BDSM möbler – De bästa i test

2714

Är du en BDSM fantast då är BDSM möbler ett måste. I det här Bäst i Testet har vi skrivit om marknadens bästa produkter. Allt från sexgungor till en smidig sexkudde, allt som gör ditt BDSM liv till det bästa.

Det är inte sällan som BDSM utförs med hjälp av diverse redskap, utstyrslar och möbler för att hetta till det i sovrummet lite extra, så för att uppfylla alla ens sexiga BDSM fantasi

Vet du inte vad BDSM är så kan du läsa mer här och om du är nybörjare till denna spännande värld så rekommenderar vi den här guiden.

Nedan finner du några exempel på professionella och välskötta webbutiker som erbjuder högkvalitativa BDSM möbler för alla ens vildaste fantasier. Man förtjänar givetvis bara det bästa av det bästa!

TESTVINNARE – Fetish Fantasy Bondage Gunga

Se priset här

Vår testvinnare borde vara en självklarhet för dig som vill ha eller redan har BDSM Möbler, sexgungan är en ultimat möbel för att utföra BDSM-lekar

Fördelar

 • Det är en BDSM möbel som är lätt att sätta upp och ta ned. Det gör att ni kan vara diskreta
 • Ni kommer in i ställningar ni tidigare bara kunnat drömma om
 • Ögonbindel ingår

Nackdelar

 • Kan inte hängas i betongtak (isåfall köps extra krok)
 • Tar tid att montera upp (första gången)

Recension

En sexgunga är nog den mest självklara produkten i kategorin BDSM möbler. Det är en otroligt populär produkt och anledningen är enkel, den gör tidigare omöjliga ställningar möjliga. Denna gunga är dessutom perfekt till härliga bondage lekar med sina fixeringsmöjligheter.

Högst upp på gungan hittar ni en krok som ni hänger i taket, efter kroken har gungan en fjäder som ger en skön gungande rörelse. Efter fjädern hittar ni en metallstång som går på tvärs och hjälper med att stabilisera gungan. Har ni högt i tak? Inga problem, det ingår en kedja som är en meter lång.

Gungan i säg är gjord av nylon stroppar och manschetter för handleder och fotleder. Nylon stropparna hjälper er in i alla möjlig härliga ställningar medan manschetterna hjälper er med fixering.

Stropparna kan justeras för att ni ska komma perfekt in i de ställningar ni gärna vill prova. Dessutom är dem mjuka och känns behagliga mot kroppen.

Allt ni behöver för att sätta upp gungan finns i paketet. Det ingår en ögonbindel i köpet för en ännu mer kittlande lek.

 

Hur använder du den?

Montera upp den efter instruktionerna som finns i bruksanvisningen och därefter är det bara att börja leka. Tänk på att kroken som ingår är gjord för trätak, vid betongtak köpes extra krok separat.

Med sexgungan har ni möjlighet att testa komplexa sexställningar som i vanliga fall kräver mer styrka eller flexibilitet.

Rekommenderad till

Den här BDSM-Möblen är ett måste både för er som vill utöva spännande BDSM-lekar och för er som bara vill ha ett smidigare sexliv.

Det säger andra kunder

Simon – ” Gungan i sig själv utan tillbehör är väldigt väldigt VÄLDIGT roligt att ha sex i. Fantasin och vigheten sätter gränserna och när båda (ja, jag har suttit i den och på så sätt haft sex med min tjej) vågar lita på den (INSTALLERA DEN KORREKT MED RÄTT KROK, I RÄTT MATERIAL OCH PÅ RÄTT SÄTT) så är det helt enkelt löjligt kul.”

 

Sammanfattning

Sexgungan är något som många direkt associerar till BDSM och den här sexgungan är av högsta kvalité mer flera spännande funktioner. Funktioner in form av olika remmar och spännen.

Läs hela recensionen här 

Anna testare
“Hej, jag är Lovebuddy´s testare Anna och är 37 år. Jag och min pojkvän har också testat Fetish Fantasy Bondagegunga ihop, det var minst sagt en upplevelse. Läs mer här.”

