Womanizer Premium Klitorisstimulator – Test och Recension

269

Womanizer Premium Klitorisstimulator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

 

Womaizer Premium Klitorisstimulator, jag har blivit ditt största fan. WOW!

Den här klitorisstimulatorn är inte enbart nummer ett av alla Womanizers jag har testat, utan den har även ersatt min gamla goa – favoritvibrator. Och för att tillägga, min favoritvibrator har jag haft sen flera år tillbaka. Jag trodde aldrig jag skulle hitta en värdig ersättare.

Womanizers har blomstrat på sexleksaksmarknaden tack vare deras patenterade pulsteknologi och det har hjälpt miljontals kvinnor världen över att uppnå sin första orgasm. För mig var det inte den första men absolut inte den sista.

Jag har känt, klämt och testat Wominzers Premium Klitorisstimulator och här nedan har jag skrivit en recension.

Recensionen innehåller min personliga upplevelse, information om hur den fungerar och hur du använder den, samt dess för och nackdelar.

Vill du se mer?

Se alla Womanizers sexleksaker här

Fördelar

  • Autopilot-funktion, gör så att Womanizer Premium varierar sig mellan vibrationerna på egen hand
  • Smart Silence-funktion, gör så att den slutar låta när den inte ligger mot huden
  • Nivåerna på lägsta och högsta pulsering skiljer sig enormt – mycket variation

Nackdel

  • Priset, en av de dyrare lufttrycksvibratorerna

Womanizer Premium Klitorisstimulator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Recension

När jag först plockade upp Womanizer Premium ur förpackningen kändes den silkeslen mot handen och jag tänkte direkt på hur bra kvalité det kändes som att det var. Likaså hur snygg dess design var och att det utstrålade nästan något magiskt om den.

Kvalité känslan vill jag också tro kommer på grund av priset just för att den ligger i den dyrare prisklassen gällande lufttrycksvibratorer. Men kan inte säga nog – hur värt jag tycker det är, det borde vara ett måste i alla kvinnor sexleksakslåda.

När jag fick hem min Premium Womanizer så fick jag även hem flera andra produkter från Womanizer. Jag har även testat dem och trots det är Womanizer Premium klitorisstimulator min absoluta favorit.

Eftersom jag fram till testet av olika Womanizers inte haft någon erfarenhet alls av dem så har jag behövt lära känna produkterna både utan och innan. Dels hur den fungerar från första början, dels hur den ska användas överhuvudtaget.

Sexleksaker från Womanizers är inte som någon annan sexleksak jag prövat tidigare. Tack vare Pleasure Air Teknologin så gör tekniskt sätt leksaken allt jobb själv bara du placerar den rätt och håller den på plats. Jämfört med flera andra sexleksaker där du själv behöver göra rörelser för att stimuleras.

Vissa sexleksaker kräver en hel vetenskap och en noga genomgång av instruktioner och som jag skrev tidigare så har jag fått lära mig hur den fungerar då jag inte använt någon liknande innan. Men det har varit superenkelt! Efter att du placerat Womanizer Premium rätt är mitt bästa knep att hålla benen tätt ihop och/eller korsa dem samtidigt, då blir det som skönast.

Womanizer Premium har även ett uppladdningsbart litiumbatteri, så glöm krångliga batteribyten. Du laddar den med hjälp av en magnetisk USB-laddare och efter enbart 2 timmars laddning så kan du använda den i 4 timmar.

Womanizer Premium Klitorisstimulator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Det är så fantastiskt att leksaker har blivit laddningsbara, jag minns allt för väl de gånger jag fått panikleta efter batterier utan resultat för att slutligen sno batterier från fjärrkontrollen. Den paniken är som bortblåst numera. Nu har jag gjort en egen liten laddstation i garderoben för mina sexleksaker så det är enkelt att lägga dem på laddning.

En annan egenskap som Womanizer Premium har är att efter att du satt igång den så startar inte pulseringarna per automatik. Utan de start först när du lägger den på huden och därefter slutar den så fort du tar bort den från huden.

Perfekt tycker jag då det ofta brukar vara ett osexigt fumlande efter av-knappen som pågår ett bra tag tills jag nästan glömt bort den fantastiska orgasmen jag precis fick.

Womanizer Premium finns faktiskt också i flera färger så som blå, rosa, svart, vit och röd. Kul med lite variation! Jag tycker att den rosa var väldigt fin men även den röda föll mig i smaken.

En annan positiv grej är att det ingår två stycken olika sughuvud, ett i storlek S och ett i storlek M. En stor fördel då du kan testa dig fram vad du föredrar och anpassa leksaken helt efter din egen smak.

