Dildo med sugpropp – Bästa i test

1874

Att introducera en dildo med sugkopp i sovrummet kan verkligen krydda till lekarna tillsammans med sin partner, men den är därtill förträfflig att använda om man vill ha en stund för sig själv.

En dildo med sugkopp kan fästas på plana ytor så att man kan njuta av sexleksaken utan att behöva använda sina händer. Detta är med andra ord den perfekta sexleksaken för många tillfällen.

Vilken kommer dock att bli ens föredragna dildo med sugkopp? Nedan ska vi gå igenom några av de bästa dildoarna med sugkopp på marknaden för att det ska bli enklare för en att hitta sin favorit.

Vem passar en dildo med sugpropp?

En dildo med sugpropp kan passa bra av flera anledningar. Det passar dig som gillar att använda sexleksaker handsfree, det underlättar även när du vill kombinera dildo tillsammans med vibratorer. Sedan passar flera av de dildos som finns bra i strapons.

Hur fungerade testet av dildos med sugpropp?

Vi har känt, klämt och testat de olika produkterna. Vi har testat att fästa produkterna på olika material för att se hur just den dildon fungerar och sedan har vi tagit till oss externa omdömen. Allt för att du ska få ta del av ett så neutralt och brett resultat som möjligt.

Stadig tvekan?

Se urvalet av sugproppsdildo här →

 


 

TESTVINNAR – Faultless Dildo

faultless 8 5 2000x2000

Se priset här

Recension

Faultless dildo är en stor och härlig dildo med sugpropp som kommer att älskas av de som är på jakt efter en riktigt stor sexleksak. Faultless dildo blir en perfekt dildo med sugpropp att använda antingen på egen hand vid onani eller tillsammans med ens partner när det är dags för att krydda till lekarna i sovrummet.

Denne dildo med sugpropp är hela 20 cm lång och är tillverkad i ett jellymaterial. Den kommer med ett markerat ollon, detaljerade ådror och pungkulor för att dildon ska kännas så mycket som den äkta varan som möjligt.

Tack vare sugproppen i bottnen är det lätt som en plätt att fästa denne dildo med sugpropp på en plan yta för att sedan kunna njuta av sexleksaken utan att använda händerna. Om man föredrar lekar i antingen duschen eller badkaret blir detta inte heller några problem då denne dildo med sugpropp är fullkomligt vattentät.

Inte nog med det, utan sugproppen ser även till så att man kan fästa Faultless Dildo i en harness för många heta lekar tillsammans med ens partner. Oavsett om man är ute efter en dildo med sugpropp att använda själv eller med ens käraste kommer man därför att få stor nytta av Faultless Dildo.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Naturtrogna detaljer
 • Enkel att rengöra

Nackdelar:

 • Kan upplevas som lite för stor för nybörjare

 

TILL NYBÖRJAREN – Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp Medium

baseks jellies realistisk dildo med sugekop medium

Se priset här

Recension

Njut av en härlig sexleksak med Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp Medium. Denne dildo med sugpropp är utomordentligt prisvärd och naturtrogen i sina detaljer. Den kommer med ett markerat ollon, pungkulor samt detaljerade ådror. Hela dildons längd ligger på 18 cm, men det är 12 cm som kan föras in.

Visst är det härligt att använda denne dildo med sugpropp i sovrummet, men tack vare det faktumet att den är vattentät kan man dessutom välja att ta med den in i badrummet. Här kan man dra nytta av sin sexleksak i antingen badkaret, duschen eller så kan man fästa dildon på golv och väggar med hjälp av sugproppen i botten. Detta tillåter för en handsfree upplevelse som man sent ska glömma.

Denne dildo med sugpropp är en förträfflig gåva att ge till sin partner för att tillsammans krydda till det i sovrummet, men man kan också använda Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp Medium som en onanileksak på egen hand. Dildon är flexibel men kommer inte att vara för mjuk: den är helt enkelt lagom böjbar. Både nybörjare och veteraner kommer att få stor nytta av denne sexleksak!

Fördelar:

 • Naturtrogen dildo
 • Tillverkad av högkvalitativa material
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Kan kännas lite hård trots jellymaterialet

DEN BILLIGA – Natural Seducer 6 Tum

natural seducer 6 2000x2000

Se priset här

Recension

Natural Seducer 6 Tum är en dildo med sugpropp som man sannerligen kommer att uppskatta om man är ute efter en mycket billig sexleksak som trots detta är tillverkad i högkvalitativa material.

Denne dildo med sugpropp är 15,2 cm lång och har en naturtrogen hudfärg med detaljerade ådror samt en markerad pung och ollon. På så vis kommer leksaken att likna den äkta varan så mycket som möjligt, och man kommer lätt att kunna njuta av den antingen på egen hand eller tillsammans med ens käraste när det är dags för att introducera sexleksaker i sovrummet.

Sugproppen som leksaken kommer utrustad med resulterar i att man utan problem kan fästa denne dildo med sugpropp på plana ytor för att använda den utan hjälp av händerna.