NYBÖRJAREN  – Liberator Jaz Sexkudde

Se priset här

En kilformad sexkudde som är perfekt för dig som är nybörjare inom BDSM och vill ha en liten och diskret BDSM Möbel att spexa upp sexlivet med

Fördelar

 • Passar både erfarna och nybörjare
 • Användarvänlig med stor effekt
 • Diskret utseende

Nackdelar

 • Kan av några uppfattas som liten med en storlek på; 18 cm höjd, 50 cm längd och 37 cm bred

Recension

Det kanske inte känns som en BDSM möbel men det är det. Den är bara väldigt enkel. Dock kan ni göra mycket med den lilla smidiga BDSM möbeln.

Kudden används primärt för att stötta och avlasta i sexställningar som normalt kan upplevas svåra och ansträngande. Den kan också användas för att ni ska kunna tränga djupare in i till exempel missionären.

Den lilla kilformade kudden är lätt att använda, diskret att förvara och smidig att ha med sig. Ni tvättar lätt fodralet i tvättmaskinen efter användning.

Är ni helt nya inom BDSM så rekommenderar vi vår guide här.

 

Hur använder du den?

Placera den under kroppen – förslagsvis tjejen. Det fungerar bra med att ligga både på mage och rygg. Allt handlar om vilka vinklar ni vill komma åt.

Rekommenderad till

Passar alla, både dig som nybörjare och som erfaren.

 

Det säger andra kunder

Anton – ”Jättebra! Den är jätteskön och jag är nöjd, tack.”

 

Sammanfattning

Läs vår guide för dig som är nybörjare inom BDSM och klicka hem en sexkudde genast, vi lovar att det kommer underlätta så mycket för er.


DEN BILLIGA50 SHADES OVER THE BED CROSS RESTRAINT

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
Joyland.se Se priset här

Testets billiga går till ett kit med obligatoriska BDSM redskap att ha hemma, här snackar vi valuta för pengarna

Fördelar

 • Flera olika produkter
 • Går att variera flera olika lekar
 • Perfekt att ha med sig på resande fot
 • Mjuka remmar

Nackdelar

 • Svår att spänna de första gångerna
 • Fungerar endast till dubbelsängar

Recension

Detta är en BDSM möbel i form av ett helt kit. Ett kit som du enkelt kan rulla ihop och lägga ner i väskan och ta med dig på resan.

Det är ett fastbindnings- kit ifrån 50 Shades Of Grey kollektionen, så detta är särskilt för dig som blivit inspirerad av dessa filmer.

I kitet ingår remmar, maschetter som fästs med hjälp av kardborreband. Tack vare kardborrebanden och att manschetterna är gjorda i konstskinn så blir remmarna mjuka och sköna mot kroppen utan skav. Det ingår även ögonmask och en skylt med texten ”Do not disturb”. Perfekt att hänga på hotelldörren.

Kitet är anpassat efter en 160cm bred säng, alltså en dubbelsäng. Men med lite fantasi tror vi att det även går att nyttja på en mindre säng.

Första gångerna kan det vara svårt att veta hur den ska spännas men efter några gånger kommer man in i det och då är det inga problem.

 

Hur använder du den?

Spänn remmarna med hjälp av kardborreband och metallkrokar. Placera armar och ben på rätt plats och låt din partner spänna fast dem med.

Tänk på att vid BDSM lekar säkerhetsställa stopp och paus-ord så era lekar kan ske säkert.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha mycket för dina pengar. Du får ett helt kit som du kan smidigt ta med dig vart du än ska.

 

Det säger andra kunder

Jenny – ”Väldigt smidigt, mångsidigt och användbart set för flera olika positioner. Starka remmar som verkligen sitter där de ska och ger ordentligt motstånd när man vill kunna kämpa emot lite.

Gillar också att det har mjuka bojor med fluff i så man kan hålla på länge utan att få skavmärken.”