Ibland kan det kännas som bara den ena storleken passar medan för vissa passar båda storlekar. För den där båda storlekar passar fungerar det perfekt att skapa en ännu mer varierande upplevelse från gång till gång.

Womanizer Premium finns i den dyrare prisklassen gällande marknadens sexleksaker men är verkligen värd sitt pris. Det är välinvesterade pengar oavsett!

Nu har jag visserligen bara haft min en kort period men det känns som att den kommer hålla länge, som jag sa i början, det känns som en sexleksak i hög kvalité.

Hur använder du den?

Du börja med att placera sughuvudet på klitoris och mitt personliga knep för att göra det extra skönt är att ha benen tätt ihop. Eventuellt korsa benen, det fungerar också. Detta är förresten ett generellt tips vid onani eller penetrerande sex.

Det skapar en annorlunda känsla jämfört när du sitter och bresar benen. Testa även att använda den i olika positioner med eller utan partner. Det kan också hjälpa till att skapa variation.

Du styr Womanizer Premium enkelt med hjälp av de olika knapparna och du kan enkelt känna dig fram till vilken knapp som är vilken. Trots att det sker under onanisessionens gång.

Anledningen är att knappen med plustecknet (+) är något upphöjd och även något större jämfört med minustecknet (-) som är strax under. Perfekt tycker jag, det känns logiskt.

Men det bästa av allt som har gjort att Womanizer Premium Klitorisstimulator har blivit min ”nya bästa vän” är knappen som kommer under plus och minus, nämligen autopilot-vågknappen. Genom att trycka på den aktiverar du alla 12 olika pulseringsmönster och styrkor och varierar därefter automatiskt mellan dessa. Du vet aldrig vad som väntar helt enkelt men en sak är säker, du kommer bli positivt överraskad varje gång. Och orgasmerna som kom, magi! Och ja, jag skrev orgasmerna- för de var mer än bara en och jag glömde bort både tid och rum.

Av och på knappen sitter ännu längre ner på Klitorisstimulatorn och det räcker med att du håller nere knappen två sekunder för att få igång eller stänga av den.

Många sexleksaker brukar ha samma på och av knapp som den som höjer tempot, bara att du ska hålla ner samma knapp längre. Men då finns alltid risken att du råkar stänga av vid användning. Men då det är helt olika knappar här så är det ingen risk alls.

Med andra ord – bruksanvisningar är överskattat och den är otroligt enkel att använda. Det enda trixiga i början kan vara att placera den rätt så det känns bra för dig. Men så är det väl med alla sexleksaker, lite träning behövs.

Eftersom jag själv inte har testat den tidigare versionen kan jag inte bekräfta detta men tycker att det låter rimligt. Womanizer har nämligen gjort så att den här premium versionens mildaste nivå är 50% mildare och att den högsta – alltså mest intensiva nivå är 50% kraftigare.

Rekommenderad till

Den här klitorisstimulatorn rekommenderas först och främst (självklart) till en person som har en klitoris. Men utöver det passar den vem som helst, den erfarna som den oerfarna. Den fungerar även bra för de som i vanliga fall tycker klitorisstimulering är obekvämt, då den tekniskt sätt inte rör vid klitoris utan att det endast är lufttryck mot.

Är du fortfarande tveksam så är mitt tips att även använda vattenbaserat glidmedel.

Det säger andra kunder

Om du går in och läser på bland annat recensioner på Sinful.se finns det flera användare som utlovar orgasmgaranti och höjer Womanizer Premium till skyarna, helt rätt tycker jag.

För den är verkligen något alldeles extra. Det verkar även vara flera som har fått sina första sprutorgasmer med sexleksaken och multipla orgasmer verkar jag inte vara ensam om.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis vill jag bara säga KÖP, KÖP, KÖP. Det är en sexleksak unik av sitt slag och du kommer inte bli missnöjd. Du behöver inte heller bara njuta av den på egen hand utan du kan kombinera den tillsammans med sex med en partner.

Eller varför inte låta din partner använda den på dig? Glöm inte heller bort mina tips om att variera benen och håll dem tätare ihop eller korsa benen över varandra.

Den är enkel att använda och du kan själv välja intensitet. Du behöver inte tänka på att göra särskilda rörelser som med många andra sexleksaker utan så länge du placerar den rätt så gör den resten.

Jag rekommenderar Womanizer Premium Klitorisstimulator starkt och jag vet att det inte bara är jag som gör det!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här