Även fastsatt i en harness blir denne dildo med sugpropp helt perfekt, och då den tål vatten behöver man inte oroa sig för att leksaken ska komma till skada om man drar nytta av den i duschen eller badkaret. Köp gärna till ett vattenbaserat glidmedel för att göra lekarna mer behagliga. Efter att leksaken har använts bör man därtill satsa på ett sexleksaksrengöringsmedel för att se till så att ens dildo med sugpropp blir fullkomligt rengjord.

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Naturtroget material och utseende
 • Kraftig sugpropp

Nackdelar:

 • Kan upplevas lite hård för nybörjare

 

MEST POPULÄRA – NMC Curved Passion Realistisk Dildo

nmc curved passion realistisk dildo

Se priset här

Recension

NMC Curved Passion Realistisk Dildo är fantastisk för både honom och henna att använda då den böjda formen ser till så att sexleksaken kan träffa rätt gällande både G-punkten och P-punkten. Dildon är hela 21 cm lång med 17 cm som kan föras in samt en diameter på 4 cm vid den bredaste delen.

Om man föredrar att använda sin dildo med sugpropp vid heta vattenlekar så är det inga problem att ta med den ner i badet eller in i duschen tack vare att sexleksaken är vattentät. Vi nämnde dessutom att den har en sugpropp, och det är denne som ser till så att NMC Curved Passion Realistisk Dildo kan fästas på plana ytor och därmed dras nytta av utan att man behöver använda händerna.

Tänk på att den här dildon (och de flesta andra dildoar för den delen) kommer att gynnas av ett vattenbaserat glidmedel som ser till så att det blir riktigt behagligt att föra in den. Efter användning bör man också ha köpt ett vattenbaserat glidmedel så att man kan rengöra sin dildo med sugpropp på bästa möjliga sätt för kommande heta lekar. Välj NMC Curved Passion Realistisk Dildo med sugpropp antingen för onanistunder själv eller när man vill överraska sin partner med en spännande sexleksak!

Fördelar:

 • Realistisk utformning och färg
 • Vattentät
 • Böjd form för perfekt G-punktstimulering

Nackdelar:

 • Tippen kan upplevas som lite hård

 

TILL VARDAGEN – Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp Large

baseks jellies realistisk dildo med sugekop large

Se priset här

Recension

Är du på jakt efter en riktigt stor dildo med sugpropp? Då har du hittat rätt! Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp Large är en sexleksak med en längd på 20 cm där 15 cm kan föras in samt en diameter på 4,2 cm där den är som bredast.

Dildon är vattentät och man kan därför dra nytta av den både i sovrummet samt i badrummet där man kan ta med den ner i badkaret eller in i duschen. En stor fördel med denne dildo med sugkopp är dess mjuka jellymaterial samt dess utformning som inkluderar ett marketat ollon, ådror och pungkulor för att leksaken ska kännas som den äkta varan.

Om man vill använda dildon i en harness så går det hur bra som helst tack vare sugproppen i bottnen. Denne möjliggör även en handsfree upplevelse om man fäster sin dildo med sugkopp på väggar eller golv. Glöm inte att använda ett vattenbaserat glidmedel om man vill säkerställa att dildon glider in på ett behagligt sätt, och köp gärna dessutom ett rengöringsmedel för att garanterat få en ren dildo med sugkopp efter användning.

Fördelar:

 • Naturtroget utseende och känsla
 • Sugkopp för användning i en harness
 • Enkel att rengöra efter användning

Nackdelar:

 • Kan vara lite stor för nybörjare

DEN FRÄCKA – Lee Roys Long Dong

lee roy s long dong 2000x2000

Se priset här

Recension

Denne svarta dildo med sugkopp i ett härligt jellymaterial blir en riktig höjdare under parlekarna eller när man vill njuta av en stund för sig själv. Lee Roys Long Dong är en dildo med sugkopp som har ett naturtroget utseende i form av synliga ådror, ett ollon och pungkulor – allt för att man ska få en så realistisk upplevelse som möjligt. Sexleksaken tål vatten, så om man skulle vilja ta med sig sin dildo med sugkopp in i duschen eller ner i badkaret så blir detta inga som helst problem.

Gällande storlek kan man här förvänta sig att få njuta av en dildo med sugkopp som är 20 cm lång med en diameter på 4,8 cm. Med andra ord är den ganska stor och kanske inte det rätta valet för en nybörjare.

Om man dock tidigare har använt dildoar och vill satsa på något större kommer man definitivt att älska Lee Roys Long Dong. Se bara till att inte glömma bort inköpet av ett vattenbaserat glidmedel samt ett rengöringsmedel för att göra upplevelsen så behaglig som det bara går.

Fördelar:

 • Kraftig sugkopp
 • Naturtrogna detaljer
 • Kan användas med en harness

Nackdelar:

 • Relativt dyr jämfört med andra dildos på listan

 

DEN LYXIGA – Jolly Buttcock Anal Dildo 17 cm

jolly buttcock anal dildo 17 cm

Se priset här

Recension

Njut av antingen anal eller vaginal penetrering med Jolly Buttcock Anal Dildo 17 cm. Denne dildo med sugkopp har en unik utformning med en lätt böjning som ser till så att den når både prostatan och G-punkten på helt perfekt sätt.