 

Sammanfattning

Ett fastbindnings-kit som passar perfekt för vilken dubbelsäng som helst. En diskret typ av BDSM Möbel som du enkelt kan gömma undan och enkelt kan plocka fram. Här får du även med en ögonmask på köpet.


Mest Populär Fetish Fantasy Sexstol

Se priset här

Fetish Fantasy Sexstol kan vid första ögonkastet se ut som en helt vanlig pall men det är en BDSM möbel som kan ta ert sexliv till nya nivåer

Fördelar

 • Diskret design
 • Stabil även vid de vildaste lekarna
 • Mjuk och behaglig för den som ligger på stolen

Nackdelar

 • Krävs ett bra underlag för att stolen inte ska glida iväg, inget som ingår

Recension

Det är stolen där bara er fantasi sätter gränser. Även denna BDSM möbel är otroligt enkel men effektiv. Det bästa med sexstolen är att den är så diskret. Det är bara den som vet, som faktiskt vet.

Sexstolen har en stålram med två remmar som är gjorda av TPU-plast. Dessa är mjuka och flexibla vilket gör att det blir skönt och smidigt för den som ligger på stolen. Eftersom det är ett mellanrum mellan banden så kan man även låta kroppen sjunka ner lite mellan banden för att komma åt djupare i vissa ställningar.

Produkten kan hålla upp till 136 kg. Den gör det möjligt för er att komma in i ställningar som tidigare varit omöjliga. Som med många andra BDSM möbler eller låt oss säga, sexleksaker generellt, så är det fantasin som sättet gränserna. Möjligheterna är många.

 

Hur använder du den?

I den här sexstolen kan ni variera er mellan vaginala, anala och orala ställningar. Det är bara att testa er fram. Se till bara så att ni har ett bra underlag, ett underlag som agerar som halkskydd och inte heller är känsligt för märken.

Rekommenderad till

En BDSM Möbel som passar i allas hem, här har ni en möbel som inte avslöjar era sexiga hemligheter. Passar bra till alla som vill ha ett smidigt sätt att variera sitt sexliv, oavsett om du är intresserad av BDSM eller inte.

 

Det säger andra kunder

Ann – ” En trevlig stol som förgyller vårt sexliv. Man sitter stadigt och tryggt på den pga att stolen är stadig och plastsitsen är mjuk och behaglig. Ett bra underlag bör man dock ha annars kan stolen glida.
Det är bara ens fantasi som sätter gränser för vad man kan använda stolen till
Vi rekommenderar den verkligen till andra par.”

 

Sammanfattning

En sexstol som är bekväm att använda i flera olika ställningar och otroligt enkel att rengöra, det räcker med att skölja av den med tvål och vatten. Det här är en BDSM möbel som ni kan förvara helt öppet utan att någon blir misstänksam.’

 


Till Vardagen – Obaie King Size Sexlakan

Se priset här

När det kommer till BDSM lekar så är det många som blandar in olika typer av vätskor i sitt sexliv eller också är du en av dem som får fontänorgasm? Oavsett vilket, så är det här definitivt ett lakan för er

Fördelar

 • Underlättar för er där det ofta blir vått i sängen
 • Bra pris
 • Perfekt att ta med även på resor

Nackdelar

 • Plastig känsla, de flesta tycker att man vänjer sig

Recension

Brukar det bli vått när ni leker? Är det nästan så ni förstör textiler med er fräcka lek. Så är det dags att ni investerar i ett fräckt sexlakan. Detta lakan är inte bara praktiskt men det är också sexigt.

När ni köper detta lakan kan ni leka helt avslappnat och låta lekarna bli precis så fräcka och våta som ni vill. Lakanet är hela 200 x 230 cm vilket gör att de allra flesta sängar och det gör att ni kan leka flera.

Det som gör det ännu smidigare än dina normala lakan som du måste tvätta efter varje omgång, är att detta inte behöver tvättas i tvättmaskinen efter varje gång. Ni tar bara en trasa med lite tvål och vatten och torkar av produkten.

