därför vill man inte missa chansen att testa på den här förträffliga sexleksaken antingen när man onanerar på egen hand eller när man vill uppleva heta stunder tillsammans med ens partner. Ha i åtanke att denne vibrator har storleken ”large”. Nedan ska vi tala mer om den lite mindre storleken.

 

Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand

Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand

Se Prisen Här

Är du ute efter en lite mindre vibrator som man kan förvara på ett diskret vis och även lätt transportera med sig? Då blir Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand en sexleksak som man inte vill missa. Den väger så lite som 170 gram och kan därför användas under en längre tid utan att man blir trött i armen.

Detta är dessutom en stor fördel när man vill ta med sig vibratorn då man är på resande fot utan att den ska väga alltför mycket. Låt dig dock inte luras av storleken och vikten: Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand har en kraftfull motor samt möjligheten att välja mellan 10 olika sorters vibrationer. Därtill finns det också 8 hastigheter som man kan testa på.

Både han och hon kan dra nytta av vibratorn då denne leksak inte enbart kan användas till klitorisstimulering, utan som en heltäckande massage. Använd vibrationerna för en skön massage över ömma muskler och få en upplevelse som man sent kommer att glömma. Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand kan laddas via en USB-kabel, så man behöver inte oroa sig för köp av nya batterier.

 

Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

Se Prisen Här

Trots att den här vibratorn inte är vattentät kommer Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator att förse en med stor njutning i sovrummet oavsett om man använder leksaken tillsammans med en partner eller på egen hand. Om man letar efter kraftiga vibrationer så har man verkligen hittat den rätta leksaken, och via ett hjul kan man lätt justera hur starka vibrationerna ska vara. På så vis får man en skräddarsydd upplevelse som passar just ens individuella behov i sovrummet – både vid stimulering av klitoris och vid ordinär massage.

Det är tack vare avsaknaden av batterier som denne Magic wand vibrator är så stark. Istället för att behöva köpa nya batterier när den urladdas använder man istället en sladd för att ladda leksaken direkt i väggen. Med material i medicinsk silikon och kvalitetsplast kommer vibratorn att kännas fantastisk mot huden. För bästa möjliga njutning ska man heller inte tveka att satsa på ett vattenbaserat glidmedel som appliceras på vibratorn innan användning. Testa på vibratorn redan idag och njut av de starka vibrationerna.

 

Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator

Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator

Se Prisen Här

För en riktigt stilfull och flexibel svart vibrator bör man lägga till Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator på inköpslistan. Tack vare dess lite mindre storlek blir just den här leksaken det rätta valet för de som älskar att resa med sin vibrator. Förvara den lätt och smidigt i handväskan för att närsomhelst vara redo för heta vibrationer. Ta tillfället i akt och njut av allt det som denne Magic wand vibrator har att bjuda på, vilket inkluderar hela 10 olika vibrationsmönster som man kan välja mellan. Även för de som älskar våta lekar i badkaret kommer det att bli möjligt att använda sig av Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator.

För att sätta på och stänga av sin vibrator finns det en on/off-knapp som man bara behöver hålla inne i ett par sekunder, och sedan är man redo för den ultimata njutningen. Famla inte heller med batterier då den här vibratorn lätt laddas upp med hjälp av en USB-laddare. Med andra ord blir det både miljövänligt samtidigt som man inte behöver lägga några pengar på batterier.

 

Baseks Kraftig 10 Functions Wand Vibrator

Baseks Kraftig 10 Functions Wand Vibrator

Se Prisen Här

Om man har en förkärlek till färgen rosa kommer här en liten petit och snygg vibrator som man definitivt kommer att vilja lägga vantarna på. Inte nog med att den här leksaken utan problem kan förvaras och transporteras tack vare sin lilla storlek: den är även billig och erbjuder stor valuta för pengarna. Såsom namnet antyder har denne Magic Wand vibrator så mycket som 10 olika vibrationsmönster, och detta ser till så att man får den där skräddarsydda upplevelsen som man eftersöker. Det finns inget hetare än att krydda till förspelet med hjälp av en snygg och flexibel vibrator – eller varför inte använda den på egen hand vid onani under täcket.

