Bästa BDSM möbler

662

BDSM är en benämning som man säkerligen har hört tidigare, men det är inte alla som vet vad det faktiskt betyder. Termen står för ”Bondage and Discipline”, ”Dominance and submission” samt ”Sadism and Masochism” – med andra ord ett mycket erotiskt sätt att krydda till sexlekarna med sin partner.

Det är inte sällan som BDSM utförs med hjälp av diverse redskap, utstyrslar och möbler för att hetta till det i sovrummet lite extra, så för att uppfylla alla ens sexiga BDSM fantasier kan det vara god tid att kika på några BDSM möbler för att hitta det som faller en i smaken.

Nedan finner du några exempel på professionella och välskötta webbutiker som erbjuder högkvalitativa BDSM möbler för alla ens vildaste fantasier. Man förtjänar givetvis bara det bästa av det bästa!


Heta SM möbler hos Sinful.se

Sinful sexmöbler

Sinful bjuder på en stor variation av fantastiskt erotiska BDSM möbler som tar njutningen till en helt ny nivå. Varför inte exempelvis testa på en sexgunga där man slipper begränsas av de vanliga positionerna i sovrummet – det är viktlöst sex som man aldrig har sett det förut med inkluderade bondageleksaker för extra njutning. Därtill kanske man vill testa på Sinfuls sexmaskin där man skönt kan koppla av på en mjuk madrass medan en motor i madrassen för en dildo ut och in. Det kan man kalla handsfree tillfredställelse utan några besvär. Bara ligg ner och njut!

Om man vill ta det dominanta och undergivna ett steg längre kommer man att älska buren som man stöter på hos Sinful. Denne bur är stor nog för att ens undergivna partner ska kunna sitta på knä inuti och få gallret låst bakom sig. Med stabilt stål sitter ens undergivna fånge fast tills man själv väljer att släppa ut henne/honom.

Utöver ovanstående exempel kommer man hos Sinful att bli bemött av ytterligare läder, lakan, örngott för våta lekar och en hel uppsjö av sexiga BDSM möbler. Deras sortiment tar dock inte slut där, utan vidare heta verktyg kan inhandlas för att krydda till lekarna i sovrummet. Vad sägs om dildoar, vibratorer, analleksaker, geisha kulor, penisringar, sexspel, strap-ons eller någonting helt annat. Det är bara ens fantasi som sätter gränserna när det finns så många spännande leksaker att välja mellan. Lita på Sinful och ta gärna en titt på deras utomordentliga leksaker redan idag.


Erotiska sexmöbler hos Joyland.se

Sexmöbler joyland

För njutning utan dess like kan man ta en tur över till Joyland för att få en stor mängd BDSM möbler att välja mellan. Kanske vill man testa någonting nytt, hett och spännande genom att exempelvis kika lite extra på en uppblåsbar hot seat för gudomlig stimulans. Denne kudde är utrustad med en dildo så att man själv kan rida på den för fantastiskt solosex. Med vibrationer och rörelser kommer man att få sitt livs njutning i en och samma sexleksak.

För kladdiga BDSM lekar kanske man dock istället vill spendera sina pengar på ett orgylakan som lätt och snabbt kan rengöras. Detta tillåter en att använda sig av badskum, vax, glidmedel, choklad, oljor eller allt annat man kan tänka sig – det är upp till fantasin att avgöra. Tack vare att lakanet inte lämnar några fläckar kan man njuta om och om igen utan att behöva oroa sig för någonting.

För de som vill ta del av mer avancerade lekar kan man hos Sinful kika lite närmare på sexgungorna. Dessa BDSM möbler tillåter en att ha viktlöst samlag som ger en möjligheten att bli mer flexibel och att ta del av positioner som kanske annars inte hade varit möjliga. De flesta sexgungorna tar bara några minuter att montera, och kort därpå kan man förvänta sig timmar av njutning som aldrig förr. Detsamma gäller de utomordentliga möblerna med en motor inuti för att föra en dildo ut och in. På så sätt slipper man själv att göra jobbet och kan helt enkelt ta det lugnt och njuta av den erotiska stunden.

