Womanizer Premium Klitorisstimulator – Test och Recension

323

Första intrycket när jag fick förpackningen till Womanizer Premium Lufttrycksvibrator var lyx. Allting är väl paketerat och snyggt i kartongen. Självaste leksaken skulle jag beskriva som väldigt ordentlig. Leksaken är inte lätt som en fjäder utan har lite tyngd och därför känns den som sagt ordentlig.

En helt vanlig svart färg med en snygg gulddetalj, vilket ger känslan av lyx. Jag kan gå i god för den och säga att det är den bästa lufttrycksvibrator på marknaden. Womanizers premiumversion av deras fantastiska lufttrycksvibrator har tagit oss med storm.

Den stimulera klitoris med hjälp av sin alldeles egna Pleasure Air Technology, vilket ger behagliga pulserande tryckvågor som tar njutningen till en ny nivå. Jag har upplevt mig första sprutorgasm!

Womanizer Premium Lufttrycksvibrator fungerar i princip överallt, eftersom den är vattentålig rekommenderar jag den i duschen eller badkaret. Det är en ny nivå av self-care och njutning.

Womanizer Premium Lufttrycksvibrator är en laddbar sexleksak som stimulerar klitoris. Den har 12 st olika intensitetsnivåer att välja mellan. Allt från mjuka till mycket kraftfulla ”sug” som du själv kan välja fritt mellan. Den mjukaste är 50% mjukare än den tidigare versionen och den starkaste är 50% kraftigare.

Premium versionen har även två nya funktioner som är helt nya. Autopilot är den första, vilket innebär att den själv styr och ändrar bland alla olika nivåer utan att du behöver trycka på någon knapp. Den andra nyheten är smart silence. Smart silence gör att vibratorn ”stängs av” när den inte är i kontakt med huden men aktiveras direkt vid kontakt med din klitoris.

womanizer premium

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Fördelar

  • Smart Silence-funktion, aktiveras vid kontakt med huden
  • Autopilot-funktion, varierar sig mellan vibrationerna på egen hand
  • Stort spann från de allra lägsta nivåerna till dom intensivare pulserna.
  • Bra storlek och kvalitet

Nackdelar

  • Priset, en av de dyraste lufttrycksvibratorerna på marknaden.
  • Kan var svårt i början att veta om den sitter rätt.

Recension

Första intryck

Förpackningen är jättefin och man känner direkt att en har hög klass. När man vänder på förstasidan ser man alla funktioner stort och tydligt. I kartongen medföljer även en bruksanvisning, magnetisk laddare, silkespåse och 2 olika storlekar av sughuvuden i den mindre storleken S och en lite större i M. Vilket jag tycker är väldigt positivt eftersom alla kvinnokroppar ser olika ut.

Sug huvudena är enkla att byta ut och rengöra. Man behöver endast snurra lite på huvudet så bildas en glipa och man kan enkelt lyfta av den. När man sedan sätter tillbaka den är det bara att lätt trycka fast den igen.

Womanizer Premium är gjord av medicinsk silikon och plast, vilket de flesta sexleksakerna är gjorda av. Silikonet gör att den är enkel att rengöra. Det finns speciella rengöringsmedel för sexleksaker men det fungerar även med en mild tvål. Den finns i flera snygga färger som rosa, blå, svart, vit och röd. Vilket är trevligt för variationen.

Designen är snygg och mycket enkel. Den har endast 4 knappar som gör den väldigt okomplicerad, On/off, höja, sänka och den fantastiska autopilot knappen. Självaste leksaken är i en bra storlek som sitter bra i handen och man har inga problem att nå dem viktiga knapparna (alla utom av/på).

Lufttrycksvibratorn har en batteritid på 4h vilket jag skulle säga är lagom, skulle kunna vara längre med det är ingen dealbreaker. 4h räcker gott och väl men jag skulle rekommendera att ladda den efter varannan användning. Det är ju inte jätte uppskattat om den får slut på batteri precis vid en orgasm eller när man använder den. Laddningstiden är 2h och det gör man enkelt med den medföljande magnetiska laddare med ett usb uttag som man kan koppla till datorn eller med hjälp av en vanlig adapter i väggen.

Man förvarar vibratorn enkelt i den medföljande påsen så den inte samlar upp damm från omgivningen. Det är även viktigt att generellt förvara sexleksaker i en torr miljö separerade från varandra och absolut inte i solljus eller värme då det kan ta skada. Man kan även förvara sin Womanizers Premium Lufttrycksvibrator i sin snygga originalförpackning vilket jag gör.

 

Upplevelse

Womanizers Premium Lufttrycksvibrator är helt fantastisk. Formen är perfekt för att hålla i och man får ingen kramp i armen. Den fungerar i stort sett alla möjliga ställningar. Min personliga favorit är liggandes på rygg med böjda knän och låren ihop klämda.