Silikonet som denne vibrator är tillverkad av är lent likt sammet, och man kommer därför att kunna njuta som aldrig förr. Tänk på att det krävs två stycken AAA-batterier för att få Baseks Kraftig 10 Functions Wand Vibrator att fungera. Så länge man har dessa batterier tillhands kommer man dock att kunna njuta i alla lägen av den här förträffligt flexibla vibratorn.

 

Sinful Luxy Extra Kraftig Magic Wand Vibrator

Sinful Luxy Extra Kraftig Magic Wand Vibrator

Se Prisen Här

En lyxigare vibrator får man allt leta länge efter. Sinful Luxy Extra Kraftig Magic Wand Vibrator har allt som man kan tänkas vilja ha när det kommer till en het leksak för stimulering av klitoris. Med sin längd på hela 30,5 cm tillsammans med en diameter på 5,5 cm täcker denne Magic Wand vibrator ett stort område och kan förse en med kraftiga vibrationer. Leksaken är tillverkad av hudvänlig och komfortabel silikon tillsammans med ABS-plast. Den är fri från ftalat och tål vatten, så om man vill använda vibratorn i badrummet är detta inga problem.

Gällande vibrationerna finns det 7 olika mönster som man kan välja mellan tillsammans med 3 olika nivåer. Batterier behöver man inte oroa sig för då Sinful Luxy Extra Kraftig Magic Wand Vibrator drar nytta av en magnetisk USB-kabel för att laddas upp. Man laddar då vibratorn i 240 minuter för att sedan kunna använda den i 60-90 minuter. Använd denne Magic wand vibrator vid onani och stimulering av klitoris eller massera ens ömma muskler för njutning som når hela kroppen.

 

Doxy Die Cast Magic Wand

Doxy Die Cast Magic Wand - PRISVINNARE

Se Prisen Här

Den här prisvinnande vibratorn må ha en ganska stor prislapp, men värdet som man får för pengarna är förbluffande bra. Materialet som används för att tillverka den här sexleksaken är ganska unikt då den är gjord av titan/aluminium och silikon. Det finns 9 olika inställningar som man kan välja mellan för att få njuta av ens drömmars stimulering. Leksaken är fri från både latex och ftalat, men är tyvärr inte vattentät. Trots detta har denne Magic wand vibrator mycket att bjuda på.

Längden på vibratorn ligger på 35 cm medan den är 5,8 cm i diameter. Knapparna lyser upp med ett blått LED-ljus, så även de som vill njuta av leksaken i mörkret kommer enkelt att kunna justera vibrationerna för att få precis det som man eftersöker. Som en kvalitetsgaranti vann den här vibratorn år 2016 priset för den bästa nya produkten till kvinnor vid ETO Awards. Doxy Die Cast Magic Wand är en utomordentlig produkt som man verkligen inte vill missa. Även om man inte vill använda den för att stimulera just ens intima delar så kan man istället njuta av leksaken vid en full kroppsmassage.

 

Bodywand Midnight Magic Wand Vibrator

Bodywand Midnight Magic Wand Vibrator

Sist på listan (men definitivt inte minst) kommer den fantastiska Bodywand Midnight Magic Wand Vibrator som förser en med njutning som man aldrig kommer att glömma. Här behöver man inte oroa sig över höga ljudnivåer då leksaken är mycket tyst vid användning. Denne Magic wand vibrator är tillverkad av kvalitetsplast samt är fri från både ftalat och latex. Den har en längd på 25 cm samt en omkrets på 14,5 m. En stor fördel med att välja Bodywand Midnight Magic Wand Vibrator är att man inte behöver använda sig av några batterier. Istället laddar man leksaken med en sladd.