Det som skiljer sig från ett vanligt lakan är främst den plastiga känslan. Så det kan ta lite tid att vänja sig vid det, men det är helt klart värt det.

Har du aldrig fått en fontänorgasm eller vill gärna ge din partner en? Då finns det mer att läsa här.

Hur använder du den?

Du använder det precis som ett vanligt lakan.

Rekommenderad till

Passar er som squirtar eller för er som blandar in mycket olika vätskor i ert sexliv.

 

Det säger andra kunder

Maggie – ” Asså jag och min partner har haft behov av detta såååå länge. Det har hjälp otroligt mycket med hur vårt sexliv är. Inte för att ge för mycket detaljer men det blir blött och vi har fått använda oss utav handdukar för att hålla det tort i sängen. Men det här lakanet.

Jag är jättenöjd. Handdukarna stannar inne i skåpet och jag känner mig mer bekväm. Det roliga är att jag inte ens visste att något sådant fanns förrns jag gick in på sinful och råkade stötta på produkten. Men jag är supernöjd. Rekommenderar starkt för alla Squirtles out there.”

 

Sammanfattning

Det här borde vara ett måste för er som gillar våta lekar, för vissa är det frivilligt för andra råkar det bli vått ofrivilligt. Det är även smidigt om ni ska iväg och inte vill blöta ner någon främmandes lakan.

 


Luxury Master Series Slavbur

Se priset här

Master Series Slavbur är BDSM Möbeln som tar Dominanslekarna till en helt ny nivå, den kan få även de fräckaste fantasierna att bli till verklighet

Fördelar

 • En annorlunda produkt
 • Vadderad botten
 • Ger den dominanta fullkontroll

Nackdelar

 • Svår att förvara diskret
 • Dyr

Recension

Om ni vill ta er BDSM lek till helt nya nivåer så är detta SM möbeln för er. En bur gör skillnaden på submissive och dominant väldigt tydlig. Det är en av de fräckaste produkterna på marknaden.

I buren kan du reta din slav med beröring medan hen bara kan ta emot. Buren är gjord av stabilt stål och det finns en vadderad botten som gör att din slav kan vara där inne länge utan extremt obehag.

Den har en längd på 112 cm, en höjd på 72 cm och en bredd som mäter 57 cm. Med andra ord är den svår att förvara diskret.

 

Hur använder du den?

Stäng in din submissive och ta över kontrollen helt, här är det dominanslekarna som tar över. Viktigt att ha ett stoppord och att ni är lyhörda inför varandra, särskilt den dominanta inför sin submissive.

Rekommenderad till

Passar er som är erfarna inom BDSM och vet vad ni gör sen innan.

 

Sammanfattning

En unik BDSM produkt som dessvärre tar mycket plats, men tar dominanslekarna till en ny nivå.

 


Den Fräcka Massage Bed Body Slide

Se priset här

Ett toppensexlakan som är bra att använda vid extra rinniga vätskor, något mer otympligt än det förgående sexlakanet

Fördelar

 • Ni sparar tid och slipper städa
 • Enkel att rengöra
 • Smidig att montera upp och ner

Nackdelar

 • Passar endast 160 cm säng

Recension

Detta är ett sexlakan med sidor som är uppblåsbara. Det gör att om ni använder er av en massa glidmedel eller oljor så kommer det inte rinna ut och smutsa ned.

Anledningen till att massage finns med i namnet är för att den är perfekt till oljig erotisk massage. Därför får ni även massageglidmedel med i köpet av produkten.

Är massage inte er grej så är den också optimal till era normala sexlekar som kanske brukar vara lite för våta för normala lakan.

Den är lätt att rengör med tvål och vatten, vilket gör det smidigare än dina andra lakan. Det är en väldigt diskret SM möbel som ingen annan behöver veta att ni har.