För dem som undrar så fungerar den utmärkt med en partner, även vid penetrerande sex. Det kan vara lite svårt att hitta den perfekta ställningen och positionen av sig huvudet men ge inte upp. När man lär att placera den på klitoris finns det ingen återvändo.

womanizer premium

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Min partners uppskattar att både han och jag kan hålla den på plats utan problem under akten. Vilket är en fördel vid en del positioner där jag har armarna fria. Hans slutliga kommentar var ”jag har aldrig sett någon komma så många gånger på så kort tid”. Vilket är beviset att det är en mirakelprodukt som möjligtvis kan ha orgasmgaranti.

Det är många olika intensiteter vilket är superhärligt. Genom att börja mjuk och sedan successivt öka gör att man vänjer sig och klarar av att använda den länge. Men det går även att få en orgasm på bara några få minuter, genom att öka intensiteten några snäpp. Skillnaden mellan de lägsta och de högre är enormt stor, vilket gör att det finns en nivå för allas behov och smak.

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful Se priset
mshop logo Se priset

 

Även autopilot funktionen var något som jag personligen uppskattade. Att slippa trycka på knappar, endast luta mig tillbaka och låta den sköta jobbet. Den varierade bland alla 12 olika intensiteter och gav en upplevelse där jag kunde i lugn och ro titta på en film och njuta. Autopilot funktionen är överlägset min favorit då man inte vet vad som kommer.

Det gav lite spänning men framför allt en variation som var mycket uppskattad.  Därför har Womanizers Premium Lufttrycksvibrator blivit min absoluta favorit. Den ger mig en orgasm vid varje användning, helt enkelt en leksak som håller det den lovar och det är just därför tycker jag att den är värd varenda krona.

Hur man använder den

Vibratorns sughuvud ska placeras på klitoris för att hitta rätt i början rekommenderar jag att resa på benen och ta en titt. Sedan är det bara att testa sig fram med olika vinklar och testa vilket av huvudena som passar bäst och ger dig en maximal njutning. När man blivit bekväm och känner att man har kontroll så rekommenderar jag att knipa ihop benen för variation.

Knapparna är enkla + för att öka till en starkare ”sugning” och – för att minska intensiteten. Sedan är det ju den magiska Autopilot knappen lite längre ner. Den tar dig igenom alla olika nivåer och man slipper att trycka på knappar hit och dit. En liten suprise, vilket jag uppskattar.

Slutligen längst ner är stäng av knappen, vilket är en bra placering så man inte råkar av misstag nå den när man vill ändra mellan nivåerna. Mycket enkel att använda, inget som är komplicerat.

 

Rekommenderat till

Detta är en mycket effektiv och powerful vibrator som använder sig av en ”sugteknik” som jag rekommenderar till alla med en klitoris.

Den fungerar utmärkt för dig som är hemma i sängen, duschen, badkaret, köket, mm.  Den är mycket trevlig och är uppskattad av många kvinnor. Flera av mina vänner äger själva en lufttrycksvibrator och vibratorn har blivit vårat mest omtalade ämne när vi träffas på tjejkvällar.

Fungerar utmärkt om du har en partner eller är singel. Om du har svårt att komma så är det ett hett tips. Detta är en ny dimension av orgasm.

womanizer premium

Återförsäljare Prisjömförelse
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Det säger andra kunder

Den är oerhört omtyckt och har fått väldigt bra recensioner, något som är uppskattat är formen som gör att man lätt kan hålla den på plats. Många berättar även att dom fått sin livs första orgasm med hjälp av Womanizers lufttrycksvibrator. Det finns även en hel del som berättar att den har gett dom en fontänorgasm.

Den har fått 4,5/5 stjärnor på Sinfuls hemsida. majoriteten av kunderna är mycket tillfredsställda när jag läser om responsen och kundrecensionerna.

Sofia säger ”Bästa leksaken för mig och min partner! 100% orgasm” och Carina har denna fantastiska kommentar som jag tycker är rolig men passande. ”Här passar Magnus Ugglas låt fyra sekunder”, vilket ger ett hum om hur snabbt man kan lyckas att få en orgasm.

Sammanfattning

Womanizers Premium Lufttrycksvibrator är en sexleksak utan dess like och man kommer inte att bli besviken. En riktigt snygg designen som är bekväm och ger en bra passform vid användning.

Lätt att använda ingen bruksanvisning behövs, endast lite tid att lära känna din klitoris så är du i himlen.  Inte heller att glömma autopilot funktionen som ger en mer underbar upplevelse och nästan en orgasmgaranti enligt mig och många andra kunder.