För att man ska få just de vibrationerna som man eftersöker har denne Magic wand vibrator ett hjul som man kan snurra på för att öka eller minska styrkan. På så vis kommer man att få den ultimata stimuleringen av klitoris eller njuta av en massage som når hela kroppen. Allt är möjligt med Bodywand Midnight Magic Wand Vibrator, så besök gärna butiken för att ta reda på mer om den här vibratorn eller någon av de andra på listan.

 

Wanderluv Originalet – Klassisk 220V Massagestav

WANDERLUV ORIGINALET - KLASSISK 220V MASSAGESTAV

Med otroligt kraftiga vibrationer i en elegant vibrator kommer Wanderluv Originalet – Klassisk 220V Massagestav att finnas där för en i alla lägen. Denne Magic wand vibrator har en längd på 26 cm samt en diameter på 4,7 cm när det gäller vibratorns huvud. Olikt en majoritet av de andra vibratorerna på listan är den här varianten tyvärr inte vattentät, men trots detta kommer man att få många heta stunder i sovrummet. Leksaken började dras nytta av redan under 70-talet, och det faktumet att den fortfarande har kvar populariteten är bevis på hur fantastiskt den här leksaken fungerar.

Använd denne Magic wand vibrator antingen för stimulering av ens intima delar eller när man vill massera hela kroppen på sig själv eller sin partner. Man kontrollerar enkelt hur starka vibrationerna ska vara med hjälp av ett reglage i form av ett hjul som man rullar. Glöm bort alla svårigheter och kostnader som tillkommer vid användning av batterier då den här vibratorn bara behöver kopplas in i väggen för att laddas. Enklare än så kan det knappast bli!

 

Wanessa – Massage Wand & Personal Vibrator

WANESSA - MASSAGE WAND & PERSONAL VIBRATOR

Se Prisen Här

Wanessa Massage Wand & Personal Vibrator har ett snyggt och stilrent svart utseende och är designad i Sverige. Den kommer med 10 olika vibrationsprogram så att man själv ska kunna välja hur intensiv stimuleringen är och leksaken är dessutom vattentät. Detta betyder att man kan använda sin Magic wand vibrator i badkaret eller i duschen, men naturligtvis är sovrummet även ett alternativ. Leksaken går inte på batterier, utan man laddar helt enkelt upp den i väggen efter användning. På så vis sparar man inte bara pengar på batterierna som man slipper att köpa, utan man är även skonsam mot miljön.

För att få den bästa möjliga njutningen är denne Magic wand vibrator tillverkad av ett silikonmaterial som är fullkomligt kroppsvänligt, och i båda ändarna sitter en vibrator. Med den här leksaken kan man därför stimuleras både invändigt och utvändigt, och tack vare alla de olika programmen är det helt upp till en själv vart resan ska ta en. Använd leksaken antingen tillsammans med en partner eller på egen hand.

 

Gösta – Massage Wand

GÖSTA - MASSAGE WAND

Se Prisen Här

Med en riktigt snygg och färgglad rosa vibrator får man aldrig en tråkig stund. Oavsett om man vill krydda till det i sovrummet tillsammans med ens partner eller vill ha en mysig stund för sig själv kommer Gösta – Massage Wand att finnas där för att göra upplevelse fantastisk. Denne Magic Wand vibrator kommer med 10 olika vibrationsprogram, så det är upp till en själv att välja hur kraftig stimulansen ska vara. Kanske låter man ens partner välja för att blanda in ett rollspelselement i lekarna.

Glöm inte att denne Magic Wand vibrator är fullkomligt vattentät, så om man vill ta lekarna till badkaret eller duschen så behöver man inte tveka. Bestäm själv om vibratorn ska användas för att stimulera klitoris eller om man vill dra nytta av leksaken för en full kroppsmassage där både han och hon kan få njuta tillsammans. Gösta – Massage Wand är helt enkelt full av överraskningar, och med sin snygga utformning kommer man både att älska att titta på den eleganta vibratorn samt att använda den.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här