Storleken är 2×1,6m vilket gör att den passar bäst på en 160cm säng. Den går att använda även på en större säng men tappar sin funktion om den används på en mindre säng, eftersom de upphöjda kanterna då hänger utanför.

 

Hur använder du den?

Blås upp madrassen och placera den på sängen eller annan plan yta. Efter användning så gör ni rent den med tvål och vatten.

Rekommenderad till

Vem skulle du rekommendera produkten till och varför

 

Det säger andra kunder

Mats – ” Fungerar utmärkt att lägga ovanpå befintlig säng. Den uppblåsbara ramen gör att man inte behöver vara oroliga att det skall komma massage olja där man inte vill ha det. Hyfsat lätt att rengöra.”

 

Sammanfattning

Ett smidigt tillbehör som är perfekt för de våtaste sänglekarna. Det ingår även ett glidmedel som går att använda som massageolja.

 


 

Tips för de som överväger BDSM

Visst kan det vara mycket spännande och sexigt att testa på nya aktiviteter i sovrummet tillsammans med sin partner, och BDSM är någonting som blir alltmer vanligt.

Det finns dock naturligtvis en gräns som går mellan vad de individuella parterna älskar och vad de inte är okej med, så för att få en så njutbar upplevelse som möjligt tillsammans med ens partner och ens nya BDSM möbler gäller det att ha ett par saker i åtanke.

 

 • Se till så att alla är med på noterna
  När det kommer till BDSM är det av yttersta vikt att man pratar med varandra och kommer överens om vad som är okej och vad som inte är det. Om man agerar som den dominanta ska man dessutom se till så att man snappar upp på den undergivnas signaler. BDSM är i slutändan för bådas njutning, så det är naturligtvis viktigt att man går igenom aktiviteterna innan det drar igång.

 

 • Kodord för kommunikation
  Majoriteten av de som använder BDSM möbler eller i allmänhet tar del av BDSM använder så kallade kodord. Dessa är ord som man när som helst under leken kan använda för att avsluta aktiviteten. Om kodordet exempelvis är ”äpple” måste den dominanta avbryta leken när den undergivna säger det här ordet. Några vanliga kodord att använda är ”grönt” när man vill att det ska fortsätta, ”gult” när man vill att den dominanta ska vara mer försiktig samt ”rött” när man omedelbart vill att han eller hon ska sluta upp med aktiviteten.

 

 • Välj de rätta verktygen
  Såsom vi har nämnt ovan finns det otroligt många olika BDSM möbler och ytterligare redskap för att göra upplevelserna så spännande som möjligt. Någonting man dock bör tänka på är att testa sina BDSM möbler innan man faktiskt använder dem på riktigt. Man bör exempelvis se till så att repen inte skaver eller att ens BDSM möbler inte tvingar in en i en obekväm position. Om man vill kan man dessutom använda sig av tråd istället för rep när man provar på sina redskap så att man enkelt kan dra sig loss om man får panik eller ogillar situationen. Allt handlar ju givetvis om att båda parterna ska gilla läget.

 

 • BDSM-klubbar
  Om man vill lära sig mer om BDSM eller om man rentutav är en nybörjare kan man gå med i olika BDSM-klubbar och dylikt för att ta reda på mer. Medlemmarna i dessa klubbar tar nämligen hela processen på allvar och tvekar inte att lära ut vad de kan till nya utövare.

 

 • Tillbringa tid tillsammans efteråt
  En BDSM session kan vara ganska intensiv, och just därför är det mycket viktigt med så kallad ”after-care”. Detta refererar till att prata med varandra om det som har hänt och att ta hand om varandra för att se till så att man återfår emotionell balans. Båda två ska givetvis känna sig älskade och omhändertagna.

 

 • Förbli trygg och säker
  Sist men inte minst är det väl värt att nämna hur det kanske inte är lämpligt att delta i BDSM aktiviteter eller att använda BDSM möbler med någon som man nyligen har träffat. Det kanske helst inte ska ske under ens första dejt, utan istället när man väl har ett säkert och väletablerat förhållande med någon som man känner och är trygg med. Under ens första dejt är personen relativt okänd, och därför finns det en risk att hon eller han utnyttjar en utan ens samtycke. Så länge man känner den andra personen väl och litar på dem fullt ut kommer man dock att få många trevliga stunder med BDSM möbler och aktiviteter.