Vibratorn fungerar i nästan alla tillfällen då den är vattentät och fungerar under vatten. Detta är en investering i dig själv eller i din partner och lever upp till alla recensioner där ute på nätet.

Av mig får Womanizer Premium 5 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful Se priset
mshop logo Se priset

 

Womanizer Premium Klitorisstimulator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful Se priset
mshop logo Se priset

 

Womaizer Premium Klitorisstimulator, jag har blivit ditt största fan. WOW!

Den här klitorisstimulatorn är inte enbart nummer ett av alla Womanizers jag har testat, utan den har även ersatt min gamla goa – favoritvibrator. Och för att tillägga, min favoritvibrator har jag haft sen flera år tillbaka. Jag trodde aldrig jag skulle hitta en värdig ersättare.

Womanizers har blomstrat på sexleksaksmarknaden tack vare deras patenterade pulsteknologi och det har hjälpt miljontals kvinnor världen över att uppnå sin första orgasm. För mig var det inte den första men absolut inte den sista.

Jag har känt, klämt och testat Wominzers Premium Klitorisstimulator och här nedan har jag skrivit en recension.

Recensionen innehåller min personliga upplevelse, information om hur den fungerar och hur du använder den, samt dess för och nackdelar.

Vill du se mer?

Se alla Womanizers sexleksaker här

Fördelar

  • Autopilot-funktion, gör så att Womanizer Premium varierar sig mellan vibrationerna på egen hand
  • Smart Silence-funktion, gör så att den slutar låta när den inte ligger mot huden
  • Nivåerna på lägsta och högsta pulsering skiljer sig enormt – mycket variation

Nackdel

  • Priset, en av de dyrare lufttrycksvibratorerna

Womanizer Premium Klitorisstimulator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Recension

När jag först plockade upp Womanizer Premium ur förpackningen kändes den silkeslen mot handen och jag tänkte direkt på hur bra kvalité det kändes som att det var. Likaså hur snygg dess design var och att det utstrålade nästan något magiskt om den.

Kvalité känslan vill jag också tro kommer på grund av priset just för att den ligger i den dyrare prisklassen gällande lufttrycksvibratorer. Men kan inte säga nog – hur värt jag tycker det är, det borde vara ett måste i alla kvinnor sexleksakslåda.

När jag fick hem min Premium Womanizer så fick jag även hem flera andra produkter från Womanizer. Jag har även testat dem och trots det är Womanizer Premium klitorisstimulator min absoluta favorit.

Eftersom jag fram till testet av olika Womanizers inte haft någon erfarenhet alls av dem så har jag behövt lära känna produkterna både utan och innan. Dels hur den fungerar från första början, dels hur den ska användas överhuvudtaget.

Sexleksaker från Womanizers är inte som någon annan sexleksak jag prövat tidigare. Tack vare Pleasure Air Teknologin så gör tekniskt sätt leksaken allt jobb själv bara du placerar den rätt och håller den på plats. Jämfört med flera andra sexleksaker där du själv behöver göra rörelser för att stimuleras.

Vissa sexleksaker kräver en hel vetenskap och en noga genomgång av instruktioner och som jag skrev tidigare så har jag fått lära mig hur den fungerar då jag inte använt någon liknande innan. Men det har varit superenkelt! Efter att du placerat Womanizer Premium rätt är mitt bästa knep att hålla benen tätt ihop och/eller korsa dem samtidigt, då blir det som skönast.

Womanizer Premium har även ett uppladdningsbart litiumbatteri, så glöm krångliga batteribyten. Du laddar den med hjälp av en magnetisk USB-laddare och efter enbart 2 timmars laddning så kan du använda den i 4 timmar.

Womanizer Premium Klitorisstimulator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Det är så fantastiskt att leksaker har blivit laddningsbara, jag minns allt för väl de gånger jag fått panikleta efter batterier utan resultat för att slutligen sno batterier från fjärrkontrollen. Den paniken är som bortblåst numera. Nu har jag gjort en egen liten laddstation i garderoben för mina sexleksaker så det är enkelt att lägga dem på laddning.

En annan egenskap som Womanizer Premium har är att efter att du satt igång den så startar inte pulseringarna per automatik. Utan de start först när du lägger den på huden och därefter slutar den så fort du tar bort den från huden.

Perfekt tycker jag då det ofta brukar vara ett osexigt fumlande efter av-knappen som pågår ett bra tag tills jag nästan glömt bort den fantastiska orgasmen jag precis fick.

Womanizer Premium finns faktiskt också i flera färger så som blå, rosa, svart, vit och röd. Kul med lite variation! Jag tycker att den rosa var väldigt fin men även den röda föll mig i smaken.