Med det realistiska utseendet i form av ett naturtroget ollon, ådror och pungkulor kan man bara luta sig tillbaka, blunda och njuta av en leksak som verkligen känns som den äkta varan. Materialet som denne dildo med sugkopp är tillverkad av är PVC, dess längd ligger på 17 cm och dess diameter ligger på mellan 3 och 3,5 cm. Det är upp till en själv om man vill använda sin dildo med sugkopp antingen på egen hand eller med sin partner.

Sugkoppen i bottnen ser till så att Jolly Buttcock Anal Dildo 17 cm kan fästas på antingen golv eller väggar om man skulle vilja dra nytta av leksaken utan att använda händerna. För att kunna föra in sin dildo med sugkopp på ett mer bekvämt sätt kan det därtill vara en god idé att satsa på ett vattenbaserat glidmedel.

Fördelar:

 • Lätt böjd för att träffa precis rätt punkter
 • Naturtroget utseende
 • Tillverkad av ett härligt material

Nackdelar:

 • Inte rätta valet om man är ute efter en naturtrogen färg

 

TILL DEN ERFARNE – European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm

european lover naturtro dildo 23 cm

Se priset här

Recension

För den erfarna dildoanvändaren som nu är ute efter en enorm dildo med sugkopp behöver man inte leta längre. European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm är en stor och naturtrogen dildo med sugkopp som kommer att imponera oavsett om man använder sin dildo med sugkopp på egen hand eller tillsammans med partnern.

Med sin realistiska hudfärg, markerade ollon och ådror kommer man att få en förträfflig upplevelse med en produkt som liknar den äkta varan. Se bara till att använda ett vattenbaserat glidmedel för att det ska bli så skönt som möjligt.

Denne dildo med sugkopp kommer naturligtvis med en sugkopp och kan därför fästas på en plan yta om man vill dra nytta av den utan händer. European Lover Naturtrogen Dildo med sugkopp är tillverkad av PVC, har en totallängd på 23 cm samt en införbar längd på 20 cm.

Fördelar:

 • Perfekt för den erfarna
 • Naturtroget utseende och material
 • Kraftig sugkopp

Nackdelar:

 • Kan vara lite för stor för nybörjare

 

NYHET – Sinful Soft Uppladdningsbar Realistisk Dildovibrator

sinful soft rechargeable realistic vibrator

Se priset här

Recension

En sugpropp dildo förser en med många härliga stunder, men vad sägs om en sugproppsdildo som även har en vibrator inom sig? Sinful Soft Uppladdningsbar Realistisk Dildovibrator är en sexleksak som kommer utrustad med 8 olika vibrationsinställningar som man kan välja mellan för att få precis den upplevelsen som man är ute efter.

Tack vare det härliga silikonmaterialet kommer denne dubbel dildo sugpropp att vara fantastisk att använda, och man laddar enkelt upp den med en sladd när det behövs. Dess dildo sugpropp kan även användas för att fästa dildon på exempelvis golvet om man föredrar att inte använda händerna. Använd Sinful Soft Uppladdningsbar Realistisk Dildovibrator antingen på egen hand eller tillsammans med partnern när man vill att det ska gå hett till i sovrummet.

Fördelar:

 • 8 vibrationsinställningar att välja mellan
 • Vattentät
 • Härligt silikonmaterial

Nackdelar:

 • Relativt lång laddningstid jämfört med hur länge batteriet håller

Fun Factory Magnum Dildo Med Sugpropp

Fun Factory Magnum Dildo med Sugpropp

Se priset här

Recension

Hur kan något vara så mjukt och skönt men samtidigt ha en perfekt hårdhet? Det är frågan alla ställer när de träffar på Fun Factory Magnum Dildo med Sugpropp för första gången. Den har en len yta med flexibel stav varar kärnan som staven består av är styv.

Fun Factory Magnum Dildo med Sugpropp går att använda både vaginalt och analt, men vi rekommenderar den anala användningen främst till erfarna.

Fördelar:

 • Lagom flexibel
 • Perfekt i harness
 • Enkel att rengöra

Nackdelar:

 • Vissa tycker inte om att den har en len yta

 

Basix Rubber Works Dildo med Sugpropp

Basix Rubber Works Naturtrogen Dildo med Sugpropp 19 cm

Se priset här

Recension

Tack vare Basix Rubber Works Dildo med Sugpropp form så kommer den träffa de allra viktigaste punkterna för skön stimulans. Ollonet gör att du kommer åt g-punkten och skaftet gör att sker naturligt utan att du behöver hålla i konstiga vinklar. Ådrorna gör att du kan stimulera klitoris då de blir en liten annorlunda yta att gnida dig mot.

Det är en realistisk dildo med sugpropp vars material glider skönt mot huden.

Fördelar:

 • Realistiskt utseende
 • Bra storlek
 • Markerade ådror

Nackdelar:

 • Vissa upplever att den luktar starkt, vi tror att det varierar från exemplar till exemplar

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här