 


Heta BDSM möbler hos Sinful.se

Sinful sexmöblerSe hela utbudet här

Sinful bjuder på en stor variation av fantastiskt erotiska BDSM möbler som tar njutningen till en helt ny nivå. Varför inte exempelvis testa på en sexgunga där man slipper begränsas av de vanliga positionerna i sovrummet – det är viktlöst sex som man aldrig har sett det förut med inkluderade bondageleksaker för extra njutning. Därtill kanske man vill testa på Sinfuls sexmaskin där man skönt kan koppla av på en mjuk madrass medan en motor i madrassen för en dildo ut och in. Det kan man kalla handsfree tillfredställelse utan några besvär. Bara ligg ner och njut!

Om man vill ta det dominanta och undergivna ett steg längre kommer man att älska buren som man stöter på hos Sinful. Denne bur är stor nog för att ens undergivna partner ska kunna sitta på knä inuti och få gallret låst bakom sig. Med stabilt stål sitter ens undergivna fånge fast tills man själv väljer att släppa ut henne/honom.

Utöver ovanstående exempel kommer man hos Sinful att bli bemött av ytterligare läder, lakan, örngott för våta lekar och en hel uppsjö av sexiga BDSM möbler. Deras sortiment tar dock inte slut där, utan vidare heta verktyg kan inhandlas för att krydda till lekarna i sovrummet. Vad sägs om dildoar, vibratorer, analleksaker, geisha kulor, penisringar, sexspel, strap-ons eller någonting helt annat. Det är bara ens fantasi som sätter gränserna när det finns så många spännande leksaker att välja mellan. Lita på Sinful och ta gärna en titt på deras utomordentliga leksaker redan idag.

 


 

Erotiska sexmöbler hos Joyland.se

Sexmöbler joylandSe hela utbudet här

För njutning utan dess like kan man ta en tur över till Joyland för att få en stor mängd BDSM möbler att välja mellan. Kanske vill man testa någonting nytt, hett och spännande genom att exempelvis kika lite extra på en uppblåsbar hot seat för gudomlig stimulans. Denne kudde är utrustad med en dildo så att man själv kan rida på den för fantastiskt solosex. Med vibrationer och rörelser kommer man att få sitt livs njutning i en och samma sexleksak.

För kladdiga BDSM lekar kanske man dock istället vill spendera sina pengar på ett orgylakan som lätt och snabbt kan rengöras. Detta tillåter en att använda sig av badskum, vax, glidmedel, choklad, oljor eller allt annat man kan tänka sig – det är upp till fantasin att avgöra. Tack vare att lakanet inte lämnar några fläckar kan man njuta om och om igen utan att behöva oroa sig för någonting.

För de som vill ta del av mer avancerade lekar kan man hos Sinful kika lite närmare på sexgungorna. Dessa BDSM möbler tillåter en att ha viktlöst samlag som ger en möjligheten att bli mer flexibel och att ta del av positioner som kanske annars inte hade varit möjliga. De flesta sexgungorna tar bara några minuter att montera, och kort därpå kan man förvänta sig timmar av njutning som aldrig förr. Detsamma gäller de utomordentliga möblerna med en motor inuti för att föra en dildo ut och in. På så sätt slipper man själv att göra jobbet och kan helt enkelt ta det lugnt och njuta av den erotiska stunden.

BDSM möbler är dock inte det enda som man kommer att hitta när man besöker webbutiken Joyland. Bland deras sortiment kommer man dessutom att stöta på en hel ocean av heta sexleksaker som man verkligen inte vill missa. Alltifrån glidmedel, intimvård, kondomer och rengöringsmedel till leksaker såsom vibratorer, stavar, dildoar, strap-ons, analleksaker och så mycket mer.