BDSM möbler är dock inte det enda som man kommer att hitta när man besöker webbutiken Joyland. Bland deras sortiment kommer man dessutom att stöta på en hel ocean av heta sexleksaker som man verkligen inte vill missa. Alltifrån glidmedel, intimvård, kondomer och rengöringsmedel till leksaker såsom vibratorer, stavar, dildoar, strap-ons, analleksaker och så mycket mer. Om man vill krydda till det i sovrummet kommer man definitivt att uppskatta alla de högkvalitativa och billiga produkterna hos Joyland.se.


Sexmaskiner utan dess like hos Mshop.se

Sexmaskiner mshop

Heta BDSM möbler i mängder är det som man kan förvänta sig när man besöker Mshop.se. De är specialister på allt som har att göra med sex och erotiska stunder – antingen på egen hand eller tillsammans med en partner. Därför har de naturligtvis ett brett utbud av alla sexleksaker som man kan tänka sig, men om man har sitt fokus riktat mot just BDSM möbler kommer man verkligen inte att bli besviken.

För att inte känna sig begränsad till golvet eller sängen kan man exempelvis testa på någon av de fantastiska sexgungorna som tar samlaget till en viktlös upplevelse. Detta redskap får även fantasin att flöda och låter en testa en mängd positioner som inte annars hade varit möjliga.

För andra BDSM möbler som man kan använda själv eller med sin partner kommer madrassen som är utrustad med en motor. Man fäster i denne en dildo som med hjälp av motorn förs ut och in. För en extra trevlig stund kan partnern ligga under en på madrassen och penetrera en vaginalt medan madrassens dildo penetrerar en analt. Det är upp till en själv, då det endast är fantasin som sätter gränserna! Madrasserna kommer i flera olika former och färger, så oavsett om man vill sitta upp, ligga ner eller inta en lång rad olika positioner kommer det att bli perfekt med BDSM möbler från Mshop.se.

Låt dock inte det roliga sluta här! Mshop har nämligen fler intressanta sexleksaker som man verkligen inte vill missa. Geishakulor, dildoar, vibratorer, penisringar, dräkter, bodypaint, bondageutrustning och en lång rad spännande leksaker därtill. Med ett utmärkt omdöme från Trustpilot, diskret försändelse och snabb leverans kan det knappast bli bättre än Mshop.se.


Sexmöbler och sängkläder från Vuxen

Vuxen sexmöbler

Ett större utbud av BDSM möbler är sannerligen svårt att hitta. Vuxen har verkligen allt som man kan tänkas behöva för en natt av spänning. Det är förståeligt att man ibland vill lämna de ordinära positionerna bakom sig för att testa på någonting helt nytt och verkligen krydda till det lite extra under samlag eller onani.

Tack vare Vuxen kommer man att kunna välja mellan ett helt hav av BDSM möbler, så varför inte testa på exempelvis några av deras många madrasser. Dessa underlättar vid vissa positioner och gör det härligare under samlag. Andra madrasser har inbyggda motorer och liknande funktioner för att agera som en vibrator eller för att föra en dildo ut och in när det väl är dags för lite skoj i sovrummet.

För de som älskar när det blir lite kladdigt genom att använda oljor, vax, choklad, en stor mängd glidmedel m.m. kan man ta beslutet att satsa på ett av Vuxens svarta örngott eller lakan. Dessa är tillverkade och utformade för att mycket lätt kunna tvättas av för användning om och om igen. En ytterligare fördel är att det inte blir några synliga fläckar som stannar kvar efter rengöring. Det är helt enkelt en perfekt lösning om man inte vill kladda ner sin säng.

Om man har alla BDSM möbler som man behöver och därtill är intresserad av lite BDSM verktyg kan Vuxen stå till tjänst med detta. De erbjuder nämligen även allt för bondage och lite hårdare lekar där en av parterna agerar dominant medan den andra agerar som undergiven. För att alla ens BDSM fantasier ska bli verklighet kan man därför hos vuxen inhandla piskor, handklovar, ögonbindlar, nipple clamps, bondage tejp och en lång rad andra spännande leksaker.