En annan positiv grej är att det ingår två stycken olika sughuvud, ett i storlek S och ett i storlek M. En stor fördel då du kan testa dig fram vad du föredrar och anpassa leksaken helt efter din egen smak.

Ibland kan det kännas som bara den ena storleken passar medan för vissa passar båda storlekar. För den där båda storlekar passar fungerar det perfekt att skapa en ännu mer varierande upplevelse från gång till gång.

Womanizer Premium finns i den dyrare prisklassen gällande marknadens sexleksaker men är verkligen värd sitt pris. Det är välinvesterade pengar oavsett!

Nu har jag visserligen bara haft min en kort period men det känns som att den kommer hålla länge, som jag sa i början, det känns som en sexleksak i hög kvalité.

Hur använder du den?

Du börja med att placera sughuvudet på klitoris och mitt personliga knep för att göra det extra skönt är att ha benen tätt ihop. Eventuellt korsa benen, det fungerar också. Detta är förresten ett generellt tips vid onani eller penetrerande sex.

Det skapar en annorlunda känsla jämfört när du sitter och bresar benen. Testa även att använda den i olika positioner med eller utan partner. Det kan också hjälpa till att skapa variation.

Du styr Womanizer Premium enkelt med hjälp av de olika knapparna och du kan enkelt känna dig fram till vilken knapp som är vilken. Trots att det sker under onanisessionens gång.

Anledningen är att knappen med plustecknet (+) är något upphöjd och även något större jämfört med minustecknet (-) som är strax under. Perfekt tycker jag, det känns logiskt.

Men det bästa av allt som har gjort att Womanizer Premium Klitorisstimulator har blivit min ”nya bästa vän” är knappen som kommer under plus och minus, nämligen autopilot-vågknappen. Genom att trycka på den aktiverar du alla 12 olika pulseringsmönster och styrkor och varierar därefter automatiskt mellan dessa. Du vet aldrig vad som väntar helt enkelt men en sak är säker, du kommer bli positivt överraskad varje gång. Och orgasmerna som kom, magi! Och ja, jag skrev orgasmerna- för de var mer än bara en och jag glömde bort både tid och rum.

Av och på knappen sitter ännu längre ner på Klitorisstimulatorn och det räcker med att du håller nere knappen två sekunder för att få igång eller stänga av den.

Många sexleksaker brukar ha samma på och av knapp som den som höjer tempot, bara att du ska hålla ner samma knapp längre. Men då finns alltid risken att du råkar stänga av vid användning. Men då det är helt olika knappar här så är det ingen risk alls.

Med andra ord – bruksanvisningar är överskattat och den är otroligt enkel att använda. Det enda trixiga i början kan vara att placera den rätt så det känns bra för dig. Men så är det väl med alla sexleksaker, lite träning behövs.

Eftersom jag själv inte har testat den tidigare versionen kan jag inte bekräfta detta men tycker att det låter rimligt. Womanizer har nämligen gjort så att den här premium versionens mildaste nivå är 50% mildare och att den högsta – alltså mest intensiva nivå är 50% kraftigare.

Rekommenderad till

Den här klitorisstimulatorn rekommenderas först och främst (självklart) till en person som har en klitoris. Men utöver det passar den vem som helst, den erfarna som den oerfarna. Den fungerar även bra för de som i vanliga fall tycker klitorisstimulering är obekvämt, då den tekniskt sätt inte rör vid klitoris utan att det endast är lufttryck mot.

Är du fortfarande tveksam så är mitt tips att även använda vattenbaserat glidmedel.

Det säger andra kunder

Om du går in och läser på bland annat recensioner på Sinful.se finns det flera användare som utlovar orgasmgaranti och höjer Womanizer Premium till skyarna, helt rätt tycker jag.

För den är verkligen något alldeles extra. Det verkar även vara flera som har fått sina första sprutorgasmer med sexleksaken och multipla orgasmer verkar jag inte vara ensam om.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis vill jag bara säga KÖP, KÖP, KÖP. Det är en sexleksak unik av sitt slag och du kommer inte bli missnöjd. Du behöver inte heller bara njuta av den på egen hand utan du kan kombinera den tillsammans med sex med en partner.

Eller varför inte låta din partner använda den på dig? Glöm inte heller bort mina tips om att variera benen och håll dem tätare ihop eller korsa benen över varandra.

Den är enkel att använda och du kan själv välja intensitet. Du behöver inte tänka på att göra särskilda rörelser som med många andra sexleksaker utan så länge du placerar den rätt så gör den resten.

Jag rekommenderar Womanizer Premium Klitorisstimulator starkt och jag vet att det inte bara är jag som gör det!

Les mer om Womanizer på vores norske website Lovebuddy.no

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här