 


 

Sexmaskiner utan dess like hos Mshop.se

Sexmaskiner mshopSe hela utbudet här

Heta BDSM möbler i mängder är det som man kan förvänta sig när man besöker Mshop.se. De är specialister på allt som har att göra med sex och erotiska stunder – antingen på egen hand eller tillsammans med en partner. Därför har de naturligtvis ett brett utbud av alla sexleksaker som man kan tänka sig, men om man har sitt fokus riktat mot just BDSM möbler kommer man verkligen inte att bli besviken.

För att inte känna sig begränsad till golvet eller sängen kan man exempelvis testa på någon av de fantastiska sexgungorna som tar samlaget till en viktlös upplevelse. Detta redskap får även fantasin att flöda och låter en testa en mängd positioner som inte annars hade varit möjliga.

För andra BDSM möbler som man kan använda själv eller med sin partner kommer madrassen som är utrustad med en motor. Man fäster i denne en dildo som med hjälp av motorn förs ut och in. För en extra trevlig stund kan partnern ligga under en på madrassen och penetrera en vaginalt medan madrassens dildo penetrerar en analt. Det är upp till en själv, då det endast är fantasin som sätter gränserna! Madrasserna kommer i flera olika former och färger, så oavsett om man vill sitta upp, ligga ner eller inta en lång rad olika positioner kommer det att bli perfekt med BDSM möbler från Mshop.se.

Låt dock inte det roliga sluta här! Mshop har nämligen fler intressanta sexleksaker som man verkligen inte vill missa. Geishakulor, dildoar, vibratorer, penisringar, dräkter, bodypaint, bondageutrustning och en lång rad spännande leksaker därtill. Med ett utmärkt omdöme från Trustpilot, diskret försändelse och snabb leverans kan det knappast bli bättre än Mshop.se.


 

Sexmöbler och sängkläder från Vuxen

Vuxen sexmöbler

Se hela utbudet här

Ett större utbud av BDSM möbler är sannerligen svårt att hitta. Vuxen har verkligen allt som man kan tänkas behöva för en natt av spänning. Det är förståeligt att man ibland vill lämna de ordinära positionerna bakom sig för att testa på någonting helt nytt och verkligen krydda till det lite extra under samlag eller onani.

Tack vare Vuxen kommer man att kunna välja mellan ett helt hav av BDSM möbler, så varför inte testa på exempelvis några av deras många madrasser. Dessa underlättar vid vissa positioner och gör det härligare under samlag. Andra madrasser har inbyggda motorer och liknande funktioner för att agera som en vibrator eller för att föra en dildo ut och in när det väl är dags för lite skoj i sovrummet.

För de som älskar när det blir lite kladdigt genom att använda oljor, vax, choklad, en stor mängd glidmedel m.m. kan man ta beslutet att satsa på ett av Vuxens svarta örngott eller lakan. Dessa är tillverkade och utformade för att mycket lätt kunna tvättas av för användning om och om igen. En ytterligare fördel är att det inte blir några synliga fläckar som stannar kvar efter rengöring. Det är helt enkelt en perfekt lösning om man inte vill kladda ner sin säng.

Om man har alla BDSM möbler som man behöver och därtill är intresserad av lite BDSM verktyg kan Vuxen stå till tjänst med detta. De erbjuder nämligen även allt för bondage och lite hårdare lekar där en av parterna agerar dominant medan den andra agerar som undergiven. För att alla ens BDSM fantasier ska bli verklighet kan man därför hos vuxen inhandla piskor, handklovar, ögonbindlar, nipple clamps, bondage tejp och en lång rad andra spännande leksaker.

Vuxens sortiment är dock inte endast begränsat till BDSM, utan man kan också lätt hitta de kondomerna, vibratorerna, dildoarna, analleksakerna, fleshlights, sexdockorna m.m. som faller en i smaken. Besök någon av de ovanstående butikerna för att krydda till sexlivet som aldrig förr!

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här