Vuxens sortiment är dock inte endast begränsat till BDSM, utan man kan också lätt hitta de kondomerna, vibratorerna, dildoarna, analleksakerna, fleshlights, sexdockorna m.m. som faller en i smaken. Besök någon av de ovanstående butikerna för att krydda till sexlivet som aldrig förr!

Tips för de som överväger BDSM

Visst kan det vara mycket spännande och sexigt att testa på nya aktiviteter i sovrummet tillsammans med sin partner, och BDSM är någonting som blir alltmer vanligt. Det finns dock naturligtvis en gräns som går mellan vad de individuella parterna älskar och vad de inte är okej med, så för att få en så njutbar upplevelse som möjligt tillsammans med ens partner och ens nya BDSM möbler gäller det att ha ett par saker i åtanke.

BDSM

 • Se till så att alla är med på noterna
  När det kommer till BDSM är det av yttersta vikt att man pratar med varandra och kommer överens om vad som är okej och vad som inte är det. Om man agerar som den dominanta ska man dessutom se till så att man snappar upp på den undergivnas signaler. BDSM är i slutändan för bådas njutning, så det är naturligtvis viktigt att man går igenom aktiviteterna innan det drar igång.
 • Kodord för kommunikation
  Majoriteten av de som använder BDSM möbler eller i allmänhet tar del av BDSM använder så kallade kodord. Dessa är ord som man när som helst under leken kan använda för att avsluta aktiviteten. Om kodordet exempelvis är ”äpple” måste den dominanta avbryta leken när den undergivna säger det här ordet. Några vanliga kodord att använda är ”grönt” när man vill att det ska fortsätta, ”gult” när man vill att den dominanta ska vara mer försiktig samt ”rött” när man omedelbart vill att han eller hon ska sluta upp med aktiviteten.
 • Välj de rätta verktygen
  Såsom vi har nämnt ovan finns det otroligt många olika BDSM möbler och ytterligare redskap för att göra upplevelserna så spännande som möjligt. Någonting man dock bör tänka på är att testa sina BDSM möbler innan man faktiskt använder dem på riktigt. Man bör exempelvis se till så att repen inte skaver eller att ens BDSM möbler inte tvingar in en i en obekväm position. Om man vill kan man dessutom använda sig av tråd istället för rep när man provar på sina redskap så att man enkelt kan dra sig loss om man får panik eller ogillar situationen. Allt handlar ju givetvis om att båda parterna ska gilla läget.
 • BDSM-klubbar
  Om man vill lära sig mer om BDSM eller om man rentutav är en nybörjare kan man gå med i olika BDSM-klubbar och dylikt för att ta reda på mer. Medlemmarna i dessa klubbar tar nämligen hela processen på allvar och tvekar inte att lära ut vad de kan till nya utövare.
 • Tillbringa tid tillsammans efteråt
  En BDSM session kan vara ganska intensiv, och just därför är det mycket viktigt med så kallad ”after-care”. Detta refererar till att prata med varandra om det som har hänt och att ta hand om varandra för att se till så att man återfår emotionell balans. Båda två ska givetvis känna sig älskade och omhändertagna.
 • Förbli trygg och säker
  Sist men inte minst är det väl värt att nämna hur det kanske inte är lämpligt att delta i BDSM aktiviteter eller att använda BDSM möbler med någon som man nyligen har träffat. Det kanske helst inte ska ske under ens första dejt, utan istället när man väl har ett säkert och väletablerat förhållande med någon som man känner och är trygg med. Under ens första dejt är personen relativt okänd, och därför finns det en risk att hon eller han utnyttjar en utan ens samtycke. Så länge man känner den andra personen väl och litar på dem fullt ut kommer man dock att få många trevliga stunder med BDSM möbler och aktiviteter.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här